2015. november 15., vasárnap

Nem hajlandó visszakozni Európa eliszlámosítási tervének megvalósításától Merkel-ez a politikai gonosztevő. “…Mindannyian tudjuk, hogy az idő sürget…” – Azaz Soros és kompániája.

Merkel több törvényes lehetőséget adna a menekültek befogadására

Az Európai Uniónak több törvényes lehetőséget kell teremtenie a menekültek befogadására, amivel a menekülthullám is korlátozható lenne – szögezte le vasárnap a német kancellár a törökországi Antalya közelében zajló G20-csúcstalálkozó alkalmával. Angela Merkel egyúttal azt is hangsúlyozta: “erősebbek vagyunk a terrorizmus minden formájánál”.
“Az illegalitást a lehető leghamarabb legalitássá kell változtatni” – vélekedett Merkel, aki fontosnak nevezte a “menekültek Európában történő igazságos elosztását” is.
A német kancellár szerint a menekültválság kezelését “ott kell kezdenünk, ahol a menekültek bejönnek”, azaz döntő fontosságú “az Európai Unió külső határainak védelme”.
gyász
Meg kell szüntetni továbbá a menekülés okait, amelyek között megtalálni az Iszlám Állam (IÁ) nevű dzsihadista szervezetet, a szíriai háborút, valamint az iraki ellenségeskedést – mutatott rá Merkel, aki egyúttal jelezte, hogy ebben a témában a G20-csúcstalálkozó alkalmával megbeszélést folytat majd Vlagyimir Putyin orosz és Barack Obama amerikai elnökkel.
“Mindannyian tudjuk, hogy az idő sürget” – tette hozzá.
A világ 19 legnagyobb gazdaságát és az Európai Uniót tömörítő G20-csoport találkozójának Merkel szavai szerint az az üzenete a pénteki párizsi merényletsorozat után, hogy “erősebbek vagyunk a terrorizmus minden formájánál”. A német kancellár követelte a történtek hátterének felderítését és óva intett az elhamarkodott gyanúsítgatásoktól. A dolgok tisztázása nemcsak az áldozatok és hozzátartozóik számára fontos, hanem a “jövőbeli biztonságunk” szempontjából is, és “ezzel tartozunk” annak a sok ártatlan embernek is, akik a háború és a terrorizmus elől menekülnek – szögezte le Merkel.
(MTI)

Kijev az ostorát pattogtatja: Moszkva az oka minden rossznak!

Moszkva tehet a párizsi terrortámadásokról, mondja az ukrán miniszterelnök

A párizsi merényletekkel kapcsolatban Ukrajna állampolgáraihoz vasárnap intézett televíziós üzenetében Jacenyuk hangsúlyozta, hogy Oroszország tudatosan sértette meg az 1994-ben aláírt budapesti memorandumban Ukrajnának nyújtott biztonsági garanciákat, amelyeket cserébe kapott azért, mert önként lemondott atomfegyvereiről.
Szavai szerint nincs kétsége afelől, hogy az ellenséges lépések, úgymint “a Krím Oroszország általi bekebelezése, a Donyec-medence elfoglalása, az erőszakos fenyegetések a Kreml részéről előmozdították a globális terrorizmus” kiteljesedését.
cny
Az Ukrajnával szembeni orosz agresszió és a párizsi merényletek között párhuzamot vonva kijelentette, hogy a terror többféle formájában is ugyanaz: “emberi életek, egy másik nép függetlensége és a civilizált világ alapelvei” elleni támadásokban nyilvánul meg.
Emlékeztetett arra, hogy az utóbbi napokban megint hevesebbekké váltak a Moszkva által támogatott kelet-ukrajnai szakadárok támadásai, és ismét katonák vesztik életüket a Donyec-medencében.
Jacenyuk kijelentette: egyetért a francia államfővel abban, hogy a péntek éjjel Párizsban történt támadások háborús cselekmények. Nemzetközi összefogást, határozott és kemény fellépést sürgetett a világközösségtől az agresszió és a terrorizmus ellen.
(MTI)
Bal-Rad komm: “…egyetért a francia államfővel abban, hogy a péntek éjjel Párizsban történt támadások háborús cselekmények…” – amik kiváltó oka Oroszország! Mint minden rossznak! Ami ellen a nemzetközi KÖZÖSSÉGNEK keményen föl kell lépnie!
Úgy mint teszi azt Kijev – DONBASSZBAN!

ISZLÁM CIONIZMUS = CIONISTA ISZLÁM

A cionisták kéz a kézben az iszlám bandákat használják föl Európa ellen. Ugyanis a két álvallás lényegében nagyon közös. A Jobbik is mint a többi párt mélyen elhallgatja a két álvallás közös gyökereit és közös jelenét.

AZ ISZLÁM ÁLLAMOK NEM ITÉLIK EL AZ ISZLÁM TERRORT
A KATOLIKUS EGYHÁZ MÉLYEN ELHALLGATJA AZ ISZLÁM VÉRENGZÉSEK VALLÁSI HÁTTERÉT
Az utóbbi években több pápa is azzal foglalkozott, hogy "párbeszédet" folytasson a zsidó és iszlám vallási vezetőkkel.  Ugyan milyen párbeszéd lehet ezek között, amikor mindkét álvallás a keresztények üldözésében játszott nagy szerepet a múltban és a jelenben. Hazai hazudozók, főleg a cionsajtó, de egyetemi tanárok is azt hazudják, hogy az iszlám vallásnak "semmi köze" ahhoz amit az iszlám terroristák Allah nevében elkövetnek, vagy amit a zsidók Jahve nevében elkövetnek a palesztinokkal vagy a magyarokkal szemben. A Jobbik igyekszik nagy hangon megnyilvánulni, de ezek nevetséges jelenségek akkor, amikor a Jobbik a lényegről hallgat. Tessék, itt van beszéljetek az humánus judaizmusról és a humánus iszlámról....Aztán lehetne beszélni a nagyhangú Jobbiknak az USRAEL cionistái által csinált Iszlám Államról is, amit amerikaiak fegyvereztek föl és Izrael védelmében működnek.
http://amagyaroldal.hu/hirek/content/iszl%C3%A1m-cionizmus-cionista-iszl%C3%A1m

