2023. október 7., szombat

Kína – ilyen uralmi rendszer fenyeget mindannyiunkat!

Tudta, hogy Mao Ce-tung a Rothschildok, a Rockefellerek és a Skull&Bones titkos társaság segítségével jutott hatalomra? És hogy Kína felemelkedése egy teljesen elszegényedett agrárállamból globális vezető országgá egy olyan társadalmi kísérlet volt, mely brutalitása miatt 80 millió ember életébe került? A WEF alapítója, Klaus Schwab ezzel szemben a kommunista párt "eredményeit" dicséri. A jelenlegi fejlemények is arra utalnak, hogy a Mao által létrehozott társadalmi rendszert az egész világra ki akarják terjeszteni. Így Kína a tervezett világuralmi rendszer elővetített árnyéka lehet.

Néhány évtizeddel ezelőtt Kína egy teljesen elszegényedett és technológiailag elmaradott mezőgazdasági állam volt.
Most, alig 30 év alatt, gazdasági, technológiai és katonai szempontból is felemelkedett, és vezető globális hatalommá vált.
Ahhoz, hogy helyesen tudjuk értékelni a Kínai Népköztársaság robbanásszerű felemelkedését, fontos, hogy közelebbről megvizsgáljuk annak eredetét és fejlődését. Amit a hivatalos történelemkönyvek és még a főáramú média sem említ a Kínai Népköztársaság történelméről, az az, hogy neves oknyomozó újságírók szerint elválaszthatatlanul kapcsolódik hozzá három név: Rothschild, Rockefeller és a Skull & Bones. Kövessen minket most egy kalandos utazásra Kína történelmén keresztül, amelynek során világossá válik, hogy Kínát céltudatosan az Új Világrend eszközeként építették fel, és a tervezett világuralmi rendszer előképe.
I.) A háttérben rejtőző irányítók A Skull & Bones egy nagyhatalmú, titkos okkult amerikai szervezet, amelyet Lord Rothschild kezdeményezésére alapítottak, és amelyet a Rockefeller család és más Wall Street-i bankárok finanszíroznak.
Alexandra Robbins amerikai újságírónő szerint a Skull & Bonesnak sikerült beszivárognia szinte az összes jelentős amerikai tudományos, politikai, pénzügyi, média- és kormányzati intézménybe. A Skull & Bones alkotja a Külkapcsolatok Tanácsának (CFR) belső körét is, amelyet szintén Rothschild kezdeményezett és Rockefeller finanszírozott.
A CFR az elmúlt évszázad legbefolyásosabb amerikai agytrösztje, amelynek például az Egyesült Államok kilenc elnöke is a tagja volt, többek között a jelenlegi, Joe Biden. Robbins az alábbi következtetésre jutott kutatásai során: a Skull & Bones, és így a Rockefellerek és Rothschildok célja egy új világrend kiépítése, amelyben az egyén szabadságjogait korlátozzák, és minden hatalom egy szűkkörű elit kezében összpontosul.
II.) A Kínai Népköztársaság létrejötte Mao Ce-tung alatt Egy új világrend megteremtésének céljával a Skull & Bones a 20. század elején iskolák és kórházak sorát alapította Kínában, amelyekből a mai Yale-China Egyesület alakult, és amelyek "Yale-in-China" néven váltak ismertté.
Ezeket a Rothschild család, majd később a Rockefeller Alapítvány finanszírozta. Ez a jótékonynak beállított munka azonban a háttérben egészen más célokat követett. Jonathan Spence, a kínai történelem professzora volt az első, aki felfedezte Mao és a Yale közötti szoros kapcsolatot.
1972-ben a Yale Daily News a következőket írta: "A Yale sok fiatalembert segített a politikai hatalomra emelkedésében. Az 1919-es évfolyamban a Yale-in-China körülbelül 1000 más férfival együtt egy Mao Ce-tung nevű fiatalambert is segített " és
