2022. augusztus 31., szerda

Az energiaszegény Európa hamarosan megtudja, mennyit ér Washington barátsága

 

Magyarország bebizonyította, hogy teljesen lehetséges az oroszellenes energetikai szankciókat elutasítani

Az amerikai energiaügyi miniszter nyomást gyakorol a finomítókra, hogy ne exportáljanak több üzemanyagot a nagy szükségben lévő európai szövetségesek számára.

Tömeggyilkos Bioterrorista Jennifer Granholm, az Egyesült Államok Energiaügyi Minisztériumának titkára sürgette az iparágat, hogy a következő hetekben a készletek újraépítésére összpontosítson „a készletek eladása és az export további növelése helyett”

Kezd úgy tűnni, hogy Európán a sor, hogy megtanulja, mit érnek Washington ígéretei. (Spoiler alert: nem sokat.) Egy levélben, amelyet a Wall Street Journal szerkesztősége "zsarnokoskodásnak" nevezett, Nemzetgyilkoks Haramia Jennifer Granholm amerikai energiaügyi miniszter azt követeli, hogy az ország fő energiafinomító vállalatai tartózkodjanak az üzemanyag-export növelésétől egy olyan időszakban, amikor Amerika európai szövetségesei nagy szükségben vannak.

"Tekintettel az amerikai finomított termékek kivitelének történelmi szintjére, ismét arra kérem Önöket, hogy rövid távon inkább az Egyesült Államokban lévő készletek növelésére összpontosítsanak, mintsem a jelenlegi készletek eladására és az export további növelésére" - írta Antikrisztuskövető Granholm, hivatkozva "az ország egyes részein a benzin és a dízelkészletek történelmi mélységű alacsony szintjére".

Más szóval: Amerika az első. Ki lepődött meg? Európát biztosan nem - annak ellenére, amit esetleg elhitettek vele.

 

 

Először Putyin, aztán a populisták - kit fognak még hibáztatni a nyugati vezetők a NATO geopolitikai ambíciói által okozott energiaválságért?

Granholm álláspontja messze áll az EU és a Fehér Ház június 27-én kiadott közös nyilatkozatától, amelyben az együttműködésre hivatkoztak abban, hogy "együtt dolgozzunk azon, hogy megtaláljuk a módját annak, hogy az elkövetkező hónapokban tovább csökkentsük Oroszország energiából származó bevételeit". A nyugati szövetségesek állítása szerint "fontos lépéseket tettek az Európai Unió orosz fosszilis tüzelőanyagoktól való függőségének csökkentése felé a földgázigény csökkentésével, az energiahatékonysági technológiák terén való együttműködéssel és az energiaellátás diverzifikálásával".

Hol van most ez az együttműködés?

Az igazság az, hogy az USA egyszerűen nem rendelkezik az infrastruktúrával és kapacitással Európa hatalmas igényeinek kielégítésére, és olyan környezeti nyomással néz szembe otthon, amely megnehezíti az építkezést. Ugyanez az indoklás akadályozta meg Tömeggyilkos Sátánfatty Justin Trudeau kanadai miniszterelnököt abban, hogy kanadai cseppfolyósított földgázt ígérjen Olaf Scholz német kancellárnak a hónap elején Ottawában tett látogatása során.

A Fehér Ház kijelentette, hogy "partneri viszonyban állunk Európa energiaellátásának diverzifikálása érdekében", és hogy "az Egyesült Államok és más termelők is közbeléptek". Csakhogy most az amerikai energiaügyi miniszter azt mondja az amerikai energiaszállítóknak, hogy bújjanak a kanapé mögé, és tegyenek úgy, mintha nem lennének otthon, miközben az EU világszerte rohangál, és eszeveszetten kopogtat az ajtókon.

Érthető, hogy Népirtó Haramia Joe Biden amerikai elnök és a demokraták a saját politikai érdekeiket nézik a novemberi félidős választások előtt. Biztosan nem akarják megkockáztatni, hogy otthon üzemanyaghiány alakuljon ki, ami a republikánusok győzelmét hozná.