Az amerikai elnök civilizálatlannak tartja a világ nagy részét

Éles kritikák kereszttüzébe került Barack Obama, miután a Párizsban történt terrortámadást követően a “civilizált világ elleni támadásnak” nyilvánította a történteket. Eközben a világ számos más pontján történtek hasonló terrortámadások, amivel szemben az amerikai elnök és a nyugati világ politikusai egyaránt érdektelenséget mutattak.
Barack Obama a Párizsban történt támadás-sorozatot követően jelentette ki, hogy azok “az egész emberiség” és a “civilizált világ” elleni támadásnak tekinthetőek. Az ehhez hasonló kijelentéseket azonban a közösségi médiában és ismert közéleti személyiségek részéről egyaránt éles kritika fogadta. Az amerikai elnök ugyanis nem tett hasonlóan drámai kijelentéseket, miután csütörtökön Bejrútban történt a franciaországi esethez hasonló merénylet, melynek során ártatlan emberek sokasága vesztette életét.
Politológusok, újságírók, ismert közéleti személyiségek egyaránt arra hívták fel a figyelmet, hogy a Párizsban történt eset nem egyedülálló jelenség, a világban rendszeresen történnek ehhez hasonlók, és éppen a franciaországi támadássorozat előtt egy nappal történt Libanonban egy terrortámadás, amit az amerikai elnök nem illetett nagy szavakkal, nem minősítette azt a civilizáció elleni támadásnak. Csütörtökön Bejrútban két robbantásos merénylet történt, melynek során a Vöröskereszt jelentése szerint 43 ember vesztette életét, 239-en pedig súlyos sérüléseket szenvedtek. A támadásért szintén az Iszlám Állam nevű terrorszervezet vállalta a felelősséget.
Barack Obama egyszerűen figyelmen kívül hagyta a Bejrútban történt gyilkosságokat, és péntek reggel kijelentette, hogy “az Egyesült Államok sikeresen visszaszorította az Iszlám Államot, megakadályozta annak további terjeszkedését”. Obama ezen kijelentését követően történt a több mint száz életet követelő támadássorozat Párizsban.
Egy amerikai politológus, Ian Bremmer rámutatott, hogy miközben az amerikai elnök a franciaországi merényletsorozatot a “civilizált világ elleni támadásnak” tartja, nem tett ehhez hasonló kijelentéseket akkor, amikor az ISIS Libanonban gyilkolt ártatlan civileket – de akkor sem, amikor Egyiptomban lezuhant egy orosz légitársaság utasszállító repülőgépe, és több száz civil vesztette életét. Bremmer szerint az amerikai elnök szavai arról árulkodnak, hogy Obama szerint Libanon, Egyiptom és Oroszország nem a civilizált világ része, ahogy a világ számos más országa sem.
Mihail Galustov filmproducer Twitter-üzenetében szintén ehhez hasonlóan fogalmazott.
“Obama a “civilizált világ elleni támadásnak” nevezi a Párizsban történt eseményeket. Libanon, Egyiptom és Oroszország nyilvánvalóan nem eléggé civilizált, az ő felfogása szerint.”
Ben Norton – újságíró – eközben emlékeztetett, hogy szeptember 28-án a nyugati koalíció lebombázott egy esküvőt Jemenben, melynek során 131 civil – köztük 80 nő – vesztette életét.
“A jemeni esküvő lebombázása során 131 civil halt meg. Arról nem terjedtek ilyen gyorsan a hírek.”
2013 decemberében amerikai drónok szintén egy esküvőt bombáztak le Jemenben, mert téves módon terrorista konvojnak gondolták az esküvőre tartó autósort.
Chris Graham – újságíró – a történtek kapcsán kifejtette, hogy a Párizsban történt támadássorozat hírének felkapása és a libanoni terrortámadás teljes érdektelenségben maradása a nyugati világ szelektív észlelésére mutat rá. A nyugati politikusok valamiféle “egységes emberiségről”, és “egyenlőségről” beszélnek, de eközben nyilvánvalóan vannak olyan országok, melynek állampolgárainak halála számít – más országok tragédiája pedig figyelemre sem méltó az ő számukra. Az amerikai elnök kijelentése emellett egy még súlyosabb tényre mutat rá; arra, hogy a nyugati politikusok lenézik azon országok állampolgárait, melyekben a nyugati liberális demokráciát meg akarják honosítani.
A Facebook szintén lehetőséget biztosított felhasználóinak arra, hogy profilképüket a francia trikolórra változtassák, és ezzel kifejezzék szolidaritásukat Franciaországgal. Ellenben se az Egyiptom fölött lezuhant repülőgép, se a Libanonban történt robbantásos gyilkosságok után nem kaptak a felhasználók lehetőséget arra, hogy szolidaritásukat az orosz, egyiptomi, vagy a libanoni zászló megjelenítésével kifejezzék.
Chris Graham arra mutat rá, hogy miközben a nemzetközi sajtó címlapjait eltakarják a Párizsban történt terrortámadással kapcsolatos hírek, eközben a nyilvánosság még csak nem is hall arról, hogy Bejrútban szinte ezzel megegyező módon végrehajtott, nagy számú civil halálos áldozattal járó robbantások történtek. Graham hangsúlyozta, hogy a Libanonban történt robbantásos merénylet az eddigi legsúlyosabb támadás volt, amit az ország át kellett éljen a több mint két évtizede véget ért polgárháború óta. Ennek ellenére se az amerikai elnök nem tett az eset kapcsán drámai bejelentéseket, se a sajtó címlapjain nem látni ezzel kapcsolatos híreket – de a Twitteren sem terjednek a libanoniakkal szolidaritást vállaló hashtag-ek.

http://www.hidfo.ru/2015/11/az-amerikai-elnok-civilizalatlannak-tartja-a-vilag-nagy-reszet/

“Párizs mindent megváltoztat – Merkel ismerje el, hogy hibázott!”

A párizsi merényletek nyomán Angela Merkel német kancellárnak el kell ismernie, hogy elhibázott menekültpolitikát folytat – mondta Markus Söder bajor pénzügyminiszter egy vasárnapi lapinterjúban.

“Párizs mindent megváltoztat” – hangsúlyozta a bajor konzervatív CSU politikusa a Welt am Sonntag című hetilapban megjelent interjúban.
A francia fővárosban elkövetett merényletek után véget kell vetni az “ellenőrizetlen” és “illegális bevándorlásnak” – hangsúlyozta Markus Söder.
Hozzátette: “jó lenne, ha Angela Merkel elismerné, hogy hiba volt a határok időben korlátlan megnyitása”.
Arra a kérdésre, hogy mi lehet a helyes stratégia, azt mondta, hogy “az igazság a határon van, a helyzetet ott kell megváltoztatni”.
“Most már végre szükségünk van egy stratégiára, amely felső határt szab a bevándorlásnak. Ameddig a kancellár ezt nem mondja ki világosan, nem tudjuk megoldani a problémát, és csak elnapoljuk a megoldást. Németország gyakorlatilag hatályon kívül helyezte az európai határellenőrzési rendszert, és ezzel elindított egy új bevándorlási hullámot Szíriából, Irakból, Afganisztánból és Pakisztánból” – mondta a bajor pénzügyminiszter.
Kifejtette: amennyiben az uniós külső határok biztosítása, védelme nem garantált, Németországnak “biztosítania és védenie” kell a határát, és ezt az Ausztriával közös határszakaszon a bajor hatóságok akár önállóan, szövetségi segítség nélkül is meg tudják valósítani.
Továbbá érvényesíteni kell a dublini menekültügyi szabályokat, vagyis “Németországnak buszokkal vissza kell szállítani a menekülteket oda, ahonnan jöttek és ahol biztonságban voltak” – tette hozzá.
“Ha Németország visszaküldi az embereket Ausztriába, akkor Ausztria is ugyanígy jár majd el” – mondta a CSU politikusa.
Hozzátette: uniós szinten vitát kell indítani arról, hogy “menekültek földrészévé váljék-e Európa”.
“Komolyabban kell venni a kelet-európaiak aggodalmait, és nem szabad engedni, hogy megosztottság alakuljon ki Európában a menekültkérdés miatt” – mondta Markus Söder.
Úgy vélte, Németország évente legfeljebb 200-300 ezer embert tud integrálni, ehhez kell kialakítani egy “irányított bevándorlási” rendszert.
Hangsúlyozta: senki nem gondolhatja komolyan, hogy “néhány tanfolyammal” be lehet illeszteni a német társadalomban “ilyen sok, egészen más kultúrából származó embert”.
Kiemelte: a szövetségi kormány jelenlegi politikája azt jelenti, hogy “kulturális és szociális feszültségeket importálunk”.
A menedékkérők, menekültek ellátásáról azt mondta: “nem lehet, hogy ugyanolyan egészségügyi ellátást kapjanak emberek, akik soha nem dolgoztak nálunk, mint azok, akik egy életen keresztül befizettek” az ellátórendszerbe.
Aláhúzta: Wolfgang Schäuble szövetségi pénzügyminiszter helyesen hasonlította lavinához a menekültek tömegét, és ezzel a hasonlattal kifejezte sok német állampolgár lelkiállapotát. “Én a világra nyitott ember vagyok, de nem akarom, hogy Németország megváltozzon. Az országunk úgy jó, ahogy van” – mondta Markus Söder.
MTI – SzRTI