"A Yale támogatása nélkül Mao Ce-tung soha nem emelkedett volna az ismeretlenségből a hatalomba!". Alexander Schnarf oknyomozó újságíró ezért kutatásai során arra a következtetésre jutott, hogy a Yale-in-China titokban egyértelműen a kommunista állam létrejöttén dolgozott. Befolyásukra és kifinomult eljárásmódjukra jellemző többek között a Skull & Bones beavatkozása a kínai polgárháborúba (1927-1949), amelyben a nacionalista Kuomintang és a Mao Ce-tung vezette Kínai Kommunista Párt harcolt Kína politikai vezetéséért.
A konfliktus a kommunisták Kuomintang feletti győzelmével ért véget. Dr. Antony C. Sutton történész tudós szerint ezt a győzelmet elsősorban azért arathatták, mert George C. Marshall amerikai szabadkőműves tábornok csendben és titokban lefegyverezte a nacionalista erőket oly módon, hogy 1946-ban beszüntette számukra a lőszerellátást, holott kezdetben őket támogatták. Marshall felettese Henry L. Stimson hadügyminiszter volt - a Skull & Bones tagja! Az ezt követő majdnem 30 év során Mao Ce-tung uralma Kína felett páratlan rémuralommá változott át.
Mao olyan politikai kampányokkal, mint a "Nagy ugrás" és a "Kulturális forradalom", erőszakkal kényszerítette ki Kína gazdaságának és társadalmának átalakítását. A "Kulturális forradalom" célja a régi hagyományok, szokások és gondolkodásmód - valójában a kínai kultúra - megsemmisítése volt, és elsősorban Kína idősebb és képzettebb rétegei ellen irányult, ami 2-5 millió ember életébe került.
A "Nagy ugrás" célja az volt, hogy felzárkózzon a nyugati iparosodott országokhoz, és lerövidítse a kommunizmusra való átállás időszakát.
Az emiatt bekövetkezett nagy éhínség ellenére Mao vasmarokkal hajtotta végre céljait. Alexander Schnarf szerint az alkalmazott elnyomási módszerek brutalitásukat tekintve szinte példátlanok voltak. A kritikusokat könyörtelenül üldözték, ezreket kínoztak és gyilkoltak meg módszeresen. Még gyerekeket is megöltek, összezúztak és trágyaként hasznosították őket.
Frank Dikötter holland történész becslése szerint csak a nagy kínai éhínség (1959-1961) alatt legalább 45 millió ember halt meg. Összességében Mao totalitárius és embertelen módszerei a tudósok becslései szerint akár 80 millió ember életét is követelhették.
Mao politikája egyszerű volt: aki nem a szabályok szerint játszott, azt meggyilkolták.
Ennek következtében egy olyan társadalom alakult ki, amelyben minden kritikusnak szó szerint betömték a száját. Nem maradt más, mint egy rettegő, engedelmes tömeg. Ami ijesztő, az az, hogy David Rockefeller egészen másként látja mindezt.
Ő az emberek teljeskörű ellenőrzését és elnyomását "társadalmi kísérletnek" nevezte!
Rockefeller szó szerint ezt állította: "A Mao elnök vezetése alatt Kínában folyó társadalmi kísérlet az egyik legfontosabb és legsikeresebb az emberiség történetében". Ismerve a Rockefeller Alapítvány Kínában kitűzött céljait, ez a kijelentés óriási súlyt kap.
Alexander Schnarf és Tilman Knechtel oknyomozó újságírók szerint az alapítvány Kínát egy hatalmas laboratóriumnak tekintette annak kutatására, hogyan lehet a legjobban ellenőrizni és irányítani egy társadalmat olyan módszerekkel, melyeket aztán világszerte be lehet vezetni! Az a tény, hogy Rockefeller dicsérte Mao bűntetteit, arra utal, hogy Mao nyilvánvalóan teljesítette elvárásait, és Rockefeller teljes megelégedésére hajtotta végre ezt a "társadalmi kísérletet". Ahogy azonban a következő pontban majd kiderül, ez csak az első sakklépése volt a Rockefellereknek, Rothschildoknak és többieknek.
