2022. január 2., vasárnap

A halálozási ráta 40%-kal ugrik meg a 18-64 évesek körében

 

Az indianapolisi székhelyű OneAmerica biztosítótársaság vezetője szerint a halálozási arány a munkaképes korúak körében a járvány előtti szinthez képest elképesztő, 40%-os növekedést mutat.

"Jelenleg a legmagasabb halálozási arányt látjuk, amit az üzletág történetében valaha láttunk - nem csak a OneAmerica esetében" - mondta Scott Davison, a vállalat vezérigazgatója egy e heti online sajtótájékoztatón. "Az adatok az üzletág minden szereplőjénél egybehangzóak".

A OneAmerica egy 100 milliárd dolláros biztosítótársaság, amelynek székhelye 1877 óta Indianapolisban van. A cégnek mintegy 2400 alkalmazottja van, és életbiztosításokat, köztük csoportos életbiztosításokat értékesít az államban működő munkáltatóknak.

Davison szerint a halálesetek számának növekedése "hatalmas, hatalmas számokat" jelent, és hogy nem idős emberek halnak meg, hanem "elsősorban 18 és 64 év közötti munkaképes korú emberek", akik olyan vállalatok alkalmazottai, amelyek a OneAmericán keresztül csoportos életbiztosítással rendelkeznek.

"És amit csak a harmadik negyedévben láttunk, és a negyedik negyedévben is folytatódik, az az, hogy a halálozási arány 40%-kal magasabb, mint a járvány előtti időszakban volt" - mondta.

"Csak hogy érzékeltessük, mennyire rossz ez, egy három-szigma vagy egy 200 évből egyszer bekövetkező katasztrófa 10%-os növekedést jelent a járvány előttihez képest" - mondta. "A 40% tehát hallatlanul magas."

Davison egyike volt a számos üzleti vezetőnek, akik felszólaltak a december 30-i virtuális sajtótájékoztatón, amelyet az Indiana Kereskedelmi Kamara szervezett.

Davison elmondta, hogy a benyújtott halálozási kérelmek többsége nem minősül COVID-19 halálesetnek.

 

Hal Turner Szerkesztői vélemény

Nem, ezek nem COVID halálesetek. Szerintem ezek COVID VACCINE halálesetek!

Szerintem a VAKCINÁK pontosan azt teszik, amit mondtak nekünk, hogy tenni fognak: azt okozzák, hogy az emberek saját sejtjeikben tüskés fehérjéket növesztenek.

Akkoriban mindannyiunkkal elhitették, hogy azáltal, hogy a saját sejtjeinkben tüskés fehérjéket hozunk létre, az immunrendszerünk "megtanulja", hogyan reagáljon, amikor a COVID-19-et okozó valódi Coronavírus tüskés fehérjéit látja. Ezt GONDOLJÁK, hogy az új, mRNS génterápiás technológiájuk ezt fogja tenni.

De nekem úgy tűnik, hogy amit gondoltak, az nagyon különbözik attól, amit valójában kaptak.

Azok a tüskés fehérjék, amelyek elkezdenek növekedni mindenkiben, aki bevette a vakcinát, az emberi sejtekből az egész testben kiállnak, mint apró kis tüskék. Ahogy a vér elfolyik mellettük, a tüskék felszakítják az ereket, vérrögképződést okozva, mind a kis hajszálerekben, mind a nagyokban.

 

A nagyméretű vérrögök stroke-ot, szívrohamot, tüdőembóliát, sőt végtagvesztést is okoznak, miután a keringés elakad és üszkösödés alakul ki. A kis vérrögök megnehezítik az emberek szívének a vér tüdőn keresztül történő pumpálását a sok mikro-csomósodás miatt. Ez nagyobb terhet ró a szív jobb oldalára, ami aztán azt okozza, hogy az emberek jobb oldali szívelégtelenségben halva esnek össze.

Azok a gyerekek, akik ezeket a vakcinákat szedik, sokuknál alakul ki myocarditis (a szívizom gyulladása) vagy pericarditis (a szívizom körüli zsák gyulladása). A szívizomgyulladást elkapó gyerekek halálozási aránya öt éven belül megdöbbentő ötven százalék.

Amikor az immunrendszerünk meglátja ezeket a kis tüskés fehérjéket, amelyek a saját sejtjeinkből jönnek ki, az immunrendszerünk Megtámadja a saját sejtjeinket.

Az emberek azért kapnak szívrohamot, mert a saját immunrendszerük megtámadja a szívizomsejteket, amikor azokból tüskés fehérjék jönnek ki. Ennek első bizonyítéka a myocarditis, a szívizom gyulladása. Persze, hogy begyullad, a saját immunrendszerünk támadja meg.

Az egyetlen dolog, ami közös ezekben a szívizomgyulladásos gyerekekben: Mindannyian szedték a COVID oltást.

Sportolók, a világ legegészségesebb emberei, szívrohamban halnak meg. Miért? Az oltás a közös bennük.

A médiumok egyszerűen nem számolnak be arról, hogy a VACCINÁK az okai ezeknek a haláleseteknek! Mégis úgy tűnik, hogy pontosan ez történik.

 

Megdöbbentő, hogy most egy nagy biztosítótársaság vezérigazgatója arról számol be, hogy a munkaképes korúak halálozási aránya NÉGY SZÁZADON (40%) NÖVEKEDETT EGY Negyedév alatt! ! ! !

Fogjatok fáklyákat és vasvillákat! Lesz számvetés az oltások miatt. ...mind azokkal, akik erőltették, mind azokkal, akik "kötelezővé" tették őket.

