2021. december 29., szerda

Nanovakcina és Nanotechnológia

Forrasok, linkek:

Zhang M. Li X, 2020 Apr 16, Drone-enabled Internet-of-Things relay for environmental monitoring in remote areas without public networks, IEEE Internet of Things Journal, 7(8), 7648-7662

Nasajpour M. Pouriyeh S. Parizi RM. Dorodchi M. Valero M. Arabnia HR, 2020 Nov 12, Internet of Things for current COVID-19 and future pandemics: An exploratory study, Journal of healthcare informatics research, 1-40

https://www.academia.edu/57309556/INTERNET_OF_NANOTHINGS_IoNT_A_CONCISE_REVIEW_OF_ITS_HEALTHCARE_APPLICATIONS_AND_FUTURE_SCOPE_IN_PANDEMICS

ANdreas Noack:

https://www.politifact.com/factchecks/2021/dec/10/facebook-posts/german-chemist-was-not-killed-government-operative/

https://www.bitchute.com/video/X9oMvf6dbhCi/

https://www.bing.com/videos/search?q=andreas+noack+girlfriend+bitchute+&&view=detail&mid=FAEA62A36AFC26017D03FAEA62A36AFC26017D03&&FORM=VRDGAR&ru=%2Fvideos%2Fsearch%3Fq%3Dandreas%2Bnoack%2Bgirlfriend%2Bbitchute%2B%26FORM%3DHDRSC3

Chemtrail napló 2021. November

FELFEDÉS: Csak a "beoltottak" haltak meg az 1918-as spanyolnátha idején.

 

Minden, amit az 1918-as hírhedt "spanyolnátha" járványról tudni véltél, valószínűleg téves.

Kiderült, hogy a közelmúlt történelmének egyik legismertebb járványát valójában azok a "vakcinák" okozták, amelyeket állítólag azért vezettek be, hogy megállítsák - hasonlóan ahhoz, ahogyan napjainkban a Wuhan koronavírus (Covid-19) "vakcinái" is egyre több kovidot terjesztenek.

Dr. Sal Martingano, FICPA elmagyarázza, hogy a spanyolnátha idején a tömeges oltások voltak azok, amelyek valójában az emberek halálát okozták. Valójában csak azok haltak meg a megpróbáltatások során, akik beoltották magukat.

Dr. Eleanor McBean, Ph.D., N.D., a Vaccination Condemned című könyvében elmagyarázza, hogy ő az 1918-as spanyolnátha "oltás nélküli túlélője". Továbbra is arra buzdítja az embereket, hogy új szemszögből tekintsék át a történelmi eseményt, amihez könyvében segítséget nyújt az olvasóknak.

McBean tulajdonképpen írt egy második könyvet is Vaccination ... The Silent Killer címmel, amely az első könyvében szereplő kinyilatkoztatásokat fejti ki. Az általa szolgáltatott bizonyítékok az oltóanyagokra mutatnak rá, és nem magára az influenzára (ha egyáltalán volt ilyen...), mint a valódi bűnösre, amely több tízmillió ember halálát okozta.

"McBean tudósítása az 1918-as "spanyolnátháról", mint riporter és mint oltatlan túlélő, megköveteli, hogy az esemény történelmi alapjait újra átnézzük, nem "összeesküvés-elméletként", hanem olyan bizonyítékokkal, amelyek "felgyújtják a hajunkat" - írja Dr. Martingano.

 

 

"McBean bizonyítékot szolgáltat arra, hogy nem csak az 1918-as 'spanyolnátha' történelmi eseményei voltak kompromittálva, hanem a gyermekbénulás és a sertésinfluenza-járványoké is."

A spanyolnátha első esete egy kansasi katonai bázison történt, ahol vakcinakísérletek folytak.

Mivel Spanyolország az első és a második világháború alatt is semleges maradt, és nem cenzúrázta a sajtót, mint máshol, 1918-ban a világon elsőként számolt be influenzajárványról.

Ez megmagyarázza, hogy miért Spanyolországot tették végül bűnbakká azért, amit később "spanyolnáthának" neveztek el. Kiderült azonban, hogy a halálos betegség első valódi esete valójában Kansasban történt, egy katonai bázison, ahol vakcinakísérletek folytak.

