2014. december 3., szerda

Oszoljunk kérem, oszoljunk! Három ember már tömeg...

Oszoljunk kérem, oszoljunk! Három ember már tömeg...Európa bekerítése, kényszerhelyzetbe hozása és feldarabolásának szándéka, tekintve a kialakított és nem spontán kialakult körülményeket, megköveteli egy "világkörkép" bemutatásán keresztül, párhuzamot vonva Magyarország feldarabolásával, feltárva a cionizmus ködébe burkolt valódi elképzeléseket és a végrehajtás módozatait. A Trianon előtti Magyarország felaprítását ugyanaz az "eszme" tette lehetővé, mint most Európáét. Magyarország esetében is el kellett érni, hogy idegen, magyarellenes irányítás alá kerüljön a soknemzetiségű, de egységben, a Szent Korona oltalma alatt még létező, lassú kínhalálra ítélt ország, ahogy a Lisszaboni Szerződés szerint egy, az európai tagországok nemzetállamai ellenes EU irányításnak is ugyanez a cionisták által kirótt feladata. A felbomlás ilyen idegenszívű, korrupt és nemezetek elleni irányítás mellett szükségszerű bekövetkezik, ám a legyengített tagországok már képtelenek az egyedi védekezésre olyan ellenségek mellett, mint az USA, Izrael, Nagy Britannia, Oroszország és Kína, valamint a beépített emberek, szervezetek és "kormányok".

Az EU létrehozása mellett valamikor hangzatos "irányvonalak" és "célkitűzések" szóltak. Valójában egy egységes, politikai, pénzügyi-gazdasági és katonai védekezésre képes, olyan európai tömb kialakítását lebegtették a tagországok állampolgárai előtt, amely zárt egységként is képes keleti -és nyugati függőségi viszonyok nélkül létezni. Sajnálatos módon az "ismertetésekből" kimaradt Európa keleti és közel-keleti, mesterségesen, erőszakkal és korrupcióval kialakított energiafüggősége, a technológiák "kivándoroltatása", az "agyelszívás" és a "beépített ellenségek" ismertetése, valamint természetesen a belső ellenségek számának növelése. Az egységes európai irányítás ahhoz kellett, hogy egy áruló központi hatalom kényszeríthessen minden országot a közös akaratnak beállított öngyilkos lépésekre. Mindezek létrehozásához és megvalósításához csak egyetlen elhelyezett "időzített bomba" kellett, amit világszerte úgy ismernek, hogy "demokrácia", vagy a gyakorlatban megvalósított formájaként a "judeodemokrácia", bár a kettő köszönő viszonyban sincs egymással. A korábban "megálmodott szocializmus", ami későbbi folyományként az elképzelések szerint, "kommunizmust" eredményezhetett volna, bolsevik terrorban vérzett el, viszont a kíméletlen, tömeggyilkos diktatúrák ezen mintái azóta is "példaként" szolgálnak.

Az humánus elvek és ideológiák szöges ellentétei és ellenségei a klánok uralmának. Márpedig az ókorban és a középkorban is az erősebb ország felett rendelkező királyok hajtották igába, vagy foglalták el a gyengébb országokat, tették vazallusaikká a legyőzött uralkodókat, kényszerítették adófizetésre a veszteseket. Európa leigázása már a "kapitalista" ipar megjelenése előtt, Európa megszállásával elkezdődött. Történetesen Mátyás volt, az egyetlen és olyan európai uralkodó utolsóként, aki még nem fertőződött meg az Európát már akkor is rágó, és részben már megemésztő, zsidó bankárokon keresztül végrehajtott hatalomátvétel "dinasztikus eredményeitől', az arisztokráciaként és uralkodókként Európára telepedő, akkor még csak zsidó ideológiát terjesztőktől. Az ősi szkíta kereszténységből és Krisztus tanításaiból, valamint a zsidó vallásból, a zsidók által kialakított judeokereszténységből hozták létre a második csapást, a hamis vallást, ami azt a célt szolgálja, hogy a múltjától megfosztott emberek hitüket is elveszítsék, miután felszínre kerülnek a hamis alapok. A kis kitérő azért volt szükséges, mert "Európa ki/szét/elrablása" már Krisztus előtt elkezdődött, és várhatóan 2017-ig véget is ér.


Európa "egyesítése" lehetővé tette Európa egységes gazdasági és pénzügyi kifosztását, amit első fázisban az amerikai "ingatlan finanszírozási válsággal" indítottak be. A tagországok Goldman-Sachs, IMF, Világbank, majd EKB és az ESM által kerültek további kirablásra, leépítésre, miközben amerikai mintára és nyomásra kitelepítették az ipar jelentős részét a Távol-Keletre. Ez utóbbit könnyen megtehették, mert az egész világot behálózó "vállalati rendszerben" minden multi és bank mindennek részese.
A jelenlegi energia-válsághelyzet megteremtéséhez két tényező megteremtésére mindenképp szükség volt. Először a független energiaellátáshoz szükséges energiahordozó spektrumot kellett fosszilis, elsősorban gáz és olajalapú felhasználásra korlátozni. A csernobili és fukushimai atomkatasztrófák elegendőnek bizonyultak bebizonyítani, hogy az atomenergia felhasználása potenciális veszélyt jelent. Másodsorban a Európa gáz -és olajtartalékait kellett elérhetetlenné tenni, amihez Görögország, Törökország és Ciprus égei-tengeri, és a Leviatan-medencében, valamint Magyarország, a Kárpát-medencében lévő tartalékait kellett megszerezni és "zárolni".

Görögország berángatása az EU-ba, majd a ciprusi görög állam létrehozásának legfontosabb céljaként a gázmezők megszerzése szerepelt, ami "ciprusi gázfosztás" néven vált ismertté. Görögország függőségi viszonyát a Goldman-Sachs hozta létre, lenullázva Görögországot, és leválasztva róla Ciprus görögök lakta részét. 1976-óta ismert volt, hogy a Leviathan-medence a Földközi-tengeren hatalmas gázkészleteket tartalmaz, ahogy az Égei-tenger is. A ciprusi bankbotrány adta (nem véletlenül) a lehetőséget a Goldman-Sachs és az oroszok részére, hogy megosztozzanak a gázvagyonon, miközben Putyin megszabadult az oroszországi oligarchák (magyarul tolvajok, rablók, rablógyilkosok) túlnyomó részétől, azzal, hogy az orosz néptől ellopott vagyon jelentős részét ciprusi offshore számlákon tartották, amikből a Goldman-Sachs által felpumpált görög "államadósságot" finanszírozták. A "ciprusi bankrendszer" stabilizálásának áraként, orosz oligarchák "befektetései" és a FED irányítású EKB és Goldman-Sachs "jóváírásai" szolgáltak konszolidációs fedezetként.

