2015. június 17., szerda

Menekült cunami végezhet Európával! Harrach Péter országgyűlési képviselő szerint is...

Iraknak ajándékozott 77 darab felújított magyar tankot Gyurcsány Ferenc még miniszterelnökként. Most ezekre a tankokra rátette az Iszlám Állam a kezét, és félő, hogy magyar tankokról fognak lőni a magyar zsoldosokra!

Szaúd-Arábiában gyakoriak a kivégzések, a demokráciát hírből sem ismerik. Azért tűri el őket Amerika, mert olcsón kapja az olajat, és a bevételt a Szaúd királyi család Amerikában költi el. A nép nyomorban él. Az arábiai sivatagban rengeteg amerikai katona tanyázik.

A királyi család annyira öntelt, hogy még a családnevüket is belevették az ország nevébe. A nőket nem veszik emberszámba, nincsenek anyakönyvezve, általában körülmetélik őket, hogy ne élvezzék a szexet.

Ebből a "demokráciából" engedtek ki a halálsorról több mint ezer rablógyilkost, és dobták át szír ellenzéknek, hogy megszerezzék Szíria kincseit, olaját. Szíria lebombázását ugyanis az ENSZ BT-ben az oroszok megvétózták, muszáj volt szárazföldön tönkretenni a jobb sorsra érdemes bibliai országot. Az Iszlám Állam elől fejvesztve menekül az esetleges túlélők csapata Szíriából, Irakból és Líbiából. Ez utóbbi országot is megszállta az Iszlám Állam, melynek alakulása környékén a nagyvezér kijelentette, hogy Izraelt nem fogják bántani! Állítólag az Iszlám Állam sebesültjei Izraelben gyógyulnak...

Az immár lepusztított Líbiából szervezi az Iszlám Állam hajóval a lakosság eltávolítását, de valószínűleg ők szervezik Szíriából és Irakból is az "utazást", mert az elbitorolt olajmezők jól fizetnek, pénz van bőven. Ezeknek a szerencsétleneknek nincs pénzük "utazásra". Az embercsempész maffiákat meg kell állítani! Csak nincs rá akarat!!!

Egy haditudósító szerint most már annyira jól felfegyverzett az Iszlám Állam, hogy akár harminc évig is folyhat a macska-egér játék. És még az sem biztos, hogy a fehér ember győzelmével fog véget érni. Ezt jól kifundálták az okostojások, mert ebbe a menekülők is, és azok az országok is belepusztulhatnak, amelyeket kötelezni fognak a befogásukra! Két legyet egy csapásra!

Ukrajnába vissza kell fordítanunk a földgázt, amelyről hamarosan megkapjuk a DOLLÁRBAN kifizetendő számlát. Ezt sem szabad akaratunkból tesszük, ugyanez lesz a helyzet a menekültek befogadásával...


Emlékeztető: "Az ISIS (Iszlám Állam) barátaink és szövetségeseink finanszírozása révén indult el." (General Wesley Clark, volt NATO tábornok) (F.I.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése