Eredeti szakmáját tekintve orvos, ki késöbb a háttérhatalom (a Rockefellerek) szolgálatába állt mint az UFO-leleplezéses iparág fö nyilvános arca. A lila rövidujjú és a bordópiros függöny kombinációja a képen szimbolizálni hivatott valamit Greer lojalitása felöl (Jelenések 17:4). Ö is "titokzatos babilon", a sátán szolgálója, az irányított hamis ellenzék fö szószólója az UFO leleplezések terén. Mivel a háttérhatalom az elmúlt évtizedek során több minden beismerése mellett döntött (ill. kényszerült) félnyilvános szinten, Greer-nek is meg van engedve, hogy egyre több mindenröl beszéljen. Úgy prezentálja magát, mint aki a háttérhatalom békésebb szárnyához tartozik, azok közé, akik szeretnék elkerülni a végsö idei totális civilizációs katasztrófát.

Greer-el a "Camelot project" katonai titkosszolga létrehozói készítettek egy nagy feltünést keltö interjút még 2009-ben Barcelonában egy UFO-konferencián.
"There´s a quarantine on this planet until we become peaceful"
"A bolygónk karanténba van zárva, és lesz is addig, míg az emberiség nem válik békéssé"

Sajnos úgy tünik, további kilenc évet kellett várni ahhoz, hogy elkészüljön egy újabb, igazán jelentös információkat tartalmazó Greer elöadás, ez itt.

58:02-nél Greer arról beszél benne, hogy az elit fasiszta szárnya egy globális-ökumenikus vallási vezetö bemutatására készül, aki a hamis vallási ideológiát fogja adni az NWO rendszeréhez, és hamis paranormális jelenségek ill. hamis (földi eredetü) UFOk segítségével fogja majd elhitetni a föld lakosait, s akit a Jelenések könyve "hamis prófétaként" emleget ( Jelenések 19:20 )

55:43-tól elismeri, hogy az elit egy hamis Jézus "visszatérésére" is készül, s hogy ezt nagy személyes biztonsági kockázat felvállalásával merte csak elmondani

26:32-töl arról beszél, hogy valós földönkívüli beavatkozás (a karantén felnyitása) csak akkor várható ha:
1. teljesen békéssé, civilizálttá és eröszakmentessé válik az emberiség - ami szerintem soha nem fog bekövetkezni
2. a totális kipusztulás határára sodródunk, például atomháború következtében - ez viszont szerintem 5-10 éven belül bekövetkezhet, s összhangban áll a bibliai próféciákkal is, lásd például Máté 24:22-t: "És ha azok a napok meg nem rövidíttetnének, egyetlen ember sem menekülhetne meg; de a választottakért megrövidíttetnek majd azok a napok."
GREEER SZERINT: minden egyéb esetben, amennyiben az elkövetkezendö években netán "földönkívüliek jelennének meg", vagy "földönkívüliek támadnának meg minket", azok garantáltan hamisak lesznek, garantáltan a földi háttérhataloméi lesznek, és a hamis próféta szemfényvesztéseinek a részét fogják képezni.
Sajnos ez részben ellentétben áll a Biblia tartalmával, utóbbi szerint - karantén ide vagy oda - a 3.5 éves idöszakban a "sátán az angyalaival levettetik a földre", ide fogják számüzni, miután csatát vesztett "az égben"  a jahvei erök ellen.