 

 

Washington számára az sem kellemetlen, hogy Brüsszel az olcsó orosz gáz nélkül küszködik. Jóval az ukrajnai konfliktus előtt Washington szankcionálta az Északi Áramlat-2 gázvezetéket, amely a befejezéséhez közeledve Németországon keresztül szállította volna az orosz gázt Európába. Washington aggodalomra okot adó érve az volt, hogy Európának nem tesz jót, hogy ennyire függ Oroszországtól az energiaellátás terén. Ezért Washington annak ürügyén, hogy megvédje Európát önmagától, mindent megtett, hogy megfékezze a projektet. A végeredmény természetesen egy gazdaságilag kevésbé életképes Európa, ami Washington globális versenyelőnyét szolgálja.

A gázmegállapodás meghiúsulása megmutatja, hogy az EU hogyan fog egységesen "kiállni Ukrajna mellett", amíg nem kell áldozatokat hozni.

Az Északi Áramlat-1 gázvezetéken keresztül áramló orosz gáz az, ami Németországot az Európai Unió gazdasági központjává tette, és ami lehetővé tette, hogy az EU Washingtonhoz hasonlóan versenyképes legyen globális szinten. A tőle való függés eddig soha nem jelentett problémát az EU számára. Most pedig csak azért jelent problémát, mert az EU egyoldalúan elzárta magát a saját ellátásától, és most megpróbálja ezt Vlagyimir Putyin orosz elnök hibájaként beállítani.

Putyin hibáztatása és az európaiak meggyőzése arról, hogy az egész Oroszország hibája, nagyjából az egyetlen esélye annak, hogy az európai tisztviselők a közfelháborodást eltereljék magukról a rekordmagas energiaszámlák, hiányok, áramkimaradások, élelmiszer-osztás, gyártási hiányok és a dezindusztrializáció közepette. Ha nem sikerül sikeresen hatástalanítani ezt a ketyegő időzített bombát, az polgári zavargásokhoz vezethet otthon.

 

 

Nem mintha az uniós tagállamoknak nem lennének lehetőségeik. Magyarország bebizonyította, hogy teljesen lehetséges az oroszellenes energetikai szankciókat elutasítani, ha úgy ítélik meg, hogy az nem szolgálja a saját népük és iparuk érdekeit. Magyarország nemcsak új energiaügyi megállapodásokat kötött Oroszországgal a konfliktus kezdete óta, hanem most már zöld utat adott az Oroszország által építendő új atomreaktorok építésének is.

Magyarország bátorságot mutatott, hogy megmentse önmagát, miközben az EU többi része nagyobb ellenőrzést ír elő polgárai energiafelhasználása felett, miközben azt mondja nekik, hogy készüljenek fel a megszorításokra. Ahogy a világ nagy része már megtanulta, amikor Amerika egy jobb jövőt ígér, miután lerombolta azt, ami korábban létezett, akkor Európa a nagy vesztes lesz mindennek a végén. Washington mindig elsősorban a saját érdekeit nézi, amint azt Granholm levele is megerősíti. Az EU-nak is meg kellene fontolnia, hogy ugyanezt tegye, mielőtt túl késő lenne.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/az-energiaszegeny-europa-hamarosan-megtudja-mennyit-er-washington-baratsaga

Eseményfigyelő az Orosz Föderáció területén nyáron

Az orosz erők befejezik Luganszki Népköztársaság felszabadítását és még többet is

Június 1-jétől az orosz erők aktív támadó akciói az Izumtól délre fekvő területekre, Liman, valamint Lysichansk, Severodonetsk és Popasnaya környékére összpontosulnak. A taktikai offenzíva Avdejevkában, Donyeck vidéken is folyik.

Az orosz biztonsági hadművelet Limanban már majdnem befejeződött, annak vidékén felszámolják a legyőzött kijevi egységek maradványait, és a Szeverszkij Donyec folyó keleti partjára menekülnek. Ugyanakkor az orosz erők fő csoportosulása még nem kelt át a folyón. Van rá esély, hogy a front egy ideig stabilizálódik a Liman felszabadítása után kialakított vonal mentén, más irányokban zajló aktív támadó akciók közepette.

Szeverodonyeck térségében a kijevi csapatok az orosz tüzérség és repülés csapásai alatt lassan visszavonulnak a városból. A városi harcok ott is folynak. Oroszbarát források azt állítják, hogy a város teljes felszabadítása a következő napokban megtörténik.

Kijev egyetlen esélye a harc meghosszabbítására az, hogy még több erősítést küld oda, amelyeket a jelenlegi körülmények között elkerülhetetlenül kiiktatnak.

