2022. január 7., péntek

Az egyik legnagyobb kihívásunk az lesz, hogy túléljük a vakcina-zombi apokalipszist

A rettegett vakcina-zombi apokalipszis korai jeleinek vagyunk tanúi: Dühöngő "maszkos Karenek", személyiségváltozások, erőszakos viselkedés és állatias alsó agytörzsi őrület.

(Karenek= Pattogó hisztis qrvák, akiket minden is zavar, mindent is jobban tudnak és összességében azt hiszik, hogy körülöttük forog a világ.)

Ez a történet az oltóanyag-zombik valóságáról szól, de ahhoz, hogy eljussunk oda, először is le kell fednünk a mögöttes idiotizmust, amely arra késztette az embereket, hogy aláírják az oltóanyag-oltásokat, amelyek most felfalják az agyukat. Ahhoz, hogy mindezt megértsük, először is meg kell néznünk, hogy milyen ember elég hiszékeny ahhoz, hogy beadassa az oltásokat, és még akkor is szedje őket, amikor már nyilvánvalóak a károsodásra utaló bizonyítékok. Vannak okos emberek, akik bevették az első két oltást, majd rájöttek, hogy ez mennyire veszélyes. Ők abbahagyták. De a feledékenyek tovább könyörögtek az újabb oltásokért...

A világ tele van idiótákkal, akik nagyon is valóságos módon kognitívan visszamaradottak. Ennek a fogyatékosságnak egy része megfosztja ezeket az egyéneket attól a képességtől, hogy megértsék a matematika, a valószínűség vagy a kockázatértékelés alapvető fogalmait. Ezért lehet őket olyan könnyen rávenni arra, hogy azt higgyék, hogy a "klímaváltozás" mindenkit meg fog ölni, vagy hogy a kovásza vakcina kockázata nulla.

 

 

E matematikai idióták néhány jellemző szokása a következő:

  • Könnyen befolyásolják őket a mainstream média megtévesztő állításai, és gyorsan félelembe esnek.
  • Gyakran vesznek lottószelvényt, mert nem értik a matematikát.
  • Hajlamosak arra, hogy sok erősen feldolgozott szemét élelmiszert egyenek, és azt hiszik, hogy pénzt takarítanak meg azzal, hogy kuponokkal vásárolnak feldolgozott élelmiszereket, ahelyett, hogy finomítatlan, feldolgozatlan élelmiszereket vásárolnának, amelyek valójában sokkal több tápanyagot szolgáltatnak.
  • Otthonuk tele van márkás szeméttermékekkel, mint például Tide mosószer, General Mills feldolgozott gabonapelyhek, Chef Boyardee tésztakonzervek, Pepsi palackok stb. Ezek 100%-ban a televíziós reklámok és a médiapropaganda termékei. Szeretnek rengeteg "Swiffer" terméket vásárolni, amelyek csak túlárazott tisztítókendők és szivacsos felmosók.
  • Nagyon gyenge pénzügyi gazdálkodási készséggel rendelkeznek, és állandóan "csődben" vannak, gyakran élik át a katasztrófákat vagy válságos eseményeket, amelyekről mindig azt állítják, hogy "soha nem az ő hibájuk".
  • Pénzt pazarolnak rendkívül alacsony önrészesedésű gépjármű-biztosításokra, mert nem értik, hogyan árazzák a biztosítási termékeket.
  • Azt hiszik, hogy mindenre kell biztosítás, és megszállottan vásárolnak még több biztosítást minden elképzelhető dologra, beleértve néha az "utazási életbiztosítást" is, ahol fogadnak arra, hogy egy közelgő repülőút során meghalnak.
  • Sokkal jobban érdekli őket az egészségbiztosítás megkötése, mint az egészségükről való gondoskodás. Gyakran nagyon rossz egészségi állapotban vannak, de nem hajlandóak változtatni a szokásaikon, hogy javítsanak az egészségükön.
  • SZERETIK az emlékeztető oltásokat és a védőoltásokat! A maszkok nagy rajongói is. Ők a kovidisták "Karenjei".
  • Végül, mivel nincs hatalmuk önmaguk felett, vágynak a mások feletti hatalomra.

 

 

Mindannyian egy olyan világban élünk, amelyet erősen benépesítenek ezek az idióták / Karenek, de ez hamarosan megváltozik a covid vakcina miatt.

Jelenleg Amerikában havonta kb. 100.000 oltást szedő hal meg az oltás miatt (lásd a számokat itt). Ez 2022-ig és azon túl drámaian fel fog gyorsulni. A következő évtizedben önök át fogják élni az oltott orvosok, újságírók, tudósok, Big Tech dolgozók, Wall Street-i dolgozók, városvezetők, iskolai tanárok és még sokan mások "tömeges halálát", akik mind meghalnak az általuk ostoba módon biztonságosnak és jóváhagyottnak hitt vakcinainjekcióktól. Ezek az emberek összeesnek és vagy eszméletüket vesztik, vagy meghalnak, akárcsak ez a 36 éves brazil riporter, aki nyilvánosan hencegett azzal, hogy beadatta a covid oltást, majd elájult és eszméletét vesztette a kamera előtt egy hírműsor alatt:

A televíziós híradós azért vesztette el az eszméletét és szenvedett öt szívrohamot, mert a vére félig szilárddá vált a tüskés fehérje "vakcina" injekcióktól.

Nyilvánvaló, hogy amikor a vér megszűnik folyadékként működni, és szilárddá kezd válni, nem tud tovább áramlani a keringési rendszerben. Másodperceken belül az agyad elveszíti az oxigént és elveszíted az eszméleted. Ez az oka annak, hogy olyan sok ember, aki a covid "rögös injekciót" kapja, meghal vagy elájul.

Ahogy az oltott emberek a "normális" állapotból a HALOTT állapotba kerülnek, az őrület és a személyiségváltozás zombi-szerű fázisán mennek keresztül.
Valószínűleg sok barátodon, családtagodon vagy munkatársadon láttad ezt, akik beadták a rögös injekciót. Az oltások előtt normális, egészséges, boldog emberek voltak. Aztán bevették az injekciót, és a dolgok lejtőre kerültek.

Lehet, hogy személyiségváltozást, fokozott agresszivitást és állatias/zombi-szerű viselkedés felé fordulást észleltek.

Ezek annak jelei, hogy vérrögök kezdenek kialakulni az agyukban, elvágva az oxigént az agy magasabb kognitív funkciók feldolgozásáért felelős részeihez. Lényegében vakcinazombivá alakulnak, és még csak észre sem veszik.

 

 

Fontos megérteni, hogy minél szélsőségesebb a személyiségük megváltozása, annál inkább a vérrögök befolyásolják az agyukat. Ennek megfelelően annál kevesebb idejük van hátra az életből. Amikor tehát azt látod, hogy a vakcinazombik elveszítik az eszüket, és olyan módon viselkednek, ami az emberiségtől való eltérésnek tűnik, ismerd fel, hogy már nincs sok idejük hátra. Más szóval, sok "maszkos karen" hamarosan "lejárt karen" lesz, mivel a tüskés fehérjék levágják sérült agyuk utolsó működő részeit.

Ezt felismerve a The New American műsorvezetője, Ben Armstrong nemrég megkérdezte: "Azok az emberek, akik még mindig maszkot viselnek, mentális betegségben szenvednek?". Jó nyomon jár, de szerintem valójában neurológiai agykárosodást szenvednek a vérrögök és a spike fehérje nanorészecskék miatt.

Amint ez a folyamat teljesen lezajlik, ezek az emberek katasztrofális agysérülésekben, agyvérzésben, szívrohamban vagy a szerveiket ért limfocita támadásban fognak meghalni. Csak ne feledjük, hogy a halálba való átmenet során őrült vakcinás zombi lényekké fognak átalakulni, akik mindenkit megostoroznak maguk körül, bemutatva agyuk állatias részeit, amelyek még működnek (alsó agytörzsi funkció, a "hüllő" agy).

Ennek különösen szemléletes példája az alábbi videó az ausztráliai Melbourne-ből, ahol egy "Simone" nevű kocogót kegyetlenül megtámadott egy dühös férfi, aki azt állította, hogy a kocogó nem tartott kellő társadalmi távolságot a családjától.

Túl a tömegképződési pszichózison: ez egy vakcina-zombi apokalipszis

Mindez megmagyarázza, hogy miért változott oly sok baloldali újságíró állatias elmebeteggé, akik már nem is képesek feldolgozni az őket körülvevő világ valóságát. Ez az oka annak is, hogy a baloldali műszaki dolgozókat - akiknek többsége a rögtönzést kapta - miért "váltja ki" a valóság, és miért kell cenzúrázniuk minden olyan beszédet, amely a valóságban gyökerezik. Meg kell védeniük törékeny pszichéjüket attól, hogy kapcsolatba kerüljenek a való világgal, különben az egész téveszmés világképük összetörik.

 

 

Összességében a folyamat valahogy így zajlik:

1. lépés: Önfeledt idiótaként kezdik, akik nem sokat értenek a számokból, a kockázatokból és a valóságból.

2. lépés: Beveszik a rögtönzött oltásokat (és az emlékeztetőket), mert az elnéptelenedési "hatóságok" könnyen rábeszélik őket az oltási öngyilkosságra.

3. lépés: A vérrög elleni oltások elkezdenek hatni, vérrögöket szabadítanak fel, amelyek megtapadnak az agyukban, és elzárják az oxigént az agyuk egyes részeiből.

4. lépés: A magasabb agyi funkciók elvesztésével állatias, "agytörzsi" viselkedésbe süllyednek, ami személyiségváltozást és nagyon agresszív kitöréseket okoz másokkal szemben.

5. lépés: Ahogy az agykárosodás súlyosbodik, "maszkos karénekké" és vakcinazombikká válnak, és végül felismerhetetlenné válnak azok számára, akik valaha ismerték őket.

6. lépés: A vérrögök és a tüskés fehérjék végül végleg tönkreteszik az agyukat, ami egy végső katasztrofális eseményhez vezet, amely elveszi az életüket: masszív agyvérzés, agyvérzés, stb.

Ekkor egy újabb Karen maszk hullik a porba, és a világ egy kicsit kevésbé őrült. A probléma persze az, hogy valószínűleg több milliárd vakcinazombi fog keresztülmenni ezen a folyamaton, ahogy a tüskés fehérjék felfalják az érrendszerüket és az agyukat.

Ne feledjük, hogy az OurWorldInData.org szerint eddig több mint 4,7 milliárd embernek adták be ezeket az agykárosító, szívet tönkretevő rögoltásokat. És minden egyes ilyen embert le fognak vadászni és kényszeríteni fognak arra, hogy újabb és újabb emlékeztető oltásokat kapjon, újra és újra, amíg a globális elnéptelenedési terv el nem ér véget (vagy meg nem állítjuk ezt az őrültséget az összes kovid elleni oltás leállításával, és így véget nem vetünk a világjárványnak).