Juncker Párizs után sem változtatna a bevándorláspolitikán

A terrorizmus elleni összefogást szorgalmazták a világ 19 legnagyobb gazdaságát és az Európai Uniót tömörítő G20-csoport vezetői vasárnap a törökországi Antalyában zajló csúcsértekezletükön, amelyre rányomta bélyegét a péntek esti, 129 halálos áldozatot követelő párizsi merényletsorozat.
A csúcsértekezletet homlokterében eredetileg a fenntartható fejlődés kérdései álltak volna, de az első nyilatkozatokból ítélve a párizsi merényletek némileg felülírták az eredeti elképzeléseket, mert jószerivel minden államfő mondandójában a terrorizmus elleni közös fellépés szükségességét domborította ki. Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke pedig azt mondta, hogy a párizsi merényletek nyomán sem kell változtatni az EU menekültpolitikáján.
Kollektív kockázat
Recep Tayyip Erdogan török államfő Hszi Csin-ping kínai elnökkel találkozva úgy fogalmazott, hogy „közös platform megteremtésére van szükség a terrorizmus elleni harchoz”. Később, Barack Obama amerikai elnökkel folytatott megbeszélései után Erdogan azt hangoztatta, hogy a párizsi, az ankarai és a máshol végrehajtott merényletek azt jelzik, hogy a világ „kollektív biztonsági kockázattal” áll szemben, a csúcstalálkozó résztvevőinek pedig határozott üzenetet kell megfogalmazniuk a terrorizmus elleni harcról.
Obama gyorsabban számolná fel az IÁ-t
Barack Obama az Iszlám Állam dzsihadista szervezet felszámolására irányuló erőfeszítések megkétszerezését ígérte. „Megkétszerezzük erőfeszítéseinket a (IÁ elleni) koalíció más országaival együtt, hogy szavatoljuk a békés átmenetet Szíriában és felszámoljuk az Iszlám Államot” – mondta az amerikai elnök, miután tárgyalt az értekezlet vendéglátójával. Obama szerint az IÁ által felvállalt párizsi merényletek a civilizált világ elleni támadások voltak. Ígéretet tett arra, hogy az Egyesült Államok együtt fog működni Franciaországgal a felelősök kézre kerítése és bíróság elé állítása érdekében.
Michel Sapin francia pénzügyminiszter Antalyában azt mondta az AFP hírügynökségnek: Franciaország azt várja, hogy a G20-ak állam- és kormányfői konkrét döntéseket hozzanak a terrorizmus finanszírozása elleni harchoz.
Juncker nem vizsgálna felül
Jean-Claude Juncker leszögezte, hogy nincs szükség az EU menekültpolitikájának teljes felülvizsgálatára a párizsi merényletek nyomán. „Akik megszervezték és végrehajtották a támadásokat, ugyanazok az emberek, akik miatt a menekültek útra kelnek, és nem az ellenkezője igaz. Ezért nincs szükség az európai menekültpolitika teljes felülvizsgálatára” – mondta Juncker. Hozzátette, hogy akik elkövették a párizsi merényleteket, nem menekültek és nem is menedékkérők, hanem bűnözők, nem szabad a kettőt összekeverni.
„Látok nehézségeket, de nem látom annak szükségét, hogy változtassunk általános hozzáállásunkon” – mondta Juncker a G20-csúcson tartott sajtótájékoztatóján.
Tusk bevonná az oroszokat
Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke arról beszélt, hogy a Nyugat és Oroszország szorosabb együttműködése döntő jelentőségű az Iszlám Állam dzsihadista szervezet elleni harchoz. „De nem csak az együttműködés fontos. Szerintem Oroszország szíriai fellépésének nagyobb mértékben kell az IÁ ellen irányulnia” – fogalmazott Tusk.
Putyin jól tudja
Vlagyimir Putyin orosz elnök a BRICS-tagországok vezetőivel találkozva azt hangsúlyozta: hazája nagyon is jól tudja, hogy csakis az egész nemzetközi közösség erőfeszítései révén lehet felszámolni a terrorveszélyt és megsegíteni a menekültek millióit. A terrorizmus ellen azonban szigorúan az ENSZ-alapokmánnyal összhangban, a nemzetközi jog és minden ország szuverén jogának és törvényes érdekeinek figyelembe vételével szabad harcolni.
Szergej Rjabkov orosz külügyminiszter-helyettes szerint Moszkva arra számít: a párizsi tragikus események lökést adnak az Egyesült Államoknak és más NATO-tagországoknak, hogy megváltoztassák szemléletüket a terrorizmus elleni harcban.
„A párizsi események valószínűleg mindent a helyükre tesznek és némileg megváltoztatják a Washingtonban és más NATO-tagországok fővárosaiban székelő kollégáink prioritásainak sorrendjét” – fogalmazott Rjabkov.
(MTI)
Bal-Rad komm: “…Látok nehézségeket, de nem látom annak szükségét, hogy változtassunk általános hozzáállásunkon” – mondta Juncker…”
-Mi pedig katasztrofát látunk! És az azonnali VÁLTOZTATÁS szükségességét Magyarországon.
Juncker meg? És cimborái?
“Aki hülye!-…meg!”-tartja a közmondás!

Donbasszban tegnap este már csak Gorlovkától nyugatra, és Donyeck északi-északkeleti ívén voltak kisebb csetepaték.

