2023. november 8., szerda

Vallási elmekontroll és a közelgő szent háború

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/RSSpOtIaJmto/

A szlovák kormány nem ad ingyen fegyvert Ukrajnának

 

Pozsony, 2023. november 8. szerda (MB)

Robert Fico új szlovák kormánya visszavonta elődjének döntését, hogy 40,3 millió euró értékben fegyvert ad Zelenszkij Ukrajnájának – jelentette a Magyar Békekör tudósítója szerdán.

Fico még szeptember 30-i megválasztása előtt tudatta, hogy országa a jövőben nem nyújt katonai támogatást Kijevnek. Ezt most úgy pontosították, hogy készletükből csak kereskedelmi alapon adnak fegyvert Ukrajnának. Ez alól kivételt képeznek az aknamentesítő eszközök, és a katonaorvosi humanitárius segítség.

A 2022. február 24-i orosz katonai beavatkozás óta északi szomszédunk 13 alkalommal, összesen 671 millió euró értékben részesítette fegyveres támogatásban Ukrajnát.

A most leállított fegyverszállítmány 4 millió darab 7,62 mm kaliberű töltényből, 5172 db 125 mm kaliberű tüzérségi lövedékből, a Kub légvédelmi rakétarendszerhez 140 db rakétából, 8 db aknavetőből és 1200 db aknából állt volna.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Körözés nemzetközi bírók ellen

 

Moszkva, 2023. november 8. szerda (MB)

Az orosz belügyminisztérium körözés alá vonta azokat a bírókat, akik 2023. március 17-én elfogatóparancsot adtak ki Putyin orosz elnök ellen. Nemzetközi törvénybe ütköző eljárásuk miatt akarják felelősségre vonni őket, hiszen az államfők abszolút mentességet élveznek a külföldi országok joghatósága alól – jelentette a Magyar Békekör tudósítója szerdán.

Az orosz nyomozó hatóság először március 20-án indított büntetőeljárást Ahmad Khan, a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) ügyésze, valamint Rosario Salvatore Aitala, Sergio Gerardo Ugalde Godinez és Tomoko Akane bírák ellen, megfontolt szándékkal elkövetett törvénytelen eljárásuk miatt. Ugyanis nem volt okuk bíróság elé állítani sem az orosz elnököt, sem pedig Maria Lvova-Belova gyermekjogi ombudsmant.

A Nemzetközi Büntetőbíróság mindkettejüket azzal vádolta, hogy háborús bűnöket követtek el az ukrajnai lakosság illegális deportálásával, ukrán gyermekek illegális Oroszországba szállításával.

Májusban vádat emeltek Karim Khan és Rosario Aitala ellen. Mindkettő felkerült a keresettek listájára. Később Tomoko Akane-t is körözöttnek nyilvánították. Az ICC első alelnökét, Luz del Carmen Ibanez Carranzát és Bertram Schmitt bírót szintén büntetőeljárás vádjával keresik. Szeptember óta a Nemzetközi Büntetőbíróság elnökét, a lengyel Piotr Hofmanskit is keresik.

Az orosz büntetőjogba ütköző cselekedete miatt legutóbb Sergio Gerardo Ugalde Godinez nemzetközi bírót vonták körözés is.

A hágai bírók ellen kiadott körözés lényegében elfogatóparancsnak számít, és arra utal, hogy az orosz igazságügyi hatóságok büntetőeljárás alá vonták őket részben a nemzetközi jogba, részben pedig az orosz nemzeti jogba ütköző eljárásuk miatt – jegyezte meg tudósítónk.+++

Kiadta: Magyar Békekör

A W.H.O tervei számunkra. Dr. Papp Éva egyetemi kutató előadása

A lóvá tett Magyar

WHO egy bűnöző kartel

Ezt sosem felejtsd el !

A WHO háttér ügyködése

A Pfizer két különböző eljárást alkalmazott a korona elleni készítmények előállításához

 

“Senki nem akarja elindítani ezt a lavinát.

