Szlovákiában egy oknyomozó újságírót gyilkoltak meg, ami látványosan előmozdította a “nyílt társadalom” ügyét. A bevándorlásellenes miniszterelnök már felajánlotta lemondását.
Robert Fico szlovák miniszterelnök kijelentette, hogy készen áll lemondani a miniszterelnöki posztról, amennyiben a kormány helyén maradhat és saját pártja nevezheti ki utódját a kormányfői poszton.
A miniszterelnök felszólította az államfőt, hogy “tartsa tiszteletben” a kormányt, ami egyúttal lemondásának első feltétele is. Fico második feltételként szabta a kormány helyén maradását, harmadikként pedig, hogy saját pártja jelölje az új kormányfőt. Ebben az esetben – elmondása szerint – készen áll még a mai nap folyamán benyújtani lemondását.
Felvidéken azóta vált forróvá a politikai klíma, hogy ismeretlen személyek meggyilkoltak egy oknyomozó újságírót, aki a kormány korrupciós ügyei és állítólagos maffia-kapcsolatai után kutatott.
A gyilkosságot követően robbanásszerűen kezdtek szerveződni a kormányellenes tüntetések. A megmozdulásokat az Open Society Foundation által támogatott civil csoportok szervezik. Robert Fico napokkal korábban maga is említette, hogy az államfő nemrég New Yorkban járt, ahol személyesen találkozott Soros Györggyel.
A Szlovákiában zajló történések kísértetiesen hasonlítanak az ukrán EuroMaidan eseménysorozatára, annál fogva, hogy Ukrajnában szintén ugyanez a nemzetközi hálózat szervezte a kormányellenes tüntetéseket, és saját aktivistáik meggyilkolásával sikerült radikalizálniuk a tüntetők tömegeit.
Az ukrán Euromaidan során ismeretlen mesterlövészek nyitottak tüzet felváltva a tüntetőkre és a rendőrökre; fegyverszakértői vélemények igazolták, hogy több tüntető és rendőr halálát okozó lövést ugyanazon lőfegyverből adtak le, vélhetően ugyanazon épületből.
A szlovákiai történések arra utalnak, hogy a Soros-hálózat készen áll akár saját legnépszerűbb aktivistáit, újságíróit is meggyilkolni, ha ezzel előmozdítható a “nyílt társadalom” ügye. Az általuk folytatott diktatúrázás és ál-rettegés éppen amiatt hiteltelen az emberek szemében, mert az illiberális kormányok – az állítólagos diktatúrák – nem lépik át azt a határt, ahol már újságírókat gyilkolnak meg. Ezen próbál segíteni a Soros-hálózat, melynek stratégái rájöttek, hogy saját legnépszerűbb aktivistáik kivégzésével – és a gyanút ráterelik a kormányra – hitelesíteni tudják a diktatúrától rettegést.

http://www.hidfo.ru/2018/03/sajat-aktivistait-is-meggyilkolja-a-soros-halozat/