2018. január 20., szombat

MEGALAKULT A HUNNIÓ MÁTRIX, A SZOMSZÉDSÁGI KÖRÖK HÁLÓZATA

Úgy látom, hogy Óriási nagy ködben kóvályog szinte mindenki, a pártoskodók, a civilek, a magyarkodók, a szélsőségesek, az ultrabalok, a zsidók, a cigányok, a népieskedők, a liberálisok, az illiberálisok, a buzik, a köcsögök, a parasztok, a munkások, a pedagógusok, a orvosok, a futószalag robotok, az árokásók, a temetőgondnokok, a papok, a hittéritők,királyhívők , börtöntöltelékek, zenekarok, a dalárdák, a néptáncosok, sznészek, az ideologisták, meg a filozófusok. Seni nem veszi észre, hogy nem a kijáratot kellene keresni ebben a ködben, hiszen senki nem lát tovább az orránál, hanem csak a szomszéd kezét, vagy a vállát kéne megfogni és megkérdezni tőle, hogy te is a kiutat keresed ?? ha igen, akkor fogd meg te is a szomszédod kezét, vállát, és keressük együtt !! Az eddig kaotikus ködösített kóválygó massza hirtelen (?) egy egységes tömeggé alakulna , és minden politikai manipuláció, eltérités, bomlasztás, szalámizás ellenére
KÖDDÉ VÁLNA A KÖD, ÉS FELKELHETNE A NAP AZ ÉGEN !!

EZT NEVEZEM ÉN HÁLÓZATSZERVEZÉSNEK, MÁTRIXNAK, SZOMSZÉDSÁGI KÖRÖKNEK !!!

TEO

Az NSA azt állítja, törölte a teljes megfigyelési adatbázist

Az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség törölte azokat a megfigyelési adatokat és háttér adatállományt, melynek megőrzésére korábban bírósági döntések kötelezték – áll a Politico magazin szombati beszámolójában.
Az NSA csütörtökön közölte egy kerületi bírósággal, hogy az ügynökség nem őrizte meg az internetes kommunikációs adatokat, amit George W. Bush idején 2007 és 2011 közt rögzítettek. Továbbá, az ügynökség – saját bevallása szerint – törölte a biztonsági másolatokat is, aminek megőrzésére korábban bírósági ítélet kötelezte – derült ki a Politico beszámolójából.
A “Dr. Mark O” néven nyilatkozó NSA-vezető közleményében az a nevetségesen egyszerű magyarázat áll, hogy
amiatt nem őrizték meg az adatokat, hogy ezáltal tárhelyet tudjanak felszabadítani.
Az elsőre szürreálisnak tűnő indok elég hamar felveti egy kérdést: tényleg olyan mértékben haszontalan volt a hírhedt megfigyelési program, hogy egyszerűen kitörlik a teljes adatállományt? A teljes megfigyelés hatékonyságát az utóbbi évek folyamán rendre megkérdőjelezik a szakértők, de annyi bizonyos: az alkalmazottak magánéletéhez érdekes adalékot tett hozzá a hatalom, amivel visszaélhettek.
2013-ban a CNN arról számolt be, hogy a titkosszolgálati megfigyelés nem egészen rendeltetésszerűen működött: többek közt magánszemélyek szerelmi ügyleteiről, félrelépéseiről is gyűjtöttek adatot, minden különösebb nemzetbiztonsági érintettség nélkül. Miközben a fehérgallérosok szerelmi háromszögében biztos hatalmas visszatartó erőt jelentett a kamerák és poloskák jelenléte, a bűnözők viszont eközben leszoktak az NSA által könnyen megfigyelhető eszközök használatáról.
A sokak által vitatott szükségességű adatállomány törlése különféle aggályokat vetett fel, mert az ügynökség ezáltal bírósági döntések végrehajtását tagadta meg. Ennek ellenére, mindeddig senki nem kezdeményezett számonkérést a törvénytelenség miatt.
Maga az általános megfigyelés tényét 2013-ban hozta nyilvánosságra a CIA és NSA volt alkalmazottja, Edward Snowden, aki azt állította, hogy az USA világszerte minden telefonhívást és e-mailt rögzít, emellett hozzáfér az okostelefonok kép- és hangrögzítéséhez. Az ügynökség elmondása szerint nagyobb szükségük volt a tárhelyre, mint sokszáz millió ember ügyes-bajos dolgainak megőrzésére.


http://www.hidfo.ru/2018/01/az-nsa-azt-allitja-torolte-a-teljes-megfigyelesi-adatbazist/