Greer pár éve készült  Szíriusz c. dokumentumfilmje szintén tartalmaz némi érdekes információkat.
55:34-töl egy egyetemi kutató van megszólaltatva a Yale-röl, aki szerint sikerült bebizonyítani, hogy egy nullákat és egyeseket generáló véletlenszám-generátor müködését az emberi elme is be tudja folyásolni:
"Dr. Jahn a Princenton Egyetemröl bebizonyította, hogy ha a tudatosságodat egy eszközre helyezed, az egy véletlen szám generátor hatását váltaná ki. Igy ha te rendelkezel ezzel a véletlen szám generátorral, és az fele/fele arányban produkál egyet és nullát, és azután bevezetsz egy személyt ebbe a képbe, és azt mondod neki, hogy próbálja meg azt az elméjével befolyásolni úgy, hogy gondoljon több egyesre és nullára, te leméred azt, és elég biztos hogy azt találod, egyre több és több egyes és nulla keletkezett, ami összefügg a személy szándékával. Te láthatsz hatásokat létrejönni, elöre és hátra az idöben, ami tényleg különös."
Ugyanarról beszél, amit korábban én is írtam a Hold sötét oldala c. írás alá:
A "léleknek" meg van az a képessége is, hogy képes létrehozni magának egy "külön világot". Ezt tapasztaljuk például, amikor álmodunk. Az álomvilágban nincs lineáris idö, és minden, amire nagyon vágyunk vagy amitöl nagyon félünk, azonnal manifesztálódik("megvalósul") benne (vágyálom/rémálom). Kevesen tudják, hogy ez hasonlóan müködik a fizikai, lineáris idövel rendelkezö világokban is, vagyis az anyagi világban is! Amire nagyon vágyunk, az elöbb utóbb manifesztálódik(megvalósul), de ez sokszor eltarthat évekig is, amíg bekövetkezik (a lineáris idö miatt).
És vigyázat: amitöl nagyon félünk, az is egy idö után manifesztálódhat (bekövetkezhet). Ezért ha valamit nagyon nem szeretnénk, hogy bekövetkezzen az életünkben, attól nem szabad félni, nem szabad állandóan, rettegve rágondolni, hanem el kell feledni az egészet olyan gyorsan ahogy csak lehet, mégcsak gondolni se szabad rá többé. A gondolatoknak ugyanis manifesztációs (teremtö) ereje van.

Röviden: az elme nemcsak érzékelni, hanem befolyásolni is képes a valóságot. Azt a részét, amire gyakran "odafigyelünk", gyakran ráfókuszáljuk a tudatunkat. De vigyázat: nem képes 100 százalékig befolyásolni azt. Hogy a valóság végülis hogyan alakul, azt a benne élö élölények "összakarata"(kollektív tudata) fogja meghatározni.
Már a "fösodor" egyetemi tudósok is észrevették, hogy "te láthatsz hatásokat létrejönni, elöre és hátra az idöben, ami tényleg különös". Erre éppenséggel a háttérhatalom fekete projektjein dolgozó kabbalista zsidó tudósok már több mint 70 évvel ezelött rájöttek. Albert Einstein is dolgozott ilyen fekete projekteken, s jóval többröl tudott, mint amit (a karanténon belül) megengedtek elmondani neki. Ö is ezekre a fura jelenségekre utalt, amikor a következöt találta egyszer mondani:
„A múlt, jelen, jövő közötti különbségtétel csupán egy makacsul ismétlődő illúzió.”
A véletlenszám-generátor müködését a gondolat már "azelött" befolyásolta, mielött maga a gondolat a lineáris idöben megjelent volna. A gondolatenergia nem része a téridönek, hanem az idövel nem rendelkezö asztrális világban ("szellemvilágban") létezik. Kell ettöl egyértelmübb utalás arra, hogy a lineáris téridö az asztrális világ kreációja, s a múlt, jelen és jövö létezése csak "makacs illúzió", mint ahogy Einstein is mondta? Az élölények "jövöben" létrejövö gondolatai befolyásolják a "múlt" alakulását is, és fordítva is érvényes.

Ha valaki átlép egy csillagkapun a téridö A pontjáról a B-re, a hatás azonnali, mivel olyan, mintha a múlt, a jelen és a jövö "egyszerre" létezne, olyan mintha az egész illúziót a háttérfrekvenciák tartanák fent - igen, az elektromágneses háttérfrekvenciákról (rezgésekröl) beszélek. Aki most hall ezekröl a dolgokról elöször, annak ajánlanám a Se a tér, se az idö nem az, aminek a legtöbb ember hiszi és a Titkolt dolgok: féregjáratok és idöutazás c. írásokat.

