–
Miközben a hamisított húsipart a világ élelmezésének környezetbarát és
fenntartható módjaként hirdetik, az igazi szándék az, hogy
újrateremtsék azt a fajta globális ellenőrzést, amelyet a Monsanto és
mások a szabadalmaztatott GMO vetőmagvak kifejlesztése révén elértek.
– A University of California, Davis (UC Davis) kutatói arra
figyelmeztetnek, hogy a laboratóriumban termesztett húsnak jelentős
környezeti árnyoldalai vannak. A „bölcsőtől a kapuig életciklus”
elemzésük szerint a laboratóriumi termesztésű húsipar akár 25-ször több
CO2-t termel a hagyományos állattenyésztésnél, ami megsemmisíti azt az
ideológiai alapot, amelyre az egész műhúsipar épül.
– A tenyésztett hús minden kilója 246 kg és 1508 kg közötti
CO2-kibocsátást eredményez, így a tenyésztett hús éghajlati hatása
négy-huszonötször nagyobb, mint a hagyományos marhahúsé.
– Jelenleg a legtöbb tenyésztett húst előállító vállalat még mindig
magzati szarvasmarha-szérumot (FBS) használ növekedési táptalajként,
amelyet meg nem született, anyaméhből elevenen kivágott borjakból
nyernek, és még élve lecsapolják a vérüket. Ezért a legtöbb állítás,
miszerint a tenyésztett hús állatmentes vagy állatkínzástól mentes,
hamis.
– A Mission Barns
tenyésztett húsból, sejtkultúrás sertészsírból és borsófehérje
keverékéből készülő szalonna- és fasírt-utánzatot fejleszt. A
sertéseket, amelyekből a sejtmintákat vették, kezelték-e mRNS
„vakcinával”, és ha igen, biztonságos a tenyésztett sertéshús és
sertészsír fogyasztása?
…
Végül is a laboratóriumban előállított húsok károsabbak a környezetre,
mint az állatok, és kétségtelenül rontják az emberi egészséget,
akárcsak a GMO-gabonák.
(…)
Mellékhatás-főhatás,
jön az minden csatornán. CO2vid-19-től kezdve a hamis húsig minden, de
minden alapjaiban hamis, melyeket a beteges világelit bebeszél,
befecskendez, megetet az emberek tömegeivel; és persze undorító
borzalom: