2022. október 2., vasárnap

Amikor a "Nürnbergi Kódex perek" elkezdődnek...

 

Amikor a "Nürnbergi Kódex perek" elkezdődnek a Covid Plandemic és a fegyver "vakcinák" ügyében, a következő weboldal fog működni, mint egy fő bizonyítási adatbázis az ügyvédek számára világszerte.

NO JAB FOR ME

A no jab for me kiadója és kurátora egy rendkívül elkötelezett őrző, aki a következőképpen írja le nagy és nemes küldetését:

A nevem Paul Adams. Egymillió év alatt sem gondoltam volna, hogy ilyen mélyen elmerülök egy ügyben. Egyszemélyes csapat vagyok, csak egy nyugdíjas fickó, aki a magam részét teszi, hogy Isten segítségével - és hangsúlyozom: "Isten segítségével" - fényt derítsen a tényekre - csak a tényekre.

2020. április 22-én töltöttem fel ezt a videót: A Covid19 hamisított statisztikáinak ki és miértje.

A vakcinák mellékhatásainak csodálatos világa című könyvem 2020. december 19-én jelent meg, még azelőtt, hogy az oltásokat a nyilvánosság elé tárták volna. A videóban egy 2020 októberében megjelent CDC/FDA dokumentum látható, és felsorolja a számos mellékhatást, amelyek soha nem szerepeltek ezeknek az oltásoknak a csomagolásán, és amelyekről egyetlen gyógyszerész vagy orvos sem mer beszélni. Összesen több mint 100 videót tettem közzé, amelyek megtalálhatók a Rumble.com csatornámon: 444age.

A Nojabforme.info 2021 februárjában indult 125 linkkel. 2022 júliusában 584 linket tartalmazott, ami olyan bizonyítékok túlnyomó részét nyújtja, amelyek segítségével bármelyik esküdtszék minden kétséget kizáróan az egyetlen következtetésre juthat: hogy emberiség elleni bűncselekményeket követtek és követnek el.

 

 

Én is létrehoztam: covidfear.exposed.

A Nojabforme.info szolgáltatásait megtagadta a PayPal, a Google Drive, a pCloud, a Patreon, a MailChimp és a YouTube. A Twitter és a Facebook figyelmeztetést ad ki.

Az ezen az oldalon található állítások tényekkel vannak alátámasztva, amelyek megállnák a helyüket a bíróság előtt.

A szabad tájékozott beleegyezés a modern orvostudomány védjegye. A második világháborút követő nürnbergi perek biztosították, hogy soha többé ne lehessen embereket kegyetlen orvosi kísérleteknek alávetni szabad tájékozott beleegyezésük nélkül.

A betegek a kórházi felvételkor mindig aláírják a beleegyező nyilatkozatot. A tájékozott beleegyezéshez pontos, szűretlen információáramlásra van szükség. Most a kórházak a vakcinákat biogénnek álcázzák. Ha nem adnak tájékozott beleegyezést bárkinek, aki orvosi beavatkozásban részesül, különösen egy olyan kísérleti technológiában, amely a vakcinák történetében a leghalálosabbnak bizonyul, az emberiség elleni bűncselekménynek minősül.

A tények bármiféle elhomályosítása annak érdekében, hogy valakit arra kényszerítsenek, hogy egy nem tesztelt orvosi injekcióval kísérletezzen, vagy hogy büntetést szabjanak ki az emberekre azért, mert nem hajlandók kísérleti nyulakká válni, ellentétes a Nürnbergi Kódexszel és a 21 U.S. Code § 360bbb-3-mal.

 

 

Mary Holland, a Children's Defense Fund elnöke és jogtanácsosa ezen az összejövetelen megismételte, hogy büntetőeljárás alá kell vonni azokat, akik a Covid-19 kezdete óta büntetlenül megszegik a Nürnbergi Kódexet.

