2021. szeptember 28., kedd

ROMÁNIA: A Nép Ügyvédje szerint alkotmányellenes a Covid-igazolvány kötelezővé tétele

 

A Nép Ügyvédje szerint alkotmányellenes módon tenné kötelezővé a kormány az uniós digitális Covid-igazolványt az egészségügyi dolgozók, illetve a beteg- és idősgondozási központok alkalmazottai számára a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet idején.

Az ombudsmani hivatal szerdán közölte, hogy egy alkotmányjogi panasz nyomán megvizsgálta azt a két közvitára bocsátott jogszabálytervezetet, amelyek hatályba lépésével azoknak az orvosoknak, nővéreknek, akik még nem olttatták be magukat vagy nem gyógyultak meg a koronavírus-fertőzésből, saját költségükön kell majd rendszeresen teszteltetniük magukat ahhoz, hogy dolgozhassanak. Az egyik megvizsgált jogszabály a fenti előírásokat részletező törvénytervezet. A másik egy sürgősségi rendelet-tervezet. Mindkét jogszabályt jövő héten fogadja el a kormány, az előbbit a parlamentnek is meg kell vitatnia.

Az ombudsmani hivatal a közleményében emlékeztet, hogy a törvénytervezet szerint 30 napra felfüggesztik, azt követően pedig felbontják a munkaszerződését azoknak az egészségügyi dolgozóknak, akik továbbra sem tesznek eleget az előírásoknak.  A sürgősségi rendelet-tervezet pedig kitiltja a beteg- és időgondozási központok alkalmazottait a munkahelyükről, ha nem tudnak felmutatni Covid-igazolványt.

A Nép Ügyvédje szerint a két tervezetbe foglalt előírások jelenlegi formájukban korlátozzák az érintett alkalmazottak munkához és szociális védelemhez való jogát, sértik a jogegyenlőség elvét, és a jogszabályokkal okozott hátrányaik aránytalanok a kitűzött célokhoz képest.

Az ombudsmani hivatal arra is felhívja a figyelmet, hogy az alkotmány szerint a jogok és szabadságok kizárólag parlamentben elfogadott törvényekkel korlátozhatók, sürgősségi rendeletekkel nem. Az intézmény értékelése szerint a tervezett előírások ellen szól többek között az, hogy a PCR-tesztek és az antigén gyorstesztek a lakosság vásárlóerejéhez képest igen drágák, az idősgondozási központok és az egészségügyi intézmények pedig személyzethiánnyal küzdenek. A Nép Ügyvédje végezetül felhívja a figyelmet arra, hogy a két jogszabály megszegi az alkotmánynak a munkához és a szociális védelemhez való jogról, a jövedelemszint szerinti diszkrimináció tilalmáról, illetve a beteg- és idősgondozási központok lakóinak jogairól szóló cikkelyeit. (agerpres) - a Transindex.ro portálról

https://mediaforras.com/romania-a-nep-ugyvedje-szerint-alkotmanyellenes-a-covid-igazolvany-kotelezove-tetele-1073

Professzor Dr. Med. Sucharit Bhakdi – IDE

Most az oltások mellékhatásainak immun-függő felerősödéséről beszélünk! Egy új fogalmat javasoltunk erre: IDE – Immun Dependent Enhancement. Immunológiailag Dependens Felerősödés.
Mert az ADE fogalom. Idézőjelben csak az antitesteket foglalja magában! Miközben az “I”, immun, magában foglalja  az antitesteket és a limfocitákat.
Nem tudom, hogy meghalnak-e, most ősszel emberek, de nagyon betegek lesznek!
Ha valaki már egyszer beoltatta magát, és megúszta azt, akkor köszönje meg Istennek! De ne legyen egy újabb alkalom! Ha mindenképpen szeretnék azt, akkor készítsetek előtte végrendeletet! (Prof Sucharit Bhakdi)

Elmondják, mielőtt rossz dolgokat tesznek . . . Új cikkek figyelmeztetnek az "Internet Apokalipszis" okoz globális Internet leállítást "hónapokra"

 

Van egy olyan gondolkodási iskola, amely szerint a nagyon nagy rossz dolgok, amelyek megtörténnek, valahogy meg vannak tervezve, és a gonosz tervezőknek el kell mondaniuk az embereknek, hogy mit fognak tenni, mielőtt megteszik. Nem tudom, hányan hisznek ebben, de ha ez igaz, akkor ez nagy dolog: Hónapokig tartó internetes leállásra figyelmeztető cikkek!

