2018. január 25., csütörtök

Trump klímaváltozásos humora

December végén az USA keleti partvidékét soha nem látott erösségü hidegfront és havazás érte el, melyet éppúgy a HAARP-rendszereket müködtetö, de most már Trumphoz hü katonai erök idéztek elö mesterségesen, mint korábban - a globális felmelegedéses szélhámosságot támogatandó - a forróságokat és idöjárási extrémeket az elmúlt években.
Trump ezt a módját választotta a világ által idáig látott legnagyobb szélhámosság, az Obama és Ferenc pápa által propagált "globális felmelegedés" lufijának a kipukkasztásához:
2017.12.29.
Trump szerint jól jönne egy kis globális felmelegedés Amerikának
Tombol a tél az Amerikai Egyesült Államokban, több államban méteres hó borít egyes tájakat és rendkívüli a hideg. ...
A helyzetre való tekintettel Donald Trump amerikai elnök csütörtökön este fellépett a Twitterre, és a következő bejegyzés hagyta el ujjait:
"A keleti parton ez lehet a valaha volt LEGHIDEGEBB szilveszter! Talán jól jönne egy kevés a jó öreg Globális Felmelegedésből, ami ellen a mi Országunk, de nem más országok DOLLÁRBILLIÓKBÓL védekezett volna. Öltözzenek fel!"
Trump minden jel szerint ugyanezt a módját választotta a téma kompromittálásának a davosi világgazdasági fórumon is, melynek helyszíne felé szintén soha nem látott erösségü hideget és havazást "HAARP-oltatott össze":

Davos 2018: a legfontosabbak
A másik fajsúlyos téma a környezetvédelem lesz, és annak megvitatása, hogyan tudnák a párizsi klímaegyezményben vállaltakat teljesíteni, hogy gátat szabjanak a globális felmelegedésnek.

2018.1.23.
Behavazódtak a világ politikai és gazdasági vezetöi
A háromezer résztvevő többsége csak nagy nehézségek árán jutott el a davos-i világgazdasági fórum helyszínére, ugyanis a Svájci Alpokban annyi hó esett, hogy szinte belepte az épületeket is. Az odajutáshoz pedig helikoptereket is be kellett vetni, a vonat ugyanis nem jutott el a síparadicsomba.
A fórum megnyitója elé szervezett találkozók közül néhányat el is kellett halasztani vagy törölni, mert a résztvevők egyszerűen nem értek oda. A találkozón dolgozóknak több limuzint is ki kellett ásniuk a hó alól, hogy kiszabadítsák az azzal érkezőket.
Pfff
A Trumphoz hü fasiszta elemensek és az Obama és Ferenc pápa mögött álló ballib erök között a feszültség Antonin Scalia legfelsöbb bíró halálakor csúcsosodott ki, akit kvázi Obama gyilkoltatott meg, amikor Scalia miatt elakadtak a klímaváltozásos törvények az amerikai legfelsöbb bíróságon.

A 24.hu firkásza ebben a meglehetösen szánalmas írásban próbálja komolytalanítani az egészet, holott pont erröl van szó:
Egy biztos, Scalia halála előtt néhány nappal a legfelsőbb bíróság szoros végeredménnyel elsöpörte Obamának az erőművek széndioxid-kibocsátásának csökkentését, vagyis a klímaváltozás lassítását célzó programját ...
Scalia holttestére február 13-án, szombaton, egy ágyban találtak rá egy isten háta mögötti luxus-vadásztanyán.
...
A Cibolo Creek Ranch olyan hírességek oázisaként ismert, akik kis időre szeretnének elbújni a világ elől. Közút nem vezet hozzá, a legközelebbi település, Presidio majdnem ötven kilométerre van tőle.

A Cibolo Creek Ranchre évente kisfiúkat eröszakolni (és gyilkolni) járó Scalia koporsója zárt volt, ami két dolgot jelenthet csak:
1. Igaz a hír, mely szerint a torkát egy elmeirányítás alatt álló szexrabszolga tinédzserfiú vágta át csúfosan, akiben a szexrabszolga alteregója helyett az orvgyilkos alteregóját aktiválták a ranch gazdái. A Scalia nyakán tátongó hatalmas seb miatt aztán a koporsója zárt volt.
2. Mivel Scalia mégiscsak tagja volt a Máltai Lovagrendnek (is), így a "testvérek" magát az életét megkímélték, s a "halála" már megrendezett volt, ergo a koporsója is zárt volt.

