2021. október 16., szombat

Sara Cunial képviselő elítéli olaszországi hazugságokat a Covidról és a Zöld Igazolványról

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Sara Cunial olasz képviselő elítéli és ízekre szedi a zsarnoki intézkedések indokaként felhozott hazugságokat és érveket a képviselőházban. Mert az olaszok már belefáradtak ezekbe az átverésekbe! A zöld igazolványról kifejti, hogy az eszköz a félelmen és az örökös egészségügyi vészhelyzeteken alapuló politikai diktatúra végleges megteremtésére. Olaszország a lélektani manipuláció kísérleti laboratóriuma lett, Franciaországgal együtt, az egyik oldalon Tömeggyilkos Draghival, a másikon Nemzetgyilkos Macronnal, Népirtó Goldman Sachs és Rothschild fiaival

A Newarki Tűzoltók Szakszervezetének elnöke a védőoltások ellen, USA

Chuck West, az egyesült államokbeli Newark város tűzoltóinak szakszervezetének elnöke elítélte a polgármester utasítását, amely szerint minden dolgozót vagy beoltásra köteleznek, vagy elbocsátanak, arra hivatkozva, hogy az utasítás érinti a munkaszerződésük feltételeit, ezért le kell ülniük tárgyalni a feltételekről, mivel jogukban áll eldönteni, hogy beadatják-e az injekciót vagy sem.

Az orvosi szabadság szószólói bátran megszólalnak Győzni fogunk, ha összefogunk!

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Az orvosi szabadság néhány legtermékenyebb szószólójának összejövetele Kansas Cityben, a „Freedom Revival in the Heartland” rendezvényen. Ha mindannyian egységesen ellenállunk azoknak, akik el akarják venni a szabadságunkat, akkor sikerrel fogunk járni, mi sokan vagyunk, ők pedig kevesen. Egyesüljetek a szabadságért!

Dr. Giuseppe Di Bella az olaszországi kötelező oltakozásról: ‘A nép megsemmisítése’

Dr. Giuseppe Di Bella, nemzetközi hírű kutatóorvos elítéli az olasz kormányt és kifejti, hogy ezek az urak megfélemlítéssel, dogmatikus, kényszerítő erőszakkal, pszichológiai és média terrorizmus gyakorlásával, zsarolással, fenyegetéssel és különböző típusú kondicionálásokkal egy sor tekintélyelvű intézkedést vezetnek be az oltási kötelezettségre, és kijelenti: "Az olasz nép megsemmisítése folyamatban van".

FDA szakértők szerint az oltás több embert öl meg, mint ahányat megment

Az FDA, az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal szakértői váratlanul megszavazták, hogy az Egyesült Államokban 16 évesnél idősebbek számára nem engedélyezik a Covid-19 vakcinák beadását, a hosszú távú adatok hiányára hivatkozva, és azt állítva, hogy a kockázatok meghaladják az előnyöket, mivel a Covid-19 vakcinák minden egyes megmentett életre legalább 2 ember halálát okozzák.

Gideon van Meijeren elítéli a magasrangú tisztviselők közötti sátánista rituálékat és pedofíliát

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Gideon van Meijeren holland parlamenti képviselő a gyermekbántalmazásról és a szexuális erőszakról szóló vita során a Parlamentben elítélte a napvilágra került tényeket, amelyek azt mutatják, hogy pedofil hálózatok felelősek a sátáni rituálék során elkövetett visszaélésekért.
Rámutatott, hogy az áldozatok nem bíznak a vizsgálatra létrehozandó bizottság függetlenségében, mivel ez a bizottság az Igazságügyi Minisztérium alá tartozik, és magas rangú tisztviselők is részt vesznek benne.

Grafént találtak a Pfizer 'vakcinában'. Tudnak róla és ezzel mérgezik az embereket

Roby Master, a Telegram 'Dentro de Noticia' információs csatornájának hírszerkesztője arról a Sara Cunial parlamenti képviselő által, a Parlamentben feltett kérdésről tájékoztat, amelyet a képviselő a Köztársaság elnökéhez intézett, azzal kapcsolatban, hogy a vakcinákban, immár igazoltan, grafén-nanorészecskéket találtak, továbbá, hogy ezek mennyire lehetnek toxikusak az emberi szervezet számára.

Elbocsátották a kórházból Deborah Conrad-ot, mert beszélt a vakcinák okozta megbetegedésekről

Deborah Conrad, kórházi orvos-asszisztens, beszámol azokról a nehézségekről, amelyekkel akkor találkozott, amikor az egyre növekvő számban előforduló, a vakcinák okozta káros mellékhatásokról és halálesetekről beszélt, és elmondja azt is, hogyan fordult ellene mindenki a kórházban, mert ezzel ronthatta azt a képet, amely szerint "a vakcina biztonságos".

https://thehighwire.com/videos/these-patients-deserve-to-be-heard-vaers-whistleblower/

Thomas T. Siler, M.D.: Az oltatlanok hétről hétre okosabbnak tűnnek

 

Hatalmas propagandát folytatnak azok ellen, akik úgy döntenek, hogy nem oltatják be magukat a COVID-19 ellen a kísérleti mRNS vakcinákkal.

A mainstream média, a nagy technológiai vállalatok és a kormányunk egyesített erőfeszítéseket tesznek a megfelelés jutalmazására, valamint a nem megfelelés megszégyenítésére és marginalizálására. Az ő mantrájuk szerint ez az oltatlanok világjárványa. Azokat, akik úgy döntenek, hogy nem oltatják be magukat, értelmetlen, önző, paranoiás embereknek minősítik, akik nem sokat olvasnak, és egy floridai (vagy alabamai, vagy texasi, vagy nevezd meg az államot) lakókocsiparkban élnek. Soha nem volt még ilyen nagy erőfeszítés arra, hogy az embereket rábeszéljék, félelemmel manipulálják és megbüntessék, hogy egy kísérleti orvosi kezelést vegyenek igénybe.

Ahogy azonban az idő múlik ezzel a világjárvánnyal, és egyre több adat gyűlik össze a vírusról és a vakcináról, az oltatlanok minden egyes héttel egyre okosabbnak tűnnek. Mostanra bebizonyosodott, hogy a beoltottak is ugyanúgy elkapják és terjesztik a vírust. Az oltás mellékhatásaira vonatkozó adatok egyre csak gyűlnek, amelyek a világjárvány lecsengésével a vakcina szedésének kockázatát megkerülhetetlenné teszik. A COVID-19 kezelésében korán ható szájon át szedhető és intravénás gyógyszerek (flccc.net) sokkal vonzóbbak most, amikor a vakcina kockázatai ismertté válnak, különösen azért, mert a beoltottaknak hathavonta végtelen számú emlékeztető oltásra lesz szükségük.

Először is foglalkozzunk az oltatlanok intelligenciájával. Az oltási vonakodás többtényezős, és kevés köze van az iskolázottsági szinthez vagy az intelligenciához. A Carnegie Mellon Egyetem végzett egy tanulmányt, amely az oltási vonakodást az iskolai végzettségi szintek szerint vizsgálta. A tanulmány szerint melyik az az iskolai végzettségi szint, ahol a legnagyobb az oltással kapcsolatos vonakodás? A doktori fokozat! Azokat mind bölcsészhallgatók kaphatták. Nyilvánvaló, hogy az adatokat olvasni és a kockázatot felmérni tudó tudósok a legkevésbé hajlamosak az mRNS-vakcinákat bevenni.

Az az állítás, hogy az oltatlanok világjárványa van, ezért nyilvánvalóan nem igaz. Ahogy egy kaliforniai nyugdíjas ápolónő nemrég megkérdezte: "Miért kell a védetteket megvédeni a védtelenektől azzal, hogy a védteleneket arra kényszerítik, hogy használják azt a védelmet, amely eleve nem védte meg a védetteket?". Ha a vakcina működik a fertőzés megelőzésében, akkor az oltottaknak nincs miért aggódniuk. Ha a vakcina nem akadályozza meg a fertőzést, akkor a beoltottak továbbra is bizonyos kockázatnak vannak kitéve, és a be nem oltottak kevésbé valószínű, hogy olyan vakcinát választanának, amely nem működik jól.

Az mRNS-vakcina hatékonysága nagyon szűk körű, és a COVID-19 eredeti alfa törzsére összpontosít. Azáltal, hogy a tüskefehérje egy antigéncsoportját célozza meg, segít az eredeti alfa törzs esetében, de most már világos, hogy nem véd a Delta törzs ellen, és valószínűleg nem nyújt védelmet a jövőben esetleg keringő törzsek ellen sem. Úgy tűnik továbbá, hogy a hatékonyság 4-6 hónap alatt csökken, ami az emlékeztetőkről szóló vitákhoz vezet.
Több szerző rámutatott arra, hogy a világjárvány idején "szivárgó" vakcinával történő oltás a vírust a változatok létrehozásával a menekülésre készteti. Ha az emlékeztető vakcina ugyanannak az oltóanyagnak egy újabb ismétlése, akkor valószínűleg nem segít az új törzs ellen, hanem evolúciós nyomást gyakorol a vírusra, hogy még több változatot hozzon létre, és még több mellékhatásnak tegyen ki minket. Akkor miért követik ezt a mindenkire vonatkozó emlékeztető stratégiát?

Az mRNS-vakcináknak ez a hatalmas, 3. fázisú klinikai kísérlete, amelyben az amerikaiak többnyire félelemből vesznek részt, nem megy jól. Mindenki számára, aki a közegészségügyért száll síkra, teljesen világos, hogy az oltási programot le kell állítani. Izland most állította le a Moderna vakcina beadását bárkinek, ami jó lépés a helyes irányba. Svédország, Dánia és Finnország betiltotta a Moderna vakcinát 30 év alattiak számára.

A VAERS, a vakcinák mellékhatásait bejelentő rendszerünk e hét elején 16 000 halálesetet, 23 000 fogyatékosságot, 10 000 MI/myocarditis, 87 000 sürgősségi ellátást, 75 000 kórházi tartózkodást és összesen 775 000 nemkívánatos eseményt mutatott ki. A VAERS-rendszerről széles körben ismert, hogy 1-10%-kal alul jelenti az eseményeket.

Az Eudravigilance, az európai jelentési rendszer most 26 000 halálesetet társít a vakcina beadásának közvetlen közelében. A CMS rendszerből (Medicare kórlapok) származó whistleblower adatok közel 50 000 halálesetet mutattak ki a Medicare csoportban röviddel a vakcina beadása után.

A Project Salus nevű, mesterséges intelligenciával működő nyomon követési program szintén a Medicare-populációt követi, és azt mutatja, hogy a beoltott Medicare-betegeknél hétről hétre rosszabbak a kimenetek, amelyek megfelelnek az antitestfüggő fokozódásnak. Ez akkor következik be, amikor a vakcina antitestjei ténylegesen felgyorsítják a fertőzést, ami a COVID-19 fertőzés kimenetelének romlásához vezet. Az antitestfüggő fokozódás korábban más koronavírus elleni vakcinák állatokon végzett vizsgálatai során is előfordult. A CDC és az FDA elhallgatja ezeket az adatokat, és senki, aki megkapja a vakcinát, nem rendelkezik valódi tájékozott beleegyezéssel.

A római nyilatkozatot 6700 orvos írta alá, akik tanúsítják, hogy a világjárvány kezelése emberiesség elleni bűncselekménynek minősül, mivel megtagadják a legjobb orvosi kezelést, és továbbra is a káros vakcinák mellett érvelnek. A bizonyítékok az amerikaiak előtt hevernek, hogy véget vessenek a propagandának és a tömeges maszkpszichózisnak.

Az örökös félelem médianarratívája kezd szétesni. Norvégia, Svédország és Dánia megszüntette a COVID-korlátozásokat, és sokkal jobban teljesít, mint az USA, az Egyesült Királyság és Izrael, három ország, amelyek továbbra is a világjárványba oltanak. Mexikó, Guatemala, Indonézia, szinte egész Afrika és India egyes részei alacsony oltási aránnyal rendelkeznek, és sokkal jobban teljesítenek, mint az USA, ami annak tulajdonítható, hogy a világjárványt az Ivermectin alkalmazásával kezelik.

Az augusztusi Sturgis motoros rallyn több mint 500 000 ember vett részt, és nem volt a COVID-19 szuperterjedése. A futballszezon augusztusban kezdődött, és a stadionok országszerte tele vannak 80 000 szurkolóval, akik maszkok nélkül üvöltöznek és sikoltoznak. Nem volt szuperterjesztő esemény, a diákok mégis kénytelenek visszamenni maszkkal az órákra. Ennek semmi értelme.

Ha a vakcina olyan fontos, miért nem kell a kormány vezetőinek és az illegális bevándorlóknak beadatniuk? Jelenleg 13 demokrata államban, ahol magas az oltási arány, a legmagasabb az "esetek" aránya (egy hibás PCR-tesztet használva), míg a republikánus államok mind jobban teljesítenek. Hogyan történhetett ez?

Világosnak kellene lennie, hogy a kormány manipulálta a COVID-ot, hogy örökös félelmet keltsen, ezért átadjuk neki a szabadságunkat. Ebben az óriási csatában a kormányunk és az oltatlanok között remélem, hogy elég ember fogja megtagadni az engedelmességet, hogy egyesülve megállíthassuk ezt az őrületet.

Tudom, hogy ez a döntés sok embernek nagyon nehéz, amikor a munkája elvesztéséről van szó. A beoltottaknak, kérem, ne vegyenek be semmilyen emlékeztetőt, mert ezzel csak a mellékhatások és az új változatok kockázatát állandósítják.

Ha hagyjuk, hogy a kormány döntsön helyettünk erről az orvosi döntésről, akkor már csak egy rövid lépés, hogy a kormány azt mondja, hogy más orvosi döntésekről is dönthet helyettünk, pl. hogy minden 75 év feletti személyt soha nem szabad újraéleszteni; az embereknek csak három gyermekük lehet (vagy kettő vagy egy), a nők számára kötelező sterilizálással; vagy ha megtagadjuk a kormány követeléseit, akkor megtagadják az egészségügyi ellátást.

Ilyen totalitárius államban szeretnél élni? Ha most büszkén oltja magát, és a kormány oldalán áll, mi lesz a következő kormányzati felhatalmazáskor, amikor a másik oldalon áll, és olyan döntésre kényszerítik, amit nem akar, hogyan érzi majd magát akkor?

Nyilvánvaló, hogy a kormány (a Fauci alárendeltekkel), a média és a nagy tech cégek megpróbálnak megosztani minket, és elvenni a szabadságjogokat, amelyeket amerikaiakként élveztünk. Imádkozom, hogy mindazok, akik amerikaiaknak nevezik magukat, össze tudjanak fogni, hogy véget vessenek ennek az orvosi zsarnokságnak, és visszaszerezzék a szabad Amerikát, mielőtt túl késő lenne. Békésen álljatok ellen, és ne engedelmeskedjetek.

By: Thomas T. Siler, M.D.

https://ordogugyvedje.hu/blog/az-oltatlanok-hetrol-hetre-okosabbnak-tunnek

2019-es konferencián kiderült, hogy a vakcina "tudomány" nem létezik

 

"Bízzunk a tudományban" - mondták nekünk.

2019 decemberében, három hónappal a koronavírus psy op kezdete előtt a WHO találkozott a Big Pharma cégekkel, hogy megvitassák a vakcinaüzletüket.

A konferencián kiderült, hogy az orvosok csak úgy tesznek, mintha "tekintélyt parancsolóan" beszélnének, amikor azt a pártvonalat papolják, hogy a vakcinák "biztonságosak" és "hatékonyak". A vakcinákat alátámasztó "tudomány" távolról sem "megalapozott", egyszerűen NEM LÉTEZIK, és ez teljesen megdöbbentő.

Az alábbiakban összefoglaljuk DEL BIGTREE fenti videóriportját.

2019 decemberében, még a népirtó COVID JAB bevetése előtt, a Globális Oltóanyag "Biztonsági" Csúcstalálkozó Genf-Svájcban ülésezett, hogy megvitassa az oltóanyaggal történő gyilkossági üzletágának kínos helyzetét, és hogy a jobb "kommunikáció" révén "bizalmat" építsen az oltóanyagok állítólagos "biztonságossága" és "hatékonysága" iránt.

larson.jpg2019. december 3-án Prof. Heidi Larson PhD, balra, a Genf-Svájcban tartott globális oltóanyag "biztonsági" csúcstalálkozón három hatalmas bombát dobott.

1) "A másik dolog, ami tendencia és probléma, az nem csak a szolgáltatókba vetett bizalom, hanem az egészségügyi szolgáltatókba vetett bizalom. Van egy nagyon ingatag egészségügyi-szakmai frontvonalunk, amely kezdi megkérdőjelezni a vakcinákat és a vakcinák biztonságosságát. Ez hatalmas probléma, mert az egészségügyi szolgáltató még mindig a legmegbízhatóbb személy... és ha ezt elveszítjük, akkor bajban vagyunk".

Már 2019 decemberében az ENSZ Legrosszabb Egészségügyi Szervezete (WHO) aggódott és nyugtalankodott amiatt, hogy sok orvos elvesztette minden bizalmát a vakcinák iránt. És ez még a COVID JAB bevetése előtt volt.

A következő, mondta Larson: "Az orvosi egyetemen szerencsés vagy, ha fél napot kapsz az oltóanyagokról, nem is beszélve arról, hogy mindezzel naprakészen tartsd magad".

Ez azt bizonyítja, hogy az orvosok csak úgy tesznek, mintha "tekintélyt" képviselnének, amikor azt a pártvonalat ismételgetik, hogy a vakcinák "biztonságosak" és "hatékonyak".

Heidi Larson professzor ezután egy harmadik hatalmas bombát dobott, amely megmutatta, hogy az oltásokat alátámasztó "tudomány" valójában nem "megalapozott", hanem még nem is létezik: "Sok biztonsági tudományra van szükség... nem lehet ugyanazt a régi tudományt újrahasznosítani, hogy jobban hangozzék, ha nem áll rendelkezésre az új problémára vonatkozó tudomány. Tehát sokkal több beruházásra van szükség a biztonságtudományba."

Prof. Heidi Larson elmarasztalta a szűkmarkú Big-Pharma-Mafia főnökeit, amiért nem fektetnek be eleget a "kommunikációba" (ezt nyilvánvalóan a propaganda kódszavaként érti), mert a vakcinák "biztonságossága" és "hatékonysága" olyan hazugság, amit a legtöbb frontvonalbeli orvos már nem is hisz el.

Ezután az FDA oltóanyag-kutatási hivatalának igazgatója, Dr. Marion Gruber, aki nemrég mondott le, mert ellenezte az emlékeztetőket, azt mondta, hogy a nagy gyógyszergyártóknak el kellene kezdeniük a kockázatkezelés bevezetését, mint az oltóanyagok ÚJ MÉRLEGÉT.

Nem borzasztó, hogy a Big Pharma maffia olyan alapvető biztonsági intézkedések bevezetésén gondolkodott, amilyenek eddig nem voltak? Ez egyenértékű azzal, mintha egy légitársaságnak hirtelen támadna az a "zseniális ötlete", hogy teszteljen egy olyan repülőgépet, amely már kereskedelmi céllal szállítja az utasokat az Atlanti-óceánon át.

Feltételezhetjük, hogy ha bármelyik kormányzat megfelelő biztonsági intézkedéseket követelne, akkor a Big Pharma Maffia egyszerűen "lobbizási" pénzeket használna arra, hogy megvesztegessen bármilyen bábjátékost, hogy az ilyen követelések "csendben eltűnjenek".