A népköztársaságiak pedig gondolnak a békésebb időszakok unalmas óráira. Egyre több helyen telepítenek lármaeszközöket, amelyekből híreket, meg zenét sugároznak a valcmanisták felé.
– hírek
Sirokaja Balka térségében-bár a harcok tegnap délután elcsitultak-néhány hullarészeg valcmanista lator elkezdett lövöldözni a népköztársasági állások felé. A DNR milicistái elképedve figyelték, hogy majdnem önmagukat verették aknavetőikkel. Majd háromnegyed órán keresztült támolyogtak ide-oda a senki földjén, és félő volt, hogy egymást fogják kilőni. A milicisták pedig parancsba kapták, hogy nem lőhetnek a részeg bolondokra. De az eset miatt egy mentő teljes készültségben várakozott a közelben. Végülis a részeg latrok kidpltek, és abbamaradt a szórakoztató előadás.
Dzserzsinszkben viszont egy halottja és négy súlyos sebesültje lett a részeg pribékek évődésének. A szálláshelyükön addig-addig viccelődtek egymással, amíg egy kézigránát felrobbant.
Egyre több információ érkezik Mariupol “kiürüléséről”! A kikötővárosból az utóbbi két napban szinte minden-addig ott ténykedő-lengyel cég képviselete viharos gyorsasággal távozott. Ezzel együtt szinte tapintható a feszültség a Mariupol-Donyeck között húzódó frontszakaszon.
Alekszander Zaharcsenko és Igor Plotnyickij tegnap Donbassz lakói és a maguk nevében is mély és őszinte részvétüket és együttérzésüket fejezték ki Franciaország népének a pénteki párizsi terrorakció miatt.
http://www.balrad.com/2015/11/15/frontdisco-donbasszban/

Magasabb fokozatba kapcsolták az iszlám és júdeo-keresztény világ egymás ellen hangolását

Brutális merényletsorozat Párizsban - frissül
A tegnapelötti véres párizsi merényletekkel  a háttérhatalom "cionáci", harmadik világháború párti frakciói magasabb fokozatba kapcsolták az iszlám és "keresztény" (európai ateista) világ összeugrasztására tett eröfeszítéseiket. A merényleteket "ISIS-terroristák" követték el a francia elitek és titkosszolgálat, valamint a CIA és Mosszad teljes támogatásával és szervezésében. A végcél nem kevesebb mint összeugrasztani az 1.4 milliárd "keresztényt" (vagy inkább ateistát) és az 1.6 milliárd muzulmánt, hogy aztán egy minden eddiginél véresebb háborúban azok köcsönösen kiirtsák egymást, és az emberiség jelentös részét is, az Albert Pike általi elképzelések szerint, ami aztán a maradék kevéske emberiség "cionáci" frakciók általi totális leuralásával  és a világkormány felállításával végzödne. Létrejönne az "új világ". Az EU és a schengeni rendszer lebontása, az álnemzetállamok látszólagos újrafelállítása Európában  - melyek inkább "drótkerítéses" katonai rezsimekre fognak hasonlítani - valamint a gyülölködö NWO-s fasiszta pártok hatalomra juttatása csak köztes cél, a végcél ettöl jóval sötétebb...

Jól jegyezze meg mindenki az alábbi sorokat, mert már évszázadok óta ez az álmuk a "cionáci" sátánista frakcióknak: a totális hatalomátvétel "minden" felett , s egyáltalán nem számít nekik, hogy közben hány ember pusztul el. Az emberiség 90 százalékának a kiirtása éppenséggel céljuk ... a maradék 10 százalékból pedig megcsipezett, robotizált-kyborgizált rabszolgákat akarnak csinálni.

A magyarországi és szlovákiai elitek ebben a sötét, cionáci Rothschild tervben egyaránt cinkosak.


Albert Pike elképzelése szerint a harmadik világháborúra azért kerülne sor, hogy megoldja a politikai cionizmus és az iszlám világ közötti konfliktust. A két oldal kölcsönösen kimerítené egymást, és ez előkészítené a háttérerők illuminátus világközpontjának az átfogó és teljes hatalomátvételét. 1871. augusztus 15-én Pike azt mondta Mazzininak, hogy a harmadik világháborút követően sor kerül a világtörténelem legnagyobb horderejű változására. Idézzük most Albert Pike saját megfogalmazását abból a Mazzinihoz írott levélből, amely a mai napig megtalálható a londoni British Museum Library-ben a katalogizált levelek között: „A szabadjára engedett nihilisták és ateisták segítségével olyan félelmetes társadalmi kataklizmát provokálunk, amely szörnyűségében meg fogja mutatni a nemzeteknek az abszolút ateizmus, a barbárság, és a legvéresebb felfordulás hatékonyságát. A polgárok ekkor mindenütt rákényszerülnek, hogy védelmezzék önmagukat a forradalmárok kisebbsége ellen, és meg fogják semmisíteni a civilizáció lerombolóit. A többség, amelynek istenhívő szelleme ettől kezdve iránytű nélkül marad, kiábrándul a kereszténységből. Ezek a kiábrándult keresztények - vágyódva egy ideálért, de nem tudva hová forduljanak imádatukkal - el fogják fogadni az igazi fényt a tiszta luciferi doktrina egyetemes megnyilvánulásán keresztül, amely ekkor végre széles körben ismertté válik. Ez a megvilágosodás annak az általános mozgalomnak lesz az eredménye, amely a kereszténység és az ateizmus lerombolását vagy elpusztítását fogja követni, amelyek egyidejűleg lesznek legyőzve és megsemmisítve (...)" (Részlet, Dr. Drábik János - Uzsoracivilizáció c. könyvéből)

De nemcsak a mesterségesen elöidézett terrorizmus, hanem a mesterségegesen kiváltott muzulmán bevándorlás Európába is ugyanezt a cél szolgálja.

A cél a júdeo-keresztény és iszlám világ egymásnak ugrasztása c. írás alá írtam korábban a kommentekbe:

https://en.wikipedia.org/wiki/European_migrant_crisis A wikipédia szerint a következö országokból érkeznek "menekültek":
They come from areas such as the Middle East (Syria, Iraq), Africa (Eritrea, Nigeria, Somalia, Sudan, Gambia), South Asia (Afghanistan, Pakistan, Bangladesh),and the Western Balkans (Kosovo, Albania)
Tessék megfigyelni, hogy még Afrikából is csak olyan országokból hozzák öket, melyek muzulmánok. Ó igen, még Gambiát is az különbözteti meg a többi nyugat-afrikai országtól, hogy a lakosságának 90 százaléka muzulmán!
Gambia - religion
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Gambia#Religion
Islam is the predominant religion, practised by approximately ninety percent of the country's population.
Pakisztán és Banglades szintén muzulmán országok Ázsiában. Albánia és Koszovó a két európai muzulmán ország ... "Ezeregy" más szegény ország van mind Afrikában mind Ázsiában, de onnan érdekes módon nem jön senki se? És vajon az ukránok és a szerbek miért nem kelnek útra? Az érkezö "menekültek" több mint 70 százeléka fiatal, harcképes férfi.
Ebböl az is következik, hogy azok is tévednek, akik azt hiszik, azért engedik be öket Európába, mert munkaeröre van szükség és javítani kell a népszaporulaton, és azoknak sincs igazuk, akik szerint "kevert etnikumú" rabszolga-munkás rasszra van szüksége az oligarchiának az EU-ban, azért hozzák öket, s még azoknak sincs igazuk, akik szerint Európa kulturális és vallási identitását akarják felszámolni (ezen esetben hoznának be hindukat, dél-amerikai indiánokat, törzsi négereket egyaránt, s nem csak muzulmán többségü országok lakóit)

A párizsi merényletek szintén úgy lettek megtervezve, hogy még tovább fokozzák az iszlámellenességet Európa szerte:


A France Info rádiónak egy szemtanú könnyek között azt mondta, hogy az édesanyjával együtt ő is a teremben volt, amikor több fegyveres betört, és lövöldözni kezdett. A sorozatok között azt kiabálták, hogy Allah Akbar.

