2015. november 18., szerda

Sztálin fölbukkant Szíriában! Menekül az ISIS-latorhada

Tegnap és ma ugyanis valamivel több mint 500 tartályautót semmisítettek meg rakományostól, amelyek a hóhérhorda által uralt szíriai olajkitermelő helyekről az iraki feldolgozókba szállították a kőolajat.
bo
Összességében tizennyolc konvojról, és az azokat biztosító kíséret totális megsemmisítéséről van szó. A jelentés kitér arra is, hogy a banditaállam az eddig rendelkezésére állt fuvareszközök majd harmadát veszítette el ez alatt a két nap alatt, amelyek pótlása az égi őrszemek és a csapásmérők fokozott ébersége és jelenléte miatt lehetetlen. Ám a további-még megmaradt-állomány mozgatása is komoly kockázatot jelent.
Elemzők szerint ezzel a “technikával” az orosz légierő az ISIS-t egyszerűen levágja az éltet adó köldökzsinórról.
Nem kevésbé érdekes az az információ sem, miszerint Oroszország JÓINDULATÚAN FIGYELMEZTETTE a terroristákat támogató Törökországot, Katart, és Szaud-Arábiát.

http://www.balrad.com/2015/11/18/megkezdodott-az-isis-gazdasagi-kivegzese-is/
gloAz orosz légierő teszi a dolgát Szíria fölött! Ráadásul minden jel szerint megtalálták a terroristák Achilles-inát. Az olajbizniszt! Rá is feküdtek a témára rendesen, és következetesen pusztítják a bevételforrást.
A petróbót tönkretétele teljes pánikhangulatot keltett az ISIS-soraiban. Nincs bevétel, és pusztul a készlet. Ráadásul az oroszok blokkolták az utakat is. Az orosz stratégiai légierő elől pedig elrejteni eldugni bármit is-lehetetlen.
Mindezek tetejébe a martalócfőváros-Raqqa is-célpont lett. A nagy francia rohamoktól valójában a terroristáknak nem volt okuk félni, annál inkább a raqqai civileknek. Mióta viszont az orosz légierő felvette célpontjai közé Raqqa latorfészkeit… (A franciák is-vélhetőleg-az első nagy nekibuzdulásukban elkövetett légiattak után meglehetősen visszafogták magukat. Valószínűleg szóltak nekik az oroszok, hogy inkább csak láb alatt vannak a fontoskodásaikkal, amit szerencsésebb lenne ha nem erőltetnének.)
Abuhureyra Al Caudio az ISIS-falka főpénztárosa is úgy ítélte meg, hogy Raqqa már-legalábbis az ő számára-nem elég biztonságos. Föl is húzta a nyúlcipőket, és Törökország irányába elindult. Az ő kis poggyászával.
A banditahorda amúgy sem nézi jó szemmel a dezertőröket! Hát még ha a kasszát is viszi magával az álnok áruló! Merthogy Abuhureyra Al Caudio útipoggyászában ott volt a sátánfattyak összerabolt pénze is. Abuhureyra Al Caudio karóra tűzött fejét tegnap este óta köpködik a “harcostársak”
kurd
A terroristák lelki gyötrelmei ráadásul tovább fokozódnak. Már nem elég hogy a levegőből pusztítja őket az orosz légierő, a földön a szír kormányerők irtják kompániájukat, maga az Ördög bukkant fel tegnap a Kurdisztánhoz közeli szír területeken. Sztálin hasonmása jelentkezett be egy kis patkányirtásra.
sztá
A megrökönyödött ISIS hóhérok hideglelősen tapasztalták, hogy az őket pusztító kurd gárdák élén a Sztálinra kísértetiesen hasonlító Yadzapana Huszein – a Kurd Szabadság Párt főtitkára – áll.
sztá1
A Generalissimus hasonmása büszkén vállalja és gondosan ápolja is hasonlóságát, és üzent is a pokolfajzatoknak: VÉGZÜNK VELETEK AZ UTOLSÓ SZÁLIG!
sztá2
Szíria egyre nagyobb területei tisztulnak meg az orosz-szír erőfeszítések nyomán. Damaszkusz népe pedig ezt tudja díjazni!
http://www.balrad.com/2015/11/19/sztalin-folbukkant-sziriaban-menekul-az-isis-latorhada/