Ezután a WHO oltáskutatási kezdeményezésének koordinátora, Dr. Martin Howell Friede azt mondta: "Ha el lehet kerülni az adjuvánsok használatát, kérjük, tegyék meg; ha mégis használnak adjuvánst, akkor olyat használjanak, amelynek biztonságossága már bizonyított; egyébként pedig gondolják meg nagyon alaposan".

Az adjuvánsok teszik lehetővé a vakcinák tömeggyártását, mert bár a vakcinák eredeti történetében Edward Jenner orvosi csaló egy 8 éves gyereket beteg tehénpempővel injekciózott be, a történet soha nem szólt arról, hogyan lehet a vakcinában lévő beteg tehénpempőt frissen vagy "biztonságosan" tartani azáltal, hogy néhány hónappal később megbízható "felhasználhatósági idő" van megadva.

A Big Pharma maffia ezt a különleges "problémát" úgy oldotta meg, hogy a vakcinát nano-fémekkel, köztük nano-alumíniummal és nano-higannyal töltötte meg, amelyeket úgy terveztek, hogy gyorsan átjussanak a vér-agy-gáton, és az áldozatot autizmussal (gyermek esetében) vagy valamilyen kognitív hanyatlással járó betegséggel, például Alzheimer-kórral (felnőtt esetében) fertőzzék meg.

Így Dr. Martin Howell Friede,balra, azt tanácsolta a Big-Pharma-Mafia főnökeinek, hogy csak olyan adjuvánsokat használjanak, amelyeket a múltban a legtöbb esetben megúsztak. Végül is mindenki tudja, hogy ha valaha is sikerül valakinek bebizonyítania, hogy az áldozat Alzheimer-kórt vagy autizmust kapott a kérdéses vakcinától, akkor a Big Pharma Maffia kártalaníthat néhány konkrét személyt, és ezeket a kártérítési igényeket az "üzlet" költségeként írhatja le (a kérdéses üzlet az oltás általi gyilkosság).

Ezután Dr. Steven Evans, a gyógyszer-epidemiológia professzora azt mondta: "Számomra nem tűnik váratlannak, hogy az adjuvánsok megsokszorozzák az antigénnel összefüggő, de az eredeti vizsgálatokban a statisztikai erő hiánya miatt esetleg nem észlelt mellékhatások előfordulását".

Ez azt jelenti, hogy a Big Pharma Maffia elismeri, hogy az adjuvánsok nem kívánt hatásokat okozhatnak az emberi szervezetben (beleértve az autizmust, autoimmun betegségeket, Alzheimer), de ezt soha nem fedezték fel megfelelően, mert a Big Pharma Maffiát csak a profit érdekli és nem a biztonság.

A vizsgálatok jelenleg "jók" a helyi események, például a karban jelentkező fájdalom vagy a beadott injekció áldozatának hirtelen halála kimutatására, de pocsékul alkalmasak a szisztémás vagy hosszú távú események kimutatására.

Ezután Dr. Steven Evans elejtette azt a baklövést, hogy "először meg kell értenünk, hogyan működnek ezek a dolgok [az adjuvánsok], hogy értékelni tudjuk a plauzibilitást".

Az a tény, hogy a Big Pharma maffia még azt sem tudja, hogyan működnek az adjuvánsok, bizalmat ébreszt a világ "egészségügyi" rendszerében?

Itt a Big Pharma Maffia megerősíti, hogy NEM végeztek megfelelő tanulmányokat az adjuvánsokról.

Következő, Dr. David Kaslow azt mondta: "Ez egy igazi rejtély ... a megfelelő [vizsgálati] méret meghatározása ... a kis számok zsarnokságával való küzdelem ...".

Itt azt mondja, hogy jobb, ha a vizsgálat mérete kisebb, mondjuk száz áldozatból áll, mert a nagy, több ezer áldozatból álló méretek a mellékhatások "borzasztóan nagy számok zsarnokságát" hozhatják magukkal.

Újabb bombát dobott azzal, hogy rámutatott egy új "profitközpontra", amely a terhes nőket és magzataikat célozza meg: "Úgy gondolom, hogy az epidemiológiai alapvonalba való befektetés kritikusan fontos lesz, ha nem akarjuk kisiklatni néhány anyai immunizációs vakcinánkat, amint azok alacsony erőforrású környezetbe kerülnek".

Ez ismét azt mutatja, hogy a Big Pharma maffiának egyszerűen fogalma sincs az oltóanyagok magzatokra vagy terhes nőkre gyakorolt hatásairól, mert nem állnak rendelkezésre adatok. Ráadásul az "anyai immunizáció" eufemizmusa sokkal inkább a Föld újszülöttek elleni immunizálását jelenti, minthogy bármi köze lenne az emberek "védelmének" segítéséhez.

Ezután a nigériai Dr. Bassey Okposen nagyon nyugtalannak tűnt a hihetetlen hozzá nem értés láttán, amit az összegyűlt "szakértők" körében észlelt, ezért úgy döntött, hogy megkérdezi, milyen káros keresztreakciókra lehet számítani a különböző antigének, adjuvánsok és tartósítószerek között, ha és amikor a különböző gyártók oltóanyagait ugyanannak a személynek adják, és hogy léteznek-e átfogó tanulmányok az ilyen káros keresztreakciókról.

Dr-.-Robert-Chen-Chief-Vaccine-Safety-CDD.pngEzekre egy "szakember", Dr. Robert Chen egy nagyon hosszadalmas választ ad a Big Pharma maffia számára, ami így foglalható össze: "[Nem tudunk válaszolni a kérdéseire, mert még rengeteg adatra van szükségünk], hogy STARTOLHASSUNK az Ön által felvetett kérdések megválaszolásához".

Tehát ismét NINCS ADAT és nincsenek olyan tanulmányok, amelyek a különböző gyártók különböző adjuvánsokat, tartósítószereket és antigéneket tartalmazó oltóanyagaiból eredő keresztreakciókra vagy kereszthatásokra vonatkoznak. És ez ismét azt bizonyítja, hogy az oltásokat alátámasztó "tudomány" egyszerűen NEM LÉTEZIK.

Végül Dr. Soumya Swaminathan, a WHO vezető tudósa egy vidám reklámfilmet mutatott be, amely a vakcinák "robusztus" "biztonsági" rendszereit magyarázta el, amelyek lehetővé teszik az "egészségügyi dolgozók" és "szakértők" számára, hogy "azonnal" reagáljanak minden felmerülő problémára.

A "vidám reklám" azonban nem említi, hogy az "egészségügyi dolgozók" és a "szakértők" hogyan "reagálnak" "azonnal", amikor a vakcina áldozata meghal egy mellékhatás miatt, mint ahogy az a COVID JAB bevezetése óta több milliószor megtörtént.

Egy kis morbid humor hozzáadásaként pedig Dr. Soumya Swaminathan látható, amint azt mondja a "szakértőknek", hogy a WHO-nak egyszerűen NINCS semmilyen felügyeleti rendszere a biztonság ellenőrzésére. És ez teljesen rendben is van, mert ez azt jelenti, hogy a WHO pontosan azt teszi, amire tervezték, vagyis azt, hogy a világon minél több embert népirtással gyilkoljon meg az oltás általi gyilkossággal, hogy a cionista szabadkőművesek Agenda 21 nevű projektje számára irányítsa a népességet.

AZ EGYIK DOLOG, AMIT DEL BIGTREE ELMULASZT MEGEMLÍTENI, AZ AZ, HOGY A NAGY GYÓGYSZERMAFFIA-BŰNÖZŐK MENNYIRE BŰNÖSNEK TŰNNEK, MIKÖZBEN A KOLLÉGÁIK BESZÉLNEK.
TALÁN UGYANÍGY FOGNAK KINÉZNI, AMIKOR VÉGRE ELJÖN A NÜRNBERG 2.0 A NAGY GYÓGYSZERMAFFIA ÉS AZ ÖSSZES "SZAKÉRTŐ" SZÁMÁRA, AKIK UTASÍTOTTÁK AZ ORVOSOKAT, HOGY UGYANAZT A HAMIS DUMÁT PAPOLJÁK, MISZERINT A VAKCINÁK "BIZTONSÁGOSAK" ÉS "HATÉKONYAK" (A NÉPIRTÁSBAN HATÉKONYAK, CSAK ÚGY ÉRTETTÉK).

Biztos vagyok benne, hogy megnyugtatja Önöket, hogy ezek a bűnöző idióták irányítják a világ "egészségügyét", és hogy végső soron a Big-Pharma-maffia főnökeiknek adnak tanácsot, hogyan lehet még több pénzt keresni az Önök "egészségén".

https://ordogugyvedje.hu/blog/2019-es-konferencian-kiderult-hogy-a-vakcina-tudomany-nem-letezik

Klaus Schwab elismerte, hogy a COVID vakcinával nyomon követhető jelzőanyagokat fecskendez be?

 

Klaus Schwab és a Világgazdasági Fórum elismerte, hogy a COVID vakcinával nyomon követhető jelzőanyagokat fecskendez be?

A Világgazdasági Fórum által népszerűsített cikk és videó, amelynek célja egy világszerte elfogadott "COVIDPass" javaslata és felvázolása, valójában megdöbbentő háttérbefolyásolásokat tár fel. [cikk itt - VIDEÓ alább]

A javaslat alapfeltevése egy globális COVIDPass, amely általánosan elfogadott lenne, és lehetővé tenné a beoltott emberek számára, hogy a világ minden tájára utazzanak, és beléphessenek minden olyan helyre és létesítménybe, ahol az oltás igazolását megkövetelik. Van azonban valami a javaslatban, ami önmagában is sokatmondó. Először is, NÉZZE MEG a videót: https://youtu.be/ABAvzAIAEag

Ne keveredjen bele a COVID útlevéllel kapcsolatos ezoterikus fejtörőkbe; és ne hagyja magát a beoltottak és nem beoltottak szempontjára összpontosítani. Továbbá, egyelőre ne koncentráljatok a magánélet szempontjaira vagy a nyomon követéssel vagy nyomon követéssel kapcsolatos kérdésekre. Ehelyett koncentráljon, mint egy lézer, valami sokkal kritikusabb dologra magának a javaslatnak a hátterében.

