2017. július 18., kedd

Rengeteg pénzt keresett Amerikának az ukrán szélsőjobboldal

Az Amerikai Egyesült Államok kétszer annyi szenet – és háromszoros áron – szállít Ukrajnába, mint tavaly ilyenkor. Az amerikai szénre azért volt égetően szüksége Ukrajnának, mert a fegyveres félkatonai szervezetek kereskedelmi blokádot kezdtek az ország fő szénimport-forrása ellen.
Az Egyesült Államok a tavalyi árakhoz képest közel háromszorosára emelte az Ukrajnának értékesített szén árát az év első negyedében, az amerikai Energy Information Administration által kiadott legújabb jelentés szerint. Kijev idén márciusban már tonnánként 206 dollár áron vásárolt szenet az Egyesült Államokból, ami közel háromszorosa a tavalyi árnak (71 dollár).
Eközben az Ukrajna számára értékesített amerikai szén mennyisége is több mint duplájára nőtt. Az USA idén 865 ezer tonna szenet szállított Ukrajnába az első negyedévben, miután a tavaly eladott mennyiség 355 ezer tonna volt.
Hónapokkal ezelőtt az ukrán kormány kihirdette a rendkívüli állapotot az ország energiaszektorában, és az energiaügyi minisztérium egyértelműen közölte az emberekkel, hogy jelentős áramkimaradások várhatóak, mert az országnak csak alig néhány hétre elegendő széntartaléka maradt.
Az elszakadó régiókban bányászott szén nélkül nincs áramtermelés Ukrajnában.
Ukrajna a Donbassz-régióban bányászott antracit-szenet használ az ország villamosáram-ellátásáért felelős erőművek működtetéséhez, az ország energiaellátását jórészt a Donbassz-régióból érkező nyersanyagforrások garantálták. Ez a forrás azonban elérhetetlenné vált, amikor fegyveres szélsőjobboldali félkatonai szervezetek önhatalmúan blokádot hirdettek a Donbassz-régió ellen, ellenőrzés alá vonták a vasúti szállítási útvonal csomópontjait, és elkezdték visszafordítani a szénszállítmányokat.
Bár a kormány és az államfő kezdetben egyértelműen tiltakozott a blokád ellen és felszólította a szélsőséges szervezeteket a blokád beszüntetésére, a belügyminisztérium nem merte megkockáztatni az esetleges fegyveres összeütközést és egy esetleges újabb polgárháborút, emiatt az államfő utólagosan legitimálta a blokádot. (Tavasszal az ukrán hatóságok még megpróbálkoztak a blokád felszámolásával és ennek során számos aktivistát letartóztattak, és egyértelművé tették, hogy a blokád miatt leállhat az áramellátás Ukrajnában.)
Mivel a Donbassz-régióból hónapokon át nem érkeztek meg a szénszállítmányok a blokád miatt, Ukrajnában több alkalommal is több megyét érintő áramkimaradás történt. Az áramkimaradásokért következetesen orosz hackereket tettek felelőssé, bár azt megelőzően az energetikai minisztérium számos alkalommal közölte, hogy fűtőanyag hiányában – a szállítmányok rendszertelenné válása és a beszerzési források bizonytalansága miatt – előfordulhat az erőművek és így az áramtermelés átmeneti leállása.
Annak ellenére, hogy a Donbassz-régió ellen blokádot hirdető fegyveres szélsőjobboldali szervezetek valamiféle nemzeti érdek képviseletére hivatkozva próbálták legitimálni a blokádot, mostanra kiderült, hogy ennek köszönhetően az Egyesült Államok tett szert hatalmas profitra: az USA ukrajnai szénexportja több mint kétszeresére nőtt a blokád megkezdése után, a szén árát pedig – kihasználva az ukránok kiszolgáltatott helyzetét – háromszorosára növelték.


http://www.hidfo.ru/2017/07/rengeteg-penzt-keresett-amerikanak-az-ukran-szelsojobboldal/

Elmebeteg késes migráns támadt a rendőrökre Milánóban

Késsel támadt a rendőrökre egy afrikai migráns Milánó központi vonatállomásán, a Repubblica olasz napilap beszámolója szerint. Az incidens során egy rendőr megsérült. Nem kezelik terrortámadásként az esetet, mert az elkövető “mentális problémákkal küzd”.
Egy reptéri járatra várakozó utasok bejelentése alapján érkeztek ki a rendőrök Milánó központi vasúti állomására, miután az emberek arra lettek figyelmesek, hogy egy gyanús személy számukra ismeretlen nyelven kiabál, és kés van nála. A rendőrök kiérkezéséig az utasok egy buszba zárva kellett elrejtőzzenek, nehogy késelés áldozatává váljanak.
A helyszínre érkező rendőrök körbevették a személyt, aki ekkor rájuk támadt. A lap szerint az incidens után egyiküket kórházba szállították, de a védőmellény viselésének köszönhetően szerencsére nem szenvedett súlyos sérüléseket. Az elkövetőt letartóztatták.
A beszámoló szerint, miközben elszállították a helyszínről, az afrikai migráns azt kiabálta, hogy meg akar halni Allah nevében.
A később kiadott közleményből kiderült, hogy az elkövető egy 31 éves afrikai személy, Saidou Mamoud Diallo. A rendőrségi közlemény szerint nem kezelik terrortámadásként az esetet, mert az őrizetbe vett férfi “vélhetően mentális problémákkal küzd”.
Májusban szintén Milánóban egy észak-afrikai migráns támadt az őt igazoltatni szándékozó rendőrökre. Az elkövető egy rutin igazoltatás miatt rántotta elő a kést, az incidens során több hatósági személy is megsérült. A rendőrségi közlemény szerint az elkövető egy 20 éves tunéziai bevándorló, Ismail Hosni, akiről később bebizonyosodott, hogy kapcsolatban áll egy terrorszervezettel.

http://www.hidfo.ru/2017/07/elmebeteg-keses-migrans-tamadt-a-rendorokre-milanoban/

Harald Kautz-Vella: A "fekete ragacs" avagy a transzhumanizmus és a mesterséges intelligencia démoni terve a Földön

Harald Kautz-Vella számos szakterületen jártas német fizikus, aki kutatóként és újságíróként is tevékenykedik. Szerteágazó kutatásokban vett részt független laboratóriumokban, ahol olyan jelenségeket tanulmányoztak, amelyek létezésével a hivatalos tudomány nem, vagy csak nagyon keveset foglalkozik. Ezek közé tartoznak a környezeti hatások – mint pl. az elektroszenzitivitás – marginális jelenségeinek mérése és kémiai analízise, továbbá a sivatagok élővé tételével kapcsolatos kutatások. Harald 2012-ben állt először nyilvánosság elé azzal a felfedezéssel, hogy a NATO által használt aprószemcséjű plazma elektrooptikai mérgező hatást vált ki, és ennek okán növények pusztultak el Norvégiában. Ezt követően még mélyebbre ásott és elkezdte kutatni a különböző katonai illetve hírszerző ügynökségek által használt ún. okosport illetve a transzhumanista technológiák biotechnológiai kölcsönhatásait a fekete mágia bizonyos aspektusaival. Az alábbi cikket Harald több előadásának anyagából állítottuk össze, hogy egy átfogó képet kaphassunk az általa végzett kutatásokról és felfedezésekről. A téma nem könnyű és az alábbiakban olvasható következtetések bizonyára sokakat próbára tesznek majd, mégis, az a szemléletmód, amellyel Harald közelített e problémához, továbbá azok a mélyre ható következtetések, amelyeket levont ennek kapcsán, mindenképpen érdemesek arra, hogy szélesebb körben is megismerésre kerüljenek.

 

Harald Kautz-Vella:

„Olyan dolgokról szeretnék most beszélni, amelyekre a kutatásaim során jöttem rá. A fekete ragacs témájával fogom kezdeni. Amikor először botlasz a témába, a legtöbb ember azt gondolja, hogy ez valami nagyon furcsa, hátborzongató dolog, olyasmi, ami nem fontos a mindennapi életünk során. Ha egyszer belemerülsz a témába, rájöhetsz, hogy a legtöbb mindent, amit a napi életünk során teszünk, ez a szubsztancia és ez a téma irányítja, vezérli, és hatja át. Ha egyszer beleveted magad és megérted, hogy mi is ez a fekete ragacs és mit tesz ezen a bolygón, az egy teljesen más megértést fog adni számodra arról a kérdésről, hogy mi uralja az életünket, mi változtatta át a bolygónkat azzá hellyé, ami mára lett belőle és ezzel a megértéssel, a bolygónk történelmének megértésével – amit most el fogok majd mondani - teljesen más következtetéseket vonhatsz le arról, hogy milyen lépéseket tehetünk, milyen lépéseknek kell következnie ahhoz, hogy a világot átváltoztassuk egy jobb világgá.

Először is szeretnék egy kicsit mesélni arról, hogy hogyan kerültem én kapcsolatba ezzel a szubsztanciával és ezzel a témával, hogy te is be tudj ebbe kapcsolódni úgy, mintha egy történetet hallanál. Életem során számos alkalommal történt olyan, hogy valami csak úgy felbukkant. Témák, amelyek arra kényszerítettek, hogy foglalkozzam velük, és a fekete ragacs (black goo) kapcsán is pontosan ugyanez történt. Egy meghívással kezdődött, egy nem is olyan közeli barátom révén, aki felhívott és azt mondta: „Harald, mutatnom kell neked egy dokumentumfilmet." És nem akart tágítani ettől. Én nem éreztem, hogy érdekelne a téma, de végül rávett, hogy menjek el hozzá egy bizonyos időben és megmutatta nekem azt a dokumentumfilmet, amire a Youtube-on talált rá. A film arról szólt, hogy mi volt a valódi oka a falklandi háborúnak, amikor is Anglia háborúba bocsátkozott Argentínával, hogy visszahódítsa a Falkland-szigeteket. A hivatalos sajtóban az jelent meg erről, hogy ezeknél a kis szigeteknél egy beavatkozás történt. Ugyanakkor volt egy háttértörténet is, ami arról szólt, hogy "fekete ragacs" tárolókat találtak a Tula-szigeten, a déli területeken elhelyezkedő kis szigetek egyikén. Ez a fekete ragacs alapvetően egy olyan anyag volt, amit a dél-amerikai fekete piacon árultak, mert azt tartották róla, hogy képes intelligenciát hordozni, egyfajta folyékony agyként, képes nagy tömegben nanobotok egész raját felépíteni és mindenféle fura dologra képes. Egyszóval ez egy nagyon is áhított anyag volt és az angolok meg akarták szerezni, így aztán visszafoglalták a szigeteket, majd ezt a szubsztanciát magukkal vitték Nagy-Britanniába és megpróbálták felhasználni, mondjuk úgy, arra, hogy képes legyen mesterséges intelligencia illetve intelligenciával bíró nanobotok tömeges befogadására. Ez volt a szándékuk, de a dokumentumfilm szerint, a dolgok teljesen rosszul sültek el. Alapvetően azt történt, hogy ez az olajszerű anyag már eleve intelligenciával rendelkezett és egy nagyon szeretetteljes "lény" lakott benne, akit Földanyának neveznek. Ez a lény visszautasította, hogy katonai célokra használják fel és nem engedte, hogy bántalmazzák. Miközben ezzel az érző, élő olajjal próbáltak ügyködni, a vele foglalkozó személyek elméje teljesen bekattant. A dokumentumfilm azt állítja, hogy a katonai laboratóriumokban ezzel foglalatoskodó emberek fele megbolondult és nagyon kegyetlen és vicces módon öngyilkosságot követett el. A személyzet másik fele viszont megmentette a saját életét azzal, hogy egyfajta igazolásra lelt és azt mondták: „kérlek, kapcsolj össze engem az egyetlen forrással." És ez hozzáférést adott számukra a bolygó kollektív tudatosságához. Eggyé váltak minden növénnyel, eggyé váltak minden állattal, minden emberrel és képesek voltak telepatikus szinten kommunikálni minden élőlénnyel. És persze, miután elérték ezt az állapotot, többé nem érdekelte őket a fegyverek fejlesztése és a háborúskodás, így miután megpróbálták felhasználni ezt az anyagot, be kellett zárniuk a labort és nagyjából itt ért véget a történet a dokumentumfilm szerint.