Bárki, aki megpróbálja ezt az oldalt megszüntetni, akár a linkek letiltásával, akár az oldal veszélyességére vonatkozó figyelmeztetések közzétételével, vádlott-társként lesz megnevezve egy másik, emberiség elleni bűncselekményekért indított nürnbergi perben. Ez magában foglalja a közösségi médiát is. Az ügyvédek készenlétben állnak.Az alábbi videó tartalmazza a nyilatkozatomat:

Szellemi csatát vívunk. Úgy tűnik, hogy a szociopaták vannak fölényben, még egy kicsit. Ha nem vívjuk meg a csatát, azzal a második világháborús hadifoglyokat ítélnénk újra ugyanarra a sorsra.

~ Paul Adams
(Forrás: https://nojabforme.info/#about)

Kérjük, osszák meg ezt a kiváló forrást MINDEN HIBÁRA a Covid "vakcinákkal" kapcsolatban mindenkivel, akit ismernek, különösen az egészségügyi szakemberekkel és azokkal a szülőkkel, akik rendszeresen beoltatják gyermekeiket. Köszönjük!no jab for me

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/amikor-a-nurnbergi-kodex-perek-elkezdodnek

"2023 a pokol éve lesz"

 

"2023 a pokol éve lesz" - Martin Armstrong arra figyelmeztet, hogy Európa "a világ többi részét is magával ragadhatja a pokolba"

A legendás pénzügyi és geopolitikai cikluselemző, Martin Armstrong szerint 2022 végére semmi sem fog javulni, és 2023-ra továbbra is "káoszt" jósol.

Armstrong szerint a tőzsde múlt heti zuhanása mind a "rendkívüli bizonytalanság" miatt történt. Armstrong két hónappal ezelőtt tőzsdei összeomlást jósolt, és azt állítja: "még nincs vége".

Európa nagy pénzügyi bajban van, mivel a szankciók megtorlásaként az orosz földgázt kikapcsolták. Armstrong elmagyarázza:

"Európában úgy gondolom, hogy valójában szándékosan csinálják ezt, és ez Antikrisztuskövető Haramia Klaus Schwab "Nagy Újraindítása".

Tudják, hogy komoly problémájuk van.

A kamatlábakat 2014-ben 0% alá csökkentették. Most kezdték el emelni a kamatlábakat. Eközben Európa-szerte elrendelte, hogy az összes nyugdíjalap több mint 70%-ban állampapírokban legyen. Aztán ezt negatívra vették.

 

 

Az összes nyugdíjalap fizetésképtelen. Európa nagyszabású költségvetési rossz gazdálkodás. Kizárt, hogy fenn tudja tartani magát, és Európa szétesése előtt állunk".

Szóval, Európa magával ránthatja a világ többi részét a pokolba? Armstrong azt mondja: "Ó, abszolút. Európa a probléma..."

"A bankválság Európában fog kezdődni... Az adósság összeomlik. Nem tudják fenntartani magukat.

Az ottani adósságpiac aláássa az összes bank stabilitását.

Meg kell érteni, hogy a tartalékok az államadóssághoz vannak kötve, és ez a tökéletes vihar.

Igen, az (amerikai) részvénypiac rövid távon zuhanni fog. Nem egy 1929-es eseménnyel vagy 90%-os zuhanással állunk szemben... Az európaiak, valószínűleg 2023 januárjára, ahogy ez az ukrajnai válság eszkalálódik, bárki, akinek van fél esze, fogja a pénzét, amije van, és átviszi ide"."

Szóval, hova megy az okos pénz? Armstrong szerint: "A részvények olyanok, mint az arany, az asztalnak ugyanazon az oldalán van, és szemben áll az államadóssággal...".

"Az emberek nem fognak államadósságot venni. A magánszektorban bármit meg fognak nézni. . . . Az emberek bármit megvesznek, amit csak tudnak, hogy kikerüljenek a rácsról."

Armstrong szerint a kormányok hatalmas összegeket vesznek fel és költenek. A Fed tovább emeli a kamatlábakat az infláció elleni küzdelem érdekében, de Armstrong szerint,

 

 

"A kamatemelés csak ront a helyzeten. Ellátási hiányaink vannak, és a kamatemelés nem fogja betölteni a hiányokat".

Armstrong még soha nem volt ennyire pozitív az aranyvásárlással kapcsolatban. Miért? Armstrong elmagyarázza,

"Egy államadósság-csőd előtt állunk. Ez az, ami történik. Ez az, amiért Tömeggyilkos Sátánfatty Biden azt költ, amit csak akar, mert tudja, hogy nem kell visszafizetnie. Végül is ez fog történni. Ez Zsarnok Hazug Schwab napirendje."

Armstrong azt jósolta, hogy "2023 lesz a pokol éve".

Armstrong szerint "a polgári zavargások csak rosszabbodni fognak" ebben az évben, és jövőre teljes háborút jósol.

Armstrong azt állítja, hogy a demokraták kétségbeesettek, és olyan dolgokat fognak tenni, mint például állampolgárságot adni illegális külföldieknek, hogy szavazhassanak a félidős választásokon.

Végezetül Armstrong azt mondja:

"Valami ismét összeomlást fog okozni a kormányzatban. Szerintem valami olyasmi lesz Európában, ahol valami drasztikus dolgot tesznek, mert nincs más választásuk. . . .

Szükségük van a háborúra, mint ürügyre az összes államadósság nemteljesítése miatt"."

 

https://www.pokolafoldon.hu/politika/2023-a-pokol-eve-lesz

A RAND-dokumentum

Forrás: KLA.TV
www.kla.tv/23776

Hogy ebből mi igaz és mi nem, azt az olvasóra hagyom, hogy eldöntse. Mindenesetre közzé teszem.

 

Sürgősen figyelmeztessen mindenkit, akit ismer!!

ShhLittleBirdie Newave, [2022. okt. 1. 14:42] E-mailből másolva: Sziasztok Egy barátom ma tájékoztatott, hogy a szomszédja, aki tejtermelő, most kénytelen mRNS vakcinával beoltani az állományát! (NSW) Ő eleget tett a kérésnek, és a 200 darab szarvasmarhából 35 azonnal elpusztult!

Beperelném a DPI-t. A gazda azt mondta, hogy minden tejgazdaságnak kötelező beoltani az állományát ezzel az mRNS vakcinával. Még nem vagyok biztos benne, hogy ez NSW-re vagy egész Ausztráliára vonatkozik-e, de azonnal utána fogok nézni az Implikációknak.

A tejelő állomány DNS-e megváltozik.

A tej megváltozik, és önök FOGYASSZÁK!

A vaj, a joghurt és a sajt is megváltozik

A HÚS is megváltozik

A csirke és más húsok következnek?

 

 

Itt az ideje, hogy saját maguk termesszék, emberek, és talán olyan állományokat alakítsanak ki, amelyek magánjellegűek, nincsenek megjelölve, és soha nem oltják be őket. Ideje létrehozni egy közösségi farmszövetséget, amelynek tagjai olyan gazdák, akik nem részei a rendszernek, olyan állományokkal rendelkeznek - olyan állatokkal, amelyeket nem oltanak vagy jelölnek, hogy a magánemberek közössége a biotermesztett állatok fogyasztói lehessen. Itt az ideje, hogy szervezett közösségként gondoskodjunk magunkról.

Figyeljétek ezt a helyet Lehet, hogy ezt az üzenetet el akarod küldeni, hogy figyelmeztesd az adatbázisodat is.

Ez jelenleg is történik, emberek!!!

A tehenektől a Covidig: Az oltóanyagok kísérteties eredete - Undark Magazine
Nov 12, 2021Az Egyesült Államokban jelenleg engedélyezett mRNS és adenovírus-vektor vakcinák csak a koronavírus árulkodó tüskés fehérjéjének előállításához szükséges genetikai utasításokat tartalmazzák. ...