A CIA, a Mosszad, a francia, a szaúdi valamint a török titkosszolgálat által létrehozott "Iszlám államnak" valójában annyi közve van "Allahhoz" mint Makónak Jeruzsálemhez, mégcsak "muzulmán sátánistáknak" se lehet öket nevezni, mert harcosaiknak jó része külföldi fizetett zsoldos. A párizsi merénylök szintén a nyugati titkosszolgálatok által kiképzett és irányított, valószínüleg elmeirányítás alatt is álló gyilkológépek voltak.


Az egyik támadó, akinék szíriai útlevelet találtak, egy bevándorló volt, aki Görögországon keresztül érkezett.

Ugye mi is a legfontosabb, amikor valaki gyilkolni megy, mint hogy útlevelet vigyen magával.

A merényletek november 13-án történtek, a 11/13 illuminátus ritualisztikus dátum.

A francia elitek minden jel szerint nem nézik semmibe, még csak emberszámba se veszik az ország lakosságát: a merényleteknek több mint 150 halottja és rengeteg sérültje van.

S minden bizonnyal folytatásuk is lesz más európai országokban is.

A merényletek köztes célja az NWO-s gyülölködö fasiszta pártok hatalomra segítése, ez Franciaországan a Nemzeti Frontot jelenti. A tömegek nem sejtik, hogy a Nemzeti Front a Le Pen lány vezetésével globalista árulóvá vált, aki készségesen megengedte még azt is a globalistáknak, hogy idén januárban felgyújtsák az apja házát:

2015. január 19:
A párizsi támadások az idösebb Le Pen szerint a nyugati titkosszolgálatok müve volt
(Paris attacks: Jean-Marie Le Pen says French terror attacks were work of Western intelligence)
A megjegyzéseit Le Pen nem volt hajlandó teljesen visszavonni, ami nagy haragot váltott ki a francia politikusok közt. A kijelentései a lányát, Marie Le Pent is megharagították, aki elhatárolta a Nemzeti Frontot az apja "provokatív kijelentéseitöl".

S ugye mondj igazat (a politikában), és betörik a fejed ...

2015. január 26:
Tüz ütött ki a házában, az idösebb Le Pen megsebesült
(Former French National Front leader Jean-Marie Le Pen injured in house fire)

A globalisták nemrég egy újabb piszkos trükköt vetettek be a franciák ellen azzal a céllal, hogy a következö választásokat a Nemzeti Front nyerje: a Le Pen lányból (hamis) mártírt igyekeznek csinálni azzal, hogy szándékosan a párizsi merényletek elöttre idözítve vádat emeltek a kurva ellen egy még 2010-ben (!)  elhangzott kijelentése miatt (öt évig nem jutott eszükbe, csak most, teljesen véletlenül, két héttel a párizsi merényletek elött), aminek ugye az a rejtett célja, hogy az agymosott, és egyre iszlámellenesebb franciák egyre jobban a Nemzeti Fronttal szimpatizáljanak, s rá szavazzanak a következö választásokon ...

Muzulmán-ellenes kijelentések miatt vádat emeltek Marie Le Pen ellen
(Marine Le Pen goes on trial charged with anti-Muslim hate speech)
http://www.theguardian.com/world/2015/oct/20/marine-le-pen-trial-charged-anti-muslims-hate-speech


Marie Le Pen-hez hasonló jómadár Magyarországon is található: Vona Gábornak hívják. A Jobbik éppúgy globalista áruló NWO-s párt mint a jelenlegi francia Nemzeti Front.



Aki annyit hazudik mint egy gengszter, és annyi eröszakos terrorcselekényt követtet el mint egy gengszter, és úgy öltözik mint a gengszter, az gengszter:

A cionáci Rothschild csicskák színe java együtt mutatkozott a 2015 januári "nagy Charlie Hebdós terrorellenes tüntetésen"



Ne legyen illúziója senkinek se: ha most Vona lenne a miniszterelnök, akkor az lett volna ott a felvételen, nem Orbán.

S azt is tessék megfigyelni, hogy ki NINCSEN ott: Obama (de még a külügyminisztere se), Putyin, senki se a kínai, indiai, brazil (BRICS) vezetésböl, s magasrangú pápai küldöttet se látni, söt, a szlovák miniszterelnök, Fico sincs ott.

Ezek ott a képen a legrosszabbak, a rosszak közül is a legrosszabbak.


2015. október 31:
Az Iszlám Állam szerint ők felelősek 224 orosz haláláért
http://www.origo.hu/nagyvilag/...olott.html

Az orosz gép október 31-én, Putyinék szíriai ISIS ellenes hadjárata miatt lett lelöve bosszúból, s a merényletnek illuminátus-ritualisztikus véráldozat jellege is volt.

Amikor meghallottam, hogy mi történt, sokáig én is arra gyanakodtam, hogy az orosz gépet az Izraeliek lötték le, de nem, egy CIA-MI6-os angol-amerikai titkosszolga-banda állt mögötte a cionáci Rothschild-frakciók megbízásából. A gép egy angol föld-levegö rakétával lett lelöve.

A wikipédiában is megtalálható a következö:

https://en.wikipedia.org/wiki/Metrojet_Flight_9268#Crash
Flightradar24 shows the aircraft climbing to 33,500 ft (10,200 m) at 404 kn (748 km/h; 465 mph) before suddenly descending to 28,375 ft (8,649 m) at 62 kn (115 km/h; 71 mph) approximately 50 km (31 mi) north east of Nekhel, after which its position was no longer tracked



A gép elöször felment 10,200 m tengerszint feletti magasságig, aztán hirtelen süllyedni kezdett 8640 m magasságba, majd ezután eltünt a radarképernyökröl. Valójában az történt, hogy távirányításos-hekkeléses technológiák segítségével a CIA-sok hatalmukba kerítették, majd levitték 8 km tengerszint feletti magasságba. Erre azért volt szükség, mert a föld-levegö rakéták hatósugara nem több 8-9 kilométernél, így viszont egy 1500-2000 m magas hegytetön álló merénylö vígan le tudta löni már egy 6-7 kilométer hatósugarú, vállról indítható föld-levegö rakétával is.

A merénylettel a cionáciknak sikerült megrontani Putyinék és a Pentagon viszonyát is. Az esetröl a legtöbb "alternatív weboldal" szándékosan dezinformált, Izraelre próbálván kenni a merényletet.

A CIA-s terrorsejt egy részét az orosz különleges alakulatok Jemenben elfogták, a többit pedig Obama gyilkoltatta meg Jordániában.

Ennek a whatdoesitmean.com-os írásnak szerintem is magas igazságtartalma lehet ...

Obama Murders Flight 9268 Plotters, Threatens Russia Olympic Ban If Truth Told
http://www.whatdoesitmean.com/index1940.htm

De valójában nem az izraeli hadsereg állt mögötte, hanem azok a sátánista-illuminátus körök, akik Izraelt is létrehozták.


A lelövésnek ritualisztikus jellege is volt, lévén október 31-én, Halloween-kor történt, amit a sátánisták Samhain-ként ünnepelnek, s ez a legjelentösebb véráldozós ünnepük.

http://www.bibliotecapleyades....real20.htm
October 31 - Samhain
Also known as Halloween, or All Hallows Eve as designated by the Catholic Church. This date is the Illuminati's highest day of human sacrifice


(ez ugye az a hiteles írás, ami tartalmazza a Ferenc pápa megválasztásáná használt "13-as" okkult számmisztikát is....)