Az I. világháborúra való felkészülés során a Fort Riley-i erődben, ahol korábban számos vakcinát fejlesztettek ki, a katonák egy nagyszabású oltási kísérletet végeztek. Ez vezetett ahhoz, hogy a "nulladik beteg" nem Spanyolországban, hanem az Egyesült Államokban jelent meg.

Ha a történelem őszinte lenne, akkor valójában az 1918-as Egyesült Államok katonai influenzájának neveznék. A Rockefeller család és más Big Pharma globalisták termékeny befolyásának köszönhetően azonban a felelősséget Spanyolországra hárították.

"A "Rockefeller Institute for Medical Research" által szponzorált kezdő gyógyszeriparnak volt valami, amivel korábban soha nem rendelkezett - nagy mennyiségű emberi kísérleti alany" - magyarázza Martingano.

 

 

"Az amerikai hadsereg első sorozásából származó utánpótlással a kísérleti alanyok száma több mint 6 millió emberre duzzadt."

Nem spanyolnátha volt: a vakcinák által okozott bakteriális agyhártyagyulladás volt.

Csak jóval a háború után derült ki a boncolások során, hogy a "spanyolnáthában" meghalt emberek milliói valójában vakcinák által kiváltott bakteriális agyhártyagyulladásban haltak meg. (KAPCSOLÓDÓ: A múltbeli gyermekbénulás-járványokat hasonlóképpen az ember által előállított vegyi anyagok okozták, nem pedig a levegőben terjedő betegség).

"Egy kísérleti "bakteriális agyhártyagyulladás elleni vakcina" véletlenszerű adagjai okozták, amely a mai napig az influenzaszerű tüneteket utánozza" - magyarázza Martingano. "A katonák és a civilek felkészületlen immunrendszerét további vakcinákkal érő tömeges, többszörös támadások "gyilkos mezőt" hoztak létre."

Érdekes módon az úgynevezett spanyolnátha csak azokat az embereket nem érintette, akik elkerülték az injekciók beadását. Ezek az emberek, köztük McBean is, normális életet éltek, sőt, mindent elmeséltek arról, hogy mit láttak abban a borzalmas időben.

Bár kezdetben főleg katonák kapták az injekciókat, végül a civilek is megkapták az injekciókat. Ez az amerikai civil lakosság tömeges halálát eredményezte.

"Attól tartva, hogy a hazatérő katonák betegségeket terjesztenek a családjaikra, az amerikai kormány a történelem legnagyobb oltási "félelemkampányát" erőltette" - írja Martingano.

"Az emberi lakosságot kutatási és fejlesztési laboratóriumként használták a kísérleti vakcinák helyszíni tesztelésére... A civilek tízmilliói haltak meg ugyanúgy, mint a katonák".

Akárcsak ma, az akkori orvosok többnyire nem vettek tudomást arról, hogy mit láttak a tömeges injekciós kampány eredményeként bekövetkezni. Ahelyett, hogy leállították volna, hogy életeket mentsenek, valójában tovább fokozták a beoltási akciót, ami még több halálesetet eredményezett.

 

 

"Hét férfi esett össze holtan egy orvosi rendelőben, miután beoltották őket" - írja McBean a könyvében az akkoriban terjesztett propagandáról. "Leveleket küldtek a családjuknak, hogy harc közben haltak meg".

Összesen az első világháborús amerikai katonák 14-25 nem tesztelt, kísérleti injekciót kaptak, mindezt néhány napon belül. Ez egyszerre váltotta ki a felerősödő betegségek kaszkádját, amit az egészségügyi rendszer a "spanyolnáthának" tulajdonított.

"Az orvosok ezt új betegségnek nevezték, és további gyógyszerekkel vagy oltóanyagokkal igyekeztek elnyomni a tüneteket" - magyarázza Martingano tovább.

Ez a kijózanító beszámoló arról, hogy mi is történt valójában az 1918-as úgynevezett spanyolnátha világjárvány idején, sok mindent megmagyaráz arról, hogy a világ jelenleg mivel néz szembe a legújabb, "covid" nevű csalárd pandémiás epizóddal. Az egész akkor is hazugság volt, és ma is az.

A cikk forrásai a következők:

RightsFreedoms.wordpress.com

NaturalNews.com

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/csak-a-beoltottak-haltak-meg

A politikusok nem törődnek az egészségeddel. Őket a szavazatod érdekli.