Oroszország modern rakétavédelmi rendszerrel látja el a civil repülőgépjáratokat

Oroszország az A321 utasszállító gép tragédiája miatt arra készül, hogy modern védelmi rendszerekkel szerelje fel a civil járatokat, amely képes megvédeni a repülőgépet a terroristák rakétatámadásaival szemben.
A Sínai-félsziget felett lelőtt utasszállító gép tragédiája vezethet ahhoz, hogy Oroszország valamennyi civil járatra felszerelje a Prezident-C nevű rendszert, ami képes arra, hogy a világ bármely részén önműködő védelmet biztosítson a légi járművek számára. A berendezés működésének lényege, hogy automatikusan beazonosítja az esetleges fenyegetéseket, felismeri a földről – vagy tengerről – történő rakétaindításokat, és több különböző típusú zavaró tevékenységgel lehetetlenné teszi, hogy a rakéta célba találjon. A Prezident-C eredetileg katonai fejlesztés, de kialakítása lehetővé teszi, hogy civil repülőgépekre és helikopterekre is felszereljék, ennél fogva mindössze politikai döntés kérdése, hogy a terrortámadás miatt az összes civil járatra felszereljék.
Igor Naszenkov, a KRET rádióelektronikai konszern vezérigazgató-helyettese emlékeztetett, hogy az elmúlt évtizedek háborúi miatt mára széleskörűen elterjedtté váltak a legkülönbözőbb mobil légvédelmi rendszerek, melyek képesek akár egy tíz kilométer magasságban haladó utasszállító repülőgépet is lelőni. Elmondása szerint ma minden korábbinál nagyobb a valószínűsége annak, hogy civil járatok is a terrorista csoportok célpontjaivá váljanak, mivel ezek védtelen célpontok, melynek lelövésével ellenállás nélkül több száz civilt tudnak meggyilkolni – a tragédia híre pedig azonnal elterjed a nemzetközi médiában, és ma éppen ez a terroristák célja.
Az elmúlt évtizedek során a lokális konfliktusokban lelőtt helikopterek és vadászrepülőgépek többségét valamilyen mobil légvédelmi rendszerrel lőtték le, és ennek igen nagy százaléka terrorszervezetek körében széleskörűen elterjedt vállról indítható rakéta, melynek különböző típusai gyakorlatilag korlátlan mennyiségben rendelkezésre állhatnak a Közel-Keleten tevékenykedő terrorszervezeteknek.
Az orosz katonai-ipari komplexum főbb vállalatainak együttműködésével fejlesztett Prezident-C elsőként 2010 júniusában került bemutatásra Párizsban, egy nemzetközi fegyverexpón (Eurosatory-2010), ahol azonnal az érdeklődés középpontjába került. A rendszert eddig főként orosz katonai szállító repülőgépeken és helikoptereken használták. Mivel a Prezident-C automatikus működésű védelmi rendszer, működtetése nem igényli a pilóta beavatkozását, emiatt civil járatokra történő felszerelése sem igényel a pilóták számára költséges továbbképzéseket. A rendszer eközben nem csak a korszerűtlenebb vállról indítható rakéták elhárítására alkalmas, hanem számos nyilvános bemutatón bizonyította már, hogy képes elhárítani a legmodernebb rakétatámadásokat, és akár a NATO Patriot rendszereinek hatástalanítására is alkalmas.

http://www.hidfo.ru/2015/11/oroszorszag-modern-raketavedelmi-rendszerrel-latja-el-a-civil-repulogepjaratokat/