De térjünk vissza a dokumentumfilmhez. 21:00-tól olyasvalamit müvel Greer és csapata, amit mind a magyar mitológia, mind az ösi indián kultúrák, mind az afrikai sámán-kultúrák csak "szellemidézésként" ismertek a Föld távolabbi múltjában, s ami valójában "földönkívüli idézés" az asztrális-tudati síkon keresztül, s aminek bár a puszta létét is a sátánista háttérhatalom a 20.században elkezdte tagadni, a világ hatalmasai a Bohemian Grove-ban mind a mai napig nagyon intenzíven gyakororlják! Én is említem a Vajon azonos lehet-e a magyar mesevilág Tündér Ilonája a Nagy Babiloni Szajhával? c. írásban. Egy a Földön élö biológiai lény tudata az asztrális világon keresztül képes kapcsolatba kerülni a kozmosz más bolygóin élö földönkívüli biológiai lények tudatával ("lelkével"). A földönkívüli ezután úgy is dönthet, hogy fizikai testben is megjelenik a megidézö elött: vagy szimpla csillagkapun keresztül vagy UFO-ban teleportálja magát a megidézö téridejébe, s megjelenik nála. Ezt hívták a régi primitiv kultúrák úgy, hogy "megjelent elöttük a szellem miután megidézték". S ezt csinálják Greer-ék is a dokumentumfilmben: "UFO-kat idéznek meg".

Greer egyik bizalmasa nemrég megjelent David Wilcock showmüsorában, és úgy tünik hogy - végre valahára - valósághübb infok is megjelentek arról, hogyan lehet átmenni egy csillagkapun (féregjáraton), milyen veszélyekkel jár stb. Akit éredekel megnézheti itt 1:03-tól.

A közhiedelemmel ellentétben a csillagkapuban nem látható semmilyen "térgörbület", nem úgy néz ki mintha "víz csobogna benne", hanem teljesen transzparens és láthatatlan az egész, lévén sima elektromágneses tér (frekvenciák) van létrehozva benne. Amint közelítesz hozzá, elsönek a hajad fogja észrevenni! Aztán mész tovább, egyszercsak valamiféle statikus magasfeszültségü "áramütés" ér, és már teleportálódtál is.
A tested atomokból áll, melyek lényegében "üresek". Csak az atommag és a körülötte keringö elektronok, protonok és más részecskék képeznek egyfajta "energiafelhalmozódásokat".  A téridö minden pontjának az univerzumban egyedi "háttérfrekvencialenyomata" van. Mihelyt a csillagkapu megváltoztatja a tested atomjainak a "háttérfrekvencialenyomatát" (olyanra ami mondjuk egy másik csillagrendszer/bolygó téridejének a "frekvencialenyomatának" felel meg, a tested atomjait képezö szubatomikus energiacsomócskák teleportálódnak a téridönek erre a másik pontjára, például egy másik csillagrendszerbe.
Csillagkapun átmenni nem veszélytelen, mivel ha nem müködik teljesen stabilan, megeshet, hogy a tested csak egy része fog teleportálódni a téridö másik pontjára, ergo a tested szétszakadhat. A bal kezed mondjuk ottmaradhat a téridö A pontján, míg a tested többi részei teleportálódnak a téridö B pontjára ... ergo leszakított bal kézzel fogsz megérkezni mondjuk egy másik csillagrendszerbe. Nem egy fönyeremény!  Az ún. philadelphiai kísérlet túlélöi is hasonló horrorisztikus dolgokat éltek át.

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=260:2018-12-28-16-00-40&catid=19:ezoteria&Itemid=56