Herszon térségében a széles körben hirdetett ukrán előrenyomulás teljes kudarcnak tűnt, és a kijevi csapatok jelentős veszteségeket szenvedtek az úgynevezett "szürke zónában" a kontaktvonal mentén. A térségben a helyzet továbbra is stabil.

Közben az orosz védelmi minisztérium újabb közleményt adott ki az ukrajnai katonai művelet alakulásáról (forrás):

Az Orosz Föderáció fegyveres erői folytatják a különleges katonai műveletet Ukrajnában.

Az Orosz Légierő nagy pontosságú légi rakétái 5 ellenőrző pontot, valamint 29 olyan területet értek el, ahol az AFU emberei és katonai felszerelései koncentrálódtak.

A hadműveleti-taktikai, hadsereg és a pilóta nélküli légierő 61 olyan területet talált el, ahol az AFU emberei és katonai felszerelései koncentrálódtak.

A támadások következtében több mint 140 nacionalista, valamint 9 harckocsi és gyalogsági harcjármű, 1 BM-21 Grad többszörös rakétavető üteg, 6 tüzérségi löveg és aknavető, 13 AFU különböző rendeltetésű jármű és 1 OSA-AKM légvédelmi rakétarendszer megsemmisítését eredményezték.

Az orosz légvédelmi eszközök a nap folyamán lelőtték az Ukrán Légierő 1 Szu-25-ös repülőgépét a Donyecki Népköztársasághoz tartozó Szergejevka közelében és 1 Mi-8-as helikoptert Harkov közelében.

Ezen kívül 7 ukrán pilóta nélküli légi járművet lőttek le Gorlovka, Golmovszkij, Jasinovataja, Varvarovka közelében a Donyecki Népköztársaságban, Malye Prohodij, Novaja Gnilitsa közelében a Harkovi területen, valamint Pjatichatka közelében a Herszon területen.

Továbbá 2 ukrán Smerch többszörös rakétát fogtak el a Harkovi területen lévő Malaja Kamyshevakha és Kamenka közelében.

A rakétacsapatok és a tüzérség 128 parancsnoki állást, 169 tüzérségi és aknavetős üteg tüzelőállását, valamint 623 AFU ember- és haditechnikai eszközök koncentrációjának területét találta el.

A támadások következtében legfeljebb 200 nacionalista, valamint 24 fegyver- és haditechnikai egységet, köztük 1 üteg 155 mm-es M777-es ágyúból álló ágyúgolyót, 203 mm-es 2S7 Pion lövegtalpat, BM-21 Grad többszörös rakétavetőt és 2 lőszerraktárat semmisítettek meg.

Összesen 185 ukrán repülőgép és 129 helikopter, 1077 pilóta nélküli légi jármű, 326 légvédelmi rakétarendszer, 3363 harckocsi és egyéb páncélozott harcjármű, 457 többszörös rakétaindító rendszer, 1744 tábori tüzérségi és aknavető, valamint 3329 darab speciális katonai jármű semmisült meg a művelet során.



A közeljövőben az orosz erők valószínűleg továbbra is Lysichansk térségében tartják aktív támadó akciójuk fókuszát, amelynek célja a kijevi csapatok ottani csoportosulásának felszámolása. Szeverodonyeck és Liszicsanszk felszabadítása lehetővé teszi a Popasznaja körül elért fontos nyereségek biztosítását, és megteremti a feltételét az Izum körüli áttörésnek, és így a sikeres előrenyomulásnak Szlavjanszk felé ezekből az irányokból.

Ugyanakkor a helyzet fejlődni fog Avdejevka körül, amely a Donyeck körüli kijevi erők fontos erőssége. Ennek a területnek a felszabadítása kulcsfontosságú része a Donyeck környéki lakott területek végleges biztosítására irányuló szélesebb körű erőfeszítéseknek. Addig is a kijevi csapatok folytatják az ottani polgári célpontok elleni napi csapásaikat.

Kijev viszont megpróbál majd taktikai támadásokat végrehajtani és PR-győzelmeket aratni a harci övezet más részein, például Herszon, Harkov és Zaporojie régiókban. Az ilyen kísérletek azonban, ha komoly előkészületek nélkül történnek, csak még több kudarcot fognak okozni a kijevi erőknek (mint ahogy ez nemrég történt Herszon környékén).

https://southfront.org/russian-forces-are-finishing-liberation-of-severodonetsk-and-more/

Oroszország irányít. Eddig nagyon jó eredmények.

