2021. december 9., csütörtök

Hamis Járványok 3.0: Sertésinfluenza (1976)

Ez a sztori akkor történt, amikor még a sajtó nem a kormány szekerét tolta hanem végezte a dolgát, és nyilvánosságra hozták ezeket a súlyos emberiség ellenes bűnöket.

46 millió amerikait oltottak be, ki tudja mivel... a hivatalos számok szerint több százra becsülik az oltás halálos áldozatainak a számát. Mások, akik a hivatalos adatok szerint összesen 4000-en vannak, "csak" lebénultak vagy éppen megúszták kevésbé súlyos következményekkel.
Ezekhez a számokhoz tenném hozzá, hogy a mostani nyílt, online oltás káros mellékhatás lejelentő rendszerben (VAERS), a november 26. adatok szerint a COVID oltás amerikai áldozatainak a száma 927 738-nál jár, ebből 19 532 halállal járt. De igazából azért említem ezeket az adatokat, mert ennek a lejelentő rendszernek a becsült, konzervatív, lejelentési rátája 10% körül van, mások szerint közelebb van az 1%-hoz. Régebben a sertésinfluenza idején még nem voltak ilyen könnyen hozzáférhető rendszerek az esetek lejelentésére, így ha a mostani rendszer hatékonyságát 1-10% körülire becsülik, akkor a 70-es években ez valószínűleg ez alatt lehetett. És ha a mai konzervatív számokat használjuk, akkor ez egy lehetséges 40 000-es illetve több ezer halálos oltásáldozatot jelenthet a valóságban. A hivatalos adatokban szereplő 4000 fő, csupán azoknak a száma, akik odáig jutottak, hogy kártérítési igényt jelentettek be, valószínűnek tartom, hogy sokan nem jutottak el eddig a pontig.

Az egyik áldozat, Roland Gibeault sztorijából részlet:
„Roland Gibeault vagyok, újonc voltam akkoriban Fort Knox-ban, Fort Dix testvér állomásán. 1976 októberében kaptam mag az oltást (sertésinfluenza). Guillian Barre tüneteim lettek, amelyeknek gyengeség lett a következménye a lábaimba, egészen 1980-ig..."

Dr. Vladimir Zelenko interjút adott az Infowars-nak

A "vírus" a legjobb lehetöség volt arra, hogy kifacsarják az állampolgárokat MINDENHOL a világon

A szegény szegényebb lett, a gazdag gazdagabb lett! Milyen érdekes!

Covidland dokumentumfilm részlet

Oltásigazolások igazi arca Jelenések 13

PCR Teszt és Karantén HAZUGSÁG! Covidland dokumentumfilm részlet

PCR teszt nem alkalmas virus, fertőzöttség kimutatására.
PCR rossz használata miatt, túlnyomó részt poziíiv teszteredmények.
A tünet nélküli fertőzés hatalmas hazugság, soha egyetlen hiteles tanulmányt nem fogsz találni róla.
Karantén bizonyítottan nem, hogy nem működik, de káros is az emberek egészségére mind mentálisan mind fizikailag.

MONDJ NEMET A ZSARNOKSÁGRA!
VEDD KI A GYEREKED A SULIBOL MERT A TUDTOD NÉLKÜL FOGJA MEGKAPNI A HALÁLOS SZURIT!!!!

SZLOVÁKIA: Nem engedélyezik a családi látogatásokat karácsonykor

 A kijárási tilalom alól nem képeznek kivételt a karácsonyi összejövetelek sem – jelentette be Vladimír Lengvarský (OĽaNO) szlovák egészségügyi miniszter a szerdai kormányülés után.

A kormány szerdán elfogadta a következő hetek járványügyi szigorításait, amelyeket Vladimír Lengvarský ismertetett.

A boltok és a templomok mellett pénteken nyitnak az edzőtermek, a szépségápolási szolgáltatások (fodrászok, manikűrösök stb.), valamint a sípályák is. Mindegyik esetében érvényben van az OP-rezsim, vagyis csak az oltottakat és a fertőzésen átesetteket engedik be, és szigorú járványügyi előírásokat is be kell tartani.

Péntektől a felső tagozatok és a középiskolák átállnak a távoktatásra.

