2023. augusztus 13., vasárnap

Hogyan folytatják a mRNS adagolását

Igaza lett az Európai Uniós csatlakozásunkról...

A WHO világjárványügyi egyezménye egy puha államcsíny, amely megszünteti az emberi jogokat

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Meryl Nass szerint: A WHO, valamennyi nemzetén keresztül, de a WHO igazgatójával és az Egyesült Államokkal az élen, olyan világjárványügyi szerződést és a már létező Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat olyan módosítását dolgozza ki, amely eltávolítja a jelenleg benne foglalt emberi jogi védelmet. Megfigyelést és cenzúrát akarnak bevezetni, meg akarják szüntetni a véleménynyilvánítás szabadságát, és ezzel a kormányokat cenzúrázásra kötelezik, hogy csak egyetlen narratívát népszerűsíthessenek - mondta.

A CRISPR technológia veleszületett betegségeket és rákot okoz. Ellenőrzi valaki, hogy mit csinál?

Del Bigtree és Jefferey Jaxen szerint a CRISPR technológia szerkezeti hibákat hoz létre a sejtmagban, mikronukleákat, kromoszómahidakat, és elindítja a kromotripszisnek nevezett mutációs folyamatot, amely veleszületett betegségeket és rákot okozhat. Kíváncsiak, hogy ellenőrzi-e valaki, hogy mit is csinál még. Ők ketten azt mondják, hogy ha továbbra is engedjük, hogy termékeink ilyen módon készüljenek, akkor, állításuk szerint : ezt semmiképpen sem fogjuk túlélni!

Paul Weston: Totális diktatúra jön

Paul Weston @ YouTube
The West Is Heading Toward Dictatorship
https://youtu.be/1-QfgQQkGJU

Az mRNS oltás az embert "GMO-vá" változtatja. A következő 15 évben a betegségek száma növekedni fog

Hélène Banoun, gyógyszerész és biológus szerint, az mRNS-vakcinák génterápiás termékek, ami azt jelenti, hogy megfelelnek a definíciónak. Az embert GMO-vá, azaz genetikailag módosított szervezetté alakítják át - mondta.

Szálljunk szembe a digitális menetrenddel: ne adjuk ki az adatainkat és használjuk a készpénzt!

A német Kla.TV csatorna áttekintett néhány friss hírt arról, hogy az új digitális technológiákat hogyan használják a lakosság ellenőrzésére. Digitális útlevelek és valuták, biometrikus adattárolás, a WHO globális hálózata a digitális egészségügyi tanúsítványok... csak néhány példa.

Dr. Robert Malone: Titkosszolgálatok fertőzik az FDA-t

Dr. Robert Malone azt állítja, hogy a CIA-n belül számos operatív egység próbálja maximalizálni tőkéjét és erőforrásait a kijelölt küldetési területen belül. A Covid-válsággal, a biológiai védelmi ipar felemelkedésével stb. nagyszerű lehetőségük nyílt arra, hogy jelentős tőkét ragadjanak magukhoz, amelyet küldetéseik bővítésére használtak fel. A hírszerző ügynökségek mindent megfertőznek, sőt, valószínűleg a katonai-ipari komplexummal együtt, a legtöbbet ők is irányítják - mondta.

A központi banki CBDC-k az ellenőrzés eszközei, maradjunk távol tőlük.

Rafael Laverde, kriptopénz gazdasági elemző, elmagyarázza, hogy a központi bankok digitális pénze nem csak elektronikus pénz, mint amilyen most is van. Sokkal több annál! A kriptovaluták néhány alapelvét alkalmazzák a nemzeti valutákra. Minden tranzakció nyomon követhető és örökre archiválható. Ezzel szemben a CBDC-k megszüntetnek minden mást, ami a kriptovalutákat vonzóvá teheti: decentralizálás helyett 100%-ban centralizáltak, és ahelyett, hogy hiányozna belőlük az ellenőrzés, a maximális ellenőrzés eszközét jelentik. Maradjunk távol - ez legyen a védőpajzsunk - minden ilyen totalitárius kezdeményezéstől, mint például a globális identitás - mondta.

Holland EP-képviselő: A totalitárius, világjárvánnyal kapcsolatos szerződés nem valósulhat meg.

Marcel de Graaff, holland európai parlamenti képviselő szerint, a világjárvány idején, a WHO által támogatott intézkedések teljesen abszurdak voltak, és semmi közük nem volt az egészségünkhöz. A védőoltások nem akadályozták meg a Covid megbetegedéseket vagy azok átvitelét. A maszkok, vagy a lezárások nem akadályozták meg a vírus terjedését. A következtetés pedig az, hogy ezt a totalitárius pandémiás szerződést soha nem szabadna végrehajtani - mondta.

Dr. Geert Vanden Bossche: a turbó rákos betegségek és az autoimmun betegségek száma tovább fog nőni

Dr. Geert Vanden Bossche azt állítja, hogy arra a következtetésre jutott, hogy azok az emberek nem lesznek veszélyeztetettek - vagy legalábbis nem lesznek kitéve a súlyos betegség kockázatának -, akik nem kapták meg a vakcinát. Azt nem állítja, hogy nem lehet enyhe vagy közepesen súlyos betegségük, de súlyos nem. Mit fogunk látni az elkövetkező hetekben az ő előrejelzései szerint? Az akut autoimmun betegségek tovább fognak szaporodni, például az autoimmun szívizomgyulladás, az autoimmun 1-es típusú cukorbetegség... Egyre több az önreaktív szervi megbetegedés és a turbó daganatos megbetegedés - mondta.