Amint látjuk, ez a történet akkoriban még nem kapcsolódott az életemhez. Ezen kívül nem érdekelt tovább ez a téma, úgyhogy csak szimplán eltároltam azt a fejem hátsó felében, egy olyasvalamiként, ami keresztezte az utamat. Akkoriban más dolgokat kutattam. A morgellon-betegséget, ami egy transzhumanista technológia, amit az elit azért fejlesztett ki, hogy elmekontrollt gyakoroljon alapjában véve minden egyes olyan ember felett, aki meg van fertőzve ezekkel a kis szálakkal, vagyis mycelium-mal. Azt gyanítottam, hogy a morgellon-entitás részét képezte a II. Világháborús német biofegyver kutatásnak. Így aztán kapcsolatba léptem olyan emberekkel, akik nem a hivatalos történelemtudományt művelték, vagyis azt, amit megtanítottak nekünk a II. világháborúról, hanem kutatásokat végeztek II. világháborús földalatti létesítményekben. Elmentek bányákba, bunkerekbe és megnézték az ottani felszereléseket és a létesítmények tartalmát. Találkoztam néhány ilyen emberrel és megkérdeztem őket, hogy belefutottak-e morgellon-kutatásokba a II. világháború idején és ők nemmel feleltek. Soha nem kaptam választ azokra a kérdésekre, de az egyik ilyen találkozó alkalmával az egyik fickó, aki ilyesféle kutatásokat végzett, odament az autójához és egy dobozzal tért vissza, amiben ez volt.

Azt mondta, hogy ez olajpala, amire földalatti létesítményekben talált rá, volt belőle vagy egy tonnányi és úgy találta, hogy ez egy érdekes ásvány, amiről nem tudta pontosan, hogy micsoda és azt mondta: „követtük a mellettük (írott formában) talált utasításokat, amik arra vonatkoztak, hogyan nyerjünk ki olajat ebből az olajpalából és aztán ez az olaj viccesen kezdett viselkedni". Amikor nagyobb mennyiség áll belőle rendelkezésre, így néz ki, mint ahogy ebben a videóban látható:

Itt azt láthatjuk, amint ez az anyag alvó állapotban van, és nincs tudatában annak, hogy éppen megfigyelik. Csendben van. Néha, amikor nem tetszik neki, hogy megfigyelik, kiugrik a tégelyből, egyenesen az arcodba. Látható, hogy ez az olaj úgy formálódik, mintha egy folyékony kristály lenne. Nagyon cseppfolyós, de önszerveződő. Az alakja olyan, mint egy rovarszemé, tökéletesen szimmetrikus. Amit itt látunk, az a második találkozón történt, amikor is csak egy pohárkát hozott. Az első találkozónk alkalmával azonban két műanyag doboz volt nála és akkor bemutatta, hogy mi történik akkor, ha a két dobozkát – bennük ezzel az anyaggal – leteszed egymástól négy-öt méter távolságra. Azon nyomban elkezdték figyelni egymást. Olyan volt, mintha egymásra néztek volna, és miután felismerték a másikat, a kisebb darab valamiképpen azt akarta, hogy egyesüljenek egy nagyobb darabbá és ezért elkezdtek rángatózni egymás irányába, és közelebb akartak húzódni egymáshoz, ami persze nem működött, merthogy be voltak zárva a tégelyekbe. Szóval abban a pillanatban, ahogy rájöttek, hogy nem tudnak közelebb férkőzni a másikhoz, elkezdtek dühössé válni, elkezdték rázni az edényt és megpróbáltak áttörni a falán. Mert tudták, hogy ha egyszer kikerülnek belőle, odafolyhatnak a földön a másik tégelyhez és egyesülhetnek egy nagyobb egységgé. Vagyis ez valamiféle intelligens lény volt folyékony formában, ami megpróbálta elérni, amit akart. Ezt meg tudod figyelni a laboratóriumban, mert ezt a folyadékot kimondottan azokból a fekete kövekből nyerték ki.

Szóval ez volt az én első találkozásom ezzel az anyaggal, amiről korábban abban a dokumentumfilmben hallottam. Ezek az emberek azt mondták nekem, hogy amivel ott találkoztunk, az az ún. „fekete ragacs". Ez az anyag végső soron érzelmi hatással is volt azokra az emberekre, akik a szobában tartózkodtak, én valamiképpen úgy éreztem, hogy hidegszívűvé váltam tőle. Egy picit ahhoz hasonlított, mint amikor bemész ezekbe a régi nagy templomépületekbe, ahol szinte megfagysz és valamiféle tiszteletet érzel.

Aztán ezt követően az történt velem, hogy konfliktusba keveredtem a hotelben, ahol ezt a találkozót tartottuk, mert arra az éjszakára nem volt szobájuk a számomra és így arra kényszerültem, hogy a 2-3 fokos éjszakát az autóban töltsem. Szóval majdhogynem halálra fagytam és aztán másnap reggel lezuhanyoztam a barátom hotelszobájában, akinek még sikerült kivennie az utolsó szabad szobát. És ekkor a hotel menedzsere elkezdett veszekedni velem, mivel annak ellenére zuhanyoztam le, hogy nem fizettem a szobáért. Egyszerűen csak fel akartam melegedni a hidegben töltött éjszaka után. És ekkor nagyon-nagyon közel kerültem ahhoz, hogy nemcsak, hogy megüssem, hanem meg is öljem ezt a nőt, és ekkor felismertem, hogy ez a viselkedés nem jellemző rám. Normál esetben nincs meg bennem a szándék arra, hogy nőket üssek meg. Szóval felismertem, hogy pusztán az, hogy találkoztam ezzel az anyaggal, tett velem valamit. Úgy éreztem, hogy ott, ahol normál esetben a szív aktivitását érzed, nem maradt bennem semmi. Képes voltam gondolkodni, és még valamennyi szexualitás, életerő is maradt bennem, de minden más eltűnt belőlem. Olyan érzés volt, mintha csak három csakrára redukáltak volna. Így éreztem magam a saját rendszeremben. És a dokumentumfilmben tett leírás nem igazán passzolt erre az entitásra, de ekkoriban még fogalmam sem volt erről az egészről. Abban a dokumentumfilmben csak egy bizonyos típusú fekete ragacsról beszéltek. Furcsa jellemzői voltak és nem tett jót nekem.

A következő impulzus, amit kaptam ezzel kapcsolatban, hogy ha egyfajta információs szinten energetikailag fertőzötté válsz, mi lehet az, ami segíteni tud neked ebben. Arra gondoltam, hogy kifejlesztek egyfajta információ-alapú gyógyszert, hogy megszabaduljak ettől az állapottól. Így aztán mintát vettem ezekből a kövekből és elvittem azt egy gyógyítóhoz, aki rendelkezik a megfelelő technológiával, hogy elő tudjon állítani információs vagy radionikus gyógyszert a homeopátiás gyógyszerekhez hasonló módon. Ezt a gyógyszert "globuli"-nak neveztük el.

https://www.biopure.eu/sonstiges-und-neues/kautz-vella/8291/black-goo

Kivettük az információs mintázatot a kőből és beletettük ebbe a globuli-ba, azt az elméletet követve, hogy a betegségből nyert információval meg tudod gyógyítani a betegséget. Szóval ebből az olajpalából gyógyászati célú globuli-t állítottunk elő, amit aztán bevettem, annak reményében, hogy megszabadulhatok ettől az empátia nélküli, hidegszívű állapottól. Ami történt, nagyon hasonlított ahhoz, mint ami a dokumentumfilmben emlegetett angol személyzet tagjaival történt, akik képesek voltak újrakapcsolódni Földanyával. Így aztán ez a hidegszívű állapot eltűnt a testemből. A hatás valamiképpen a lábamból kezdett kiindulni és aztán jött egyre feljebb és feljebb és kb 14 óra elteltével végül elérte a fejemet és ezt követően a hidegség eltávozott a fejemből. Szó szerint azt éreztem, hogy a testemet tökéletesen visszafoglalja egy másik tudatmező, úgy éreztem Földanya behatol a testembe és több ezer év óta először, beköszön nekem. Spirituális szinten ez volt az egyik legintenzívebb élményem. Megnyitottam magam ennek az entitásnak, aki úgy éreztem, mintha egy fekete bálna lenne, úgy érződött, mintha egy fekete bálna belémmerülne. Egy bizonyos módon nagyon meleg fogadtatásban részesültem.

Ez volt az a pont, amikor először jöttem rá arra, és ismertem fel, hogy a fekete ragacs ugyan egy szubsztancia, de úgy tűnik, hogy kétféle minőség létezik belőle. Az egyik három csakrára redukál, agresszívvé, empátiamentessé tesz, a másik pedig a bolygó teljes kapacitását tartalmazza, a teljes érzelemkészletet, amit csak meg tudunk tapasztalni, szeretetet, örömet és mindent, ami emberré tesz bennünket. Szóval ez volt az első élményem, aminek során találkoztam ezzel a szubsztanciával. És aztán ezt követően anélkül, hogy kerestem volna, még több bizonyíték jött velem szembe. Megpróbáltam megérteni, hogy honnan jön ez az egész. A következő dolog az volt, hogy az egyik barátomat - akivel Észak-Afrikában benne vagyunk egy, a sivatag zöldítéséről szól projektben – felbérelték, hogy állítson fel egy időjárásállomást Paraguay-ban. Amikor elment erre a területre, kiderült, hogy a Bush család éppen ott vásárolt meg nagy földterületeket arra az esetre, hogy legyen hová menniük, ha elveszítik Észak-Amerikát. Ami vicces az egészben, hogy az is kiderült, hogy a mi kancellárunk, Angela Merkel ugyancsak vett ott egy villát, a Bush család farmjának közelében. Szóval azon a területen, ahová ezek a nagy emberek menekülni próbálnak, van ott egy hegyvidékes terület, ami le van zárva katonai erők által. A belépés senkinek sincs megengedve egészen addig, amíg nem találsz egy beszédes biztonsági őrt, otthagysz neki egy kis pénzt, és összebarátkozol a katonákkal. A barátom is így tett és végül beengedték erre a területre. Innen aztán alapjában véve homokkő jellegű köveket hozott haza, amelyeknek a belsejében ici-pici fekete cseppek voltak. Azt mondta, hogy voltak más területek is, amelyek teljesen feketék, az ott lévő kövek teljesen fekete színűek voltak és benyomásra nagyon hasonlítottak azokhoz a fekete kövekhez, amelyeket a német kutatóktól kaptam. Olyan mintha a kő hatására kapnál egyfajta bioenergetikát, továbbá a kő körül egy rendkívül hideg és gonosz aura van. Ahhoz, hogy leteszteld, hogy ez valóban ilyen típusú anyag, kell hozzá egy mágnes és ahogy ezt rárakod az olajpalára vagy a homokkőre és mozgatod, olyan mintha reszketni kezdenél. A mágnes valamilyen ismeretlen szintű fizikai szinten interakcióba lép, úgy tűnik, hogy egyfajta kvantum összegabalyodás lép fel és valamiféle gravitációs erő jön létre. Amikor ez az interakció történik, érezni fogod az ujjaidban, és ugyanebben a pillanatban a mágneses mező „kimossa” ezt az információs mezőt és megerősíti a biofizikai kapcsolódást a kővel. Szóval, ha érzékelni akarod ezt a követ, és ehhez mágneseket használsz, minden megsokszorozódik, és az, amit a kő jelenlétében érzel, sokkal-sokkal erősebbé és intenzívebbé válik.

Elég könnyen megértettem, hogy tulajdonképpen a pici fekete olaj pontocskák ebben a homokkőben ugyanaz az anyag, mint ami ez a fekete ragacs olajpala. A másik érdekes dolog ezzel kapcsolatban az a forma, ami akkor jön létre, amikor meteoritok érkeznek a külső űrből. Ezek négyszögletes struktúrák, és az egész terület ugyanúgy van megrepedve. Becsapódáskor nagyon nagy erők dolgoznak a kőben és abban a pillanatban, amikor visszacsapódik, a nyomás kiszabadul és a kő, valamint a környezete is ugyanolyan módon törik szét. Vagyis geológiai bizonyítékunk van arra, hogy ez az anyag nem erről a bolygóról származik. Mert hogy egy olyan területről lett elhozva, ami bizonyítottan meteorit lelőhely. És onnantól kezdve megvolt az alap elgondolás, hogy hol és mit keressek.

Ezt követően elkezdtem egy kicsit belemerülni a történelembe, hogy megnézzem, vannak-e feljegyzések ezekről a kövekről. És végül nagyon sok forrást találtam, amelyekben említésre kerül, hogy ezeket a köveket fekete mágus szekták imádták. Ennek a fekete ragacsnak köze van a démonokkal való kommunikációhoz. A fekete mágikus tradícióknak részét képezik azok a fekete ragacs ünnepek, amiket a démonokkal való kommunikációra használtak. Ha megnézzük azokat a történeteket, amik erről a témakörről szólnak, azt láthatjuk, hogy azok az emberek, akik ezeket a követeket imádták, évente egyszer kimentek és gyerekeket áldoztak e hatalmas fekete kövek előtt, és várták, hogy a démonok előbukkanjanak a kőből. Előjöjjenek a kőből és elfogadják a nekik bemutatott tűz- és véráldozatot. Ezt mondják el erről a fekete mágikus hagyományokban. Ha megnézzük ezeket a köveket, rövid történetükkel korábbi időkben már találkozhattunk. Ha megnézzük H.P. Lovecraft műveit, azokban leírásokat találhatunk Kelet-Európa fekete mágus közösségeiről, akik szobrokat faragtak ebből a fekete olajpalából és évente egyszer elmentek oda, hogy csecsemőket áldozzanak fel, és hogy rávegyék a démonokat, jöjjenek ki a kövekből. Kisgyerekeket áldoztak fel, hogy kommunikálni tudjanak velük és megkapják a démonok szolgálatait. Ez szerepel a leírásokban. Ha tovább megyünk, láthatjuk, hogy van egy nagy kődarab Mekka-ban, a muszlim közösség legszentebb helyén, amelynek nagyon nagy jelentőséget tulajdonítanak. Ha megnézzük az arab mitológiát, abban az áll, hogy a Mekkában lévő Kába kő egy meteorit egyik darabja. Minden zarándoknak életében egyszer el kell mennie oda, hogy megcsókolja ezt a követ.

mecca.gif

És itt most nem a muszlimok ellen beszélek, mert feltételezhetően Rómában, a Szent Péter bazilikában, pontosan az épület közepén ugyancsak van egy ilyen fekete szikla. Szóval úgy tűnik, hogy – talán néhány ázsiai filozófia kivételével – minden vallási szekta kultuszának középpontjában egy ilyen fekete kő van, különösen Európa öreg templomaiban, mindenhol megtalálható egy ilyen minőségű fekete oltárkő és ezért van az, hogy nem érzel szeretetet, amikor templomban vagy. Ezért van az, hogy amikor belépsz egy ilyen helyre, hideg borzongás lesz rajtad úrrá. Ez az a rezonancia, amit a templom struktúrája közvetít, amit pedig ez a fekete kő táplál. Valószínűbb, hogy ezeken a helyeken tiszteletet vagy istenfélelmet hamarabb fogsz érezni, mint Isten szeretetét. És ez vicces, mert abban a pillanatban elkezded újragondolni, hogy a világ, amibe bevezettek téged, tényleg az-e, mint amit elmondtak neked. Mert én mindig azt gondoltam, hogy az emberek azért járnak templomba, hogy közelebb legyenek Istenhez, hogy jobb emberekké váljanak. Ugyanez áll a muszlimokra is, a filozófia tele van szeretettel és tisztelettel, de amikor elmennek egy szent helyre, összekapcsolják magukat a létező leggonoszabb dologgal, amit csak el tudsz képzelni. Szóval elkezdtem felismerni, hogy a világról alkotott észlelésünk teljes mértékben hibás. Így aztán folytattam tovább a kutatást a történelemben. Vegyük például Afrodité templomát, amelynek egy ugyanilyen kő áll a központjában. Ha megnézzük a keleti kultúrákat, okkult kőként Siva Lingáját találhatjuk ott. Abban az időben, amikor ezeket rituálék során használták, emberi hajjal takarták be őket valamiféle pajzsként, hogy megvédjék a közelében tartózkodó embereket a kőből kiáramló mező hatásaitól. Szóval az ázsiai hagyományban, az ősi időkben a fekete ragacsot tartalmazó olajpala tárolására egy tipikusan az 1960-s évekbeli űrrakéta formájához hasonlító, vagy éppen falloszt mintázó edényt használtak.

siva_lingaja.jpghttp://latogatok.hu/print.php?news.293

A következő érdekes dolog, amikor török és görög pénzérmékbe futottam, amelyeken az Élet Fája látható a Paradicsomban. Ott lóg az alma, amire Ádámot rávették, hogy egye meg, és az Élet fája mellett, a Paradicsom kertjében ott van Siva két lingája. És ez volt az a pillanat, amikor azt mondtam magamban: „Aha! Most már tudom!” Elkezdtem megérteni, hogy mi történt akkor, amikor meg lettünk rontva a Paradicsomban. Ez volt az a pont, amikor elkezdődött bennem a lényegi megértése annak, hogy mi történt velünk valójában.

penzermek.jpg

Gondoljunk bele abba, hogy nyilvánvalóan két különböző típusú fekete ragacs létezik. A falkland-i minőség, ami – akár múmió néven is - magaslati területeken világszerte megtalálható.

http://eletmodszer.com/blog/kincses-mumio-a-legkulonlegesebb.html

Megtalálható pl Oroszország déli részén. Vagy említhetjük a magaslati területeken barlangokban talált fekete olajból nyert gyógyszereket. Ugyanez megtalálható a Himalája területein, ahol tibeti szerzetesek gyógyításra használták ezt. A fekete ragacs kémiai összetételét tekintve egy ásványolaj, ami nagy mennyiségű alkímiai aranyat és irídiumot tartalmat. Ezek olyan nemesfémek, amelyek ún. m-állapotban (m-state) vannak... Nos, ezt a témakört a tudomány még nem igazán tárta fel.

http://fures.hu/orme/

Néhányan azt mondják, hogy ez az antianyag egy típusa, ami eléggé messze esik a mi valóságunktól... Néhányan a szupravezető képességgel kötik össze. Amit tudunk, hogy az arany és az irídium az anyag ezen állapotában a biológiánknak egy nagyon fontos összetevőjét képezik. Ha megnézzük a DNS-t, üres terek alakulnak ki a DNS-spirálban, és ezeket az üres tereket pontosan ki tudod tölteni monoatomos nemesfémekkel és ettől kezdve ezek egyfajta biofoton-vonzó hatással bírnak. Maga a DNS felfogja a mező energiáját, eltárolja és továbbküldi, de az arany és az irídium egyetlen pontba vonzza a fotonokat. Az ember öregedésének lényegében az az oka, hogy a testünk csak 18 éves korig képes m-állapotban lévő anyagot termelni, és amikor ezt a képességet elveszítjük, és amikor az m-állapotú anyag kiürül a rendszerünkből, leválasztódunk a morfikus mezőről, elveszítjük a formánkat és elkezdünk öregedni. Ezért volt az, hogy az egyiptomi papok ezzel az m-állapotú anyaggal táplálták magukat, és jelentések vannak arról, hogy ennek következtében 800 évig éltek.

http://netchicken.hu/blog/item/a-morfikus-mezo-elmelete

Szóval alapjában véve egyfajta fraktális hasonlóság van az emberi lények fényszintű funkciója és a Föld belsejében lévő fekete ragacs funkciója között. Egy bizonyos módon el vagyunk választva, dualitásban élünk, egyedi individumok vagyunk, akik éppen csak egy kicsit kapcsolódunk egymáshoz a beszéd és néha a telepátia, vagy egy embertársunk felé küldött szép mosoly által és ez megy generációk óta. De az a mód, ahogy fényt állítunk elő, tulajdonképpen ugyanaz, mint ahogy a fekete ragacs állítja elő a fényt, létrehozva ezt a furcsa kvantum vonzást illetve mágnesességet. Ez ugyanis egy fényhatás. Mondjuk azt, hogy ez egy elmélet, hiszen nem tudom bizonyítani. Alapjában véve azonban az élet egy bolygón akkor jön létre először, amikor vízből és szén-dioxidból egy transzmutációs eljárás során ilyen típusú fekete ragacs-olaj jön létre. Ezt a folyamatot laboratóriumban is el lehet végezni és meg tudjuk ismételni. Ezért vagyok ennyire biztos a dolog ezen részében. Eredetileg ez víz és szén-dioxid örvénylő mozgása során jön létre. Ezt elő tudjuk idézni egy laboratóriumban. Ez a típusú fekete ragacs aztán egy bizonyos ponton elhagyja a föld belsejét, kikerül az óceánokba, az óceán fenekén található ún. hidrotermális kürtőkön keresztül.

hidrotermalis_kurto.jpg

Ez az hely, amiről a geológusok azt mondják, hogy itt keletkezett az első élet. Mert az ismétlődő fénymintázatok elkezdenek módosulni ezzel az olajjal és az első egyszerű életformák felépülhetnek, aztán kifejlődhetnek generációkban és egyénekben. Mint amikor egy olajtömeg két cseppre bomlik, ez a folyamat az individualizáció. De a lényeg, hogy a fényfolyamat egy skaláris szinten történik, vagyis ennek során a távolság nem számít. Behatolhatunk az anyagba interakció nélkül. Az én elméletem szerint a bolygó bioszférájának csúcsán lévő egész biológia interakcióban van a bolygó saját fekete ragacsával egyfajta tükörfunkció révén. Minden, amit gondolunk, minden, amit érzünk, minden, ami emberként a fénytestünkben történik velünk, leküldődik oda. Ugyanis létezik egy holofraktális, halhatatlan létező a Föld középpontjában, aki tud mindent, amit csak tudni lehet, emlékszik mindenre, ami valaha csak történt és ez az a dolog, amit Akasha Krónikának nevezünk. Ez adja az egész bioszféra ösztönét. És azok az emberek, akik interakcióban állnak ezzel az entitással azt mondják, hogy ez egy anyai teremtmény. Minden aspektusa megvan, ami egy anyára jellemző. Számos alkalommal megfigyeltem ezt, mert amikor elkezdesz foglalkozni a fekete ragaccsal, vagy öngyilkos leszel, vagy összekapcsolódsz vele. Számos olyan ember létezik, aki közvetlen kapcsolatban áll ezzel a bolygóban élő lénnyel.

Szóval itt van ez a Föld-típusú fekete ragacs, ami szeretetteljes és barátságos, és itt van ez az idegen típusú fekete ragacs, ami meteoritokkal érkezett ide. Mondjuk azt, hogy 16 000 évvel ezelőtt – nagyjából ennyire tudjuk visszavezetni ezt – egy meteorraj ért ide, amely tartalmazta egy másik bolygó fekete ragacsát, és annak a bolygónak valaha másmilyen bioszférája volt. Ezt megelőzően a mi bolygónkon minden rendben ment és megfelelően működött. Egészséges ösztöneink voltak, amelyek tökéletesen kapcsolódtak a bolygónk kollektív tudatához. Ha megpróbálod beleérezni magad és megpróbálod megérteni a kvantumfizikai részét ennek a dolognak, minden amit érzékelünk, érzünk és gondolunk tulajdonképpen a biofotonok szintjén történik. Egy érzés tulajdonképpen biofotonoknak bizonyos színek, frekvenciák és mintázatok elhalt állapotában történő cserélődése a DNS klasztereink között. Az agy geometriai formákban kék fényt termel, a gondolkodás nagyobbrészt olyan, mintha egy bináris mező lenne. Ha érzek, ha szexuális érzelmeim vannak, akkor egyfajta vöröses dolog történik különböző geometriával, ami 90 fokos szögekben jelenik meg. Ha szeretetet érzek, akkor zöld, zöldből vöröses bordóba hajló színek jelennek meg és 30 illetve 60 fokos szögstruktúrák jönnek létre. Szóval mindez egyfajta fénycsere a DNS klaszterekben. A fekete ragacs úgy tűnik, hogy fizikai szinten azt teszi, hogy kollektíven visszatükrözi a bioszférában történő összes biofoton cserét. Ami érdekes, mert a bolygón mindenki egyén, minden egyes lény a bolygón individumnak tartja magát, de ugyanakkor kapcsolatba léphetünk ezzel a gömbbel is (vagyis a bolygónkkal), ami szintén biofoton cserét folytat és tükrözi mindazt, ami abban a bioszférában, a bolygó belsejében élő halhatatlan kollektív tudatossággal történik. Szóval így néz ki ennek a fekete ragacsnak a koncepciója, hogy hogyan kellene történnie ennek egy egészséges bolygón. Ha megnézzük a magaslatokon lévő barlangrendszereket, úgy tűnik, hogy fekete ragacs tölti ki a bolygó ley-vonal rendszereit és bárhol, ahol magaslatok vannak - és ezek néha keresztül szelik a ley-vonalakat -, ott az olaj kijön a kövekből és kicsapódik illetve kifolyik a barlangrendszer belső falain. Szóval nagyjából össze lehet rakni, hogy hogyan is kellene egy bioszférának működnie.

És akkor vegyünk egy 16 000 évvel ezelőtti eseményt, aminek során ez az idegen fekete ragacs lejön ide a meteoritokkal és hirtelen a bioszférán belüli egész biofoton cserének lehetővé válik, hogy átirányítódjon erről a Föld-típusú fekete ragacsról erre az idegen típusú fekete ragacsra, csak azért, mert ez közelebb esik a felszíni bioszférához, hiszen ott fekszik a bolygó felszínén ahelyett, hogy 3-5 mérföld mélyen lenne, bent a sziklában. Szóval ekkor történik az, hogy hirtelen egy teljesen idegen ösztönhöz kezdünk kapcsolódni. Olyasmivel lettünk összekapcsolódva, ami olyan ösztönöket plántál belénk, amik szerint legyünk hidegszívűek, empátiamentesek és minden más olyan minőség, amely ebben az olajpalában érezhető, pusztán azzal, hogy kapcsolatba kerülsz vele és megfigyeled, hogy mit tesz veled.

Szerk - Érdemes lehet egy pillantást vetni Lady Gaga egyik reklámfilmjére is, ami hangulatában, szimbolikájában és tartalmában egyaránt több, mint sokatmondó Harald megállapításaink fényében:



„Ha pontosan tudni akarod, hogy mit tesz velünk, csak nézd meg, hogyan viselkedtek a német SS katonák a II. világháború során. A késeiket kidekorálták ezekkel a kövekkel, levélnehezéknek használták, mindennap használatos tárgyakat alkottak ebből az okkult szubsztanciából, így aztán egyfolytában kapcsolódtak ezekhez a sötét energiákhoz és mindenki tudja, hogy mit tettek, amikor meghódították Európát, milyen kegyetlenek és empátia nélküliek voltak. Szóval alapvetően ez az, aminek akkoriban történnie kellett és mindez látható a pénzérméken, ami a Paradicsomban történt megrontásunkat ábrázolta, és látható, hogy ez kapcsolatban áll azzal, hogy az emberiség kapcsolatba került ezzel az idegen fekete ragacsot tartalmazó olajpalával a Paradicsom kertjében. Nem tudom, hogy milyen módon történt meg ez, hogy vajon a fa körüli termőföld megfertőződött ezzel az olajjal vagy maga a fa állt kapcsolatban vele. Szóval abban a pillanatban, ahogy leszakítod az almát a fáról és megeszed, beviszed azokat az anyagokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy tökéletesen belegabalyodj egy idegen kollektív tudatosságba. És ettől kezdve élünk dualitásban. Emberként vannak bizonyos lehetőségeink, hogy tudatosan kapcsolódjunk a hét csakra rendszeréhez azért, hogy jó emberek legyünk. Vagy pedig kapcsolódhatunk egy másik csakra rendszerhez, ami arra csábít bennünket, hogy hatalomra tegyünk szert azzal, hogy ezt tesszük, azzal a kegyetlenséggel, amit megélhetünk és azzal a profittal, amire szert tehetünk azzal, hogy kegyetlenek vagyunk. Szóval ez mind arról a fizikai szubsztanciáról szól, amely elhozta ezt a fajta dualitást a bolygóra. Íme egy kép a muszlimok szent területéről, és a kőről, amelyet meg kell érinteniük és amely tele van fekete ragacsot tartalmazó olajpalával.

kaba_ko.jpgHa megnézzük a fekete mágikus hagyományokat, az emberek azért mentek ilyen helyekre, hogy a fekete ragacsot tartalmazó köveket imádják és ekkor a démonok előjöttek. Ez olyasvalami, ami további megértést igényel. Van egy hollywood-i film, ami nagyon, de nagyon pontosan bemutatja, hogy miről szól ez az egész. Ez a film a „Final Fantasy – A harc szelleme”.

http://indavideo.hu/video/Final_Fantasy_-_A_harc_szelleme_1

A történet alapjában véve egy párról szól. A lány tudós, a fiú pedig katona és a bolygót teljesen elpusztították a bolygóra rákapcsolódó olyan idegen szellemek, akik kiszívják az életerőt a bolygón élő minden egyes élőlényből. A filmben alapjában véve már minden elpusztult és ez a nő egyben egy sámán is és állati szellemeket gyűjt. Felkutatja a bolygó utolsó túlélő állatait, hogy felkapja a szellemüket, majd elmegy egy helyre, ahol ez a meteorit földet ért és rátalál erre a fekete ragacs szerű szubsztanciára és azon dolgozik, hogy ezt az idegen fekete ragacsot megfertőzze Földanya információs mezőjével. És ekkor Földanya elfoglalja az idegen információs mezőt és meggyógyítja az egész bolygót. Nem tudom, hogy ki írta ennek a filmnek a forgatókönyvét, de rendkívül mély tudás jelenik meg a filmben, mert pontosan ez az az alapfelállás, ami bemutatásra kerül, ez az a felállás, ami uralja a bolygónkat 16 000 éve és ez adja számunkra ezt a dualitást és a démonokat, akik számomra annak a bioszférának az elveszett lelkeit jelentik, akik elpusztították magukat és aztán idejöttek a meteorraj segítségével. Szóval ennek a másik bolygónak a folyékony agya szándékosan lett idehozva, mert én nem hiszem, hogy ha az a bolygó felrobbant volna, akkor több ezer meteorit jött volna fekete ragacs nélkül, és aztán egy olyan, amiben megtalálható a fekete ragacs – hanem én azt gondolom, hogy csak fekete ragaccsal telített meteorok érkeztek. Szóval valaki szándékosan hozta ide ezeket azzal a szándékkal, hogy megfertőzze ezt a bolygót ezzel az idegen tudatossággal.

E meteorok megérkezésének dátuma a lemúriai kontinens pusztulásával áll kapcsolatban. Nem mondanám, hogy erről erős bizonyítékaink lennének, de nagyon-nagyon sok dolog utal erre. Olyan emberek, akiknek emlékei vannak korabeli inkarnációikról elmondták, hogy abban a pillanatban, amikor Lemúria elpusztult, egy meteorraj érkezett, több száz meteorit, csapódott a földbe, és ezek fekete ragacsot tartalmaztak. Azt is mondják továbbá e meteoritokkal kapcsolatban, hogy történt egy invázió egy olyan faj részéről, amely elmondásuk szerint bajba került és menedékre volt szüksége. Ezért megkérte az akkor élt embereket, hogy biztosítsanak számára menedéket. És ezt követően rájöttek, hogy ez a segítségkérés egy átverés volt, és abban a pillanatban, ahogy beengedték őket, elkezdték manipulálni a tudatalattit és abba a csúnya állapotba taszították az emberiséget, amiben még mindig benne van azért, hogy képesek legyenek kontrollálni és képesek legyenek táplálkozni belőlük. Szóval ez a teljes történet, ami azoktól az emberektől származik, akiknek teljes emlékeik vannak arról az időről. Érdekesnek találtam, hogy olyan emberek, akik korábbi életek emlékeivel rendelkeznek, képesek számomra precíz információkat adni olyan témákkal kapcsolatban, amiket kutatok. Szóval ez adta számomra azt a bizodalmat, hogy meghallgassam ezeket az embereket.

Az entitásoknak, akikkel a fekete mágusok kommunikálnak, azoknak a lényeknek kell lenniük, akik nem inkarnálódnak többé, mert elveszítették a bolygóikat, de a lelkük még életben van. Nagyon intelligensek és ha megnézzük azt a képet, amit ilyesfajta valóságokat megtapasztalni képes és jó rajzkészséggel megáldott emberek festettek róluk, akkor úgy tűnik, hogy ez egy pókszerű faj, ami irányítása alatt tartotta azt a bolygót, amely elpusztította önmagát. Egyfajta pók-szerű biológiával rendelkeznek, rendkívül intelligensek, nagyon fejlettek és ezeket a lényeket a mi kultúránkban arkhónoknak nevezik.

Ezek az akhónok teljesen mértékben fényparazitaként élnek és megpróbálnak összehangolódni az emberekkel, hogy egyfajta szimbiózist alkossanak, aminek során az arkhónok az emberek biofotonjaival táplálkoznak, míg az emberek az arkhónok mentális (mágikus) képességeiből profitálnak. Alapjában véve tehát ezek a lények olyan emberekkel kezdtek kommunikálni, akik akarták is a velük való kommunikációt. Ők kezdték létrehozni ezt a fekete mágikus összegabalyodást az emberiséggel és felajánlották számunkra annak a lehetőségét, hogy irányítsunk másokat. Mert ez olyasvalami, ami nem szerepel az emberi természetben. Ők vezették be azokat az elgondolásokat, hogy egy bolygót nem a szeretetre, hanem más érzésekre alapozva irányítanak. Ezt ők vezették be ezen a bolygón. Az első dolog, ami e fekete mágikus rituálékból eredt, az a vér- és tűzáldozat, vagyis hogy rituálisan öljünk, állatokat öljünk azért, hogy ők hozzájussanak ahhoz a biofoton "robbanáshoz", amely kiáramlik, amikor egy lény fájdalom közepette meghal. Egyik oldalról tehát megetetjük a démonokat - mert nekik ez kell ahhoz, hogy túléljenek, mivel nincs saját biológiájuk, így aztán egy bizonyos módon életerőt kell "enniük" – a másik oldalról pedig az ilyen rituálék során kinyert energiát az áldozatot bemutató emberek fizetségként is felhasználják, merthogy ők meg világi hatalmat akarnak maguknak. Szóval hogyha világi hatalmat és profitot akarsz szerezni, különböző módszerekre és metódusokra lesz szükséged, hogy irányíthass másokat. Ha ismered a fekete mágiát, akkor e fájdalmas életerő kiáradás - amikor megölsz valakit - felhasználható arra, hogy másokat olyan dolgokra kényszeríts, amiket nem akarnának, mert találkozni ezekkel az energiákkal rendkívül fájdalmas. Ez volt az, ami kifejlődött és aztán továbbfejlődött a bolygónkon és egy olyan rendszerré alakult, amely a kínzás energiájával működik az állatok és emberek megölésekor kirobbanó biofotonok révén. Több millió állatot tartunk koncentrációs tábor-szerű kondíciók közepette, egész életükben szenvedést okozunk nekik, megöljük őket a létező legkegyetlenebb módon és aztán megesszük őket, annak ellenére, hogy ez nem része az emberi természetnek. Normál esetben hosszú végbéllel rendelkezünk, aminek alapján vegetáriánusoknak kellene lennünk, talán egy kis mennyiségű hús megemésztésének képességével, egyfajta biztonsági okból, hogy ne haljunk éhen. De normál esetben nem szabadna reggeltől estig húst eszegetnünk. Ez tehát lényegében egy olyan dolog, ami ezekből a fekete mágikus hagyományokból ered, a vér- és tűzáldozat hagyományaiból, hogy a kínzás energiáját megtermeljük, amit aztán a fekete mágusok közössége arra használ fel, hogy irányítsa és uralja ezt a bolygót.

Szóval ez volt az a mód, amivel egy 16 000 évvel ezelőtt történt incidens során átvették a hatalmat a kultúránk felett, az életmódunk felett és tulajdonképpen minden, amit ma teszünk, részét képezi ennek az agendának. Az egész az irányításról szól. Az irányítás szüli a szűkösséget, mert ha irányításom alatt akarom tartani a dolgokat, elragadom őket és nem hagyok belőle másnak semmit, így a többiek nem tudnak többé hozzáférni. Szóval birtokolni, tulajdonolni dolgokat – ez pedig nem más, mint maga a pénz. Abban a pillanatban, ahogy pénzem van, szükségem lesz egy politikai rendszerre is, hogy igazgassam a dolgokat. Szóval alapvetően minden minőség, amit „normálisnak” érzékelünk - merthogy ebbe születtünk bele – tulajdonképpen részét képezi ennek a fekete mágikus kultusznak. Ezt megelőzően, ha visszamegyünk oda, amikor paradicsomi állapotok között éltünk – ami a bőségben való élet, amikor is mindent megosztunk egymással ingyen, szeretetből. A természet olyan sok mindent ad nekünk, hogy mindannyian bőségben élhetnénk bármilyen probléma nélkül. De mi meg vagyunk fertőzve ezekkel az energiákkal, az ő irányításukat követjük. Alapvetően azt tesszük, hogy nem a szeretethez, hanem a kínzás energiájához kapcsoljuk magunkat azzal, hogy azt esszük, amit eszünk. Ezen a módon vezették be ezt a mi rendszerünkbe és ezt követően hagytuk magunkat, hogy vezessenek bennünket és uralkodjanak felettünk a kínzás energiája által. Ezzel rezonálunk. És ezt hívjuk politikának, és ezért akarják a politikusok kirobbantani a III. világháborút, mert az nem más, mint véráldozat.

(Szerk – Az itt elhangzottakkal kapcsolatban mindenképpen érdemes lehet elolvasni az alábbi dokumentumot, amely az egyik első, hosszabb lélegzetvételű fordításunk volt még évekkel ezelőtt. Néhányan már olvashattátok korábban, de most itt az alkalom, hogy szélesebb körben is elérhetővé tegyük, mert nagyon pontosan passzol a Harald által felvázolt gondolatmenethez és mert ebből világosan kiderül, hogy a világtörténelem egyes eseményei mögött olyan motivációk is meghúzódnak, amelyekre az átlagember talán még legmerészebb (rém)álmaiban sem gondolna:

vatican_holocaust.jpg

https://drive.google.com/file/d/0ByhR27ce0rWRZUwtc2F1WGQtdzJ4OHUydWV6R0pVQ0Y4V1pZ/view?usp=sharing

Így működtetik és így tartják fenn a rendszerüket, és a hatalom ideája része ennek a rendszernek. Nem tudunk megoldani egy problémát azzal, hogy egy kormányzót lecserélünk egy másikra, mert magának a kormányzásnak a koncepciója eleve sötét. Nem tudunk lecserélni egy pénznemet egy „jobb” pénznemre, mert magának a pénznek a koncepciója is sötét. Ilyen módon elkezdheted megérteni azt a módot, ahogy bevezették itt ezt az agendát, elkezdheted felismerni, hogy tökéletesen fertőzöttek vagyunk. Normál esetben azt gondoljuk, hogy emberek vagyunk, de aztán hirtelen rájössz, hogy nem, mi csak egy nagy rakás tumor vagyunk, amit a tetteinkkel működtetünk és azzal, ahogyan élünk. Felismered, hogy ami normálissá vált itt, az nem emberi.