A Világgazdasági Fórum "COVIDPass"-jának egész előfeltevése azon alapul, hogy egy vérvizsgálattal azonosítani lehet, hogy valaki oltva volt-e vagy sem.

Gondoljuk végig ezt alaposan. Gondolkodjon el ezen alaposan.

Jelenleg minden oltási igazolvány, minden COVID-útlevél egy olyan regisztrációs folyamaton múlik, amely az oltás időpontjában zajlik az egyes országok egyedi egészségügyi rendszerében:

(1) Önt beoltják, regisztrálják egy olyan rendszerben, amely kimutatja, hogy beoltották; és így végül eljut egy olyan helyre, ahol létrehoz egy, az oltási regisztrációhoz kapcsolódó "QR" kódot - leggyakrabban a mobiltelefonján -, amely engedélyezi az engedélyezett belépést az ellenőrző pontokon vagy átjárókon.

-VAGY-

(2) Ön beoltatja magát, regisztrálják egy olyan rendszerben, amely kimutatja, hogy beoltották; és kap egy papíralapú oltási kártyát, amelyet magánál kell tartania, és amely engedélyezi a belépést az ellenőrzőpontokon vagy átjárókon.

Lényegében ez az egyetlen, jelenleg működő két regisztrációs rendszer a COVID útlevelek számára. Mindkettő az egészségügyi rendszernél vagy szolgáltatónál történő regisztrációtól függ, amely aztán megadja Önnek a papíralapú igazolványt; vagy elindítja az engedélyezési folyamatot, hogy az Ön oltási státuszát összekapcsolja egy olyan rendszerrel, ahonnan letöltheti a QR-kódot.

Függetlenül attól, hogy melyik folyamatot követik, a regisztráció az egészségügyi rendszerben történik.

Amit a Világgazdasági Fórum (WEF) leír, az NEM az...., és ez a kritikus pont.

A WEF javaslata szerint vérmintával vagy vérvizsgálattal kell igazolni, hogy valaki be van oltva. Ez csak akkor lehetséges, ha maga a vakcina valamilyen markert hordoz, amely tartósan (sejtszinten) a szervezetben marad, és amely aztán vérvizsgálattal kimutatható.

Ha a vakcina nem hagy azonosítható jelzőt vagy lenyomatot a vérében, akkor az oltott státusz vérvizsgálata nem lehetséges.

Ha megértette ezt a kritikus pontot, akkor olvasson tovább. Ha nem érti ennek a pontnak a jelentőségét, akkor jobb, ha itt abbahagyja.

♦ Ha most bemennél egy orvosi rendelőbe, vérlaborba vagy kórházba, és azt mondanád nekik, hogy szükséged van egy vérvizsgálatra, hogy bizonyítsd, hogy be vagy oltva, úgy néznének rád, mintha őrült lennél. A válaszuk az lenne, hogy forduljon az egészségügyi szolgáltatójához - ahol az oltást beadták -, hogy megkapja az igazolást vagy a duplikált hitelesítést, amire szüksége van, hogy bizonyítsa, hogy beoltották.

A Világgazdasági Fórum mégis valahogyan tud egy olyan eljárásról, amellyel a vérvizsgálat során megállapítható, hogy a vakcina jelen van-e?

Gondoljon csak bele.

Nevezzük "markernek" azt, ami a vérrendszeredben van, mert általánosságban nem tudjuk, hogy konkrétan mit keresnének, hogy a vért oltottnak -vs. nem oltottnak- minősítsék. Valamit keresnek, ezért nevezzük ezt markernek. Ez azt jelenti, hogy a következő pontok nyilvánvalóak:

  • Bármi is legyen ez a marker, annak a vakcina minden változatában jelen kell lennie.
  • Bármi is legyen ez a marker, állandóan jelen kell lennie.
  • Bármi is legyen ez a marker, a Világgazdasági Fórum már a javaslat előtt is tudta, hogy létezik.
  • Ha nincs mód a beoltott vér azonosítására, a WEF által javasolt COVIDPass teljes előfeltétele tárgytalan.

A kérdés tehát a következő: mi ez a marker?

Anélkül, hogy összeesküvés-elméletekbe vagy gyanús képzelgésekbe bocsátkoznánk, a WEF javaslatának alapvető pontja az, hogy tudatában vannak egy olyan vérvizsgálatnak, amely garantálja, hogy Önt beoltották. [A következő lépés, amikor a vértesztet összekapcsolják az Ön egyedi azonosításával, hogy a társadalomban hiteles legyen, már egy teljesen más tészta.]
KÖZÖS ÉSZAKÉRTELEM - Tény, hogy a COVIDPass teljes előfeltételét meghiúsítaná, ha az Ön egyedi azonosítóját nem követnék nyomon.
Ha például az Ön mobiltelefonjának QR-kódját használnám egy nemzetközi járat beszállókapujánál, akkor kellene lennie egy olyan keresztreferenciás adatbázisnak, amely az Ön egyedi azonosítóját lekérdezi annak érdekében, hogy megakadályozza, hogy az Ön oltott státusza alapján utazzak.

A globálisan elfogadott, vérvonal-hitelesített oltási azonosító koncepciója szerint léteznie kell egy központi adatbázisnak, amelyből az Ön oltási azonosítója - az Ön vére - az Ön konkrét személyiségéhez lett regisztrálva. De ez még messzebbre vezet a jövőben.

Egyelőre érdemes megjegyezni, hogy 2020 közepén, még a különböző vakcinák klinikai vizsgálatokban történő bevetése előtt a Világgazdasági Fórum tudta, hogy a COVID oltás vérvizsgálata a legjobb forgatókönyv az oltási útlevél azonosítására. [A cikk itt]

Gondolatok?

https://pokolafoldon.hu/great-reset/klaus-schwab-elismerte-hogy-a-covid-vakcinaval-nyomon-kovetheto-jelzoanyagokat-fecskendez-be

Egy kormánygyilkos vallomása (Sky Beam Project, 2024)

Vernon Coleman: Még több gonoszság a Big Pharma-tól

 

Miközben mindannyian a covid-19-re és a kísérleti, népirtó, minél több embert megölő és a világ többi részét megsebesítő covid-19 oltásra koncentráltunk, más gonosz dolgok is történtek a világ más részein.

 

A nagy gyógyszeripar, a nemzetközi gyógyszeripar soha nem alszik, és mindig kétségbeesetten igyekszik bebizonyítani, hogy ha csalárdságról és halált szerető termékekről van szó, akkor a hét minden napján legyőzhetik a kolumbiai drogkartellt.

Sokan még mindig úgy gondolják, hogy a dohánygyárak, a fegyverkereskedők és a bankok a kapitalizmus legrosszabb példái. Tévednek, tévednek és még egyszer tévednek. A drogcégek a legrosszabbak.

És semmi jele annak, hogy a gonoszságnak egyhamar vége szakadna.

Ezt hallgassa meg, ha alacsony vérnyomásban szenved, és szeretné érezni, hogy a vér fokozott nyomással áramlik át a testén.

Az Egészségügyi Világszervezet most ajánlotta, hogy a GlaxoSmithKline által kifejlesztett malária elleni vakcinát széles körben használják a gyermekeknél Afrikában és a világ más részein.

A gyógyszert, 1987-ben hozták létre, és 2019 októberében a "Human Vaccines and Immunotherapeutics" című folyóiratban megjelent tanulmány arról számolt be, hogy az első generációs vakcina "szerény hatékonyságot mutatott a maláriás megbetegedésekkel szemben".

A Financial Times szerint a Mosquirix nevű gyógyszert kísérleti kísérleti tanulmányokban alkalmazták, és Ghánában, Kenyában és Malawiban több mint 800 ezer gyermek kapott belőle. Ez aztán a teszt. Ezután úgy döntöttek, hogy kiterjesztik a tesztet.

A WHO szerint eddig mintegy 2,3 millió adagot adtak be.

Szóval, tisztázzuk a dolgot.

800.000 gyereket oltottak be ezzel a malária elleni vakcinával - teszt jelleggel.

Vajon hányan tudták közülük, hogy egy hatalmas kísérletben vesznek részt? Szerintem egy sem.

És most, miután beadták ezt az oltóanyagot az összes gyermeknek, a WHO azt ajánlotta, hogy széles körben használják a szaharától délre fekvő Afrikában és más veszélyeztetett régiókban.

Vajon tudja-e valaki a WHO-nál, hogy 2019 novemberében a Science című folyóiratban a következő szalagcím jelent meg: "Az első malária elleni vakcina bevezetése Afrikában - a korlátozott hatékonyság és az aggasztó biztonsági aggályok ellenére".

Mik ezek a biztonsági aggályok?

Nos, a Science-ben megjelent jelentés szerint a Mosquirixet kapó gyermekeknél tízszer nagyobb volt az agyhártyagyulladás kockázata, mint azoknál, akik kontroll vakcinát kaptak. (Nem tudom, mi volt a kontroll vakcina.)

Ó, és van még egy kis probléma, amelyet a Human Vaccines and Immunotherapeutics című szaklapban említettek, és amelyet a National Institutes of Health amerikai Nemzeti Orvosi Könyvtárában találtam.

Arról számolnak be, hogy "az oltás várhatóan a malária későbbi megnövekedett kockázatához vezet az idősebb gyermekeknél".

A továbbiakban azt mondták, hogy "öt év elteltével a beoltott gyermekek a kontrollcsoporthoz képest a klinikai malária fokozott kockázatát szenvedték el", majd hozzátették, hogy "a malária kockázatának ez a megfordulása hátrányosnak tekinthető".