Ez azt jelenti, hogy azok számára, akik nem vagyunk zombik, az egyik legnagyobb kihívásunk az lesz, hogy túléljük a vakcina-zombi apokalipszist.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-egyik-legnagyobb-kihivasunk-az-lesz-hogy-tuleljuk-a-vakcina-zombi-apokalipszist

Az amerikai pilóta azt mondja, hogy a kollégái "hullanak, mint a legyek a mellkasi fájdalomtól" a kovid-19 oltás után

Greg Pearson amerikai pilóta beszélt a Covid-19 vakcina utáni megbetegedési hullámról, amely szerinte gyorsan terjed a légiközlekedési ágazatban.

Pearson a "Real America's Voice" című műsornak adott interjújában elárulta, hogy pilótatársainak nagy többsége "hullik, mint a legyek", és súlyos mellkasi fájdalmakkal küzd."

Saját tapasztalatairól beszélve Pearson megosztotta, hogy miután megkapta a Covid-19 oltást, kórházba kellett szállítani, mert súlyos szívproblémák léptek fel nála.

Elmondta: "Nem tudom, mit mondhatnék: "Bementem a sürgősségire, ahol gyorsan rákötöttek az EKG infúzióra, gyorsan elvégezték a vérvizsgálatot, és megállapították, hogy pitvarfibrillációm van. Ez a stroke legfőbb oka.

 

"Akár 100 láb magasan is elájulhattam volna, miközben egy repülőgépet próbáltam leszállítani. Egyszerűen lenyomhattam volna azt a botot, mielőtt a mellettem lévő ember bármit is tehetett volna. Ezzel szemben sok embernek már vége."

Pearson elmondta, hogy sok más pilóta, mint ő maga, ugyanezt tapasztalja és figyeli meg, de félnek beszélni róla. Azok, akik nem akarnak beszélni, attól félnek, hogy kirúgják őket, vagy esetleg az egész karrierjüket tönkreteszik megtorlásként azért, mert elmondták az igazat.

Pearson azt mondta:

"Félnek a megtorlástól. Vannak olyanok, akik úgy mennek dolgozni, hogy a mellkasukban és a fejükben gyomorszorító fájdalmak vannak. Félnek, hogy elveszítik a karrierjüket".

A problémáktól szenvedő pilóták közül sokan teljesen elkerülhették volna a rossz egészségi állapotot, ha Biden elnök nem kényszeríti a légitársaságok személyzetére a mandátumokat.

Most sokan közülük megbetegednek, nem tudják, mit tegyenek, vagy hogy egyáltalán élhetnek-e bármilyen jogorvoslattal vagy jogorvoslattal.

 

Az első jelek arra utalnak, hogy a dagály talán megfordul, hogy a "kovidos zsarnokság csúcspontja" elérkezett.

 

Ha 2022-ben ezekkel az új, nyilvánvaló jelekkel indulunk, az gyors általános ébredést jelenthet, olyannyira, hogy elérjük az emberek kritikus tömegét, akik kételkedni kezdenek a milliárdos propagált narratívában. Ez jó lenne. Sosem késő.
Bár egészségügyi, társadalmi és gazdasági szempontból már sok kárt okoztak, az ENSZ 2030-as menetrendje révén még sokkal többet lehetne tenni - és valójában már tervezik is. Meg kell állítanunk ezt az ördögi napirendet.

Az erőltetett "oltási" programok Európa-szerte, és furcsa módon kisebb mértékben az Egyesült Államokban is, ahol a jelek szerint az amerikai államoknak több jogkörük és autonómiájuk van, mint az Európai Unió (EU) tagállamainak, hatalmas fizikai (például a védőoltások által okozott betegségek), pszichológiai és társadalmi károkat okoznak.
Igen, jól értette: Európában, az Európai Unióban (EU) egész úgynevezett szuverén nemzetek vannak jobban alávetve a zsarnoki diktatúráknak, mint az USA államai, annak ellenére, hogy az USA diktatórikus elnöke azt követeli, hogy minden amerikai állampolgárt "oltassanak be", különben. Az ő szavait a szél fújja, amikor az USA állami autonómiájáról van szó. Szerencsére. Az európai nemzetek ilyen vezetéséről csak álmodozhatunk. Ott nincs. Mindegyiküket megvásárolták, kényszerítették vagy megfenyegették, hogy behódoljanak.

Az amerikai államok például nem fogadják el a QR-kódos oltási útleveleket. Az oltásra való kényszerítés változó, de a legtöbb államban nincs kényszeroltás. Az oltások tekintetében a legliberálisabb államok Texas és Florida, ahol nagyon kevés korlátozás van érvényben, ha egyáltalán van ilyen. Sok "szabály" önkéntes és nem erőltetett.

 

 

Japán szívizomgyulladásra vonatkozó figyelmeztetést helyez el az "oltóanyagokon", és tájékozott beleegyezést követel meg.

Leleplező hírek

Most jön az ütős, leleplező hír. Talán meglepődnek, ha meghallják - vagy nem -, hogy a legzsarnokibb vezetők közül sokan, ha nem is mindannyian, részt vettek Sátánfatty Népirtó Klaus Schwab (WEF) "fiatal globális vezetők" számára szervezett intenzív tanfolyamán. Köztük van az új-zélandi  Nemzetgyilkos imposztor Ardern asszony; az Antikrisztuskövető ausztrál miniszterelnök és több ausztrál tartományi kormányzó; a kanadai Nemzetgyilkos hazaáruló Justin Trudeau úr; a francia Hazaáruló Trónkövetelő Emmanuel Macron úr, a Costa Rica-i elnök Antikrisztuskövető zsarnokCarlos Alvarado Quesada; Hitlerjugend nemzetgyilkos Madame Angela Merkel - és még sokan mások - csak hogy ízelítőt adjak, hogy önök is megítélhessék, kik tartoznak legalábbis a közelmúlt történelmében soha nem hallott zsarnokság halálos játékának nagy orkesztrátorai közé. Lásd ezt.

Ursula von der Leyen asszony, a nem választott Európai Bizottság elnöke a Világgazdasági Fórum kuratóriumának tagja.

Németországban az elmúlt két hétben a "Covid-intézkedések", különösen a kényszeroltások elleni tüntetések a legtöbb nagyvárosban békésen kezdődtek, majd erőszakba torkolltak, többnyire a rendőrség erőszakos beavatkozására reagálva. Több százezren - ha nem milliók - vonultak az utcára az elmúlt hetekben Németország-szerte. Amíg a német kormány ragaszkodik a kényszeroltáshoz és a QR-kódos Covid Pass-hoz, addig nincs vége a dolognak.

 

Miért olyan gonosz a QR-kódos Covid-passz? Mert minden, amit valaha is teszel, bárhová mész, és fel kell mutatnod a Covid-passodat, bevásárláskor, fodrászhoz, a teljes egészségügyi vagy betegségnyilvántartásodat, vagy isten ments, ha be kell jelentkezned egy kórházba vagy orvoshoz kell menned - minden, és még sok minden más is, fel lesz jegyezve a QR-kódodra. És te nem is tudsz róla. Ez központilag, kormányzati ellenőrzés alatt áll.

Németország népe előtt már nem titok, hogy a kísérleti mRNS-injekció következtében németek ezrei és ezrei haltak meg, és tízezrek sérültek meg, sokan közülük maradandó fogyatékossággal, akik nyomorultul fognak élni életük hátralévő részében, és végül talán korai halált is halnak.
Ausztriában, az első országban, ahol kötelező kényszeroltást - és mindenki számára Covid-bérletet (vagyis oltási igazolást) vezettek be, szintén tiltakoznak - vég nélkül. És mivel az emberek tiltakozása nem lankad, azok, akik eddig hittek és követték a Covid narratíváját és propagandáját, fokozatosan ráébredhetnek a valóságra, amelyet nem akartak elfogadni. De ha ez a valóság egyszer mindenki számára láthatóvá válik, akkor már nincs visszaút.

Olyan, mint egy földindulás, hogy megértsék, mi folyik, mi történt az elmúlt két évben, és különösen azóta, hogy az úgynevezett vax-programok 2020. december közepén elindultak az egész nyugati világban. Amint az "ébredés" megértésének ez a földindulása elér egy kritikus tömeget, nincs visszaút.

 


Ez az, amikor a dagály megfordul. Még nem vagyunk egészen ott, és eltarthat egy ideig, amíg az ellenség kimeríti minden propagandáját és kényszerítő fegyverzetét - de a fény az alagút végén már látható.

Elgondolkodhatunk azon, hogy mi fog történni mindazokkal a világ vezetőivel, és mindazokkal, akik a világ vezetőit utasították, hogy kövessék el ezeket a kimondhatatlan bűnöket?

Készítenek-e űrhajót - vagy már készítettek is egyet, több ezer ember/nő befogadóképességgel, hogy a gyilkosokat egy távoli bolygóra repítsék? Ez Elon Musk egyik titkos terve? Talán fantáziálásnak hangzik, de talán nem is olyan erőltetett. (ER: Úgy tudjuk, hogy ezek közül az emberek közül sokakat már összetereltek, még ha csak azért is, hogy újra szabadon engedjék őket, vagy legalábbis a hasonmásaikat. Peter Koenig elmélkedései a témában jól eltaláltak).

Gondoljunk csak a közelmúltban (2021-ben) bemutatott "Ne nézz fel!" című sztárokkal tarkított filmre. A sikertelen vezetés kiváló paródiája, ami nem különbözik a mi jelenlegi (nyugati) világtapasztalatunktól. Az elmúlt tíz/húsz évben azt vettük észre, hogy ami nevetséges fantáziának tűnik, hirtelen valósággá vált - pillanatok alatt. Beléptünk ebbe az új korszakba, ahol a holnap egy szempillantás alatt mára válhat.


https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-corona-valsag-fordul-a-kocka-gyors-altalanos-ebredes

A radioaktív mintavevők és a vakcinában levő grafén Akut Besugárzási Szindrómához vezetnek

Egy tanulmány szerint a mintavevő pálcikák, illetve a PCR-tesztek sugárfertőzöttek, a szavatosságuk csak 48 óra, hát mi más lenne a valódi oka annak, hogy az embereket 48 óránként kényszerítik tesztelésre? A sugárszennyezés akumulatív. A vakcinák továbbá olyan biológiai fegyverek, amelyek vezeték nélküli nanoszenzorokat tartalmaznak.

Tucker Carlson: a Covid-dal szemben alkalmazott politika sok kárt és szenvedést okoz

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Tévéműsorában Tucker Carlson elmondja, hogy a kormányok által bevezetett Covid-intézkedések milyen sok fájdalmat és szenvedést okoznak. A demokrácia halálát látjuk - valós időben. Az ürügy erre az úgynevezett omicron, a koronavírus egy újabb változata. Azt mondják nekünk, hogy ez a változat nagyon veszélyes, annyira az, hogy több száz év óta először, indokolttá teszi régen meglévő polgári szabadságjogaink teljes felfüggesztését.

Elzárhatjátok, leláncolhatjátok, de az igazság olyan, mint a víz. Mindig megtalálja a megfelelő utat!

