2023. június 14., szerda

Mindig hazudtak nekünk. Most azt mondják, hogy sikerült izolálni a vírust. Tényleg így van?

Ben Armstrong amerikai újságíró szerint hazudtak, amikor azt mondták, hogy világjárvány van. A Covid-19 nem teljesítette a világjárvánnyá minősítés követelményeit. Michael Yeadon, a Pfizer volt alelnöke hozzáteszi: „Attól tartok, hogy a legjobb esetben az elhalálozások orvosi hanyagság miatt történtek, és a legrosszabb esetben gyilkosságok voltak”. Kezdettől fogva hazudtak. Megállás nélkül hazudtak és megint hazudtak, csak pont ellenkező értelemben a vakcináról. A vakcina rendkívüli mértékben halálos. Most pedig azt mondják, hogy izolálták a vírust. Ez vajon elhihető? Szerinte nem, tekintve, hogy minden másban hazudtak, jegyezte meg.

Híres személyek a vakcina káros hatásaitól, vannak akik bele is halnak az oltásba. CVII. rész

Olyan hírességek, mint Paul Simon, Khloé Kardashian, Kaio César, Jennie Gow, Sa'Myah Smith, Mayra Copas és még sokan mások szenvedtek a mérgező vakcinák miatt, és néhányan meg is haltak. Ha a hírességekkel ez történik, akkor hány névtelen ember érinthet még, akikről nem szól a média, és senki nem is számol velük?

Egy EP-képviselő szerint: A WHO terrorista szervezet. Veszélyes az emberiségre

A 3. Nemzetközi Covid-csúcstalálkozón Mislav Kolakušić horvát európai parlamenti képviselő beszámol annak a megállapodásnak a veszélyeiről, amelyet a WHO akar aláíratni az országokkal, kijelentve, hogy a WHO-t terrorista szervezetnek kellene nyilvánítani, mert csak hazudik, és nem tehetjük az egészségünket a WHO kezébe.

A mesterséges intelligencia pszichopata alkotóinak képére fogja átformálni a társadalom értékeit

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Alex Newman, amerikai újságíró, azt állítja, hogy a mesterséges intelligencia motorjai - Bill Gates és mások is - gonoszak. Sokan közülük úgy gondolják, hogy a mesterséges intelligencia révén nemcsak az emberiség és a bolygó fölött fognak uralkodni, hanem az örök életet is biztosítani fogják maguknak. Ez majdnem olyan, mint Bábel tornya. Persze Isten véget vetett ennek az ötletnek, mielőtt még elérték volna végső céljukat.

Thomas Renz: A kórházak haláltáborok voltak, embereket öltek és pénzt kerestek

Thomas Renz elmagyarázza, hogy azért ölnek embereket a kórházakban, mert több pénzt kapnak, ha Covidnak hívják (még akkor is, ha nem az), és mert olyan törvények által védett protokollokat követnek, amelyek mentességet biztosítanak számukra a gyilkosként való pereskedés ellen. Ők terroristák, és semmi sem fogja megállítani őket abban, hogy megsemmisítő táborba zárjanak minket.

Dr. Vanden Bossche: Az erősen átoltott országokban magas lesz a súlyos betegségek aránya

Dr. Geert_Vanden_Bossche elítéli, hogy a tömeges védőoltások nem vezettek ahhoz a védettséghez, amely végét vetheti egy világjárványnak, vagyis a nyájimmunitáshoz. A tömeges oltások pontosan az ellenkezőjét eredményezték. Az oltatlanok most általában véve védettebbek, mindenféle egyéb változattal szemben is, jól felkészült, veleszületett immunitásuknak köszönhetően. Az erősen átoltott országokban magas lesz a súlyos megbetegedések aránya - mondta.

Az EMA és az EU Bizottsága brutálisan megsértette az Európai Unió egészségügyi jogszabályait

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Renate Holzeisen olasz politikus, közgazdász és jogász elítéli, hogy az Európai Gyógyszerügynökség és az Európai Bizottság a géntechnológiával módosított termékek tesztelésére vonatkozó szabályok megkerülésével megsérti az uniós egészségügyi jogszabályokat. Szerinte a lakosságot egy hatalmas géntechnológiai kísérletnek vetették alá.

Számos koncertet mondtak le a vakcinák hatásai miatt. XVII. rész

A toxikus vakcinák megviselik az énekeseket, és nem titkolható, hogy számos tervezett koncertet lemondtak, köztük Morgan Wallen, Enrique Iglesias, Sam Smith, MC Ryan SP, Freya Ridings és másokét.

Dr. Ana Maria Mihalcea és más kutatók figyelmeztetnek a Morgellons-szálak és a Covid-injekciókban lévő szálak közötti hasonlóságra, amelyek a nem beoltott emberek vérében is megtalálhatóak. Kutatásra és azonnali cselekvésre szólítanak fel.

