2016. július 26., kedd

Készen állt az élete árán is megállítani a terroristát

Franck hidfo.ru
Hősként ünneplik Franciaországban azt a férfit, aki a nizzai terrortámadás idején üldözőbe vette a kamionnal a tömeg felé tartó terroristát. Motorral vette üldözőbe a tömeg felé hajtó Mohamedet, amikor az emberek többsége bénultan rettegve figyelte a történéseket.
Vezetékneve nem ismert, a France Info csak Francknek nevezi azt a férfit, aki a nizzai terrortámadás idején a halállal dacolva próbálta megállítani a tömegbe hajtó terroristát. Tudta, hogy a fia is ott van a tömegben, ez adott neki erőt. Készen állt saját élete árán is megakadályozni, hogy a kamion elérje az ünneplő tömeget – emiatt ma nemzeti hősként ünneplik, tette példaként áll minden európai előtt. Az emberek többsége bénultan figyelte az eseményeket, vagy menekülni kezdett – Franck utólag a sajtónak nyilatkozva beszámolt arról, hogy ő ott abban a pillanatban semmi másra nem gondolt, mint megakadályozni a tragédiát.
Július 14-én Nizzában a Bastille Napot ünneplő tömegbe hajtott egy kamion. A gépjárművet vezető Mohamed B. tüzet nyitott az emberekre – 84-en veszítették életüket a terrortámadás során, aminek az vetett véget, hogy a rendőrök lelőtték az elkövetőt. Előtte azonban másodpercek leforgása alatt lezajlott egy másik eseménysorozat: a tömeg felé hajtó kamiont valaki üldözőbe vette, majd miután a robogó a kamion alatt végezte, az ismeretlen személy megpróbált felmászni a vezetőfülkébe, hogy megállítsa a tömeggyilkosságra készülő Mohamedet.
Később a sajtóból ismertté vált az ember, aki egyedülálló módon nem bénultan nézte végig a tömeggyilkosságot, hanem azonnal és gondolkodás nélkül cselekedett. Franck vezetéknevét nem árulta el – de egy helyi lapnak interjút adott a történteket követően, amiből így általánosan ismertté váltak a részletek.
Franck vámkezelőként dolgozik a nizzai repülőtéren, és feleségével vett részt az ünnepségen a Promenade des Anglais sétányon. Amikor látta, hogy egy kamion gyorsulva hajt a tömeg felé, azonnal felugrott a robogójára, üldözőbe vette, és megpróbálta útját állni a terroristának. Miután nem sikerült megfékeznie, Franck a kamion alá vetette a robogót, hogy ezzel megállítsa a száguldó járművet. Azt követően, hogy a robogó a kamion alatt végezte, Franck megpróbált felmászni a gépjármű vezetőfülkéjébe, hogy megállítsa, vagy legalább eltérítse azt.
“Tudtam, hogy a fiam a Place Massena téren van. Ez adott elég erőt és bátorságot, hogy gondoskodjam arról, hogy -az elkövető- ne jusson el oda.”
Később a rendőrök őt is terroristának gondolták, emiatt őrizetbe vették. “Miután a dolgok lenyugodtak” és tisztázódott a vád alól, tanúként kihallgatták. Később a nizzai hatóságok kitüntetésben részesítették.
Az emberek azonban nem elégedtek meg egy egyszerű kitüntetéssel: a France Info beszámolója szerint napokkal később pénzgyűjtés kezdődött, először amiatt, hogy megvegyék a robogót, amivel megpróbálta útját állni a kamionnak, és roncsként végezte. Az ehhez szükséges összeget azonban órák alatt átlépte a gyűjtés: 21 ezer euró gyűlt össze, és még továbbra is érkeznek adományok. A további összegeket helyi kórházak kaphatják meg.

http://www.hidfo.ru/2016/07/keszen-allt-az-elete-aran-is-megallitani-a-terroristat/