Lásd itt:
Az elpogányosított kereszténység (melytöl tulajdonképpen még az iszlám is „istenibb“)
.

Október 31-ére, Halloweenre állította be mellesleg a rózsakeresztes-szabadkömüves Luther Márton is a "reformáció napját".



Sokan nem is sejtik, mekkora cinikus kétértelmüség rejlik abban, amikor a hírügynökségek azt állítják hogy:

Az ISIS magára vállalta a támadásokat
http://888.hu/article-az-isis-...amadasokat

(ennek a weboldalnak is amúgy érdekes neve van, pfff)

Az ISIS ugyanis nemcsak a terrorszervezetet jelenti, hanem a "szajhát" is, a sátánista háttérhatalom "föistennöjét", akit az egyiptomi mitológia Isis-nek (Izisznek) nevez.

Mint ahogy
Az elpogányosított kereszténység (melytöl tulajdonképpen még az iszlám is „istenibb“)
c. írásban írtam:
Ishtar a világ különbözö kultúráiban legalább 20 más néven ismert. Ez amiatt van, hogy miután az aldebraniak leverték a babiloni lázadást (Bábel-tornyának története), a lázadókat szétszórták a világ sok más népe közé. Ishtar-Astarót volt a babiloni lázadók egyik fö vezetöje.

Ishtar, Astarót, Szemiramisz, Lilith, Disa, Isis, Shingmoo, Herta, stb. – ez mind ugyanaz a „hölgyike“.

Róla nevezték el a világ sok nyelvében a liliom (mint Lilith) nevü virágot is, ami találó, lévén gyönyörü de eléggé büdös növényröl van szó.

És igen, Ishtar az a bizonyos „asszony“, az allegorikus „nagy babiloni szajha“ is (http://en.wikipedia.org/wiki/Whore_of_Babylon), akiröl a Jelenések könyvének 17. fejezetében is szólnak a végsö idökre vonatkozó próféciák!















A médiumok tehát lényegében a "képébe vágják" az ateista-agymosott tömegeknek az igazságot, amikor azt állítják, hogy "ISIS állt mögötte".

Söt, még a Vatikán lapjának, az Osservatore Romanonak a november 16-i száma is ezt lényegében "megerösítette".

Jelenések, 17. fejezet:
4 "Öltözött vala pedig az asszony bíborba és skarlátba (vagyis lilába és vörösbe – szerzö megj.), és megékesíttetett vala aranynyal és drágakővel és gyöngyökkel, kezében egy aranypohár vala, tele útálatosságokkal és az ő paráznaságának tisztátalanságával"

Lásd a lila pulóvert viselö asszonyt, mely a francia trikolóros táblát tartja, az alsó képen pedig a lila-vörös színkombinációt.

A szöveg az alsó képen: "Pourquoi/Warum/Why"? Vagyis: "Miért" (több nyelven mondva)

Valóban csak extrémül kevesen értik, hogy "Miért".

Forrás: http://vaticanresources.s3.ama...3_1711.pdf



http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=179:2015-11-15-11-19-28&catid=15:egyeb&Itemid=51

Putyin: Oroszország határozottan elítéli a Párizsban elkövetett embertelen gyilkosságokat

qiGplvUeFDZdIKw31CkEVEMvyqjn2N71

Vlagyimir Putyin, az Oroszországi Föderáció Elnöke kifejezte mély részvétét Francois Hollande francia elnöknek és a francia népnek, – a péntek este Párizsban elkövetett szörnyű terrorista merényletek miatt.

Hangsúlyozta; Oroszország határozottan elítéli ezeket az embertelen gyilkosságokat és készen áll arra, hogy segítséget nyújtson Franciaországnak, a terrorista bűncselekmények felderítésében.

Vlagyimir Putyin Oroszország elnöke, részvéttáviratot küldött szombat délelőtt Francois Hollande francia elnöknek, melyben többek közt a következőket írta;
“Szeretném kifejezni legmélyebb részvétünket személyesen Önnek és az egész francia népnek, a tegnap este Párizsban történt példátlan terrortámadás sorozat miatt, melyekben nagyszámú ártatlan civil veszítette életét.
Ez a tragédia tanúskodik a barbár terrorizmus igazi természetéről, mely ellenmond az emberi civilizációnak, s az egyetemes emberi értékeknek. Most már teljes mértékben nyilvánvalóvá vált, hogy a terrorizmus hatékony leküzdéshez össze kell fognunk, mind nekünk és az egész nemzetközi közösségnek.
Szeretném megerősíteni, hogy Oroszország kész a szoros együttműködésre a francia partnerekkel abban, hogy teljes körűen felderíthessük az elkövető terroristák személyét és segítőit, háttereit, – s erősen remélem, hogy mindegyikük elnyeri méltó büntetését.
Ezekben a nehéz órákban kérem közvetítse őszinte együttérzésünket és támogatásunkat Franciaország népének, s az áldozatok családjainak és barátainak. Mindemellett a sebesülteknek is eredményes gyógyulást kívánunk.”