Nem lehet hazudni arról, hogy egy vakcina "biztonságos és hatékony", miközben tízezreket öl meg, és egyszerűen a szuverén immunitás mögé bújni. A "mentelmi jog" csak a bíróságon működik. Az utcán a "mentesség" értelmetlen.

És nem ülhetsz egy vezetői asztal mögött egy vállalati központban, és nem utasíthatod az alkalmazottaidat, hogy vegyenek be egy kísérleti oltást, amely megöli őket - azzal a fenyegetéssel, hogy elveszíthetik az állásukat, ha megtagadják -, és nem sétálhatsz el.

Fáklyák és vasvillák 2022-re!

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-halalozasi-rata-40-kal-ugrik-meg-a-18-64-evesek-koreben

NE NÉZZ FEL! | Hülyék apokalipszise

Ne nézz fel! Mi ez a film? Egy újabb világvégepropaganda, ami tovább akarja növelni a már így is maximális fokozatra kapcsolt rettegésfaktort a nézők fejében? Netán a covid-hiszti összetett jelenségének allegorikus ábrázolása? Vagy talán valami több, a modern világ tragikomikus működésének meglepően kendőzetlen leírása?

Azok az emberek, akik a COVID oltást kapták, NAGY VESZÉLYben vannak!

 

Hivatalos számok: Az Omicron esetek 95,58%-a teljesen beoltott!

A COVID úgynevezett OMICRON változatával kapcsolatban kezdenek kijönni a hivatalos számok, és ezek a számok elég sokat elárulnak. Azok az emberek, akik a COVID oltást kapták, NAGY VESZÉLYben vannak!

Németországban a Robert Koch Intézet kimutatta, hogy az OMICRON fertőzéses esetek 95,58%-a a TELJESEN VACCINÁLTak körében történt. Csak 4,42% a be nem oltottakban.

Tehát a félelmek, hogy a COVID elleni "vakcinának" álcázott mRNS génterápiás "oltások" valójában rosszabbá teszik az emberek állapotát azáltal, hogy károsítják az immunrendszerüket, az egész világ számára láthatóvá válnak.

Azok, akik beoltották magukat, most nagy veszélyben vannak, mert a vakcina az OMICRON vírust rosszabbá teszi, amikor az oltott személyt megtámadja.

Az orvosok, tudósok, kutatók és kormánytisztviselők MINDENKI TUDTA, hogy ez megtörténhet, csak nem mondták el Önöknek.

Tehát az elmúlt év során, amikor az oltás beadatását sürgették, a kormányzó, az állami egészségügyi biztos, a megyei politikusok és a megyei egészségügyi tisztviselők, a helyi polgármester és/vagy más helyi egészségügyi tisztviselők ... akik a TV-ben, a rádióban és az újságokban azt mondták Önöknek, hogy "vegyék be a vakcinát", és azt állították, hogy az "biztonságos és hatékony" ... ezek az emberek mind TUDTAK, hogy nagyon is valós esély van arra, hogy a vakcina valójában ronthat a helyzeten. Csak nem vették a fáradtságot, hogy elmondják Önöknek.

 

Még a nagyra becsült Dr. Anthony Fauci is TUDTA, hogy az mRNS oltásokkal ilyen dolgok történhetnek, még a TV-ben is ezt mondta! Az alábbi hírvideóban Fauci elismeri, hogy a vakcinák valóban ronthatják az emberek állapotát!!!!. Itt. Nézze meg!

Most a németországi Robert Koch Intézet szerint az OMICRON az oltottakat sokkal rosszabbul és sokkal halálosabban csapja le, mint az oltatlanokat.

A németországi kórházi esetek azt mutatják, hogy a kórházban fekvő, súlyosan beteg vagy akár haldokló emberek 95,58%-a MINDENKI "duplán oltott". Még rosszabb, hogy a kétszeresen beoltottak huszonnyolc százalékát egy HARMADIK adaggal is "felerősítették"... és most betegek, kórházban vannak, és néhányan meghalnak.

Itt az eredeti, német nyelvű jelentés (FORRÁS)

Úgy tűnik, hogy a vakcina az oltott embereket TÖBBÉ tette a vírus hatásaira.

Akár hiszik, akár nem, az orvosok és a tudósok már olyan régóta tudnak erről, és olyan sokszor láttak már ilyet, hogy van egy orvosi kifejezés arra, amikor ez történik: Antitest-függő fokozódás (ADE).

A philadelphiai Gyermekkórház honlapja szerint: (Forrás)

 

A kórokozókra adott immunválaszban az immunrendszer számos sejtje és fehérjéje vesz részt. A fertőzés korai szakaszában ezek a válaszok nem specifikusak, ami azt jelenti, hogy bár a kórokozó ellen irányulnak, nem specifikusak rá. Ezt nevezzük veleszületett immunitásnak. Néhány napon belül az adaptív immunitás veszi át az irányítást; ez az immunitás a behatoló kórokozóra specifikus. Az adaptív immunválaszok közé tartoznak az antitestek. Az antitestek egyik fő célja, hogy a kórokozóhoz kötődjenek, és megakadályozzák, hogy az megfertőzze a sejtet, vagy behatoljon abba. Azokat az antitesteket, amelyek megakadályozzák a sejtekbe való bejutást, semlegesítő antitesteknek nevezzük. Számos vakcina semlegesítő antitestek indukálásával működik. Azonban nem minden antitestválasz egyforma. Néha az antitestek nem akadályozzák meg a sejtbe jutást, és ritka esetekben az antitest-függő fokozásnak (ADE) nevezett mechanizmus révén növelhetik a vírus sejtbe jutási képességét, és a betegség súlyosbodását okozhatják.

Mi az ADE?

ADE akkor fordul elő, amikor az immunválasz során keletkező antitestek felismerik a kórokozót és kötődnek hozzá, de nem képesek megakadályozni a fertőzést. Ehelyett ezek az antitestek "trójai falóként" működnek, lehetővé téve a kórokozó számára, hogy bejusson a sejtekbe és súlyosbítsa az immunválaszt.

 

Fontos, hogy ha egy beoltott személy később megfertőződik, az nem jelenti automatikusan az ADE bizonyítékát. Konkrétan, ha egy beoltott személy megfertőződik azzal a kórokozóval, amely ellen a vakcina véd, három különböző forgatókönyv léphet fel:

Enyhe megbetegedés - Ebben a forgatókönyvben a személynél jelentkezhetnek bizonyos tünetek, de ezek inkább csak kellemetlenséget okoznak, és csak néhány napig tartanak (általában 1-3 napig). Számos légúti és gyomor-bélrendszeri fertőzés (pl. influenza, COVID-19 és rotavírus) esetében ez gyakori. Ezek az enyhe tünetek azt bizonyítják, hogy a vakcina hatott.
"Áttörő betegség" - Hagyományosan ezt a kifejezést olyan beoltott emberekre tartják fenn, akik súlyosabban megbetegednek, kórházi kezelést igényelnek, vagy nemkívánatos kimenetelű betegségeket tapasztalnak, mint például a betegség szövődményei (pl. tüdőgyulladás) vagy halál. Ebben az esetben előfordulhat, hogy a vakcina egyáltalán nem hatott, vagy nem váltott ki elég magas szintű immunitást a fertőzés hatékony megállításához.
ADE - Ebben a forgatókönyvben a vakcina által létrehozott antitestek ténylegesen elősegítik, hogy a vírus nagyobb számú sejtet fertőzzön meg, mint amennyit önmagában megfertőzött volna. Ebben a helyzetben az antitestek kötődnek a vírushoz, és segítenek neki abban, hogy könnyebben bejusson a sejtekbe, mint önmagában. Az eredmény gyakran súlyosabb betegség, mintha az illető nem lett volna beoltva. A betegség után is előfordulhat ADE, és alkalmanként az alábbiakban leírtak szerint oltást követően is azonosították. Minden olyan vakcinát, amelyről kiderült, hogy ADE-t okoz, már nem használnak, vagy - a közelmúltban a dengue elleni vakcina esetében leírtak szerint - csak azoknak ajánlják, akiket nem érint az ADE. A COVID-19 vakcinák esetében nem merült fel ADE-re vonatkozó bizonyíték, annak ellenére, hogy aggodalmak merültek fel.

Hol maradnak tehát a beoltottak? Potenciálisan nagy bajban vannak.

Úgy tűnik, hogy az oltottak sokkal nagyobb kockázatnak vannak kitéve, mert beoltották magukat. Az immunrendszerüket az mRNS vakcinák "megtanították" arra, hogy egy bizonyos módon reagáljon erre a járványra, de a vírus, miután másoknál találkozott a vakcinával, alkalmazkodott ahhoz, hogy megkerülje a vakcinát, és így túlélhesse. Az oltottak valójában ezt a mutációt okozták, KEZDŐDTEK ezt az új változatot.

És most, hogy a beoltottak immunrendszerét "megtanították" arra, hogy egy bizonyos módon kezelje a vírust, ez a mód már... rossz.

 

Az oltottaknak most sokkal nagyobb elővigyázatossággal kell eljárniuk, mint az oltatlanoknak. Mert ha egy oltatlan személy elkapja az OMICRON-t, az immunrendszere úgy fogja kezelni, mint bármely más betegséget. De ha egy OKTATOTT személy elkapja az OMICRON-t, az immunrendszere rosszul kezeli, és sokkal betegebb lesz, és talán meg is hal.

Hal Turner megjegyzései: -

Hónapok óta mondom a rádióhallgatóimnak, hogy maradjanak távol ezektől az mRNS vakcináktól. Rámutattam, hogy a technológia nem bizonyított, és az egyik cég, amely ezeket a vakcinákat kifejlesztette (Moderna), még egyszer sem hozott sikeresen vakcinát a piacra.

Figyelmeztettem a hallgatóságomat, hogy ezek a vakcinák kísérleti jellegűek, és hogy a biztonsági kísérletek megölték az összes állatot a kísérletek állatkísérleti részében.

Figyelmeztettem a hallgatóságomat, hogy a vakcinák megváltoztatják a DNS-üket és/vagy károsítják az immunrendszerüket. Most úgy tűnik, hogy a figyelmeztetéseim célba értek.

Hallgatnia kellett volna rám. Most ki tudja, mi fog történni ... szó szerint milliókkal, akik ostobán elhitték a politikusok által előadott dalt és táncot, és elmentek, és beoltották magukat kísérleti genetikai terápiával, amely nem esett át megfelelő tesztelésen vagy teljes klinikai vizsgálaton.

 

ÉS MOST MI LESZ?

A kérdés most az, hogy mit tudtok tenni? És egy másik kérdés, amit néhányan talán elkezdenek feltenni maguknak, hogy mit kellene tenni azokkal a politikusokkal és közegészségügyi tisztviselőkkel, akik a közvéleménynek olyan dolgokat adtak el, amelyek... halálosak voltak?

Mit kellene tenni azokkal a cégfőnökökkel, akik "kötelezték" Önöket arra, hogy szedjék ezeket a vakcinákat?