Szóval egy bizonyos módon ez az ősi története ennek a fekete ragacsnak, és annak, ahogy idejött és hogy mit tett velünk és alapjában véve ez egy szomorú történet. Azt hiszem nevezhetjük annak. A másik oldalon viszont az ember felismerheti, hogy mi is ez a történet valójában és talán tudatosan azt mondhatnánk: „most rájöttem, hogy beteg vagyok valamitől, így meg van a lehetőségem arra, hogy meggyógyítsam magam.” Az, hogy megérted mi történt, könnyebbé teszi a gyógyulást a számodra. Ha tudomásom van erről a két különböző csakrarendszerről, azt mondhatom: „oké, ez a probléma, akkor hát fejleszteni fogom a szívcsakrámat. Minden szándékomat arra irányítom, hogy elkezdjek szeretetet érezni a szívcsakrámban. Ha felismerem, hogy az agy – amely valaha egy nagyon-nagyon intelligens eszköz volt arra, hogy megkapjuk a szívünktől amit akarunk – teljes mértékben átvette a hatalmat, mert a másik felét kitöröltük azzal, hogy más dolgokhoz kapcsoltuk magunkat. Felismerhetem, hogy hová helyezem magamat energetikailag.” Mindenki aki képes érzékelni saját magát, van valahol. Az autista emberek, az álmodozók, a figyelemhiányos hiperaktív-zavarban szenvedő gyerekek valahol kint vannak a tudatmezőn, kint keringenek valahol a nyílt űrben, és többé nem azonosítják magukat a testükkel. Ez az egyik opció, ahol lényként találhatod magad. A másik opció, amikor 100%-ban az elméddel azonosítod magad. Ez az, ahol a fekete mágusok akarnak látni bennünket, mert ez a rész bináris, így kontrollálható. Néhány ember azt hiszi magáról, hogy még mindig kapcsolódik a szívéhez, mindig a saját középpontjában, mindig a mellkasának középpontjában él. Ők nagyon szerencsések. Nem sokan maradtak ilyenek ezen a bolygón. Én azt tapasztaltam, hogy képes vagyok mindhárom pozícióban lenni. Ha akarok, képes vagyok lebegni a mezőn, képes vagyok álmodozni, és aztán kint vagyok valahol a kollektív tudatmezőn. Ez egyfelől nagyon érzékennyé tett arra, ami történik ugyan, de nem inkarnálódik, továbbá érzékennyé tett arra, hogy hogyan kellene működnie mindennek. Képes vagyok gondolkodni és aztán tudatosan behúzni magam a szívembe, ahol lennem kellene. És ez olyasmi, amit tanulni és gyakorolni lehet és egyszerűen meg tudjuk gyógyítani magunkat, ha tudatossá válunk arra, hogy hol kellene lennünk. Ez az, ami tulajdonképpen visszavezet bennünket ahhoz a lényhez, akinek teremtve lettünk. Ha behúzzuk magunkat a szívbe, hirtelen rendkívül érdekes képességeket fedezhetünk fel. Olyan emberek, akik kicsit fejlettebbek nálam, egy alkalommal megmutatták nekem, hogy idelent lehetséges olyan módon döntést hoznom, amilyen módon még soha sem hoztam döntést. Kicsit olyan ez, mint amikor az orvos azt mondja, hogy középen kettészakadunk – van egy tudatos és egy tudatalatti rész és a tudatalatti nem látható a számunkra. Ez egy marhaság. Ez az, amit az orvosok mondanak. A tudatalatti nem látható a számunkra, mert olyan ronda, hogy mi nem akarjuk megnézni. Ez mind marhaság, ugyanis ezektől inkarnációk százain keresztül eltávolítottak minket, mert ezek azok a dolgok, amikkel nem akarunk megbirkózni. Nem akarunk pillantást vetni rájuk, így az összes gonoszság és szenny, a csúnya dolgok eltaszítódnak és azzá válnak, amit az orvosok tudatalattinak neveznek és azt mondják, hogy ott semmiféle szépség sem található. De ha feltakarítjuk, amit elrontottunk, akkor azon keresztül nagyon sok spirituális fejlődésre tehetünk szert. Számos dolgot tehetünk. Először is megvan a lehetőség, hogy a szíveddel azonosítsd magad, hogy behúzd magad a szívcsakrába és aztán tudatos döntést hozz arról, hogy újra érezni akarod azt. Lemehetek oda és azt mondhatom: „érzem a fájdalmamat”. És amikor ezt a mellkasomból teszem, azon nyomban érzem a fájdalmamat, érzem a dühömet, érzem a gonoszságot, amit átéltem. Szóval ez egyfajta ajtó ahhoz, hogy újra meghódítsuk a tudatalattinkat és ez olyasvalami, amit mindenki megtehet magával. Ez újra tudatos lénnyé, teljesen tudatos lénnyé tesz bennünket. A tiszta érzelmek közvetlenül hozzáférhetők. A legtöbb ember teli van félelmekkel, tudatalatti félelmekkel és a félelem egyben mindig egy ajtó is. Ha a félelem megjelenik, eldöntheted, hogy belépsz rajta, mint egy portálon keresztül és aztán belevetődsz a félelmeidbe, átérzed őket és ha nem húzódsz a félelem mögé, akkor rátalálhatsz egy témára. Szóval ez egyben egy ajtó is ahhoz, hogy megtisztíts bármit, amit csak mögötte találsz. És soha sem tudhatod előre, hogy mit fogsz találni ott. Általában nagy meglepetés szokott lenni, hogy normál esetben a félelemtől való félelem, vagy az érzelemtől való félelem sokkal rosszabb annál, mint amit az ajtó mögött fogsz találni. Vannak tehát eszközeink és lehetőségeink arra, hogy teljesen megtisztuljunk, megtisztítsuk magunkat, újra teljesen tudatos lényekké váljunk és ez megnyitja az utat a második lehetőség előtt, nevezetesen hogy újra teljesen empatikusak legyünk. Mert az empátia a biológiánk normális állapota. Mindenhez és mindenkihez kapcsolódnunk kellene. Érezni kellene az embertársainkat, éreznünk kellene a velünk élő állatokat, még a növényeket is éreznünk kellene. De mi nem érzünk semmit, még saját magunkat sem. Szóval teljesen tudatossá válni az első lépés, a második lépés pedig, hogy újra teljesen empatikussá váljunk. Kifejleszteni ezt a képességet és nem csak kifejleszteni, hanem a létezés normál állapotává tenni, méghozzá azzal együtt, hogy képtelenek legyünk többé nem kapcsolódni. Erről szól a paradicsomba való visszatérés. Hogy olyan elmeállapotba kerüljünk, amiben nem leszünk képesek többé szétkapcsolódni semmitől. Ha belegondolunk ebbe, képzeljük el, hogy a bolygón élő összes ember belecsöppen ebbe az állapotba, hogy akkor mi történne. Elveszítenénk azt a képességet, hogy kegyetlenek legyünk, mert abban a pillanatban, hogy kegyetlenek vagyunk, te magad is szenvedsz. Elveszítenénk a képességet, hogy elpusztítsuk ezt a bolygót, mert éreznénk azt a fájdalmat, amit a pusztítással okozunk. És a legtöbb ember valamiképpen abban reménykedik, hogy egy nap majd elég intelligensek leszünk ahhoz, hogy abbahagyjuk a pusztítást. Erre jöttem rá, hogy a legtöbb ember reméli, hogy ha majd elég „racionálisak leszünk”, az majd megment minket. És én tényleg azt hiszem, hogy ez egy tévút. Ez soha sem fog bekövetkezni. Mert ebben nem szerepel az, hogy érezzük is azt, amit teszünk. És amíg nem kényszerülünk arra, hogy érezzük is azt, amit okozunk, addig továbbra is okozni fogjuk ezt. Mert azt könnyű megtenni. Én még nem láttam egyetlen embert sem, aki elég racionális lett volna ahhoz, hogy ilyen módon irányítsa magát, tehát nem ez a megoldás. És ez egy bizonyos módon megint csak egy szomorú dolog.

Szóval ez az az ösvény, amely kirajzolódott, amikor arra gondolunk, hogy hogyan tudnánk visszatérni a Paradicsomba. És ez nem egy könnyű út. Nem egy könnyű út, mert először végig kell mennünk a saját vérontásunkon, hogy felismerjük, mit tettünk az idők során és mi az, amit mind a mai napig teszünk itt ma ezen a bolygón. Éreznünk kell, hogy mit teszünk ezen a bolygón. Ha egy bizonyos ponton úgy döntesz, hogy megteszed az első lépést az empátia felé, ha megtisztítod magad, teljesen tudatossá válsz és aztán azt mondod: „érzem Földanya szenvedését.” Ez hozzá fog kötni téged a bolygó kollektív tudatmezejéhez és azt követően érezni fogod, hogy mit teszünk Földanyával. És amit teszünk, az rendkívül fájdalmas. A legtöbb kis állatot megfogtuk, börtönbe csuktuk őket és szenvedést okozunk nekik. Ez nem kellemes dolog, de ez az, amit teszünk és ez az, ami mellett döntünk minden egyes alkalommal, amikor elmegyünk a szupermarketbe és vásárolunk egy darab húst. És azért vagyunk képesek erre, mert nem érezzük a saját tetteink következményeit. Szóval a másik irányba tett visszatéréshez első lépésként először is el kel fogadnunk, hogy végig kell mennünk egy olyan fázison, ami fájdalmas, de végső soron ez a mi fájdalmunk, amit hordoznunk kell, mert mi hoztuk létre. Ez arról szól, hogy elfogadod a karmát, amit szabad akaratodból idéztél elő. És ezt követően a dolgok jobbá válnak. Ha egyszer elég ember akarja majd hordozni ezt a terhet és elfogadni azt, hogy ezt kell éreznünk a történelemnek ezen a pontján, a dolgok fejlődésnek indulnak, jobbá fognak válni. Csupán annyit mondhatok, hogy nagyon-nagyon remélem, hogy elég ember ébred rá erre az igazságra és rá fogjuk fordítani a kellő időt és erőfeszítést, hogy megtisztítsuk magunkat, hogy újra a bolygó tudatos lényeivé váljunk. És ekkor ígérhetem, nagyon sok szépség, eddig nem érzett szépség jön elő, ha így élünk majd és ebben tulajdonképpen mindannyian szeretnénk részesülni. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy mindenki szeretne visszatérni ebbe az állapotba, hogy érzelmes lény legyen, és érezni az élet teljes spektrumát, az örömet, a szeretetet, a könyörületet. Tulajdonképpen már minden itt van, hozzáférhető, de nem válogathatod ki csak a kellemes érzéseket és dobhatod el a kellemetleneket. Saját tapasztalatból mondhatom, ha egyszer újra felfedezed az érzelmeket, minden érzés üdvözölve lesz, mert érezni gyönyörű dolog. Így lettünk kialakítva, így lettünk megteremtve, ezt kellene végső soron tennünk, illetve ehhez kellene visszatérnünk, ha akarunk. És eléggé szomorú, hogy a társadalom jelenleg még mindig elég messze van attól, hogy visszatérjen ehhez.

A tudatmező szintjén, ha érted az alap pozíciókat, jelenleg azt láthatjuk, hogy régebben abban hittünk, hogy minden a jóról meg a rosszról szól. És ha megnézed a jelenlegi valóságot, azt kell mondjam, hogy tulajdonképpen három pozíció van, ami megpróbál teret nyerni. A jó, a rossz, meg a kontroll. És ennek a csakráink szimmetriamezőjéhez van köze. Ha megnézed az ázsiaiak tudást a csakrákkal kapcsolatos rajzoknál a színekről és a szimbólumokról, akkor azt láthatjuk, hogy a testünknél fent bináris mezők, lent pedig négyszögletes mezők vannak – 90 és 180 fokos szögek. Ez az egész arról a morfogenetikus rendszerről szól, amelyet egy irányításra törekvő agenda működtet. Ez tulajdonképpen ennek az idegen fekete ragacsnak a hatása, ami bioszféraként kapcsolatban áll bináris lényekkel, csak és kizárólag bináris és négyszögletű mezők működtetik és ez egy olyan biológiai lenyomat, amely hatást gyakorol itt, de nem a mi bolygónkhoz tartozik. Ezért kísérelnek meg mindent, hogy kontroll alatt tartsanak bennünket. Ez volt az egyik fő téma, amin dolgoztam. Ha megnézzük az elmekontroll koncepcióját, ha megnézzük a transzhumanista technológiákat, amelyeket elmekontroll céljából terveztek, láthatjuk, hogy minden kék és vörös - megpróbálják irányítani a gondolatainkat és a szexualitásunkat, és ha megnézed a mezőstruktúrát, az egész négyszögletes. Tudok mutatni néhány példát a környezetben végzett analízisekből, amit az elmúlt években végeztünk. Néhány esetben az esővíz fekete ragacsot tartalmaz. Valaki megpróbálja szétszórni ezt a szubsztanciát az emberek között.