 

Elzárhatjátok, leláncolhatjátok, de az igazság olyan, mint a víz. Mindig megtalálja a megfelelő utat.

"A fiam ma este túszként van Ausztráliában, de soha nem volt még ennyire szabad."

Novák mostantól a szabad világ, az országok, a szegény és elnyomott emberek világának szimbóluma és vezetője lett.

A fiam, Novak Djokovics megmutatta, hogy még egy olyan kis hősies országnak is lehet minden idők legnagyobb sportolója és teniszezője, mint Szerbia, és hogy az igazságot nem lehet tovább titkolni.

Ma este bezárhatod, holnap leláncolhatod, de az igazság olyan, mint a víz, és mindig talál magának utat.

 

Novak az új világ Spartakusza, aki nem tűri az igazságtalanságot, a gyarmatosítást és a képmutatást, hanem harcol a bolygón élők egyenlőségéért, bőrszíntől, vallási hittől és pénztől függetlenül.

Novak bebizonyította, hogy bármilyen célt elérhetsz, ha van egy álmod, és az ő álmát emberek milliárdjai osztják, köztük gyerekek, akik példaként tekintenek rá.

Lehet, hogy a gazdag világ nem fogja hagyni, hogy folytassa a teniszezést, de ezzel megmutatja az igazi arcát, és egy sokkal komolyabb mérkőzésbe kezd.

Az egyik oldalon a globális oligarchia kapzsi és arrogáns tagjai állnak majd, a másikon pedig egy büszke és szabad világ, amely mindig hisz az igazságban, az igazságban, a fair playben és a gyermekei álmaiban. "

- Srdjan Djokovics

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/elzarhatjatok-lelancolhatjatok-de-az-igazsag-olyan-mint-a-viz-mindig-megtalalja-a-megfelelo-utat



1. Ausztráliában őrjöngenek a holdkórosok azon, hogy a világhős Novak Djokovicot szúrás nélkül engedték be a bűnözők és cápák földjére.

A sok beoltott ausztrál a jelek szerint azért van kiakadva, mert bár az életüket kockáztatták azzal, hogy idióta orvosok egy kísérleti, bizonyíthatóan mérgező gyógyszert dugtak a szervezetükbe, Djokovics úr (lévén épelméjű) nem volt hajlandó részt venni a csalásban. Az igazság persze az, hogy az ausztráliai kovid számok azt sugallják, hogy a szúrás iránti lelkesedés ugyanolyan nagy kudarcot vallott, mint a világon mindenhol máshol.

A lényeg az, hogy a hülye helyieknek nem tetszik, hogy Djokovics urat úgy engedik be az országukba, hogy nem áldozza fel az egészségét, a szabadságát és a jövőjét, ahogy ők tették. Ezért most ki fogják toloncolni, és a teniszrajongóknak a világelső nélkül kell boldogulniuk.

Ugatva.

Ausztráliának szégyellnie kellene magát. A legrosszabb, hogy úgy tűnik, a többi profi teniszező részéről sem volt fenomenális a támogatás. Miért nem utasította el mindegyikük a játékot az ausztrál tornán? Ha lenne labdájuk (a pattogós sárgákon kívül), ezt tennék.

Úgy emlékszem, hogy tavaly Djokovic úr kiállt a többi profi teniszező mellett.

 

2. Legalább három élvonalbeli labdarúgónak beültethető kardioverter-defibrillátor van beültetve a testébe, hogy megpróbálják megakadályozni, hogy több szívrohamot kapjanak.

Senki sem tartja furcsának, hogy a szupererős sportolóknak most defibrillátorokat kell beültetniük, mert annyira veszélyeztetettek, hogy meghalnak?

Senki sem emlékszik arra, hogy mielőtt a kovidos injekciókat ráerőltették az intellektuálisan fogékonyakra, hihetetlenül ritka volt, hogy egy élsportoló szívrohamot kapjon és összeessen a pályán? (Olyannyira ritka, hogy nem emlékszem, hogy az elmúlt 70 évben történt volna ilyen.)

Most pedig a korábban szupererős sportolók novemberben úgy hullanak, mint a nyári legyek, és mindannyiunknak el kellene hinnünk, hogy ez az éghajlatváltozásnak vagy az erdőben élő tündérek sokaságának köszönhető.

Copyright Vernon Coleman 2022. január

https://www.vernoncoleman.com/main.htm

Steve Quayle, az emberi faj kihalását éljük át...

Steve Quayle rádiós műsorvezető egy tévéműsorban interjút ad legújabb filmjével kapcsolatban: "Megaszárazság: az emberi faj megsemmisülése felgyorsul". Az időjárás és az emberi génállomány módosításáról beszél, mint a sátánista elit két kulcsfontosságú eszközéről az emberiség megsemmisítésének eléréséhez.

Mike Adams: A tüskefehérje hatással van az agyra. Az empátia és az emberség elvesztését okozza!

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

A tüskefehérje megtámadja az agyat, felemészti azt, és a folyamat során az oltottak elveszítik emberségüket, így állatias viselkedés lép fel náluk. A kormányzati alkalmazottak, a bürokraták is be vannak oltva, és ebben a neurológiai visszafejlődésben szenvednek, ezért olyan embertelenek, úgy viselkednek, mint az állatok, és nincs bennük empátia vagy együttérzés.

A baloldali mesterséges apokalipszis négy lovasa

 

Hadd mondjam ki határozottan, hogy meggyőződésem szerint az emberi kapcsolatokban drámai változás küszöbén állunk.