Sok ember óriási felelősséget visel azért, hogy másokat lökdösött, kényszerített, sőt kényszerítette őket arra, hogy ezeket a kísérleti oltásokat beadassák. Most mit kellene tenni ezekkel a nagyszájú vállalati vezetőkkel, igazgatótanácsokkal, főiskolai dékánokkal?

Mi lesz azokkal az oktatási tanácsokkal, akik megszavazták, hogy az ÖN GYERMEKEIKnek ezt a kísérleti vakcinát kell beadatniuk, amelybe most belehalhatnak?

Mit kellene Önöknek tenniük azokkal az emberekkel, akik ahelyett, hogy a saját dolgukkal törődtek volna, visszaéltek a pozíciójukkal, hogy Önöket egy olyan vakcina szedésére kényszerítsék, amely most akár meg is ölheti Önöket?

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/azok-az-emberek-akik-a-covid-oltast-kaptak-nagy-veszelyben-vannak

Törölt járatok és a mendemondák

 

A 2022-es új év beköszöntével talán már hallott arról, hogy a Szövetségi Légügyi Hivatal (FAA) az ünnepek alatt több ezer járatot késleltetett vagy törölt az Egyesült Államokban, ami világszerte több ezer utazót kényszerített várakozásra.

Lehet, hogy ön is az egyik, aki túléli a történetet.

A törölt járatok története azonban attól függ, hogy ki mesél. A mainstream média egy dolgot állít, míg maguk az érintett FAA pilóták mást mondanak.

Mint a médiaprogramokban minden, a "hírek" is alig több, mint az olvasó befolyásolására használt mesék. Különösen akkor, amikor az amerikai törvények lehetővé teszik a médiának, hogy legálisan propagandázza az amerikai népet a 2012-es Smith-Mundt Modernizációs Törvény alapján, amely beépült a 2013-as NDAA-ba.

Minden egy törvény, mert az egész világ egy színpad. Ezért fontos, hogy végezzük el a saját kutatásunkat és vonjuk le a saját következtetéseinket. Milyen kényelmes.

A Los Angeles Daily News leközli: Továbbra is széleskörű járattörlések, mivel az omikron terjed. A Washington Post az Omicron-t okolja a világszerte 3800 járat törléséért.

Miért írja a NY Times, hogy az Omicron kevésbé súlyos és kíméli a tüdőt?

 

A média véleményei az egész lapot bejárják. A média a járattörlésekért a "tavalyinál nagyobb számú utazót" és a "létszámhiányt" okolja, amely nyilvánvalóan soha többé nem tér vissza az iparágból. Mi a valódi történet?


A pilóták másról beszélnek. A Pilóták Szakszervezete már 20221 októberében személyzeti hiányra figyelmeztetett, ha az American Airlines megtagadja az oltási mentességet.

Talán a mainstream médiának kellene egy kis időt szánnia arra, hogy megpróbálja tisztázni a történetüket a sorok között olvasó olvasók számára?

A pilóták verziója

Közvetlen források szerint a törölt járatok a pilóták országos munkabeszüntetése miatt vannak.

Az FAA pilótái beperelik az FAA-t, amiért "mind a pilótákat, mind a lakosságot halál és/vagy súlyos sérülés veszélyének teszi ki azáltal, hogy a Szövetségi Szabályok Kódexe 14. címének 61.53. §-a, más néven a 61.53-as szövetségi légiközlekedési szabályzat megsértésével végzi tevékenységét.".

Általánosságban elmondható, hogy a pilóták beperelik az FAA-t, miután az FAA szabályzata ellenére nem a FDA által jóváhagyott vakcinák beadása után kényszerültek repülni. Az okról az FAA pilóták levelet írtak az FAA-nak, a Közlekedési Minisztériumnak, az Igazságügyi Minisztériumnak, valamint több légitársaságnak címezve, amelyben követelik, hogy orvosilag jelöljenek meg minden oltott pilótát, és vizsgálják meg őket újra véralvadási problémák, valamint a szívük egészségi állapota miatt.

 

A levél szerint az FAA oltási politikája sérti saját szabályait, amelyek szerint a pilóták nem repülhetnek olyan gyógyszerek szedése után, amelyeket egy évnél rövidebb ideje engedélyeztek - állítja egy ügyvédekből, orvosokból és más szakértőkből álló csoport:

Jelenleg nem csak, hogy a kereskedelmi légitársaságokat vezető pilótáknak nem telt el legalább egy év a forgalomba hozatalt követően a szervezetükbe beadott szer FDA jóváhagyását követően, hanem ezek a pilóták egy teljesen JÓVÁHAGYOTT termékkel a szervezetükben repülnek, amely sajnos mostanra bebizonyosodott, hogy mindenféle vérrögképződéssel, embóliával és trombózissal kapcsolatos mellékhatást okoz (amely mellékhatások köztudottan nagyobb gyakorisággal és súlyossággal jelentkeznek, ha magasan repülnek). Ezenkívül az oltások minden populációban a szívizomgyulladás és az azt követő szívelégtelenség, szívritmuszavarok, szívmegállások és halálesetek számának jelentős növekedését eredményezik. Ez különösen igaz a fiatalabb férfi korosztályra, amelyhez sok pilóta tartozik.

Tudomásunk van olyan pilótákról, akik az oltás után haltak meg. Tudomásunk van olyan pilótákról is, akik mellékhatásoktól szenvednek, akik közül sokan nem merték jelenteni azokat, mert féltek a repüléstől, de néhányan közülük kénytelenek voltak orvosi ellátást igénybe venni és jelenteni azokat a vakcinával kapcsolatos mellékhatások jelentősége miatt.....