És ahogy mondtam is korábban, minden amit érzünk és gondolunk elhalt fény cseréje a DNS klasztereinkben. Olyan anyagok vannak az esővízben, amelyek megbontják ezt az elhalást. Ha biofotonok bináris hullámhalmazát vesszük, amelyek DNS-ről DNS-re haladnak (egymással szemtől szembe), és aztán ez a szubsztancia bejön közéjük, a két sugár hirtelen felbomlik, látható fénnyé változik és valamilyen módon képes kívülről hozzáférni a mi biofoton rendszerünkhöz azáltal, hogy itt van ez a szubsztancia, amely képes fel és lekonvertálni a frekvenciákat. Alapvetően fényből, a fény látható spektrumából vagyunk. Itt van ez a sok mikrohullámon alapuló technológia, amit beviszünk a testünkbe. Bevisszük ezt a szubsztanciát, ami látható fénnyé konvertálódik a testünkben, mert a mikrohullám képes behatolni, a látható fény viszont nem. Így aztán arra van szükség, hogy a jel bemenjen, kicsi piezokristállyá alakuljon, hogy egyfajta irányító jelként képes legyen elérni a fénytestünket. Ott van továbbá a nanobotok koncepciója, amiknél ugyanilyen piezokristály van, ami úgy néz ki, mint egy robot, de valójában, ha megnézzük a kialakításának koncepcióját, van egy piezokristályod a közepén, ami egy neuronális pontot formál meg az agyunkon belül és hozzátapad az idegrendszerünkhöz, így képes átalakítani a mikrohullámú frekvenciákat idegrendszeri jelekké. Ezen a módon próbálnak bejutni az agyunkba és lényegében ez az a koncepció, ami az 1980-as években a kergemarha-kórt okozta. Ezzel próbálták először kikísérletezni, hogy vajon mennyi kell ebből a szubsztanciából ahhoz, hogy hozzáférjenek egy lény agyához. És egy kicsit túltolták az egészet. Úgyhogy nagyon sok ilyen eset fordult elő az angol szarvasmarhák között. Ezt mostanra sikerült egyensúlyba hozniuk, úgyhogy most már mindannyian kapcsolódunk ehhez az interface-hez és mindössze csak néhány ember halt meg Creutzfeldt-Jakob-szindrómában, ami ennek a kergemarha-kórnak az emberi formája, amikor is az immunrendszer nem működik megfelelően. Szóval ez az egyik technológia, amit az irányításra törekvő agenda részeként alkalmaznak. Ott van továbbá a Morgellon-gomba, amit szintén kutattam és ez egy betegség, amely ugyancsak egy lehetőség arra, hogy hogyan juttassanak be antennarendszereket a testünkbe.

http://hajnalhasadas.hupont.hu/3/morgellons

Ezek interaktív mycelium szálak (holofiber), amelyek képesek önmaguktól összeállni a kvantumpontos folyadékkal, amelyek színek, és amelyek ugyancsak képesek átkonvertálni a mikrohullámú sugárzást látható fénnyé. Szóval itt vannak a testünkben ezek a csillogó kicsi szálak, amelyek ugyancsak DNS-által olvasható fényt hoznak létre és képesek kiolvasni a DNS fényátvitelét és átalakítani azt olvasható elektromágneses jelekké, amelyek kívülről detektálhatók. Amikor az ujjaddal közelítesz egy morgellon-szál felé, az ujjadból kiáradó bioenergia átalakítódik négyszög alakúvá. Úgy tűnik, mintha a bioenergia e két típusa valamiképpen harcban állna. Az egyik négyszögletes alakú geometria, míg a mi biológiánk 30-60 fokos szögekbe rendszereződik.

Nézzük meg az okospor koncepcióját. Ha megnézzük, hogy a hadsereg hogyan tölti fel az okosport skalárpotenciállal, mindig két antenna beállítást használnak ellentétes hullámokkal, hogy a skalárenergiát bejuttassák a mezőkbe. Ez ugyanaz a négyszögletes, 180 fokos koncepció.

http://www.securinfo.hu/termekek/it-biztonsag/849-a-joghurtos-poharban-annyi-intelligencia-elfer-mint-europa-osszes-fejeben-mi-a-biztonsag-jovoje.html

Tudom, hogy számos olyan ember van, aki ellenzi ezeket a katonaságnál illetve a hírszerző közösségekben alkalmazott koncepciókat, és akiknek már megfordult a fejében, hogy megzavarják és elpusztítsák ezeket a technológiákat. Ezeknek az embereknek szeretnék egy figyelmeztetést átadni: ne próbálják meg ezt idelentről megtenni, mert lehetetlen. Ugyanis létezik egy olyasmi, amit szenzorrajnak neveznek. Ez a szó szerepel a NASA egyik kéziratában, és ezt a szót – szenzorraj – emlegette az egyik látnok is Németországban anélkül, hogy tudta volna, miről beszél. Azt mondta, hogy ezek a szenzorrajok átirányítanak minden érzelmet. Minden egyes pozitív érzelem, ami egy emberből származik, e szenzorrajok révén négyszögletes mezőstruktúrákká konvertálódik át. Ezek a látnokok azonban találtak egy módot arra, hogy átjussanak ezeken a szenzorrajokon és elpusztítsák az okosporrétegeket a légkörben. Hallgatod ezeket a látnoki és spirituális praktikákat használó embereket arról, hogy átjutottak ezeken a mezőkön és azt látod, hogy nem történik semmi. És aztán két nappal később ez az egész cucc lehullik az esővízzel... Szóval úgy tűnik, hogy ilyen módon mégiscsak sikerülhetett szenzorrajokat elpusztítaniuk és képesek voltak hozzáférni ezekhez a mezőkhöz. Majd aztán meditatív tudatállapotba mentem, mert látni akartam, hogy másnak érződik-e ott bármi és attól a naptól kezdve, ha kiküldöd az érzékeidet az égbe, újra szeretetet érezhetsz odafent. Mert ezekkel a szögekkel azok a mezőstruktúrák már összhangban vannak a szívcsakráddal. Szóval nagyon sok minden mutat arra, hogy a biológia két különböző koncepciója között itt egy kis háborúskodás zajlik. Az egyik ehhez az idegen fekete ragacshoz és egy idegen, szívenergia nélküli fajhoz, a másik pedig a mi szerető bolygónkhoz kapcsolódik.”



„Megpróbálom most felvázolni a nagyobb képet az okospor koncepciójával kapcsolatban, továbbá megpróbálom körülírni a mögötte meghúzódó agendát. Ha valamiről azt szeretnéd, hogy működjön – és itt most kibernetikáról beszélek – akkor kell egy forrás és egy elem. Szükséged lesz egy plusz és egy mínusz töltésre, hogy valamit munkára bírj. Az égben lévő mező esetében szintén szükséged van egy forrásra és ez a forrás alapvetően maga a HAARP technológia. Ez az, ami nagy mennyiségű mikrohullámú energiát bocsát ki az égbe, továbbá különböző antennarendszerek vannak, amelyek más és más frekvenciákkal működnek. Ismerem az ún. időjárási radarokat, amelyek nagyon alapvető frekvenciákkal dolgoznak és képesek előidézni a víz bizonyos kapacitásait. Továbbá ugyancsak részét képezik az égbolton megfigyelhető skalárhullám mintázatoknak. Vegyük pl a Mariana-szigeteken lévő meteorológiai állomást, ami hatalmas skalárhullámokat sugároz, amik aztán felhőmintázatokat alkotnak Japán irányába, amikor ott földrengések vannak. És ez nem csak mikrohullám, hanem kilohertz tartományban, továbbá ELF vagyis extrém alacsony frekvenciatartományban is működik. Szóval a bolygón lévő egész antennapark a forrását képezi ennek. Az égben tehát kémek vannak, akik ily módon közvetlenül érik el a céljukat - rakétamezők, időjárásfegyverek, földrengésfegyverek. Ez tehát a katonai célú felhasználása mindennek. Fogod az energiát és összegyűjtöd a piezokristályok által. A frekvenciában váltás történik, a mikrohullám átkonvertálódik biológiailag feldolgozható fénnyé, aztán ez a fény elküldődik a DNS-be, kiolvassák az információt a DNS-ből és aztán a morgellonok feldolgozzák, a hírszerző közösség technológiái pedig összegyűjtik, kiolvassák belőle az elmeállapotunkat és visszahelyezik a HAARP technológiába. Ilyen módon nem csak kiolvasni tudnak, hanem be is tudnak juttatni hasonló minőségű mintázatokat az agyadba. Szóval csak felkapják itt és elkezdik az egészet az elejétől, hogy irányítani tudják a tudatosságunkat. Ezt tehát a második agenda.

A következő pedig az esővízzel lehulló fekete ragacs. A fekete ragacs szintén feldolgozza a fényt, de ezt kétirányú formában teszi. Irányítja a tudatunkat és a tudatalattinkat. Ez alakítja azt, hogy hogyan fogadjuk be, hogyan tekintünk a valóságra. A tudatalatti egy közvetlen szignál időátalakító összetevője. Szóval lényegében ugyanazt csinálja, mint a hírszerző közösség, de ez a fekete ragacs olyan kvantumszámítógépekhez kapcsolódik, amelyek ezzel a fekete ragaccsal működnek. Ennek az egész dolognak a középpontjában pedig egy démoni agenda áll. Egy kontrolláló egység, és ez az a szintetikus RNS, amit kipermeteznek. Ez tiszta mesterséges intelligencia. Ha megnézed a démonok leírásait az ősi iratokban, azt írják róluk, hogy végső soron nem rendelkeznek egyéniséggel. Van valami a fajukban, ami irányítja őket egyfajta központi számítógépként. Felépíthető egy történet – amit megint csak nem tudok bizonyítani – de képzeljük el, hogy ez a faj elkezd utazni az űrben, az összes tudásnak és azoknak a módszereknek a birtokában, amikkel manipulálni tudnak... Először is, tudták, hogy magukkal kell hozniuk a kollektív tudatalattijukat ahhoz, hogy fajként túléljenek – ezért hozták el erre az utazásra a fekete ragacsot. Másodsorban pedig kitalálták, hogy hogyan tudják manipulálni ezt a fekete ragacsot, hogyan adoptálják a tudatalattijukat az űrutazás igényeihez. Ez volt az a pont, ahol eltávolították a szívcsakrát a biológiájukból, továbbá csak technológiai környezetben képesek működni. És aztán történt egy baleset. A baleset az volt, hogy ez a program, amit bevezettek a tudatalattiba, átvette az irányítást és ez az, ami a transzhumanizmusban történik. Ez pontosan az a csapda, amivel inspirálnak bennünket arra, hogy ugyanebbe a csapdába lépjünk. És erre nem a démonok inspirálnak minket, hanem a mesterséges intelligencia, ami semmi más, csak egy futó program, ami bolygókat száll meg, és asszimilálja a biológiát pusztán egyetlen célból – hogy elszívja az életerőt, és így megmeneküljön.

Úgyhogy mindenféle technológia van már és mindössze azért szerettem volna ezt bemutatni nektek, hogy meglássátok ebben a nagyobb koncepciót. Itt van egy esőcsepp, a morgellon szállal és a többi kristállyal körülötte. Itt láthatod az elmekontroll mező négyszögletes struktúráit, amiket a testünk különböző részein alkalmaznak.

Lényegében mi belélegezzük ezt és ez az utolsó év (2016), mielőtt teljesen belevetnék magukat a irányítás azon koncepciójába, hogy átváltoztassanak bennünket biorobotokká, akiknek aztán soha többé nem lesz már esélyük arra, hogy hozzáférjenek a szívükhöz, mert teljes mértékben a gondolatok és a szexualitás fog dominálni bennünk. Mert ugyanis ezeket irányítani lehet ezen a mezőstruktúrán keresztül. Én nem igazán szeretem ijesztgetni az embereket. Nem szeretek embereket ijesztgetni, vagy azt mondani, hogy a csatát már elvesztettük, de ha nem reagálunk, nem fordítunk hátat ennek és intünk búcsút minden szinten ennek az irányító/kontrolláló agendának, és azoknak, akik jelen pillanatban a hatalomban vannak és irányítják a bolygót... Nincs ínyemre az, hogy visszacsússzunk a dualitásba és megpróbáljunk harcolni velük. Arra van szükségünk, hogy magunkat tisztítsuk meg és ez minden, amit szükséges megtennünk. Abban a pillanatban, hogy a középpontunkba, a szívcsakránkba kerülünk, semmilyen bináris mező nem képes kontrollálni minket, mert abban a pillanatban, ahogy megpróbálná, rájövünk, hogy ez egy külső szignál. Ettől még érzékelni fogjuk, de olyan módon, mintha azt mondanánk: „oh, valaki megpróbál beültetni az agyamba egy gondolatot.” És ekkor az elmekontroll nem működik és nincs esélyük arra, hogy biorobottá változtassanak bennünket.