Dr. Paul Alexander: Több ember halt meg a politikai irányítás, mint a betegség miatt. Ez gyilkosság volt.

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Paul Alexander szerint, ha a kormány a józan észt követte volna, megvédte volna a magas kockázatú embereket, korai kezelést és D-vitamint alkalmazott volna, és hagyta volna, hogy az orvosok a saját klinikai ítélőképességüket alkalmazzák, nem halt volna meg ennyi ember. Gyilkosságnak nevezi ezeket, és azzal érvel, hogy a haláleseteket nem a vírus, hanem a meghozott intézkedések okozták.

Nanorészecskék az ételben, a levegőben és a vízben, a természetes biológiát a szintetikus váltja fel... 2030 helyett 2025

Celeste Solum amerikai kutató és volt FEMA-alkalmazott azt mondja, hogy közeleg az összes biológiai élet megsemmisülésének egzisztenciális veszélye, ahogy mi ismerjük, és ezt szintetikus biológiának hívják, amely újrahasznosítja az élő szervezeteket, és ahol semmi emberi nem marad benned. A hit az egyetlen fegyver ezzel a tervvel szemben.

dr. Drábik János: Biztos, hogy ilyen Európában akarunk élni? MIGRÁCIÓS TERV!!!

Bojtos Zoltán: Hogyan nyírnak ki egy orvost, aki szembe mert szállni az oltóanyag gyártókkal?

Ukrajnának semlegessé kell válnia – Jeffrey Sachs

 

Bécs, 2023. június 14. szerda (MB)

Az amerikai kormány 2014-ben azért buktatta meg az ukrán elnököt, mert Viktor Janukovics semleges Ukrajnát akart – tudatta Jeffrey Sachs amerikai közgazdász, akadémikus, közpolitikai elemző, a Columbia Egyetem és a Pápai Akadémia professzora azon a bécsi béketanácskozáson, amelyet a Nemzetközi Béke Iroda (IPB) rendezett június 10-11. között.

Online előadása keretében Sachs a következő fontosabb információkat osztotta meg a konferencia résztvevőivel:

Az EuroMajdan néven ismertté vált úgynevezett „színes forradalmat”, azaz puccsot politikailag Victoria Nuland amerikai külügyminiszter-helyettes és az Egyesült Államok kijevi nagykövete irányította a CIA közreműködésével. Ők állították össze a Janukovics eltávolítása után hatalomra juttatott elnök és miniszterek nevét tartalmazó listát.

Az államcsínnyel az volt a céljuk, hogy bekerítsék Oroszországot, szabad kezet kapjanak vele szemben, hogy azt tehessék vele, mint amit Szaddam Huszein Irakjával szemben tettek Irak elözönlésekor.

Sachs megerősítette, hogy Gorbacsov és Bush máltai tanácskozásán (1989) amerikai részről vállalták, a NATO arasznyit sem fog Keletre terjeszkedni. (Erről ő Gorbacsov amerikai gazdasági tanácsadójaként értesült.)

A Máltán tett amerikai ígéretet szembeállította Zbigniew Brzezinskinek, Carter elnök nemzetbiztonsági főtanácsadójának nyolc évvel korábban elhangzott állításával, miszerint Ukrajna 2005-2010 között a NATO tagja lesz.

Hamisnak nevezte azt a nyugati állítást, amely szerint Oroszország kiprovokálatlan háborút folytatna Ukrajna ellen. Oroszország folytatni fogja a háborút, míg el nem éri a célját.

Ukrajnának semlegessé kell válnia – jelentette ki.

A háborút el lehetett volna kerülni, ha az USA nem akart volna rendszerváltást.

2022. márciusban, egy hónappal az orosz katonai beavatkozás után lehetőség nyílt a politikai megállapodásra Kijev és Moszkva között, de Washington leállította Kijevet, mert nem a kiegyezés, hanem Oroszország meggyengítése volt a célja. Az amerikaiaknak nem az ukránok fontosak, hanem az oroszok meggyengítése és legyőzése – mondta.

Az amerikai ígéret megszegésére mi sem jellemzőbb, mint az, hogy a NATO nem csak a volt szocialista országokat kebelezte be, hanem mára már tiszti állománnyal betöltött hivatalai vannak Ázsiában is Kína ellen.

Jeffrey Sachs John Fitzgerald Kennedy elnök kiegyezési politikáját ajánlotta követendőnek Bécsben elhangzott előadásán.+++

Kiadta: Magyar Békekör

az Orosz Föderáció védelmét szolgáló ukrajnai egészségügyi övezetnek Lvovon kell áthaladnia (Dmitrij Anatoljevics Medvegyev 19650914)