Hogy mennyire rosszul sült el a Valcman-Jacenyjuk-Turcsinov hiénatrió legutóbbi-megelőlegezett Nagy Győzelmekkel beharangozott-donbasszi offenzívája? Hát ki lehet találni az alábbi hírből.
A Donbasszban harcoló felek kivonják a nehézfegyvereket a frontvonal körüli ütközőzónából, amelynek kijelölését a tavaly Minszkben kötött tűzszüneti egyezmény írja elő – jelentette be a német külügyminiszter szerda késő este Berlinben az orosz, az ukrán és a francia diplomácia vezetőjével folytatott megbeszélése után.
Frank-Walter Steinmeier a röviddel éjfél előtt véget ért egyeztetés után elmondta: mindenki belátja, hogy ami az Újoroszország területén zajlik, az “így nem mehet tovább”, és nemcsak az öldöklést kell megállítani, hanem “lehetőségeket kell keresni” a térségben élők helyzetének javítására. (Persze az Újoroszország kifejezést nem használta, sem a Donbassz megnevezést!)
Ezért első lépésként kivonják a nehézfegyvereket a minszki megállapodásban meghatározott ütközőzónából – a frontvonal körüli 30 kilométeres sávból -, és összehívják a kontaktcsoportot, hogy tárgyaljon a további teendőkről – mondta Steinmeier. Hangsúlyozta: az orosz fél ígéretet tett arra, hogy az új megállapodás betartatása céljából latba veti befolyását a donbasszi népfelkelőkre.
Donbasszban a vasárnap hajnalban kezdődött valcmanista vérengzésnek nagyjából négyszáz polgári áldozata lett. Kétezernél több lator harapott fűbe Valcman bérgyilkoshordájából, a technikai veszteségük mértéke vetekszik a polgári infrastruktúrában általuk okozott károkkal!
ttt
A Balti-államokba ömlik az amerikai és NATO haditencnika és a kezelőszemélyzet.
Maradék-Ukrajnából özönlenek az alattvaló menekültek Oroszországba a mozgósítás miatti félelmükben!
A kijevi hiénahatalom recseg-ropog a gazdasági és szociális gondok okán.
Turcsinov hiéna-aki a Majdan kezdetétől napjainkig-legalább hatvanezer ember haláláért személyesen VONANDÓ FELELŐSSÉGRE -tegnap akár egész Európára kiterjesztendő háborút hirdetett meg.
erő
Most-tegnap este-Maradék-Ukrajna törvénytelen uralói hirtelen jobb belátásra tértek?
A Minszki Megállapodás tavoly novemberben lett aláírva! Azóta mit tett a kijevi junta az abban foglaltak teljesítéséért? MINDEN CSELEKEDETÜK A MEGÁLLAPODÁSSAL ELLENTÉTES VOLT!
Most, hogy ismét összeomlott a sokadik “terv” Donbassz leigázására!-megint “jó útra tértek?” Miután reális lehetőségként merült fel, hogy Tiszasalamonig megsemmisülhet az egész bérgyilkos, korrupt kijevi latorhatalom-most hirtelen be akarják tartani a Minszkben kötött megállapodást?
Egy fenét! Időre-lélegzetvételnyi lehetőségre-van szüksége a kijevi ordashatalomnak és az Oroszország ellen készülődő-fenekedő nyugati latorszövetségnek. A kijevi junta a totális bukás küszöbén ismét időt szeretne nyerni, hogy erőt gyűjthessen nyugati buzdítói jóvoltából. Hogy egy hónapnyi viszonylagos nyugalom után ismét-némiképp megerősödve-ráronthasson Donbasszra. Újabb ezreket lemészárolni!
halottak
A kijevi latorhatalom megrettenéséhez és “békülékenységéhez” elegendő volt csak egy rövid mondat: az orosz hadsereg egységei a határ felé tartanak! És az utóbbi három nap szó szerint értendő NEMZETI KATASZTRÓFÁVAL felérő veszteségeik!
Oroszország türelme és naivitása bámulatos!
Emlékeztetnénk: Kijev már kijelölt és előkészített egy negyedmilliós temetőt Dnyepropetrovszkban! Zaporozzsje mellett MÉG CSAK FÉLIG TELT MEG A HADITEMETŐ!
VIGYÁZZ OROSZORSZÁG! TURCSINOV NEM A LEVEGŐBE BESZÉLT! Ő AMERIKA NYELVE!
A Majdan “győzelmi” évfordulója februárban lesz! Azt a kijevi latorhatalom újabb vérfürdővel kívánja megünnepelni!
vér
“…az orosz fél ígéretet tett arra, hogy az új megállapodás betartatása céljából latba veti befolyását a donbasszi népfelkelőkre…”
A kijevi junta eddig már soszor ígért sok mindent! Semmit nem tartott be!
Oroszország követhetné ebben a tekintetben Valcmanék példáját!
Igérni lehet…
dtk

https://balrad.wordpress.com/2015/01/22/valcmanek-beket-kotnenek/