A média kezd "biológiai fegyverként" beszélni a vakcináról

Karen Kingston nagyon részletekbe menő levelet tett közzé, együttműködésben az Egyesült Államok helyi bűnüldöző szerveivel, hogy rávegye őket egy büntetőeljárás megindítására. Nem igaz, hogy a Pfizer-nek mentelmi joga van. Bizonyíték van arra, hogy ez, az emberiség ellen felhasználható biológiai fegyver .

A Pfizer és a Moderna által végzett klinikai minden vakcinakísérlet puszta csalás.

A gyógyszeriparban dolgozó francia biostatisztikus, Christine Cotton, arról számol be, hogy nem volt bizonyított statisztikai hatékonyság a súlyos esetekben, sem a 75 év feletti, az immunhiányos vagy a társbetegségben szenvedő személyeknél sem; a terhes nőket eleve kizárták, és a hosszú távú tolerancia nem ismert. Ezenkívül hiányoznak a mellékhatásokkal küzdő személyekre vonatkozó adatok.

Az oltóanyagokban lévő alumínium és poliszorbát 80 autizmust és más betegségeket okoz a gyermekeknél

Dr. Lawrence Palevsky kifejti, hogy az alumínium, mint adjuváns, olyan szerkezettel rendelkezik, amely szorosan kötődik a baktériumokhoz és vírusokhoz; az emulgeálószer, a "poliszorbát 80", pedig szorosan kötődik az alumíniumhoz, a baktériumokhoz és a vírusokhoz, és úgy juthat be az agyba, ahogyan egy szellem átjuthat a falon. Mi fog történni, ha a vakcina összetevői bejutnak az agyba? 6 gyermekből 1-nél idegrendszeri fejlődési rendellenesség alakulhat ki, beleértve az autizmust is - mondta.

Mike Adams: Az emberek addig kellettek, amíg eljött a digitális éra és az MI, már nem kellenek

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Mike Adams aktivista szerint most már nincs szükség az emberekre, a mesterséges intelligencia (MI) olyan pontra jutott el, hogy gyakorlatilag mindent képes ellátni és amikor a fejlett robotikával kombinálják, vagyis humanoid kétlábú robotrendszerekkel – „terminátorokkal” - , akkor lesznek a mesterséges intelligenciával rendelkező robotkatonák, ami az emberiség teljes kiirtásának lesz a kezdete, vagy legalábbis annyira, amennyire addig engedik, jelentette ki.

Halott katonák biztosítják a szervkereskedelmet

Mire való az óceán?

Ukrajna előbb-utóbb tárgyalni kényszerül semlegességéről – Sluckij

Moszkva, 2023. augusztus 13. vasárnap (MB)

Ukrajna előbb-utóbb tárgyalni kényszerül arról, hogy semlegessé váljon, demilitarizálják és mentesítsék a náciktól – összegezte a Magyar Békekör tudósítója vasárnap az orosz parlament külügyi bizottsága elnökének a Telegram csatornán közzétett véleményét.

Leonyid Sluckij annak hatására fejtette ki véleményét, hogy Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter a minap kijelentette: a világ egyre inkább afelé hajlik, hogy tárgyalásokat kell folytatni a konfliktus lezárása érdekében”.

„Egyre több ország kezdi megérteni az ukrajnai konfliktus valódi okait és hátterét. Európában és az Egyesült Államokban egyre többen nem támogatják a kollektív Nyugat részvételét a konfrontációban Oroszországgal, az utolsó ukránig” – írta.

Az ukrán vélemény és a rá adott orosz válasz az ukrán ellentámadás sikertelensége közepette fogalmazódott meg.

A Donbász és a Krím visszaszerzésére irányuló ellentámadást az oroszok nem csak kivédték, hanem egyes területeken, így Kupjanszknál újabb területeket vontak ellenőrzésük alá.

Értesülések szerint a sikertelen ellentámadásban elesett ukrán harcosok száma 43 ezerről 48 ezerre nőtt.

Az ukránok herszoni és nyikolájevi lakosokat „toboroznak”, hogy pótolják veszteségüket. A „toborzás” valójában rendőri kényszerítés közepette zajlik. Az utcán összefogdossák a harcképes személyeket, és szuronyokkal kényszerítik őket a frontra. A kiképzetlen szerencsétlenek átlagosan legfeljebb három napig maradnak életben. Hasonló sorsra jutott 1200 nyikolájevi, akiből négy zászlóaljat alakítottak, majd bevetették őket anélkül, hogy legalább ara tanították volna meg őket, hogyan kell kibiztosítani a fegyvert.

Ukrán katonai források szerint a veszteségek láttán „súlyos demoralizálódás” tapasztalható a katonák között.

Az orosz nyomozó bizottság Moszkvában jelentést tett közzé arról, hogy a 2022. február 24-én kezdődött ukrajnai orosz különleges katonai művelet előtt húsz ország, köztük 16 NATO-tagállam vett részt Ukrajna felfegyverzésében.

Páncéltörő és hordozható légvédelmi rakétarendszereket, tüzérségi rendszereket, tarackokat, rakétavetőket, páncélozott járműveket, tankokat, helikoptereket, pilóta nélküli légi járműveket, valamint víz alatti és felszíni drónokat – áll a jelentésben.+++

Lásd még: https://bekekor.wordpress.com/2023/08/05/az-ellentamadas-43-ezer-ukran-katona-eletebe-kerult/

Kiadta: Magyar Békekör

Szeméttel mérgezik az emberiséget