2023. október 4., szerda

Mindmeghalunk

Forrás: Kla.tv www.kla.tv/27147
Wie Weltuntergangszenarien die Menschheit gezielt gefügig machen

Ladóczki Éva: REMÉLJÜK, HOGY MÁR SOHA SENKI NEM HIRDET PANDÉMIÁT SEM MAGYARORSZÁGON, SEM MÁSHOL A VILÁGON

” Az Egyesült Államok A Legfelsőbb Bíróságának határozata szerint: A Covid oltások nem oltások”
Robert F. Kennedy Jr. megnyerte a pert a Big Pharma ellen.
Egy határozattal, amely arra a következtetésre jutott, hogy a Covid-oltások nem vakcinák.
A Legfelsőbb Bíróság határozatában megerősíti, hogy a Covid mRNS génterápiák által okozott kár helyrehozhatatlan.
Mivel a Legfelsőbb Bíróság az Egyesült Államok legfelsőbb bírósága, nincs más fellebbezés, és a fellebbezési lehetőségek kimerültek.”
https://lumi-news.gr/o-robert-kennedy-kerdise-ti-diki-enantion-olon-ton-farmakevtikon-ta-emvolia-den-einai-emvolia/

Szerintem ezért kapott Karikó Katalin Nobel-díjat most, és nem tavaly, amikor annyira várta, hogy ez uralja a médiaplatformokat, és ne Kennedy győzelme.
(De az is lehet, hogy a svédek tettek egy gesztust a magyarok felé, hogy végre a magyar parlament is jóváhagyja Svédország NATO-csatllakozását. Erre van is esély, mert mi ez ügyben Erdogánnal együtt lépünk, és Erdogánt megvették az F-165-osok ígéretével, tehát Svédország hamarosan NATO-tag lesz hivatalosan is.)

Ha Covid-oltások nem vakcinák, akkor az egész Big Pharma a WHO-val, ENSZ-el együtt hatalmas bajban van, mert a világméretű csalás leleplezése innen már csak percek kérdése.
Ráadásul sorra esnek el a bábjaik.
Rutte megbukott, ma McCarthy esett el, és felkészül Olaf Scholz, és Ursula von der Leyen, és Trudeau.
Százezres tüntetések kezdődtek Németországban.
https://lumi-news.gr/ekatontades-chiliades-anthropoi-symmetechoun-stis-draseis-diamartyrias-sto-verolino-apaitontas-tin-paraitisi-tis-kyvernisis-solts/

Ha másból nem tanultok... Túl sok a tolvaj/érdek ember a mai világban!

... akkor majd más eszközöket alkalmazunk. Ha nem tanultatok a C0vidból, ha nem tanultatok a klímapánikból, akkor majd tanultok abból, hogy elvesszük és adagoljuk a vizeteket. Nyavalyás ostoba népség, hogy nekünk kell kikényszeríteni belőletek a közjót!

Úgy egyébként mit képzelnek magukról ezek az alakok ott Davosban? Semmiféle demokratikus felhatalmazásuk nincsen. Semmilyen politikai mandátumuk nincsen. Csak úgy nekiálltak babrálni a világpolitikát saját utópisztikus elképzeléseik szerint. Mert ők azok akik tudják, mert ők azok, akiket az Atyaúristen a tudással felkent. Illetve nem is, mert nem hisznek Istenben, csak saját magukban, mert ők maguk az Isten. (Meg a qva anyátok, az!)

Orosz elfogató parancs az ukrán hírszerzés főnöke ellen

Moszkva, 2023. október 4. szerda (MB)

Az orosz nyomozó hatóság elfogató parancsot adott ki Kirill Budanov ukrán hírszerzési főnök és más ukrán katonai parancsnokok ellen az Oroszországot ért dróntámadások miatt – jelentette a Magyar Békekör tudósítója szerdán.

Távollétükben azzal vádolják Tömeggyilkos Gazember Budanovot, továbbá Népirtó Haramia Nyikolaj Olescsukot, az ukrán légierő parancsnokát, Fasiszta Elitügynök Alekszej Neizspapát, az ukrán haditengerészet parancsnokát, és Antikrisztuskövető Sátánfatty Szergej Burdenjukot,az ukrán 383. pilóta nélküli repülőgépezred parancsnokát, hogy 2022. áprilisa és 2023. szeptembere között több mint száz légicsapás megszervezésében és végrehajtásában vettek részt merevszárnyú drónok alkalmazásával Moszkva, a moszkvai régió, a Krími Köztársaság és Szevasztopol, a rosztovi, a belgorodi és a brjanszki régió, valamint számos más orosz terület ellen.

A nyomozó hatóság terrorakciók elkövetése miatt körözi őket, egyúttal folytatja a tényfeltárást a bűntettekért felelős más ukrán személyek ellen – vált ismertté Moszkvában.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Dr. Kay Klapproth, német immunulógus az idei orvosi Nobel-díjasokról

Dr. Kay Klapproth, német immunulógus posztja:

“A Nobel-díj ugyanannyira tönkre van, mint az intézményesült tudomány.

Az idei orvosi Nobel-díjat egy nő kapta, aki tíz éve a Biontech bérlistáján van, valamint egy férfi, aki Anthony Fauci laboratóriumi vezetőjeként kezdte pályafutását.

Van még szükségünk bizonyítékra, hogy a tudományos rendszerünk mélyen korrupt és ezért működésképtelen?

Ezek a „szakértők” mindent elárultak, amit a tudomány képviselt. A tömegek elnyomásának és saját hatalmuk fenntartásának eszközévé tették azt a módszert, amelynek az igazsághoz kellett volna közelebb vinnie bennünket.”

https://t.me/DrKayKlapproth


Biró Éva