A Törökország-Görögország barátságos futball-mérkőzést megelőző egy perces megemlékezés alatt a török szurkolók fújoltak és Allahot éltették.
A Reuters ujságírója számolt be arról, hogy botrányos viselkedést tanusítottak a török szurkolók a kedd esti barátságos mérkőzést megelőző megemlékezésen.
Az ‘Allahu Akhbar’ felkiáltások sorát lehetett hallani Isztanbulban, miközben számos török szurkoló fújolt a mérkőzés megelőző egy perces néma csend alatt, amelyen a párizsi mészárlás áldozataira emlékeztek.
A mérkőzésen amúgy egy 0-0-ás döntetlent értek el a csapatok.
Az eseményt az viszont emlékezetessé tette, hogy a török szurkolók szégyenteljesen viselkedtek az elmúlt hétvége eseményei tükrében.
A török menedzser, Fatih Terim a mérkőzést követően azt nyilatkozta: “A szurkolóinknak viselkedniük kellett volna a nemzeti himnuszok és az egyperces csend alatt.”
“Görögország a szomszédünk. A mai nap pedig a szomszédok napja, de a szurkolók most nem úgy viselkedtek, mint a jó szomszédok” – fogalmazott.
(atv)
Bal-Rad komm: Ezidáig Görögországnak CSAK SZOMSZÉDAIK VOLTAK! A Bundesmutti-Juncker-Soros banditatriónak köszönhetően pedig hamarosan uniós szövetségeseik/szövetségeseink is lesznek! Szabad kóborlási joggal.