Lengvarský elmondta, hogy a kijárási tilalom az ünnepek alatt is érvényben marad, ráadásul a jelenlegi formájában.

Ez azt jelenti, hogy szenteste sem látogathatják meg a hozzátartozókat. Újságírói kérdésre a tárcavezető azt mondta, idén fel sem merült, hogy a tavalyihoz hasonló, úgynevezett családi buborékokat hozzanak létre az emberek, vagyis válasszanak, hogy mely háztartást szeretnék meglátogatni.

Ha a kórházakban kezelt betegek száma eléri a 3800-at, akkor újra bevezethetik a szigorított lockdownt, amely nem járna enyhítésekkel az OP-rezsimbe tartozók számára sem. Jelenleg 3479 fertőzött szorul kórházi ellátásra.

A kormány mindemellett jóváhagyta Lengvarský azon javaslatát, melynek értelmében január 10-ig az igazságügyi minisztériummal együttműködve kidolgoznak egy jogi elemzést arról, mennyire lehetséges a szlovák jogrendben a koronavírus elleni vakcina kötelezővé tétele a 60 év felettiek számára.

https://mediaforras.com/szlovakia-nem-engedelyezik-a-csaladi-latogatasokat-karacsonykor-1245


Az oltásazonosító tapasz technológiát már alkalmazzák Ausztráliában

 

ID2020 - Az oltásazonosító tapasz technológiát már alkalmazzák Ausztráliában

Más néven "Quantum Dot Tattoo", amely képes QR-kódot rögzíteni luciferáz tintával. Más néven a fenevad jele.

Az ID2020 - egy olyan vállalatokból álló konzorcium kezdeményezése, amely a védőoltások azonosításának új globális formáját kívánja bevezetni egy láthatatlan luciferáz tintával ellátott "digitális tetoválás" "mikrotű tömb (tapasz)" befecskendezésével.

A bőrben egy egyedi, "QR-szerű", beolvasható kódot hoz létre, amely azonosítja a személyt és az egészségügyi nyilvántartását. Ezt a "fenevad jelének" is nevezik.

A vakcina beadásakor az injekció beadásának helyét okostelefonon be lehet szkennelni, hogy lássák, beadták-e a vakcinát. A mikrotűket úgy lehet beállítani, hogy a QR-kódhoz hasonló egyedi tetoválási struktúrát adjanak.

Fontolóra veszik, hogy ezt személyazonosításra és a fizetési technológiákhoz való kapcsolódásra használják. A projektet támogató vállalatok közé tartozik a Microsoft, az Accenture és a Gavi (az oltóanyag-szövetség), a Mastercard és Bill Gates.

A Vaxxas nevű vállalat az ausztráliai Queenslandben gyártóüzemeket hoz létre, hogy megkezdje e technológia alkalmazását.

 

 

Linkek:

ID 2020 Digital Identity Alliance - https://id2020.org/

Vaxxas (Ausztrália) - https://www.tri.edu.au/Vaxxas

Vaxxas - https://www.vaxxas.com/

Mikro tűtömb - https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7276250/

Fejlődés a mikro tűs tömbösített vakcina beadására szolgáló tapaszok terén - https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32667239/

https://futurism.com/neoscope/invisible-vaccine-ink-tattoos-kids

A fejlődő országokban az országos oltási kezdeményezéseket felügyelők számára nehéz feladat lehet nyomon követni, hogy ki mikor és milyen oltást kapott.

Az MIT kutatóinak azonban lehet, hogy van megoldásuk: olyan tintát hoztak létre, amelyet biztonságosan be lehet ágyazni a bőrbe magával az oltóanyaggal együtt, és csak egy speciális okostelefonos kameraalkalmazás és szűrő segítségével látható.

Más szóval, találtak egy rejtett módot arra, hogy az oltás nyilvántartását közvetlenül a beteg bőrébe ágyazzák be, ahelyett, hogy elektronikusan vagy papíron dokumentálnák azt - és az általuk kifejlesztett, alacsony kockázatú nyomon követési rendszer jelentősen leegyszerűsítheti a pontos oltási nyilvántartás vezetését, különösen nagyobb léptékben.