Vlagyimir Putyin, az Oroszországi Föderáció Elnöke

SzRTI

WASHINGTONBAN ÖSSZEÜLT A NEMZETBIZTONSÁGI TANÁCS

A párizsi terrortámadásokra vonatkozó hírszerzési információkról és a francia hatóságokkal való együttműködésről kapott tájékoztatást szombaton Barack Obama elnök az amerikai Nemzetbiztonsági Tanács washingtoni ülésén, mielőtt elutazott volna a G20 csoport törökországi csúcstalálkozójára.
A Fehér Ház közleménye szerint a tanácskozás részvevőinek nem volt tudomásuk az Egyesült Államok elleni konkrét vagy hiteles fenyegetésről, amikor áttekintették a biztonsági készültség állapotát. Leszögezték, hogy mindent el fognak követni az amerikaiak megoltalmazása érdekében. Obama arra utasította munkatársait, hogy tegyék meg a szükséges lépéseket az amerikai nagykövetségek védelméért is.
Az elnök megerősítette, hogy továbbra is szoros kapcsolatban állnak majd francia partnereikkel és készek minden segítséget megadni a nyomozáshoz. A CBS televízió értesülése szerint a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) emberei hamarosan becsatlakoznak a francia nyomozásba.
Az elnök csapata a Fehér Házban folytatott eszmecsere során megállapította, hogy Washington nincs birtokában olyan információnak, amely ellentmondana annak az előzetes francia megállapításnak, miszerint a történtekért az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista szervezet a felelős.
Mark Toner, a külügyminisztérium szóvivője nyilatkozatban erősítette meg azt a sajtóértesülést, miszerint a párizsi mészárlásnak a 23 éves Nohemi Gonzalez személyében amerikai halálos áldozata is van. Gonzalez, aki a Long Beach-i Kaliforniai Állami Egyetem hallgatója, a médiához eljutott információk szerint amerikai-mexikói kettős állampolgár. Az amerikai diplomáciai tárca a nap folyamán korábban közölte, hogy több amerikai is megsérült a merényletekben.
Szombat este a washingtoni Fehér Ház tőszomszédságában lévő Lafayette téren több ezren vettek részt egy Franciaországgal való szolidaritási megemlékezésen. A CNN televízió híroldala szerint amerikaiak százai ajánlották fel pénteken a közösségi portálokon, hogy otthonukba fogadják be a repterek lezárása miatt az Egyesült Államokban rekedt franciákat. Mások élelmiszert és személyszállítást ajánlottak fel.
A demokrata elnökjelölt-aspiránsok szombat esti, a CBS által közvetített vitájának részvevői néma tiszteletadással adóztak a párizsi áldozatok emlékének. Hillary Clinton volt külügyminiszter szerint gyökerestül ki kell irtani a dzsihadista radikális szervezeteket. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy az IÁ legyőzése nem lehet „amerikai harc”, viszont támogatást ígért azoknak, akik (szárazföldi) támadást indítanak az IÁ ellen.
Clinton kitért annak a kérdésnek a megválaszolása elől, hogy vajon az Obama-kormány alábecsülte-e az IÁ jelentette veszélyt, és az üggyel kapcsolatos felelősséget alapvetően közel-keleti szereplőkre, Máliki volt iraki kormányfőre és Aszad szíriai elnökre hárította.
Az ugyancsak a Fehér Házra pályázó Bernie Sanders vermonti szenátor hangsúlyozta, hogy az IÁ elleni koalícióban kulcsszerepet kell játszaniuk a muszlim országoknak. Utalva egyebek között arra, hogy Clinton szenátorként az iraki beavatkozás mellett szavazott, hozzáfűzte, hogy „az invázióknak és rendszerváltozásoknak nem várt következményei voltak”.
Martin O’Malley, Maryland volt kormányzója, Clintonnak ellentmondva azt mondta, hogy az IÁ elleni küzdelem igenis amerikai harc, de azt nem vívhatja egyedül az ország.
A szíriai migránsok amerikai betelepítésével kapcsolatban Clinton és O’Malley egyaránt 65 ezer alaposan átvilágított ember befogadását szorgalmazta, Sanders szerint azonban a probléma teljes mélységében nem ismert, ezért konkrét számot nem mondott, de rámutatott, hogy az Egyesült Államoknak „erkölcsi felelőssége van Európával kapcsolatban”.
Donald Trump republikánus elnökjelölt-aspiráns úgy vélekedett, hogy „nagyon-nagyon más lett volna a helyzet”, ha az áldozatoknál fegyver lett volna. Trump szerint „esztelenség” lenne az Egyesült Államok részéről, ha a támadásokat követően szíriai migránsokat fogadna be. Mint mondta, az Egyesült Államoknak sokkal agresszívabban kellene fellépnie az Iszlám Állam ellen, mint ahogyan azt most teszi.
Hasonlóképpen erőteljesebb amerikai katonai szerepvállalást sürgetett Washingtontól több más, a republikánus hivatalos elnökjelöltségért versenybe szállt politikus is.
A merényletsorozat nyomán hallatták hangjukat az amerikai muszlim szervezetek. Nihad Awad, az Amerikai-Iszlám Kapcsolatok Tanácsának ügyvezető igazgatója szombaton elítélte a polgári lakosság ellen intézett „szörnyű és aljas támadást” és kijelentette, hogy az IÁ „nem képviseli a muszlimokat”.
Oussama Jammal, az Egyesült Államok Muszlim Szervezeteinek Tanácsának vezetője arra szólította fel az amerikai mohamedánokat, hogy gyertyafényes virrasztással emlékezzenek meg az áldozatokról. Johari Abdul-Malik imám, az Észak-Amerikai Muzulmán Szövetség részéről arra szólította fel hittársait, hogy „kettőzzék meg erőfeszítéseiket a szélsőségesekkel szembeni éberség” terén.
Justin Trudeau kanadai miniszterelnök szombaton részvétét fejezte ki a francia „unokatestvéreknek” és felajánlotta Párizsnak hazája segítségét és támogatását.
A párizsi terrortámadásokat szombaton elítélte és a tettesek felelősségre vonását sürgette az ENSZ főtitkára és Biztonsági Tanácsa is.

(MTI)
Bal-Rad komm: Hogy föl forrósodott a hangulat a világ elsőszámú latorállamának fővárosában. Már a Nemzetbiztonsági Tanács is össze lett rántva, mert véletlenül belekerült a párizsi “szórásba” egy amerikai-mexikoi kettős állampolgár! (Mexikoban emiatt nem fújtak a harci kürtökbe.)
“…Hillary Clinton volt külügyminiszter szerint gyökerestül ki kell irtani a dzsihadista radikális szervezeteket. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy az IÁ legyőzése nem lehet „amerikai harc…”
Tegnap egy másik republikánus jelölt, Rick Santorum kijelentette, hogy Barack Obama elnök és a demokraták jelöltje, Hillary Clinton felelős az Iszlám Állam létrehozásáért. Santorum egész pontosan így fogalmazott Orlandóban egy szombati kampányrendezvényen:
“Hillary Clinton és Barack Obama döntéséből született meg az ISIS”

Párizsra-a világ egyik jelentős fővárosára-terrorcsapást mért a dzsihadista féreghorda, az ISIS.

Ugyanennek a féreghordának a “fővárosában”-a szíriai Rakkában-lévő “kormányzati” negyedére (és minő véletlenül, az időeltolódás miatt Rakkában már késő éjszaka volt) az előző éjszakai párizsi merénylet időpontjában, irtózatos erejű légicsapást mért “ismeretlen” légi objektum. (Az “oda vezető légiút” minden irányból az orosz és a szír kormány légierői által felügyelt légtéren keresztül vezet!)
A banditafőváros zsiványfészkei pillanatok alatt váltak eleven pokollá. Az érkező jelentések ezernyi sátánivadék pusztulását valószínűsítik.
Amúgy is “rájár a rúd” az utóbbi napokban a hóhérgyülekezetre. Tegnap Deraa környékén voltak igencsak látványos irtóakciók ellenük. Ali Mayhub a szír kormánycsapatok dandártábornoka tegnap késő esti sajtótájékoztatóján ismertette az irtóhadjárat napközbeni eredményeit. Ekkor említette a Deraa-környéki eseményeket.
Shair és Gisela gázmezői környékén a fenevadak vezetési pontjait, a Homsz tartománybeli Mhin mellett pedig kiképzőbázisaikat-hóhéregyedekkel együtt-semmisítették meg a szír kormánycsapatok.
Aleppotól délnyugati irányba a hadsereg és a népi milícia 15 települést szabadított fel.
Hogy Aleppo tartományban milyen szorult helyzetben is vannak a terroristák, arról az alábbi felvételen közzétett, elfogott, kétségbeesett rádióüzenetek tanúskodnak. Vizet, lőszert és harcolni tudó martalócegyedért könyörögnek egymásnak, vagy különben végük:
Latakia tartományban újabb stratégiai fontosságú magaslatokat foglaltak el a kormányerők, és irtottak ki közel kétszáz “nem szíriai eredetű” ISIS martalócegyedet.
A dandártábornok bejelentette, hogy a szír kormánycsapatok harci morálja helyreállt, és elszántan nyomulnak előre a féreghorda utolsó egyedeinek elpusztításáig, és Szíria területének teljes féregtelenítéséig!
http://www.balrad.com/2015/11/15/revans-parizsert/