Török származású gépviselő: szankciókat kell hozni Törökország ellen

A német Zöld Párt társelnöke, Cem Özdemir felszólította az Európai Uniót, hogy hozzon szankciókat Törökország ellen az ország diktatórikus berendezkedése miatt. Egyúttal arra figyelmeztetett, hogy biztonsági kockázatot jelentenek a Németországban nagy létszámban jelen lévő török nacionalisták.
Recep Tayyip Erdogan török elnök napokkal ezelőtt utalásokat tett arra, hogy kivégezteti azt a tizenháromezer embert, akiket a július 15-i puccskísérlet után tartóztattak le (úgy fogalmazott: “miért etessünk és tartsunk bezárva ennyi embert?”). Cem Özdemir vasárnap kijelentette; az Európai Uniónak cselekednie kell, és ezúttal nem csak retorikailag, hanem szankciókat kell hozzon Törökország ellen az alapvető emberi jogok sértése miatt.
Özdemir a Bild am Sonntagnak adott interjú során arra kérte az Európai Unió országait, hogy vezessenek be szankciókat Ankara ellen, s ennek részeként többek közt vagyonelkobzásokat, európai bakszámlák befagyasztását javasolta.
A politikus a lapnak nyilatkozva arra hívta fel a figyelmet, hogy jelen helyzetben fokozott biztonsági kockázatot jelentenek a Németországban élő török nacionalisták, akik Ankara befolyása alatt állnak, és ezek ténylegesen olyan radikális csoportok, melyekkel a német politikusoknak számolniuk kell.
Özdemir felszólította a német hatóságokat, hogy drasztikus módon konfrontálódjanak Ankara minden olyan próbálkozásával, mellyel Erdogan megpróbálja terjeszteni az általa támogatott ideológiákat a német társadalomban. Elmondása szerint létezik Németországban a Pegida mozgalom török megfelelője, és ez alatt olyan török nacionalistákat kell érteni, akik készen állnak erőszakos cselekményeket elkövetni a német politikusok ellen.
Cem Özdemir – török származású politikusként – korábban számos halálos fenyegetést kapott, miután az zöldpárt tagjai is megszavazták a határozatot, ami genocídiummá nyilvánította az Oszmán Birodalom örmények ellen elkövetett tömeges gyilkosságait. A határozat megszavazását követően Erdogan árulónak nyilvánított minden olyan törököt, aki Európában élve nem Törökország érdekeit képviseli. Szerinte ezek a személyek vérvizsgálatnak kellene alávessék magukat, hogy “kiderüljön, valójában miféle törökök ők”.
Németországban – a vendégmunkások több évtizedes beözönlésének köszönhetően – nem egy német mozgalom, hanem a török Szürke Farkasok helyi ága az ország legnagyobb létszámú radikális jobboldali szervezete. Török politikusok az utóbbi évtized során kiterjedt kapcsolatokat építettek ki európai szélsőjobboldali mozgalmakkal is; miközben az Európában élő törökökre származásuknál fogva tudnak hatást gyakorolni, Törökország – okkal – anyagi támogatásban részesít számos olyan szervezetet, melyek a turanizmus ideológiáját képviselik. Ankara ezáltal ideológiai befolyást épített ki európai jobboldali mozgalmak felett, melyeket az utóbbi évtizedek során közös identitásalapra helyezett az Európában működő török nacionalista szervezetekkel.


http://www.hidfo.ru/2016/07/kepviselo-szankciokat-kell-hozni-torokorszag-ellen/

A halálbüntetés visszaállítása miatt leáll a török EU-csatlakozás

Törökország tüntetés hidfo.ru
Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke figyelmeztette Törökországot, hogy amennyiben ténylegesen visszaállítja a halálbüntetést, ez azonnal véget vet az EU-csatlakozási folyamatnak.
Egy törökországi szakértő, Murat Bilhan azonban arra hívja fel a figyelmet, hogy a török lakosság egy tekintélyes része nem támogatja a halálbüntetés visszaállítását. Bilhan szerint a török lakosság több mint fele nem támogatja a halálbüntetés visszaállítását, és, bár nem tud arról, hogy ebben a tekintetben készültek volna hiteles közvélemény-kutatások, meggyőződése, hogy ez egy visszalépés lenne Törökország számára.
Gencehan Babis, az ankarai Stratégiai Tudományok Intézetének nemzetközi kapcsolatok szakértője szerint ezen felül az is hibának tekinthető, ha az EU és Törökország közti kapcsolatokat kizárólag a halálbüntetés intézménye mentén ítélik meg, hiszen korábban a halálbüntetés eltörlése sem hozott előrelépést az uniós csatlakozási folyamatban.
“Sokat beszélnek a halálbüntetés visszaállításáról, különösen a nemrég történt puccskísérlet óta. 1984-ben hajtottak végre utoljára halálos ítéletet Törökországban, és 2004-ben került hivatalosan betiltásra, de ez mégsem hozott áttörést az Európai Unióval való kapcsolatokban.” – mondta.
A szakértő azt is hozzátette, hogy ha kizárólag a halálbüntetés lenne a kizáró ok Törökország EU-tagsága ügyében, akkor már rég megtörtént volna az uniós csatlakozás. Szerinte az európai vezetők követeléseinek abszolút semmilyen hatása nem lesz arra vonatkozóan, hogy Törökország vezető politikusai hogyan döntenek a halálbüntetés újbóli bevezetésével kapcsolatban.
Törökországban július 15-én kezdődött meg egy katonai körök által kezdett puccskísérlet, amit másnap reggelre levertek a török hatóságok. Erdogan és Yldirim azt követően jelentette be, hogy a halálbüntetés újbóli bevezetésére nemsokára sor kerülhet. A NATO-tagállam vezetői azt tervezik, hogy a halálbüntetések végrehajtását azzal a több mint tízezer fővel kezdik meg, akiket a puccskísérlettel kapcsolatban letartóztattak.

