2016. október 4., kedd

A magyar választók többsége nem támogatta az EU- és NATO-csatlakozást

uzenjuk-brusszelnek-hidfo-ru
Az MSZP mai közleménye szerint a párt amiatt nem támogatja az alaptörvény módosítását a bevándorlással kapcsolatban, mert ehhez nem áll rendelkezésre a választók többségének támogatása. A választók többsége azonban az EU- és NATO-csatlakozást sem támogatta.
Az MSZP közleményében az áll, hogy “Orbán Viktor és a Fidesz egy érvénytelen népszavazás alapján nem hozhat olyan döntést, amely csaknem 10 millió ember jövőjét befolyásolja. Ehhez sem Orbán, sem pedig a Fidesz nem kapta meg a választók többségének felhatalmazását.”
Az MSZP szerint nem lehet egy olyan népszavazás alapján törvényeket hozni, amin több mint ötmillió választópolgár nem vett részt, ehelyett a távolmaradás mellett döntött. Csakhogy, Magyarország pontosan ilyen feltételek mellett lépett be az Európai Unióba és a NATO-ba; a választásra jogosultak többsége nem adta támogatását hozzá – ehelyett nem vett részt a referendumon.
Az Európai Unióhoz történő csatlakozásról 2003. április 12-én volt népszavazás. Ezen a szavazáson a választásra jogosultak 45,62%-a vett részt, és az EU-csatlakozásra kevesebben szavaztak, mint most vasárnap a migránskvóták ellen. A 2003-as referendumon 3669252 választó vett részt, ebből 3056027 fő szavazott a belépésre. A népszavazástól távol maradt közel négy és fél millió ember, tehát
ötmillió magyar választópolgár nem adta támogatását Magyarország EU-csatlakozásához, miközben a belépést mindössze hárommillióan támogatták.
Magyarország mégis csatlakozott az Európai Unióhoz.
1997-ben a NATO-tagsággal kapcsolatos népszavazáson 3344131 fő szavazott a belépésre, miközben 4714908 választópolgár nem vett részt a népszavazáson vagy nemmel szavazott. A NATO-csatlakozást alig több mint hárommillióan támogatták, közel ötmillió ember pedig nem adta hozzájárulását a belépéshez. Magyarország mégis csatlakozott a NATO-hoz.
Magyarország EU-csatlakozását és a NATO-csatlakozást semelyik nyugati ország, és az MSZP sem nevezte illegitimnek, annak ellenére, hogy a választásra jogosultak többsége nem adta hozzájárulását hozzá.


http://www.hidfo.ru/2016/10/a-magyar-valasztok-tobbsege-nem-tamogatta-az-eu-es-nato-csatlakozast/

Nem kell munkát keresni, ingyen jár az európai jólét

Nem kell többé álláskeresésre pazarolni az időt, mert az Európai Unióban ingyen adnak lakást, és havonta a megélhetésre elegendő pénzösszeget. Ehhez mindössze annyit kell tennünk, hogy arabnak, vagy afrikainak születünk, és valahogy átjutunk a határon.
Nemrég a német Szövetségi Munkaügyi Hivatal nyilvánosságra hozott egy jelentést, melyből kiderült, hogy 2015-ben összesen 975000 (nem elírás – közel egymillió!) migráns kapott valamilyen szociális juttatást. A Business Insider ráadásul említi, hogy ebben a statisztikában csak azok a migránsok szerepelnek, akik átmeneti tartózkodási engedéllyel tartózkodnak Németországban – ugyanakkor nincsenek beleszámítva azok a migránsok, akik már megkapták a menekültstátuszt, és tartósan Németországban maradhatnak.
A Wall Street Journal szombaton szintén beszámolt a német hivatal által közzétett adatokról. Eszerint júniusban összesen 5,9 millió fő kapott segélyt Németországban, és ebből 1,6 millió külföldi.
Miközben a német adófizetők pénzéből eltartják az országban megtelepedő migránsokat, a statisztikából az is kiderül, hogy harmadával nőtt azoknak a migránsoknak a száma, akik munkavállalással tudnak megélni Németországban. Igaz, ebben az esetben közel sem milliókról van szó; júliusban mindössze 104 736 olyan menekült volt, aki tartós munkaviszonnyal rendelkezik, és gondoskodni tud saját megélhetéséről. A többieket, tehát a befogadott migránsok több mint 90%-át a német adófizetők pénzén tartják el.
A migránsok egyébként nem csak havi megélhetésre elegendő pénzösszeget kapnak a német adófizetők pénzéből, hanem fokozatosan lakáshoz juttatja őket a német kormány, esetenként német állampolgár kilakoltatásával. Igaz, erről kevesebb információ található a címlapokon – de néha hallani a lakásosztásról, amikor német állampolgárok felgyújtanak migránsoknak ingyen adott házakat vagy egy menekültszállót, és ennek kapcsán a sajtó gyűlöletbűncselekményről beszél.
Az utóbbi két év során kiderült, hogyan lehet a legkönnyebben boldogulni az Európai Unióban; színesbőrű szülők gyermekeként kell születni egy afrikai vagy közel-keleti országban, és át kell szökni a schengeni övezet határain. Az Európai Unió 2015 végén eljutott arra a pontra, hogy vezető országai nyíltan diszkriminálják és hátrányos helyzetbe kényszerítik a fehér lakosságot. Miközben a Közel-Keletről és Afrikából érkező személyek ingyen lakást, és a megélhetésre elegendő anyagi juttatást kapnak, az európai születésű fehér ember számára teljesen egyértelmű, hogy ha lakáshoz akar jutni az Európai Unióban, meg kell azt vennie. Előtte pedig kemény munkával meg kell keresnie az árát, és hitelhez kell jutnia.
Az európai emberekre miért nem vonatkoznak ma Európában azok a jogok, melyek afrikaiak tömegei számára láthatóan adottá válnak abban a pillanatban, amint – illegálisan – átlépik a határt?


http://www.hidfo.ru/2016/10/nem-kell-munkat-keresni-ingyen-jar-az-europai-jolet/