 

A múltban a kezünkkel szavaztunk. Ma a vállunkkal szavazunk.

Amikor egy brit politikus, mint Boris Johnson vagy Sajid Javid könyörög az oltásért. Ők az önök szavazatáért könyörögnek.
Amikor egy osztrák politikus törvénybe iktatja a kötelező védőoltásokat, akkor ellopja az Ön szavazatát.

Amikor a fősodratú média félrevezető statisztikákat közöl az oltások hatékonyságáról, akkor megpróbálják befolyásolni az Ön szavazatát, ahogyan azt minden választáson teszik.

Amikor az Egyesült Államok ál-elnöke végrehajtási rendeletet hoz az oltási kötelezettségről, akkor megpróbálja manipulálni a választásokat (mintha ő bármi ilyesmit tenne).

Elnézést kérek, hogy ilyen lassan vettem észre.

Egy aggódó olvasó által

Mindannyian egy COVERT választáson veszünk részt egy világméretű fasiszta diktatúra számára, amely egy társadalmi hitelpontszámhoz kapcsolódó digitális intelligens valután alapul, amelyet a vakcinaútlevéllel megtagadnak a nem vakcinázottaktól.

Minden egyes oltás, amit beadunk, minden egyes váll, amit bemutatunk, minden egyes oltás, amit kapunk, egy szavazat az emberi jogok elvesztésére, a nemzeti demokrácia elvesztésére, a nemzeti szuverenitás elvesztésére, a jogunk elvesztésére, hogy azzal szocializálódjunk, akivel akarunk, vagy hogy az orvos, akit választunk, azzal a kezeléssel kezelje, amit mi és ő választunk. Valójában az Ön orvosa már elvesztette azt a jogot, hogy úgy kezelje Önt, ahogyan ő jónak látja.

Ez egyúttal a szegregáció, a démonizálás, a kirekesztés, a bírságolás, a kriminalizálás és a bebörtönzés szavazata is, hogy hamis egészségügyi alapon beoltatlan, természetes immunitással rendelkező testvéreiket és nővéreiket bebörtönözzék.

Ez egy szavazat a világméretű apartheid és a világméretű vaxxizmus mellett. Ez egy szavazat az Önök országának és kormányának eltörlésére egy globális multinacionális vállalati gigaplutokrácia javára.

 

Természetesen senki épeszű ember nem szavazott volna ezek közül egyikre sem, ha a választások nyílt és őszinte módon zajlottak volna. Valójában a Good Morning Britain által végzett, majd a Twitterről gyorsan törölt brit közvélemény-kutatások azt mutatják, hogy az Egyesült Királyságban az emberek 90%-a nem akar vakcinamandátumot. Míg a YouGov közvélemény-kutatása szerint mindannyian azt akarjuk, hogy a kormány minden nap minden percében megmondja, mit tegyünk. - https://dailyexpose.uk/2021/12/20/9-in-10-oppose-lockdown-gmb-poll/

De ezt az oltási választást úgy álcázták, mint egy terápiás orvosi beavatkozást, amely szükséges a nemzet egészségéhez, és kritikus fontosságú az egészségügyi szolgáltatásaink megmentéséhez.

Pedig nem erről van szó. Ez egy szükségtelen genetikai átvétel, immunrendszerünk áruba bocsátása globalisták által politikai célokból. Egészségügyi szolgálatunkat pedig már a politika tette tönkre, nem pedig egy vírus.

Ez a rossz típusú oltás (soha nem volt szükség a génjeink megváltoztatására - ezt bizonyítja a szputnyik és a novavax).

A vírus rossz része ellen készült (a spike fehérje rendkívül patogén). A Dr. Richard Flemming által idézett kutatások szerint az összes nukleokapszid fehérje ellen kellett volna lennie, nem a spike fehérje ellen.- Most már tudjuk, hogy a legnagyobb természetes immunitást a vírus nukleokapszid összetevője (nem a spike fehérje) adja, amit csak akkor kaphatunk meg, ha emberről emberre terjed (transzmisszió), ez az adat csak nemrég került nyilvánosságra.

A variánsban lévő összes fehérje ellen kellett volna, hogy legyen, nem csupán a tüskében előforduló fehérjék 12%-a ellen.
Most már a rossz variáns ellen van. A Wuhan Alpha tüskefehérje elleni védőoltás szinte használhatatlan a 32 mutációval rendelkező Omicron tüskefehérje ellen.

