2015. június 17., szerda

A NYUGAT ÁLTAL LEGYARMATOSÍTOTT ÉS KIFOSZTOTT, VALAMINT AZ UTÓBBI IDŐKBEN FELFORGATOTT ORSZÁGOKBÓL ÁRAMLÓ MENEKÜLTEK MILLIÓI MAGYARORSZÁGOT VESZÉLYEZTETIK LEGINKÁBB A SCHENGEN-ZÓNA DÉLKELETI HATÁRVIDÉKÉN!

Aleksandar Vucic szerb miniszterelnököt szavai szerint meglepte és sokkolta a hír, hogy Magyarország négy méter magas kerítéssel zárná le a magyar-szerb határ 175 kilométer hosszú szakaszát, és kijelentette: Szerbia nem követi a magyar példát, “nem fog falakat emelni (…) és nem fog Auschwitzban élni”.
A szerbiai közszolgálati televízió (RTS) szerda esti híradójában a szerb kormányfő azt mondta, szerinte nem az a megoldás, hogy falakat emelnek.
A legtöbb illegális migráns Macedóniából (az uniós Görögországon keresztül) és az EU-tag Bulgáriából érkezik Szerbiába. Bulgária már felhúzott egy 240 kilométer hosszú kerítést a török határon, hogy távol tartsa az illegális bevándorlókat. “Nekünk is falakat kellene emelnünk a macedón és a bolgár határon? Mi nem fogunk falakat emelni. Ezt garantálom. Szerbia nem zárja be önmagát, Szerbia nem fog Auschwitzban élni” – fogalmazott a szerb kormányfő.
Hozzátette: nem érti, miről van szó, ezért beszélni fog Orbán Viktor miniszterelnökkel és az európai uniós vezetőkkel arról, hogyan akarják megoldani a menekültkérdést.
Vucic szerint Szerbia nem tehető felelőssé a migránsok miatt, akik a nyugat-balkáni országot csak tranzitútvonalnak használják. Ők nem akarnak Szerbiában maradni – szögezte le a szerb miniszterelnök. “Etetjük őket, vigyázunk rájuk. Mit várnak még tőlünk? Ők semmit sem akarnak a mi országunkban, és akkor még valaki falakat is emel felénk. Nem értem ezt a lépést, de hiszem azt, hogy logikus választ fogok kapni magyar kollégámtól” – hangoztatta a szerb kormányfő. Hozzáfűzte még, hogy a július elsejei budapesti magyar-szerb kormánycsúcson mindenképpen beszélni fog Orbán Viktorral erről az ügyről.
(MTI)

Valami megint “leesett” Donyecknél

Kijev lakóinak lassú ébredése a majdani álomból! Ma közel ezren tüntettek a legfőbb latorállam-az USA-kijevi nagykövetsége előtt. És ez bizony háború ellenes tüntetés volt!
Marjinyka népköztársasági állásai ellen erőlködött ma ismét reggel a latorhorda.
A milicisták elég vidám hangulatban söpörték őket vissza.
Donyeck határában ma délelőtt ismét nagyot robbant valami. A hatóságok persze azonnal a robbanás helyszínére mentek. Valami iszonyatosan nagy krátert találtak.
A kráterben azért leltek némi útmutatót is a robbanás eredetét illetően. Néhány maradványból rakétára következtetnek. Illetve biztosra veszik már hogy egy rakéta csapódott be. Csak még azt nem tudják, hogy miféle? Na meg találgatják, hogy honnan is jöhetett?!
Délután Donyeckben Eduard Baszurin DNR katonai szóvivő ismertette a mai listát.
Az új felfedezmények lényegesebb alkotóelemei:
Összesen 36 db. “BM-21″ sorozatvető, 44 db. “Jácint B” önjáró löveg, 8 db. “Uragan” vetőgép. Ezek csak Donyeck környéki új felfedezések.
Peszki környékén minden jel szerint Maradék-Ukrajna legelvetemültebb valcmanistái csoportzosultak össze! A milicia pedig “rákapott” a lelőhelyre.
verb
Ma likvidálták a régóta vágyott Mihajlo Verbovijt is. Ez egy igazi-vérszomjas banderista századparancsnok volt! Nem sokkal a 34. születésnapja előtt végeztek ezzel a fenevaddal Peszkiben. Ez a latorvezér is kipipálva!
https://balrad.wordpress.com/2015/06/17/valami-megint-leesett-donyecknel/

Minden harmadik ukrán felakasztaná az atlantistákat

Egy júniusban elvégzett közvélemény-kutatás eredményei szerint az ukránok mintegy 30%-a úgy gondolja, hogy a korrupt politikusok halált érdemelnek, 41%-uk pedig úgy véli, hogy a korrupciót életfogytiglani szabadságvesztéssel kell büntetni. Az Ukrajna összes régiójára kiterjesztett felmérést június 8 és 13 közt végezte a SocioStreamAG közvélemény-kutató intézet. Jelena Bojarkina, a cég vezetője szerint a megkérdezettek 22%-a úgy gondolta, hogy a korrupciót ehhez hasonló radikális fellépéssel sem lehet megszüntetni. A válaszadók mindössze 5%-a gondolta úgy, hogy a korrupció elleni harc jelenlegi formája valós eredményre vezet.
Ukrajnában a halálbüntetést 2000-ben törölték el, mikor a parlament megszavazta a büntetőtörvénykönyv módosítását. Ukrajnában az utolsó kivégzést 1997-ben hajtották végre.
2013 augusztusában Szergej Razumovszkij, az ukrán hírszerzés egykori tisztje egy interjú során kijelentette, hogy az Egyesült Államok Ukrajna destabilizálására készül, és erre a célra több mint kétezer zsoldost vontak össze Bécs környékén. 2013 novemberében álcivil tüntetések kezdődtek Kijevben. 2014 február végére a legitim kormányt eltávolították a hatalomból.
A kijevi puccsot követően egy atlantista kormány jutott hatalomra, ami 8 hónapon át demokratikus felhatalmazás nélkül kormányzott. Az országgyűlési választások kiírásának idejére az állami vagyon tekintélyes részét kiértékesítették amerikai befektetőknek. A Szabad Európa Rádió szerint Petro Porosenko magánvagyona egyéves elnöksége alatt sokszorosára nőtt, és az oligarchák nagyobb hatalommal bírnak, mint korábban bármikor. Ukrajnában az atlantista hatalomátvétel óta sokszorosára nőtt a élelmiszer és benzin ára. A gáz és villany ma négyszer annyiba kerül, mint Viktor Janukovics – Ukrajna utolsó legitim államfője – elnöksége alatt.