Ezután a WHO úgy döntött, hogy az oltóanyagot, amelyet részben a Bill és Melinda Gates Alapítvány nevű szervezet finanszírozott, több százezer gyermeknek adja be, hogy megnézze, mi történik.

Az Európai Gyógyszerügynökség szerint a Mosquirix esetében a legsúlyosabb mellékhatás a lázas roham (lázzal járó rohamok) volt, amely 1000-ből 1 gyermeknél fordult elő. A rohamokat és a lázat nem egy oltóanyaggal akarjuk elérni. Nem jó jel.

A leggyakoribb mellékhatások a láz, amely körülbelül minden negyedik gyermeknél jelentkezett, az ingerlékenység, a fájdalom és a duzzanat voltak.

A teljesség kedvéért hadd emlékeztessem Önöket a GlaxoSmithKline-ra, amelyet ellenségei GSK-ként ismernek.

Az alábbiakat a Covid 19 - A hazugságok leleplezése című ingyenes könyvemből vettem ki, amely a www.vernoncoleman.com és a www.vernoncoleman.org honlapokon érhető el.

"A GSK a világ egyik legnagyobb gyógyszeripari vállalata. A világ egyik legjobban kereső vakcinagyártó cége. Vessen egy pillantást a teljesítményére.

2006-ban a GSK 160 millió dollárt fizetett ki a függővé vált betegek által benyújtott követelésekre.

2009-ben a GSK 2,5 millió dollárt fizetett ki egy súlyos szívfejlődési rendellenességgel született hároméves gyermek családjának. Kanadában pedig egy ötéves kislány öt nappal a H1N1 influenza elleni oltás után meghalt, és a szülei 4,2 millió dollárra perelték be a GSK-t. A szülők ügyvédje azt állította, hogy a gyógyszert gyorsan és megfelelő tesztelés nélkül hozták forgalomba, mivel a szövetségi kormány erős nyomást gyakorolt a kanadaiakra, hogy oltassák be magukat.

2010-ben a GSK 1,14 milliárd dollárt fizetett ki a Paxil nevű gyógyszerrel kapcsolatos keresetek miatt. Az Avandia nevű gyógyszerrel kapcsolatos pereket pedig 500 millió dollárért rendezték.

2011-ben a GSK 250 millió dollárt fizetett 5500 halálesetet és sérülést okozó kereset rendezésére, és 6,4 milliárd dollárt tett félre az Avandia gyógyszerrel kapcsolatos jövőbeli perekre és egyezségekre.

2012-ben a GSK bűnösnek vallotta magát szövetségi bűncselekményekben, többek között két antidepresszáns hamis márkajelzésében és egy cukorbetegség elleni gyógyszerrel kapcsolatos biztonsági adatok bejelentésének elmulasztásában az amerikai FDA-nak. A vállalat elismerte, hogy a Paxilt jogellenesen népszerűsítette a gyermekek depressziójának kezelésére, és beleegyezett, hogy 3 milliárd dollár bírságot fizet. Ez volt az Egyesült Államok történetének legnagyobb egészségügyi csalási megállapodása. A GSK az amerikai igazságügyi minisztériummal is kötött egy kapcsolódó polgári jogi megállapodást. A 3 milliárd dolláros bírság magában foglalta a fél tucat másik gyógyszer helytelen forgalmazásáért kiszabott polgári jogi büntetéseket is.

2014-ben a GSK-t 490 millió dollárra büntette Kína, miután egy kínai bíróság bűnösnek találta megvesztegetésben. A bíróság felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki a GSK korábbi kínai vezetőjére, és más vezetőket is felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt.

A GSK 2016-ban 6,2 millió dollárt fizetett ki Kanadában.

A GSK-t 2017-ben arra kötelezték, hogy fizessen 3 millió dollárt egy özvegynek.

2018-ban a GSK 445 perrel nézett szembe a Zofran nevű gyógyszer miatt.

Van még néhány dolog, amit a GSK-ról tudni kell.

Először is, 2010-ben Svédországban és Finnországban narkolepsziáról érkeztek jelentések olyan gyermekek körében, akik a H1N1 sertésinfluenza elleni védőoltást kapták. A jelentések szerint nem minden biztonsági problémát hoztak nyilvánosságra. Láttam egy jelentést, amely szerint 2009 decemberéig az oltóanyag egymillió adagjára vetítve körülbelül 76 súlyos nemkívánatos eseményt jelentettek, bár ezt nem hozták nyilvánosságra. A British Medical Journalban 2018-ban megjelent cikk arról számolt be, hogy a GSK megjegyezte, hogy "további kutatásokra van szükség annak megerősítésére, hogy a Pandemrix milyen szerepet játszhatott a narkolepszia kialakulásában az érintettek körében".

A BMJ cikk írója így kommentálta: "Most, nyolc évvel a járvány kitörése után az egyik peres féltől új információk látnak napvilágot arról, hogy hónapokkal a narkolepsziás esetek bejelentése előtt a gyártó és a közegészségügyi tisztviselők tudtak a Pandemrixszel kapcsolatban naplózott más súlyos mellékhatásokról.

Ha a GSK egy autógyár lenne, vajon megvenné-e valaki az általuk gyártott autót? Ha a WHO választott alkalmazottakból állna, szavazna rájuk bárki is? Ostoba kérdések. Mindketten tudjuk a választ. A GSK menthetetlenül korrupt, a WHO pedig mindent rosszul csinál, haszontalanabb, mint a helyi tanács - de végtelenül drágább és végtelenül hatalmasabb. A YouTube, a Google és a Wikipedia pedig mindent elhisz, amit mondanak.

Másodszor, Sir Patrick Vallance az Egyesült Királyság tudományos főtanácsadója. Vallance 2006 és 2018 között a GSK-nál dolgozott. Mire elhagyta a GSK-t, már tagja volt az igazgatótanácsnak és a vállalati vezetői csapatnak. Az általam felsorolt bírságok és így tovább akkor történtek, amikor Vallance a GSK-nál vezető beosztásban dolgozott. Amikor utoljára néztem, Vallance még mindig nagy mennyiségű GSK-részvényt birtokolt. És mibe fogadjunk, hogy egy nagyszerű GSK-nyugdíjat kap.

Véleményem szerint mind a GSK-t, mind a WHO-t be kellene zárni.

De nagyjából garantálhatom, hogy egyik sem fog megtörténni.

Másrészt azt is garantálni tudom, hogy a videóimat és a weboldalaimat továbbra is el fogják nyomni az interneten, és továbbra is rágalmazni, támadni, hazudni és rágalmazni fognak. A 77. brigád és más válogatott kommunisták, fasiszták és őrültek meg fogják nyomni a hüvelykujj le gombot anélkül, hogy egy szót is meghallgatnának. Mennyire korruptak és ostobák. Az ő családjukat is érintik majd. Attól tartok, nem tudom bekapcsolni a hozzászólásokat, mert elárasztanák az őrült hirdetések és a szokásos gyalázkodások a 77. Büntető őrvezető részéről. Nincs időm arra, hogy átnézzem és töröljem a névtelen rágalmakat.

Sajnálom ezt - valószínűleg szomorúbb vagyok, mint bárki más. Nagyon nagyra értékeltem a kedves és építő jellegű megjegyzéseket. De remélem, hogy megértik.

Szerzői jog Vernon Coleman 2021. október

 

 

https://fenevadjele.hu/blog/meg-tobb-gonoszsag-a-big-pharma-tol

Emberek feltörése nanotechnológiával

 

Az emberek nanotechnológiával történő feltörése úgy hangozhat, mintha egy futurisztikus sci-fi regény vagy film koncepciója lenne, de az igazság az, hogy nincs is olyan messze, és ez lehet a következő nagy kiberfenyegetés.

Ha azt hitte, hogy a társadalombiztosítási számmal vagy hitelkártyaadatokkal kapcsolatos adatszivárgások ijesztőek, képzelje el, milyen következményekkel járhat a nanotechnológiai hackelés.

Mi az a nanotechnológia és az emberek feltörése nanotechnológiával?

Technikailag a nanotechnológia minden olyan technológiai törekvés, amely 100 nanométernél kisebb méretű dolgokkal foglalkozik. Ez nagyon kicsi. Összehasonlításképpen: egy hüvelykben 25 400 000 nanométer van. E tudományos és technológiai terület nagy része az atomokkal való munkára összpontosít. Bár a fogalom először az 1950-es évek végén látott napvilágot, a technológia csak az 1980-as évek végén fejlődött eléggé ahhoz, hogy a tudósok valóban ilyen kis területen dolgozhassanak.

A nanotechnológiának számos alkalmazása van. Az élelmiszerek, a technológia, az üzemanyagok, az akkumulátorok, a környezeti okok, a kémiai érzékelők, sőt még a sportcikkek is profitáltak már a nanotechnológiából, és a jövőben még többet fognak. Jelenleg azonban az orvosi terület az egyik legizgalmasabb a nanotechnológia számára, bár a legtöbb fejlesztés még kísérleti fázisban van. Ezekkel a fejlesztésekkel együtt jár a hackerek állandó technológiai kockázata is.

Hogyan használják a nanotechnológiát az emberekben?