Az intézmények, a hatóságok és a kulturális bábjátékosok, akik évszázadokon át felhalmozták a hatalmat, ma felkiáltanak, mert megtörnek... és pánikba esnek. Mit mutatott az embereknek az elmúlt huszonöt év technológiai újításai? Többek között azt, hogy a digitális korszak ősrobbanása során kirobbanó szabad információk hatalmas tárháza az összes hagyományos "kapuőrt" a hátsó lábukra állította. Az esti hírműsorok, a késő esti komédiák és a Fehér Ház sajtótestülete többé már nem tart fenn kizárólagos monopóliumot a hírértékek felett.

Mivel a közösségi médiában a hétköznapi emberek ugyanolyan tehetségesnek bizonyulnak, mint a legtöbb híres előadóművész, Hollywood és a zeneipar már nem rendelkezik kizárólagos monopóliummal a kultúránkat formáló dolgok felett. A Bitcoin és más kriptovaluták térhódításával pedig gyorsan közeledik az az idő, amikor a központi bankok (és az őket megbízó kormányok) már nem tartják fenn a monopóliumot a fiktív valuták felett, amelyek lehetővé teszik a politikusok és bankárok számára, hogy az elit és elszigetelt gazdasági klubok árnyékából adóztassák, büntessék, költsék és irányítsák a polgárok vagyonát és megélhetését.

Ezek a fenti tendenciák az emberi létezés alapvető átalakulását jelentik, de nem a nemzetközi szocializmus, a hatalmas oligarchák vagy a polgárok megélhetése felé. Inkább az egyéni szabadság növekedését jelenti a kormányzati szabályozás és hatalom rovására és kizárásával. Az elmúlt huszonöt év technológiai fejlődése lehetővé tette az emberek számára, hogy politikusokkal, bürokratákkal, popsztárokkal vagy vállalati igazgatótanácsokkal való konzultáció nélkül kereskedjenek árukkal és szolgáltatásokkal, tudással, biztonsággal, szellemi kapcsolatokkal és szórakozással. Ha ezt a valóságot annak látjuk, ami valójában - nem más, mint az emberi szabadság és függetlenség technológiai forradalma -, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy a mai hatalommal rendelkezők miért fogadták el a tekintélyelvűséget és a totalitarizmust, bármerre is nézünk. Mindent elveszíthetnek, és semmit sem nyerhetnek a felszabadulásunkkal. Az ő zsarnokságuk az egyetlen megváltásuk. Más szóval, a hatalmon lévők mind mélyen félnek.

 

Félelmükre válaszul a globális elit ma mindent megtesz, hogy visszavágjon ennek a szerves forradalomnak azáltal, hogy a hatalmat és a gazdagságot a lehető legkevesebb kézbe tömöríti, miközben megpróbálja átvenni a hatalmat azok felett a technológiák felett, amelyek a nagyobb egyéni szabadság útját egyengetik. Ezek a kezdeményezések kollektivista (baloldali) és globalista (oligarchikus) jellegűek, és mind ugyanazt a célt követik: az egyéni szuverenitás gyengítését és a kormányzati ellenőrzés megerősítését.

(1) COVID-1984 A nagy visszaállítás hódításának előidézése

A kínai influenza lehet, hogy csak egy kisebb járvány, de a tudományos diktatúra két évnyi, a világ minden táján való térnyerése után egyértelmű, hogy a bezárások, a kisvállalkozások tönkretétele, a templomok bezárása és a pitiáner zsarnokok által kitalált önkényes és szeszélyes megbízások megtagadásáért járó büntetések mind arra irányultak, hogy a nemzeti lakosságokat felkészítsék arra, hogy elfogadják az életük feletti teljes kormányzati ellenőrzést. Egyszerűen és világosan: A kormányok szeretik a vírust, amitől a világot megtanították félni. Ez az általuk választott fegyver a saját szavaikkal élve a "Nagy Újraindítás" elindításához, amely lehetővé teszi számukra, hogy leigázzák a szabad nemzeteket, és rabszolgaállamokká alakítsák át őket, amelyeken a fantasztikusan gazdag és politikailag befolyásos emberek egy kis köre uralkodik.

Ahogyan a NAFTA és más "szabadkereskedelmi" megállapodások az elmúlt harminc évben az amerikai gyártást és a középosztály vagyonát pusztították el, a COVID-1984 tömeges kialakulásának pszichózisa a kisvállalkozások fizetőképességét és a személyes megtakarításokat semmisítette meg, miközben példátlan vagyont juttatott néhány vállalatnak (többek között az Amazon, a Walmart és a Pfizer) és pénzügyi nagyágyúnak (BlackRock, Vanguard és a davosi királyi család machiavellista szövetsége).

 

A végrehajtó hatalom rendkívüli egyoldalúsága (a törvényes felhatalmazás nélkül) elszabadult, lehetővé téve az alkotmányosan korlátozott hatáskörrel rendelkező vezetők számára, hogy szeszélyeik és rendeleteik alapján uralkodjanak, miközben eltekintettek minden olyan látszattól, hogy hatalmuk a törvények vagy a nép szavazatai alapján nyugszik. Hetvenöt évvel ezelőtt a hozzánk hasonló zsarnokokat Führernek, Il Duce-nak vagy elnöknek hívták. Ma ostobaságokat beszélnek arról, hogy "jobbat építünk vissza", "megmentjük a demokráciát" vagy áldozatot hozunk az "egészségért és a biztonságért", miközben azokat az őrülteket utánozzák, akiket a múlt században megdöntöttünk.