http://hidfo.ru/2015/06/minden-harmadik-ukran-felakasztana-az-atlantistakat/

Magyar Nagy Fal lassítaná a népvándorlást

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter ma egy a kormányülés szünetében tartott sajtótájékoztatón bejelentette; a közeljövőben kiépül a fizikai határzár Magyarország déli határain. A kormány utasításba adta egy 175 kilométer hosszú, 4 méter magas fal megépítését a szerb-magyar határon, hogy így megakadályozza az illegális bevándorlók tömeges beözönlését.
A külügyminiszter hangsúlyozta, hogy a bevándorlás jelenleg Európa legégetőbb problémája, és ez a megoldás semmilyen nemzetközi jogszabályba nem ütközik – épp ellenkezőleg, arra számos precedens van, Európa több országa is épített már ilyen határzárat.
Szijjártó szerint év végéig mintegy 120 ezer illegális bevándorló érkezhet Magyarországra, ha a kormány nem cselekszik azonnal. Ezzel összefüggésben Szerbia és Magyarország kormánya július 1-jén csúcstalálkozót tart, ahol letárgyalják az intézkedés részleteit, mert a fizikai határzár amellett, hogy segít a bevándorlás visszaszorításában, komoly feszültségek forrása is lehet a két ország közt.
A kormány a közeljövőben végrehajthatja azokat a jogszabály-változtatásokat, melyek biztonságos országnak minősítik az Európai Unió tagállamait, valamint az EU tagjelölt országokat. Erre amiatt van szükség, mert a menedékkérők egy részét automatikusan visszairányítják majd az első olyan országba, ahová a katasztrófa sújtott területről érkező menekült úgy érkezik, hogy ott már nincs ugyanazon közvetlen veszélynek kitéve, mint a kiindulási országban.
Ebből a szempontból a kormány intézkedése a bevándorlás problémáját továbbhárítja a déli országokra, vagyis a nyugati országok bevándorlás-politikája kiterjesztésének tekinthető. A nyugat-európai országok közt mostanra konszenzus kezd kialakulni arra vonatkozóan, hogy a tömeges bevándorlást le kell állítani. Ennek következményeként bármikor megtörténhet, hogy a Nyugat-Európába továbbutazó bevándorlókat visszairányítják Magyarországra, miközben a déli határon át érkezők szintén Magyarországon rekednek. A bevándorlás visszaszorításának politikája így a nyugat-európai országokból kiinduló, hullám-szerű jelenség, ami belátható időn belül a tőlünk délre fekvő országokban is megjelenik, amint Magyarország szintén korlátozza a tömeges bevándorlást. Mire a teljes láncreakció végigfut, és a határok-tengerszakaszok teljes lezárása kényszerből a déli országokban is megvalósul, több millió bevándorló érkezhet Európába, emiatt különösen fontos, hogy a kormány gyorsan cselekedjen.
Ugyanakkor Magyarország nem csak saját határait, de az Európai Unió határait is védi. Mint a történelem során oly sokszor, újra Európa védőbástyája lettünk, emiatt igen nagy hangsúlyt kell fektetni arra, hogy a pártok az Európai Parlamentben aktívan közreműködjenek abban, hogy Brüsszelből jelentős forrásokat kényszerítsenek ki Magyarország határainak védelmére. Ez nem csak Magyarország jól felfogott anyagi érdeke – a déli határ lezárásával egyúttal a brit és német szociális háló túlterhelését is megakadályozzuk, valamint a nyugati országok számára – a határaik lezárása esetén – határvédelemre elkülönítendő szükséges források mennyiségét is csökkentjük. Ha a déli határ lezárása megvalósul, annak költségeit közel teljes mértékben az Európai Unió kell biztosítsa, mert a Magyarországon átutazó bevándorlók nagy része a nyugati országokba utazott volna tovább.


http://hidfo.ru/2015/06/magyar-nagy-fal-lassitana-a-nepvandorlast/

Menekült cunami végezhet Európával! Harrach Péter országgyűlési képviselő szerint is...

Iraknak ajándékozott 77 darab felújított magyar tankot Gyurcsány Ferenc még miniszterelnökként. Most ezekre a tankokra rátette az Iszlám Állam a kezét, és félő, hogy magyar tankokról fognak lőni a magyar zsoldosokra!

Szaúd-Arábiában gyakoriak a kivégzések, a demokráciát hírből sem ismerik. Azért tűri el őket Amerika, mert olcsón kapja az olajat, és a bevételt a Szaúd királyi család Amerikában költi el. A nép nyomorban él. Az arábiai sivatagban rengeteg amerikai katona tanyázik.

A királyi család annyira öntelt, hogy még a családnevüket is belevették az ország nevébe. A nőket nem veszik emberszámba, nincsenek anyakönyvezve, általában körülmetélik őket, hogy ne élvezzék a szexet.

Ebből a "demokráciából" engedtek ki a halálsorról több mint ezer rablógyilkost, és dobták át szír ellenzéknek, hogy megszerezzék Szíria kincseit, olaját. Szíria lebombázását ugyanis az ENSZ BT-ben az oroszok megvétózták, muszáj volt szárazföldön tönkretenni a jobb sorsra érdemes bibliai országot. Az Iszlám Állam elől fejvesztve menekül az esetleges túlélők csapata Szíriából, Irakból és Líbiából. Ez utóbbi országot is megszállta az Iszlám Állam, melynek alakulása környékén a nagyvezér kijelentette, hogy Izraelt nem fogják bántani! Állítólag az Iszlám Állam sebesültjei Izraelben gyógyulnak...

