2018. december 16., vasárnap

Európa veszélyben

Európa veszélybenEgy Európát átfogó forradalom fenyeget bennünket... Sokan álmodoznak különösen a baloldali libsi körökben egy Európát átrendező forradalomról és igyekeznek példamutatóan másolni (majmolni) a francia sárga mellényes megmozdulásokat. A margó szélén szeretném megjegyezni, hogy Németországban a lebutult politikai körökben nem tudnak megegyezni, hogy ki viselje a sárga mellényt, a jobboldaliak vagy a baloldali antifa, mindkettő igényt tart rá. Nem egy röhej? De vágjunk bele a forradalmi gondolatokba: Egy álombeli idealista elképzelés a forradalomról ...

Egy társadalomban az emberek nagy többségének elege van az igazságtalanságból a kizsákmányolásokból ezért utcára mozgósítanak, megbénítják az országot. Mondván, a "nép nevében" szembe szálnak a mindenkori államhatalommal, elzavarják a hatalmon lévő zsarnokokat és visszaáll a béke a rend és a fegyelem az országban. Mit is jelent valójában egy forradalom vagy egy "függetlenségi háború", és ehhez vegyük példának az amerikai függetlenségi "forradalmat", háborút...

Az amerikai "forradalmat", a "függetlenségi háborút" a háttérből meghatározott körök irányították és készítették elő, titkosszolgálatok, páholyok, tőkések , NGO-sok. A "függetlenségi háború" levezénylője Georg Washington. Ő maga és sok-sok társa szabadkőműves volt, és közvetve a "koronával", az angol királysággal együtt intézték szervezték az eseményeket.
Csak egy példával élve: egy katonai összecsapásnál ahol az angolokat szétverték, lehetőséget hagytak visszavonulniuk úgy, hogy nem üldözték tovább őket. Kétségek merülnek fel afelől, hogy végül, hogy és milyen trükkökkel sikerült a háborút megnyerniük...

Az európai forradalmak:

Minden eddig ismert forradalmat a szabadkőművesség szervezett és vezényelt le, hogy megdöntse az európai monarchistákat. Nagy részüket hatalmuktól megfosztották, hogy végül a saját elképzeléseiknek megfelelő társadalmi berendezkedésüket felépíthessék. A népeket a tömeget csak eszköznek használták. Franciaország lett Anglia mellett az európai szabadkőműves főbázis a forradalom után, majd innen indították a forradalmakat Európában, Magyarország, Ausztria, Németország valamint Oroszország területén is.
A forradalmak a népeknek nem hozott "szabadságot, egyenlőséget és testvériséget". Petőfit ugyanúgy elkapta az hév, és szépen megfogalmazta a XIX. századi versében: "ha majd a bőség kosarából mindenki egyaránt vehet"... Az ideáért több százezren vesztették életüket. Mit kaptunk utána? Az ellenkezőjét : szenvedést, éhséget és nélkülözést! Milliók vesztették életüket Oroszországban és Európában.
Ugyan ezen szabadkőművesek a népeket egymással szembe fordították és folytatták a II.Világháborúval és az egészet pénzelték a zsidó-vatikániak, Rothschildok-Rockefellerek.

A berlini fal ledöntése:

Nagyon sokan még mindig abban a hiszemben leledzenek, hogy a berlini falat az NDK-s forradalmiak döntötték le. Sajnos ki kell, ebből ábrándulniuk. A tényleges szervezője és pénzelője a számunkra is ismert Otto von Habsburg, Kalergi bizalmasa volt. Ahhoz, hogy a Kalergi tervezte Pán-Európa megvalósuljon, a vasfüggönyt el kellett bontani. Úgy is mondhatjuk, hogy ezért pénzelte a pán-európai pikniket.
A fal elbontása után továbbra is maradt Németország megszállása, melyet az NSZK mint vagyonkezelő irányít és továbbra is fizető nagymestere maradt Európának, melyet a kezdettől is így terveztek.

A közel-keleti "forradalmak":

Szeptember 11-óta megfigyelhetjük, hogy a Közel-Keleten mit is jelent egy forradalom. Ezen területeken az amerikai titkosszolgálat "kiváló" munkát végzett, különösen Irakban, Líbiában és részben Szíriában, ahova katonailag felkészített vahabista muzulmánokat exportáltak, hogy az ott meglévő kormányokat megdöntsék. Itt nálunk Európában vagy nyugaton az hintették el, hogy milyen kegyetlen kizsákmányoló uralkodók sanyargatják népeiket, ezzel elérve hogy a NATO bevonulhasson és az úgynevezett "felkelőket" segíthesse. Ennek eredményeit és következményeit jól megfigyelhetjük napjainkban, különösen Irakban, Afganisztánban, Líbiában és részében Szíriában. Ezen országok a maga szellemében jogállamok voltak, ahova a vahabista nézeteket elhintették, ezzel jogállamiságukat szétverve gazdaságilag tönkretették az országokat. Most ezeket importálják Európába az ENSZ paktum (csomag) segítségével, hogy munkájukat itt Európában tovább folytathassák.