Nem tudom, melyik lehet igaz, meg nem is érdekel.
Csak azt tudom, hogy Scalia egy disznó volt, aki minden év febr. 12-15 között lejárt a ranchre.

A sátánista okkult kalendárium szerint:
Valentine's Day is a day of "orgiastic rites" in which the pagans encouraged the flow of lustful passion.
"A Valentin nap (febr. 14) a sátánistáknak az "orgazmikus rítusok" napja, mely napon a pogányok is utat engedtek mindenfajta gyönyör és szenvedély folyásának."

Scalia homoszexuális-pedofil-szadista volt egy személyben, alapos egy kombináció.
De Scaliát nem az Obamához hü háttérhatalmi elemensek, hanem a "sajátjai" tették el láb alól (vagy rendezték meg a halálát) a ranchon, máskülönben nemcsak Scaliát, hanem öket is magával rántotta volna a készülöben levö, Obama utasítására beindított kíméletlen kompromittáló kampány a médiumokban.

2016.2.24.
Scalia az utolsó óráit egy titokzatos társaság elit vadászaival töltötte
(Justice Scalia spent his last hours with members of this secretive society of elite hunters)
The society's U.S. chapter launched in 1966 at the famous Bohemian Club in San Francisco, which is associated with the all-male Bohemian Grove
"A társaság az alapító ülését 1966-ban tartotta a híres san franciscói Bohemian Club-ban, mely a kizárólag férfiak által látogatott Bohemian Grove-al van társulva."

Kell ehhez több kommentárt füzni? Aligha.

Nemcsak annak örültem, amikor meghallottam Scalia halálhírét, hogy egy nagyon gonosz, gusztustalan ember tünt el a föld felszínéröl, hanem mert nyilvánvalóvá vált, Obama ezzel a (vakmerö) lépésével akaratlanul is megpecsételte a globális klímaváltozásos szélhámosság sorsát is.
Hogy ezt a lépését a háttérhatalom legfelsöbb szintjei mégis tolerálták neki, felveti a kérdést, vajon valaha is komolyan gondolhatták-e az NWO felépítését a "klímaváltozásnak" köszönhetöen bevezetett, ENSZ központú, globális adóztatásra alapozva.




Csak sajnos az a rengeteg kár a mezögazdaságban, meg a kánikulák okozta szenvedés, pláne az idösek és krónikus betegek közt, az az elmúlt években mind megtörtént...

Vajon ki és mikor fog érte bocsánatot kérni?

2012-15 között nem volt tavasz, a nyarak pedig elviselhetetlenül forróak voltak... ez mind úgy lett mesterségesen elöidézve.

A Fabius 500 napja c. írás alá írtam még 2015-ben:

A második lehetöség pedig szó szerint az, amiröl Fabius beszélt: klimatikus káosz mesterséges elöidézése, ami már mintha folyamatban is lenne ...

Példátlan vihar után újra esik az eső a fővárosban
http://www.atv.hu/belfold/2015...pest-utcai

Durva nyár: megdőlt a globális melegrekord
http://ujnemzedek.hu/gyorshire...ekord-2918

Sosem volt még olyan forró június, mint az idei
http://hvg.hu/instant_tudomany...us_mint_az

stb. stb.

Ne vegye készpénznek senki se, hogy mindez természetes, s nem mondjuk HAARP-al van elöidézve...


Emlékszik még valaki ezekre?


2015. szept. 24: Ferenc pápa a klímaváltozás üzenetével érkezett Washingtonba
http://www.atv.hu/belfold/20150924-papa-usa

Ezért propagálják annyira ezt a klímaváltozásos szélhámosságot, s manipulálják mesterségesen az idöjárást.

A "klímaváltozás" a globális adóztatás bevezetésére használt "eszköz".

May 23rd, 2015: USAF redeploys X-37B climate chaos, earthquake and tsunami inducing orbital HAARP weapon
http://presscore.ca/usaf-redep...arp-weapon
"The US Air Force is preparing to execute a “climate chaos” event to facilitate the Vatican UN “Climate Change” New World Order agenda."




Ebböl a célból lett felküldve az X-37-es is föld körüli pályára HAARP-al a fedélzetén, hogy manipulálja az idöjárást, érezhetö idöjárási extrémeket idézzen elö mesterségesen.


A "bizonyíték" arra, hogy az X-37B valójában egy HAARP antenna, egy mikrohullámú antenna-telep, szemtelen módon magába a nevébe is bele van kódolva.