Magyarország gyakorlatilag 1944. március 19-i dátummal német megszállás alá került. 1945. április 4-től hivatalosan 1989-ig szovjet megszállás alatt egy diktatúra "Magyar Népköztársaság" fedőneve, majd 1989-től 2011-ig népi felhatalmazás és népszavazás megerősítése nélküli "Magyar Köztársaság" néven került izraeli fennhatóság alá. 2011-ben csak annyi változott, hogy a név "Magyarországra" rövidült, viszont már 1989-előtt, a 80-as évek végén és a 90-es évek elején kiderült, hogy nagy, 6000 méter alatti mélységekben hatalmas, felgyűrődéses gáztárolók találhatók (amit félrevezetően palagáznak neveznek), nem is egy, melyek kapacitása méltán tüzelte fel Izrael kapzsiságát. Nem mellesleg, a Világbank megtiltotta a 5000 méter alatti gőzkincs feltárását és hasznosítását is. A tiszaalpári 5400 m-es lyuk talpon 1200 bar nyomáson termelt gőzt 1990-ben. A lyukat a Világbank betemettette, ahogy a szinte felmérhetetlen termálvízkincset sem engedik kiaknázni. Az erre a célra zárolt kutakat sem engedik felhasználni. Magyarország jelenleg csak a megszállt Palesztina és Ujgurisztán szintjén létezik.

Ha megvizsgáljuk a világ fosszilis energiahordozó ellátását, egyértelműen látszik, hogy Európát függővé tették. A közel-keleti vonalat lezárták. A Leviathan-medence esetében úgy tesznek, mintha nem is létezne. Magyarország természeti kincseit zárolták és kiárusították a demokratának, liberálisnak és konzervatívnak nevezett, de egy gazdájú helytartó "kormányok". A Hruscsov által már 1954-ben előkészített ukrajnai orosz energiahordozó csatornák az EU "irányítás" ismételt, számolhatatlanul sokadik árulása következtében Putyinból csak egy vállvonogatást váltott ki, amikor az EU vezetése nem engedte a Déli-Áramlat megépítését Bulgáriának. A lengyel palagáz-kitermelés megakadályozása érdekében, Oroszország, és a "nyugat", valamint Izrael, közösen lemészárolták az ellenálló lengyel kormányt. Az USA palagáz-kitermelésére hivatkozva saját ellátásból fedezi szükségleteit. Kína orosz és iráni energiahordozókkal, de a Kínai-tenger gázmezőihez nem engedik hozzáférni.


Európa ellenségeit elsősorban Európában kell keresni, élükön a német tehénnel, az izrael-barát francia hazaáruló "vezetéssel", a brit mindenkit kifosztó City of Londonba tömörült irányítással, mert nem a brit nép fosztotta ki Európát és nem a német vagy francia emberek, hanem a bankárkaszt nemtelen, identitás nélküli, embertelen pszichopata férgei. A Római-klub, a Párizsi-klub, A Londoni-klub és a Berlini-klub, valamint a brüsszeli "irányítás", bár ezekhez az állampolgároknak semmi közük, legfeljebb csak áldozatként. Bármennyire nehéznek tűnik életben maradni ebben a "rendszerben", elkerülni az ukrajnai vagy palesztin állapotokat csak egyféleképp lehet. Ha az emberek kiveszik az irányítást a hazaáruló kormányok kezéből. A nulláról kezdés hasonló Új-Oroszország harcához, vagy Izland váltásához, de meg kell szabadulni a hatalombitorló államnak nevezett bűnszövetkezet pénzétől és bankjaitól is. Hogy ki hazaáruló, beépített spicli, zsoldos, vagy bérgyilkos, a harc során kiderül.

A jelenlegi helyzetben nincs békés megoldás, de változást előidézni értelmetlen és eredménytelen tüntetésekkel, mint a hatalom által felkínált és egyetlen megoldásként sugallt lehetőséggel, amelyekkel csak annyira lehet elérni, mint Ukrajnában, Kijevben, vagy az "Arab Tavasz" által sújtott országokban, vagyis semmit. Itt, a magukat liberális baloldalinak mondott, a FIDESZ-KDNP rablóbandával azonos bűnlajstromú, összetételű és ugyanolyan cionista érdekeket kiszolgáló és részét képezők mellett, Ukrajnában az intő példaként is szolgáló, az ukránok nyakába ültetett Valcman (Porosenko), Kapelman (Timosenko), Kolomovszkij, Klicsko és hasonló kazár zsidók által becsapott, kifosztott és még nagyobb nyomorba döntött embereket akarják rávenni, hogy támogassák saját rabszolgaságuk fenntartását és "új alapokra" helyezését.


Magyarország számára is megtöltötték a méregpoharat. Egyik oldalon a FIDESZ-KDNP hatalombitorló bábkormány sorozatos és egyre inkább népesebb plénum elé kerülő visszaélései, csalásai, népnyúzó és jogellenes rendelkezései, halálos áldozatai, és az ország nyomora áll büntetendő és megtorlandó cselekményként, a másikon az ellenük uszító bűntársaik, a másik hasonló bűnbanda, akik még üzlettársaikként is segédkeznek. Jellemző Gyurcsányékra, hogy pofátlanságuk nem ismer határt.
"Mindenki, akinek problémája van a rendszerrel, jöjjön el december 16-án tüntetni..."
2006. október 23-án Orbán gondoskodott a "népi felhozatalról", és Gyurcsány verette, lövette és vízágyúztatta a tömeget, készenlétbe helyezve az idegen haderőt a "lázadás" leveréséhez. Most fordított felállást akarnak, de a kijevi példa szerint arra is lehet számítani, hogy itt is előkerül egy vagy több "mesterlövész bérgyilkos", aki vagy akik, a tüntetőkbe és a karhatalomba is belelőnek a "hangulat fokozása érdekében". A cél nem kormányváltás, hanem anarchikus állapotok előidézése és erre hivatkozva katonai irányítás bevezetése.

Ha december 16-ra túl kevés amerikai, brit, német, izraeli ügynök, ütődött, felbérelt és kollaboráns, valamint a társadalom legalját és legbutább részét képező futballhuligán jönne össze a nemlétező "rendszert leváltani", még mindig megpróbálkozhatnak a Jobbikkal, mint "aranytartalékkal", vagy a január 1-el életbe lépő Eurázsiai Szabadkereskedelmi Egyezmény örömére, az ukrajnai gázvezetékek felrobbantásával, illetve az ebből fakadó gáz -és villanyhiány miatti elégedetlenség kihasználásával. Végső esetben, a FIDESZ-KDNP által "módosított" választási törvényhez hasonlóan - amikor is a "kétharmadhoz" elég már az is, ha három ember szavaz, és a FIDESZ-re ebből kettő, az Orbán és a Gyurcsány - mert ebben az esetben is a "három ember már tömeg". Szerencsére nincs rendszer, amit meg lehetne dönteni, mert nincs népszavazással elfogadott újabb alkotmány sem, ami az 1944. március 18-án nemzetgyűlés és népszavazás által is elfogadott és megszavazott Magyar Alkotmányt felülírná. Csak megszállás van 70 éve... amit most a katonai irányításra váltva láncreakciószerűen el akarnak indítani Európában.


A helyzet az USA szerint megérett rá. A britek, franciák, olaszok, de a spanyolok, portugálok görögök és a skótok is kilépnének. Az s. 2277-es amerikai törvény életbe léptetése , vagyis az amerikai főparancsnokságú katonai irányítás európai bevezetése, küszöbön áll, mi több, sürgőssé vált. McKáin szenátor nem hazudtolta meg önmagát. Olyan patkány, amilyennek látszik. Az "Orbán-kormányt" neonácinak beállítani, a régi zsidó trükk, amikor soraikból kerülnek ki fasiszták és a "sértettek" is, viszont az előkészítés sem volt elég alapos. Ukrajnában is kilóg a lóláb. A neonácinak nevezett Jobb Szektor segítette hatalomra, és tartja ott, a zsidó kormányt, ami törvénybe iktatta az idegen állampolgárok kinevezhetőségét, és amit már meg is tettek. Valamikor, nem is olyan régen, tettem egy olyan kijelentést, hogy "Magyarország olyan szegény, hogy nálunk még a nácik, fasiszták is zsidók, mert a magyaroknak nem telik rá...".
Az amerikai vezetésű európai katonai irányítás pedig azt jelenti, hogy a tagországok hadseregeit más tagországok lakossága ellen vetik be, likvidálják a "rendszerük" ellen fellépőket, teljesen kirabolják, elfoglalják Európát, és az európai hadseregeket háborúra kényszerítik Oroszországgal.