Az USA alternatív kormányt akar létrehozni Szíriában

Az Egyesült Államok alternatív kormányt akar létrehozni Szíria területén, minden olyan korábbi ígérete ellenére, miszerint tiszteletben tartja az ország területi egységét – mondta Szergej Lavrov orosz külügyminiszter.
Az ENSZ new york-i központjában tartott sajtótájékoztató során az orosz külügyminiszter egy újságírói kérdésre válaszolva elmondta; a törökök és kurdok közt Észak-Szíriában kirobbant háború az Egyesült Államok stratégiájának részét képezi. Az USA több illegális katonai létesítményt működtet a térségben, és megkezdte egy úgynevezett “határvédelmi erő” kiképzését.
“Az Egyesült Államok alternatív kormányt és hivatali struktúrákat kezdett felépíteni Szíria területének nagy részén. Természetesen ez teljes mértékben ellentétes saját, korábban vállalt kötelezettségeikkel – amit az ENSZ Biztonsági Tanácsában is hangoztattak -, miszerint tiszteletben tartják Szíria területi egységét” – mondta.
Az orosz külügyminiszter kijelentése szerint a Szíria kapcsán kialakult ellentmondásos helyzet kiváló példája a modern amerikai diplomáciának; amit a nemzetközi színtéren kommunikálnak, az élesen szembenáll azzal, hogy a gyakorlatban állandó katonai jelenlétet próbálnak kiépíteni Szíria területén.
“Rex Tillerson számos alkalommal kijelentette; szíriai jelenlétüknek elsődleges célja, hogy vereséget mérjenek az Iszlám Államra. Mára ennél hosszabb távú terveik vannak” – mondta, hozzátéve, hogy Oroszország megoldást fog találni erre a problémára, és nem fogja megengedni Szíria területi egységének megbontását.
Az Amerikai Egyesült Államok jelenleg mintegy 2000 katonát állomásoztat Szíriában, a szíriai kormány engedélye nélkül. Damaszkusz számos alkalommal felszólította az amerikai kormányt fegyveres erőinek kivonására, de ez mind a mai napig nem történt meg.

http://www.hidfo.ru/2018/01/az-usa-alternativ-kormanyt-akar-letrehozni-sziriaban/

Az amerikai fegyveresek megszálló erőként vannak jelen Szíriában

Egy szíriai katonai vezető a Szputnyik hírügynökségnek nyilatkozva beszélt az amerikai koalíció szíriai tevékenységéről. Elmondta; az amerikai fegyveresek megszálló erőként vannak jelen az országban, a beavatkozásukat senki nem kérte, a választott kormány továbbra sem engedélyezi.
Az amerikai fegyveres erők jelenléte Szíriában illegális, és az ország szuverenitása elleni agresszió – mondta Heitham Hassun dandártábornok a Szputnyik hírügynökségnek nyilatkozva. A szíriai tiszt egyértelműen megszálló erőként beszélt az amerikai fegyveresek jelenlétéről, és elmondta; a kormány arra készül, hogy további lépéseket tegyen a kéretlen amerikai katonai jelenlét ellen.
“Az amerikai jelenlét Szíriában – megszállás. A kormány és a hadsereg további intézkedéseket fog hozni ennek megakadályozására” – mondta.


A szíriai külügyminisztérium korábban hivatalosan is kifejezte tiltakozását az ellen, hogy az Egyesült Államok egy úgynevezett határvédelmi ügynökséget akar felállítani Szíriában. A közleményben az állt, hogy ezek a tervek egy újabb, Szíria területi egységének megbontására tett kísérlet, és az ország szuverenitása elleni agresszió, emellett a nemzetközi jog sértése.
Korábban Thomas Veale ezredes nyilvánosan beszélt arról, hogy az amerikai vezetésű koalíció kiképezte a kurd többségű Szíriai Demokratikus Erők nevű szervezetet, hogy létrehozzon egy 30000 fős határvédelmi erőt.
A szíriai tábornok az orosz lapnak nyilatkozva emlékeztetett; Szíriának mint független országnak joga van döntést hozni saját belügyeivel kapcsolatban, a konfliktus rendezéséről nem egy idegen hatalom fog dönteni, és az amerikaiaknak semmi keresnivalója nincs Szíriában.

http://www.hidfo.ru/2018/01/az-amerikai-fegyveresek-megszallo-erokent-vannak-jelen-sziriaban/

2018.január 20: Ezen nap nulla óra egy perctöl leállt az amerikai kormány és ügynökségek normál finanszírozása, úgy tünik, "valakik" belülröl próbálják gyengíteni.

Leállt az amerikai kormány
Az illuminátus 11-22-33-as numerológiát nézve, érdekes a dátum: január 20-tól számítva 33 nap van február 22-ig. De február 11 is veszélyes lehet.
Mi is lesz most febr. 9. és 25. között megrendezve? A téli olimpia. Hol is? Dél-Kóreában!
Jú figure out the rest.
Esetleg annyit, hogy én semmi pénzért nem utaznék az olimpia helyszínére, pláne febr 11-én és 22-én nem lennék ott... Mert az elsö (hamis zászlós) "észak-kóreai" támadások ott lehetnek, aztán meg a (reményeik szerint) gyengített védelmü keleti partvidéken, New York, Washington újból?