III.) Kína világhatalommá válása Mao után Deng Hsziao-ping irányította Kína sorsát 1997-ig. Úgy vonult be a történelembe, mint a nagy reformer, aki Kína megnyitását és gazdasági és világhatalommá válását vezette be. De ez sem történt ilyen egyszerűen, és nem is volt gazdasági csoda.
Ennek a fejlődésnek a kiindulópontja a Henry Kissinger által szervezett találkozó volt Nixon amerikai elnök és Mao Ce-tung között 1972-ben. Azzal az ürüggyel, hogy Kínát a Szovjetunió ellensúlyaként kell kiépíteni, pénz és nyugati technológia kezdett áramlani Kínába, és ez jelentette a felemelkedését.
Fontos tudni, hogy Nixon és Kissinger is a CFR tagjai voltak, illetve jelenleg is azok, és hogy Kissinger szoros kapcsolatban áll a Rothschildokkal és Rockefellerekkel [www.kla.tv/26113].
Ennek megfelelően minden befolyásukat arra használták fel, hogy egyrészt elősegítsék Kína felemelkedését, másrészt pedig megszilárdítsák a fennhatóságukat Kínában. Rothschild 1982-ben átvette az irányítást a Kínai Központi Bank és annak monetáris politikája felett. A Rockefeller-féle Chase Manhattan Bank lett a Bank of China hivatalos képviselője az Egyesült Államokban, és megnyitotta a kapukat a pénz beáramlása előtt Kínába.
Ez a pénz nagy mennyiségben áramlott a kutatási és fejlesztési intézmények finanszírozásába, ami a nyugati know-how Kínába vándorlását eredményezte. Azok a vállalatok, amelyek ennek keretében működtek Kínában, a legtöbb esetben szintén szorosan kapcsolódtak a CFR-hez.
Ezek az úgynevezett "Fortune 500 vállalatok", mint például a Ford, a General Motors, az IBM és a Microsoft. Ezek közül 157 telepedett le Kínában, 53-nak még a központja is ott van. Ezzel a fejleménnyel kapcsolatban a a Hoover Intézet neves tudósa, Prof. Dr. Antony C. Sutton már 1986-ban a következőket írta a Stanford Egyetemnek: "2000 körül a kommunista Kína amerikai technológiával és szakértelemmel felépített szuperhatalom lesz"! – A Rothschild és a Rockefeller család, valamint a Skull & Bones építi fel!
IV.) Kína - a globalisták megbízható eszköze Mivel mind a Rothschild, mind Rockefeller család szorosan kötődik a szabadkőművességhez, nem csoda, hogy ez Kínában is nyomot hagyott.
Ahogy például az olasz Gioele Magaldi magasrangú szabadkőműves nyilvánosságra hozta, Deng Xiaopinget beavatták a szabadkőművességbe, és a "HÁROM SZEM" páholy tagja lett. Ezt a páholyt David Rockefeller, Henry Kissinger és az USA biztonsági tanácsadója, a ridegen számító Zbigniew Brzeziński [www.kla.tv/10603] alapította, és sokáig a legerősebb, világszerte vezető nagypáholy volt.
Deng Hsziao-ping pedig a Kínai Kommunista Párt más vezető tisztségviselőit is beavatta a szabadkőművességbe. Ennek eredményeként Gioele Magaldi szerint 1980 óta minden pártvezető - beleértve Kína jelenlegi elnökét, Hszi Csin-pinget is - tagja volt a nagypáholyoknak, amelyekhez a magarangú szabadkőművesek tartoznak
Ők is az "egy világkormány" létrehozásának célját követik, amivel a Rothschildok és Rockefellerek biztosítják, hogy Kína továbbra is megbízható vérehajtója maradjon globalista terveiknek.
