2022. május 23., hétfő

Hóvirág tinktúra készítése - Galantamin, Alzheimer, Demencia, Éber álom

NULLA feketehimlő okozta haláleset vagy sérülés 40 év alatt, de 5,755 sérülés és haláleset a himlő elleni oltások miatt

 

Amint arról a hétvégén beszámoltunk, az új járvány, amelyet a félelemkeltés és a több oltóanyag eladása érdekében terveznek és terjesztenek, a "majomhimlő" vírus. Lásd:

Plandémia II. indult, hogy a nagy gyógyszergyáraknak továbbra is folyjon a pénz a pandémiára: Majomhimlő.

Belgium az első ország, amely 21 napos kötelező karantént vezetett be a majomhimlővel fertőzöttek számára, miután az országban három megbetegedést regisztráltak. (Forrás.)

Az FDA által már jóváhagyott oltóanyagok már léteznek a himlő ellen, és a nyilvánosságnak azt mondják, hogy ugyanezek az oltóanyagok a majomhimlő ellen is megvédik az embereket.

A CDC ma bejelentette, hogy kiadják a himlő elleni vakcinákat az új majomhimlő esetekre az Egyesült Államokban, ami eddig összesen EGY eset és néhány másik "gyanús".

A Betegségellenőrzési és Megelőzési Központ (CDC) tisztviselői hétfőn közölték, hogy az ügynökség felszabadítja a himlő elleni vakcina adagjait az Egyesült Államokban az utóbbi időben észlelt néhány majomhimlős esetre reagálva (Forrás: CDC).

Mivel ezek a himlő elleni vakcinák már léteznek, rákerestem a kormányzati VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) adatbázisban, hogy megnézzem, hány sérülést és halálesetet jelentettek a himlő elleni védőoltások után, mivel a himlőt állítólag már több mint 40 éve felszámolták az USA-ban, és az elmúlt több mint 40 év alatt egyetlen ismert halálos vagy sérüléssel járó eset sem történt.

A himlő elleni oltások 5 755 esetet okoztak, köztük 18 halálesetet, 91 maradandó fogyatékosságot, 3088 sürgősségi osztályon tett látogatást és 851 kórházi kezelést, egy olyan betegség miatt, amely már nem létezik az USA-ban (Forrás.)

És ez nem egy olyan vakcina, amelyet a múltban sok embernek beadtak. Ez nem olyan vakcina, amely szerepel a CDC gyermekeknek szóló oltási ütemtervében, és a Health Resources & Services Administration (Egészségügyi Erőforrás- és Szolgáltatási Hivatal) honlapján a 2006 és 2014 között beadott összes vakcinaadagra vonatkozó statisztikában sem szerepel.

A CDC szerint a himlő elleni vakcinát csak "az ortopoxavírusoknak való foglalkozási expozíció magas kockázatának kitett speciális populációk számára ajánlották". (Forrás.)

Úgy tűnik tehát, hogy ezek a bejelentett himlőoltást követő sérülések és halálesetek az elmúlt több mint 40 év alatt kiadott himlőoltások nagyon kis számából származnak.

Jelenleg két himlő elleni vakcina van az FDA által jóváhagyott (ACAM2000® és JYNNEOSTM), és egy harmadik (Aventis Pasteur himlő elleni vakcina), amely "vizsgálati vakcina, amely a megfelelő szabályozási mechanizmus (pl. Investigational New Drug Application [IND] vagy Emergency Use Authorization [EUA]) alapján himlő elleni vészhelyzetben alkalmazható." (Forrás.)

Az egyik ilyen FDA által jóváhagyott himlő elleni vakcina, a Jynneos, éppen 2019 szeptemberében kapott engedélyt, és állítólag a himlő mellett a majomhimlőre is kiterjed. Ezt a Bavarian Nordic gyártja, és 2019-ben az amerikai kormány 1,8 milliárd dollárt adott nekik, hogy 28 millió adagot biztosítsanak a "nemzeti készlethez", hogy "fokozzák a hazai biológiai védelmet és a globális egészségügyi biztonságot".