A jövőben a nanotechnológiát hihetetlen célokra fogják használni. Az egyik lehetőség, amelyet még mindig kutatnak, az új izmok építése szén nanocsövekkel. Az IBM tudósai azon is dolgoznak, hogy a nanotechnológia segítségével percek alatt (hetek helyett) elemezzék a DNS-t, hogy a rákos betegeket személyre szabott kezelési tervvel kezeljék. Más orvostechnológiai szakértők azt vizsgálják, hogyan lehetne a nanotechnológiát felhasználva olyan kezeléseket, mint a kemoterápia vagy a vakcinák, a szervezet meghatározott sejttípusait célzottan megcélozni. Kísérleti nanoszivacsokat tesztelnek a szervezetben lévő méreganyagok felszívására, és számos különböző nanotechnológiai projekt van kísérleti fázisban, amelyek a rákos sejtekre irányuló hiperközpontú kezelésre irányulnak. A nanotechnológiát korai diagnosztikai eszközként is vizsgálják, hogy a rákos és fertőző betegségeket jóval azelőtt felismerjék, hogy a jelenlegi technológiánk erre képes lenne. Néhány nanotechnológiai elképzelés között szerepel egy olyan apró eszköz, amelyet érzékelőként vagy orvosi eszközként juttatnak be a szervezetbe. Mindez pozitívan hangzik, de van árnyoldala is.

 

Biztonságos az orvosi technológia?

Most, hogy az orvosi nanotechnológia új korszakába léptünk, a tudósoknak gondoskodniuk kell arról, hogy a kezelések ne csak hatékonyak, hanem biztonságosak is legyenek. Sok kísérleti kezelés végül is elektronikus orvosi eszköz, csak kisebb méretben. Ezeket az apró eszközöket általában egy hagyományos elektronikus eszközön, például számítógépen, okostelefonon vagy szerveren lévő programmal vezérlik, ami azt jelenti, hogy nagyon könnyen feltörhetők. Néhány digitális biztonsági szakértő szerint egyetlen nanorészecske a testben, amely saját processzorral rendelkezik, feltörhető lenne, de azt is mondják, hogy ha valakinek egynél több részecske lenne a testében, amire sok kezelésnél szükség lenne, akkor egy hacker elméletileg hálózatot hozhatna létre a testben, és a test saját rendszereit használhatná kommunikációra és a saját parancsainak végrehajtására.

Ez úgy hangozhat, mintha a nanotechnológiai hackelés messze a jövőben történne, de egyes szakértők szerint néhány kísérleti nanotechnológiai orvosi kezelés már két éven belül használatban lesz. Ráadásul a már ma is használt orvosi technológia már bizonyítottan feltörhető. A Johnson & Johnson azt tanácsolta az egyik inzulinpumpájának felhasználóinak, hogy ne használják a készülék távirányító funkcióját, és hackelés esetén mindenképpen állítsák be a maximális inzulinadagot. Nemrégiben az FDA 500 000 pacemakert hívott vissza a hackelés veszélye miatt. 2015-ben kutatóknak sikerült feltörniük és hatástalanítaniuk egy próbababára szerelt pacemakert, ami azt bizonyítja, hogy ezek sokkal több mint félelmek: elkerülhetetlen valóság.

Az orvosbiológiai hackerek egyik legnyilvánvalóbb és legveszélyesebb alkalmazása a zsarolóprogram. Manapság, ha számítógépét megfertőzi egy zsarolóvírus, előfordulhat, hogy Bitcoinon keresztül kell fizetnie egy összeget, hogy visszakapja az adataihoz való hozzáférést. Az orvosbiológiai hackelés esetében azonban az alkalmazások sokkal halálosabbak lehetnek. Ha egy hacker átvenné az Ön belső nanotechnológiai eszközei felett a hatalmat, végzetes következményekkel járó váltságdíjat követelhetne. Ha nem tudsz vagy nem akarsz fizetni, könnyen ellened fordíthatnák a testedet, és legalábbis szenvedést vagy betegséget okozhatnának neked, ha nem is ölnének meg. Ez a fajta támadás már most is hatással van az egészségügyi rendszereinkre. Nemrégiben a híres Hollywood Presbyterian Medical Center kénytelen volt mintegy 17 000 dollárt fizetni Bitcoinban, hogy egy zsarolóprogram-támadás után visszanyerje a kórház összes adatához és rendszeréhez való hozzáférést.

Az is előfordulhat, hogy a gátlástalan alakok magát a nanotechnológiát is felhasználják ellenségeik ellen, nem csak hackertámadásokban. A nanotechnológia egyik legizgalmasabb alkalmazása a tüdő közvetlen kezelésére kifejlesztett, belélegezhető porszemcsék. Ezek a részecskék együttesen egy mesterséges sejtet alkothatnak egy bizonyos feladat elvégzésére. Egyesek attól tartanak, hogy ez a technológia a hacker veszélyeken túlmenően könnyen fegyverként is alkalmazható hordozóeszköz lehet a bioterrorista törekvésekhez. Valamivel megfertőződni olyan egyszerű lehet, mint belélegezni a levegőt, lezuhanyozni vagy az orvostól kapott rendszeres védőoltás.

 

Mit lehet tenni a nanotechnológia kockázatainak csökkentése érdekében?

Bár a nanotechnológia rosszindulatú feltörése aggodalomra adhat okot a biztonsággal kapcsolatban, magát a technológiát már most is használják a bioterrorizmus elleni küzdelemben. A mágneses nanorészecskék nemcsak az élelmiszereken található káros baktériumfertőzések kimutatására és akár eltávolítására is használhatók, hanem ugyanez a technológia alkalmazható az olyan betegségek bioterrorista támadásainak felderítésére is, mint a lépfene.

A nanotechnológiával történő hackertámadások kockázatának csökkentése érdekében azonban a leghatásosabb dolog, aminek történnie kell, az a nanomérnöki eszközökön megkövetelt biztonság típusait és erősségét, sőt, az engedélyezett eszközök funkcióját is szabályozó jogszabály. A kockázat nagy része jelenleg abból az izgalomból és rohanásból ered, hogy a legfejlettebb technológia elsőként kerüljön az asztalra, ami azt jelenti, hogy a biztonsággal kapcsolatos gondolatok háttérbe szorulhatnak.

Azoknak az orvostechnikai eszközök gyártóinak, akik biztosítani szeretnék, hogy eszközeiket ne lehessen feltörni, megfelelő behatolásvizsgálatot kell végezniük. Ez a fajta tesztelés feltárja és kiértékeli a hackelés kockázatát, és növeli az orvosi eszközök és a hozzájuk tartozó programok vagy alkalmazások biztonságát. Lehet, hogy kényelmetlen feltárni az orvosi termékek sebezhetőségeit, de ez az első lépés a sebezhetőségek kijavítása felé.

Hogyan nevezzük ezt?

Számos olyan kifejezés létezik, amelyről azt gondolhatod, hogy köze van az orvosi és nanotechnológiai hackeléshez, de az igazság az, hogy még nincs kifejezésünk erre a konkrét cselekvés- és témakörre. Talán a jövőben kialakul majd egy, ahogy ezek egyre inkább elterjednek a mindennapi orvosi használatban. Egyelőre használhatjuk a nano-orvostechnológia, nano-orvosi hackelés és más olyan kifejezéseket, amelyek valóban leírják, miről van szó, amíg valami más nem jön.

Biohacking: A biohacking kifejezés tökéletes kifejezésnek hangzik az orvosi technológia meghackelésére, de valójában a "csináld magad biológia" kifejezésre utal. Ez egy olyan önfejlesztő technika, amely diétát, testmozgást és mentális technikákat használ a test "meghackelésére", hogy javítsa a hangulatot, az egészséget és az általános életelégedettséget.

Neobiológia: Ez a kifejezés valóban közelebb kerül a dologhoz, de a neobiológia általában a biológiai technológia minden új fejlesztésére utal. A nanotechnológia és az orvostechnikai eszközök hackelése minden bizonnyal ide tartozna, de az ernyő nagyon nagy. Más dolgok, mint a beltéri gazdálkodás, a "dizájner" babák és más modern biológiai témák is ide tartoznának. Használják a biológiai hackelésre is, de főként minden olyan modern és technológiai dologra vonatkozik, aminek köze van a biológiához is.

A dolgok internete: Az orvosi eszközök, beleértve a nanotechnológiát használó eszközöket is, minden bizonnyal a dolgok internetének körébe tartoznak. Ez minden olyan eszközt jelent, legyen az orvosi vagy nem orvosi, amely az internethez kapcsolódik. Ilyen lehet a kávéfőződ, amelyet egy távoli alkalmazással vagy a digitális asszisztenseddel állíthatsz be. A tárgyak internete azonban egy tág fogalom is, amely bár magában foglalja az itt tárgyalt orvosi technológiát, de nem határozza meg konkrétan.


A Wannacry számos egészségügyi szolgáltatót megbénított.

 

 

Mennyire valós a kockázat?

Bár a technológusok sikeresen felfedték, hogy számos különböző, jelenleg forgalomban lévő orvostechnikai eszköz feltörhető, volt-e már valódi eset az orvostechnikai eszközök feltörésére? A válasz egyelőre nem egyértelmű, de az biztos, hogy voltak már orvosi központokat megbénító hackertámadások, mint például a fent említett Hollywood Presbyterian Medical Center támadása. Emellett a 2017-es, rendkívül széles körben elterjedt Wannacry zsarolóprogram-támadás súlyosan érintette az Egyesült Királyság Nemzeti Egészségügyi Szolgálatát, ami befolyásolta az ellátási képességüket, és rengeteg pénzükbe került. Állítólag néhány orvosi eszközt is érintett. Mindemellett minden iparág hálózatát és eszközét érintette, beleértve a közlekedést, a távközlést és a gyártást is, több mint 150 országban 200 000 gépen.

Jelenleg úgy tűnik, hogy a kockázat többnyire elméleti, bár csak idő kérdése, hogy a fekete kalapos hackerek mikor veszik fel azt, amit a fehér kalapos hackerek kutattak és próbáltak megelőzni. A másik veszélyt az jelenti, hogy egy tanulmány szerint az orvosok hallgatólagosan bíznak az orvosi technológiában, és nem képesek felismerni, ha egy készüléket feltörtek egy vizsgálat során. A kórházak arról is ismertek, hogy nem frissítik a termékeiket, hacsak nem működnek, hogy hivatalosan visszahívták őket. Egy kiberbiztonsági szakértő megdöbbenve tapasztalta, hogy saját lányát egy olyan eszközre kötötték, amelyről tudta, hogy nem biztonságos, és amelynek használaton kívül helyezését javasolták, miközben ő hazament, hogy pizsamát vegyen neki. Néhány ilyen orvosi eszköz még ahhoz is túl régi, hogy a szoftverben lévő biztonsági hibákat javító javítással frissítsék.