V.) Kína - a globalizáció nyílhegye Kína azonban nem akármilyen eszköz, hanem egyre inkább a Rothschildok, Rockefellerek és a Skull & Bones nyílhegye lett, akik nyilvánvalóan a totális ellenőrzéssel és felügyelettel működő új világrendre törekszenek. Íme néhány példa: A Corona-válság idején folytatott kemény lezárási politikájával Kína jelentős szerepet játszott abban, hogy a világgazdaság összeomlott, és így gigantikus profitot termelt néhány szupergazdagnak. Oroszországgal együtt Kína is nagy támogatója az új globális pénzügyi és monetáris rendszer létrehozásának az IMF ellenőrzése alatt. Kína világelső mind a készpénz eltörlésében, mind a CBDC digitális központi banki fizetőeszköz bevezetésében. Ezzel élen jár ebben a globális projektben, amelyet a Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS) koordinál és finanszíroz. Kína a szociális kreditrendszerével úttörője és modellje a Klaus Schwab és a Világgazdasági Fórum (WEF) által tervezett Nagy Újraindításnak. Ez a rendszer egy mesterséges intelligencia segítségével működő tömegfelügyeleti rendszer, vagyis a Mao által létrehozott kényszeruralmi rendszer tökéletesítése. Az egyes emberek, de a vállalatok és szervezetek viselkedését és megbízhatóságát is folyamatosan figyelik és értékelik. A hatalmon levők értelmezése szerinti jó magatartás jutalmazásával és a helytelen viselkedés büntetésével pedig minden egyénnek az elképzelésük szerinti százszázalékos működését kényszerítik ki. Időközben az olaszországi Bolognában már bevezették Európa első szociális kreditrendszerét, és az Európai Bizottság is készül ennek az ellenőrzési és nevelési rendszernek a bevezetésére. Minden jel arra mutat tehát, hogy Rockefeller, Rothschild és társai a Kínában végrehajtott sikeres "társadalmi kísérletük" után most az egész világon be akarják azt vezetni a világdiktatúra megalapozásának céljával. A Világgazdasági Fórum 2023-as nyári davosi rendezvényén Li Csiang kínai miniszterelnök is utalt arra, hogy ez hogyan fog történni. Hangsúlyozta, hogy a prioritások rangsorában a "biztonságot" kell a legfontosabb kérdésnek tekinteni! Nem sokkal korábban Klaus Schwab, a Nagy Újraindítás atyja a következő árulkodó kijelentést tette, amikor Li Csiang számára a Kínai Kommunista Párt "eredményeit" méltatta: "Szívesen tanulunk az Ön Kínáról és a világról alkotott elképzeléseiből". Véletlen-e, hogy az embereket a politikán és a médián keresztül szisztematikusan szított félelem arra ösztönzi, hogy elfogadják az állam egyre mélyrehatóbb beavatkozásait? Talán nem a Coronától, a terrorizmustól, a környezeti és éghajlati katasztrófa fenyegetésétől való félelem az, amiért lépésről lépésre feladjuk szabad demokratikus társadalmunk vívmányait, és lecseréljük azokat egy látszólagos biztonságra? Az EU tervezett CO2 szociális kreditrendszerét most talán nem így akarják ránk erőltetni? Meg kell akadályozni e szűk elit terveinek megvalósulását, amely a háttérben alattomosan irányítja a világ sorsát, és most világszerte fel akarja állítani a szociális kreditrendszerét! Segítsenek nekünk, és terjesszék ezt az adást. Ön is szeretne önkéntesként hozzájárulni a Kla.TV-tevékenységéhez, hogy leleplezzük ezt az igazságtalanságot?

ettől hag

Források/Linkek: Aufstieg Chinas https://uncutnews.ch/chinas-aufstieg-von-der-gedemuetigten-kolonie-zur-weltmacht/
https://de.statista.com/infografik/22292/laender-mit-dem-hoechsten-bip-weltweit/
https://automationspraxis.industrie.de/news/wo-steht-china-bei-robotik-und-kuenstlicher-intelligenz/
www.deutschlandfunk.de/militaermacht-china-aufruesten-fuer-eine-neue-weltordnung-100.html
www.watson.ch/international/china/147530205-was-wir-sehen-ist-chinas-aufstieg-zur-weltmacht
www.bpb.de/themen/asien/china/326971/das-chinesische-wirtschaftsmodell-im-wandel/
Volksrepublik China https://de.wikipedia.org/wiki/Geschichte_der_Volksrepublik_China
https://de.wikipedia.org/wiki/Kulturrevolution
Skull & Bones https://booboone.com/skull-and-bones-secret-society/
www.wfg-gk.de/verschwoerung21.html
https://allthatsinteresting.com/skull-and-bones-society
https://www.guidograndt.de/2023/03/27/geheimbund-skull-and-bones-3-internationale-mafia-jenseits-aller-regeln-3/
https://www.express.co.uk/news/world/657256/Secret-societies-conspiracy-theories-Freemasons-Illuminati-Skulls-and-Bones-Bilderberg
Buch: Skull & Bones: Amerikas geheime Macht-Elite von Andreas von Rétyi Alexandra Robbins https://de.wikipedia.org/wiki/Alexandra_Robbins
Skull & Bones, CFR, Rockefeller und Rothschild https://wahrheit33.wordpress.com/2012/09/28/ubersicht-uber-die-wichtigsten-bekannten-organisationen-der-illuminati/
www.kla.tv/17746
Yale-in-China, Aufstieg Mao Tse-tungs, Aufstieg Chinas https://en.wikipedia.org/wiki/Yale-China_Association
Expresszeitung Ausgabe 50 - S. 22: Yale in China und Mao Tse-Tung www.nexusnewsfeed.com/article/geopolitics/china-the-rothschilds-and-the-global-rise-of-communism/
Chinesischer Bürgerkrieg https://de.wikipedia.org/wiki/Chinesischer_B%C3%Bcrgerkrieg
https://recentr.com/2019/10/02/skull-bones-und-der-300-jaehrige-krieg-gegen-china/
https://de.wikipedia.org/wiki/George_C._Marshall
Expresszeitung Ausgabe 50, Seite 49-50 George C. Marshall https://de.wikipedia.org/wiki/George_C._Marshall
Mao Tse-tung https://de.wikipedia.org/wiki/Mao_Zedong
https://www.hdg.de/lemo/biografie/mao-tse-tung.html
Expresszeitung Ausgabe 50, Seite 77und 26-28 https://adpunktum.de/2017/03/29/rangliste-der-groessten-massenmoerder-in-der-geschichte-der-menschheit/
Kulturrevolution, Großer Sprung nach vorn, Große Chinesische Hungersnot https://de.wikipedia.org/wiki/Kulturrevolution
https://de.wikipedia.org/wiki/Gro%C3%9Fer_Sprung_nach_vorn
Expresszeitung Ausgabe 50, Seiten 8-9 und 51-56 https://de.wikipedia.org/wiki/Gro%C3%9Fe_Chinesische_Hungersnot
Deng Xiaoping https://de.wikipedia.org/wiki/Deng_Xiaoping
https://www.deutschlandfunk.de/biografie-deng-xiaoping-der-pragmatische-opportunist-100.html
Kissinger, Rockefeller, Rothschild und China https://www.nexusnewsfeed.com/article/geopolitics/china-the-rothschilds-and-the-global-rise-of-communism/
Alexander Schnarf und Tilman Knechtel https://www.lovelybooks.de/autor/Tilman-Knechtel/
https://www.expresszeitung.com/verlag/
Expresszeitung Ausgabe 50, Seite 26-28 Aufstieg Chinas Expresszeitung Ausgabe 50, Seite 7-15 und 9-10 Antony C. Sutton https://de.wikipedia.org/wiki/Antony_C._Sutton
Richard Nixon und Henry Kissinger Mitglied beim CFR https://americanantifederalistparty.wordpress.com/council-on-foreign-relations-notable-current-council-members/
https://en.wikipedia.org/wiki/Members_of_the_Council_on_Foreign_Relations
Rothschild – Kontrolle über die Zentralbank von China www.nexusnewsfeed.com/article/geopolitics/china-the-rothschilds-and-the-global-rise-of-communism/
https://derwaechter.net/komplette-liste-von-banken-im-besitz-und-unter-kontrolle-der-rothschilds
https://de.wikipedia.org/wiki/Bank_of_China_(Hong_Kong)
