Sok mindennel adós még nekünk a technika és a tudomány, nekem az egyik legjobban a hoppanálás hiányzik, de a gyerekkel növő ruha is a listámon van.
cotton_azzurro_02-700x700.jpg
Úgy látszik, az utóbbi kérdést részben már megoldotta egy olasz cég, mert van már olyan body-juk, ami újszülött kortól totyogó korig lefedi a mérettáblát. Az ajánlás szerint 50-es mérettől 98-as méretighordható.
Először azt hittem, ez egy nagy adag mókusvakítás, valami trükk biztos van, vagy ha nincs is, akkor full műanyag az egész és egy dizájnos gumikesztű anyagba húzom majd bele a gyereket, de tévedtem.
A JBIMBI body összetétele 95% pamut és 5% elasztán, ráadásul az Öko-Tex 100 Standard által minősített, vegyszermentes gyártási eljárással készül.
Nemzetközi szabadalom védi ezeket a különleges szövésű pamut és dryarn anyagokat, amikből nem csak a body anyaga, hanem a cérna és a szegély is készül.
Amikor megjött, fogalmam sem volt róla, hogy fogom a másfél éves gyerekre húzni, mert tényleg újszülött méretnek néz ki, de zseniálisan nyúlik, nem kényelmetlen és olyan kellemes az anyaga, hogy a gyereket - bár amúgy is - de folyton simogatni kell benne.
Trükk amúgy tényleg van, de az anyag különleges szövésében kell keresni a titkot. Ha közelről nézzük, látszik is, hogy valami különleges megoldásról van szó.
A mosást eddig jól bírja, bár azt nem fogom tudni tesztelni, hogy évekig is tartja-e magát, de mindenképpen ígéretes.
Magyarországon itt tudjátok megrendelni: www.temiti.hu
http://okoanyu.blog.hu/2018/04/04/vegre_itt_a_ruha_ami_a_gyerekkel_egyutt_no