2023. június 9., péntek

Antikrisztus vezette Világgazdasági Fórum betiltja a természetes fogantatást - 2030-ig minden csecsemőt laboratóriumban kell nevelni

Forrás:
https://rumble.com/v2svk5u-wef-bans-natural-conception-all-babies-must-be-lab-grown-by-2030.html

Növekvő halálesetek magyarázat nélkül. Egyesült Királyság: 22,1%. Európa, USA, Kanada, Japán...

Dr. Campbell nemzetközi szinten és az Egyesült Királyságban 22,1%-os többlethalálozást mért az elmúlt 5 év átlagához képest. És sem a média, sem a kormány nem szólalt meg erről.

Híres emberek a vakcinák ellen. CVI. rész

Sok híres ember ellenzi a gyilkos kígyóméreg-vakcinákat, akik ezt nyilvánosan is nyilatkozzák, többek között Robbie Williams, Owen Wilson, Carol McGiffin, Miguel Bosé, Inés Sainz, Tonia Buxton és mások.

Dr. Lee Merritt: Pfizer hazudott. Nem volt soha egészségügyi lépés, hanem harc az emberiség ellen

Dr. Lee Merritt kifejti, hogy riasztó jel az a tény, hogy a Pfizer elmondta, hány adagot készített el, és hogy 11 vakcinagyártósora van. Le is gyártották már ezeket. Eszükbe se jusson arra gondolni, hogy ennek bármi köze is van az egészséghez és a jólléthez. Ez nem egészségügyi intézkedés volt, hanem háború az emberiség ellen.

Demenciában szenved-e a nemzetgyilkos népirtó amerikai elnök? Képes lesz-e vajon a kormányzásra? V. rész

Tömeggyilkos Sátánfatty Joe Biden folytatja a nyelvbotlások, hibák és baklövések elkövetését, zavarodottnak és dezorientáltnak látszik… alkalmas-e egy világhatalom kormányzására?

Dr. Tenpenny: Covidvakcina az elnéptelenítés, a mikrocsip beültetés, a rabszolgaság gyilkos kampánya

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Tenpenny azt mondja, hogy amikor majd a világ tömegesen megérti, hogy ez a gyilkos kampány, a világ elnéptelenítését, mikrocsipek beültetését, a központi bank által bevezetendő digitális valutát és az emberiség rabszolgasorba döntését célozza, reméli, hogy olyan lesz, mint a versenyfutás a cél felé, ha „ők” előbb érnek be, akkor rabszolgaként bezárnak bennünket, de ha mi érünk be, akkor ezt nem engedjük, és letartóztatjuk őket.

Dr. M. Yeadon: a tudományos módszer nem vezet el az igazsághoz. A harc az emberi lélekért folyik

Robin Monotti azon töpreng, hogyan fogadhattak el annyi hazugságot. A kulcs a mechanisztikus áramlat elhagyásában van, ki kell mondani az igazságot, hogy valaki megmondja a másiknak, hogy mit tegyen, az igazság önmagában még nem az.

A Pfizer vakcinában megtalálható az SV40 egy része, amely rákkeltő voltáról híres

Murakami professzor a Pfizer vakcinában megtalálta az SV40 szekvencia egy részét, amely vírus azonban rákkeltő, és azon töpreng, hogy miért került bele ez a rákkeltő vírusból származó szekvencia, amire egyáltalán nincs szükség egy mRNS vakcina előállításához. Botrányosnak tartja.

Az „egyetlen egészség” fogalmával a WHO az embereket állati státuszba alacsonyítja le

Dr. Meryl Nass kiemeli, hogy a WHO további hatalomnövekedésének egyik módszere az a koncepció, amelyet 2012-ben, Davosban indítottak útjára. Ez kimondja, hogy az emberi egészséget nem lehet elszigetelten kezelni, hanem figyelembe kell venni az állatok, a növények, a környezet és a vízrendszerek egészségét is… Úgy gondolják, hogy a WHO az állatokat az emberi lények szintjére emeli fel? Nem! az embereket alacsonyítja le az állatok szintjére.

Dr. Robert Malone: a lélektani háború technikái a polgárok ellen

Dr. Robert Malone elítéli, hogy lélektani hadműveleteket indítottak a polgárság ellen. Ezt a fajta technológiát a külföldi harcokra tervezték, most a brit lakosság elleni lélektani háborúban is bevetették. Ha a kormány ezt elfogadhatónak tartja, akkor a szuverenitás fogalma elavulttá válik, anakronizmus lesz, mondta.

A tüskefehérje hatása olyan, mint az idegnyugtatóé. A G5-tel együtt rákot fog okozni

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Tau Braun elmagyarázza, hogy a tüskefehérje mennyiben működik idegnyugtatóként, elzsibbasztva az agyat a valódi világ elől. A mostani 5G-s frekvenciák eléggé biztonságosak ahhoz, hogy túléljük, de tudják, hogy aktiválható, és akkor az oxidatív stressz bombájaként fog működni.