2023. február 20., hétfő

Az ember csak nyersanyag az Antikrisztust követők számára

Mit lehet tudni a chemtrail és a covid oltásról Dr. Horkovics-Kováts János elemzése

Ukrajnából menekülnek

Brit parlamenti képviselők vizsgálatot kérnek az oltások utáni halálesetek tömeges növekedése miatt

Az Egyesült Királyság kormánya befejezi a COVID megerősítő oltások beadását az 50 évnél fiatalabb egészséges személyek számára. A döntés egy nappal azután született, hogy az Egyesült Királyság parlamenti képviselője, Esther McVey sürgős és teljes körű vizsgálatot követelt az oltások miatt többlethalálozások tárgyában.

Vandana Shiva, vagy egyesülünk vagy 99%-unk “eldobható” lesz

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Vandana Shiva indiai aktivista és író kijelenti, hogyha nem kezdjük el elvetni a magjait annak, amit ő a földi demokráciának nevez, akkor azt fogjuk látni, hogy az emberek 99%-a eldobható lesz, főként a technológia és a MI-vel történő munkavégzés miatt, tekintve, hogy a mechanikus munkát ezzel váltják ki.

Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága ítéletének értelmében a vakcinák nem vakcinák, hanem hírvivő mRNS génterápiák, és az általuk okozott mellékhatások orvosolhatatlanok.

A digitális pénz és a társadalmi kreditrendszer után közelebb kerülünk a teljes kontrollhoz

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Nagyon fontos megérteni, hogy a központi bankok digitális fizetőeszközei, a pénzügyi tranzakciók ellenőrzését szolgáló rendszer részei, és lehetővé teszi számukra a központilag megszabott normák felállítását. Ha nem viselkedünk jól, zárolják a pénzünket. Ne engedjük, hogy becsapjon a propaganda, mondván, hogy ez a célszerű. Társadalmi kreditrendszert állítanak fel, hogy új osztályok rendszeréről döntsenek. Az elit fog mindent birtokolni!

Dr. Naomi Wolf: 3.500 szakértő arra a következtetésre jut, hogy a vakcinák biológiai fegyverek

Naomi Wolf azt állítja, hogy egyértelműen kiderül a Pfizer dokumentumaiból, hogy az mRNS injekciók háborús fegyverek, és azt is feltárták, hogy a Kínai Kommunista Párt társult a Pfizerhez és a BioNTech-hez, és most Kína döntő szerepet játszik az injekciók előállításában, összeállításában és szállításában.

Hírességek szenvednek és halnak meg a vakcinák káros hatásaitól. LXXXVI . rész

Híres emberek, mint Jeff Beck, Michael Flatley, Roman Kostomarov, Alina Reh, Marc Overmars, Stelios Rokkos és még sokan mások szenvednek a toxikus vakcinák miatt és néhányan meghalnak. Ha ez megtörténik a hírességekkel, vajon még hány névtelen ember lehet érintett, akik nem jelennek meg a médiában, és akikkel nem is számolnak?

Érdekük az ukrajnai háború folytatása, Black Rock a fegyverek gazdája és övé a rekonstrukció

Mislav Kolakusic EP képviselő elítéli ezt a korlátozott területen folyó háborút, amely szinte mindenkire nézve következményekkel jár, és amely a vállalatok világában az ideális háború. Elmondhatjuk, hogy az Ukrajna és Oroszország közötti háború a hadiipar urainak megvalósult álma.

Olaszország, a genovai bíróság az oltást megtagadó egészségügyi dolgozók javára döntött

Olaszországban a genovai bíróság arra kötelezte a liguriai egészségügyi hatóságot, hogy fizesse ki a Pietra Ligure-i Santa Corona kórház azon dolgozóinak a bérét, akiket azért függesztettek fel, mert nem voltak hajlandóak eleget tenni a Draghi-kormány kötelező védőoltási rendeletének. Ez a döntés fontos precedenst teremt.

Az államigazgatás szemet huny a pilóták szív- és érrendszeri problémái felett

Bob Snow kapitány, az 'American Airlines' amerikai légitársaság pilótája azt állítja, hogy a kormányzat kibújt a biztonságukért viselt felelőssége alól, amikor rákényszerítette őket erre a többszörös károkat okozó oltási programra. Alapvetően úgy bántak velük, mint óriási kísérleti nyulakkal.

Gyengült immunrendszer, minél több emlékeztető oltás, annál valószínűbb a Covid megbetegedés

Dr. Charles Hoffe azt állítja, hogy minél több injekciót kap, annál valószínűbb, hogy elkapja a Covidot, és annál valószínűbb, hogy megbetegszik az, aki megkapta a kétkomponensű vakcinát. Más szóval, ez pontosan az ellenkezője annak, amit az egészségügyi hatóságok mondanak nekünk. Nem véd meg minket vagy másokat.

Győz az igazság! Számos ország megszünteti a Covid-intézkedéseket és az oltási kötelezettségeket

Számos ország elhagyja az oltási kötelezettségeket, betiltja a maszkokat és a bezárásokat, a bíróságok feloldják a bírságokat és betiltják a zöld igazolásokat.

Növekvő düh, stressz, depresszió, pánik és öngyilkossági gondolat a totalitárius intézkedések miatt

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Virgine Joron európai parlamenti képviselő szerint az elrendelt bezárások emberek millióinak okoztak nyomorúságot, kétségbeesést és szenvedést. Elvették tőlünk a szabadságunkat, a munkánkat és az egészségünket. És most a technokraták és a nagy gyógyszergyártók kezében vannak. De most rajtuk a sor, hogy felelősségre vonják őket - mondta.