Kórházi mesék

A média ugyanezt a történetet használja a kórházi munkaerőhiány leírására. De mindig több van a történetben, ha a történet egy Tall Tale. A kórházi létszámhiány más okokra vezethető vissza? Azért bocsátják el az ápolókat, mert nem kapják meg a kísérleti Covid vakcinát?

Amióta a kórházi rendszer április 1-jén bejelentette a politikáját, ápolókat bocsátottak el azért, mert nem kapták meg a Covid oltást. A Texas Tribune című lap arról számolt be, hogy 153 dolgozót bocsátottak el vagy mondtak fel a Houston Methodist Kórházból, miután nem voltak hajlandóak eleget tenni a kórház vakcinára vonatkozó előírásának. A Bloomberg szerint minden nyolcadik ápoló továbbra is oltatlan, míg az NBC News tudósítója szerint minden negyedik egészségügyi dolgozó nem kapott védőoltást. A jelentések szerint ezrek mondtak fel inkább, minthogy megkapják a vakcinát. Sokan az oltás nélkül találtak új állást. A nurse.org szerint nem minden ápoló támogatja az oltást. Miért nem számol be a média erről a történetről? Mi történt a szakszervezetek sztrájkjaival a törvénytelen mandátumok miatt? A szakszervezetek bűnrészesek (lefizetve) az illegális mandátumok támogatásában?

 

Csendben a FEMA és a katonai ápolók helyettesítik a civil ápolókat. Katonai pilóták fogják felváltani a civil pilótákat? Ez egy trend kezdete? Katonai puccs egy olyan vírus álcája alatt, amelyet még nem sikerült izolálni? Lásd az FDA dokumentumának 41. oldalát. A vírus izolálása nélkül hogyan létezhet egy változat?

Ezért vonta vissza a CDC csendben a PCR-eljárást, mint a SARS-CoV-2 kimutatására és azonosítására alkalmas tesztet? A CDC elismeri, hogy a PCR-teszt nem képes különbséget tenni a SARS-CoV-2 és az influenzavírusok között.

Ez azt jelenti, hogy a megfázásos és influenzás megbetegedések több mint egyéves eltűnésük után ismét feltámadnak? Ezért van az, hogy az új jelentések szerint az Omicron tünetei hasonlóak a megfázás tüneteihez? Ahogy egy Reuters-vélemény állítja, az Omicron maga is felvehetett egy darabot a náthavírusból:

az omicron variáns valószínűleg a nátha vírus genetikai anyagának egy darabkájából szerzett egy mutációt - a több mint 30 mutáció közül az egyiket, ne feledjük. Vagyis igen, az omikron variáns mutálódott, hogy magába foglalja a nátha genetikai állományának egy részét.

A vakcinák még mindig nem kaptak FDA-engedélyt

Eközben az "FDA által jóváhagyott" mRNS vakcinák még mindig NEM kaptak engedélyt. A pilóták leveléből Ron Johnson szenátor (R, Wisc) 2021. októberi beismerése, hogy nincs FDA által jóváhagyott COVID vakcina az Egyesült Államokban. 2021 októberében a vakcina úgynevezett jóváhagyott "Comirnaty változata" még mindig nem volt kereskedelmi forgalomban az Egyesült Államokban. 2021 októberében. A Pfizer szerint a Comirnaty ugyanaz a vakcina, amely eredetileg sürgősségi felhasználási engedélyt kapott. Ha ez így van, akkor miért tartja fenn a sürgősségi felhasználásra engedélyezett (EUA) státuszt?

Ez egy vegyes üzenet. Comirnaty vagy bűncselekmény? Legális vagy illegális? Igazság vagy merészség? Vírus vagy nem vírus? Variáns vagy nem variáns?

A média ellentmondásait és következetlenségeit mindig a megrendelőnek, azaz az olvasónak kell kivizsgálnia, különösen akkor, ha a média a törvény értelmében mesélhet.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/torolt-jaratok-es-a-mendemondak

A rengeteg panaszt követően egy brit Covid tesztszolgáltató elismeri, hogy a tesztek nem használhatók a Covid diagnosztizálására

 

A DnaNudge az Imperial College London spinout cége, amelynek alapítója és vezérigazgatója az Imperial College professzora.

A DnaNudge 2020 decemberének végén az ügyfelei - akkoriban főként az NHS - panaszaira reagálva elismerte, hogy a Covid végleges diagnózisának figyelembe kell vennie a tüneteket, és nem szabad pusztán a teszteredményre hagyatkoznia.

Az orvostechnikai eszközök gyártóitól származó helyszíni biztonsági közlemények ("FSN") listáját a Medicines and Healthcare products Regulatory Agency ("MHRA") vezeti. Egy korábbi cikkünkben csatoltunk egy listát a "SARS" eszközökkel kapcsolatos 24 FSN-ről, amelyek 2021. január 1. és november 30. között készültek - ezek közül 15 kifejezetten PCR-tesztekre vonatkozik, és legalább egy egy laterális áramlási antigéntesztre, ezek közül kettőt a DnaNudge adott ki.

A DnaNudge-nak hátborzongató értékesítési reklámja van: "Itt, a DnaNudge-nál úttörő munkát végeztünk valami teljesen újdonsággal - a mindennapi vásárlási döntéseinket a DNS-ünkön keresztül ösztönözhetjük" - áll az online boltjukban. A 2015-ben alakult céget Chris Toumazou, az Imperial College London mérnöki karának Regius professzora és Dr. Maria Karvela alapította. A DnaNudge két nemrég kinevezett igazgatója a következő: Sir Richard Sykes, az Egyesült Királyság vakcinákkal foglalkozó munkacsoportjának elnöke, akit 2021 decemberében neveztek ki a DnaNudge igazgatójává; valamint Mohammed ("Mo") El Husseiny, a Ventura Capital alapítója.