Párizs ég

NotreDame

Igen. Párizs ismét égett, a lángok és a halottak pedig gyászos jövőt vetítenek elénk.
Az újságok „vérfürdőről”, „mészárlásról”, „merényletekről”, „gyilkosságról”, „vérről”, „halálról, „sikolyokról” és „terrorról” írnak. Mintha mindezt már láttuk volna, pedig új áldozatokról van szó, akiknek az élete hirtelen véget ért, és ami megtörtént, nagyon is valóságos. Neveket olvasunk a közösségi oldalakon. Történeteket gyerekekről, akik többé nem mennek haza, házasságokról, amiket a halál egyik pillanatról a másikra kettészakított, fiatalokról, akik előtt ott állt az egész élet. Nem kell ismernünk őket ahhoz, hogy érezzük a fájdalmat.
Az ilyen apró részletekben vívott hadviselés pusztítóbb lehet egy kiterjedt háborúnál, mert a gyilkosok helyett az emberiséget teszi érzéketlenné.
Olyan gyilkosokról van szó, akik egyetlen országot sem képviselnek. Megvédi őket a gyökértelenség és a hit hiánya. A nyugat apránként pusztul el, míg egy napon végre megértjük, hogy miről is szóltak a hízelkedő hatalmasok által védelmezett gyilkosok hazugságai, de akkor már nem lesz helye ellenvéleményeknek.
A meggyilkoltak sírjait a ferdítések vastag rétegei takarják be. Az egész világ egyetlen hatalmas bírósággá vált, ahol ravasz ügyvédek leplezik az igazságot.
  1. szeptember 11-hez vagy a Bostoni robbantásokhoz hasonlóan a legújabb párizsi merényletek esetében sem fogjuk megkapni a válaszokat, mert kérdéseinkre vagy újabb hazugságokat küldenek vagy a gyilkosok megújult dühével találjuk szemben magunkat.
Milyen hit lapulhat ilyen érzéketlen gyilkosságok mögött? Nem kapunk választ. Van, aki szerint a béke vallása teszi ezt. Mások pedig politikai elméletnek nevezik, amit a vallás köntösébe burkoltak. Megint máshol maga a kérdésfeltevés is halált jelent, mert a válasz elárulná az igazságot, így tehát folytatódik a szemfényvesztés.
Folyamatosan százakat látunk meghalni és ez sajnos nem a gyilkosokat, hanem a közvéleményt teszi érzéketlenné. A mai kor képmutatása halálos. Az emberiség nemcsak tolerálja az elhitetést, de még meg is jutalmazza. Hazugságokkal próbálják fehérre meszelni az igazságot és ezért a felnövő generáció aratja majd a vihart.
Nagy a kísértés, hogy cinikussá váljunk. De nem! Van Valaki, Aki mindent lát, mindent tud és mindenek felett győzni fog, mert már győzött!
A dicsőség Ura is a gyűlölet áldozatává vált a földön.
Hazugságok küldték a keresztre. A hatalom megpróbálta felülírni a valóságot, miközben a politika és a vallásos demagógia nemesnek tüntette fel a hazugságot. Aki azonban látja a kezdetet és a véget, mindezt legyőzte. Nem a gonoszság és sötétség ellenére, hanem azon keresztül.
Ellenségei győzelmét saját vereségükre fordította. Sötét tetteik végül az Ő győzelmét szolgálták.
Egy fához szögezték, nem tudva, hogy ezzel a világot fektetik a lábai elé. Keresztet adtak Neki, nem sejtve, hogy az Ő kezében trónná válik. Kitaszították a városon kívülre, nem tudva, hogy abban a pillanatban a világegyetem kapuit nyitották meg, hogy beengedjék a Királyt.
Azt remélték, hogy kiirthatják üzenetét, mert nem értették, hogy ezzel éppen azt a Nevet ültették el az emberek szívében, amit el akartak pusztítani.
Azt hitték, hogy falnak szegezték Istent, hogy kiszolgáltatottan és legyőzötten áll előttük, nem sejtve, hogy Isten érte utol őket.
Nem a gonoszság sötét titokzatossága ellenére, hanem azon áthatolva győzött.
A hazugság előbb utóbb elavul. Egyedül az Igazság áll meg örökké.

Ravi Zacharias írása alapján
http://idokjelei.hu/2015/11/parizs-eg/

Allahot éltették az egyperces megemlékezés alatt a török szurkolók

A Törökország-Görögország barátságos futball-mérkőzést megelőző egy perces megemlékezés alatt a török szurkolók fújoltak és Allahot éltették.
A Reuters ujságírója számolt be arról, hogy botrányos viselkedést tanusítottak a török szurkolók a kedd esti barátságos mérkőzést megelőző megemlékezésen.
Az ‘Allahu Akhbar’ felkiáltások sorát lehetett hallani Isztanbulban, miközben számos török szurkoló fújolt a mérkőzés megelőző egy perces néma csend alatt, amelyen a párizsi mészárlás áldozataira emlékeztek.
A mérkőzésen amúgy egy 0-0-ás döntetlent értek el a csapatok.
Az eseményt az viszont emlékezetessé tette, hogy a török szurkolók szégyenteljesen viselkedtek az elmúlt hétvége eseményei tükrében.
A török menedzser, Fatih Terim a mérkőzést követően azt nyilatkozta: “A szurkolóinknak viselkedniük kellett volna a nemzeti himnuszok és az egyperces csend alatt.”
“Görögország a szomszédünk. A mai nap pedig a szomszédok napja, de a szurkolók most nem úgy viselkedtek, mint a jó szomszédok” – fogalmazott.
(atv)
Bal-Rad komm: Ezidáig Görögországnak CSAK SZOMSZÉDAIK VOLTAK! A Bundesmutti-Juncker-Soros banditatriónak köszönhetően pedig hamarosan uniós szövetségeseik/szövetségeseink is lesznek! Szabad kóborlási joggal.

