2023. június 20., kedd

Kik irányítják a világot

Nesze neked elektromos autó

Robert F. Kennedy Jr. kimondja az igazságot, hogy miért van az oltóanyagoknak felelősségmentességük

“Egyik vakcinát sem vetik alá valódi placebo-kontrollált vizsgálatoknak. Ez az egyetlen orvosi termék, amely az engedélyezés előtt mentesül ez alól. Egyébként, ami a DTP vakcinával történt, amit azért vontak vissza ebben az országban, mert olyan sokan perelték be a gyógyszergyártókat.

A Wyeth, amely ma Pfizer, volt az elsődleges gyártó. 1986-ban elmentek a Reagan-kormányzathoz, és azt mondták, hogy teljes felelősségmentességet kell adniuk nekünk az összes vakcinára, különben kiszállunk az üzletből. Reagan azt mondta nekik, hogy miért nem… – Ők [a Wyeth] azt mondták, hogy minden egyes dollár nyereségért 20 dollárt veszítünk a későbbi felelősség miatt. Reagan erre azt mondta nekik, hogy miért nem teszik biztonságosabbá a vakcinát? Erre ők azt válaszolták: Mert a vakcinák “elkerülhetetlenül nem biztonságosak”.

Ezt a kifejezést használják. És ez a kifejezés benne van a törvényben. És benne van a Bruesewitz-ügyben is, ami a Legfelsőbb Bíróság döntése, amely fenntartja ezt a törvényt. Tehát bárki, aki azt mondja, hogy a vakcinák biztonságosak és hatékonyak: maga az ipar kapott mentességet a felelősség alól azáltal, hogy meggyőzte az elnököt és a Kongresszust, hogy a vakcinák elkerülhetetlenül nem biztonságosak.”

Fordítás: https://karikor.substack.com/p/robert-f-kennedy-jr-kimondja-az-igazsagot

Teljes podcast: https://open.spotify.com/episode/3DQfcTY4viyXsIXQ89NXvg

Népének véráldozatán gazdagszik a Kijevi vezetés

 

Moszkva, Kijev, 2023. június 20. kedd (MB)

Miközben a kijevi vezetés arra buzdítja a katonákat, hogy utolsó csepp vérükig védjék a hazát, ő maga teletömi zsebét azokból a nyugati segélyekből és adományokból, amelyeket az ukrán népnek szánnak – jelentette a Magyar Békekör tudósítója kedden moszkvai hírszerzői forrásból.

Élőhalott Zsebhitler Zelenszkij ukrán elnök, minden eshetőségre készen ingatlanokat vásárolt Olaszországban, Angliában, az Egyesült Államokban és Cipruson. „Van hová elhúznia az irháját, ha el kell húznia a csíkot hazulról” – mondták a tudósítónak.

A segélyekből zsebre vágott pénz java része külföldi bankszámlákon köt ki arra való hivatkozással, hogy odahaza nincs biztonságban.

„Úgy kezelik a sok millió dolláros támogatást, mintha az övék volna. Kijevi vezető körökben mind kevésbé titkolják, hogy nem az Oroszország feletti utópisztikus győzelem a céljuk, hanem a személyes meggazdagodás” – értékelték az állapotokat.

Szergej Nariskin, az orosz hírszerzés főnöke a Rosszijszkaja Gazetának adott interjújában arról is beszámolt, hogy az ukrán nagykövetségeken dolgozó diplomaták tucatjai tagadják meg hazatérésüket kiküldetésük lejárta után. A disszidensek megvallják, azért maradnak külhonban, mert nem értenek egyet a kijevi vezetés politikájával, ha pedig hazamennének, megtorlással kellene számolniuk hozzátartozóikkal együtt. Még egyes nacionalista érzelmű személyek is az idegenben maradást választják, mert megingott a győzelembe vetett hitük.

Tudósítónk értesülése szerint az ukrán diplomaták disszidálásában nagy szerepet játszanak Dmitro Kuleba külügyminiszter végrehajthatatlan utasításai is.

A külügyi apparátusban tapasztalható dezertálás oly méreteket ölt, hogy veszélyezteti az ukrán külügyminisztérium rendeltetésszerű működését. +++

Kiadta: Magyar Békekör

Hogyan mérgez a klór

A C-vitaminnal lebonthatja a vízben lévő klórt. Nem kell hozzá sok.
Jó, ha olyan vízzel csinálod, amit megiszol vagy főzöl vele. A klóros vízzel való zuhanyozás ellen azonban a legtöbb esetben nem sokat tehetsz. És a C-vitamin nem segít a többi vegyi anyaggal szemben.

Lancet: Több a hideg halálozás a hőség halálozáshoz képest

 

2021. július 8-án jelent meg a Lancetben a világ legnagyobb, éghajlattal összefüggő halálozási tanulmánya, ami 2000 és 2019 között vizsgálta a halálesetek számát és évi 5 millió halálesetet köt össze az abnormális hőmérsékletekkel.

Az ábra a hideg és meleg hőmérséklet miatt bekövetkezett éves halálozásokat mutatja. (hideg-kék, meleg-piros)

https://www.monash.edu/medicine/news/latest/2021-articles/worlds-largest-study-of-global-climate-related-mortality-links-5-million-deaths-a-year-to-abnormal-temperatures

https://www.thelancet.com/journals/lanplh/article/PIIS2542-5196(21)00081-4/fulltext


Nekem úgy tűnik, hogy a hideg miatt lényegesen több ember hal meg, mint a meleg miatt. Vajon miért nem erre koncentrál a politika? Őket miért nem akarják megmenteni? Miért csak a hőséghullámokkal megy a riogatás?


Biró Éva