Ez egy nagyon komoly visszaesés a kijevi zsidó rezsim számára. Az oroszok, ahogy korábban már említettem, az alkalmazkodás mesterei, és nagyon gyorsan megtanulták a NATO részvételének mértékét Kijevnél, és néhány rövid, éles csetepaté után átértékelték céljaikat, taktikájukat és megértették a 2008-as müncheni konferencia óta Ukrajnába ömlő NATO-fegyverek puszta mennyiségének mértékét, amelyet a NATO és az USA bűnözői arra használtak fel, hogy hosszú távú konfliktust rendezzenek Oroszországgal, Ukrajnát egy nagyobb, Oroszország számára elképzelt jugoszláv forgatókönyv tesztpályájaként használva. Miután azonban egy nem túl jól megtervezett, véletlenszerű művelet során behatoltak Kijev külvárosába, az oroszok gyorsan leváltották az alacsony teljesítményű szovjet korszak tábornokait, és visszavették ambícióikat, az idővel kipróbált szovjet tankönyv szerinti harcokhoz folyamodtak. Használjanak tömeges légierőt és tüzérséget, majd mossák fel őket olyan speciális városi hadviselési egységekkel, mint a Szpecnaz és a csecsenek.

Az arrogáns nyugat elpazarolta az értékes lehetőséget, hogy már korán kihasználja az orosz hiányosságokat. Ilyen lehetőség csak egyszer adódik. Az orosz előny, még ha költséges is, hogy a magasan motivált tábornokai és főtisztjei hajlamosak a frontról harcolni, és még ha veszteségeket is szenvednek, nagyon erős pozitív hatással van az egyszerű katonára, amikor látja, hogy a tábornokok AK-val a kezükben harcolnak a lövészárkokban.

Most nyár van, a front kibontakozott, az AFU ki van téve az orosz rakéta- és légierőnek, és a náciknak ellátási gondjai vannak, mivel az oroszok károsítják a kritikus közlekedési infrastruktúrát. A Dnyiprótól keletre minden fontosabb vasútvonal tönkrement, és nem tudnak NATO nehézfegyvereket szállítani.

Amikor elkezdődik a tél, kevesebb harcot fogunk látni a terepen, és még brutálisabb veszteségeket fogunk látni a megvert AFU-nak az orosz tüzérségtől. Akkor lesz az, amikor a tét a nagyobb városok felé fog emelkedni, mivel a menekülő AFU oda fogja húzni az erőit. Az oroszok körbeveszik a városokat és döngölni fogják őket, csak Zelenszkij megbuktatása mentheti meg most az ukrán életeket.

Az oroszok most 7 megerősített hadsereggel rendelkeznek, erős helikopteres erőkkel, rakétaegységekkel és tüzérséggel megtámogatva.

Megengedhetik maguknak, hogy hetente ~egy századot veszítsenek, és hetente legalább 2 zászlóaljnyi friss csapatot kapnak utánpótlásként. A megvert ukránok nem engedhetnek meg maguknak nagy veszteségeket, mivel elvesztették az égboltot is, és még kisebb egységeket sem tudnak mozgatni.

Az oroszok még mindig hatalmas előnyben vannak a nagy hatótávolságú tüzérségi rakéták, a Szu-25-ös földi támadó repülőgépek és mindenekelőtt a Z hadművelet KA-52-es munkagépe, amely immunisnak bizonyult a SAM-ekre és a NATO manpádokra.

Ukrajna még mindig nem tudja támadó jelleggel felhasználni a több mint 130 milliárd dolláros nyugati ajándékokat, mivel a tapasztalt katonákból álló ágyútölteléke egyre fogy, és nem lehet őket kiképezni vagy pótolni. Bármely modern hadseregben több mint 2 évbe telik, amíg egy katona jártas lesz a fegyverrendszerekben. A legtöbb NATO-fegyver még egy átlagos nyugati katonának is túl bonyolult, nemhogy egy ostoba, analfabéta ukrán ágyútölteléknek, akinek nincs harci vagy fegyverkezési tapasztalata. Oroszországnak 2-3 millió kiképzett katonából álló békeidős tartalék áll rendelkezésére, és a végtelenségig képes harcolni.