"Labor egy patronban" eszközüket az MHRA 2020. április végén engedélyezte klinikai használatra, és 2020 augusztusában az Egyesült Királyság kormánya 161 millió fontért, azaz darabonként alig 28 fontért 5,8 millió DnaNudge Covid-tesztet vásárolt, amelyeket a betegellátásban és az elektív műtéti környezetben fognak bevezetni.

 

Néhány hónappal később, októberben a DnaNudge megállapodást kötött a gyártó Jabil Healthcare vállalattal, hogy 2021 elejéig havonta 1,4 millió "CovidNudge" tesztkazettát gyártanak le. A vásárlói körük bővítésére irányuló lépést a pénz motiválja. Az egységeket az NHS kórházaknak önköltségi áron adják el, mondta Prof. Toumazou: "Az NHS-nek önköltségi áron adtuk el, mint egy emberbaráti dolog, de a fogyasztói üzletünk [más termékekkel] szenved, mert nem fektettük bele az erőforrásokat".

A korábbi Nypro, a Jabil Healthcare honlapja szerint

2020. november elején a DnaNudge bejelentette, hogy Covid-tesztjük elérhetővé vált a Covid-19 tünetei nélküli emberek számára. A teszt 90 perc alatt képes eredményt szolgáltatni, és egy munkahelyi, baráti, családi vagy egyéb közeli kapcsolatokat ápoló "buborékban" legfeljebb 10 ember vizsgálható egyszerre ugyanazon a patronon, személyenként 10 fontért.

2020. december 22-én a DnaNudge kiadta az első FSN-t, amely minden tételt érintett. A DnaNudge ügyfelei panaszkodtak arra, hogy a "DNACartridge" kék felső borítása és az átlátszó alsó borítása között nem volt kapcsolat. "Ha olyan patront azonosítanak, amelynek fedele meglazult vagy hiányzik, NE próbálja meg kicserélni a fedelet, kérjük, hogy a tárgyat megfelelően ártalmatlanítsa, és új patronnal folytassa a tesztelést" - utasította a DnaNudge.

DNAnudge-22-December-2020 Letöltés

De további problémák merültek fel, és a DnaNudge ügyfelei ismét panaszkodtak. Ezúttal a "DNACartridges" negatív eredményt jelentett, amikor üres kenetet helyeztek be. Ügyfeleik 20 ilyen tételt azonosítottak. Így a DnaNudge 2021. január 4-én kiadta a második FSN-t.

"Még negatív eredmény esetén is a beteg végleges diagnózisának felállításakor figyelembe kell venni minden tényezőt, például a beteg tüneteit és a felvétel kontextusát, és nem csak a teszteredményt önmagában. Egyetlen teszt sem 100%-os pontosságú, és a negatív eredmény nem zárja ki a SARS-CoV-2 fertőzést" - tanácsolta a DnaNudge.

DNAnudge-04-Január-2021 Letöltés

 

A végső diagnózis felállításakor "minden tényezőt, például a beteg tüneteit és a felvétel kontextusát is figyelembe kell venni, és nem csak a teszteredményt önmagában". Várjunk csak ... ezek ugyanazok a tesztek, amelyekről két hónappal korábban azt jelentették, hogy "a Covid-19 tünetei nélküli emberek számára is rendelkezésre állnak"?

A DnaNudge honlapjának alábbi kivonatát olvasva úgy tűnik, igen.

A kórházaknak és a klinikai intézményeknek tehát a tünetek és a felvétel kontextusa alapján kell diagnosztizálniuk, de a lakosságnak, különösen a tünetmenteseknek, csak a Covid-teszt alapján kell öndiagnózist felállítaniuk.

És itt van még egy dolog. Miért van az, hogy a termékeikkel kapcsolatos problémákat csak a vásárlóik veszik észre, és nem a DnaNudge saját minőségellenőrzése?

És a kérdések itt nem érnek véget. Amikor a DnaNudge kiad egy FSN-t, és az emberek megvásárolták ezeket a teszteket, hogy a "buborékjukban" vagy utazási célokra használják őket, hogyan adják át az FSN-ben szereplő információkat az ügyfeleiknek, akik a nyilvánosságot jelentik? Talán azért, mert csak a tünetmentes, egészséges embereknek tanácsolják a DnaNudge Covid-tesztjének használatát, így - legalábbis a fertőző betegségek ellenőrzése szempontjából - irreleváns, hogy a teszt pozitív vagy negatív eredményt ad-e vissza.

2021 augusztusában a DnaNudge 43,6 millió fontos befektetést biztosított.

 

Annak ellenére, hogy a klinikai környezetben nem lehet rá támaszkodni a diagnózis felállításához, és hogy klinikai környezeten kívül csak egészséges emberek használhatják - mindkét forgatókönyv használhatatlanná teszi a tesztet -, 2021 decemberében a "fogyasztói genetikai tesztelés úttörője, a DnaNudge" bejelentette a DAM Health vállalattal kötött kulcsfontosságú partnerséget, amelynek keretében 2022-ben a DnaNudge 90 perces PCR Covid-19 tesztjét több mint 100 klinikán fogják alkalmazni az Egyesült Királyságban és nemzetközi szinten.

A DAM Health a honlapján azt állítja, hogy az Egyesült Királyságban a Covid tesztelési megoldások egyik vezető szolgáltatója. Ez egy 2020. december 6-án bejegyzett brit vállalat. "Ha kívánja, a COVID-19 teszteredményeit Health Passport Worldwide fiókjában kaphatja meg" - jelenti ki a Dam Health.