A facebookon nem véletlenül jelent meg felhívás a Magyarországon élő zsidók felé: Link Amit főztek, velünk akarják megetetni, de biztos távolból... és ez nem csak a polgárháború kirobbantásának szándéka...

/Tulok/

LATIN-AMERIKA hatásos védekezési módszerei a Goodfriend féle ügyekkel szemben !

Az USA kormánya által Latin Amerikában alkalmazott destabilizációs módszerek stencilezett módon kezdenek megjelenni Magyarországon.
Ennek alapján a "puha szakasz" végéhez közeledünk, vagyis a jósolható a "kemény szakasz" kezdete.
Hogyan alkalmazhatják a magyarok Latin Amerika sikeres védekezési mechanizmusait, amelyet az elmúlt 15 évben fejlesztettek ki?
Kedves Bogár László, Szaniszló Ferenc, Drábik János és Varga István, azért címzem nektek ezt a levelet, mert ti vagytok abban a pozícióban hogy a következő információkkal érdemben valamit kezdjetek.
Mint tudjátok hosszú évek óta kollégáimmal Latin Amerikában tevékenykedünk főleg Venezuelában.
Kinti kollégáim ugyanúgy ahogy ti, magasan képzett hazafiak, 50 - 65 év közötti habilitált egyetemi tanárok, akik nem egy esetben Európában és az USA-ban tanultak jó nevű egyetemeken.
A közelmúlt magyar eseményei kapcsán (Goodfriend globálnyik által látogatott "spontán tüntetések") okán a következő véleményük alakult ki:
Magyarország most szembesül azzal amivel Venezuela (majd pedig az egyre inkább tömbösödő Latin Amerika) Kb. 15 éve Chávez hatalomra kerülésével szembenézett.

1.Őket is ahogy a Magyarokat is most, eleinte lelkileg sokkolta Amerika pszichológiai hadviselése.

2. Akármilyen jelentéktelennek tűnik, de először is hozzá kellett szoktatni a társadalmat ahhoz hogy ne imádják tovább az USA "jóléti" bálványt és az "amerikai álmot" amelynek legfőbb populáris támasza a televíziós sorozatok, termékreklámok (nagy autók, nagy házak stb) és a Hollywoodi álomgyár. Ennek keretében rengeteg televíziós riport született, amely bemutatja a valódi szegénységet és küszködést az USA-n belül, amelynek vajmi kevés köze van az "amerikai álomhoz".

3. Miután az USA "soft power" -ét realizmussal aláásták, utána már sokkal könnyebb volt az emberekkel elfogadtatni azt hogy nem kell komolyan venni a nemzetközi médiában az USA "24 / 7 (állandóan) " zajló elegáns öltönyös fehér házi "erkölcsi ítéleteit".


4. Jól használták az USA ellen a humor fegyvert. Ezen a videón a 6 perctől parodizálják Barack Obamát.
Ugyanerre a mintára Magyarországon is paródiákat kell gyártani ahol Obama, Goodfriend, esetleg Soros, és mondjuk Gyurcsány és Bajnai megbeszélik hogyan fognak forradalmat kirobbantani tüntetések révén.
A humor és nevetségessé tétel az egyik leghatásosabb fegyver az USA tekintélyelvű nyomása ellen, nagyon jól hat a lakosságra, feszültség oldó és többet ér a magasröptű fejtegetéseknél.
Az ECHO TV ezt megteheti.
Hazánkban A K.u.K bukásig tartott a klasszikus feudalizmus, Horthy akit nagyon tisztelek sajnos emberi kapcsolataiban egy szintén feudális mintázatú szigorkodó ,poroszos, címekkel és rangokkal tűzdelt társadalmat működtetett.
A nemzetietlen szocializmus pedig mint tudjuk kemény hierarchikus rendszer volt.
Az USA keményen épít arra hogy a magyar politikusok és a média kellő súllyal és tekintéllyel fog nyilatkozni a Goodfriend ügyben ami persze az ő malmukra hajtja a vizet.
Az nem baj ha komoly emberek nyilatkoznak az eseményekről, de nem mindegy hogy milyen hangulati és "nem verbális körítéssel".
Kerülni kell a "komoly" és a "világvége" hangulatot. Humorral és lazasággal bagatellizálni kell az ügyet.

5. Latin Amerikában az USA által pénzelt "civil szervezetek" workshopokat és szemináriumokat szerveznek egy "soft coup d'état " vagyis egy puha államcsíny szervezéséhez.
Ennek egyik eklatáns példája a Washingtoni székhelyű WOLA szervezet amelynek angol nyelvű honlapjáról le lehet tölteni egy oktatási anyagot arról hogy hogyan kell megbuktatni puha módszerekkel
(Pl. Goodfriend féle tüntetések) a fennálló államrendet a nem engedelmeskedő latin amerikai államokban.
A WOLA angol nyelvű honlapján hozzáférhető a spanyol nyelvű oktatási anyag. Szaniszló Ferenc aki Latin Amerika szakon végzett az MGIMO-n érteni fogja.
Az anyag javaslatai pontról pontra tetten érhetőek Budapesten is!
Latin Amerikában az állami portálok részletesen foglalkoznak az USA által bevetett 4-dik és 5-dik generációs hadviseléssel (magyarázat angolul).

6. Tekintettel arra hogy a hazai tüntetések alatt lassan megjelenik a tettlegesség, fel kell készülni a kemény szakaszra - ezért nem szabad benne résztvenni !!!
A kemény szakasz kezdete a "táncba vihető" társadalmi csoportok segítségével történik úgy hogy első lépésként házilag elkészíthető fegyverekkel (Molotov koktél, autó gumikat kiszúró jancsiszög gyártás, vállról indítható vas csőből fabrikált gránát vető, utcai barikád emelés) segítségével radikalizált erőszakos sejteket hoznak létre, akik tervszerűen lebénítják először a fővárost majd pedig az országot.
Magyarországon ezek a célcsoportok az életkori sajátosságai miatt a lobbanékony naiv diákság valamint a devizahitelesek esetleg radikalizálódó része.
Ez utóbbi kapcsán, ha a deviza indexált hiteleket a kormány nem tudja megoldani, akkor a már létező pl. Kásler Árpád féle kemény mag radikalizálódhat és cél báb -csoportjává válhat a CIA-nak.
A kemény szakasz vége a részben külföldről importált lehetőleg az ország nyelvét anyanyelvi szinten beszélő profi zsoldosokból álló paramilitáris vezetők megjelenése, akik helyi bűnözőket irányítanak !!!
Ez utóbbiak nálunk vélhetően az In-Kal Security típusú fegyverviselési engedéllyel rendelkező őrző védő Kft.-ék lesznek.