Szeptember 7-e körül kezdődött egy kisebb cikkel a University of California, Irvine weboldalán "Élvezd az internetet, amíg tart, a klímaválság tönkreteheti" címmel, majd ezt egy másik nagy cikk egészítette ki a WIRED.com-on "A Bad Solar Storm Could Cause an 'Internet Apocalypse'" címmel, mindkettő a globális internet lehetséges, hónapokig tartó, masszív leállására figyelmezteti a nagyközönséget.

A figyelmeztetések egyértelműek. Sangeetha Abdu Jyothi, [az Irvine-i Kaliforniai Egyetem [informatika adjunktusa] a közelmúltban tartott SIGCOMM 2021 adatkommunikációs konferencián mutatta be a témával kapcsolatos kutatásait, és arra figyelmeztetett, hogy a szélsőséges űridőjárás következményei katasztrofálisnak bizonyulhatnak jelenlegi életmódunkra nézve. "Ami igazán elgondolkodtatott, az az, hogy a világjárvány esetében láttuk, mennyire felkészületlen volt a világ, nem volt protokoll, hogy hatékonyan kezeljük, és ugyanez a helyzet az internet ellenálló képességével is. Az infrastruktúránk nincs felkészülve egy nagyszabású napkitörésre."

Ez így önmagában hamis.

Az internetet eredetileg a Defense Advanced Research Projects Agency, azaz a DARPA tervezte. Valójában az "internetet" eredetileg "DARPA.net"-nek nevezték el, és kifejezetten arra tervezték, hogy az amerikai hadsereg számára megbízható kommunikációt biztosítson egy tényleges nukleáris háború esetén! Tudod, amikor az atombombák egész városokat pusztítanak el, és hatalmas elektromágneses impulzusokat (EMP) bocsátanak ki, amikor felrobbannak.

Tehát a kezdetektől fogva a hálózat lényege az volt, hogy a legrosszabb körülmények között is megbízható kommunikációt biztosítson.

Úgy tűnik, Sangeetha Abdu Jyothi, [az Irvine-i Kaliforniai Egyetem informatika adjunktusa] ezzel nincs tisztában. Vagy talán mégis. Talán az történik itt, hogy a nagyközönséget valóban tájékoztatják arról, hogy mit terveznek?

A WIRED cikke a következőkről számol be:

A globális internetet az ellenálló képességre építették. Ha egy útvonal nem elérhető, a forgalom más útvonalakon átirányul, ami napvihar esetén is fenntarthatja a kapcsolatot, még csökkentett sebességgel is. De ha ezek a létfontosságú artériák eléggé károsodnak, az destabilizálni kezdi a hálózatot. Abdu Jyothi szerint pedig attól függően, hogy a kábelkimaradások hol következnek be, az olyan alapvető adatátviteli rendszerek, mint a Border Gateway Protocol és a Domain Name System meghibásodhatnak, ami további kieséseket okozhat. Ez az internetes változata annak a forgalmi dugónak, amely akkor alakulna ki, ha egy nagyváros forgalmas kereszteződésében eltűnnének az útjelző táblák és a közlekedési lámpák.

Értette ezt? A domainnévrendszer. Ez a nyom arra utal, hogy ami közeleg, az tervben van. A tartománynévrendszer (DNS) az, amivel a kormányzat azonnal megbéníthatja az egész netet, ameddig csak akarja.

A hackerek még ma is a célpontok domain név szervereit veszik célba az elosztott szolgáltatásmegtagadási (dDos) támadásokkal. A kis számítógépes robotok seregének azt a parancsot adják, hogy az ilyen és ehhez hasonló weboldalakat célozzák meg, és a robotok egyszerre több tízmillió kéréssel kezdik el támadni az adott oldal DNS-ét. A webhelyet szinte azonnal túlterhelik, és egyetlen valódi látogató sem tudja elérni.