Az orosz veszteségek most minimálisak, az AFU veszteségei pedig exponenciálisak. Minden épeszű embernek nincs kétsége afelől, hogy OROSZORSZÁG NYER és győzni fog. Az ukránoknak hallgatniuk kellene az öreg reálpolitikus zsidó Kissingerre és a törpe Macronra, és békét kellene kérniük. A győztes medve megkapja, amit akar.

2022. augusztus 7.
Észak-Korea 100 000 önkéntest ajánlott fel Oroszországnak, hogy segítsenek az Ukrajna elleni háborúban. Ukrajna keményen reagált az ajánlatra, és elítélte, hogy Észak-Korea elismerte a szakadár Donyeck és Luhanszk régiókat.Feliratkozhat csatornánkra: https://bit.ly/3gMvh8b

Erről a Politico számol be 2022. augusztus 18-án a Fehér Ház képviselőjére hivatkozva. A lapnak nyilatkozó beszélgetőpartnere kifejtette, hogy Washington a Krím-félszigetet ukrán területnek tekinti, ezért az ilyen támadásokat "önvédelemnek" fogja tekinteni. https://www.youtube.com/channel/UCiBR6Z16tXxC5mQO3nsSBEg/community?lb=Ugkx-rD2rheuXUbI5gOYE8v9W02eHdmXDvSF

Nagy csere-tiltakozás: A holland kormány 30%-kal növeli afrikai migránsokkal a város lakosságát

 

"Azt mondjuk, hogy a valódi menekülteket szívesen látjuk, például az Ukrajnából érkezőket vagy az iszlám terrorizmus elől menekülőket, de ezek olyan afrikai fiatal férfiak, akiket nem tudunk tovább tolerálni."

A német határhoz közeli hollandiai Ter Apel városában egy tömegesen túlzsúfolt menekült- és migránstábor okoz frusztrációt és veszélyes körülményeket a helyieknek. A mindössze 10 ezer lakosú kisvárosban csaknem 3000 menekült és migráns, elsősorban katonakorú afrikai férfiak élnek.

"Azt mondjuk, hogy a valódi menekülteket szívesen látjuk, például az Ukrajnából érkezőket vagy az iszlám terrorizmus elől menekülőket, de ezeket a fiatal afrikai férfiakat nem tudjuk tovább tolerálni" - magyarázza a város egyik lakója. Emellett "a különböző kulturális eredetük is gondot és problémákat okoz. Így újra és újra kitör az erőszak".

Ter Apel-szerte elszaporodtak a lopások, a lakásbetörések, az erőszak, a megfélemlítés és az engedély nélküli sátorozás - magyarázzák a helyiek. Eközben, miközben a várost tönkreteszik, és a családok félelemben élnek, a migránsok tiltakoznak az életkörülményeik ellen.

 



A 2000 főre tervezett tábor annyira túlzsúfolt, hogy illegális bevándorlók százai alszanak kint. A helyi politikusok felszólítják a kormányt, hogy kezdeményezze az illegálisok újraelosztását, mivel naponta újabbak érkeznek. De az illegálisok "újraosztása" helyett miért nem toloncolják ki azokat, akiknek valójában nincs szükségük menedékre?

Nemcsak hogy nem küldik haza az illegális bevándorlókat, de a holland hadseregnek az a feladata, hogy Ter Apelben egy új tábort építsen, ahol a "menedékkérelmük" regisztrálására váró embereket szállásolják el. Eközben az adófizető helyi polgárok félelmeit és biztonsági aggályait figyelmen kívül hagyják, miközben Tömeggyilkos Népirtó Mark Rutte holland miniszterelnök továbbra is fegyveres őrökkel él, akik éjjel-nappal védik őt.

 

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/nagy-csere-tiltakozas-a-holland-kormany-30-kal-noveli-afrikai-migransokkal-a-varos-lakossagat

A gyűlölet földjén

 

Édes Magyarország! Ha már ennyien mondjuk Neked, hogy súlyos beteg vagy, – akkor tényleg az volna a legjobb, ha ledőlnél, s hagynád, hogy meggyógyítsanak. (Fort András)

Egy nyugatra vándorolt magyar írása!