Az immár lepusztított Líbiából szervezi az Iszlám Állam hajóval a lakosság eltávolítását, de valószínűleg ők szervezik Szíriából és Irakból is az "utazást", mert az elbitorolt olajmezők jól fizetnek, pénz van bőven. Ezeknek a szerencsétleneknek nincs pénzük "utazásra". Az embercsempész maffiákat meg kell állítani! Csak nincs rá akarat!!!

Egy haditudósító szerint most már annyira jól felfegyverzett az Iszlám Állam, hogy akár harminc évig is folyhat a macska-egér játék. És még az sem biztos, hogy a fehér ember győzelmével fog véget érni. Ezt jól kifundálták az okostojások, mert ebbe a menekülők is, és azok az országok is belepusztulhatnak, amelyeket kötelezni fognak a befogásukra! Két legyet egy csapásra!

Ukrajnába vissza kell fordítanunk a földgázt, amelyről hamarosan megkapjuk a DOLLÁRBAN kifizetendő számlát. Ezt sem szabad akaratunkból tesszük, ugyanez lesz a helyzet a menekültek befogadásával...


Emlékeztető: "Az ISIS (Iszlám Állam) barátaink és szövetségeseink finanszírozása révén indult el." (General Wesley Clark, volt NATO tábornok) (F.I.)

Az Európai Unió szétesése elkerülhetetlen

Joschka Fischer, Németország volt külügyminisztere szerint fennáll annak a veszélye, hogy az Európai Unió felbomlik, és az elmúlt évtizedek során az integráció előmozdítására tett erőfeszítések egyetlen, hatalmas kudarcnak tekinthetőek.
A volt külügyminiszter szerint a görög válság és az ukrán háború a két leglátványosabb példa arra, hogy az Európai Unió nem tud adekvát választ megfogalmazni a felmerülő problémákra, és a görög kilépés egyre fokozódó valószínűsége is az Európai Unió dezintegrálódásának irányába mutat.
Fischer szerint az Európai Unióban mostanra rendszerszintű legitimációs válság alakult ki, mert a tagállamok állampolgárainak tömegei olyan döntések keresztülvitelével próbálkoznak, amit az Európai Unió vezetői nem hajlandók meghozni. Ennek eredményeként megkezdődött az Európai Unió erodálódása, az uniós hatóságok elveszítik a tagállamok támogatását, ami
az Európai Unió demokratikus legimitásának megszűnéséhez vezet.
Fischer hangsúlyozza, hogy mivel az uniós hatóságok nem hajlandók meghozni bizonyos döntéseket, a fennálló problémák csak tovább súlyosbodnak, és ennek egyenes következménye, hogy újabb kihívások jelenhetnek meg, mint jelenleg a brit kilépési törekvések, vagy a következő spanyol választások, ami nagy valószínűséggel a Görögországban tapasztalt eredmény megismétlődéséhez vezet.
A volt külügyminiszter szerint mostanra nagyon realisztikusnak látszik a legrosszabb forgatókönyv is, ami Görögország kilépésével venné kezdetét, és amint egy tagállam precedenst teremt, a következő választások más tagállamokban is hasonló eredménnyel zárulhatnak. Ebben az esetben 60 évi integrációs törekvés válik semmivé, és az európai integráció egészét kudarcnak lehet nyilvánítani.
A Fischer által mondottak már környékezik a valós helyzet leírását, de a volt külügyminiszter mindvégig törekedett annak elkerülésére, hogy az Európai Unió belső konfliktusának okát a maga nyers valójában nevén nevezze. Mindez azonban az általa mondottakból is közvetlen levezethető: Fischer ugyanis kimondta, hogy az Európai Unió vezető nem akarnak meghozni olyan döntéseket, melyeket a tagállamok keresztül akarnak vinni.
A tagállamokban hatalomra jutó kormányok a nyilvánosság nyomása alatt állnak, mert ha nem hajlandók keresztülvinni a választók akaratát, azok legközelebb megszavazzák az euroszkeptikus, majd ha az sem válik be, az EU-ellenes alternatívát. Az uniós vezetők és tagállamok közti ellentét legfőbb oka, hogy
az Európai Unióban egy kis létszámú ideológiai közösség került szembe a tömeg akaratával.
Az európai vezetők amiatt nem akarnak meghozni bizonyos döntéseket, mert a többség követelése összeegyeztethetetlen az általuk vallott ideológiával. Ennek legszembetűnőbb példája a halálbüntetés visszaállítása, vagy a bevándorlás elleni radikális fellépés kérdése, ami Brüsszelben az emberi jogok és egalitarianizmus ideológiája mentén bukik meg. Egy vezető pozícióban lévő ideológiai kisebbség szembe találta magát a tömeg akaratával, ami előtt, ha nem hajlik meg, az Európai Unió nem demokráciának, hanem egy ideológiai kisebbség által vezetett diktatúrának tekinthető. Ha Brüsszel nem hajlandó keresztülvinni a tagállamok akaratát, és az Európai Unió demokratikus legitimitását veszti, az – nevezzük nevén – diktatúrát jelent. Mégpedig ideológiai alapú diktatúrát, mert az emberi jogok és egyenlőségelvűség – függetlenül attól, hogy épp ezt sulykolja a propaganda – csak egy ideológia a sok közül.