 

Ez a rossz beavatkozás. A védőoltások soha nem voltak különösen hatékonyak az influenza ellen. Az olyan terápiás szerek, mint a D-vitamin, cink + sejtnyitó, C-vitamin, cetilpiridinium-kloridot vagy jódot tartalmazó szájöblítők, monoklonális antitestek, proxalutamid, fluvoxamin, budesonid, ma sokkal hatékonyabbak, mint a vakcinák. Az oltóanyagok 5 hónapig egyre csökkenő mértékben hatottak a Wuhan alfa ellen, amíg a génterápia által az immunrendszerben okozott károsodás felül nem múlta a kezdeti oltás antigénképzéséből származó előnyöket.

"Semmit sem fog birtokolni, és boldog lesz" - mondja Klaus Schwab. Ez a célja. Egyértelműen nem ez a mi célunk. Nem akarom, hogy Klaus Schwab bármit is birtokoljon belőlem. De mi minden egyes oltással, amit elfogadunk, erre szavazunk.

Igen, a szavazataink a Pfizer és a Moderna tintájával az oltástű által a lelkünk szavazóurnájába írva állnak. És átvertek minket.

Az orvosokat és az ápolókat sajnálom a legjobban. Őket 5-10 évig képezték ki egy magasan specializált szakterületen, és most azzal fenyegetik őket, hogy kirúgják őket, ha nem vállalnak olyan orvosi beavatkozást, amelyről minden képzésük azt mondja nekik, hogy szükségtelen, ha már megfertőződtek a vírussal, és a legjobb esetben is csak csekély rövid távú hasznot hoz, ha nem. Soha életemben nem láttam még igazságtalanabb büntetést egy érvénytelenebb vétségért.

A legtöbb nem oltott, frontvonalban dolgozó alkalmazottnak már vannak antitestjei a vírussal szemben - különösen azért, mert Matt Hancock a világjárvány kezdetén nem biztosított semmilyen egyéni védőfelszerelést. A természetes immunitással rendelkezők kevésbé jelentenek veszélyt a betegekre, mint a vakcinázottak. 8 héttel ezelőtt az UKHSA Vaccine Surveillance Report for Week42 szerint a 40 és 79 év közötti oltott emberek 50%-kal nagyobb valószínűséggel kapták el és így terjesztették a Covid-19-et, mint azok, akik a válluk megtagadásával az NWO ellen szavaztak.

Tény, hogy az immunrendszer hatékonysága az oltottaknál idővel csökken (amit a kormány tudósai és a média félrevezetve úgy állítanak be, hogy az oltások veszítenek hatékonyságukból - ami lehetetlen, hiszen az oltások az első 2 hét után nem csinálnak semmit). Így ma, a 43. héttől kezdve a UKHSA elrontott adatai ellenére, amelyek a Statisztikai Szabályozási Hivatal (TOSR) által a 42. héten történt súlyos elmarasztalásából erednek, a 40 és 79 között kétszeresen beoltottak immunrendszere a Covid-reakció tekintetében nem 50%-os, hanem 75-85%-os csökkenést mutat (attól függően, hogy a csökkenés mennyire lineáris).

Tehát az oltott orvosok és ápolók jelentenek veszélyt a betegekre, nem az oltatlanok. Ez abból is látszik, hogy Dél-Afrika 26%-os dupla vakcinázottsággal és 72%-os antitest-immunitással (tehát legalább 46%-os természetes immunitással) milyen csodálatos módon tárgyalt az Omicronról.

 

Soha nagyobb igazságtalanságot nem követtek el az orvosi szakmával szemben. A politikusoknak nem kellene orvosi beavatkozásokat előírniuk az orvosoknak. Az orvosoknak pszichológiai beavatkozásokat kellene felírniuk a politikusoknak. Az orvosok általában nem tudják, hogyan lehet megélni az orvosláson kívül. Most írásban utasítják őket, mindenféle munkajogi törvényt megsértve, hogy oltassák be magukat, vagy keressenek olyan munkát, ahol nem a betegekkel kell foglalkozniuk? Tessék?

