Világszerte egyre több olyan nagy port kavaró kijelentést tesznek a világ vezetői, fontos pozíciót elfoglaló, befolyásos személyiségei, amik komoly aggodalomra adhatnak okot.
A megnyilatkozásaikból egy mesterséges protokoll képe rajzolódik ki, mely a lakosság irányított csökkentését tűzi ki célul.
Az Agenda 21 protokollt a háttérhatalmi szerveződések állítólag azért hozták létre, hogy a Földet és az emberiség felső tízezrét alkotó szupergazdag és befolyásos réteget megóvják.
Mi több, egy Új Világrendet teremtsenek nekik – és saját maguk – számára a régi világ romjain.
Ehhez azonban el kell törölni a Föld lakosságának több mint 90%-át.
nemrég Vilmos herceg ijesztő és sokak szerint félreérthetetlen kijelentést tett, akárcsak a Vatikán egyik szóvivője… elszólásokról van szó? Tényleg egy Új Világrend előtti nagy “tisztogatás” van előkészületben?
Ijesztően félreérthető kijelentések
2017 második felében pedig Vilmos herceg tette egy furcsa kiszólást.
Túl sokan vagyunk a Földön, és ez kedvezőtlenül hat a bolygó élővilágára és az ökoszisztémára is. Szerinte sürgősen valamiféle “megoldást” kell találnunk a problémára.
Az egész beszédet egy Londonban tartott gálaesten mondta el.
Elmondta, hogy csak az ő élete alatt megfeleződött az élővilág populációja, és ez nem tartható tovább.
Hogy mikor vezetnek be első lépésként valamiféle szabályozást a szaporodásra, csak idő kérdése.
Az elmúlt években a vatikán szóvivője is megszólalt, sokak szerint félreérthetetlen utalást téve a várható protokollra:
Arról van szó, hogy a szóvivő, aki egyben professzor is, és köztiszteletben is áll a Vatikán vezetősége körében, azt mondta, hogy a Föld már rég túlnépesedett, és valójában 6 milliárd lélekkel többen vagyunk, mint eredetileg kellene lennünk.
Ez a kijelentés így elsőre elég ijesztőnek hat és sokak szerint egyértelmű utalás arra, hogy John Schellnhuber, és a Vatikán az Új világrend igen szélsőséges nézeteit vallja.
Az Új világrendhez szorosan kötődik ugyanis egy a jövőben bekövetkező genocídium, azaz szervezett népirtás, mely során az emberi populáció több mint 93%-át eltennék láb alól.
Túlnépesedő Föld, drasztikus megoldások
Az Agenda 21 protokoll fő célja az, hogy a lakosságot “csöndes” eszközökkel redukálják. Ehhez ha szükséges, végső esetben háborút fognak kirobbantani, mely globális elhullást fog okozni világszerte.
Azonban sokkal valószínűbb az, hogy hibrid hadviseléssel különféle vírusokat és krónikus betegségeket terjesztenek el, lásd élelmiszeripar és különféle oltásprogramok, rákipar…stb.
A Föld lakosságának ugyanis 800 millió, vagy az alá kell csökkennie.
A végén csak a felső tízezer, az a 300 szupergazdag család marad, akik a terv mögött állnak, és a több száz millió tehetetlen rabszolga, akik az Új Világrend rabszolgatársadalmának fogaskerekei lesznek…

https://vilagfigyelo.com/6-milliard-ember-eltorlesere-adtak-parancsot-vilmos-herceg-elszolta-magat-az-agenda-21-protokoll-kapcsan/