Egyes szakértők úgy vélik, hogy csak idő kérdése, hogy mikor történik valami halálos kimenetelű esemény egy orvosi eszköz feltörésével kapcsolatban, és hogy csak akkor fogják az egészségügyi szolgáltatók és a jogalkotók komolyan venni ezt a kérdést.

Hogyan kell megfelelően tesztelni az orvostechnikai eszközöket?

Mint már említettük, a behatolásvizsgálat az egyik legjobb módja annak, hogy megtaláljuk az orvosi eszközök sebezhetőségeit, és biztosítsuk, hogy termékeink a lehető legbiztonságosabbak legyenek. Az Alpine security a penetrációs tesztelés teljes skáláját kínálja, többek között az orvosi területen is. Az Alpine garantálja a tesztelés eredményeit, a csapat pedig nagy tapasztalattal és tanúsítvánnyal rendelkezik. A távoli és személyes tesztelési lehetőségekkel könnyen teszteltetheti termékeit, hogy biztosítsa a legjobb biztonságot kínálja ügyfeleinek és felhasználóinak. Ahogy a nanotechnológia egyre elterjedtebbé válik, a penetrációs tesztelés az orvosi területen még fontosabbá válik a nagy teljesítményű alkalmazásokhoz kapcsolódó, fent említett kockázatok miatt.

https://pokolafoldon.hu/blog/emberek-feltorese-nanotechnologiaval

KÍNA: Itt egy új fejlesztés, amit a covid veszély ihletett

 

A világ első teljesen automatizált robotját mutatják be Kínában, amely az arcfelismerő rendszerének köszönhetően alkalmas a betegek orr és garat mintáinak levételére. Ez hamarosan kiválthatja az orvosok és ápolók munkáját a fertőző részlegeken.

A gép fejlesztését a covid-járvány inspirálta.

Sejthető a válasz, de azért megkérdezzük: Szívesen kipróbálnád?

https://mediaforras.com/kina-itt-egy-uj-fejlesztes-amit-a-covid-veszely-ihletett-1116

Vernon Coleman: Mit tanulhatunk az állatoktól

 

Bár tanulnak egymástól, és gyakran segítenek egy beteg rokonukon vagy társukon, az állatok nem támaszkodnak külső segítségre, ha betegek; öngyógyítást végeznek.

Sajnálatos módon a modern farmokon az állatok nem kapnak lehetőséget arra, hogy saját magukat kezeljék. Olyan mezőkre vagy istállókba zsúfolják őket, ahol kevés a hely, és nincs vagy alig van lehetőségük arra, hogy étrendjük megváltoztatásával öngyógyítást végezzenek. Csak azt tudják megenni, amit a gazda biztosít számukra: füvet (ha mezőn vannak) vagy speciális takarmánykeveréket (ha istállóban vannak). Az étrendjüknek semmi köze ahhoz, hogy ők maguk milyen táplálékot választanának. Nem férnek hozzá a természetes növények sokféleségéhez, amelyek lehetővé teszik számukra az öngyógyítást.

Ugyanilyen rossz az a tény, hogy a modern farmokon az állatok gyakran nem kapnak napfényt és mozgást. A gazdák egyetlen célja, hogy az állatból húst (és más termékeket), végül pedig profitot termeljenek. A fizikai túlzsúfoltság eredménye, hogy a paraziták és a betegségek gyorsan és könnyen terjednek, pszichológiai problémák alakulnak ki, és az állatok nem tudják kezelni magukat.

A kezelés a gazdától származik, és elkerülhetetlenül erős gyógyszerek használatával jár. Gyakran előfordul, hogy az állatok takarmányába hosszú távon olyan gyógyszereket tesznek, mint az antibiotikumok. Ha egy állat megbetegszik, a gazdálkodónak kereskedelmi érdeke, hogy elrejtse vagy eltitkolja a betegséget, ha fennáll a lehetősége annak, hogy ez korlátozhatja a gazdálkodó azon lehetőségét, hogy az állatot az élelmiszerláncba felvegye. A hentesnél vagy a szupermarketben vásárolt húsdarab akár egy rejtett rákos daganatot is tartalmazhat.

Amikor az állatok betegek, holisztikusan közelítik meg az öngyógyítást. Ha például fertőzésben szenvednek, különböző típusú intézkedéseket tesznek, hogy megvédjék és meggyógyítsák magukat. Így például, ha bélparazitáik vannak, a csimpánzok három dolgot tesznek: olyan növényeket rágnak, amelyek többfunkciós gyógyító vegyületeket tartalmaznak; termeszdombok talaját eszik, amely képes antitesteket kiválasztani, és amely az agyag gyógyító tulajdonságaival rendelkezik, és összehajtogatott szőrös leveleket nyelnek, amelyek elkapják a férgeket, és segítenek felgyorsítani a kiűzésüket.

Ha a csirkék természetes életmódot folytatnak, kis csoportokban élnek az erdős területeken. Az erdő talaján kaparásznak, férgeket, rovarokat és friss növénydarabokat esznek. A por és a napsütés hatására tollazatuk fényes marad, és amikor esik az eső, lezuhanyoznak, hogy csillogóbbá tegyék. Éjszaka a fákon tanyáznak (karmaik úgy vannak kialakítva, hogy még alvás közben is képesek az ágakba kapaszkodni), így biztonságban vannak a ragadozók elől.

A csirketenyésztők szelektíven tenyésztik a csirkéket, hogy egyre gyorsabban nőjenek. Az elmúlt két évtizedben megduplázták az érési sebességet, és olyan madarakat hoztak létre, amelyek olyan gyorsan nőnek, hogy a szívük és a keringésük nem bírja el. A madarak állandóan betegek. Csontjaik képtelenek elviselni a túlsúlyt, ezért gyakran szenvednek csonttörést. Ezután szomjan és éhen halnak, mert nem tudják elérni a ketrecükben lévő automatikus étel- és vízellátó pontokat.

Tíz brojlercsirke közül nyolcnak törik el a csontja. Az Egyesült Királyságban naponta mintegy 17 0000 madár pusztul el szívelégtelenségben. A csirketenyésztők ezt megfizethető költségnek tekintik. A csirkéknek adott takarmányt az ár alapján választják ki. Az egyik összetevő a darált, döglött csirkék. A csirkéket rendszeresen etetik antibiotikumokkal (hogy a legyengült madarak ne kapjanak fertőzéseket, és hogy elősegítsék az izomnövekedést), annak ellenére, hogy ez veszélyt jelent az emberre nézve. Félhomályban tartják őket, hogy csendben maradjanak, és természetesen nincs légkondicionálás, így meleg időben a ketrecekben elviselhetetlen a hőség. A csirkék a saját ürülékükben állnak (ami savas, ezért hólyagos lesz a lábuk), és a szomszédoktól származó füstöt, port és baktériumokat lélegeznek be. Nem kapnak szabadságot, és nincs lehetőségük az öngyógyításra. Annak ellenére, hogy sok brojlerállományban olyan baktériumok vannak jelen, amelyek idegrendszeri problémákat, ízületi gyulladást, fejfájást, hátfájást, lázat, hányingert, fájdalmat és hasmenést okozhatnak, emberek milliói esznek csirkét minden nap.

Az orvosok és tudósok hiába kísérleteznek állatokon, hogy új gyógymódokat találjanak az emberi betegségekre, az állatok megfigyeléséből mégis keveset vagy semmit sem tanulnak. A holisztikus gyógyászoknak mindenből tanulniuk kellene, amit látnak vagy hallanak.

Az állatoktól megtanulhatjuk (vagy meg kellene tanulnunk), hogy a sikeres jó egészség elsősorban az elkerüléstől és a megelőzéstől függ. A kezelés a végső megoldás - akkor kell alkalmazni, ha a dolgok már rosszul mennek.

Az orvosok nem sokat tanultak az állatoktól, mert sem a betegségek elkerülése, sem a megelőzésük nem kínál nagy nyereséget.

Az orvosok is sokat tanulhatnának, ha megfigyelnék, hogyan kezelik az állatok a betegségeket.

A szarvasmarhák például kezelik magukat, ha megbetegednek, ha lehetőséget kapnak rá (amire általában nincs lehetőségük).

A Utah állambeli farmerek régebben a hasmenéses, beteg szarvasmarhákat kidobták, és arra számítottak, hogy a vadonban magukra maradnak. Kezdetben meglepődtek, amikor néhány nap távollét után a szarvasmarhák visszatértek, és újra teljesen jól voltak. Az történt, hogy a szarvasmarhák agyagpadokhoz vándoroltak, és az agyagból táplálkoztak, amíg újra jobban nem lettek. Az agyag nagyon hatékonyan működik a bélmérgezések kezelésében, mert felszívja a méreganyagokat és a vírusokat. Az Egyesült Királyságban figyelmen kívül hagyják az agyag gyógyhatásait, és így évente 170 000 borjú hal meg bakteriális fertőzések okozta hasmenésben. (Ez csak azt bizonyítja, hogy mennyire ostoba lehet az átlagos farmer. Mennyibe kerül az agyag?)