Már Mészáros Lőrinc is besegít az uniós százmilliókból épülő felcsúti kisvasút befejezésébe

Mészáros Lőrinc munkagépeit és alkalmazottjait több alkalommal láttuk dolgozni az új felcsúti kisvasúton, noha a kivitelezéssel a polgármester egyik cégét sem bízták meg.
Az utolsó simításokat végzik a Felcsútról induló új kisvasút egész vonalán: ezen a héten többször is megfordultunk az építkezések környékén, ahol azt láttuk, hogy már csak néhány szakaszon dolgoznak a munkások, és közel sem akkora számban, mint hetekkel ezelőtt. A beruházás így is többhetes csúszásban van, ugyanis az eredeti tervek szerint október legvégén kellett volna átadni a Pancho Aréna és az alcsútdobozi Puskás Sport Hotel között kialakított vasutat. Ám ez nem sikerült.
lb
A határidő azért fontos, mert túlcsúszás esetén a felcsúti kisvasútra küldött uniós támogatást vissza kellene küldeni. Ez pedig érzékenyen érinthetné a Mészáros Lőrinc vezette felcsúti focialapítványt.
Figyelje az M betűt!
Bár a közbeszerzés nélküli, 857 millió forintos megbízást hivatalosan a Swietelsky Vasúttechnika Kft.-nek adták, információink szerint a munkálatok során Mészáros Lőrinc legnagyobb építőipari cégének, a Mészáros és Mészáros Kft.-nek a gépei és munkásai is ott voltak a munkaterületeken. Ezt több, a beruházáson dolgozó alkalmazott is megerősítette a magyarnarancs.hu-nak, illetve a helyszínen mi is többször láttuk a kft. logójával ellátott járműveit. (Miközben a kisvasútprojekt gazdája épp a Mészáros Lőrinc vezette fociakadémia, de erről majd később.) Íme a Mészáros és Mészáros logója:
lb
Fotózni a munkaterületen nem volt lehetőségünk. Noha próbálkoztunk, többször elhajtottak minket, de így is észrevettünk néhány Mészáros-logóval ellátott gépet az egyik felcsúti állomás környékén, amint az említett munkálatokban részt vesznek.
kis
Ezt követően megkerestük a felcsúti polgármester cégét, hogy mégis milyen „konstrukcióban” vállal részt az unió által is támogatott munkálatokban, ingyen, esetleg pénzt kap ezért a fővállalkozótól, de cikkünk megjelenéséig nem kaptunk választ. Ha ez később befut, közzétesszük.És még egy M:
még
A csarnokban a mozdonyok
A középső, Alcsútdoboz és Felcsút határában lévő pályaudvaron – amely mind közül a legnagyobb – a vonalon közlekedő vasúti járművek karbantartására építettek egy üzemi csarnokot is. Úgy tudjuk, ezen a helyen javítják majd azokat a mozdonyokat, amelyeket az augusztusi hírek szerint Nyíregyházáról szállítottak a felcsúti vonalra. Ezeket az értesüléseket eddig senki sem erősítette meg hivatalosan, ám tudomásunk szerint két szépen felújított és lefestett mozdony jelenleg a felcsúti üzemcsarnokban várja az indulást.
Felcsúti optimizmus
Korábban sokan kifogásolták a hazai és uniós forrásból finanszírozott építkezést, hiszen annak várható kihasználtsága erősen megkérdőjelezhető. Ettől függetlenül Orbán Viktor és a fociakadémiát működtető Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány – az uniós támogatás kedvezményezettje, a kisvasútprojekt gazdája – ragaszkodott a beruházáshoz. A kivitelező Swietelsky Vasúttechnika Kft.-t azért választhatta ki közbeszerzés nélkül a felcsúti polgármester, Mészáros Lőrinc által vezetett alapítvány, mert a beruházás csupán 70 százaléka, 600 millió forint volt az uniós pénz, közbeszerzés kiírása viszont csak akkor kötelező, ha az EU által folyósított összeg minimum 75 százaléka az összköltségnek. A Swietelskyvel egyébként jó viszonyt ápol Felcsút polgármestere, hiszen a Mészáros és Mészáros Kft. egy konzorciumban dolgozhat az osztrák céggel és az A-Híddal a Győr–Gönyű Országos Közforgalmú Kikötő kivitelezésén. Ez az a 6,9 milliárd forintos megbízás, amely miatt a Simicska-féle Közgépet három évre el akarták tiltani a hazai közbeszerzésektől.
Orbán saját maga is ellenőrizte a munkálatokat
Az engedélyeztetési eljárás egyik hivatalos dokumentuma szerint a 760 mm-es nyomtávon közlekedő felcsúti kisvasút „nosztalgia és turisztikai” céllal épül. Az eddigi vonal hossza közel 5,7 kilométer, tervezett sebessége 25 km/óra; a kisvasút menetrendszerűen március és október vége között közlekedik majd. Meg nem erősített információink szerint a hivatalos átadás november 19-én lesz, és minden bizonnyal Orbán Viktor miniszterelnök is elmegy az ünnepségre. A helyszínen dolgozóktól úgy tudjuk, hogy a kormányfő korábban eddig többször is a helyszínen ellenőrizte a munkálatok aktuális állását, legutóbb aznap, amikor novemberben a felcsúti Kastély Óvoda alapításának 60. évfordulóján a helyi fejlesztéseket ért kritikákra reagálva úgy nyilatkozott: „Minél inkább támadnak bennünket azért, mert valami történik a faluban, fejlődik a falu, annál inkább folytatni kell a munkánkat.” Majd folytatta: „(…) ha támadják a kisvasutat, akkor meg kell hosszabbítani Bicskéig, és ha akkor is támadják, akkor meg Lovasberényig.” Ugyan Lovasberény az ellenkező irányban van, de a kisvasút építkezésein dolgozó helyiek körében az a pletyka kering, hogy Etyek felé is terjeszkedne a vonal, ahol a Korda Filmparkig közlekedne a kisvasút. Ez egyelőre feltételezés, az viszont biztos, hogy hamarosan átadják a felcsúti „korona” legújabb ékkövét, amely a próbajárat után téli szünetre megy, és várhatóan márciusban kezdi meg állandó működését.
7 ezer utas egy nap?
A kormány által kiemelt beruházásnak minősített felcsúti projekt egyik legfurcsább részlete, hogy a legelső tervekben még napi 2,5–7 ezer utassal számoltak, de ezt a számot végül évi 10 ezerre módosították, miközben egy szezonon belül hatmillió forint jegybevételre számítanak. A Figyelő korábban arról is írt, hogy az EU-nak is gyanús lett a nehezen indokolható beruházás, ám ezt az értesülést az OLAF, az unió csalás elleni hivatala nem erősítette meg, a Miniszterelnökség pedig azt közölte, hogy nem tudnak hivatalos vizsgálatról.
(Magyar Krisztián)
Bal-Rad komm: “…A kormány által kiemelt beruházás…” majdnem időbeni elkészülte érdekében jelentek meg a Lőrinc barát gépei és melósai! Sürget az idő, így aztán működik a felcsúffy döbrögista KGST! Hiszen “egy a tábor-egy a zászló”! Közös a zsákmány is!