CFR https://www.kla.tv/17746
China im Griff der Freimaurer Buch „Massoni – Società a responsabilitàillimitata. La scoperta delle Ur-Lodges », Gioele Magaldi https://weltgeschehen.info/die-wichtigsten-freimaurerischen-ur-logen/
www.dz-g.ru/sites/default/files/Rothkranz_Superlogen-regieren-die-Welt-seit-1849.pdf
https://unser-mitteleuropa.com/lenkung-von-politik-und-hochgradfreimaurerei-durch-superlogen/
www.scmp.com/news/china/diplomacy/article/3131771/china-and-us-must-guard-against-all-out-artificial
www.youtube.com/watch?v=mWFceJAC23M
Zbigniew Brzeziński https://www.kla.tv/10603
Gioele Magaldi https://unser-mitteleuropa.com/lenkung-von-politik-und-hochgradfreimaurerei-durch-superlogen/
https://it.wikiquote.org/wiki/Gioele_Magaldi
https://i2.wp.com/www.veja.it/wp-content/uploads/2014/11/gioele_magaldi.jpg
Hochgradfreimaurer https://weltgeschehen.info/der-krieg-um-die-ukraine/
https://weltgeschehen.info/die-wichtigsten-freimaurerischen-ur-logen/
Schaltstellen der Globalisierung: IWF, Weltbank, BIZ und UN www.kla.tv/2023-07-08
www.kla.tv/15043
China und seine Lock-Down Politik + Lob durch WHO https://www.zeit.de/wissen/gesundheit/2020-01/weltgesundheitsorganisation-coronavirus-krisensitzung-who-internationaler-gesundheitsnotstand?utm_referrer=https%3A%2F%2Fduckduckgo.com%2F
https://www.kla.tv/22443
https://www.kla.tv/22228
https://mises.org/wire/lockdowns-great-reset
China – Weltwährungssystem des IWF https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/510966/Groesster-Umbruch-seit-dem-Zweiten-Weltkrieg-IWF-wird-neues-Waehrungssystem-einleiten
www.konjunktion.info/2015/12/nwo-ost-und-west-spielen-das-gleiche-spiel-der-versuch-eines-blicks-hinter-den-spiegel/
https://personalliberty.com/new-world-order-rise-east/
China – Bargeldabschaffung und digitale Zentralbankwährung https://apolut.net/russland-china-und-der-great-reset-von-ernst-wolff/
https://www.konjunktion.info/2023/04/project-icebreaker-das-werkzeug-der-biz-zur-einfuehrung-der-cbdcs/
https://www.konjunktion.info/2023/04/unicoin-die-globale-digitale-waehrung-des-iwf/
https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/701858/Krieg-gegen-das-Bargeld-Voraussetzung-fuer-die-digitale-Diktatur
China und die neue Weltordnung www.corbettreport.com/episode-297-china-and-the-new-world-order/
https://transition-news.org/klaus-schwab-lobt-die-errungenschaften-des-kommunistischen-chinas
https://demokratischerwiderstand.de/artikel/158/china-und-der-great-reset/
https://mises.org/wire/lockdowns-great-reset
China – Corona und Überwachungsgesellschaft https://demokratischerwiderstand.de/artikel/158/china-und-der-great-reset/
https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/511048/Great-Reset-Die-digitale-Tyrannei-nimmt-an-Fahrt-auf-China-ist-der-Pionier
Sozialkreditsystem + Einführung in Italien / Europa https://www.fdichina.com/de/blog/social-credit-system-china/
https://odysee.com/@BehindTheMatrix:7/Vorbild-China---Das-Sozial-Kredit-System:a
https://aktuelle-nachrichten.app/il-grande-reset-italienische-stadt-fuehrt-sozialkredit-system-im-herbst-ein/
https://tkp.at/2022/12/19/eu-setzt-ersten-schritt-zum-sozialen-co2-kreditsystem/
https://uncutnews.ch/geheimes-sozialkreditsystem-wird-eingefuehrt-das-als-carbon-guilt-trip-tracker-getarnt-ist/
WEF – China www.epochtimes.de/politik/analyse-politik/great-reset-familiaere-verflechtungen-wie-china-und-das-weltwirtschaftsforum-zusammenarbeiten-a3416360.html
Expresszeitung Ausgabe 50, Seite 19 WEF Sommer-Davos 2023 https://transition-news.org/klaus-schwab-lobt-die-errungenschaften-des-kommunistischen-chinas
https://www.lifesitenews.com/news/klaus-schwamb-praises-ccp-politicans/?utm_source=digest-freedom-2023-06-29&utm_medium=email