Ezt nem lehet kitalálni.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-rengeteg-panaszt-kovetoen-egy-brit-covid-tesztszolgaltato-elismeri-hogy-a-tesztek-nem-hasznalhatok-a-covid-diagnosztizalasara

Egy rendvédelmis búcsúja

 

"Fogom a dobozomat, benne a hivatástudatom és a kitartásom széttépett darabkáival és kisétálok a civil életbe, hátha ott nem jelentek veszélyt senkire."

Eljött a január 01. Egy nap, amit sokan nem vártak.

Ezerszámra rakják ki az embereket az utcára, mindenféle észérv nélkül, eü, pedagógusok, rendvédelem, közszféra.

Kirakják őket, mert veszélyesek az emberekre, állítólag.

Közben március 15-re újabb korlátozás nélküli tömegrendezvényt szervezni, az nem veszélyes.

Nézem az összepakolt kis dobozomat, benne 22 év emlékei sorakoznak.

Megannyi intézkedés, hosszú éjszakázás, számtalan megmentett élet, kudarcok, fájdalmak, öröm, túlterheltség, mégis tele adrenalinnal, hittel, hivatástudattal.

Ezt most el kell engedni, jobb lesz ezután- ezt mondogatom magamnak.

És közben mintha kitépnék a szívemet, olyan érzés. Mert akinek ez a hivatása, az belül örökké ez marad. Zokogok a tehetetlen dühtől.

Tudom jobb lesz, sok leszerelt azt mondja, stb, de mégis, én nem akarok elmenni innen. Ha tehetném maradnék, mert ez az életem.

És ilyen feltöltöttség mellett, ilyen emberekre mint én, mi, azt mondják, hogy menjenek innen, mert ezek a veszélyesek.

Hát emberek, örüljetek, épp most teremtik meg számotokra a biztonságos világot, ahol nincs eü, nincs rendvédelem, nincs oktatás, nincs tűzoltó, ha bármi gondod lesz ezután, magadra maradtál, mert így a nem veszélyes, ez a te biztonságodat szolgálja.

Sajnálom azokat, akik elhiszik, hogy ez mind az emberek, vagy az egészségünk érdekében történik. A napnál világosabb, hogy ez nem erről szól. Ha arról szólna, nem lennének kivételek, ugyanis a halál nem válogat…

Vigyázzatok magatokra, mert lassan nem marad senki, aki vigyázna rátok.

Fogom a dobozomat, benne a hivatástudatom és a kitartásom széttépett darabkáival és kisétálok a civil életbe, hátha ott nem jelentek veszélyt senkire.

https://mediaforras.com/egy-rendvedelmis-bucsuja-1287

A német kormány hivatalos adatai szerint a teljesen beoltottaknál 2022. január végére kialakul a szerzett immunhiányos szindróma

 

A német kormány adatai a Covid-19 állítólagos Omicron változatára vonatkozóan azt sugallják, hogy a "teljesen beoltottak" többsége 2022. január végére a Covid-19 vakcina által kiváltott szerzett immunhiányos szindrómában (AIDS) fog szenvedni, miután megerősítették, hogy a teljesen beoltottak immunrendszere már átlagosan mínusz 87%-ra romlott.

Egy aggódó olvasó által

A német kormány Covid-19 adatait a "Robert Koch Intézet" készítette (lásd itt).

Legfrissebb adataik letölthető pdf formátumban itt találhatók.

A 14. oldalon található a heti COVID-19 irányítási jelentésük december 30-tól, 2021. december 30-tól -

"A jelentési rendszerben lévő Omikron esetek esetében bizonyos mértékig további információk ismertek. 6788 esetre vonatkozóan a tünetekre vonatkozó információkat adtak meg, többnyire semmilyen vagy enyhe tüneteket jeleztek. Leggyakoribb volt a tünetekkel rendelkező betegeknél: Orrfolyás (54%), köhögés (57%) és torokfájás (39%) említette. A betegek közül 124-en kerültek kórházba, négyen meghaltak. Külföldi expozíciót 543 (5%) esetben jelentettek. 186 beteg nem volt beoltva, 4020 beteg volt teljesen beoltva, közülük 1137 beteg esetében jelentettek emlékeztető oltást. A továbbított adatok alapján az összes továbbított Omicron-fertőzés közül 148 újrafertőzést találtak, egyiket sem Előző megbetegedést jelentettek az újrafertőzéssel érintett személynek. A 9. ábra a Németországban eddig bejelentett Omikron megbetegedések eloszlását mutatja. Az Omikron megbetegedéseket valamennyi szövetségi államban kimutatták."

186 oltatlan eset

2883 kétszeresen beoltott eset

1 137 háromszorosan beoltott eset

4 020 teljesen beoltott eset

 

 

Németországban 70,53% teljesen beoltott, 2,97% részben beoltott és 26,5% beoltatlan - https://ourworldindata.org/covid-vaccinations

Tehát a beoltatlanok a lakosság 26,5%-ából 186 megbetegedést regisztráltak.

A teljesen oltottaknál 4020 eset van a lakosság 70,53%-ából.

Tehát a vakcináltak Omicron előfordulási gyakorisága 57,0 a népesség százalékára vetítve (830 000, a 83 milliós német lakosság 1%-a).
A nem oltott Omicron megbetegedések előfordulása pedig 7,02 a lakosság százalékában.

Tehát a beoltottak 57,0/7,02 = 8,12x nagyobb valószínűséggel fertőződnek Omicron-nal, mint a be nem oltottak Németországban Ez az, amit a védőoltás tett Németország lakosságáért.

A Koch Intézet a december 30-i heti jelentésében elmulasztotta a szokásos oltáshatékonysági táblázatát bemutatni. Ennek oka lehetett az ünnepek (a britek december 23-án teljesen feladták), de lehetett az is, hogy a táblázat katasztrofális lenne az oltóanyagokra nézve. De mi itt kisegíthetjük a németeket azzal, hogy a Pfizer oltóanyag-hatékonysági képletével elvégezzük helyettük a számítást.

Oltás hatékonysága = immunrendszer hatékonysága = (1-8,12)/8,12 = -7,12/8,12 = -87,7%.

Tehát a beoltottaknak 87,7%-kal alacsonyabb az immunválasza, mint a nem beoltottaknak az Omicronra.

 

 

Ez azt jelenti, hogy az átlagos német immunrendszerének az utolsó 12,3%-a van leállítva bizonyos vírusosztályok és bizonyos rákos megbetegedések stb. stb. elleni küzdelemben.

Itt van az előrejelzés, az UKHSA Vaccine Surveillance Report adataiból származó extrapoláció a 35-42. hétre vonatkozóan, amelyet először október 10-én tettünk. Az előre jelzett számok olajzölddel vannak jelölve.

Tehát Németország 87,7%-os immunrendszer-romlással 6,7%-kal rosszabbul teljesített, mint a modellünk, amely 81,0%-os romlást jósolt az idén (a 18 év felettiek esetében 3 helyett 2 adag oltás elleni vakcina alapján).

A 3. dózis az, ami valóban megöli az immunrendszert, amint az az ONS Omicronra vonatkozó adataiból is látható. Itt van az 1b. táblázat az OMS jelentésből: Coronavírus (COVID-19) fertőzési felmérés, Egyesült Királyság: A COVID-19-re pozitív eredményt adó személyek Omicron-kompatibilis eredményével kapcsolatos jellemzők (84,8 kB xlsx).

1b. táblázat
A COVID-19-re pozitív tesztet végző személyeknél az Omicron valószínűsíthető eredményt mutató pozitív tesztelés valószínűségének modellezett valószínűsége a vizsgált demográfiai jellemzők szerint, Egyesült Királyság: 2021. november 29. és 2021. december 12. között.

Ezek a számok azt jelentik, hogy ha Ön Covid-beteg, és 3 adag oltóanyagot kapott, akkor 4,45-ször nagyobb valószínűséggel kapja meg az Omicron-t, mint ha Ön egy nem oltott Covid-beteg. De a fentiek csupán becslések voltak.

Most már rendelkezésünkre állnak a német kormány Omicronra vonatkozó adatai, és ezek azt mutatják, hogy a teljesen beoltottak 8,12-szer nagyobb valószínűséggel kapnak Omicron fertőzést, mint az oltatlanok.

 

 

Ezek a valóban megdöbbentő adatok azt mutatják, hogy egy oltatlan emberekkel teli szobában, étteremben, bárban, éjszakai klubban, vonaton, hajón vagy repülőn több mint 8-szor nagyobb biztonságban vagyunk az Omicron fertőzéstől, mint a "teljesen beoltott" emberek között. És minél több oltást kapunk, annál gyorsabban halad az immunrendszerünk leépülése. Úgy tűnik továbbá, hogy az oltatlanok elérik a Covid-19 elleni szubherd immunitást, míg a teljesen beoltottakat a vakcinák megakadályozzák ennek elérésében.

A német adatok megsemmisítették az oltási útlevelek mellett szóló érveket, és önmagukban is az azonnali génterápiás és tüskefehérje-oltási tilalom mellett szólnak.

Az Omicron ellen a beoltottak azért járnak olyan rosszul, mert a vakcinával kiváltott, a Wuhan Alpha tüskefehérje elleni antitestek szinte használhatatlanok az Omicron ellen. Tehát a szüntelen tüskefehérje-termelés által okozott progresszív immunrendszer-károsodásnak szinte semmi sem marad, ami mögé elbújhatna, semmi, amivel szemben ellensúlyozhatná magát.

Ezért ezekben az adatokban sokkal közelebbi becslést látunk arról, hogy mekkora kárt okoztak az oltott embereknek, mint amit az oltott és nem oltott embereknél előforduló esetekre vonatkozó delta adatokkal láthattunk.

 

 

Az Egyesült Királyságban 69,45% a kétszeresen vagy háromszorosan beoltottak, 6,41% az egyszeresen beoltottak és 24,14% a be nem oltottak aránya (ourworldindata). Tehát nagyon kicsivel rosszabbul fogunk teljesíteni, mint a németek - valamivel több oltott áldozatunk lesz.

Január végére mindkét országban minden 30 év feletti, teljesen beoltott személynek teljes mértékben vakcinázott AIDS-e lesz. Azonban a jelenleg még megmaradt immunrendszerből, amely képes az Omicron elleni küzdelemre, már nem lesz sok.

Ez mindkét ország egészségügyi szolgálataira hatalmas terhet fog róni, és hatalmas fájdalmat, szenvedést és halált fog okozni, amit egy korrupt egészségügyi rendszer okozott nekünk. Ez lesz az orvostudomány történetének legnagyobb öngólja.

A németek fáradhatatlan szorgalmának, pontosságának és hatékonyságának köszönhetően rendelkezünk a számadatokkal. De nincsenek angol szavaim arra, hogy leírjam az ebben az oltási programban részt vevő csalók erkölcstelenségét.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-teljesen-beoltottaknal-2022-januar-vegere-kialakul-a-szerzett-immunhianyos-szindroma