7. Mindezt persze a CNN és a nyugati sajtó mint "szabadságharcot" tálalja majd.
A nyugati főáramlatú portálokon mint például a yahoo már sorra jelennek meg az olyan belinkelt oldalak amelyek angol nyelven azt hirdetik hogy Magyarország veszélyezteti a NATO-t valamint hogy Magyarország a következő Ukrajna.
Ez a világközvélemény megdolgozásának a forgatókönyvszerű kezdete.

8. Az MTVA a maga 400 milliárdos büdzséjével nem közöl idegen nyelvű ellen híreket a portálján, nincsenek idegen nyelvű TV műsoraink sem, amelyek keringhetnének az interneten. Ez egy súlyos hiba.
A Latin Amerikai Államok szövetsége létrehozta az 5 kontinensen 1 milliárd embernek angol és spanyol nyelveken adó TeleSUR globális adót a CNN és társai megtörésére. Sikerrel!

9. A Latin Amerikai Államok nem egyedül tesznek média nyilatkozatokat.
Argentína, Bolívia, Ecuador, Venezuela, Brazília és számos más állam első számú vezetői de minimum külügyminiszterei közösen szoktak ellen nyilatkozatokat tenni a Goodfriend féle ügyekben.
Térségünkben is az elérhető legmagasabb szintű közös média fellépés szükséges, és mindig abban az országban ahol a jelenség megjelenik.

10. Ne számítsanak arra a Magyarok hogy ez a nyomás abba marad. Nem fog.
Latin Amerikában egyidejűleg több országban 15 éve folyik megállás nélkül az USA puha és néha igencsak kemény agressziója.

lica

A tiszta út rendszer váltók egyesülése

A közös cél:
A cél az, hogy az emberek akaratukat nyilvánítsák ki, és annak szerezzenek érvényt azért, hogy alkalmasságuk és tiszta értékrendjük alapján választott, igaz szívű Magyar vezetők által irányított, szereteten, tudatosságon, erkölcsösségen, igazságosságon, őszinteségen, és példamutatáson alapuló, párt politikailag és gazdaságilag független, a valós múltunkat és elődeinket ismerő és tisztelő, a ma emberének és a jövő nemzedékek érdekeiért cselekvő, az emberi élet rendjével és a teremtés törvényeivel harmonizáló, bőség és békesség alapú önellátó és fenntartható ,tudatos jóléti társadalmi berendezkedés teremtődjön meg Magyarországon 2014-ben.

Magyarországnak az emberek támogatásával minden eszköze megvan ahhoz, hogy a változás folyamatának elindításától néhány napon belül már minden családban érezhető enyhülést hozzon ez a folyamat, majd egyre nagyobb mértékben, de legkésőbb 24 hónapon belül, egy gyökeréig átalakult, szemléletében, erkölcsében és gazdaságában is megújult, olyan országvezetés jöjjön létre, mely nem hatalmi vagy pártérdekek mentén, hanem az ország és a nemzet érdekeiben hozza meg tudatos döntéseit.

A további célunk, hogy tájékoztassuk az embereket és szemeiket felnyissuk , annak érdekében, hogy tudatosuljon bennük, hogy eddig mit tettek velük és családjaikkal a hatalom végrehajtói.

A jelenlegi demokráciának álcázott vezetési rendszer azt a célt szolgálja, hogy a nemzetek vezetésre alkalmas személyeit megfossza az irányítás lehetőségétől, és a döntések párt és hatalmi érdekeket szolgáljanak. Ez az állapot ugyan olyan mintha egy írástudatlant beültetnénk egy kamion vezetőfülkéjébe és útnak indítanánk.

Az emberekben egyre nagyobb hányadban nyílik meg a vágy, az értékrendi változások iránt, látják, érzékelik, hogy nem jó fele halad a világ, de a valós információk hiánya miatt nem ismerik fel az okokat teljességében, és nem látják a megoldáshoz vezető utat.
Mi nekik kívánunk utat mutatni.

Az ideiglenes szakértői kormány első intézkedései a következők lesznek:

1. Az Adó rendszer egyszerűsítése. A munkabérek után 13% adó kerül megfizetésre.

2. Az alapvető élelmiszerek és a gáz, villany és háztartási víz használatának áfa mentessé tétele. Azonnali intézkedésként rendelkezni szükséges, hogy a Gáz, villany, víz szolgáltatók ne számolhassanak fel külön rendszerhasználati díjat, csatornahasználati díjat, valamint átlag ember számára is érthető módon tüntessék fel számláikon a termékeik egységárát. A jelenlegi szolgáltatói túlkapások vissza szorítása érdekében rendeletet kell hozni, hogy a nem elfogyasztott tételek kiszámlázása és követeléskénti beállítása, valamint a túl számlázás összegének mintegy háromszorosa jóvá írandó legyen az ügyfél számlájára kártérítés gyanánt. Az ügyfél jogosulatlan zaklatása vagy kikapcsolással való fenyegetése esetén,(jogtalan követelés vagy túlszámlázás miatt) 50 000 Ft kártérítést kell fizetnie a szolgáltatónak alkalmanként.

3. Egyéb áfa tételek 13%-ra csökkentése, kivéve az egészség károsító szerek,azoknak maradna a 27%.)

4. Minden hitel és finanszírozási forma (forint és deviza, magán és jogi személy által felvett, tehát az állítólagos államadóság is, zárolása, felfüggesztése meghatározatlan időre. Ezen idő alatt ezen ügyekből kifolyólag nem lehet az ügyfeleket zaklatni, végrehajtani, kilakoltatni. Az ügyben, a hiteles tájékoztatást és felvilágosítást követően a választásra jogosultak többsége által választott ország vezetés fog végleges döntést hozni.

5. Egyéb áfa tételek 13%-ra csökkentése, kivéve az egészség károsító szerek. (azok maradnának 27%.)

6. Az emberek hiteles és teljes tájékoztatása, felvilágosítása. Tv és rádió csatornák, valamint az írott média hiteles tájékoztatásának ellenőrzése, és biztosítása. "filmek, hanganyagok, nyomtatványok, reklámok kötelező megjelentetése"

7. Az ideiglenes kormány által kijelölt bizottság szakértői kivizsgálják a titkosítások indokoltságát és az ország biztonságát nem befolyásoló titkosításokat nyilvánosságra hozzák. A titkosításokkal leplezett bűncselekmények felderítése és azonnali kivizsgálása, az indokolt biztonsági intézkedések meghozatala és azonnali hatályba helyezése.

8. A bizonyítottan emberiség ellenes bűncselekmények kivizsgálása, feltárása, az elkövetők felelősségre vonása.

9. Választások kiírása, 180 nap, mely meghosszabbítható. (Kötelező képviselői vállalások)

A világ 12. legnagyobb városának 60 napra elég vize maradt

362452_SAO PAULO
A brazíliai Sao Paolo a világ 12. legnagyobb városa és úgy tűnik, hogy 20 millió lakosának az előrelátás nem az erőssége.
A Reuters által idézett szakértők szerint a városnak
„mindössze két hónapra elegendő víztartaléka maradt és a három vésztározóból már a másodikhoz is hozzá kellett nyúlni.”
„Figyelembe véve a vízfelhasználási szokásokat és az eddig tapasztalt csapadékmennyiséget – ami az átlag felénél is kevesebb volt – azt mondhatjuk, hogy a tartalékok 60 napig lehetnek elegendőek,” nyilatkozta Marussia Whately, vízgazdálkodási szakember. Ezt követően senki sem tudja, hogy mi lesz Brazília leggazdagabb városának vízellátásával.
A sok vízfogyasztással járó ünnepi szezonban nagy valószínűséggel komoly vízkorlátozások várnak a lakosokra.
Sajnos Sao Paolo csupán egyike a hasonló helyzetben lévő régióknak, amelyek között megtaláljuk Kaliforniát, Indiát, Brazília más részeit vagy Kínát is.
Az embereknek szüksége van ételre, az élelmiszer megtermeléséhez, előállításához pedig víz kell, csakhogy a mezőgazdaságra egyre inkább jellemző nyereségorientált modell nem hagy esélyt a természet egyensúlyának helyreállítására. A modern mezőgazdaság és kereskedelem vegyszerekkel és monokultúrákkal próbálja leigázni a természetet a maximális haszon érdekében, megpróbálva lepasszolni az igazán nagy bajokat a következő generációnak.
Ennek eredményeként egy olyan világban élünk, ahol senki sem törődik a mai tendenciák hosszú távú következményeivel, mert mindenki megpróbál minél több pénzt kicsikarni a jövőt pusztító rendszerből.

Vegas, Phoenix és Tucson is kiszáradóban

2705457_origVegyük Las Vegast például. A város, amelyik vízellátás szempontjából semmilyen jövővel nem rendelkezik, folyamatosan új kaszinókat épít, miközben a Mead tó vízszintje már veszélyes szintre süllyedt (és tovább apad). Mit gondolnak a város lakói, mit fognak inni, ha elfogy az olcsó helyi víz?
Sajnos legtöbben inkább nem gondolnak erre a problémára, ugyanis ha ezt tennék, már régen elköltöztek volna. Hasonlít ez a hozzáállás a modern kormányok retorikájához, akik elhitetik az emberekkel, hogy a gazdasági növekedés a végtelenségig fokozható, hogy a nép szófogadóan végezze a dolgát, abban reménykedve, hogy biztonságot teremthetnek maguknak egy olyan jövőben, amit már most eladósítottak.

Az apadó vizek a költségvetési deficithez hasonlatosak

Sokan hajlamosak azt gondolni, hogy majd az állam megoldja ezeket a problémákat helyettünk. Miből következtethetünk arra, hogy egy olyan kormány, amelyik 1000 milliárd dollár új adósságot termelt, csupán hogy fizetni tudja a meglévő adósságai után járó kamatokat, képes előrelátóan tervezni a jövőre?
Amennyiben az édesvizet egy bankszámlához hasonlítjuk, a világ költségvetési deficitje igencsak a csőd szélén áll. Ahogy az amerikai kormány a jelen kiadásait olyan hitelből fedezi, amit esze ágában sincs valaha is visszafizetni, az emberi társadalom a mai vízigényeket is úgy akarja kielégíteni, hogy azt soha ne kelljen visszapótolni.
Azok a társadalmak, amelyek az olcsó ételtől függnek, megismerik az éhezést és a jegyrendszert, és maradék szabadságukat is kénytelenek átadni az államnak egy kis alamizsnáért. Azok az államok, amelyek az olcsó élelmiszerek segítségével eddig képesek voltak kezelhető állapotban tartani a lakosságot, lázongásokra és társadalmi zűrzavarra számíthatnak.

Vista-do-coletor-de-água-no-sistema-de-abastecimento-de-água-da-Cantareira-na-represa-de-Jaguari-em-JoanópolisSorsdöntő esemény

A szélsőséges szárazságot visszafordítani képes csoda híján, Sao Paolo akár 60 napon belül kiszáradhat. Szó szerint.
Az emberiség történelmében még soha nem fordult elő, hogy egy 20 milliós város víz nélkül maradjon és senki sem tudja, hogy ez mivel járhat. Akárhogyan is alakul majd a helyzet Brazíliában az elkövetkezendő hetekben, a szárazsággal küzdő amerikai államokra, Las Vegasra, Dél-Kaliforniára, Észak-Texasra, Phoenix-re és Arizonára, még súlyosabb krízis vár.

Forrás: NaturalNews.com
http://idokjelei.hu/2014/12/a-vilag-12-legnagyobb-varosanak-60-napra-eleg-vize-maradt/

Kapcsolódó cikk: Éhség és szomjúság, a két legfontosabb globalista fegyver

Vakaródzik már az EU a Déli Áramlat miatt!

A Déli Áramlat fölgázvezeték megépíthető, s ennek feltételei hosszú ideje világosak – jelentette ki csütörtökön Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke.
Helmut Kohl Presents New Book "Aus Sorge Um Europa"
“Nincs semmi újdonság. A labda az oroszok térfelén pattog. Mi készen állunk. Az előkészítő munka folyamatban van” – szögezte le Juncker. Az Európai Bizottságnak – a jelenlegi orosz-ukrán válság okozta politikai légkörtől eltekintve – az a kifogása a Déli Áramlattal szemben, hogy az európai jog szerint nem üzemeltetheti ugyanaz a vezetéket, mint akié a földgáz, mert akkor monopol helyzetbe kerül, és verseny híján tetszése szerint alakíthatja az árakat. Oroszország szerint a Moszkvával kötött államközi szerződésekre az uniós jog nem érvényes, Brüsszel szerint viszont igen.
Vlagyimir Putyin a hét elején Törökországban jelentette be, hogy az uniós ellenvetések miatt letesz a vezeték megépítésének szándékáról. A vezeték bulgáriai szakasza esetében Brüsszel gondokat talált a közbeszerzésnél, amelyek miatt kötelezettségszegési eljárást indított, Szófia pedig annak lezárultáig felfüggesztette a beruházást.
“A nyitott jogi problémák megoldásán közösen dolgozik az Európai Bizottság és Bulgária. Ezek nem leküzdhetetlenek. Azt kell tennünk, ami Bulgária és Európa számára is a legjobb. Bojko és Jean-Claude majd együtt megoldja” – hangoztatta Juncker. A bizottság elnöke úgy vélte, hogy az energia minden európait érintő kérdés. “Azt akarjuk, hogy az energia akadálytanul áramoljon Bulgáriába és egész Európába. Energiaügyekben nem engedünk semmilyen zsarolásnak. Bulgária nem egy kicsi ország, egész Európa áll mögötte” – hangsúlyozta Juncker.
A luxemburgi politikus arról is beszélt, hogy a bizottság által felvázolt 315 milliárd eurós beruházási tervben biztosítani fogják, hogy az energiaáramlást lehetővé tevő összekapcsolási pontok, az úgynevezett interkonnektorok kulcselemként szerepeljenek. Ennek szükségességét a magyar diplomáciai is szorgalmazta az orosz bejelentést követően.
(MTI)
Bal-Rad komm: Vakaródzik már az EU! Persze. Nagyon jó lenne, ha az oroszok megépítik a vezetéket. Feltöltik gázzal, üzemeltetik, karbantartják – de a haszon az feles! Meg a tulajdonjog! Amúgy meg NATO támaszpontokat az oroszok köré! Nehogy elillanjon az a gáz!
“…A Déli Áramlat fölgázvezeték megépíthető, s ennek feltételei hosszú ideje világosak…” -mintha fordítva ülne a lovon a nagyhercegség egykori miniszterelnöke, az EU jelenlegi nagyfőnöke.

