2015. július 26., vasárnap

Megreccsent az Oroszország elleni szankciósdi!

Az amerikai nyomásra kikényszerített EU-s szankciók miatti “titkos tiltott beutazás a Krímbe” hatalmas léket kapott. A héten ugyanis a Francia Nemzetgyűlés néhány képviselője nem törődve a “titkos tilalommal”-ellátogatott az Oroszországhoz visszatért Krím-félszigetre.
Teljesen megrökönyödtek a látottaktól! Semmiféle “északkoreai” látványban nem volt részük. Déligyümölcsöket láttak a boltokban és a piacokon, mindenféle húsokat meg egyebeket. Villany is gáz is van! Állig fölfegyverzett orosz katonákat sem láttak, akik terrorizálják a krímieket két nyilvános akasztás között. Az emberek nem éheznek, bár az utcákon “eléggé hiányos öltözékekben” sétálgatnak. Nyár van-és millió a turista. Működnek az éttermek, vendéglők, presszók. Ahol tömegek vannak. Az őslakosok meg teszik a dolgukat. Minden olyan, mint a Riviérán.
Hazamenve beszámoltak elképesztő tapasztalataikról. A rossz hír meg szárnyakon jár! Végigszáguldott Európán, és kételyeket ébresztett. Olyannyira, hogy spanyol, belga, lengyel képviselők is saját szemeikkel akarnak meggyőződni immáron francia kollégáik hihetetlen meséinek valóságtartalmáról. Nem hivatalosan persze, mert “titkolt hivatalosan” nem javallott az oroszországi Krímbe utazni, de a kíváncsiság az nagy úr! Nem hivatalosan fognak utazni!
Az ötletet nem hivatalosan-de nem is titkoltan-tudja értékelni az orosz Állami Duma egykori képviselője, a politológus Szergej Markov (is).
markov1437845572_22-10-big
“Tabudöntő látogatás volt a francia képviselők krími utazása. Egyenértékú volt ez a Krím “humanitárius-emberi” blokádjának a megtörésével. Ez pedig “reccsenést” okoz az Oroszország elleni szankciós politikában is”-nyilatkozta Moszkvában Szergej Markov.

https://balrad.wordpress.com/2015/07/26/megreccsent-az-oroszorszag-elleni-szankciosdi/

Egy Szeged-Budapest vonalért nagyjából 200-300 eurót kérnek…”-a fuvarosok. BUDAPESTIG! Miközben a vasúton INGYEN utazhatnak.

Szegedről Budapestre 200-300 euróért visz el egy embercsempész

Európa terrorfenyegetettsége is nőtt az illegális bevándorlók miatt, nem lehet külön kezelni Magyarországot Európától – jelentette ki Bodnár Zsolt, a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgató-helyettese a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.
szóv

A migráció hordozója a terrorizmusnak, illetve a terrorhoz kapcsolható személyeknek. Akárcsak a szervezett bűnözés. Mindkét terület a migrációs hullámra ráülve megpróbál bejutni Európába. Nem véletlen, hogy a TEK komoly erőket mozgósít ennek a monitorozására, és megpróbálja kiszűrni azokat a személyeket, akik a terrorhoz köthetőek és a migrációval jönnek be az országba – tette hozzá.
Beszélt arról is, hogy az ideiglenes határzár felépültével jobban kontrollálható lesz a terület. Ezzel szerinte egy nagyon komoly lehetőséget kapnak a szervek, hogy tényleg csak azok érkezzenek az országba, akik erre jogosultak, illetve akiknek erre Magyarország a megfelelő felhatalmazást megadja.
Arra a kérdésre, mi lehet az oka annak, hogy virágzik az embercsempészet, azt válaszolta: ez egy profittermelő tevékenység, mely rátelepült a migrációra. A terrorista csoportok ezt a vonalat próbálják használni, gyakorlatilag csak igénybe veszik az embercsempészek szolgáltatásait.
A főigazgató-helyettes az embercsempészeket a migráció egyfajta vámszedőinek nevezte. Megerősítette, hogy a migránsokat Nyugat-Európába több tízezer euróért juttatják el. Egy Szeged-Budapest vonalért nagyjából 200-300 eurót kérnek – hozta fel példaként.
Arra a felvetésre, miszerint a Napi Gazdaság azt írta, illegális bevándorlók Budapestre utazásának megszervezésével gyanúsítja a rendőrség a Jobbikhoz közel álló egykori Új Magyar Gárda kapitányát, Kiss Róbertet és társát, Bodnár Zsolt azt mondta: nem tiszte megerősíteni ezt az információt. Két személyt valóban elfogtak és átadtak a rendőrségnek, azok politikai hovatartozását azonban nem vizsgálták.
(hirado)

Amerikai ügynökök kormánypolitikusokra támadnak Magyarországon?

