2023. szeptember 19., kedd

David Martin: A WHO-t fel kell számolni, a bűnszervezet 110 éve a népirtásban érdekeltek érdekeit képviseli

Ladóczki Éva: VÍRUS NINCS, DE BETEGSÉG VAN

Szerintem a fogalmakat célszerű pontosítani.

1.) VÍRUS, VARIÁNSOK:
Vírus nincsen. Betegség viszont van, amit bármilyen hatás kiválthat, leggyakrabban az elektromágneses tér megváltozása ennek a kiváltó oka.
A COVID-19. egy szintetikus vírus, amelyet egy szintetikus teljes hosszúságú SHC014 rekombináns vírusból állítottak elő, vírusreplikációval, és un. “irányított iteratív evolúciós szelekciós folyamattal”.
-A “vírusreplikáció”az a mód, ahogyan a különféle fertőzött sejtek képesek elszaporodni az általuk behatolt sejteken belül.
-Az ” irányított iteratív evolúciós szelekciós folyamatnak ”a géntechnológia azon alkalmazása, amely a SARS-CoV tüskefehérje receptor nagyszámú, véletlenszerűen mutált változatait hozza létre.
A kísérlet sikeres volt, a humanizált egérhez adaptált vírus képes volt megfertőzni az embereket.
Ebből csináltak digitális vírusszekvenciákat, amelynek mára 280-féle variánsa van .

A 2019-ben létrehozott járvány az szimpla influenza volt, és ahol a megbetegedések voltak, ott előzőleg nagyüzemi módszerekkel betelepített 5 G-tornyok voltak, és azok hozták létre nagyobb arányban a megbetegedéseket, amivel a média hiszterizálta tudta a világot azzal, hogy milyen súlyos és “halálos” betegségről van szó.

A betegek nem a vírusba haltak meg, hanem a rossz orvosi-kórházi protokollba.
Addíg PCR-ték a beteget, amíg ki nem mutatták a vírust, és utána addíg méregették a vér oxigénszintjét, amíg nem tudták lélegeztetőgépre tenni, és utána az tette a dolgát.
Az egyéb gyógyszerekkel pedig halálba segítették a betegeket, hogy minél nagyobb halálozási arányszámot érjenek el, ugyanis a kórházak ebben voltak anyagilag érdekeltek.

2.) MRNS-VAKCINÁK:
Miután a vírusokkal kellő pánikot generáltak, beindulhatott a vakcianabiznisz.
Az emailben kapott digitális vírusszenvenciadarabkákból képesek voltak vakcinákat készíteni, ezt maga Karikó katalin nyilatkozta.
A Moderna vezetőjétől tudjuk, hogy az MRNS-nek semmi köze a gyógyításhoz, mivel az egy szoftver, ami átprogramozza az emberi DNS-t: hozzáírnak, vagy elvesznek belőle, és a szervezetet tüskefehérjeggyárrá alakítja, ami a szervezet veleszületett immunválaszoinak komplex átprogramozódását is eredményezi egyben.

A betegséget maga a vakcina terjeszti, tömeges méretekben.
Ez a magyarázata annak, hogy a kétszer és háromszor beoltott emberek betegednek meg legggyakrabban.
Mert egyrészt hordozói a vírusnak, másrészt a HIV-el szerzett immunhiányos állapot keletkezik a szervezetben, vagyis egy életre szóló kitettséget szereznek minden betegséggel kapcsolatban.
Ez a kettősség oda vezet, hogy már nem tudják eldönteni azt, hogy valaki influenzás, vagy allergiás, mert így összemosódnak össze az egyes betegségek.
https://lumi-news.gr/oi-giatroi-den-boroun-pia-na-diachorisoun-to-covid-19-apo-tis-allergies-kai-to-koino-kryologima/

3.) IOT-5G ÉS A VAKCINA ÁLTAL TELEPÍTETT NANORENDSZER: A vakcina nemcsak, hogy terjeszti a vírust, és számtalan mérget tartalmaz, hordozója egy ön-összeszerelő nanorobotrendszernek is, ami az 5 G-vel majd teszi a dolgát. Egyrészt az unk. kvantumpontokon keresztül már a komplett életfunkció adatait továbbítja egy erre kialakított kvantumszámítógéphez. Ha az 5G-t tömegesen telepítik, akkor bármilyen betegség előállítható. Ez csak megfelelő frekvencia kérdése. Erre készülnek, hogy 2024-ben tömeges méretekben aktiválják a rendszert. Nagyon készülnek rá, de nem fog sikerülni nekik.

Még annyit az előzőekhez: a levegőbe szórnak grafént, báriumot, stronciumot, amelyek az 5-vel felerősíti az elektromágneses teret.
A nehézfémek a szervezetbe kerülve a mesterséges elektromágneses frekvenciák természetes csatornáivá teszik a testet, így elektromos vezetőkké válnak.

Az oltottak testében lévő nanorészecskék előbb vezetékekként szerveződnek, majd a hálózat bluetooth-központként vagy modemként működik. A transzhumanista napirend érdekében megpróbálják feltörni az isteni kódot,hogy minden szinten beavatkozzanak a fehérjék létrehozásába a fizikai testünkön belül.
Akár kikapcsolhatják a „DNS-kapcsolókat”, mert a testünk és a DNS-ünk fehérjeláncokon fut

Az a céljuk, hogy GMO-s élelmiszereken, szennyezett vízen és levegőn levegőn keresztül a szervezetünk hibás fehérjeláncokat hozzon létre a testünkben. Ez autoimmun betegségekként nyilvánul meg a szervezetünkben.
Ez azt jelenti, hogy az organikus immunrendszerünk működése nem ismeri fel a szervezetünkben lévő szövetet, ezért a saját immunrendszerünk elkezdni támadni a sejtjeinket.


https://orvosokatisztanlatasert.hu/dr-geert-van-bossche-a-beoltottak-immunrendszere-nem-lesz-kepes-reagalni-a-covid-uj-mutacioira-es-mas-virusokra-sem/

Megszívlelendő mondatok

Az emberi készség már valóban felesleges

RABBI: AZ ISZLÁMOT AZÉRT HOZZÁK IDE EURÓPÁBA HOGY KIIRTSÁK A KERESZTÉNYEKET

Egyik kutya másik eb - Mennyi hasonlóság a mai történésekkel... A levéltárakban a privatizációról, szabadrablásról semmi sem valós, ami ott fellelhető az színtiszta HAZUGSÁG, megírt kommédia a képmutató alakoskodás oltárán

Szeptember 18-tól állnak rendelkezésre az új kovid elleni géninjekciók Németországban

Pszicho Lauterbach máris fotózkodott egyet a reklám kedvéért.

“Ma kaptam a kovid XBB-re adaptált oltást Müller főorvosnőtől a katonai kórházban. Ott ez az első oltás. Az oltás véd a súlyos lefolyástól és a long-kovidtól. A kovid nem egy ártalmatlan megfázás, hanem maradandó és súlyos károsodásokhoz vezethet.”

Németországban jelenleg 14 millió adag áll rendelkezésre az új kovid elleni géninjekcióból. Lauterbach leginkább a rizikócsoportokat buzdítja újabb oltakozásra:

“„A 60 év felettieknek és a veszélyeztetett csoportoknak be kellene oltani magukat. A legjobb, ha rögtön az influenza ellen is.”

(azt hittem az influenza végérvényesen eltűnt… hála a maszknak)

“Az influenza esetében is az idősek és a betegségekben szenvedők a legveszélyeztetettebbek.”

https://www.bild.de/ratgeber/2023/ratgeber/lauterbach-kuendigt-an-das-wird-der-erste-corona-herbst-ohne-massnahmen-85445882.bild.html

A közvéleménykutatás szerint már nem lelkesednek annyira az emberek a génszuriért. A több mint 74 ezerből 8 százalék akar újra oltatni, 10 százalék még vár vele, 82 százalék nem kér belőle.


Biró Éva

Balázs Gergely: Fényzene Verdi 432 Hz

Magyar lakosság lecserélése zajlik... Tömeggyilkos Népirtó Orbán üzleti érdekei dönti el, hogy a migránsból ki lesz a vendégmunkás?

GRAFÉN-OXID TEJCSOKOLÁDÉBAN ?