(2) A háborút hozó faji erőszak

Az Egyesült Államokban a faji kapcsolatokkal kapcsolatos közvélemény-kutatások minden idők legmagasabb szintjén álltak, amíg Barack Obama és Eric Holder meg nem tanította az amerikaiak egy egész generációját arra, hogy gyűlöljék egymást a távoli ősök erkölcsi atrocitásai miatt. Úton voltunk afelé, hogy faji szempontból vak társadalommá váljunk. Most a kormányzó hatóságok arra köteleznek bennünket, hogy mindent a faji szempontok tükrében nézzünk. A főiskolai felvételi, az egészségügyi kezelések, a szociális ellátás, a munkahelyek felvétele, sőt még a filmforgatókönyvek is kifejezetten faji alapúak most már - ami nemcsak nyilvánvalóan alkotmányellenes, hanem húsz évvel ezelőtt még a kihalás szélére is sodródott.

A rasszizmust ma már az állam bátorítja és gyakorolja is. Ha megmagyarázhatatlannak tűnik, hogy az amerikai kormányzat aktívan bátorítja a faji ellenségeskedést polgárai között, akkor gondoljunk arra, hogy milyen sikeres volt az "oszd meg és uralkodj" stratégiája, amellyel megakadályozta, hogy az amerikaiak egyesüljenek az egyre ellenségesebb és mindenható nemzetbiztonsági Mély Állammal szemben. A demokraták nem véletlenül állnak át gyorsan a COVID-1984-es járványról a "rasszizmus-járvány" abszurdumára. Ez egy gonosz játék, amely lehetővé teszi számukra, hogy még jobban megosztják az amerikaiakat, miközben egy még kiterjedtebb Nagy Kormányzati megoldást hoznak létre az amerikai életek ellenőrzésére.

 

A politikusaink szeretik a faji háborút. Szükségük van a faji háborúra. Voilá: íme, a Black Lives Matter.

(3) Az éhínséget hozó kommunista infláció

Ellátási láncválságok, termékhiány, egekbe szökő energiaárak és elszabadult infláció - ezek az egyre inkább kommunista kormányszervek gyümölcsei, amelyek a sikert szabályozzák ki a létből, és a "méltányosság" nevében újra elosztják a tulajdont. Amit a COVID-1984 fojtogató rendeletei még nem öltek meg, azt a Zöld New Deal tompa ereje fogja befejezni. Miért dolgozik a kormány olyan keményen azon, hogy elszegényítse az embereket? Mert a gyenge és szegény lakosságnak nincs akarata a visszavágásra. A kormányzati jólét kormányzati rabszolgaság. A bölcsőtől a sírig tartó függőség csak egy másik neve a rabszolgaságnak. A kommunizmus végtelen ígéreteinek elbűvölő fantáziája pedig mindig csak szegénységet, éhínséget és halált hoz.

(4) A klímaváltozásról szóló vészjóslók halált hoznak

A malthusiánusok több mint kétszáz éve a világ népességének ellenőrzésének megszállottjai. Eugenika, népirtás és abortusz csak néhány az általuk okozott gonoszságok közül. A családot a kormányzatra cserélni könnyű és hatékony módja annak, hogy a kormányzat eldöntse, ki szaporodhat. Az emberek meggyőzése arról, hogy a szénhidrogén energiát fel kell cserélni az ezer évvel ezelőtt népszerű energiákra, a legbiztosabb módja az innováció, a gazdasági jólét és a generációs növekedés akadályozásának. Az emberek agymosása, hogy elhiggyék, hogy a bolygó el fog pusztulni, az a fajta pszichológiai terror, amely arra kényszeríti a szabad embereket, hogy leigázzák magukat azáltal, hogy a teljes hatalmat átadják a gátlástalan kormányzati gengsztereknek. Hogyan lehet meghódítani egy népességet? Azzal, hogy meggyőzzük, hogy a halál elkerülhetetlen a kitartók számára. A mongol birodalom kánjainál ez működött. Ma is működik az "éghajlati igazságosság" híveinél.

 

Lényegében a Nagy Kormány oligarchái szabadjára engedték saját "az apokalipszis négy lovasát", mint egy utolsó kísérletet arra, hogy megfojtsák a példátlan egyéni szabadság és személyes hatalom felemelkedését. Szánjunk egy pillanatot arra, hogy elgondolkodjunk a valóságon. A technológia megnyitotta az ajtót az emberi szabadság virágzása előtt. A régi gárda politikai és gazdasági szereplői mindent elveszíthetnek. És miközben az önkormányzatiság és az egyéni szuverenitás növekvő képessége természetes módon kiteljesedik, a globalisták és a kollektivisták mesterségesen mindent megtesznek, hogy megállítsák azt, amit nem lehet megállítani.

Miért robban ki a zsarnokság az egész bolygón? Mert minden, ami a szabadság reneszánszához szükséges, itt van. Szóval csatoljátok be magatokat!


Ez a cikk ( The Four Horsemen of the Left's Artificial Apocalypse ) az American Thinker oldaláról származik, és újra megjelent ezen a TLB-webhelyen a „Fair Use” (Fair Use) címen (lásd lent a projekt felelősségkizárását), a cikk szerzőjének, JB Shurknak és az americanthinker.com webhelynek tulajdonítva .

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-baloldali-mesterseges-apokalipszis-negy-lovasa

Az osztrák kormány ma bejelentette, hogy a "zöld útlevél" érvényességét hat hónapra csökkentette.

 

Ez egyben azt is jelenti, hogy minden olyan személyt, aki az elmúlt hat hónapban "teljes oltást" kapott, alacsonyabb polgári státuszba sorolnak, és "oltatlan" lesz.