2018.jan.10: Mivel háborút még mindig nem tudtak - és reméljük, nem is fognak tudni csinálni, minden jel szerint belefogtak a "B-variáns" kivitelezésébe: Trumpot más módszerekkel próbálják majd kibuktatni az elnöki székböl. Akárcsak Hillary tavaly, most ö is megkapta az "önmegsemmisítési parancsot", s rövidesen megkísérelhetik a "halálának" megrendezését is.
2018.1.6
Trump épelméjüségét vitatták, visszaszólt: „Stabil zseni vagyok!”
Míg Hillary azt játszotta el, hogy testileg beteg, addig Trump most azt játsza el, hogy az elméje beteg ...
Megjelentettek róla egy botránykönyvet:
Igény az volna rá – örületes tempóban fogy a Trump-könyv
A könyvet még a wikileaks is feltöltötte az internetre. Annak ellenére, hogy Assange és Trump "szövetségesek" (itt lóg ki a lóláb) Ezzel azt akarják elérni, hogy a botránykönyv hirtelen nagyon sok emberhez eljusson, azért töltött fel a wikileaks a világhálóra is kalózkópiákat.
Csináltak még egy kisebb tüzet a Trump toronyban is, hogy azt sugallják, Trump "veszélyben van".
2018.1.8:
Lángolt a Trump-torony teteje
http://www.atv.hu/kulfold/20180108-langolt-a-trump-torony-teteje
Az elkövetkezö hetekben megkísérelhetik megrendezni a "halálát".

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=195:2016-06-24-05-12-59&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58

Áldás vagy halál – A robotika

Kijönnek a moziból, leteszik a könyvet megrázzák a fejüket, és nem ismerik fel, hogy már most beterelték őket a nagy rendszerekbe, és saját szabadságukat, apránként, lépésről-lépésre, hogyan számolják fel e rendszerek kézben tartói, miközben az ő érdekükre hivatkoznak.
Akik sci-fi-t, pl. Asimovot, Lem-et stb, olvasták azok számára az automatizált és robotizált világ nem ismeretlen fogalom. Viszont idővel eléggé idegenkedhetnek tőle, legalábbis amikor a robotok nem a maguk helyén vannak, meg a külsejük, vagy működésük sem a megfelelő, illetve amikor a nagy információs rendszereket ellenünk használják fel.
Az alábbi előrejelezés nekünk is ezt juttatta eszünkbe, meg az ipari forradalom géprombolásait is, amikor az emberekre már szükség nem lévén óriásira nőtt a munkanélküliség, ezzel együtt a nyomor és a társadalmi különbség, a durva elszegényedés miatti elkeseredés.
A családok ezrével mentek tönkre és hullottak szét emiatt, fizikai betegségek és neurózis pusztította testüket lelküket.
E folyamatnak is része volt abban a tervezett világrombolásban, mely segített létrehozni ezt az elembertelenedett, erkölcstelenné vált mostani világunkat. Olyan óriási és kirívó a pénzügyi helyzeten alapuló társadalmi különbségeket tett lehetővé melyre tán egész történelmünk során nem volt példa.

A legrosszabb, hogy az emberek jó része hagyta lebutítani magát, nem olvas könyveket, ezért nem is gondolkodik önállóan, így azt sem vette/veszi észre, amikor csőbe húzzák, sőt amikor túl későn mégis gyanakodni kezd, hogy valami nagyon nem jól van, akkor sem ismeri fel, hogy mi is a baj, sem azt, hogy hogyan és kiknek köszönhetően került bajba, így aztán a megoldást és kiutat sem találja meg. Birka módjára, ahogy addig, is megy a megmondó emberek után, akik elmondják neki, hogy amit mégis csak lát a saját szemével, az nem is úgy van, és megmondják neki hogy mi is az ő véleménye.

A mi szép új világunk itt alakul, hol nyíltan, hol titokban előttünk, és csak nagyon kevesen látják, hogy a grandiózus változások milyen kivédhetetlen aknákat rejtenek, a kivédhetőket pedig nem ismerik fel.
Holott ha csak azt megnézik, hogy kinek hoz nagy hasznot egy-egy technikai “forradalom” már lehetne is fogalma arról, hogy tétlenül nézze, vagy védekezzen, illetve mi módon védekezzen. Könyvek, filmek hosszú sora szól arról, hogy kik és hogyan élnek vissza az automatizált rendszerek illegális felhasználásával. Hogyan tüntetnek el élő embereket a nagy rendszerből, vagy teszik földönfutóvá, kiszolgáltatott, tehetetlen áldozattá őket. Kijönnek a moziból, leteszik a könyvet megrázzák a fejüket, és nem ismerik fel, hogy már most beterelték őket a nagy rendszerekbe, és saját szabadságukat, apránként, lépésről-lépésre hogyan számolják fel e rendszerek kézben tartói, miközben az ő érdekükre hivatkoznak.
Lehet, hogy pesszimistának tűnik a fenti eszmefuttatás, azonban nem minden alap nélkül való. Az alábbi előrejelzést ilyen figyelmeztetésként sem árt kezelni, az ismeretek és a lehetőségek latolgatása mellett. Nem árt arra gondolni, hogy a magfúzió felismerése az atommáglya felhasználása attól függően hoz áldást vagy halált, hogy kiknek a kezébe kerül.

