2015. november 1., vasárnap

A terv: totális megfigyelés 2030-tól?

 

Aki a jövőben nem hajlandó rendelkezni ezzel az "egyetemes igazolvánnyal", a társadalom kitaszítottja lesz, és valószínűleg gyanúsítottnak, potenciális bűnözőnek vagy terroristának számít.

A terv: totális megfigyelés 2030-tól?

Az Egyesült Nemzetek Szervezete azt tervezi, hogy a bolygón minden férfi, nő és gyermek biometrikus azonosító kártyával rendelkezzen 2030-ig . A svájci Genfben található központi adatbázis összegyűjti ezeket a kártyákat. Több alternatív média szerint ezek a tervek azoknak a "globális céloknak" lennének részei, amelyeket az ENSZ szeptember végén indított el, és amelyek valójában az " Új Világrend " létrehozásának alapját képezik. Például a 16.9. Cél a következőket mondja ki:
"2030-ig mindenki számára biztosítsa a jogi személyazonosságot, beleértve a születési nyilvántartást is."
Valójában az ENSZ már most is keményen dolgozik ennek a célnak a megvalósításán, különösen a menekültek körében.
Az ENSZ az Accenture-el együttműködve biometrikus azonosító rendszert vezet be, amely információkat közöl, "egy genfi ​​központi adatbázisba".
Az alábbiakban olvashatunk egy részletet a findbiometrics.com oldalon közzétett cikkből ...
Az Egyesült Nemzetek Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) halad előre a biometrikus technológia felhasználásával a menekültek felkutatására és nyomon követésére vonatkozó terveivel, és kiválasztott egy szállítót a projekthez.
Az Accenture , egy nemzetközi technológiai szolgáltató, megnyerte a pályázati eljárást, és egy hároméves szerződéssel felügyeli a technológia alkalmazását.
Az UNHCR (az ENSZ menekültügyi hivatal) az Accenture biometrikus azonosító rendszert (az Accenture Biometric Identity Management System vagy BIMS) használja.
A BIMS rendszer használható ujjlenyomat, írisz és arc biometrikus adatok gyűjtésére, és arra is felhasználható, hogy a menekülteknek egyetlen hivatalos személyazonosító okmánya legyen.
A rendszer az Accenture Unique Identity Services Platformjával ( UISP ) együtt fog működni, és ezeket az információkat egy genfi ​​központi adatbázisba továbbítja, lehetővé téve az UNHCR irodáinak világszerte, hogy hatékonyan koordináljanak az UNHCR központi hatóságával a menekültek nyomon követésében.
Mint látjuk, a menekültválságok felhasználhatók a lakosság teljes körű biometrikus ellenőrzésének az elősegítésére.
Tehát ezek az új biometrikus személyi igazolványok nem csak a menekülteknek szólnak.
A hatóságok azt remélik, hogy ez a technológia (FindBiometrics) lehetővé teszi számukra, hogy ezt az azonosítási rendszert használják minden emberrel szemben a bolygón 2030 után.  A jelentés összefoglalója azt mutatja, hogy világszerte körülbelül 1,8 milliárd felnőttnek nincs semmilyen hivatalos dokumentuma.
Ez kizárhatja az embereket az alapvető szolgáltatásokhoz való hozzáférésből, és súlyos nehézségeket okozhat az emberek azonosításában is, amikor átlépik a határokat.
Az Accenture éppen ezzel a problémával foglalkozik az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságával együttműködésben. Biometrikus személyi igazolványokat állítva ki a thaiföldi, dél-szudáni és másutt menekülttáborokban lakóhelyüket elhagyni kényszerült lakosság számára.