Ezeket a dózisokat nyilvánvalóan még az FDA jóváhagyása előtt felvették ebbe a "nemzeti készletbe". (Forrás.)

Ebből a "raktárkészletből" a CDC most a nyilvánosság számára is kiad néhányat, hogy kezelje a majomhimlő "kitörését" az Egyesült Államokban, amely egy embert fertőzött meg.

A Jynneos és a Bavarian Nordic még nem is szerepel a VAERS-ben, ami azt jelenti, hogy ez egy TESZTELETLEN vakcina, amelyet egy újabb hamis "járvány" alapján készülnek szétosztani az emberek között az USA-ban. Jelenleg csak az FDA jóváhagyása van meg, amely a bevezetés előtti vizsgálatokon alapul, de nyilvánvalóan nincs valós tapasztalat a lakossági használatról.

A himlő elleni vakcinák ÉLŐ vírust hordoznak

Mivel most már bizonyítékunk van arra, hogy a COVID-19 vakcinák bevezetésével tömeges csalás és bűnös szándékkal elkövetett károkozás és gyilkosság történt, bölcs dolog, hogy nagyon szkeptikusan szemléljük nemzetünk korrupt kormányzati egészségügyi szerveinek ezen új intézkedését a himlő elleni vakcinák bevezetésével kapcsolatban, amelyek élő vírust hordoznak.

Mivel jelenleg olyan kevés himlős eset van, lehet, hogy a vakcinák a "majomhimlő" új változatának elterjedésének tényleges eszközei a lakosság többi része körében?

A CDC elismeri, hogy az FDA által jóváhagyott himlő elleni vakcinával nemrégiben beoltott emberek átadhatják a vakcinában lévő vírust másoknak.

Tekintettel a nemrégiben oltott személyektől a vakcina vírus véletlen oltás útján történő átvitelének kockázatára, az ACAM2000 nem sürgősségi alkalmazása szintén ellenjavallt olyan személyeknél, akiknek a háztartásában olyan személyek vannak, akiknek a kórtörténetében vagy jelenlétében atópiás dermatitis, egyéb aktív hámló bőrbetegségek (pl, ekcéma, égési sérülések, impetigo, varicella zoster, herpesz, súlyos akne, súlyos pelenka dermatitis, kiterjedt bőrfelületekkel, pikkelysömör vagy Darier-kór [keratosis follicularis]); immunszupresszióval járó állapotok (pl., HIV/AIDS, leukémia, limfóma, általános rosszindulatú daganat, szilárd szervátültetés, vagy alkiláló szerekkel, antimetabolitokkal, sugárkezeléssel, TNF-gátlókkal vagy nagy dózisú kortikoszteroidokkal végzett terápia [pl., ≥2 mg/testtömeg-kilogramm vagy 20 mg/nap prednizon vagy ennek megfelelő mennyiségben ≥2 hétig], vérképző őssejt-transzplantáción átesettek <24 hónappal a transzplantáció után vagy ≥24 hónappal, de akiknél graft-versus-host betegség vagy a betegség kiújulása, vagy autoimmun betegség [pl. szisztémás lupus erythematosus], amelynek klinikai összetevője az immunhiány); <1 éves háztartási kontaktok; és terhes háztartási kontaktok (ajánlási kategória: A, 2. típusú bizonyíték [doboz]). A háztartási kontaktok közé tartoznak a potenciális oltottal hosszabb ideig intim kapcsolatban álló személyek (pl. szexuális kontaktok) és mások, akik közvetlenül érintkezhetnek az oltás helyével vagy potenciálisan fertőzött anyagokkal (pl. kötszerekkel vagy ruhákkal). Az ACIP szintén nem ajánlja az ACAM2000 nem sürgősségi vakcinázást a <18 éves gyermekek és serdülők számára.

Az FDA által jóváhagyott himlő elleni védőoltás összes többi óvintézkedéséről és ellenjavallatáról itt olvashat a CDC honlapján.

