A KÖZHATALOM A NÉPET ILLETI!

A közhatalom privatizációja következtében megszűnt a társadalom részvétele a szabályozók alkotásban és törvényhozásban. A hatalom szereplői újabb és újabb eszközökkel nehezítik életünket. Eddig elfogadtuk az egyre súlyosabb adóterheket, a termőföldjeink idegenkezekbe adását, a környezetszennyező beruházásokat, a  gyermekeink kötelező oltását, a lakóövezeti közterületek használatának adóztatását. És még hosszú a sor…

De ami ezután jön az még ezeken is túl tesz! A WHO járványprotokollja, a digitális állampolgárság, a készpénz megszüntetése.

El kell fogadnunk mindent, amit az állam/államok  feletti hatalom kitalál?

MI VALÓSÍTJUK MEG AZ ÉLETÜNKET NEHEZÍTŐ SZABÁLYOKAT, TÖRVÉNYEKET AZOK NÉMA ELFOGADÁSÁVAL!

A Civil Konzultáció célja egy széles körű társadalmi párbeszéd elindítása azokról a kérdésekről, amiket a kormányzó hatalom megkérdezésünk nélkül eldöntött.

A Civil Konzultáció eredményeit a nyilvánosság bevonásával személyesen adjuk át a „Nép által választott” országgyűlési képviselőknek a saját választókerületükben.

1. Egyetért Ön azzal, hogy a kormány a járványügyi intézkedésekben lemond az önálló döntéshozatalról a WHO nemzetközi szervezete javára? Járvány esetén utasításait akár a karhatalom bevonásával is végrehajtsa?
2. Egyetért Ön azzal, hogy a kormány digitális állampolgárságot akar bevezetni?
3. Egyetért Ön azzal, hogy a kormány ki akarja vezetni a készpénz használatát és helyette csak a jegybanki digitális fizetőeszközt akarja engedélyezni?
4. Egyetért Ön azzal, hogy a kormány az országunk termőföldjeit idegen országokból érkező tőkéseknek adja, hogy környezetszennyező beruházásokat, pl. akkumulátorgyárakat építsenek rajta a helyben lakók megkérdezése nélkül?
5. Egyetért Ön azzal, hogy a nyugdíjasok 2/3-a létminimum alatti nyugdíjat kap?
6. Egyetért Ön azzal, hogy a kormányaink 1989. óta nem teszik nyilvánossá a Magyar Közvagyon Leltárt és ellenőrzés nélkül osztogatják a Magyar Nép vagyonát?
7. Egyetért Ön azzal, hogy a maradék termőföldjeink haszna nem az abban a tájban élők javát szolgálja, hanem néhány tucat új földbirtokos vagyonát növeli?
8. Egyetért Ön azzal, hogy a kormányaink hagyták felszámolni a magyar élelmiszer-feldolgozó ágazatot, emiatt Magyarország lakossága már nettó élelmiszer behozatalra szorul, mert a hazai mezőgazdaság és feldolgozóipar nem képes ellátni bennünket?
9. Egyetért Ön azzal, hogy a kormány tétlenül nézi és engedélyezi, hogy az élelmiszerüzletek polcain szabadon tarthatnak életidegen vegyi anyagokkal, GMO-s terményekkel dúsított és egészségre ártalmas termékeket?
10. Egyetért Ön azzal, hogy a kormány az egészségügyi és az oktatásügyi minisztériumokat megszüntette és a belügyminiszter hatáskörébe helyezte? Ön szerint javult azóta a magyar egészségügyi rendszer és az oktatási intézmények munkájának a minősége?
11. Egyetért Ön azzal, hogy a kormány kötelezően oltatja be kiskorú gyermekeket a szüleik engedélye nélkül, aminek eredményeként egyre több az autista gyermek?
12. Helyesli Ön, hogy a parlamentben kettős állampolgárok is részt vehetnek a nemzetünket érintő kérdések megvitatásában, a törvények alkotásában?
13. Helyesli Ön, hogy az országgyűlési képviselők a törvény felett állnak és ha bűncselekményt követnek el, akkor is megvédi őket a mentelmi joguk?

+ 1 Kérdés

14. Egyetért Ön azzal, hogy a városi önkormányzatok egyre jobban kiterjesztik a fizető parkolási adóztatást a lakókörzetekre is úgy, hogy a beszedett pénzekkel nem számolnak el, nem fordítják vissza a közterületek állapotának javítására és semmilyen viszont szolgáltatást nem nyújtanak?

 

https://fizesskeszpenzzel.hu/civil-konzultacio/