Magyarországon működő amerikai ügynökök kormánypolitikusok elleni karaktergyilkosságra kaphatnak utasításokat, amit nem személyes kapcsolat útján, hanem munkakörükön, a sajtón keresztül adtak ki nekik Washingtonból.
A nemzetiarcvonal.net szerint összefüggések figyelhetőek meg a Magyarországon működő ellenzéki sajtó tevékenysége, és bizonyos, a nyugati sajtó képi anyagaiban ismétlődő jelleggel megfigyelhető minták közt. Az eset első ránézésre nevezhető véletlennek, akár összeesküvés-elméletnek is. Az állandó ismétlődő jelleg azonban felhívja a figyelmet arra, valóban felmerül annak lehetősége, hogy a magyarországi kormánynak számolnia kell amerikai alvóügynökök “felébredésével”.
A forrás szerint a hazai liberális média újságíróit egy ismétlődő jelleggel használt “vörös nap” szimbólum megjelenésével utasítják kormánypolitikusok elleni sajtóoffenzívára.
“A vörös nap szimbólumával kapnak jelzést a hazai liberális újságírók – CIA-ügynökök –, arra vonatkozóan, hogy kit kell támadniuk. Az Index, az Origo, a 444 és a többiek így kapnak jelt, mielőtt mocskolódásuk beindul.”
A felmutatott képek alapján a Google képkeresőjével is egyszerű visszaellenőrizni, hogy a fotók milyen kontextusban jelentek meg. A Szijjártó Péter mellett felvillanó “képi hiba” 2014 november 23-án a Vasárnapi Hírek következő híranyagához került fel; “Külügyi csapás Simicskára”“Egyszerre birkózik Amerikával és Simicskával a külügy”. A cikkből egy idézet: “a tárcát vezető Szijjártó Péter elrendelte, hogy a minisztérium alkalmazottjai írásban vallják be, találkoztak-e az amerikai nagykövetség bármilyen rendű és rangú munkatársával, ha igen, akkor hol, mikor, miről váltottak szót egymással.”
Tehát Szijjártó Péter tárcájával az a probléma, hogy számon kéri az alkalmazottakat arról, milyen rendszerességgel találkoznak amerikai diplomatákkal. A Vasárnapi Hírek szerint egyébként a fotó az Associated Press hírügynökség képe. Tehát
a jelet egy amerikai sajtóorgánum adta ki.
Érdemes felidézni, hogy ebben az időszakban Budapesten – álcivil szervezetek bevonásával megkezdett – balliberális ellenzéki tüntetések zajlottak, amit többek között az Index.hu, 444.hu és Origo tömegbázissal próbált ellátni azáltal, hogy Szijjártó Péter magánügyeit tartotta címlapon. Emellett napi szinten került a sajtóba, hogy a külügyminiszter ismerőseinek (pl. futballos csapattársainak) milyen pozíció jutott, “nincs is diplomája”, stb., tehát a legkülönbözőbb érveket hozták fel azzal kapcsolatban, hogy a külügyminiszter személyén miért kell felháborodni.
Lázár Jánosra szintén azt követően virradt a “vörös nap”, hogy a nemzetbiztonsági bizottság június 23-i ülésén annak lehetőségéről beszélt; szomszédos országokban amerikai titkosszolgálatok számlájára írható a magyar kisebbség elleni agresszív fellépés.
Korábban több alkalommal is bebizonyosodott, hogy magyarországi liberális sajtóorgánumok nyíltan az amerikai külügyi törekvések kiszolgálását folytatják. Szijjártó Péter kinevezésekor az Index.hu intenzív lejárató-kampányt kezdet Szijjártó személye ellen, ami méltán nevezhető karaktergyilkossági kísérletnek. A sajtóhadjárat új értelmet nyert, amikor az amerikai külügyminiszter nem fogadta személyesen az újonnan kinevezett magyar külügyminisztert Washingtonban tett látogatásakor, hanem alacsonyabb rangú diplomatát küldött maga helyett – ami nem csak Magyarország lekezelése, de azt is egyértelművé tette, hogy az Egyesült Államok valamiért nem fogadja el az újonnan kinevezett külügyminiszter személyét. Ez egy igen súlyos történés, tekintve, hogy addigra a magyarországi liberális sajtó hetek óta folytatott lejárató hadjáratot Szijjártó Péter ellen.
Martonyi Jánossal korábban soha nem volt problémája az amerikai külügynek, – igaz, Martonyi hivatalosan is szerepelt a Bilderberg csoport meghívottjainak listáján, és több alkalommal is megjelent a titkolózás által övezett találkozókon.
A liberális sajtó tevékenysége kapcsán feltehető a kérdés, hogy amennyiben az amerikai titkosszolgálatokkal együttműködés bebizonyosodott, hogyan lehetséges, hogy a hazai elhárítás még nem tett lépéseket erre vonatkozóan? Lehetséges, hogy az amerikai “szövetségesek” olyan mértékben torzítják a hazai nemzetbiztonsági szolgálatok érzékelését, hogy azok már a kormánypolitikusok elleni nyílt támadásra kapott utasításokra sem figyelnek fel?