Engedjék meg, hogy rámutassak a vakítóan nyilvánvalóra. Ha a politikusok nem törődnek az orvosok vagy az ápolók állásával, akkor egészen biztosan nem törődnek az Ön egészségével vagy az NHS-szel.

Nem. Őket az orvosok és az ápolók szavazatai érdeklik, és bármit megtesznek, hogy megszerezzék ezeket a szavazatokat.

Nem érdekli őket, hogy élsz vagy halsz-e, amíg élsz vagy halsz, és a válladdal szavazol. Nem érdekli őket, hogy az orvosok konzultálnak-e a betegekkel vagy konzultálnak-e a munkaügyi tanácsadókkal, amíg a válluk a Pfizerrel vagy a Modernával konzultál.

Azon tűnődöm, hogy ha Soros György és Bill Gates úgy gondolta volna, hogy több politikai befolyást lehet szerezni az emberiség felett azzal, hogy az embereket ráveszik a sajtburgerek fogyasztására, mint azzal, hogy ráveszik őket a védőoltások szedésére, akkor vajon emberek milliói állnának-e most sorba, hogy megpörköljék őket, Sajid Javid pedig könyörögne nekünk, hogy együnk több sajtburgert, és minden olyan vendéglős, aki egészségesebb ételeket kínál, azzal fenyegetnének, hogy elveszíti az állását, ha nem kínál sajtburgert, és én most ezt a cikket hamburgerellenes emberként írnám. - Ennyire korruptak lettünk?

Az orvosi szakszervezetek teljesen cserbenhagyták tagjaikat. Istenem, mennyire cserbenhagyták őket. Hol van a teljes orvosi sztrájk? Hogyan engedhetnek meg maguknak ilyen diszkriminációt a tagjaikkal szemben? Az Unite és az Unison az Oszd meg és oszd meg! Mi értelme egy olyan szakszervezet tagjainak lenni, amely elhagyja a tagjait, amikor a legnagyobb szükségük van rá? amikor az egész megélhetésüket a közvetlen megsemmisülés fenyegeti?

Gondoljuk végig a dolgot. A világ egy orvosilag működtetett zsarnoksággal néz szembe. Ezért a legfontosabb emberek ebben a csatában az egészségügyi személyzet. Ezért lehet, hogy ők rendelkeznek a hatalommal, hogy ezt megállítsák. Talán ezért is nyomulnak rájuk olyan keményen. Íme néhány stratégia, amely egyénileg segíthet.

 

1. Zaklatás iránti kereset - az érvényes orvosi indok nélküli elbocsátással való fenyegetés.

2. A 2010-es egyenlőségi törvény megsértése miatti diszkriminációra vonatkozó kereset.

3. A védőoltások megszegik a hippokratészi esküt - károsítják az immunrendszert és az érrendszert, és minden sejtet, amely megfertőződik a tüskés fehérje génjeivel, a gyilkos T-sejtek megjelölik és elpusztítják (nem jó, ha ezek szívizomsejtek vagy agysejtek).

Mellékesen megjegyzem. Amikor Önt beoltják, az apró tűn keresztül kifejtett nyomás a Wuhan Alpha Spike fehérje RNS 14,4 trillió (Pfizer) vagy 48 trillió (Moderna) példányát tartalmazó vakcinát egy nanolipid részecske bevonatban a deltoid izomsejtekbe és a sejtek közötti interstitialis térbe kényszeríti.

Ha nincs szerencséje, mert senki sem törődik azzal, hogy az oltást leszívja, ami régebben bevett gyakorlat volt, amikor a beteg egészségét még nem kellett félteni, a tű egy vénába kerül, és a spike fehérjék trilliói egyenesen a szívébe töltődnek.

Ha szerencséd van, akkor az izomsejtek közötti interstitialis folyadék a nyirokrendszeredbe, onnan pedig a véráramba, onnan pedig a szívedbe folyik, kisebb mennyiségben és sokkal lassabban.

De ne tévedj! Az immunrendszered felismer minden olyan beoltott sejtet, amely tüskés fehérjéket kezd termelni, és gyilkos T-sejteket küld, hogy elpusztítsa. Ha ez a sejt a vállizomban van, rendben. Ha az a sejt a szívizomban vagy az agyban van - nem jó.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/minden-egyes-covid-19-oltas-egy-szavazat-az-uj-globalis-diktatura-mellett