Egyszer egy 1950-es évekből származó, lépésről lépésre kidolgozott receptet kellett követnie ahhoz, hogy kivonjon egy kulcsfontosságú összetevőt a tehénagyból, hogy apró zsírbuborékokat, úgynevezett liposzómákat készítsen, amelyek ....

Ez is megtörténik...

https://www.pokolafoldon.hu/blog/azonnali-halala-a-teheneknek-akik-mrns-vakcinat-kaptak

Mac Slavo: A "tökéletes vihar megérkezett": Éhínség, háború, káosz és egy hideg, sötét tél

 

Ehelyett azonban látjuk az írást a falon, és tudjuk, hogy mindez előre meg volt tervezve.

Hibáztathatják a klímaváltozást vagy az átverést, de az élelmiszer-ellátási lánc szétzúzása mindig is szükséges része volt az általános, állandó rabszolgasorba taszítási tervnek. Az emberek bármit megtesznek, hogy etessék éhező gyermekeiket.

David Beasley, az ENSZ Világélelmezési Programjának ügyvezető igazgatója szerint a tökéletes vihar elérkezett. "A tökéletes vihar a tökéletes vihar tetején" - mondta Beasley nemrég - elérte a küszöbünket.

Beasley arra buzdítja az embereket, hogy adományozzanak az ENSZ-nek, különösen az Öböl menti országokat és a milliárdosokat, arra kérve őket, hogy néhány napnyi nyereségükkel már most kezeljék a műtrágyaellátási válságot, és akadályozzák meg a jövő évi széles körű élelmiszerhiányt. "Különben káosz lesz az egész világon" - mondta Beasley az Associated Pressnek adott interjújában.

Ez a káosz azonban nem fogja érinteni az uralkodó osztályt, az ENSZ-ben ülőket vagy a milliárdosokat, akik szerinte segíteni fognak. A káosz, az éhínség és a háború a rabszolgákért van, míg az uralkodók továbbra is luxusban élik az életüket, mindenki mást irányítva.

 

 

Beasley azt mondta, hogy amikor 5 és fél évvel ezelőtt átvette a WFP-t, csak 80 millió ember volt világszerte az éhhalál felé tartva.

"Én pedig arra gondoltam, hogy 'Nos, én megszüntethetem a Világélelmezési Programot'" - mondta.

Ehelyett azonban látjuk az írást a falon, és tudjuk, hogy mindez előre el volt tervezve. Hibáztathatják a klímaváltozást vagy az átverést, de az élelmiszer-ellátási lánc szétzúzása mindig is szükséges része volt az általános, állandó rabszolgasorba taszítási tervnek. Az emberek bármit megtesznek, hogy etessék éhező gyermekeiket.

"Ezen belül 45 országban 50 millió ember kopogtat az éhínség ajtaján" - mondta Beasley. "Ha nem érjük el ezeket az embereket, akkor olyan éhínség, éhínség, nemzetek destabilizálódása fog bekövetkezni, amilyet 2007-2008-ban és 2011-ben sem láttunk, és tömeges migráció lesz."

Idén, mondta Beasley, a háború miatt leállt a gabonaszállítás Ukrajnából (egy olyan országból, amely 400 millió ember élelmezésére elegendő élelmiszert termel), és a Strange Sounds jelentése szerint élesen korlátozták a szállítmányokat Oroszországból, amely a világ második legnagyobb műtrágyaexportőre és jelentős élelmiszertermelője.

Közeleg a tél, és úgy tűnik, hogy ez a tél bekerülhet a történelemkönyvekbe. A történelmi alapanyag- és műtrágyahiány, a terméskiesések, a lángba boruló élelmiszerraktárak és a háborús előretörések miatt a káosz még enyhe kifejezés is lehetne. Készen kell állnunk mindenre, amit ezek a szociopaták ránk zúdítanak.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/a-tokeletes-vihar-megerkezett-ehinseg-haboru-kaosz-es-egy-hideg-sotet-tel

A cél elérésének menete