Új dokumentumok azt mutatják, hogy a Pfizer két különböző eljárást alkalmazott a korona elleni készítmények előállításához. Az egyik tiszta és drága volt és ezt vizsgálták az engedélyezési eljárásban. A másik olcsó volt, ez eredményezte a szennyezett injekciókat és súlyos mellékhatások számának növekedését. Az így előállított anyaggal oltották be a világ lakosságát.

Florian Schilling orvos elmagyarázza, miért érvénytelen emiatt minden oltott ember beleegyező nyilatkozata”.

Itt olvasható a teljes interjú, amit Florian Schillinggel készített a “Multipolar” magazin: https://multipolar-magazin.de/artikel/process-2

Az engedélyezési vizsgálatokhoz használt injekcióhoz az mRNS-t egy steril, “in vitro” eljárással állították elő. Ez azt jelenti, hogy az RNS-t PCR eljárással sokszorosították. Így egy nagyon tiszta, szennyeződés nélküli terméket kapunk, amely lényegében csak RNS-ből áll.
A másik alkalmazott módszer, ahogy a lakosság számára legyártott vakcinához szükséges RNS-t gyártották, azon alapul, hogy az RNS-t nem géppel, hanem baktériumok segítségével sokszorosítják. (ezért vannak a bakteriális-DNS-ek a géninjekcióban)

Joshua Guetzkow és Retsef Levi izraeli kutatók 2023 májusában hozták először nyilvánosságra ezt az ügyet, amit aztán a “British Medical Journal” is publikált.
https://twitter.com/joshg99/status/1658421192326365185
https://www.bmj.com/content/378/bmj.o1731/rr-2

Az EMA már a vakcina lakossághoz való kiszállítása előtt tudta, hogy ezek a sorozatok nem felelnek meg a jóváhagyási tesztekből származó mintadaraboknak, mert rendkívül nagy számú RNS-töredéket tartalmaznak. És ezek a géntöredékek nem azt kódolják amit kellene, nem olyan fehérjét termeltetnek meg a szervezettel, amilyet a géninjekciónak elvileg termeltetni kéne. A hibás genomok jelenlétére 1:300.000 és 1:1.000.000 közötti tartomány megengedett. Itt azonban az RNS-ek csupán 55 százaléka felelt meg a minőségi elvárásoknak, 45 százalékuk “szemét” volt. És hogy ez a 45 százaléknyi hibás genom mit is kódol pontosan, azt senki nem tudja.

Az EMA tudott a problémáról, össze is ült a Pfizerrel, hogy beszéljenek róla. Mivel a gyártási folyamat már előrehaladott állapotban volt és a hibás sorozatokat meg kellett volna semmisíteni, illetve a gyártást le kellett volna állitani, ezért az EMA megállapodott a Pfizerrel abban, hogy enyhítenek a minőségi előírásokon és a szállítási szerződésbe utólagosan beleírták, hogy a hatékonysághoz 55 százaléknyi ép mRNS is elegendő.

A Pfizer biztosította az EMA-t, hogy a baktériumok segítségével előállított tételeket egy belső minőségellenőrzésnek vetik alá. Ennek úgy kellett volna kinéznie, hogy minden sorozat esetében 250 beoltott ember eredményeit (antitest-képződés illetve mellékhatások) összehasonlítják a jóváhagyási tesztek 250 alanyának eredményeivel. Ezt azonban azóta is csak egyetlen sorozatnál végezték el, vagyis összesen 250 ember adatai állnak rendelkezésre. A Pfizer azóta sem végzett semmiféle tanulmányt arra vonatkozóan, hogy mennyire hatékony, illetve biztonságos a baktériumok segítségével gyártott mRNS-géninjekció.

És a fentiekből következik, hogy minden aláírt beleegyező nyilatkozat érvénytelen, hiszen minden információ, ami esetlegesen a beleegyező nyilatkozaton szerepelt, egy más eljárással legyártott oltóanyagra vonatkozik, nem pedig arra, amit a lakosság megkapott.

(A cikkben más érdekes információk is vannak, németül értőknek talán érdemes elolvasni)


Biró Éva

Kétségbeesett szülő - génmódosított oltások gyermekeknek