Az X és a B az "X-Band", a mikrohullámú X-sáv rövidítése:

http://wiki.ham.hu/index.php?title=Mikrohullám

A mikrohullám a rádiófrekvenciás sáv GHz-es tartományának egységes elnevezése. A klasszikus felosztás szerint a 10 centiméteres hullámhossznál rövidebb (3 GHz feletti) frekvenciákat értjük alatta.
L sáv 1 ... 2 GHz
S sáv 2 ... 4 GHz
C sáv 4 ... 8 GHz
X sáv 8 ... 12 GHz

A 37 pedig az X-sávú (8 és 12 GHz közti) mikrohullámok ún. szcintillációs indexe. Mint ahogy ebben a NASA-s telekommunikációs-tudományos dokumentumban is szerepel:

http://ipnpr.jpl.nasa.gov/prog...9/129A.pdf

The much larger scintillation index at X-band (m = 0.37) than at Ka-band (m = 0.064) results in a much higher performance degradation.




X-band (m = 0.37) vagyis X-37B



---------------------------------------------

nem_programozhato, augusztus 12, 2016

Jaj, és ezt a már rég kompromittálódott, balos-kommunista NWO-s klímaváltozásos szélhámosságot is meddig fogják még szugggerálni a népbe!

2016.8.12:
Budapesten sem lehet majd olimpiát rendezni a globális felmelegedés miatt

http://magyarhirlap.hu/cikk/63...edes_miatt

A század végére kevés város lesz elég hűvös a nyári játékokhoz

A globális felmelegedés miatt az északi félteke legtöbb városa alkalmatlanná válhat arra 2085-re, hogy nyári olimpia házigazdája legyen, köztük van Isztambul, Madrid, Róma, Párizs és Budapest,






Ugyanaznapi hír:

2016.8.12:
4,5 fokkal megdőlt a hidegrekord

http://index.hu/belfold/2016/0...degrekord/

Észrevettétek ti is, hogy az idén már volt tavasz is, kellemes tavaszi idö, és a nyár is elviselhetö volt? A tavalyi és az elötti rengeteg idöjárási kilengés és forróság után, mirmix-dirmix, az idöjárás ismét természetesebb lett.

Az idén már nem volt földkörüli pályán az X-37-es?
http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=229:2018-01-25-18-13-01&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58

Elnökjelölt: a nép kellene döntsön a NATO-tagságról

Napokon belül megkezdődik az elnökválasztás Finnországban – a kampány során a NATO-tagság is meghatározó témává vált. Az egyik jelölt szerint népszavazásra kellene bocsátani ezt a kérdést.
A NATO-csatlakozás ellen kampányol a jobboldali Finnek Pártja – az ellenzéki erő elnökjelöltje szerint Finnország nem kellene csatlakozzon az észak-atlanti szövetséghez, mert a NATO nem csak katonai, hanem politikai unióként is működik, ami számos nemkívánt kötelezettséget róna Finnországra. Azt mondta; nem kell a NATO tagjának lenni ahhoz, hogy egy ország a Nyugathoz tartozzon.
“Finnország a Nyugat része. Nem kell katonai szövetség ahhoz, hogy a Nyugat része legyünk. A NATO egyben politikai unió is, nem csak katonai szövetség. Nem akarom, hogy Finnország részt vegyen mindabban, amit a NATO ma képvisel”mondta Laura Huhtasaari az Yle hírügynökségnek nyilatkozva.
A politikus szerint ezt a kérdést népszavazás útján kell rendezni, hiszen a közvélemény-kutatások az utóbbi évtizedek során mindvégig a NATO-csatlakozást ellenzők többségét mutatták; a kormány ezzel a többségi véleménnyel szemben akarná beléptetni az országot az észak-atlanti szövetségbe.
Bár a NATO-csatlakozást népszavazáshoz kötné, Huhtasaari egyértelműen kijelentette, hogy Donald Trump amerikai elnök politikáját támogatja, mert “jó irányba viszi Amerikát.”
A finn elnökjelölt az amerikai elnök politikájának támogatása mellett egészen más megközelítést fogalmazott meg Oroszországgal szemben; elmondása szerint minden kérdésben megállapodásra kell jutni a keleti szomszéddal, ugyanakkor az együttműködésnek nem előfeltétele, hogy a két ország azonos értékrendszert képviseljen. Ehelyett szerinte inkább a kereskedelemre és kulturális kapcsolatokra kellene összpontosítani, mert ez a két terület az, ami lehetővé tenné a közös nevezőre jutást.
Az elmúlt két hónap folyamán a jelenlegi finn elnök, Sauli Niinistö támogatottsága 17%-kal csökkent, amiből szinte minden ellenzéki jelölt profitált. Huhtasaari elnökjelöltként jelenleg harmadik helyen szerepel a közvélemény-kutatásokban.


