Bizarr hír jelent meg tavaly augusztusban egyes médiumokban: két tonna Brazíliából származó kokaint foglaltak le a belga hatóságok Ghent kikötöjében. A kábítószeres müanyagzacskócskákra az orosz kormánypárt, az Egységes Oroszország pártcímeréhez hasonló logócskák voltak nyomtatva.
2018.8.25: Cocaine in packages with ‘United Russia’ logo found in Belgium
Pár nappal késöbbi hír:
2018.9.3: Porig égett a Brazil Nemzeti Múzeum
A két hír közt sajnos összefüggés van: az elfogott szállítmány az orosz politikai köröknek volt szánva, aholis dúl a kokainfüggöség. A kokain bár erös függöséget okoz, erösen serkenti az intellektuális képességeket is.

Az orosz kormánypárt, az orosz titkosszolgálatok és az "orosz maffia" az egy és ugyanaz az entitás.

Az elfogott kokain, mely az orosz kormánypárt logóját viselte:

A brazilok valahogy elpackázták a szállítmány biztonságos célbajuttatását, így az oroszokat hatalmas kár érte. Több mint 100 millió euró.
Pár nappal késöbb Putyin parancsára - valószínüleg ürbe telepített fegyverekröl - bosszúból lángra lett lobbantva, és porig lett égetve a Brazil Nemzeti Múzeum.

Igazi krisztusi cselekedet, nem?

(még több info itt: Addicts Rule Russia And Ukraine

A jelenlegi rossz brazil-orosz háttérviszony miatt álltak ki nemrég az oroszok olyan látványosan az inkább "ideológiai ellenségnek" tekinthetö szocialista venezuelai kormányzat mellett: nukleáris stratégiai nehézbombázókat telepítettek a dél-amerikai országba, nehogy amerikai hátszéllel az újfasiszta Brazília meg merje támadni azt.
Mindezt annak ellenére, hogy Putyin, Trump, Netanjahu, Orbán Viktor és Bolsonaro látszólag ugyanabba a politikai táborba tartozik.


http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=263:2019-01-23-19-45-12&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58