Nem a szarvasmarha az egyetlen állat, amely agyagot használ a mérgezés hatásainak ellensúlyozására. Az állatok szerte a világon használják erre a célra az agyagot, mivel tudják, hogy az a káros anyagok megkötésével méregtelenít. Miért nem használnak agyagot az emberek? Miért nem írják fel az orvosok? Miért nem tartalmaznak agyagtablettákat az elsősegélycsomagok? A válasz, mint oly gyakran, a bürokrácia. Az Egyesült Királyságban például az élelmiszerekkel és a gyógyszerekkel különböző kormányhivatalok foglalkoznak, és az agyagot nem fogadják el sem élelmiszerként, sem gyógyszerként. Így nem lehet felírni vagy használni senkinek, kivéve a vadon élő állatoknak.

Az állatok bölcsessége - Donna Antoinette Coleman és Vernon Coleman - Az állatok bölcsessége című könyvből adaptálva. Az "Állatok bölcsessége" papírkötésben és e-bookban is kapható.

Copyright Vernon Coleman 2021. október

https://pokolafoldon.hu/blog/mit-tanulhatunk-az-allatoktol

Szabadalmat adtak ki a világszerte beoltott emberek nyomon követésére - "Ébresztő, hülye kis báránykák. A vágóhídra vezetnek benneteket."

 

"Amire én utalok, az az, hogy az oltás egy álca, hogy szó szerint fém anyagokat tegyenek beléd, amelyek potenciálisan mágnesesek, hogy kölcsönhatásba lépjenek a műholdakkal vagy a mobiltornyokkal az emberi testtel.

Más szóval, a mobiltelefon helyett a testünket és a mobiltelefonunkat használhatjuk mondjuk a vércukorszint, a vérnyomás vagy az oxigénszint távoli tesztelésére. És ez az, amit a Pfizer által kiadott szabadalom valójában javasol, amelyet éppen a múlt hónapban, idén augusztus 31-én ítéltek oda.

"Erre a következtetésre jutottam: ez a legelső szabadalom, amely egy körülbelül 18 500-as listán szerepel a világ összes olyan oltott emberének - úgy vélem - érintkezési nyomkövetése céljából, aki csatlakozik vagy már csatlakozik a dolgok internetéhez" - mondta Dr. Robert Young egy interjú során, amelyet ITT nézhet meg (a részlet 24 percnél kezdődik).

Dr. Young az US11107588 B2 szabadalomra utalt: Methods and Systems of Prioritizing Treatments, Vaccination, Testing And Or Activities While Protecting the Privacy of Inpiduals.

Letöltöttük a szabadalmi dokumentum másolatát ITT, és az alábbiakban csatoltuk.

 

 

US11107588-Patent-Document Letöltés

A szabadalmi bejelentők és feltalálók Gal Ehrlich és Maier Fenster az Ehrlich & Fenster izraeli szabadalmi és védjegyjogász cégtől. Dr. Young szerint a szabadalmat a Pfizer részére adták ki. Nem sikerült megtalálnunk a szabadalmi ügyvivők és a Pfizer közötti kapcsolatot, amit itt megoszthatnánk. Megtaláltuk azonban az alábbi videoklipet, amelyből kiderül, hogy a Pfizer célja, hogy több legyen, mint egy egyszerű gyógyszergyártó szervezet.

Pfizer – Pfizer Connect

A Bio IT Worldnek 2021 júliusában adott interjúban a Pfizer vezető alelnöke, Bill Leister azt mondta: "A digitális társak segíthetnek az oktatásban, a terápia megfelelőségének javításában vagy a terápia megfelelő betartásában...".

További források:

Karen Kingston biotechnológiai elemző a 2021. március 18-i szabadalmi bejelentési dokumentumot a Stew Peters Show-ban vitatta meg, nézze meg ITT. Az alábbiakban "idézetként" beillesztett részleteket jegyeztünk meg a kérelemből, Kingston ezekkel kapcsolatos megjegyzéseit pedig "KK" jelöléssel láttuk el.

Megjegyzés: Ellenőriztük a pályázati dokumentumból idézett részeket a Dr. Young által említett jóváhagyott dokumentummal, és az absztrakt és a bekezdések hivatkozási számainak néhány megfogalmazásától eltekintve megegyeznek.

A rendszer több elektronikus eszközt tartalmaz, amelyek utasításokat tartalmaznak egy azonosító létrehozására, és amikor egy másik ilyen elektronikus eszköz közelében vannak, az egyik vagy mindkét elektronikus eszköz továbbítja/fogadja az azonosítót a másik elektronikus eszköz felé/től.

 

KK: Tehát a Covid injekció koordinálja az elektronikus eszközöket önmagában és másokban.

Ezután egy pontszámot generálnak az ilyen fogadott azonosítók többsége alapján.

KK: Ezek [az alábbi képek] mutatják az emberek hálózatát, és azt, hogy ezek hogyan kapcsolódnak egymáshoz.

Legalább egy szerver, amely utasításokat tartalmaz a több elektronikus eszköznek történő információküldésre a vonatkozó kezelési utasítások megjelenítésére; ahol a legalább egy szerver vagy az elektronikus eszközök utasításokat tartalmaznak a kórokozót átvivő alany valószínűségének előrejelzésére, az alany pontszáma alapján.

KK: Ha újra megnézzük a fenti ábrákon látható konfigurációt, láthatjuk, hogy az emberek csoportokban kapcsolódnak egymáshoz.

 

KK: És a csoport közepén, ha a következő diára [lásd fent] megyünk, talán van valaki, akinek alacsony vagy magas a fertőzésre való hajlamának pontszáma, vagy esetleg nincs beoltva, és a csoportot úgy koordinálják, hogy megértsék, ennek a személynek szüksége lehet a védőoltásra. És ez a pontszám a következőkön alapul: elektronikus információ; földrajzi információ; kormányzati információ; és emberi információ.

KK: Adnak egy valós életből vett példát, és szeretném, ha figyelnétek a szavakra, amelyeket használnak.

 

 

United States Patent Application: US 2021/0082583 A1, EHRLICH et al., Page 37

KK: A "próféta" szót használják, és három emberrel állnak elő: John Doe; Jane Smith; és Mark Lite. És egy héten keresztül látod a tevékenységeiket, és a tevékenységeik és a más emberekkel való interakcióik alapján kapnak egy pontszámot.

United States Patent Application: US 2021/0082583 A1, EHRLICH et al., Page 37

KK: Más dolgokat is figyelembe vesznek, figyelembe veszik az életkorukat, a szakmai tapasztalatukat, az egészségi állapotukat. Sajnos Jane esetében figyelembe veszik, hogy vallási összejövetelre megy. Tehát Jane, aki Mark alatt volt az oltás beadatását illetően, nos, kapott néhány pluszpontot azért, mert elment egy vallási összejövetelre, és most már Mark előtt van az "oltás szükségessége" tekintetében.

 

Egy további kiemelendő pont a szabadalom "oltás" fogalmának meghatározása. Ez magában foglalja a "mikroorganizmust vagy vírust gyengített, élő vagy elölt állapotban", amely toxinokat is termelhet. A "profilaktikus" meghatározása szintén aggályos, mivel az egy "betegség vagy más nem szándékos következmény" megelőzésére szolgáló intézkedés.

 

United States Patent Application: US 2021/0082583 A1, EHRLICH et al., Page 15

A szabadalomban szereplő valamennyi oltóanyag az Egészségügyi Világszervezet által nyilvánosságra hozott valamennyi oltóanyag.

Egyes megvalósítási módokban a vakcinák mindegyike az Egészségügyi Világszervezet honlapján ( https : // www [ dot ] who [ dot ] int / publications / m / item / draft - landscape - of - covid - 19 - candidate - vaccines ) , amelyek mindegyike hivatkozással szerepel a jelen dokumentumban , és amelyek opcionálisan ( pl. készletként ) az itt leírtak szerinti szoftverrel és/vagy az itt leírtak szerinti használati utasításokkal vannak ellátva a potenciális szuperterjesztőket célzó, például az itt leírt módszerek és készülékek segítségével felderített , és a következőket tartalmazzák :

United States Patent US 11107588 B2, p28 para.30

És figyelemre méltó, hogy a kezelés lehet "hidroxiklorokvin és azitromicin plusz cink", és a "közölt kezelés biztosítása" érthető "profilaktikus és/vagy védőoltásként".

United States Patent Application: US 2021/0082583 A1, EHRLICH et al., Page 26

Kingston néhány nappal később visszatért a Stew Peters Show-ba egy frissítéssel, hogy további bizonyítékokat vitasson meg: "Az amerikaiak azt hitték, hogy az oltással visszakapják a jegyüket a szabadságukhoz, pedig valójában ez egy kapu egy engedelmességi platformhoz, és potenciálisan egy kivégzési platformhoz, ha nem vagy engedelmes a pontszámod alapján" - mondta Kingston.

 

Stew Peters Show: Patent Proves Vaxx is Obedience Training Platform, 11 October 2021 (18 mins)

"Nézd meg a tényeket. Nézd meg a bizonyítékokat. És értsd meg, hogy amikor valakinek rosszindulatú szándéka és szociopátiája van, akkor nem azt mondja neked, hogy ártani és erőszakoskodni fog veled. Azt mondják neked, amit hallanod kell ahhoz, hogy elérjék a céljukat" - tanácsolta Kingston.

Dr. Vladimir Zev Zelenko egy Telegram-posztban nyújtja értékelését: "Ébredjetek fel, hülye kis báránykák! A vágóhídra vezetnek benneteket".

 

 

Dr. Zelenko bejegyzésében szereplő linkek:

 

  1. Video: Implanted Microchip, Klaus Schwab, World Economic Forum and The Great Reset
  2. Patent Grant 11107588: Methods and systems of prioritizing treatments, vaccination, testing and/or activities while protecting the privacy of inpiduals
  3. Dr. Robert Young: Scanning & Transmission Electron Microscopy Reveals Graphene Oxide in CoV-19 Vaccines

További források:

https://pokolafoldon.hu/pandemia/szabadalmat-adtak-ki-a-vilagszerte-beoltott-emberek-nyomon-kovetesere-ebreszto-hulye-kis-baranykak-a-vagohidra-vezetnek-benneteket