2022. február 20., vasárnap

Bill Gates, eugenikus, hamis filantróp, globális vakcina mánia, chip, GMO

Bill Gates a modern történelem legveszélyesebb emberbarátja? ez a rosszindulatú, eugenista múlttal rendelkező, a pedofil Jeffrey Epsteinnel kapcsolatos több botrányba, hűtlenségbe keveredett, milliárdos üzletember, aki azzal dicsekszik, hogy emberbarát, de adományai mindig mindannak a támogatására irányulnak, ami aláássa az életet és a családot: LGBT-törvények, abortusz, fogamzásgátlás, válás, évek óta megszállottan foglalkozik a harmadik világban való oltóanyagokkal, ürügyet szolgáltat a világ népességszabályozására és csökkentésére, ami számos országban visszafordíthatatlan károkat okozott a kiszolgáltatott népességnek, és azzal vádolják, hogy összeférhetetlenségben áll a gyógyszeripari vállalatokkal, amelyekből milliós profitot termel.
A világjárvány kezdete óta arra törekszik, hogy a kísérleti génterápiát az egész világra ráerőltesse, az ellenőrző chipekkel együtt, de a humanitárius segélyezésnek álcázott emberbaráti tevékenysége során számos nemzetek feletti szervezetet vásárolt meg és vesz részt azokban, legyenek azok egészségügyi, média-, élelmiszer-, GMO- és vegyipari vállalatok, valamint egy egész média-kulturális hálózat, amelyek milliós támogatásokat kapnak tőle, amelyek végül saját kereskedelmi befektetéseinek kedveznek, és amelyek szintén az ő diktátumainak vannak alávetve. Mikor tartóztatják le Bill Gatest és a globalista technokrata elit egész klikkjét, és mikor állítják bíróság elé emberiség elleni bűncselekményekért?

Soha nem ér véget: a Népirtó Biden-rezsim azt akarja, hogy a vírus elleni védőoltás olyan éves rituálévá váljon, mint az influenza elleni oltás

 

Christopher Cole, az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) ellenintézkedésekért felelős ügyvezetője bejelentette, hogy a wuhani koronavírus (Covid-19) elleni "oltást" a szezonális influenza elleni oltásokhoz hasonlóan éves rituálévá kívánják tenni.

A Project Veritas volt az, amely először leplezte le a Biden-rezsim kovid-oltás jövőképét, amelyet beépített riporterek rejtett kamerával rögzítettek. (Kapcsolódó cikkek: A Project Veritas leleplezte a Facebook által a kovid "félretájékoztatás" cenzúrázását is).

Cole elismerte, hogy Biden (vagy inkább Barack Hussein Obama, aki Biden rejtett bábjátékosa) azt akarja, hogy minden amerikai évente kapjon covid injekciót, de ezt csak azért nem jelentették még be "hivatalosan ... mert nem akarnak mindenkit felhúzni".

"Biden a lehető legtöbb embert akar beoltani" - mondta Cole egyenesen. "Nem fogják nem jóváhagyni [a sürgősségi felhasználási engedélyt az ötéves vagy annál fiatalabb gyermekek számára]. A Pfizer és a gyógyszergyártók számára pénzzel ösztönzik a további oltások támogatását".

Cole a továbbiakban elárulta, hogy a covid oltások "visszatérő bevételi forrást" jelentenek majd a Big Pharma számára, valószínűleg örökre. És ha sikerül mandátumokat bevezetni, akkor ez a bevételi forrás jelentős lesz.

"Lehet, hogy kezdetben nem lesz olyan sok, de visszatérő lesz - ha meg tudják - ha minden egyes személyt el tudnak érni, akinek évente egy oltásra van szüksége, akkor ez egy visszatérő pénzbevétel, ami a cégükbe folyik be"."

 

Az FDA szerint Cole kijelentései nem az ügynökség álláspontját képviselik.

Cole szerint az összes covid injekcióra azért kaptak sürgősségi engedélyt (EUA), mert a gyógyszeripar így küzdötte le a szabályozási aggályokat, hogy a gyerekeknek kötelezően beadják az oltásokat.

"Mindegyiket vészhelyzetben engedélyezték, csak azért, mert ez nem olyan hatásos, mint néhány más engedély" - mondta, amikor arról kérdezték, hogy volt-e valaha is "valóban vészhelyzet a gyerekek számára".

Cole hozzátette, hogy az FDA-nál az ő feladata annak biztosítása, hogy az ügynökség a felkészültségi és reagálási protokoll részeként a biztonság, a védelem és a hatékonyság keretrendszerét használja, és konkrét aggodalmakra hivatkozott a "hosszú távú hatásokkal kapcsolatban, különösen a fiatalabbak esetében".

Cole megismételte, hogy az évenkénti covid oltások nem csak valószínűek, hanem biztosak. Kifejtette azonban, hogy "mindazok alapján, amit [ő] hallott, az [FDA] nem fogja jóváhagyni".

"A gyógyszergyártók, az élelmiszergyártók, a vakcinagyártók évente több százmillió dollárt fizetnek nekünk azért, hogy felvegyük és megtartsuk a bírálókat, hogy jóváhagyják a termékeiket" - magyarázta tovább Cole.

"Ha ők (a Big Pharma) el tudják érni, hogy minden embernek kötelező (legyen) egy éves oltás, akkor az visszatérő visszatérő pénz, ami a cégükbe folyik be"."

Cole egyetértett azzal, hogy állításait egyelőre egyetlen jelentős médiaforrás sem tudja alátámasztani, de idővel minden kiderül.

 

"Szerintem az fog történni, hogy ez egy fokozatos dolog lesz" - magyarázta Cole arról, hogy szerinte személy szerint hogyan fog megvalósulni a rendszer. "Az iskolák kötelezővé fogják tenni."

Cole egy csomó ipari propagandát is kifecsegett arról, hogy a teljesen beoltott emberek szervezetének képessége a "covid" elleni küzdelemre idővel csökkenni fog, és időnként "erősítésre" lesz szükség, hogy az immunrendszerük legalább bizonyos fokig működőképes maradjon.

James O'Keefe, a Project Veritas munkatársa szerint Cole "az FDA több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező vezető tisztviselője, aki azt állítja, hogy közvetlenül részt vesz az engedélyezési folyamatban".

Mindezekre reagálva az FDA közleményt adott ki, amelyben azt állította, hogy Cole "nem dolgozik vakcinaügyekben, és nem képviseli az FDA nézeteit".

A cikk forrásai a következők:

ThePostMillennial.com

ProjectVeritas.com

ProjectVeritas.com

YouTu.be

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/soha-nem-er-veget-a-biden-rezsim-azt-akarja-hogy-a-virus-elleni-vedooltas-olyan-eves-ritualeva-valjon-mint-az-influenza-elleni-oltas