2024. január 26., péntek

Felkészülés a következő (tervezett) járványra

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/vOqRQ0N8H1SR/

Ernst Wolff: Tömeggyilkos Sátánfatty Ursulát és Mileit figyeljétek

Forrás: Ernst Wolff @ YouTube
WEF: Von der Leyen & Milei weisen den Weg | Ernst Wolff Aktuell
https://youtu.be/-5OHfoSU92w

Hősök a franciák. ŐK KIÁLLNAK MAGUKÉRT‼

Francia gazdák kidobálják a külföldi élelmiszert, mert van sajátjuk

Földalatti alagutak és hibridtenyésztési programok

A skinwalkereket leginkább alakváltóként ismerik, akik gyakran veszik fel egy állat vagy egy ember alakját. Leggyakrabban farkas, prérifarkas, róka, sas, bagoly vagy varjú alakjában láthatók.
https://the-line-up.com/14-facts-about-skinwalkers-that-will-freak-you-out

Forrás:
https://rumble.com/v49eg7q-underground-tunnels-and-hybrid-breeding-programs.html

A bankhatalom nem tudta lángra lobbantani a Közel-Keletet

2024.1.26: A bankhatalom nem tudta lángra lobbantani a Közel-Keletet (lásd a 2023.okt.15-i bejegyzéseket itt az Eseményfigyelőben) és ezzel világháborúban egymásnak ugrasztani Izraelt és a nyugati világot az iszlám világgal, hogy aztán a háború leple alatt hagyják nyiltan is csődbe menni a jelenlegi dolláralapú pénzügyi rendszert, igy a bankhatalom most maga az USA ellen fordult, és minden erővel polgárháborúba akarja sodorni:
“Klasszikus értelemben vett polgárháborús állapot alakult ki a Texas állambeli Eagle Pass városban… Nagyon leegyszerűsítve a helyzet úgy néz ki, hogy a Joe Biden irányítása alatt álló szövetségi határőrség az összes illegális migránst beengedné az országba, a texasi Nemzeti Gárda viszont egyet sem, a szemben álló felek pedig mindent megtesznek az akaratukat érvényesítése érdekében.”
A dolláralapú rendszer után jönni fog a kizárólag központi banki digitális pénznemeket (CBDC) ismerő új rendszer, a “fenevad” pénzügyi rendszere, legalábbis elméletben. A gyakorlatban az USA (és az amerikai hadsereg) szétesése vérszemet fog adni az oroszoknak, ami Európa megtámadásához vezethez.
A Billy Meier prófécia szerintÉvekkel a “vég” bekövetkezte elött, az USA két szörnyü polgárháborún fog átesni egymás után, minekután az ország szétszakad.

https://pokolraveluk.info/

Orosz katonai attasé: aggodalomra ad okot, hogy Magyarország birtokában lévő fegyverek kerülhetnek Ukrajnába

Budapest, 2024. január 26. péntek (MB)

Aggodalomra ad okot, hogy Magyarország birtokában lévő fegyverek kerülhetnek Ukrajnába, mert a NATO-szövetségesek akkora nyomást gyakorolnak Magyarországra fegyverek átadására Ukrajnának, hogy a magyar kormány kénytelen lesz felülvizsgálni álláspontját, és eleget tenni a nyugati követelésnek – mondta Oleg Szmirnov, Oroszország magyarországi katonai attaséja a Magyar Békekörben.

Az ezredes reményét fejezte ki, hogy az Orbán-kormány nem hagy fel pragmatikus politikájával, miszerint nem szállít fegyvert Ukrajnának és nem képez ki ukrán katonákat. „Remélem, győz a józanész, és a magyar emberek nem engedik meg, hogy hazájuk ilyen módon közvetve keveredjen fegyveres konfliktusba.”

Felmerül annak lehetősége is, hogy Nagy Babiloni Szajha-szövetségesei felajánlják, magyar fegyvereket és lőszereket használnak fel Ukrajnának átadott saját készleteik pótlására. Olyan körülmények között, amikor a szovjet típusú lőszer nagy részét az európai országok Ukrajnába szállították, ezeknek az országoknak még mindig vannak kis tartalékaik, amelyeket kénytelenek megtartani a lőgyakorlatokhoz. Ezért, ha Magyarország lőgyakorlat céljából lőszereinek egy részét a szövetségeseknek adná át, a szövetségesek saját lőszereikkel láthatnák el Ukrajnát, az Ukrajnával szembeni magyar fegyverátadási tilalom pedig pro forma nem sérülne – tudtuk meg.

Harmadik országokból (afrikai, ázsiai, stb.) is ismert az érdeklődés a szovjet típusú lőszerek és fegyverek iránt, amelyek a világ különböző országaiban, így Magyarországon is fellelhetőek, és nincs igény rájuk a hazai fegyveres erők kiképzéséhez. Nem szabad kizárni, hogy ezek a fegyverek végül Ukrajnában kötnek ki – vélekedett az attasé.

Oleg Szmirnov elmondta, Oroszország nagyra értékeli Magyarország, mint NATO-ország egyedülálló békepolitikáját. Ezzel összefüggésben felhívta a figyelmet arra, hogy az orosz fegyveres erők rakétatámadásai Kárpátalját szinte egyáltalán nem érintik, s ez nem véletlen, hiszen jelentős magyar közösség él ott.

Általánosságban úgy vélte, hogy a választók akarata alapvető szerepet játszik a magyar kormány békéért folytatott harcában, a Magyar Békekör tevékenysége pedig a magyarországi béke fenntartását és annak megakadályozását célozza, hogy hazánk ne kerüljön fegyveres konfliktusba Ukrajnában.+++

Kiadta: Magyar Békekör