http://hidfo.ru/2015/07/amerikai-ugynokok-kormanypolitikusokra-tamadnak-magyarorszagon/

Gyászos a hétvége a donbasszi martalóchorda számára!

gyers
Meglehet komoly változások előtt áll Donbassz! A ma reggeli jelentések szerint lagalábbis a népköztársasági erők a frontok északi és középső szakaszain “meglepit” okoztak.
Északon a luganszki fertályon Szcsasztyje martalócai ultimátumot kaptak! Ez ma reggel lejárt. A jelentések szerint a népköztársasági erők a makacskodó “ajdaros” pribékhordák felszámolását készítik éppen elő. Jónéhány keresett bérgyilkos dúvad a napokban már puskavégre került közülük.
banban1ban2ban3ban4
(A bemutatott képeken vannak “azovisták” is, akik nem északon lettek levadászva.) Tegnap este ugyanis a miliciák támadást indítottak Szcsasztyje felszabadításáért. A város jelentős részét ellenőrzésük alá is vonták. A kijeviek reguláris csapapatai-köztük a munkácsi 128-asok ottani csoportjai is-feladták állásaikat.
Szcsasztyje ajdaros banditáinak mintegy 60-80 egyede továbbra is elbarikádozta magát, és azzal fenyegetőznek, hogy ha a népköztársaságiak megtámadják őket, mind a 80 tonnányi felhalmozott robbanóanyagukat felrobbantják. Ez a rendőriskolában van előkészítve. A bérgyilkoshorda is oda vette be magát.
Artyemovszk és Konsztantyinovka környékén felbolydult az egész martalóchad. Szakértői jelentések szerint nem is igazán tudják, hogy most akkor merrefelé is kéne mozogniuk.
Orjehovo és Zolotoje között heves csatározások voltak mára virradóan. (Ez a térség a Popasznaja-járásban található.)
Gorlovkát (vélhetőleg) rengeteg helyi civil halálát okozó latortüzérségi támadás érte tegnap-valamivel éjfél előtt Dzserzsinszkből. A város ágyúzása azóta is tart.
Qrvára rosszul áll Avgyejevka bűnbandáinak szénája. A donyecki reptérről “Givi” parancsnoksága alatt kirontó népköztársaságiak megfelezték a lator élőerőállományt.
lator
A bajt eddig megúszó martalócok a jobbszektoros hiénacsordákkal együtt hanyatt-homlok menekülne, hátrahagyva az elpusztult és sebesült latoregyedek százait. Mára virradóan mindössze kettő “Grad” üteget, és négy önjáró-löveges századot sikerült kimenteniük a népköztársaságiak rohama elől. Vontatott tüzérségi lövegek tucatjait visszahagyva.
Látszott is a hatás Donyeck éjszakai életén. Mindössze Peszkiből érte néhány latorgránát a várost.
Bízhatunk abban, hogy Avgyejevka kipucolását követően a peszkiben tanyázó martalócok hátába kerülnek a népköztársasági erők. Oszt’ akkó’ jónapot!

https://balrad.wordpress.com/2015/07/26/gyaszos-a-hetvege-a-donbasszi-martalochorda-szamara/