Az igazolványok fontosak annak biztosításában, hogy a menekültek hozzáférhessenek a szolgáltatásokhoz, és nyomon kövessék a menekültek mozgását.
Ezen kívül a telepítések jellege gazdaságilag megvalósítható megoldást igényelt, és megmutatta, hogy megbízható és megfizethető biometrikus azonosító kártyák széles körben használhatók.
Reményt kínál az Egyesült Nemzetek Fenntartható Fejlődési Menetrendjében, amely 2030-ig igyekszik elérni a bolygón minden ember jogi azonosítását az ID4D (Identification for Development ) kezdeményezésével.
Az Identification for Development kezdeményezést (ID4D) eredetileg a Világbank támogatta, és büszkék arra, hogy együtt dolgoznak az ENSZ-szel a bolygó összes lakosa számára a globális azonosítás céljának elérése érdekében.
A jogi személyazonosság biztosítása mindenki számára (ideértve a születési anyakönyvezést is) 2030-ig, az ENSZ által a fenntartható fejlődési célok között szerepel. (16.9. Cél).
A Világbank Csoport (WBG) segíteni kívánja ügyfél-országait ennek a célnak az elérésében: az egyedi jogi személyazonosság biztosítása és a digitális személyazonosság-alapú szolgáltatások mindenki számára történő lehetővé tétele fontos cél.
Természetesen mindezt nagy humanitárius feladatként és a leginkább rászorulók megsegítésének módjaként mutatják be a közvélemény előtt. ellenőrzéséről.
És senki nem beszél lényeges kérdésről:
Mi történik akkor, ha valaki nem hajlandó elfogadni ezeket az azonosítási módszereket magának vagy családjának?
Már tudjuk, mi történik, ha nincs "jogi személyazonosságod":
-          nem lehet, munkát vállalni
-          nem lehet bankszámlája
-          nem lehet hitelkártyája
-          nem lehet jelzálogkölcsöne
-          nem kap hivatalos átutalásokat, mivel nincs bankszámlája
Aki a jövőben nem hajlandó rendelkezni ezzel az "egyetemes igazolvánnyal", a társadalom kitaszítottja lesz, és valószínűleg gyanúsítottnak, potenciális bűnözőnek vagy terroristának számít.
Ne tévesszen meg senkit. Nincs semmi „humanitárius” mindebben:
A pénzügyi, gazdasági világ-elit azt akarja elérni, hogy hogy mindenki "a rendszerben legyen". Olyan rendszerben, amelyet a saját céljaik érdekében irányítanak és manipulálnak.
Valójában ez az egyik fő oka annak, hogy a készpénz használatának fokozatos megszüntetését javasolják az egész világon.
Mindez ugyanannak a hatalmas ellenőrzési manővernek a része.
Minden alkalommal, amikor az elit valami olyasmit javasol, amelyet „jónak”, „szükségesnek” vagy „humanitáriusnak” mutat be nekünk, az olyan mechanizmussá alakul át, amely nagyobb hatalmat és kontrollt ad nekik a lakosság felett.
·         A jövő világában nem lesz hely Robin Hood-ok számára.
·         Nem lesznek többé erdőkben vagy barlangokban bujkáló lázadók
·         Már nem lesznek távoli falvak, ahová el lehet bújni, és nem lesznek egzotikus országok, ahová üldözés esetén menekülhetnek
·         Nem lesz elrejthető pénz a matrac alatt az előre nem látható események kezelésére
Azt akarják, hogy a világ egy nagy börtön legyen, ahol nem lehet elrejteni semmit, és ahonnan nem lehet menekülni. A világot irányító pszichopata elitek paradicsomot építenek önmaguk számára, de a probléma az, hogy az nekünk a pokol lesz.
Michael Snyder 2015. november 01.
a TheEconomicCollapseBlog webhelyről

Szicíliában tüntettek a NATO hadgyakorlata ellen

Szicíliában tüntetést tartottak szombaton a NATO Trident Juncture-2015 hadgyakorlata ellen. A Trapani Birgi repülőtéren tartott megmozduláson több mint ezer fő vett részt.
A megmozdulás egyik szervezője, Chiara Paladino a Ria Novosztyi hírügynökségnek nyilatkozva felhívta a figyelmet arra, hogy a több mint 36 ezer katona bevonásával zajló Trident Juncture-2015 a NATO legnagyobb hadgyakorlata az utóbbi évtized során, a helyi NATO-bázist pedig a légierő arra használja, hogy Szicílián keresztül mozgassa a fegyvereket a nem-szövetséges országok elleni háborúhoz. Erről azonban senki nem kérdezte meg a szavazókat; a kormány és idegen országok a fejük fölött döntöttek arról, hogy ezek a katonai célpontok az otthonaik közelében legyenek. A helyiek emellett arra is panaszkodnak, hogy az éjszaka közepén több alkalommal hatalmas robajra ébrednek fel, a NATO-bázis közelsége miatt másnap kimerülten mennek munkába.
Paladino szerint a magas munkanélküliség miatt is teljesen ésszerűtlen, hogy a kormány ilyen kiadásokat enged meg magának.
“Ellenezzük a NATO-t, a háborút, és mindazt a pénzkidobást, amivel a katonai bázisaik fenntartása jár.”
A Trident Juncture-2015 a hidegháború óta kezdett legnagyobb NATO-hadgyakorlat, emiatt a környék lakói attól tartanak, hogy a katonai bázisok közelsége otthonaikba hozza a háborút. A megmozdulás résztvevői kijelentették, hogy nem engedik Szicília további militarizálását, és újabb tiltakozó megmozdulásokat fognak szervezni a NATO-bázisok közelébe.

http://www.hidfo.ru/2015/11/sziciliaban-tuntettek-a-nato-hadgyakorlata-ellen/

Ami kerek azt visszük, a szögletest gurítjuk!

Hamarosan elindulhat az a mintegy 50 magyar rendőr Szlovéniába, akik a szlovén-horvát határ védelmébe kapcsolódnak majd be. Jövő héten írják alá a két állam országos rendőr-főkapitányai az erről szóló megállapodást. Ezt követően “haladéktalanul” útnak indul az ötven rendőr, kiegészülve két logisztikai feladatok ellátásával megbízott szakemberrel.


A Sintér Rt Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) leánycége csütörtökön, a police.hu oldalon közölte, az együttműködés a magyar és a szlovén belügyminiszterek megállapodása alapján valósulhat meg.

Döbrögink a nyugat-balkáni migráció által érintett országok vezetőinek vasárnapi brüsszeli csúcstalálkozóján azt mondta, Magyarország kész segíteni a migránsútvonalon fekvő államokat.

Ugyanakkor a létszámhiányt pótló cseh rendőrök megkezdték a közös szolgálatot magyar és szlovákiai kollégáikkal a szerb határszakaszon. Ők csütörtökön érkeztek Magyarországra.
cse

A cseh rendőrök magyar és szlovákiai kollégáikkal és magyar katonákkal látnak el közös járőrszolgálatot. A cseh rendőrök saját egyenruhájukat, fegyverüket viselik, saját szolgálati gépkocsijukat használják, és a Szlovákiából érkezettekhez hasonlóan V4 feliratú karszalag van rajtuk.
cs

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint az ötventagú cseh kontingens feladata a határátkelőhelyek közötti biztonsági határzárral védett zöld határ őrzése, gyalogos, illetve gépkocsizó járőr- és figyelő szolgálat ellátása, valamint a mélységben végzett ellenőrzések támogatása. Intézkedni magyar rendőri felügyelettel, a magyar jog alapján tudnak. A külföldi rendőrök – a szolgálati feladatok függvényében, váltásokban – 12 órás szolgálatban hajtják végre feladataikat.

Merthogy a dolog úgy logikus, hogy a magyar rendőrök el, a külföldiek ide! A helyükre! Meg van ez szervezve.
(Forrás: MTI)