http://hidfo.ru/2015/06/az-europai-unio-szetesese-elkerulhetetlen/

Riasztó csend Donbasszban

pihi
Donbasszban-az előzetes harcias nyilatkozatok ellenére-meglepően csendes a táj. Politológusi és más egyéb fölkent és önjelölt szakértők ezt a minszki szócséplés újabb fordulójával, illetve a bakuban zajló Európa Játékok eseményeivel magyarázzák.
Teljes csendről azonban egyáltalán nem beszélhetünk. Donyeck “Petrovszkij” kerületét azért megdolgozta mára virradóan a valcmanista latortüzérség. Tegnap este helyi idő szerint 21 óra hét perckor a “Kujbisev” kerületben-szem és fültanúkra hivatkozó-jelentések szerint egy “Tocska-U” rakéta csapódott be. A peremkerületnek számító “Kujbisev” kerületben történ becsapódás nyomán keletkezett robbanás lökéshullámát még Donyeck központjában is érezték. A mentési munkálatok egész éjjel zajlottak. Értesüléseink szerint több tucatnyi civil halottja lehet a terrornak.
Tegnap este azért Gorlovkát is “boldogították” a maguk módján Nyalókakirály martalóctüzérei. Dzserzsinszkből.
A helyi lakosok szerint a régi jó erős szovjet falaknak köszönhető, hogy még egyáltalán állnak lakóépületek Gorlovkában. A túlélés záloga ezekben a szigorú időkben a “háromszintes” garázsváros. (Földszint + kétszintes pincék.)
Peszkiben fel-fel lángol a helyi háború. Egyórányi szünet-tíz perc vagdalkozás!
Mára virradóan hajnalban ért véget egy közel tízórás csata Krasznogorovka és Sztaromihajlovka között.
Volnovahában a Kijev által bérelt megszállók tegnap este nekifogtak a város valamennyi egészségügyi intézményének a kiürítéséhez, és birtokba vételéhez.
Sirokinoban és környékén is zajlik az élet a “normális módon”! Minszk vagy Európa Játékok nem zavarják a sirokinoi “vigadalmat”!
lőve
A kapott jelentésekből viszont kiderül, hogy a frontvonalakon vagy annak közelében élő civilek rettegéssel hallgatják a csendet. Álmoskönyveik szerint ez semmi jót nem jelent számukra.
https://balrad.wordpress.com/2015/06/17/riaszto-csend-donbasszban/