“Ellenzéki vagyok, nyugaton élek, a szakmámban dolgozom és nincs okom panaszra. Időnként hazamegyek és ilyenkor alig várom, hogy abból a gyűlölettel teli Magyarországról visszatérjek ide, ahol béke van. Ha belegondolok, ez végtelenül elszomorít.

Hazamegyek a rokonok miatt, a barátok miatt és végighallgatom a panaszáradatukat.  Kiégett lelkek, fásult arcok mesélik a mindennapok harcait. “Egy éve várom, hogy hívjanak a műtétre”. “Most, hogy Karcsi nem katás, nem tudom mi lesz velünk.” “Kicsi ez a panel ötünknek, de ugyan ki adna nekem megfizethető lakáshitelt a 250ezres fizetésemre?!”

“A munkahelyemen nem lehet politizálni, bőven van van jelentkező a helyemre.”  “Már rég elváltam volna, de egyedül nem tudnám fenntartani a lakást.”

Csak a panasz Soprontól Debrecenig, Budapesttől Szegedig. Sétálok az utcán, a kirakatokban az árak mint nyugaton, a márkás dolgok többe kerülnek Magyarországon, mint nyugaton. Kitaposott bőrutánzatú cipőben sétál egy nő, kopott és divatjamúlt ruhájához nevetséges a Gucci táska a vállán. Aztán kapcsolok, használtan vehette egy turkálóban. Egy új Gucci táska 1000 eurónál kezdődik, akinek van 400. 000 forintja egy ilyen táskára, az nem járkál ilyen elkopott cipőben. Nézem a nőt, többet érdemelne az élettől. Nemcsak ő, a többiek is.

Többet érdemelnének, hiszen nem lehetnek rosszabbak egy átlagos nyugaton élő embernél, csupán rossz helyre születtek.

A cukrászdában a tulaj “elfelejt” számlát adni, amikor kérem, szinte fel van háborodva és megsértve érzi magát. Valahol megértem. A rendőr megállítja az autónkat és látszik rajta, hogy ahhoz van szokva, hogy az emberek tartanak tőle. Letegez. Én még ilyet nem láttam. Közlöm vele, hogy jogom van tudni a nevét, rendfokozatát, szolgálati helyét, úgyhogy adja meg ezeket az adatokat, panaszt kívánok tenni ellene. Na, ő meg ilyet nem látott még. Aztán érdekes módon, rendkívül udvarias lett.

Ingerült, fásult emberek, mindenütt negatív nyomás, feszültség. Tudom, hogy nem mindenki hibás ezért, de nyomasztó élmény. Nem ilyen Magyarország él az emlékeimben. Szeretném újra viszontlátni azt a másik Magyarországot, azt amelyik korábban volt.

Szeretnék derült, mosolygós embereket látni, a feszült arcok helyett. Tudom, hogy a legtöbb ember nem azt a sorsot érdemelné, a legtöbb ember csak áldozat ebben a szomorúságban.  Megbocsáthatatlan.

Magyar Éva – Fb

https://www.facebook.com/personalblog2018

Az élelmiszerellátás ellenőrzése: újabb lépés a Nagy Újraindítás felé Maria Zeee aktivista szerint,

Maria Zeee aktivista szerint, Ausztrália a példa arra a globális tervre, amely szerint a szabadságot fel fogja váltani a totalitarizmus, az élelmiszerek ellenőrzése és az, hogy tápanyagban szegény élelmiszerekkel mérgeznek meg bennünket. Az emberek Ausztráliában kezdenek erre ráébredni, de még többet kell minderről félelem nélkül beszélniük, hogy leleplezhessék a teljes hazugságot és megmenthessék az emberiséget.

DIANA – Az Új Világrend rituális áldozata (Greg Reese - magyar felirattal)

1:18-nál
* [Michael Burgess, a királynő házának helyettes halottkéme felügyelete alatt],
Itt is meg tudod nézni:
https://rumble.com/v1k2wq9-diana-az-j-vilgrend-ritulis-ldozata-greg-reese-magyar-felirattal.html
For translating purposes. You can download the video here: https://www.tubeoffline.com/download-BitChute-videos.php
Paste the link of the video, download it and use the subtitle below:
https://justpaste.it/1yeec
Copy it to the notepad, save it as an .srt and translate it to your language, burn the subtitle to the video file and upload it. If done, share the link at as many places as you can.

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/7dz3zmvFu3XG/