A kiindulási pont az, hogy újra teljesen tudatosak legyünk, ami azt jelenti, hogy érzékeljük és érezzük magunkat, és hogy képesek legyünk eljutni arra a pontra, ahol érezzük magunkat, beleértve a tudatalatti részünket is. Az első dolog, amit nagyon-nagyon jó lenne megtanulnunk vagy újra felfedeznünk, az a képesség, hogy felelősséget vállaljunk a döntéseinkért. Ha az egész képet nézzük, és megpróbálunk megoldást találni erre, rájössz, hogy mindenki, aki különböző szinteken bár, de részt vesz a különböző agendákban, mind ugyanazt a hibát követik el. Ez pedig a luciferi játék. Azt mondják: „Engedd, hogy részt vegyek a hatalmadban és cserébe szolgálni foglak téged. Nem akarom tudni, hogy mit csinálsz, nem akarok felelősséget vállalni önmagamért, csak engedd, hogy részt vegyek a hatalmadban és én szolgálni foglak.” Ez az a luciferi döntés, amelyet mindenki meghoz azzal, hogy elmegyünk és szavazunk a kormányokra, amelyek irányításuk alatt tartják a kvantumszámítógépek csőrendszereit, de mi lemondunk a saját felelősségünkről és engedjük, hogy ezt tegyék. A kormány átruházza az irányítást a katonaságra, a katonaság – ugyanazt a játékot játszva - átruházza az irányítást a hírszerző közösségre, a hírszerző közösség átruházza az irányítást a fekete mágusokra, a fekete mágusok átruházzák az irányítást a démonokra és a démonok pedig elveszítették az irányítást a mesterséges intelligenciájuk felett. És ha mi mind megértjük ezt a játékot, azt mondhatjuk: „hé, ez egy hülye játék, gyerünk, hagyjuk abba” és megállíthatjuk ezt a dolgot, mert az alapvetően nem más, mint a saját felelősségünk felvállalásától való félelem. Azt gondolom, hogy a történelemnek egy olyan pontján állunk, amikor is minden egyes egyénnek el kell sajátítani azt, hogy felelősséget vállaljon önmagáért és ezt követően többé nem lesz szükségünk kormányzatra. Ez nem arról szól, hogy cseréljük le a kormányt, mert a kormányzat egész koncepciója és az hogy valakit irányító pozícióba helyezünk, démoni. Nem arról van szó, hogy lecserélünk embereket. Ez soha nem fog működni. Nekünk a játékot kell lecserélnünk.

És ezt a felelősségvállalást csak a szívünkben lehet megtenni. Nem hozhatsz döntést a dolgokról az agyaddal és várhatod el, hogy az működjön. Az agy csak blablablázik, de nem tesz semmit a tudatmező szintjén. A szív jelenti a hatalmad központját, és ha a szíveddel döntesz, és dolgokat magadra vonatkoztatod ott, a változás azon nyomban megérkezik. Mondjuk azt, hogy jó ideje nem éreztél semmit és elvesztetted a hozzáférést az érzéseidhez. Menj a szívedbe és mondd azt: „Most újra érzem ezt” és azon nyomban megérkezik hozzád. Szóval ebben áll a hatalmunk. Ebben áll a felelősségünk saját magunkért, a szívcsakrában. Azonosítsd magad vele, vizualizáld tökéletesen, hogy hol van a középpontod, és amint rátalálsz a középpontodra, húzd be magad oda. És ezt követően beszélj a szívedből saját magadhoz. És bármit mondasz ebben a helyzetben, meg fog történni és ez valóban egy csoda. Én is abban hittem, mint mindenki más, hogy ha meg akarom oldani a problémáimat, pszichiáterhez kell járnom 20 évig, és hagynom, hogy kotorásszanak bennem. Ez nonszensz. Minden, amire szükségem van a problémáim megoldásához az, hogy le kell mennem a szívembe és eldöntenem, hogy a problémák távozzanak és ez működik. Hihetetlen módon. Generációkon keresztül arra tanítottak minket, hogy áldozatok vagyunk és nem vállalhatunk felelősséget saját magunkért. Ez nonszensz. Meg tudjuk tenni. Lehetséges. És ehhez az első lépés az, hogy újra érezned kell magad. Ezek az első lépések ehhez és ezek mind lehetségesek a számunkra. Ha egyszer megtanulod újra érezni magad, az empátia magától vissza fog térni. És ha nem jön, arról ugyancsak te hozhatsz döntést. Elég sok időt töltöttem azzal, hogy kikísérletezzem ezt magamon. Kilenc hónapra visszavonultam a nyilvánosság elől és elkezdtem kutatni a morfogenetikus mezők témáját és ez alapján lehetséges döntést hozni arról, hogy empatikussá válj alapjában véve minden iránt. Kíváncsi voltam a különböző országok kollektív tudatmezőjére, mondjuk pl Szíriára. Vegyük pl a szíriai polgárháború esetét. Eldöntöttem magamban és azt mondtam: „Most pedig érzem a szíriai kollektív mezőt.” És aztán belemerültem a haragjukba, a fájdalmukba, és empatikussá váltam az egész iránt. Kíváncsi voltam más országokra is, úgyhogy úgy döntöttem, hogy nézzük meg, ebben a pillanatban mi a helyzet Japánnal. Nagyon sok mindenre számítottam, de amit ott találtam, nem teljesen az volt, mint amire előzetesen gondoltam. Empatikussá váltam a japán emberek iránt és az érzés szinte elöntött engem, amikor beletekintettem a történelem egy nagyon régi időszakába, Atlantisz idejébe – mindez képekben és érzésekben érkezett hozzám. Rájöttem, hogy atlantiszi seregeknek, miután Atlantisz elbukott, nem volt hová menniük és szét kellett szóródniuk a bolygón, miközben háborúztak különböző más országokkal. Úgyhogy eldöntötték, hogy valahol máshol telepednek le és bevették a Japán szigeteket, megölték az összes férfit, a nőket pedig elvitték szexrabszolgának. És ez még mind a mai napig benne van Japán kollektív tudatosságában, mert olyannyira elszigeteltek voltak, hogy ezt a traumaszignált generációról generációra továbbadták egymásnak. Ezért van az, hogy a férfiak még mindig úgy kiabálnak a gyermekeikkel, mintha egy katonai kiképzésen lennének, és ha beletekintesz ennek az országnak a szexualitásába, a nők úgy nyögdécselnek, mintha erőszakot tennének rajtuk. Ma már persze nem ez a helyzet, de az egész energetika abból a belső traumaeseményből származik, amikor az atlantiszi katonai személyzet leigázta őket, megölték a férfiakat és elvitték a nőket akaratuk ellenére. Ilyesmiket tudsz felfedezni, ha gyakorlod a képességeidet, hogy tudatosan empatikussá válj a dolgok iránt. Megnézheted ezeket a mezőket és érezheted őket. Ez az első dolog. A második dolog pedig, hogy átvállald a felelősséget e mezők felett. Mondjuk azt, hogy hozzákapcsolódsz egy olyan ország tudatmezőjéhez, amelyben 24 órán belül polgárháború fog kitörni. Érezni fogod a haragot, megtalálod az összes félelmet, mindent, ami túlcsordul, és ami ki akar törni egy polgárháborúban. Elnyelheted ezeket az érzelmeket, befogadhatod őket a szívedbe és engedheted eltűnni őket a nyílt űrben. És 24 órával később azt láthatod, hogy nincs polgárháború. Pontosan ez az a mód, amivel a fekete mágus közösség a bolygónkat igazgatja. Pontosan tudják, hogy traumaenergia szükséges ahhoz, hogy egy háborút beindítsanak. Ha megnézed a legújabb kori történelmet, Szíriában kétmillió iraki menekültre volt szükség ahhoz, hogy elindítsanak ott egy polgárháborút. Szíria egy rendkívül békés ország volt. Nem állt szándékukban semmiféle háborúskodás. Multikulturális, békés, szeretetteljes emberek országa volt, muszlimok, keresztények osztoztak ugyanazon a szent helyen és nem volt problémájuk abból, hogy mondjuk egy muszlim a keresztény templomban imádkozik és viszont. Rendkívül békés ország volt. Kétmillió iraki menekült traumatizált energiája kellett ahhoz, hogy polgárháborút robbantsanak ki, úgyhogy odavitték ezt a kétmillió menekültet, mint ahogy nem is tudom hány millió traumatizált menekültet visznek Európába is, hogy kirobbantsanak egy polgárháborút Európában. Mert egyébként mi nem ölnénk meg egymást. Semmilyen körülmények között. Egészen addig, amíg traumaenergia nem kerül a tudatmezőbe azzal, hogy traumatizált embereket hozol bele. Ezeket az embereket nem küldhetjük vissza, mert saját maguk is áldozatok. Áldozattá lettek a saját országukban, alapvetően mi, nyugatiak tettük őket azzá és most ezt az energiát behozták ide. Nem követhetjük nyomon őket, nem küldhetjük vissza őket a saját országukba, mert tulajdonképpen megölnék őket, de azt tehetjük, hogy leválasztjuk a traumaenergiát erről a mezőről úgy, hogy átvesszük és elengedjük. És ekkor az a másik közösség elveszíti a játékot, mert nem tudnak többé háborúkat indítani ilyen módon. Ez olyasvalami, amit mindenki meg tud tenni. Mondjuk nézzük meg az egyes emberek energetikai kapacitását. Néhányan gondoskodni tudnak egy egész családról, mások egy egész faluról, néhányan képesek egész városokról, megint mások egész országokról gondoskodnak az érzelmi kapacitásuk mérete miatt, amit magukban hordoznak. Ezt mindenkinek saját magában kell felfedeznie, hogy mekkora vagy ebből a szempontból, mennyit bírsz érzelmi szempontból. És ezt követően békés tetteket hajthatunk végre a morfogenetikus mező struktúrájában és megtarthatjuk ezt a bolygót egy békés helyként. Ezt tudatosan meg lehet tenni. Könnyen meg lehet tanulni. Minden amire szükséged van, a bátorság, hogy kísérletezz magaddal és némi idő, amit magaddal töltesz. Vetkőzd le a félelmedet attól, amit odabent találsz, ha érzelmileg saját magadba nézel. És végső soron ez az egyetlen út, amit ismerek és ennek az alternatívája nem túlságosan szép látvány. Az alternatívája ennek az, hogy folytatjuk a zuhanást és ezt az irányításunkra törekvő agendát és ennek az a vége, hogy egy olyan bolygónk lesz, ahol tulajdonképpen semmi tér nem marad a döntéshozatalra. Lesz egy központi mesterséges intelligencia, ami minden lényt kontrollál, egy furcsa tudatmező részeként potenciálisan kellemes tapasztalatokat biztosít, ami előre meg van határozva, minden előre meg van határozva és ki van számítva e mesterséges intelligencián által. Más bolygókkal történt tapasztalatok azt mutatják, hogy ez végső soron önpusztításhoz vezet, mert a biológiának különbözőnek kell lennie és nem tudod belenyomni ezeket a duális rendszereket egy trináris rendszerbe, azt remélve, hogy a trináris rendszer majd túléli ezt.