Óriási botrány Amerikával? (Annyit azért Káin bélyegének érdemes utánanézni)

Óriási botránynak nevezi a liberális sajtó, hogy John McCain amerikai republikánus szenátor nyilatkozata szerint "Orbán Viktor egy neofasiszta diktátor". A botrány mibenléte azonban nem teljesen érthető. A közelmúltban az Egyesült Államok ugyanis kifejezte, hogy nem támogatja a fasizmus elleni harcot.
November 23-án Oroszország benyújtott az ENSZ-nek egy határozatot, amiben felszólít minden országot "a nácizmus és más faji megkülönböztetés, idegengyűlölet és intolerancia dicsőítése elleni hatékony küzdelemre". A dokumentumot a 193 tagországból mindössze 115 szavazta meg. Az Európai Unió tagállamai és számos más ország, összesen 55 ország delegációja tartózkodott a szavazáson, az Egyesült Államok képviselete pedig ellene szavazott.
Tehát jelen helyzetben nem egészen egyértelmű, hogy az amerikai szenátor nyilatkozatát hogyan kell értelmezni.
Az Egyesült Államok az ENSZ-ben szavazatával kifejezte, hogy nem támogatja a fasizmus elleni harcot. Ha Orbán Viktor neofasiszta diktátor, azzal az Egyesült Államok ENSZ-képviseletének hivatalos állásfoglalása szerint nincs probléma. Lehetséges, hogy McCain nyilatkozatát dícséretnek kell értelmezni, és az amerikai szenátor szimpátiájának adott hangot Orbán Viktor politikájával kapcsolatban?
Hídfő.net.ru | John McCain
http://www.hidfo.net.ru/2014/12/03/oriasi-botrany-amerikaval

A magyar kormány elfogadhatatlannak tartja és határozottan visszautasítja John McCain szenátornak a magyar miniszterelnököt, illetve Magyarország és Oroszország viszonyát illetően tett szavait – többek között ezt hangsúlyozta a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára szerdán az ideiglenes amerikai ügyvivővel folytatott megbeszélésén.
Előzőleg a KKM arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Magyar Levente KKM-államtitkár hivatalába kérette André Goodfriend ideiglenes ügyvivőt John McCain republikánus szenátornak az új amerikai nagykövet, Colleen Bell kinevezéséről tartott szenátusi szavazás alkalmával tett kijelentései miatt.
John McCain arizonai republikánus szenátor “totálisan alkalmatlannak” nevezte Bellt arra, hogy Magyarországon legyen nagykövet, amely egy “nagyon fontos ország, ahol rossz dolgok történnek”. John McCain azt mondta: “nem vagyok ellene a politikai kinevezetteknek, mert tudom, hogy miként játsszák ezt a játékot, de így állunk: egy nemzet annak a határára került, hogy feladja a szuverenitását egy újfasiszta diktátornak, aki ágyba bújik Vlagyimir Putyinnal és mi a Gazdagok és szépek (szappanopera) producerét küldjük nagykövetnek”.
A szerdai budapesti megbeszélésről kiadott közleményben azt írták: a kormány újfent arra kérte a vezető amerikai tisztviselőket, hogy “Magyarországot érintő kijelentéseik megtétele előtt tájékozódjanak a tényekről annak érdekében, hogy nyilatkozataik ne nélkülözzék a valóságalapot”.
Mindemellett Magyar Levente az ügyvivőnek azt is elmondta: Magyarország kormánya üdvözli, hogy Colleen Bell nagyköveti jelölésének szenátusi jóváhagyásával helyreáll az Egyesült Államok teljes értékű diplomáciai képviselete Magyarországon – írta a KKM.
Tartsák tiszteletben a magyar polgárok véleményét!
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter John McCain amerikai szenátor keddi kijelentéseire szerdán Brüsszelben úgy reagált: a magyar polgárok idén háromszor nyilváníthattak véleményt arról, hogyan képzelik el az ország jövőjét, és mindhárom alkalommal meglehetősen egyértelmű véleményt fogalmaztak meg ezzel kapcsolatban, amit mindenkinek illik tiszteletben tartania.
A miniszter hozzátette, ha valaki kizárólag a Magyarországról szóló sajtóhíresztelések alapján mond véleményt a magyarországi folyamatokról, akkor könnyen kerülhet abba a helyzetbe, hogy a kijelentései nélkülözik a ténybeli alapokat.
Az MTI kérdésére, hogy tervez-e Magyarország a nyilatkozatokon túl diplomáciai lépéseket, Szijjártó Péter közölte: a washingtoni magyar nagykövetség – miként az amerikai politikai elit tagjaival egyébként is – kapcsolatban van a szenátor stábjával, és konzultálni fognak velük John McCain kijelentéseiről és azok hátteréről.
(MTI)
Bal-Rad komm: Jajj – állattitkárocska! Nem kéne mindig ezzel a “három a magyar igazsággal” előhozakodni! Amiről mindenki tudja, hogy egyszer volt! – aztán addig csűrte – csavarta a dolgokat a narancshorda, amig hármat tudott belőle kicsiholni!
McCain hiénát ez egyébként sem érdekli, és még kevésbé hatja meg!
McCain – ez a dagadtpofájú fogfájós kinézésű hiéna – nem először fog eltakarítani regnáló kormány vagy államfőt! Komoly praxissal bír ő már ezen a területen!
Ez a fasisztázós hiénaüvöltése pedig nem Magyarországnak és a magyar népnek szól! Ez az EU – góréinak és a nyaloncoknak szól! Indoklás Orbán menesztéséhez! Csak az ukrán és a jugoszláv forgatókönyv magyar adaptációját látjuk éppen kibontakozni!
Ezt sajna be kell nyelni! ŐK mondják meg a frankót! A honi libsik meg el vannak ájulva a gyönyörűségtől!
Persze hogy nem fasiszta Orbán! Ezt épeszű ember egy Soros – bérencről nem is hiheti!
DE VALAMIVEL INDOKOLNI KELL, HOGY A FALKA MIÉRT MARJA HALÁLRA A KLÁN EGYIK TAGJÁT!
Nyilvánvaló, hogy ennek a féregnek bocsánatot kellene kérnie mind Magyarország népétől, mind pedig Magyarország miniszterelnökétől ezért az ocsmányságért! Ez az akasztófavirág Magyarországot és a magyar népet sértette meg!
Persze nem fog bocsánatot kérni! MERT Ő “ABBAN A HELYZETBEN VAN!” MI PEDIG “EBBEN A HELYZETBEN VAGYUNK!”
Mi lavíroztuk ebbe a helyzetbe ÖNMAGUNKAT!
Ezzel együtt is: a rendszerváltás óta ilyen ocsmány sértés ezt az országot még nem érte!
De lesz ez még vadabb is!