http://www.hidfo.ru/2016/07/a-halalbuntetes-visszaallitasa-miatt-leall-a-torok-eu-csatlakozas/

A Dark Webtől tartanak – a németek szigorítanák a fegyvertartást

EU fegyvertartási törvény hidfo.ru
A müncheni terrortámadást követően a német kormány felszólította az Európai Unió tagállamait, hogy szigorítsák a fegyvertartási törvényeket. A jelentések szerint az elkövető a Dark Weben jutott lőfegyverhez.
A német rendőrség továbbra is vizsgálja a müncheni terrortámadás körülményeit, miután számos kérdés merült fel azzal kapcsolatban, hogyan jutott ez elkövető fegyverhez, miközben Németországban legális úton ez közel lehetetlen. A Süddeutsche Zeitung arról számol be, hogy vizsgálatok szerint a kilenc ember haláláért felelős Ali S. a Glock maroklőfegyvert és 300 lőszert a Dark Weben vásárolta egy uniós tagállamból.
A rendőrségi jelentés szerint az elkövető egy olyan fegyvert vásárolt meg, amit korábban Szlovákiában regisztráltak, és hatástalanítva lett. Ezt követően került illegális úton továbbértékesítésre, ill. felújításra.
A német hatóságok most attól tartanak, hogy egyes országokban jóval könnyebb fegyverhez jutni, emiatt a schengeni övezetben olyan országok állampolgárai is könnyedén hozzájuthatnak, ahol egyébként szigorúak a fegyvertartási törvények. Berlin most
közös uniós politikát javasol a fegyvertartás szabályozása terén.
Thomas de Maiziere német belügyminiszter a Bild am Sonntag lapnak nyilatkozva azt mondta, Németországban nagyon szigorú a szabályozás ebben a tekintetben, és szerinte ez így van jól.
“Európában további haladást akarunk elérni a közös fegyvertartási szabályozás terén. Először végig kell követnünk, hogyan jutott fegyverhez az elkövető, majd meg kell állapítanunk, hol kell ezzel kapcsolatban jogi változtatásokat végrehajtanunk.” – mondta.
Ez a közös szabályozás azonban számos akadályba fog ütközni, hiszen az egyes uniós tagállamokban nagy mértékben eltérő fegyvertartási törvények működnek. A novemberi, Párizsban elkövetett terrortámadás kapcsán felmerültek aggodalmak azzal kapcsolatban, hogy Belgium az illegális fegyverkereskedelem központja lehet Európában. A német szabályozás eközben teljes mértékben ellentétes a cseh törvényekkel, ami viszonylag megengedő a fegyvertartás terén.
A fegyvertartás szigorítása egyébként számos más problémát is felvet, ami a szabályozás hatástalanságára hívja fel a figyelmet: Németországban gyakorlatilag lehetetlen legálisan fegyverhez jutni, az országban mégis éves szinten kétszer annyi a lőfegyverrel elkövetett gyilkosságok száma, mint az Egyesült Királyságban.
A történtek a fegyvertartás szabályozása mellett a Dark Web működésére is fokozottan felhívják a figyelmet, aminek szabályozása egyelőre a hatóságok számára is technikai nehézségeket okozhat, mivel működésének éppen az a lényege, hogy a felhasználó személyazonosságát és fizikai elhelyezkedését megállapíthatatlanná tegye.


http://www.hidfo.ru/2016/07/a-dark-webtol-tartanak-a-nemetek-szigoritanak-a-fegyvertartast/

A legnagyobb háborús uszító Magyarországon: a Magyar Hírlap

A cion-galeri a Magyar Hírlapban érzi a vérszagot, és maximális intenzitásra kapcsolta az iszlámellenes háborús uszítást a napokban, hangolva a közvéleményt a cionisták öszre (szeptemberre) tervezett világháborújára. Magyarország koromsötét elitjei aktívan kivették a részüket mind az elsö, mind a második világháború kirobbantásából,  s most úgy tünik, a harmadikból se akarnak kimaradni. S a közvélekedéssel ellentétben nem a liberális-szocialista-baloldali elemensek a legrosszabbak, hanem ezek a népi-nemzeti, konzervatív sátánisták. Ezek segítették már Ferenc Józsefet is az elsö világháború kirobbantásában, s ezek sodorták bele Magyarországot a második világháború katasztrófájába is Hitler oldalán. Ezek a dögök küldték a Don-kanyarban a vágóhídra a 2.magyar hadsereget is, köztük a saját nagyapámat is.