Kik azok az „ők”?

Pleja C.M. két remek előadása a témában:
https://www.youtube.com/watch?v=OJTm1_RLiss
https://www.youtube.com/watch?v=mL-8s9P6Rb4

David Icke előadás-sorozata is nagyon jó:
https://indavideo.hu/video/David_Icke_Ebred_mar_az_oroszlan_1resz
https://www.youtube.com/watch?v=LhLWa7r7gDA
https://videa.hu/videok/hirek-politika/david-icke-ebred-mar-az-VRNsJsO5sVIuOlEO
https://www.youtube.com/watch?v=o72vwZUlvmc

Forrás:
https://rumble.com/v3ngqra-who-are-they.html

Azok a hülye klímaváltozás-tagadók!

Forrás: AwakenWithJP @ YouTube
Climate Change Deniers Are So Stupid
https://youtu.be/JsYXiqf7l_I

Egy egykori Vodafone-főnök beszél az 5G-ről, a tesztekről és a járványról

Ez egy 2020 első feléből származó videó, vagyis 3 és fél éves. A Bitchute-csatornát már régen törölték, ahonnan letöltöttem, de itt megtaláltam (egy kicsit hosszabb változatban):
https://rumble.com/v1k3953-former-vodafone-boss-blows-the-whistle-on-5g.html

A tesztekről is szó van benne, ezzel kapcsolatban néhány videó:
https://www.bitchute.com/video/hwVgNWwUVSnt/
https://rumble.com/veere3-amit-nem-tudtl-a-pcr-tesztrl.html
https://www.bitchute.com/video/lIJNPzvsrz7e/
https://www.bitchute.com/video/PhIrKWVuiEuZ/
https://www.bitchute.com/video/IfSQNYZnwwoQ/
https://tulelesblog.wordpress.com/2022/02/15/johns-hopkins-u-megerositi-hogy-pcr-tampon-teszttel-be-lehet-oltani-anelkul-hogy-tudna/
https://www.bitchute.com/video/jzwZfbNkaDyM/
És nem mellesleg a DNS-mintáinkat is begyűjtötték vele.

Anno kicsit hitetlenkedve fogadtam az 5G-ről szóló híreket, de ma már egyre inkább úgy tűnik, hogy ezzel csinálták meg ezt az óriási kamut. Ezt a srácot is hülyének nézték, pedig már akkor tudta:
https://www.bitchute.com/video/KR7GTiZnIwch/
Vagy lehet, hogy látta/hallotta a Vodafone-főnök videóját...

Hossó Andrea: Migráció vagy vendégmunkás

Bjorn Andreas Bull-Hansen: Svédország bukása

Forrás: Bjorn Andreas Bull-Hansen @ YouTube
SWEDEN DESCENDS INTO VIOLENCE | How Mass Immigration and "Multiculturalism" Ruined a Nation
https://youtu.be/UozPp2HHf5Y

A gyilkosság senkinek nem évül el és senki nem úszhatja meg

A kulisszák mögött

A gyerekek elfelejtik, hogy a sok szállás milliárdokba kerül, amiket fel kell építeni

A celebek is kezdik látni, hogy a magyar nép nagyon át van verve

Stier Gábor Vlagyimir Putyintól kérdezett!

A kovidizmus hazugságai és a mi felelősségünk