Fehér Farkas – Audie – Szabad Riport

Kaspersky: teljesen robotizált világ lesz harminc év múlva
kaspersky_batman_blog
Teljesen robotizált világban, digitális identitásuk virtuális környezetében élnek majd az emberek három évtized múlva a Kaspersky Lab kiberbiztonsági vállalat prognózisa szerint, amelyet a személyi számítógép három évtizedes múltja apropóján készítettek az informatika harminc éves jövőjéről.
Az MTI-hez eljuttatott előrejelzés szerint harminc év múlva már valószínűleg az élet minden területét elárasztják a robotok. A világ többmilliárdos lakosságát több milliárd megerőltető rutinmunkát végző robot egészíti majd ki. Az informatikai ágazat pedig – ahhoz hasonlóan, ahogy manapság a felhasználók számítástechnikai eszközei számára fejleszti a letölthető alkalmazásokat – harminc év múlva már a robotok szoftvereinek fejlesztésével foglalkozik majd.
A határok is elmosódnak majd az emberek és a robotok között a Kaspersky Lab szerint. Az emberi testbe szükség szerint elektronikusan vezérelt mesterséges szervek és protézisek kerülhetnek. A szervezetben közlekedő nanorobotok pedig közvetlenül a beteg sejtekhez juttatják majd el a gyógyszereket, és képesek lesznek mikrosebészeti beavatkozások végrehajtására is.
Az emberek egészségi állapotát a testbe telepített speciális érzékelők fogják figyelni, az adatokat pedig felhő alapú tárolóba továbbítják a háziorvosok számára. Mindez a lakosság várható élettartamának jelentős növekedéséhez vezethet.
A Kaspersky Lab előrejelzése szerint az emberek olyan okos otthonokban laknak majd, ahol a legtöbb kényelmi szolgáltatás már automatizáltan működik. A házat irányító szoftver gondoskodik majd az energia, a víz, az élelmiszer és az egyéb kellékek fogyasztásának méréséről és pótlásáról. A lakóknak csak arra kell ügyelniük, hogy legyen elég pénz a bankszámlájukon a kiadások fedezésére.
Mindez összességében oda vezet majd, hogy az emberek “digitális alteregói” együttesen önszabályozásra és az egész bolygó életének a irányítására képes különálló, globális virtuális infrastruktúrát alakítanak ki. A rendszer valamelyest a mai TOR hálózathoz hasonlóan fog működni, amelyben a legaktívabb és leghatékonyabb felhasználók kapnak moderátori jogokat – írták.
A 3D nyomtatási technológia olyan fejlettségi szintet ér el, hogy már bizonyos termékek gyártására sem lesz szükség többé. Az emberek megtervezhetik és megalkothatják a tárgyakat, amelyeket szeretnének, a háztartási eszközöktől és a ruháiktól kezdve egészen az otthonukat alkotó téglákig.
Végső soron pedig a harminc évvel ezelőtt ezt a folyamatot megindító személyi számítógép is megszűnik a ma ismert formájában. Minden feladatot célgépek, a legkülönfélébb okos eszközök látnak majd el. Például a pénzügyi elemzéseket is olyan szerver végzi majd, amelyet egy, az elektronikus dokumentumokkal foglalkozó szervezet irányít, nem pedig egy könyvelő a személyi számítógépén.
Egy dolog azonban nem fog változni: a jó öreg technofóbia megmarad. Az okos otthonokat, automatizált életmódot és robotokat elutasító új luddita nemzedék jelenik majd meg. Ők lesznek azok, akik nem rendelkeznek majd digitális identitással, és kerülni fogják az okos rendszerek, berendezések és robotok használatát – vetíti előre a Kaspersky Lab kiberbiztonsági vállalat előrejelzése az informatika fejlődésének elkövetkező harminc évéről.
“Abban is biztosak lehetünk azonban, hogy a kiberbűnözők továbbra is megtesznek majd mindent annak érdekében, hogy a saját rosszindulatú céljaik megvalósítására használják fel az új informatikai fejlesztéseket” – tette hozzá Alekszander Gosztev, a Kaspersky Lab vezető biztonsági szakértője.
MTI