MIÉRT?

Akkor miért jelzik a hatalmon lévők a propagandamédiájukon keresztül, hogy hónapokig nem lesz internetkapcsolat?

Nos, kiderült, hogy az internet egy nagy nyűg a hatalom számára. Az információk, néha kényelmetlen és komoly információk, úgy tűnik, manapság gyakran kerülnek ki a netre, és ha egyszer kikerülnek, szó szerint emberek százezrei férnek hozzá azonnal.

A megalomán hataloméhes elit nem szereti, ha a tervei messzire kiszivárognak. Ez kellemetlenséget okoz nekik. Néha meghátrálásra készteti őket. Újragondolják, hogyan, mikor, vagy egyáltalán, folytathatnak-e egy adott műveletet. Mindez nagyon kellemetlen és zavaró.

Végtére is, ön és én csak egyszerű marhák vagyunk; akiket a felvilágosult tömeg szeszélye szerint terelgetnek így vagy úgy. Hogy merjük leleplezni a terveiket? Hogy merünk önállóan gondolkodni? Nem. Nem. Nem. Nem. Nem engedhetjük, hogy ez még sokáig megtörténjen.

És ebben rejlik az ok. A teljesen csalárd COVID-19 hamis pandémiáról szóló narratíva szétesik a varratoknál, és az emberek ráébrednek a "vakcinának" álcázott halálos vérrög-oltásos génterápiára, az elitnek nehézséget okoz az egy világkormányra vonatkozó tervei megvalósítása, ahol ők lesznek a kormány. Most, hogy a nagyközönség tudja, hogy a COVID 99,7%-os túlélési arányú, és rájött, hogy az úgynevezett "vakcinák" minden egyes "megmentett" emberre két embert ölnek, a dolgok gyorsan szétesnek az új világrend típusok számára.

Olyanok, mint egy gyerek, aki az ujjaival próbálja betömni a szivárgást a gáton. A szivárgások most már túl gyorsan jönnek. Már nem tudnak lépést tartani vele.

Így hát az egyetlen lehetőségük, hogy hónapokig tartó masszív "leállást" terveznek az internetünkön.

A fenti cikkek alapján már sejthetjük, hogy a tervük az, hogy a Napból érkező napviharra vagy koronakidobódásra (CME) fogják a dolgot.

MIT TEGYÜNK?

Nem tudjuk megakadályozni, hogy kihúzzák a dugót a netről, de megkerülhetjük őket. A kétirányú rádiók jelentik a megoldást.

Ezeket még az elit sem tudja megállítani.

Ó, persze, lehet, hogy néhány frekvencián foltokban zavarják őket, de ez könnyen leküzdhető a csatornaváltással!

Szóval győződjetek meg róla, hogy van egy CB-rádiótok (ne feledkezzetek meg az antennáról) a házba és minden autóba. Még jobb lenne egy HAM rádió, mert a HAM-ot világszerte használják, és a jelek világszerte terjednek. Az emberek egy országban élőben és közvetlenül hallhatják, hogy mi történik sok más országban. Nincs közvetítő. Nincs propaganda.

Számtalan lehetőség van, és mivel én nem árulom őket, nem fogok belemenni ebbe a cikkbe, de fel kell szerelni magatokat. Gyorsan.

https://pokolafoldon.hu/great-reset/elmondjak-mielott-rossz-dolgokat-tesznek

Nemet mondunk a tanárok és diákok kötelező oltására! Együtt a jogokért és a szabadságért

A New York-i oktatási dolgozók a "Tanárok a választásért" nevű platformban egyesültek, hogy tiltakozzanak és demonstráljanak a kötelező védőoltásokra vonatkozó intézkedések ellen, mivel úgy vélik, hogy ez nem csak a védőoltásokról vagy az egészségről szól, hanem az orvosi szabadságról és a totalitarizmusról, és úgy látják, hogy nagyon veszélyes terület felé tartanak, ha betartják az előírásokat.