Pökhendi, agresszív, kioktató, – ráadásuk hihetetlenül tévesen értékel, – vagy csak egyszerűen hazudik, hogy hangulatot keltsen

- Tanulságos interjú, McCain szenátorral -
Euronews: “A republikánus John McCain valódi héja, aki 2008-ban elnökjelöltként indult Obamával szemben. Az Euronews interjújában Magyarországot hozza példának, mint megfélemlített és Oroszországhoz közeledő államot…
McCain nem bánta meg, hogy igennel szavazott az iraki háborúra 2003-ban: az amerikai hadügyminiszter akkor azt mondta, hogy Szaddam Husszeinnek tömegpusztító fegyverei vannak, McCainnek pedig nem volt oka kételkednie a szavában. Az igazi hibát a demokraták követték el, amikor kivonultak, és nem hagytak hátra katonákat: ebből következett az Iszlám Állam térnyerése is…
Putyinról a szenátor azt mondta az Euronews-nak, hogy nem kell többnek látni, mint ami: egy volt KGB-s, aki újra akarja építeni az Orosz Birodalmat. Szerinte Amerikának fegyvert kellene adnia az ukránoknak, hogy megvédjék magukat. Nem tartana attól, hogy Putyin válaszul totális háborút robbantana ki, McCain szerint nincs ilyen reális forgatókönyv.
Az európai szankciókat viszont nevetségesnek tartja. Putyin elfoglalta a Krímet, ellenőrzése alá vonta Kelet-Ukrajnát, és annyira megfélemlített több kelet-európai államot – a szenátor Magyarországot említi példaként – hogy azok inkább közelednek Oroszországhoz…”
Az interjú itt látható:
Tanulságos interjú McCaine szenátorral
SzRTI: A szenátornak fogalma sincs a magyarországi viszonyokról, fogalma sincs Magyarország energiabiztonsági igényeiről, – melyet Oroszországgal ellentétben Amerika nem tudna hazánknak biztosítani, – és fogalma sincs a magyar nép jelentős részének szimpátiájáról Újoroszország küzdelme, valamint Oroszország és annak elnöke, Vlagyimir Putyin iránt.
De ennek ellenére határozott véleménye van, amit ki is fejez, a lehető legradikálisabb, – pontosabban fogalmazva, – a lehető legtiszteletlenebb és legszemtelenebb formában. – Ezzel a stílusával lovat ad a magyarországi atlantista, liberális és liberál-bolsevik ellenzék alá, – már nem is titkolván, hogy a felforgatás és zavarkeltés a célja. – Ahogyan ezt tette, Líbiában, Szíriában és Ukrajnában, a Majdanon is.
McCain a nagy felforgató Fotó Szíriai Hírek
Most pedig Magyarországon a sor. – Ám ezúttal nem fog sikerrel járni. A liberális ellenzék által vezetett és fölhergelt lázadókhoz, – nem fog csatlakozni a magyar nép.
Szabad Riport

Az ENSZ felszólítja Izraelt az atomprogram leállítására

Az ENSZ közgyűlése elfogadott egy Egyiptom által javasolt határozatot, ami felszólítja Izraelt, hogy ne fejlesszen, gyártson vagy birtokoljon atomfegyvert, valamint kritizálja az országot, amiért nem része az Atomsorompó Egyezménynek. A határozat felszólítja Izraelt, hogy állítsa le a katonai célú atomprogramot, valamint mondjon le a már birtokolt atomfegyverekről, nukleáris létesítményeit pedig helyezze a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség őrizete alá.
A dokumentum szövege szerint az ENSZ korábban jelentős erőfeszítéseket tett arra vonatkozóan, hogy a Közel-Kelet atomfegyverektől mentes övezetté váljon, és Izrael a térség egyetlen országa, amely nem írta alá az Atomsorompó Egyezményt.
Hídfő.net.ru | DimonaA dimonai nukleáris létesítmény - idén katonai célponttá is vált
Izraellel kapcsolatban sokan feltételezik, hogy birtokol atomfegyvereket, ám mindezidáig hivatalosan nem ismerte el azt. Az arab országok részéről eddig is célkeresztben volt, amiért nem hajlandó nukleáris létesítményeit nemzetközi ellenőrzés alá helyezni. Az Egyiptom által javasolt határozatot 161 ország fogadta el, mindössze öten szavaztak ellene és 18-an tartózkodtak.
Az Egyesült Államok és Kanada továbbra sem támogatja Izrael nukleáris leszerelését, képviselőik az "egyensúly megbontásának" nevezték azt.
2012-ben az ENSZ közgyűlése felszólította Izraelt, hogy csatlakozzon az Atomsorompó Egyezményhez, idén szeptemberben pedig a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség előterjesztett egy javaslatot Izrael atomfegyver-arzenáljával kapcsolatban, amit akkor 58 ország elutasított és 48-an tartózkodtak. Válaszként az izraeli külügyminisztérium kijelentette, hogy "az ENSZ elvesztette minden hitelességét", mert az ilyen rutinszavazásokon "az antiszemitizmus miatt a többség Izrael ellen szavazna".
A gázai háború során az izraeli Dimona atomerőmű területét több alkalommal is találat érte, a Vaskupola légvédelmi rendszer nem tudta biztosítani annak védelmét, az ország területén így nem csak a katonai, de a polgári atomprogramot is célszerű lenne nemzetközi ellenőrzés alá helyezni.

http://www.hidfo.net.ru/2014/12/03/az-ensz-felszolitja-izraelt-az-atomprogram-leallitasara

Tombol a “tűzszünet” Donbasszban!

Aláírt és meghirdetett tűzszünet ide – vagy oda, sok értelme nincs neki. A donyecki repülőtérnél, Avgyejevkánál és Peszkinél meglehetősen heves összecsapások dúlnak reggel óta.
sms
Peszki latortüzérei úgy belemelegedtek a repülőtér ágyúzásába, hogy a nagy hóesés leple alatt a reptérre belopakodni akaró hordatársakat egy szálig kipusztították. Rossz lehetett a kommunikáció, ami párosult a rossz látási viszonyokkal. A milicisták csak bámulták a latorirtást. Ők sem csinálhatták volna különbül. Az utolsó BTR kilövésekor (hat ilyen ketyere fedezte volna a latrokat) némi áttétellel értesítették a valcmanistákat, hogy be is fejezhetik akár a lövöldözést. Megígérték nekik, hogy elismerésük jele gyanánt nem lőnek rájuk, míg szedegetik összefelé a cimbiket. De siessenek, mert ilyenkor már tartósan szokott havazni.
Donyeck “Szpartak” – kerülete sem sokáig élvezhette a legújabb tűzszünetet. Avgyejevka pribéktüzérei világosították fel a kerület lakóit: “Ígéret szép szó…” – de Kijevnek hinni nem szabad! Szerencsére eddig csak további anyagi károkat okoztak a banditák.
A város “Kijev” – kerülete sem járt jobban. Sőt! Ezt a városrészt egész nap lőtték a valcmanisták. Ottani idő szerint délután négy tájban kezdett csillapodni az ostrom. Áldozatok szerencsére ott sincsenek.
Dokucsajevszk sem sokáig örülhetett a békehírnek. Délelőtt a kijevi zsoldostüzérség veszettül kezdte ágyúzni a várost. Hat civil nem élte túl. Erre a pofátlanságra felidegesedett a népköztársaságiak tüzérsége, és szó szerint szétlőtte “Grad” – vetőgépekkel a Novotroickból Dokucsajevszket bombázó bérgyilkos szakaszt. Volt ott egy latorposzt is. Azzal együtt.
Sevcsenko falut viszont a pribékek lőtték sorozatvetőkkel.
Gorlovka ma hasonló tortúrának volt kitéve. Nyalókakirály latortüzérsége emlékeztette a várost, hogy nem kell minden békehírt komolyan venni.
Makejevkát tarackokkal bombázták a valcmanisták. Három civil halt bele a tűzszünetbe Makejevkában.
Berezovo mellett aknavetőkkel támadtak Valcman zsoldosai egy milicista blokkposztot. Sok eredményt nem értek el, viszont két szerszámjukat kénytelenek voltak hátrahagyva menekülőre fogni a dolgot. Az meg kissé körülményes tíz centis hóban! Nagyon óvatosan kell bánni ilyenkor a volánnal, nem szabad sietni. De hát a latroknak sietős volt a dolog. Nem is jutottak messzire az egyik UaZ – zal. Négyen ültek benne, plusz a sofőr.
Sztarobesevo mellett sem jártak jobban a valcmanista zsoldosok. Bár őnekik helybe jött a kasza, nem kellett autóba ugrálniuk. Volt ott egy blokkposztjuk, ahonnan mindig lövöldöztek. A milicisták meg besokalltak. A többit olvasóink képzeletére bízzuk. Nyolcan voltak.
Podgornyij kolhoz területére is tüzet nyitott egy arra kószáló latortank. Egy ötvenéves asszonyt ölt meg.. Két fiatalabb nő súlyosan megsebesült.
Komszomolszkot ma kora délután vette tűz alá a latortüzérség. Hat ház pusztult el, egy 68 éves férfi meghalt.
Nyikisinonál az utóbbi napokban viszonylagos békesség honolt, ám a tűzszünet örömére ma délben vadul kezdtek egymás felé lövöldözni a felek. Egy lator “Nona” önjáró löveg keresett volna magának valami jó poziciót. Megtalálta. Elég tekintélyes súlyú kohászati adalékanyag lett belőle.
Mariupol latorjai nagyon nyugtalanul fülelgetnek Szartana felé. “Grad” – sorozatok robbanását hallják reggel óta.
Szcsasztyje, Sztanyica Luhanszka és Bahmutka pedig mintha semmit sem hallott volna a tűzszünetről. Olyan heves tüzérségi párbajok zajlanak reggel óta, mint a “fénykorban”!
A Luhanszki Népköztársaság erői a frontvonalak teljes hosszában erősítenek.
uralok
Nem túlzás talán részünkről az a megállapítás, hogy az utóbbi két hét háborús eseményei virágcsendélet számba mennek a “tűzszünet” életbe lépése óta Donbasszt eluraló “fegyvernyugváshoz” képest.
tél
tél
Vannak persze térségek Donbasszban, ahol csend van! Ott a civil lakosság készül a szűkösebb időkre!