Líbia jelenti a nagyobb veszélyt Franciaországra

Egy friss ENSZ-jelentés hívta fel a még mindig alvó nyugati világ figyelmét az ISIS újabb hatalmas térhódítására. Már Líbia nagy részét ellenőrzésük alatt tartják.
Egy új ENSZ-jelentés szerint megszilárdították pozícióikat és teret nyernek Líbia középső részén az Iszlám Államnak hűséget esküdő fegyveres csoportok.
A kaotikus észak-afrikai országban működő ENSZ-misszió hétfőn közzétett jelentése a tengerparti Szirtet, Haravát és en-Nófliját is kiemeli, mint amit már ISIS fegyveresek ellenőriznek.
Az országot egykor vezető Moammer Kadhafi 2011-es bukása óta Líbia politikai káoszba süllyedt. Tavaly óta két kormány, illetve két parlament működik: a nemzetközileg elismert törvényhozásnak és kabinetnek az ország keleti részében van a székhelye, a másiknak Tripoliban. A líbiai konfliktusban a felek olyan nemzetközi jogsértéseket – egyebek közt kínzásokat és tömeges, nyilvános kivégzéseket – követnek el, amelyek háborús bűncselekménynek minősülhetnek.
A káoszt kihasználva az Iszlám Állam csapatai egyre nagyobb területek felett szerzik meg az ellenőrzést.

(ripost)
Bal-Rad komm: Líbiában az arab szocializmust és Kadhafit a FRANCIA latorerő buktatta meg. Az azt követő fölfordulást ismerjük.
Azt talán kevesebben tudják, hogy tegnap Párizsban a terrorbandák utáni kutakodásban RAKÉTA-SOROZATVETŐKET talált a rendőrség!
Azt persze senki ne képzelje, hogy ezeket-és az ilyesmi-szerszámokat málhazsákokban, meg kisbőröndökben cipelték magukkal a migránsok! Ezek mind-mind Líbiából, hajórakományként érkeztek Marseille kikötőjébe.
Természetesen együttérzünk a terrorakciók által súlytott francia néppel. Ám ezt az átkot maguk vették a fejükre, politikusaik jóvoltából. Akik csak pusztíttatni és fölfordulást kelteni képesek!
Kadhafi átka-ha volt-akár be is teljesülhet! A francia nép pedig csak önmagát okolhatja! Ugyanakkor a francia politika továbbra sem Líbiát akarja rendbe rakni, hanem Szíriában lábatlankodnak. Hírek szerint-bár az oroszok ezt még nem tették szóvá nyíltan-csak hátráltatva a Szíriai rendcsinálást! (Persze lehet hogy pontosan ez a céljuk!)

Nagy a fohászkodás szíriai latorberkekben

Vlagyimir Putyin orosz elnök tegnapi napja egy részét háborús “mozizással” töltötte. A Nemzeti Védelmi Központ operatív irányítóterméből figyelte élő egyenes adásban a Szíriában zajló eseményeket. A “nézőtéren” ott ült mellette Szergej Sojgu-az “Ördög”. (Sojgu fiatalkori beceneve az “Ördög”-amit rettenthetetlen természete miatt érdemelt ki környezetétől.)
ördcen
A tegnap reggel kiterjesztett orosz légicsapások hatása már délben érezhető volt. Damaszkusz külvárosaiban bandaháborúk robbantak ki. A különböző terrorbandák egymást vádolják a Medve haragjának fölkeltésével, ami egycsapásra véget vetett az addig háborítatlan garázdálkodásaiknak. A martalócbandák egymásnak ugrottak rendesen. Legalább 150 banditaegyed harapott fűbe a tegnapi egymás elleni ingerkedésben, köztük négy jeles latorvezér is.
tu tu1 tu2
Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter tegnap esti tájékoztatóján elmondta: a tegnapi nap folyamán az orosz légierő Szíria fölött ténykedő repülőgépei 82 bevetésen 140 célpontot semmisített meg. A műveletek éjjel-nappal zajlanak mindaddig, amíg egyetlen terrorista is mozog Szíriában-jelentette ki Sojgu.
szt
Valerij Geraszimov vezérkari főnök arról tájékoztatott, hogy az orosz csapásmérő erők immáron Szíria egész területére kiterjesztették tevékenységüket.
sztk
Anatolij Zsiharjov altábornagy a nagy hatótávolságú stratégiai légierő parancsnoka elmondta, hogy a Szíria területén mozgó terroristák minél hatékonyabb felderítése érdekében némiképp “átrendezték” az orosz haderő orbitális csoportjának tevékenységi körét.
szp
A szír kormányerők és a velük szövetséges milíciák is belehúztak a földfelszíni és földalatti patkányirtó műveletekbe.
Most aztán tényleg kimondottan egészségre káros hatású a banditalét Szíria szerte.

http://www.balrad.com/2015/11/18/nagy-a-fohaszkodas-sziriai-latorberkekben/