2016. november 1., kedd

Ukrán terroristák szimbólumait használja a liberális sajtó

atv-kalman-olga-egyenes-beszed
Egy ukrán terrorszervezet zászlaját használja az ATV Egyenes Beszéd című műsora, amelyben balliberális politikusok arról nyilatkozgatnak, hogy demokratikus úton már nem tudják megdönteni a kormányt.
Egy több országban betiltott és terrorszervezetté nyilvánított ukrán paramilitáris szervezet, a Jobb Szektor zászlaját használja az ATV Egyenes Beszéd című műsora, amelyben többek között balliberális politikusok nyilatkoznak nagy nyilvánosság előtt arról, hogy a kormány egy diktatúra, amit demokratikus úton – azaz országgyűlési választással – már nem lehet megdönteni.
Az alábbi képeken egyértelműen látható, hogy az ATV műsora egy több országban terrorszervezetté nyilvánított neonáci mozgalom zászlaját használja.
Az ATV-ben:
atv-egyenes-beszed-1(a képernyő bal alsó sarkában látható logót kell nézni)
atv-egyenes-beszed-2
A következő képeken pedig ugyanez a szimbólum Ukrajnában, a demokratikusan választott kormány erőszakos elmozdításának előkészületei közben:
jobb-szektor-9
jobb-szektor-5A Jobb Szektor utcai harcosai, akiket az atlantisták felhasználtak a kormány megdöntésére. Később besorozták és elküldték őket a frontra meghalni, amikor már nem volt szükségük kormányellenes utcai harcosokra.
jobb-szektor-6
Korábban a magyarországi balliberális pártok prominens alakjai az ATV Egyenes Beszéd című műsorában számos alkalommal kifejtették, hogy demokratikus úton nem tudnak kormányra jutni.
Napokkal ezelőtt pedig a német Süddeutsche Zeitung egy írása kifejezetten a magyar kormánnyal foglalkozott, és kijelentette, hogy Magyarországon a kormányt nem lehet megdönteni demokratikus módszerekkel.
http://www.hidfo.ru/2016/11/ukran-terroristak-szimbolumait-hasznalja-a-liberalis-sajto/

A saría-bíróság felülbírálta a brit bíróságokat

A Muszlim Arbitrációs Bíróság megpróbálta meggyőzni a brit Koronaügyészséget, hogy ejtsenek minden vádat egy muszlim férfi esetében, aki erőszakos bűncselekményeket követett el.
A “Southall Black Sisters” néven működő, az erőszakos bűncselekmények áldozatává vált nőket segítő szervezet hétfői közleménye szerint a bevándorló közösségek által működtetett illegális saría-bíróság nyomást gyakorol a hivatalos szervekre, hogy egy muszlim férfi esetében ejtsék az ellene felhozott vádakat. A Muszlim Arbitrációs Bíróság állítólag rendszeresen beavatkozik a muszlim bűnelkövetők védelmében, és rendszerint erőszakos bűncselekmények esetében megpróbálja saját vallási törvényeit ráerőltetni a brit törvényhozásra.
A konfliktus alapja, hogy a saría számos esetben engedélyezi – vagy kifejezetten előírja – a nők bántalmazását, és azt nem elítélendő bűncselekményként értelmezi, hanem a férfi becsületbéli dolgának tartja.
Az Egyesült Királyság területén a tömeges bevándorlásnak köszönhetően nagy számban működnek ilyen illegális bíróságok, mert az Európába idegen kultúrából érkező migránsok egy része nem fogadja el az európai országok törvényeit. A bevándorló közösségek elég nagy létszámban érkeznek ahhoz, hogy a saját közösségeik számára saját – illegális – bíróságokat hozzanak létre, melyek bűncselekmények esetén az adott ország legitim bíróságának működésére megpróbálnak nyomást gyakorolni. A brit alsóház külön meghallgatást tartott ebben a témában, melyen a Southall Black Sisters beszámolt egy újabb esetről, ahol illegális muszlim bíróság próbálja felülbírálni az ország törvényeit.
Ezek az illegális bíróságok az európai országtól eltérő törvények mentén szabályozzák a nagy létszámban letelepedő migránsközösségek működését, melynek tagjai a saját maguk által működtetett illegális bíróságok döntéseit fogadják el legitimnek, az európai ország törvényeit pedig nem fogadják el. A saría-bíróságok működésének megakadályozása különösen nagy kihívások elé állítja a hatóságokat, hiszen a migránsok gyakran nem is a legitim hatóságokhoz fordulnak saját konfliktusaik rendezése kapcsán, hanem saját közösségük által működtetett illegális bírósághoz fordulnak jogorvoslatért.

http://www.hidfo.ru/2016/11/a-saria-birosag-felulbiralta-a-brit-birosagokat/