https://balrad.wordpress.com/2014/12/03/tombol-a-tuzszunet-donbasszban/

Mindig a “zoroszok”

Még négy napra elegendő Maradék – Ukrajna szénkészlete, és… És ha nem érkezik utánpótlás! – baj lesz. Nagyon – nagy baj!
szén
Ilyen rémmesével riogatta tegnap az “Ukrenergo” energetikai cég Nyalókakirályz és a kijevi udvart. Mert ha nem érkezik egy – két napon belül szén, leállnak az erőművek.
maj
A Harkov, a Dnyepropetrovszk és a Krivoj Rog régió erőművek az utolsó tonnákat falják a szénraktáraikból. Ha elfogy – se meleg, se villany nem lesz! Márpedig ezekben van többnyire Maradék – Ukrajna maradék nehéziparának jó 80 százaléka. Az meg zabálja az áramot! De már pislognak az égők. Merthogy az atomerőművek kapacitása meg csak alig 30 százaléknyi áramszükségletet termelnek.
És hát ugye – ott van még a lakosság is! Az is igényelne némi villanyt.
fity
Márpedig ahhoz előbb szénre – pontosabban pénzre – lenne szükség. Az “Ukrenergo” ma ismét tarháló delegációt menesztett Oroszországba. Ott van szén bőven.

Néhány nappal ezelőtt Norvégia északi partjaihoz közel egy MiG-31 – es orosz vadászgép két norvég F-16 – osra – pontosabban azok személyzetére – hozta rá a szívbajt.
A gondtalan norvég röpködésbe belekavart az orosz pilóta, aki tett egy olyan manővert, ami során húsz méternél jóval közelebb került az egyik norvéghoz. Az szemei elé kapta kezeit, és feljajdult: “Что за черт! – a fenébe!” De megúszta.
Most a norvég légierő panaszkodik! Szerintük az orosz pilóta gonoszkodott a norvég pilótákkal. Minden látható ok nélkül idegesítette őket. Lehet hogy pert fontolgatnak?

https://balrad.wordpress.com/2014/12/03/mindig-a-zoroszok/

Most is tüntetnek a kormány ellen: “60 ezer ember nyugdíjával játszanak”

A mozdonyvezetők szakszervezete hirdetett meg vonulásos tüntetést szerda délelőttre, melyhez több más szakszervezet tagjai is csatlakoztak. A korkedvezményes nyugdíj tervezett megszüntetése ellen tiltakoznak. A demonstráció 11 órakor kezdődött a Nyugati térnél, innen vonulnak a tüntetők a Parlament épületéhez, ahol különböző beszédek fognak elhangzani.
bék
bék1 bék2 bék3 bék4 bék5 bék6


Az EU azt tervezi , hogy a nyugdíj korhatárt 68 év lesz, minden tagországban egységesen, holott az átlag életkor 52 év. Minden jelenlegi nyugdíjas óriási teher az államoknak, ezért mindent megtesznek , hogy ne legyen ennyi. ( PL .:Védő oltásba, vitaminokba, egyéb gyógyszerekbe (amit az öregek szednek ) olyan sejt mérgeket tesznek ami rendszeres szedés esetén elteszi őket láb alól. Hatásos megoldás mi??A multi élelmiszer iparág már évtizedek óta mérgezi a népet hatásosan, már nincs egészséges ember a földön.Ez a pusztítás, mérgezés egy tudatos terv része. Emberek, mindenki mindenhol veszélybe van, ha hiszi ha nem!!!

Az amerikaiak tudta nélkül támadta Irán az Iszlám Államot

Iráni vadászgépek az elmúlt napokban csapást mértek az Iszlám Állam terroristáira Irak keleti részén, anélkül, hogy ezt összehangolták volna az Egyesült Államok hasonló támadásaival – közölte kedden amerikai védelmi minisztérium.
“Jelzéseink vannak arra vonatkozóan, hogy F-4 Phantom típusú harci gépekkel légitámadásokat indítottak az elmúlt napokban” – mondta a Pentagon szóvivője. John Kirby azután nyilatkozott erről, hogy az al-Dzsazíra arab hírtévé iraki felvételeket mutatott be egy légitámadásról, és a képsorokon az iráni légierő által használt F-4-esekhez hasonló vadászgépek látszottak.
A harci gépek a híradás szerint az Iránnal határos Dijála tartománybeli célpontokat támadtak.
A Pentagon szóvivője jelezte, hogy az Egyesült Államok a bagdadi kormánnyal egyeztetve hajt végre bevetéseket Irak felett. “Semmi sem változott az ezzel kapcsolatos politikánkban, amelynek értelmében tevékenységünket nem hangoljuk össze az irániakkal” – tette hozzáKirby.
Az iráni hadsereg a szárazföldön már eddig is segítette az iraki síita milíciákat és az iraki hadsereg egységeit az Iszlám Állam elleni harcukban. A Pentagon auzonban most először erősítette meg, hogy Irán légierejét is bevetette a szélsőséges szervezet ellen.
Irán szovjet gyártmányú Szu-25-ös csatarepülőgépeket is Irak rendelkezésére bocsátott, egyes hírek szerint pilótákkal együtt.
(MTI)