http://www.hidfo.ru/2018/01/elnokjelolt-a-nep-kellene-dontson-a-nato-tagsagrol/

Háborús bűnösök gyülekeznek Svédországban

Svédországban a háborús bűnöket egy külön rendőrségi bizottság kezeli, ami 2014 után azzal kellett szembesüljön, hogy a bevándorlók közt egyre több háborús bűnös érkezik az országba. A Svenska Dagbladet napilap szerint kétszeresére nőtt a számuk.
Patricia Rakic Arle, a háborús bűnösökkel foglalkozó rendőrségi csoport tagja a lapnak nyilatkozva azt mondta, hogy ez főként Irakból és Szíriából érkező személyeket jelent, akik részt vettek a konfliktusban, civileket gyilkoltak, és utána a bevándorlók közt Európába jönnek.
Svédországba elsősorban Szíriából, Irakból, Eritreából és Afganisztánból érkeznek menedékkérők, akiket a bevándorlásügyi hivatal vizsgál abból a szempontból, hogy kiszűrje közülük a gyilkosokat. A hivatalos adatok szerint 2014-ben 12 háborús bűnös érkezett a menekültek közt, 2017-ben azonban már 52 ilyen értesítést kapott a rendőrség.
A szakértő Svenska Dagbladet napilapnak nyilatkozva elmondta; a háborús bűnök visszanyomozása időigényes feladat – egyetlen eset felderítése akár nyolc évet is igénybe vehet. Erre példaként azt említette, hogy ha egy adott személy tömeges kivégzésekben részvételét ki akarják vizsgálni, ez legalább 6-7 utat jelent az adott országba, hogy a rendőrség lefolytathassa a szükséges nyomozati tevékenységet.
A hatóságok ennek során szembesülnek azzal, hogy bizonyos országok nem is engedik, hogy a svéd rendőrök beutazzanak és kivizsgálják a háborús bűnöket. Példaként Dél-Szudánt említette, ahol lehetetlen számukra egy ilyen utat lebonyolítani, így a szudáni menekültek tömeggyilkosságokban részvételét eleve nem tudják kivizsgálni. Ha egy országba mégis beengedik őket, ott a helyiek nem együttműködőek, és nem mernek tanúvallomást tenni, mert félnek a megtorlástól.
A fentiek okán gyakran olyan személyek érkeznek Svédországba, akikről a migrációs hivatal feltételezi, hogy részt vett valamilyen háborús bűn elkövetésében, de ezt nem tudják rábizonyítani, ezért elítélni sem tudják. 2017-ben mindössze 4 személyt sikerült elítélni, többek közt brutális kivégzések és lefejezések miatt.
http://www.hidfo.ru/2018/01/haborus-bunosok-gyulekeznek-svedorszagban/



Migránsokkal közösültek a civil önkéntesek

A Nyheter Idag svéd napilap szerint a civil szervezetek tagjai szexuális szolgáltatásokat is nyújtottak a menekülttáborokban.
Egy Örnsköldsvik városában működő menekültbefogadó-központban szexuális szolgáltatást is nyújtottak a migránsokat segítő személyek – derült ki a Nyheter Idag svéd napilap beszámolójából. A beszámoló szerint a migránsválság során kialakult az a morbid gyakorlat, hogy az alkalmazottak rendszeresen közösülnek az újonnan érkező migránsokkal. Egy utóbbi eset nyilvánosságra jutása után három női segítő azonnal távozott a menekültközpontból és felhagyott a migránsokat segítő tevékenységgel.
A Nyheter Idag beszámolója szerint az ügyben érintett három nő kapcsán belső vizsgálat indult a menekültközpontban. Mats Gidlund, Örnsköldsvik társadalmi segítségnyújtásért felelős vezetője szerint jobban kell dolgozni azon, hogy “a segítők és a segítettek közti kapcsolat szigorúan szakmai alapúvá váljon”.
Korábban Åmål területén is ugyanilyen ügyben indult belső vizsgálat, miután kiderült, hogy egy női alkalmazott hastánccal szórakoztatta a saját bevallásuk szerint kiskorú migránsokat, emellett csoportos szexuális közösülést folytatott velük.

http://www.hidfo.ru/2018/01/migransokkal-kozosultek-a-civil-onkentesek/