"Azokon a területeken, ahol a papíralapú oltási kártyák gyakran elvesznek vagy egyáltalán nem léteznek, és az elektronikus adatbázisok ismeretlenek, ez a technológia lehetővé teheti a betegek oltási történetének gyors és anonim felderítését, hogy minden gyermek be legyen oltva" - mondta Kevin McHugh kutató egy nyilatkozatban.

 

A Bill és Melinda Gates Alapítvány finanszírozta a csapat kutatását, amelyet a Science Translational Medicine című folyóiratban szerdán publikáltak. A Scientific American cikke szerint a projekt magának a Microsoft alapítójának, Bill Gatesnek a közvetlen kérésére jött létre, aki személyesen is részt vett a gyermekbénulás és a kanyaró oltásokkal történő felszámolására irányuló erőfeszítésekben.

Az oltóanyagot kísérő láthatatlan "tetoválás" egy miniatűr kvantumpontokból - apró, fényt visszaverő félvezető kristályokból - álló minta, amely infravörös fényben világít. A mintát - és a vakcinát - polimerek és cukor keverékéből készült, feloldható mikrotűk segítségével juttatják a bőrbe.

A rendszer egyelőre többnyire csak a koncepció bizonyítása. A kutatók azonban már kipróbálták patkányokon, és megállapították, hogy a minták még kilenc hónappal az injekció beadása után is kimutathatók. Emberi holttestek bőrmodelljeiben a minták öt évig kitartottak a szimulált napozás után.

"Lehetséges, hogy egy napon ez a "láthatatlan" megközelítés új lehetőségeket teremt az adattárolás, a bioérzékelés és a vakcinaalkalmazások számára, amelyek javíthatják az orvosi ellátás módját, különösen a fejlődő világban" - mondta Robert Langer, az MIT professzora és vezető szerzője a közleményben.

https://pokolafoldon.hu/great-reset/az-oltasazonosito-tapasz-technologiat-mar-alkalmazzak-ausztraliaban

Geert Vanden Bossche: Ha az oltások folytatódnak, csak sértetlen immunitással lehet majd túlélni

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Del Bigtree interjúja Geert Vanden Bossche virológussal és oltóanyag-szakértővel, aki azt állítja, hogy csak a veleszületett immunitással rendelkező emberek maradnak majd életben, és úgy véli, hogy a tömeges oltás és a gyermekek beoltása katasztrofális eredményt fog hozni. Elutasítja a gyermekek beoltását.

A sebész drámai tapasztalatait meséli el az oltásról és a hatóságok általi elhanyagolásról

Dr. Joel Wallskog, egy wisconsini ortopéd sebész azzal kapcsolatos tapasztalatait meséli el, hogy a Moderna Covid-vakcina első adagja milyen súlyos neurodegeneratív betegséget okozott nála. Elmondja, hogy ez a szövődmény után drasztikusan megváltozott az élete, és valószínűleg vége a karrierjének.

A megvásárolt média eltitkolja a védőoltások okozta mellékhatásokat és haláleseteket

Az egészségügyi dolgozók felfedik az igazságot: a kórházak nem covidos betegekkel, hanem beoltott és az oltás után súlyos mellékhatásokkal küzdő betegekkel vannak tele.
Az oltáskárosultakat a kormány és az orvosok erős cenzúrája miatt törlik az internetes platformokról.

A fehérorosz elnök megrovásban részesíti minisztereit és kormányzóit

Alekszandr Lukasenko, Fehéroroszország elnöke elmarasztalja miniszterét, és megkérdezi tőle, hogy miért sérti meg a törvényt, ha nincs olyan törvény Fehéroroszországban, amely feljogosítaná arra, hogy embereket kínozzon? Nincs fontosabb dolga? Az egész országban pusztítást végez

Mike Adams: A vakcina aktiválja a hüllőagyat - irányíthatja a hangulatot?

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Mike Adams amerikai kutató és aktivista két közelmúltbeli eseményt mutat be televíziós műsorában: egy női légi utas nem hajlandó beülni egy nem beoltott személy mellé, és egy houstoni koncert, ahol sátánista hangulatban, több ember meghalt, a szokásostól eltérő viselkedést tanúsítva.