Még az engedelmesek is másodosztályú emberekké váltak, akiket kizártak a társadalmi életből az ország "oltatlanok zárlatának" köszönhetően. Az osztrákok, akik ebben a tények nélküli disztópikus rémálomban élnek, jelenleg két lehetőség előtt állnak: Kikényszerítik a kormányt, vagy bevállalják a harmadik, negyedik, ötödik, hatodik és talán az örökkévalóságig tartó lövést.

Hat hónappal ezelőtt mintegy 3,8 millió osztrák számított "teljesen beoltottnak". Bíztak Sebastian Kurz volt kancellárban és a Zöldekben, akik azt ígérték, hogy a dupla injekció "felszabadítja őket". "Polgári kötelességük" és "szolidaritásuk" legyőzi majd a betegséget, mondták nekik többször is, és hamarosan minden visszatér a normális kerékvágásba. Vagy mégsem? Nehammer kancellár lehozza a kalapácsot, még a híveire is.

Aki nem fogadja el az ugyanezzel a szerrel adott emlékeztető oltást, amelyről bebizonyosodott, hogy nem hat a "változatok" ellen, az mostantól ki van zárva a társadalmi életből, és páriának számít, mert az oltatlanok a hivatalos narratíva szerint rossz, ostoba emberek, akik veszélyeztetnek másokat, sőt valószínűleg "szélsőjobboldaliak" vagy még rosszabb... "terroristák". Az, hogy rendeletileg aszociális, ostoba, jobboldali radikálisnak minősítik le, sokaknak nehéz lesz lenyelni.

 

Nem világos, hogy hány ember fogja ténylegesen elveszíteni a "zöld" státuszát, mert néhányan azok közül, akiket 2021 júliusáig duplán leszúrtak, már megkapták a megerősítést. Lehet, hogy mintegy 1,9 millió osztrák - a már beoltatlanokon kívül - nem hajlandó engedelmeskedni.

A védőoltások szánalmas kudarcot vallanak

Egy kanadai tanulmány kimutatta, hogy az oltás két adagja nem volt mérhető hatással az Omicron-fertőzésre. A benne szereplő adatok robbanásveszélyesek. A szerzők, 13 nemzetközi tudós, akiket többek között a kanadai egészségügyi minisztérium finanszírozott, kifejezetten kijelentik, hogy

"a Covid-19 vakcina két adagja valószínűleg nem véd az Omicron fertőzés ellen. A harmadik adag rövid távon némi védelmet nyújt, de lényegesen kevesebbet, mint a Delta ellen. Eredményeinket megzavarhatják olyan viselkedési formák, amelyeket nem tudtunk figyelembe venni az elemzéseinkben. További kutatásokra van szükség a súlyos kimenetelű fertőzésekkel szembeni védelem vizsgálatához".

Röviden: a Covid-19 vakcina két beadott adagja nem hat az Omicron ellen. Ahhoz, hogy erre a következtetésre jussanak, 3442 Omicron- és 9201 Delta-ügyet vizsgáltak meg.

Természetesen nem ez az egyetlen olyan tanulmány, amely azt mutatja, hogy ezeknek a hypeolt termékeknek nulla a haszna, de az adatok most már egyértelműen azt mutatják, hogy Németországban és Dániában az Omicron fertőzéssel fertőzöttek több mint 90 százalékát beoltották. Ezt bizonyítják a jelenlegi osztrák kórházi kezelési adatok is.

 

A tények nem hatják meg Nehammert

Az osztrák szövetségi kormányt teljesen hidegen hagyja a jelenlegi egészségügyi politikát semmissé tevő kemény adatok, továbbra is meg nem nevezett "szakértőkre" hivatkozik, miközben a lakosságot ostromolja, hogy engedelmeskedjen bizonyítékmentes fanatikus diktátumainak. A tudomány valószínűleg soha nem játszott semmilyen szerepet a döntéseikben, a közegészségügy pedig pláne nem.

"Minél kevésbé hatékony ez a Corona vakcina, annál makacsabb a kormány. Az oltás erőltetése sem jogilag, sem orvosilag nem fenntartható. Nehammer kancellár és társai ezzel az álláspontjukkal bizonyítják, hogy nem az emberek jólétéről van szó" - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) vezetője.

A közösségi médiában nem csitulnak a pletykák, miszerint a szövetségi kormány munkacsoportja teljes mértékben tisztában van azzal, hogy az oltások kudarcot vallanak. Sőt, attól tartanak, hogy számos ember meghalhat, mert a hármas oltás következtében immunrendszerük súlyosan legyengült. Ha ezek az információk igazak, akkor egyre érthetetlenebbé válik a kormány ragaszkodása a kötelező védőoltásokhoz. Egy pszichológus a Kronen Zeitungnak azt mondta, hogy egy ilyen esetben "zavargások" robbannának ki.

De számtalan, több százezer résztvevővel zajló tüntetés megmutatta, hogy az osztrákok túlnyomó többségét nem érdeklik a zavargások. A jogállamisághoz való visszatérést, az alapvető jogok biztosítását és a zárlatok megszüntetését követelik.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/ausztria-mintegy-3-8-millio-ketszeres-oltottat-minosit-oltatlan-nak

Ugorj!

Fogy az üzemanyag. Ki kell ugranod a repülőgépből. Mindenkinek ki kell ugrania, neked is. Az emberiség javát szolgálod ezzel. Ez tudományosan bizonyíott tény. Hinned kell a tudományban. Nem lehetsz tudománytagadó.
Ugorj!
(Az ejtőernyőt mi adjuk)

Orvosok felszólalásai világszerte a civid-19 vakcina ellen!

Nincs globális járvány. A vakcinák nem biztonságosak.