Majdani puccs:

Ukrajnában nagyon jól megfigyelhettük, hogy hogyan lehet egy tisztességes gyülekezetet az "elitek" részéről kihasználni. A kezdetben békés tüntetéseken arra hívták fel a közvélemény figyelmét, hogy a Janukovics által vezetett kormány intézkedései nincsenek összhangban az ukrán népesség érdekeivel, számtalan esetben károsak.
A tüntetéseket kihasználva, USA zsoldos mesterlövészeket alkalmaztak és a háztetőkről, lövették a tüntetőket, természetesen ezt Janukovics terhére rótták fel (fogd meg a zsiványt, a hátába a késem !). Ezeknek az eseménynek nagyon sokk rendezőjét ismerjük, Obama, McCain, Klitcskó, Merkel, Steinmeier, Soros...

"Sárga mellény" és a lisszaboni szerződés:

Sok-sok politikai "elemző" fejében előkerülnek gondolatok s igyekeznek a lebutított tömeggel elhinteni, hogy a "sárga mellény" mozgalom egy lehetséges második francia forradalom.
Röviden, tőmondatokban megismerhettük a forradalmak miben létét. Ezek alapján talán józanabbul kellene átgondolnunk napjainkban a Franciaországban zajló eseményeket.
Természetesen minden népnek joga van az utcára menni és nem tetszését kifejezni a mindenkori uralkodó kormány intézkedései ellen.
Ha viszont egy mozgalom úgy a semmiből mint a "sárga mellény", országosan tömegével az utcára vonul, esetenként agresszivitásba csap át, úgy a tüntetők, másik oldalon a rendfenntartók oldaláról, fel kell, hogy merüljön az a kérdés, hogy talán egy tervezet megmozdulásról beszélhetünk.

Nagyon sok naiv ember abból indul ki, hogy az EU-ban van még egy cseppnyi jogállamiság, s úgy a rendőrség vagy a katonaság sem fog fegyvert használni a tömeg ellen. Ez sajnos egy nagyon nagy tévedés! Sokan elfelejtik, vagy nem ismerik a lisszaboni szerződést! Természetesen a szerződésben azt a megfogalmazódó szabályt, hogy nem szabad senkit se halálra ítélni (még egy többszörös gyilkost sem!)
De ha egy felkelést kell letörni, a tüntetők megölése engedélyezett. Gondoljuk csak végig, elegendő egy-két provokátort a tüntetők közzé beépíteni, akik kővel, petárdával vagy bármivel is támadnak a karhatalomra, így akár a rendőrségnek, katonaságnak is jogában áll a tüntetést vagy lázadást - ha kell fegyver használatával is - leverni.
Ezt követően jogosultságot ad az NWO diktatórikus bevezetéséhez és ezt követően minden ellenszegülést elfojtanak, minden szellemi kritikust internáló táborba vihetnek, vagy rögtön-ítélés folytán kivégezhetnek.
A "sárga mellényesek" esetében jól ha tudjuk, hogy egy Gladio egység úton van Franciaország felé. A Gladio ismert a különböző hamis zászlók alatti események megrendezése kapcsán és szoros kapcsolatban áll a P2-es olasz nagypáhollyal. Mint ahogy már fent is említettem, a szabadkőművesek nagy és komoly ismeretekkel rendelkeznek a forradalmak és ennek következményeinek a megrendezésében.

Mi a teendő? Otthon maradni?

Nem! Ha sérelmek érnek és igazságtalanságot követ el a kormány, igen is tessék nemtetszésedet kinyilatkozni, akár tüntetéssel is...
De a legfontosabb az amit tudnod kell, hogy mi játszódik a háttérben és nem az "elitek" csapdájába esni. Évszázadok során mindig ismétlődnek az események, az eredmény mindig ugyanaz. Sok-sok halott, nyomor, éhínség, nélkülözés. Talán mélyebben kellene keresnünk az okokat, az okait.
A jelentések könyvében megtalálod a következőt (15:6): "aki a pénzt uralja, uralja a népességet". Írásom itt: Link megtalálod a Rothschildokat, Soros, és stb. ... és felismered, hogy a politikusaink csak ezek bábjai. Rá fogsz ébredni, hogy olyan skandálások mint nyugaton, Macron mondjon le, Merkel muss weg! ("Merkelnek mennie kell"), vagy itthon: "Orbán takarodj"! - fölösleges időpocsékolások.
Ha felismered a valódi károkozót és tenni is akarsz ellene, tartsd mindig észben (az amúgy érvénytelen) lisszaboni szerződésben foglaltakat.
A még gondolkodásra képes embereknél az agysejteket meg kell, hogy mozgassuk, mert a ma uralkodó globalista tervezetben nem szerepel egy céltudatosan kiválasztott népközösség sem a túlélésre. Az ellenállás ideológiája ezen tervezet ellen: "segíts magadon, mert különben nem segít senki"! Ezért válaszút előtt állunk!
Képesek vagyunk-e, mi ezen föld lakói, népei, egy minden népnek elfogadható globálisan élhető világot elképzelni, magunknak megszervezni, vagy befejezzük létezésünket. A vélemény az, hogy egyetlen ember önmaga nem képes ezt a folyamatot befolyásolni vagy önmaga irányítani, de a társadalom azért társadalom, hogy összefogással megvédje egyedeit...

164 nemzeti bank, 500billió dollár Rothschild