2021. január 5., kedd

Trump amerikai elnök aláírta a világjárvány csalásokkal kapcsolatos törvényt 2O21 Január 5-én

H.R. 6435, az 2020 évi világjárvány csalások elleni harcról szóló törvény, amely előírja a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság számára, hogy a COVID-19 járvánnyal kapcsolatos átverésekről tájékoztatást dolgozzon ki és informálja a nyilvánosságot.

H.R. 6435, the “Combating Pandemic Scams Act of 2020,” which requires the Federal Trade Commission to develop and disseminate information to the public regarding scams related to the COVID-19 pandemic;

https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/bill-announcement-010521/

Donald J. Trump bejelentése 2021. január 11. @TeamTrumpNews

Segítségül hívtam az 1807-ben kelt „Felkelési törvény”-t annak az áruló lázadásnak a kezelése érdekében, amit demokrata és republikánus törvényhozók, a Kínai Kommunista Párt ügynökei, az FBI, A DOJ (Igazságügyi Minisztérium), a CIA és mások vezényeltek le, és amelynek célja az, hogy aláássák, szétmarják és darabokra szedjék az Amerikai Egyesült Államokat és annak Alkotmányát.

Ezek az entitások közvetlen fenyegetést jelentenek a nemzetbiztonságra.

Időkorlát nélkül én maradok az Elnök mindaddig, amíg az összes belföldi ellenséget le nem tartóztattuk.

A tisztogatás dominó elv szerint döntheti a világ többi részén is a hazug erőket. Reméljük mihamarabb maszk nélküli tiszta levegőt szívhatunk, erőszak nélküli szabad életet élhetünk és minden megfélemlített ember kigyógyulhat az indokolatlan víruspánikból. Kitartás!



Debreceni kórház hírzárlat, szekszárdi kórház hírzárlat.csak az operativ törzs adatait tárják a nyilvánosság elé. – nem furcsa egy kicsit. EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZMÉNYEK VEZETŐINEK HÍRZÁRLAT VAN ELRENDELVE. Semmi adatot nem mondhatnak még a parlamenti képviselőknek sem mondhatják meg, akiknek joguk van a munkájukhoz tájékozódni az egészségügyi intézeteknél. Külföldi hirforrások beszámoltak már például halálozásról a vakcina beadatása utáni napokan. a linkek: Tiffany Dover-usa https://press.fmr-europe.com/news.php?extend.93 egy brazil eset https://www.portfolio.hu/uzlet/20201021/meghalt-egy-onkentes-akit-az-egyik-legigeretesebb-koronavirus-vakcinaval-olthattak-be-453964# portugál eset https://fokusz.online/beadatta-maganak-a-vedooltast-48-oraval-kesobb-meghalt-egy-egeszsegugyi-dolgozo-123797

Bővebben: Jog az Egészséghez , Síratófal TV illetve Orvosok, Tudósok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért honlapokon.

Catherine Austin Fitts: Ezért Van Itt A Járvány!

Dolores Cahill Professzor, Koronavírus: Megnövekedett Halálozási Arány A Védőoltás Miatt!

A lényeg, hogy a "védő"oltás fogékonnyá tesz a betegségekre, és az így jelentkező halálozásokat a koronavírusnak fogják tulajdonítani.

A védőoltás általi elhalálozást biztos hogy nem fogja lejelenteni a fősodrású média, szóval nem fogsz rájönni rögtön.

https://dolorescahill.com/ - Dolores Cahill Professzor, Molekuláris biológus / immunológus

https://www.egeszsegkalauz.hu/betegsegek/fertozo-betegsegek/koronavirus-ezek-a-citokinvihar-tunetei/lp1zbwq - citokinvihar