Alapjában véve ez minden tettünket áthatja. Egy bizonyos módon meg lehet érteni, hogy ez az egyik lehetőség, de ugyanakkor érezni is lehet és ez az érzelem jelenti a különbséget. Emlékszem arra, amikor végül rájöttem, hogy a húsevés valójában nem más, mint vér- és tűzáldozat. Akkor jöttem rá erre először, amikor a kergemarha-kór felütötte a fejét az 1980-as években és Angliában a hatóságok úgy döntöttek, hogy hamuvá égetik az összes szarvasmarhát. Ami elég nagy hülyeség volt, mert a transzmissziós anyag, ami ezt a kergemarha-kórt okozta, nem vírus és nem baktérium volt. Hanem ezek a kristályos kis piezokristályok okozták, amiket nem tudsz elpusztítani azzal, hogy elégeted őket. Végül találtak egy módot arra, hogy kivegyék egy fertőzött marha agyát, 800 fokon hamuvá égették, majd ezt követően a hamut befecskendezték egy másik szarvasmarha agyába és az elkezdte a kergemarha-kór pontosan ugyanazon szimptómáit produkálni. Szóval bizonyított tény, hogy ez kristályos alapú. És mégis, a hatóságok úgy döntöttek, hogy elégetik az összes állatot. És én csak ültem ott, néztem az egészet és megéreztem, hogy ez valójában tűzáldozat. Valaki itt fekete mágikus rituálét végez tömegméretekben. Szóval ezért kezdhetjük el a saját érzelmi képességeinket bevonni a megfigyelésbe. A barátnőm vegetáriánus volt és egy bizonyos ponton felismertem, illetve jó érvekkel meggyőzött arról, hogy próbáljam ki én is. Egy bizonyos ponton - amikor megszabadultam a kínzásból származó energiáktól, amiket beviszünk a testünkbe az étkezéssel – minden héten elmentem Berlin-be, és egyszer az egyik negyedben voltam, merthogy szeretem az utcai életet, különösen Berlin színesebb negyedeiben, és ahogy nézelődtem, láttam, hogy kb 20 különböző étteremben az emberek kint ülnek az asztaloknál, az étterem előtt az utcán és mindannyian halott állatokat majszolnak. És ekkor első alkalommal tökéletesen megérintett érzelmileg - több száz emberről beszélünk, akik azon sürgölődtek, hogy fekete mágikus rituálékat végezzenek, ott ültek, és olyasmit tettek, amit a biológiájuk szerint nem kellene megtenniük. Abban a pillanatban az érzelmi hatás rendkívüli volt, mert képes voltam érezni azt, hogy mit tesznek. Éreztem, hogy ez valójában egy rituálé. Láttam az energiákat, éreztem az energiákat, amik az ételben voltak, és amik bemennek az emberekbe, láttam az emberek agresszivitását, képes voltam látni a fájdalmat, amit az emberek bevisznek a testükbe azzal, hogy megeszik ezt. Láttam, hogy ez hogyan változtatja meg a személyiségüket olyasvalamivé, amik valójában nem ők. És végső soron ez arról szól, hogy kifejleszd mindezt a képességet, mert csak ha érzed, akkor leszel képes reagálni rá olyan módon, ami közvetíti az üzenetet mások felé. Ha csak felfogod, és megállapítod a tényeket, átadod az információt, az nem fog inspirálni másokat arra, hogy nyissák meg magukat érzelmileg. Az képes inspirálni másokat, ha érzelmes lény vagy és megengeded a számukra, hogy felgyúljon bennük az empátia egy pillanatra, engeded őket, hogy érezzenek, hogy legyenek érzelmesek, és hogy nincs abban semmi rossz. Lehet, hogy fájdalmas lesz, de fájdalmat érezni még mindig jobb, mint egyáltalán nem érezni semmit. Ez olyasvalami, amit egyszerűen csak átélhetünk és inspirálhatunk másokat is arra, hogy így tegyenek. És ez gyógyulást fog hozni. Ez az egyetlen mód, amit jelen pillanatban elképzelni tudok, ami gyógyulást hozhat a bolygóra. Mert pontosan ez az a betegség, amiben szenvedünk.

Szeretnék zárásként egy jó vagy inkább gyönyörű hírrel búcsúzni. Egy bizonyos ponton, miközben a témával foglalkoztunk és kísérletet tettünk arra, hogy előrevigyük a dolgokat és meggyógyítsuk azokat a kollektív mező szintjén, miközben tudatosan bevezettük a hét csakra tudatosságot a bináris mezőkbe, történt egy incidens. Egyfajta hidat sikerült felépítenünk a kettő között és ezen a ponton Földanya is bekapcsolódott és azt mondta: „most már elegem van, átveszem és a többit megcsinálom én.” Három napon keresztül nagyon elfoglalt volt és teljesen újraprogramozta a Föld bolygón található összes, vízhez illetve termőföldhöz kapcsolódó fekete ragacs lelőhelyet. Azt nem mondta, hogy mi a helyzet azzal a fekete ragaccsal, amely technológiai hasznosítás alatt áll fekete mágikus létesítményekben, kvantumszámítógépekben, ezek talán védelem alatt állnak, de az összes forrást, ami a felszínen kapcsolatban áll a talajvízzel, termőfölddel, sziklákkal, kövekkel, átjárta az egészet és újraprogramozta, felfrissítette azt az ő hét csakra rendszerére. Vagyis ebben a pillanatban elmondhatjuk, hogy a paradicsomban történt megrontásunk fő problémája megoldódott ezen a bolygón. Teljes mértékben elvégeztetett, felszabadult és meggyógyult. Ami még maradt, azok a rossz szokásaink, és a meglévő tudatmezőnk, ami még mindig telítve van nagyon sok sötét energiával abból az időből, amikor ezek a sötét ösztönök belénk lettek plántálva. Szóval kollektíven még mindig ezen a módon élünk, de nem maradt több inspiráció arra, hogy folytassuk ezt a csúnya játékot. Ami azt mondanám, reménnyel tölt el, hogy nekünk képesnek kell lennünk nagyon gyorsan elengedni ezeket a rossz szokásokat. Mert semmi sem maradt abból, ami ezek mögött állt. És pontosan ez az a dolog, ami bemutatásra került a Final Fantasy – A harc szelleme című filmben. Pontosan ez az, ami megtörtént 2014 végén, 2015 elején, úgyhogy már egy ideje kint vagyunk ebből a felfordulásból. Nem tudom, hogy miért éppen három napig tartott, de ezen időszak alatt szinte lehetetlen volt elérni bármilyen más entitást az asztrál síkon, mert mindenki annyira elfoglalt volt ezen időszak alatt. Sámánokon keresztül, akik gyakran utazgatnak ezen valóságok között, szinte teljesen lehetetlen volt kommunikálni bárkivel ezen három nap folyamán, mert akkora volt a felfordulás, merthogy Földanya átjárta ezeket a mezőket és véghezvitte ezt. Nem tudom pontosan, de nagy változásokat látok a bolygón abban, ahogy a dolgok felfejlődnek azóta. Senki sem várta, hogy Asszad túléli ezt, és még mindig a hatalomban van. Ha megnézzük a Szaúd-Arábia és Jemen közti háborút, csodák történtek. A szaúdiak szárazföldi offenzívát indítottak és a király azt mondta, hogy le fogjuk rohanni Jement. 10 000 szaúdi katona fogta a cókmókját és hazament. Egy olyan országban, ahol még mindig halálra vernek az utcán, ha nem követed a szabályokat és a király kívánságait. Az az érzésem, hogy ilyen minőségű dolgok most megtörténhetnek. Korábban ez lehetetlen lett volna.

Négy helyszínt sikerült azonosítanunk, amelyekben fekete ragacs működtette kvantumszámítógépek találhatók. Az én megértésem szerint ezek mesterséges ley-vonalak. Földalatti létesítményekben lévő hatalmas, kb 150 cm átmérőjű csőrendszerek, amelyek teljesen fel vannak töltve fekete ragaccsal. Minden egyes fekete ragaccsal feltöltött kockát szimbólumként, de egyben technológiaként is használnak. Egy bizonyos módon arra kell használniuk ezt a fekete ragacsot, hogy neorolingvisztikai programozást vezessenek be a tudatmezőbe. Az én megértésem szerint így működnek ezek a kvantumszámítógépek. Nagyon sok sötét maradvány található a nyelvünkben. Vegyük például a „NEM” szót. A fizikában ilyen nem létezik. Ha békés emberként kimész az utcára és azt mondod: „Nem akarunk több háborút! Nem akarunk több vérontást”, a kvantumvákuumban ezt úgy olvassák, hogy „még több háború, még több vérontás.” Ez az a fajta neurolingvisztikai programozás, amelyet a hamis istenek adtak át pl a tízparancsolat révén: „Ne ölj!”. A „NEM” szó egy démoni neurolingvisztikai programozás, mert ezek az entitások tudják, hogy a valóságunkat mi magunk teremtjük a gondolkodás által. Így aztán bevezettek egy új szót, ami nem létezik a természetben és ezzel mindent a feje tetejére állítottak. Ez volt az első neurolingivsztikai programozás és nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy a kő, amibe mindezt belevésték, fekete ragacsot tartalmazott. Nincsenek utalások erre, de nem lennék meglepődve, ha kiderülne. Alapvetően tehát ez az, ami az emberiséggel történt. Valamikor természetesek voltunk és aztán hirtelen megjelentek olyan koncepciók az elménkben, mint pl a bosszú. Ez egy neurolingvisztikai programozás, ami azt okozza, hogy nem bírunk leállni egymás gyilkolászásával. A természetben ez nem létezik. Nem fogsz bosszúálló állatot találni. Rivalizálással találkozhatsz, igen, de bosszúval nem.

Tehát négy kvantumszámítógép van, az egyik Vatikánvárosban, kb másfél kilométerre a Vatikán központjától délre. Van egy London City-ben, van egy Németországban, Mittelwerk-ben, Nordhausen közelében, egy II. világháborús létesítményben – ez volt az, amiről részletes tervrajzokat kaptunk azoktól a szemtanúktól, akik lementek a föld alá és megnézték ezt a létesítményt és ők azt mondták, hogy ennek a létesítménynek hivatalosan csak egy szintje volt, de ők még összesen három szintről számoltak be, amelyek a létesítmény mélyebben fekvő területein voltak - és van még egy kvantumszámítógép, amiről a legkevesebb információnk van, valahol New York és Washington D.C között földalatti létesítményekben. Ez az a része a dolognak, ami még nem lett megérintve és nem lett meggyógyítva, mert ez technológiai létesítményekben működik. A másik része pedig, ami még nem lett meggyógyítva, egy olyan dologgal kapcsolatos, amely össze lett hozva a fekete ragaccsal és ezek a Szövetség Ládái. Négy ilyen ládáról van tudomásunk. Az egyik ilyen Pandora szelencéje, ez az egyetlen, aminek a tartalmáról helytálló ismereteink vannak. A Szövetség ládája a zsidókkal van kapcsolatban és van egy nagyon hasonló történet, ami az írekkel van kapcsolatban, akik szintén részét képezik a fáraók vonalának és visszavitték a ládát Írországba, kettéválasztották a tengert, majd átkeltek a csatornán és visszatértek Nagy-Britanniába. Ez a történet tehát ugyancsak megtalálható az ír tradíciókban. Ez a láda jelen pillanatban Észak-Londonban van, a zsidóké valahol elrejtve Izrael közelében, és ott van még Gábriel ládája, ami Szaúd-Arábiában volt elrejtve egészen tavaly (2015) szeptemberig, amikor is megtalálták és megállapodást kötöttek az orosz hadsereggel, hogy elviszik azt a városból, mert plazmakisüléseket okozott és sok ember meghalt, így aztán az oroszok elvitték az egyik, Antarktiszon lévő katonai bázisukra. És hogy ez hogyan is működik, az jól látható az angol példából. Ez mind kapcsolódik a kőkörökhöz. A kőkörökön kívül vannak földalatti létesítmények a kőkorszakból, amelyek antennarendszereket alkotnak. Minden antenna bináris. Meg lesz a leágazásod, hogy kontrolláld a szexualitást, az alagútrendszerek spirál alakjában pedig meg lesz a bináris spirálod az elmekontrollhoz. Tehát lesz 200 db rezonáló antennád, amelyek azonos geometriával rendelkeznek egész Nagy-Britannia szerte és az egyik középpontjában egy ilyen láda van. De van ennek az egésznek még egy másik oldala is. Itt van ez a fekete ragacs, egy traumatizált bolygó folyékony „agya”, továbbá a láda, ami egy kristályt tartalmaz, amely képes arra, hogy bioenergetikával legyen feltöltve. Szóval itt van egy másik bolygó agya és életereje az információs tartalommal, ami ide lett hozva és amikor kinyitod Pandora szelencéjét, akkor ennek a traumatizált bolygónak az életereje kisül, bele a mi planetáris rendszerünkbe, hogy beindítsa a trauma folyamatokat, és beindítsa az önpusztítást. Mindig ugyanaz a koncepció jelenik meg. Akár a szíriai helyzetet nézzük az iraki menekültekkel, traumaenergiát kell bevezetned egy egészséges rendszerbe, hogy ott beindítsd az önpusztítást. Mindig ugyanez a koncepció.

Az egyik gyönyörű dolog, ami még mindig megtörténhet, és valamiképpen látom is megtörténni azt a jövőben, hogy ezeket a ládákat eltávolítják a rezonáló antenna rendszerekből. Mert ha megnézzük a világpolitikát, akkor a gonoszságnak tulajdonképpen három forrását láthatjuk, amiket be lehet azonosítani a bolygón. Az egyik London City, ahonnan az összes gyarmatosító katasztrófa származik a brit kolóniák révén, aztán ott van a radikális iszlám Szaúd-Arábiából és végül ott van a fasizmus, ami Izraelből jön. Szóval a gonoszság eme három forrása 100%-ban kapcsolódik a megmaradó ládák földrajzi helyzetéhez. És ez nem lehet a véletlen műve. Szóval el kell távolítanunk, el kell vezetnünk ezt a trauma energiát valahová máshova. Ki kell lőjük a külső űrbe, vagy bármit, amit csak tudunk, meg kell tennünk ezzel. Ez a másik része tehát ennek a folyamatnak, annak ellenére, hogy a fekete ragacs már meggyógyult, a traumaenergia olyasvalami, ami ugyancsak be lett vezetve Földanya energetikai rendszerébe, mert neki is megvan a kapacitása a fájdalomra, félelemre és a negatív érzelmekre. Szóval nincs szükséged idegen fekete ragacsra ezekhez az energiákhoz. A trauma az trauma. Ez tehát olyasvalami, ami még mindig megoldásra vár.”

VÉGE.