Ezzel mi a baj? Csak egy apróság. Hogy meg kell szűnnie hozzá Magyarországnak.

Az év: 2012. Balczó Zoltán, parlamenti képviselő, a Jobbik Magyarország színeiben szólalt fel az Európai Egyesült Államok TÖRVÉNYTERVEZET kapcsán, melyet akkor jelentett be Barosso, aki akkor bizottsági elnök volt.

A törvénytervezetet ismertette, és értelmezte, melyet a parlamentben napirendre is tűztek.

A törvénytervezet értelmében az Európai Egyesült Államok - nem csak egy új formája az Úniónak, hanem egy TELJESEN ÚJ szövetség, mely már szövetségnek sem mondható.
A törvénytervezet értelmében - alattomosan, titokban, csendben, a mindenkori kormányok BELEEGYEZÉSÉVEL vihetné végig az Európai Unió - Magyarország FELSZÁMOLÁSÁT az összes többi európai országgal egyetemben, melynek végére - valóban - EGYETLEN EGY európai országot kapnánk.

Nemzeti hőseink 1956-ban, és a történelem folyamán a vérüket adták, hogy az országot ne lehessen felszámolni, tönkretenni, és elvenni a magyaroktól - és íme most, egyetlen tollvonással lehetségessé válna a törvénytervezet értelmében, hogy elvegyék a magyaroktól MINDAZT, amiért elődeink a vérüket adták. Ami miatt háborúk, forradalmak és megannyi véres ellenállás indult.

Balczó Zoltán, képviselő részletezte, hogy a törvénytervezet értelmében Magyarország - az Amerikai Egyesült Államok mintájára egy tartománnyá válna, aki minden önrendelkezését elveszítené önmaga, országa, területe, vízkészlete, és népe felett, minden tekintetben, és azt BRÜSSZEL venné át. A magyar politikai elitnek összesen helyi önrendelkezése lenne, melyet nagyon jól tudunk, hogy ahogy az idő telik - mint minden más esetben - az is úgy zsugorodnak.
Emellett kifejezte, hogy a törvénytervezet értelmében "centrális" és "periférikus" szerepek jutnának a résztvevőkre, mely a V4-ek további gazdagodását, és a többi terület alárendeltségét, és ezzel arányos további gazdasági süllyedését jelentené, mivel a "félreeső", vagy "periférikus" országok kötelezően - éves pénzeket fizetnének a központi országok javára.

Mint ahogy az Európai Unió ígéretei is csak kipukkadt lufik voltak, és valójában semmi sem jött be belőle a magyarokra nézve, nincs garancia arra, hogy itt is bárminemű előny, vagy jóbblét származna a tervezetből - amellett, hogy MAGYARORSZÁG MEGSZŰNÉSÉT eredményezi.

Nem csak háborúval lehet elvenni egy területet egy néptől, lehetséges az egyetlen tollvonással is: ez a törvénytervezet éppen erről szól.

Ne feledjük, az elit nem fogja feladni a tervet, ennek az erőltetése a jövőben is várható lesz - különböő formákban.

Fontos megemlíteni, hogy Gyurcsány Ferenc, egykori miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció színeiben nyiltan kijelentette, hogy "Ő és a DK tagjai Európai Egyesült Államokat szeretne". Balgaság lenne azt feltételezni, hogy nem tudja, hogy mivel is járna ez.

---

Frissítés: De mit is jelentene gyakorlatban ez, ha bekövetkezne, és Magyarország tényleg beolvadna az Európai Egyesült Államokba - és tartománnyá süllyedne?

Azt jelentené, hogy a Brüsszeli vezetés BÁRMIT megtehetne onnantól kezdve. Bármit, amit eddig Brüsszelből rá akartak erőltetni a magyarokra - legyen az KÖTELEZŐ BETELEPÍTENDŐ MIGRÁNS KVÓTA, vagy MELEGHÁZASSÁG LEGALIZÁLÁSA, vagy GENDERPROPAGANDA, KÖTELEZŐ OLTÁS, vagy BÁRMI, az onnantól kezdve mindennemű vita, vagy ellenhang nélkül - futószalag-szerűen lenne elfogadva Brüsszelben a magyarokra nézve is.

Onnantól kezdve Brüsszelben BÁRMIT kitalálhatnának, az a magyarokra is kötelező érvényűvé válna.