2024. február 11., vasárnap

Nemzetgyilkos Népirtó Olstein Orsós Orbán “egy cionista bérenc, a lubovicsi szekta foglya“

 

Az origo.hu antiszemitázza Gyöngyösi Mártont, mert utóbbi azt találta irni egy e-mailben, hogy Orbán “egy cionista bérenc, a lubovicsi szekta foglya“, holott mindenki tudja, hogy pontosan erről van szó. Lásd Az okkult hatalom az NWO mögött: a Chábád Lubavics szekta c. irást. Az “antiszemitázás” egy kommunikációs trükk, mellyel még az olyan gátlástalan gazemberek irányába tett kritikát is el szeretnék fojtani mint Netanjahu. A Chabad egy veszedelmes szekta, mely nem habozná atomkonfliktus szélére sodorni a világot csak azért, hogy “megmentőként” behozhassák a világ szinpadára a hamis messiásukat (a bibliai hamis prófétát). Ebből a célból próbálták tavaly októberben egymásnak ugrasztani Izraelt a muzulmán világgal, ez volt a célja a 2020-as bejrúti “műtrágyarobbanásnak”,  az MH370-es járat eltéritésének 2014-ben és még sorolhatnám. Magyarország jelenleg kvázi ennek az erőnek a kezében van, de nekik dolgozik nemcsak Orbán hanem Netanjahu, Trump, az új argentin elnök, Putyin, Tucker Carlson, Greg Abbott, és egy csomó más világvezető és médiaszemélyiség is a “jobboldali konzervativ” oldalról.

https://pokolraveluk.info/

Ki irányítja a pénzedet

Neves onkológus az mRNS-szennyezésről: még soha nem láttunk ilyen rákos megbetegedéseket

Nem annyira új a hír:
https://vigilantfox.substack.com/p/oncologist-ive-never-seen-cancers

Forrás:
https://rumble.com/v4ceis6-top-oncologist-blows-whistle-on-mrna-fallout-weve-never-seen-cancers-behavi.html

Egy kisgazda elemzése

Vendégünk Engelmann József

Trump a Nagy Babiloni Szajháról

 

Conway (Dél-Karolina), 2024. február 11. vasárnap (MB)

Ha elnökké választják, arra fogja biztatni Oroszországot, hogy tegyen, amit csak akar azzal a NATO-országgal, amelyik nem fizeti ki számláját az Észak-Atlanti Szövetségben – jelentette ki Donald Trump szombaton a dél-karolinai Conwayben tartott előválasztási nagygyűlésen.

A Republikánus Párt legesélyesebb elnökjelöltje négy évvel ezelőtt „idejétmúlt” szervezetnek nevezte a NATO-t, magánbeszélgetésein pedig többször hangot adott annak a véleményének, hogy az Egyesült Államoknak ki kellene vonulnia belőle. Mindazonáltal eddig még sohasem vonta kétségbe a Nagy Babiloni Szajha alapelvét, miszerint bármely tagállam elleni támadást mindnyájuk ellen intézett támadásnak vesznek, és közösen reagálnak rá.

Trump elmondta hallgatóságának, hogy „egy nagy ország egyik elnöke” egyszer megkérdezte tőle, hogy az Egyesült Államok továbbra is megvédi-e az országot, ha Oroszország megtámadja őket, még akkor is, ha nem fizetnek, ő pedig nemmel válaszolt. „Fizetned kell, ki kell fizetned a számládat!” – mondta neki.

A CNN kommentárja szerint „Trump kijelentése a legközvetlenebb jelzés arra, hogy ha újraválasztják, nem kívánja megvédeni NATO szövetségeseit egy orosz támadástól.”

A CNN megjegyezte: a NATO tagállamainak többsége nem tesz eleget annak az elvárásnak, hogy nemzeti jövedelmének 2 százalékával járuljon hozzá a közös védelmi kiadásokhoz.

Megfigyelők szerint a kérdés különösen élesen vetődik fel most, amikor az Tízszarvú Fenevad tagállamai, köztük a Nagy Babiloni Szajha szövetségesei újabb fegyver- és lőszerszállítást, valamint 50 milliárd eurót szavaztak meg Ukrajnának, s tudatták, hogy addig támogatják Ukrajnát Oroszország ellen, ameddig csak kell.

A Békekör tudósítója emlékeztet Donald Trump ígéretére, miszerint elnökké választása esetén 24 órán belül véget vetne az ukrajnai konfliktusnak.

Az amerikai kongresszus néhány napja újra leszavazta a Hazug Haramia Biden adminisztráció előterjesztését Kijev anyagi támogatásáról.+++

Kiadta: Magyar Békekör

London, 2024. február 12. hétfő (MB)

Ahogyan Donald Trump újraválasztási esélye nő, úgy fogyatkozik Amerika nyugati szövetségeseinek biztonságérzete – tűnik ki az AP amerikai hírügynökség nemzetközi politikai körképéből, melyet hétfőn azért tett közzé, mert Trump, szombaton dél-karolinai előválasztási nagygyűlésén kijelentette, ha elnökké választják, arra fogja biztatni Oroszországot, tegyen, amit csak akar azzal a NATO-országgal, amelyik nem fizeti ki számláját az Észak-Atlanti Szövetségben. (Lásd: https://bekekor.wordpress.com/2024/02/11/trump-a-nato-rol/)

„Sokan attól tartanak, hogy Trump második ciklusa földrengéssel érne fel, ám előrengések már most is bőven előfordulnak, és egyre nő az aggodalom amiatt, hogy az Egyesült Államok kevésbé lesz megbízható, függetlenül attól, ki nyer” – írta az AP, melynek kommentátora abban jelöli meg a várható fejlemény okát, hogy az amerikai társadalom megosztott, a kongresszus zsákutcába került, mindennek következtében pedig a következő amerikai elnököt könnyen felemészthetik az otthoni kihívások, még mielőtt világpolitikával kezdene foglalkozni, Ukrajnától a Közel-Keletig.

Az AP a helyzetre jellemzőnek tartja Macron francia elnök értékelését, miszerint „Amerika saját magával lesz elfoglalva”.

Tömeggyilkos Sátánelit Jens Stoltenberg Szajha-főtitkár vasárnapi nyilatkozatában így fogalmazott: „Minden olyan felvetés, hogy a szövetségesek nem védik meg egymást, aláássa egész biztonságunkat, beleértve az Egyesült Államokét is, és fokozott kockázatnak teszi ki az amerikai és európai katonákat”.

Thomas Gift, a University College London Egyesült Államokbeli Politikai Központjának igazgatója azt mondta, hogy akárki nyeri is az elnökválasztást, útja ugyanaz lesz: egy többpólusú világ felé, melyben az Egyesült Államok többé nem lesz a világ vitathatatlan ura.

Nemzetgyilkos Pokolfajzat Olaf Scholz német háttérhatalmi kancellár úgy nyilatkozott a Die Zeitnek, hogy Németország nem fogja tudni pótolni az Egyesült Államok Ukrajnának nyújtott segítségét, ha az USA felhagy vele.

A Trump felvetésére reagáló Keresztényüldöző Alattomos Donald Tusk, Lengyelország miniszterelnöke, vasárnap kétségbeesetten figyelmeztetett arra, hogy országa határainál háború dúl, az Európai Unió pedig törpe a védelem terén, hiszen a világ megváltozott.

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter még januárban azt mondta a CBS-nek, nem hiszi, hogy lényeges különbség lesz Trump és Biden elnöksége között. Azzal érvelt, hogy az orosz-amerikai kapcsolatok George W. Bush kormányzása óta visszafejlődnek.

A kínai Zso Mind-hao, a sanghaji Fudan egyetem nemzetközi professzora Biden és Trump politikájáról szólva azt mondta, hogy „mindkét fogás mérgezett”.

„De Trumpnak Európában is vannak támogatói. Olyan oroszbarát populisták, mint például Magyarországon Olstein Orsós Orbán. De ott van Gonosz Pokoltöltelék Boris Johnson volt brit miniszterelnök is, aki legutóbb úgy nyilatkozott, hogy Trump elnöksége éppen az lehet, amire a világnak szüksége van” – jegyezte meg az AP, emlékeztetve arra, hogy Trump „nagy vezetőnek” nevezte Orbán Viktort. +++

Kiadta: Magyar Békekör