És találja ki, mi az egyik mellékhatás, amely közös mellékhatás a COVID-19 vakcinákkal?

A myopericarditist szintén kapcsolatba hozták az ACAM2000-rel, és a klinikai vizsgálatok adatai alapján becslések szerint 1000 elsődleges oltottra vetítve 5,7 arányban fordul elő. (Forrás.)

Igen, a szívgyengülés, amely szívbetegséghez vezet, szintén a himlő elleni vakcinák mellékhatása.

Íme a VAERS-ben a himlő elleni vakcinákat követően jelentett sérülések és halálesetek kor szerinti megoszlása:

Forrás

Mint látható, az esetek 77%-át 18 és 39 év közötti fiatalok jelentették.

CSAK MONDJ NEMET! A VACCINÁKRA!!

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/nulla-feketehimlo-okozta-halaleset-vagy-serules-40-ev-alatt-de-5-755-serules-es-halaleset-a-himlo-elleni-oltasok-miatt

Kórházban majomhimlővel: "A beteg haza akar menni".

 

Miután Ausztriában ismertté vált az első majomhimlős eset, Christoph Wenisch infektológus beszél a beteg egészségi állapotáról.

Vasárnap este egy 35 éves férfit mentőautóval szállítottak a Favoriten-i kórházba. A páciens tipikus tüneteket mutatott, amelyek majomhimlő gyanújára utalnak - közölték. A gyanú röviddel később beigazolódott: a mintában himlőt mutattak ki. "Minden valószínűség szerint majomhimlő lesz" - mondta a Bécsi Egészségügyi Szövetség (Wigev) szóvivője, Nina Brenner-Küng.

"A beteg jó hangulatban van"

A 35 éves férfi arcán gennyes pattanások vannak, és enyhe láza van. "A beteg jó hangulatban van, és haza akar menni. De azt mondtuk neki, hogy még nem mehet haza, mert még mindig megfigyelés alatt áll, és el kell különíteni" - magyarázta Christoph Wenisch, a Favoriten klinika kezelőorvosa az Ö3-nak adott interjújában. A kontaktjait most oltják be himlő ellen. Ezt nevezik "izolációs vakcinázásnak" - mondja Wenisch. Ezt a hatóságok elrendelhetik.

 

 

 

A WHO szerint világszerte mintegy 100 megerősített fertőzésről és 30 gyanús esetről van szó. Németországban időközben a vírusos megbetegedés három esete vált ismertté, egy Münchenben és két Berlinben.

Mint Monika Redlberger-Fritz virológus az Ö1-Morgenjournalban hangsúlyozta, jelenleg nincs okunk túlságosan aggódni. A betegség "nem olyan könnyen" terjed emberről emberre, de még a szakértőt is meglepte a himlős esetek halmozódása.

 

 

"Nem egy új világjárvány"

A virológus szerint a betegség két fázisban zajlik. Az első fázis "nagyon jellegtelen", és az érintetteknél lázzal, hátfájással és a nyirokcsomók duzzanatával jelentkezik, amely körülbelül két napig tart - mondta a szakértő. Ezután a kiütés dudorokkal kezdődik, amelyek aztán hólyagocskákká és gennyes pattanásokká alakulnak. Kicsit később ezek is megrogytak. Mindez legfeljebb négy hétig tart, "a betegség teljes lefolyása alatt fertőzőképes vagy" - mondja Redlberger-Fritz. A nedves himlőhöz képest nincsenek különböző fejlődési szakaszai a pustuláknak; a majomhimlőben mindegyik ugyanúgy fejlődik.

Norbert Nowotny virológus is nyugodtan látja a helyzetet:

"A majomhimlő nem fog új világjárványhoz vezetni. Továbbra is óvatosnak kell lennünk, és minden egyes esetet óvatosan kell kezelnünk, el kell különítenünk és a lehető legjobban fel kell kutatnunk a kapcsolatokat" - mondja a szakértő.

A betegség általában enyhe lefolyású, lázzal, fejfájással, izomfájdalommal és bőrkiütéssel jár.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/majomhimlovel-a-korhazban