S most nézzük, mivel foglalkoznak napjainkban... a harmadik világháború kirobbantásán munkálkodnak!


"Tessék újból elolvasni ezt a még tavasszal íródott cikket is a redefininggod.com-on, "The Summer of Terror and Fall into War" - A terror nyara és az öszi háborúba esés alcímet. Ez most már betü szerint folyamatban van, már szinte "napi rendszerességgel" történnek hamis-zászlós merényletek, Párizs, Nizza, München stb. És igen, szeptemberre egy a Közel-Keleten kirobbantott világháború van betervezve, ennek a felvezetöjét képzi napjainkban a rengeteg hamis-zászlós merénylet. "

Így uszítja jelen napjainkban a Magyar Hírlap a zsidók muzulmánok ellen az országot, így hangolja a közelgö nagy háborúra:


A napokban végeláthatatlan számú, háborúra hangoló cikk jelent meg:

Nyugatiak elrablására szólította fel híveit az al-Kaida

Europol: Százával lehetnek potenciális terroristák Európában

Robbantásra készülhetett egy iraki Lengyelországban

Újabb támadás Németországban

Bakondi György: Intenzív nyomás alatt tartják a migránsok a magyar-szerb határt

A fiatalokat a migráció és terrorizmus kapcsolata foglalkoztatja

Befogadó oktatással megfékezheto a terrorizmus

Ez ugye mind szép és jó, csak azt "felejti el" megemlíteni, hogy a hamis-zászlós terrorizmust a Mosszad, a francia és a többi titkosszolgálat csinálja, és a migránsokat is háttérhatalmi szervezetek hozzák be Európába. A cikk szerint mindössze 100 migráns "intenzív nyomás alatt tartja a magyar határt".

Trump rendkívüli ellenorzésnek vetné alá a terror fenyegette országokból érkezoket

De az uszító propaganda tetejére ez a Bayer Zsolt cikk tette fel a koronát:

Bayer Zsolt: Csak tíz

„Ha nem lett volna a Charlie Hebdo, a párizsi véres péntek, Brüsszel szétrobbantott keddje, a nizzai horror, akkor csekélyebb esély lett volna arra, hogy az ámokfutó iráni-német meg merje tenni Münchenben, amit megtett. Mert a hírműsorok, az internet valamennyi fóruma másról sem számol be, minthogy sikeres merénylet itt, sikeres merénylet ott. Európa fél. Ez a félelem adta a bátorítást, az utolsó löketet.” Hát ezért. Addig is, amíg majd megtalálják mégis az iszlamista szálat…

Szerinte mindenröl az "iszlamisták" tehetnek. Nem a Mosszad, nem a francia titkosszolgálat, hanem az "iszlamisták".

Második világháború elötti korszak: mindenröl a "zsidók" tehettek
Harmadik világháború elötti korszak: mindenröl az "iszlám" tehet

Érted, nem ezek a koszos sátánista elemensek, hanem az "iszlám"


"Albert Pike elképzelése szerint a harmadik világháborúra azért kerülne sor, hogy megoldja a politikai cionizmus és az iszlám világ közötti konfliktust. A két oldal kölcsönösen kimerítené egymást, és ez előkészítené a háttérerők illuminátus világközpontjának az átfogó és teljes hatalomátvételét. "


A szeptemberre tervezett nagy háború a redefininggod.com szerint:

1. Rövid ideig - mindössze két hétig - fog tartani.
2. Pusztító lesz, milliók halhatnak meg napok leforgása alatt.
3. Egy hatalmas, világot sokkoló "ISIS merénylet" lesz a kiváltója a nemzetközi haderö Közel-Keletre küldésének, hogy az a lehetö leggyorsabban "tegye tönkre az ISIS-t".
4. A nyugati országok és a BRICS országok egyaránt fognak katonákat küldeni, rengeteg katonát.
5. A nyugati haderö viszont a Közel-Keleten valamiért összetüzésbe kerül a BRICS haderövel, és egymásnak esnek.
6. Az ellenségeskedés nagyobb világkonfliktusba csap át a Nyugat és a BRICS államok (Oroszország és Kína) közt, a fegyveres konfliktus átterjedhet a többi válsággócra is, mint Ukrajna, Dél-kínai tenger stb.

7. A harcok és repkedö ballisztikus rakéták leple alatt összeomlasztják a világ bankrendszerét, bezár szinte az összes nagybank.

8. A médiumokban eközben a sötét erök eljátszák, hogy kiderítették, az ISIS mögött valójában Izrael áll, s hogy 2001. szept 11-et is Izrael csinálta.
(ami jórészt igaz is, de azért mégse teljesen, mivel az ISIS és 9/11 mögött több más nyugati titkosszolgálat is állt...)

9. Az egyre duzzadó igazság-cunamival szinte egyidöben a másik meglepö esemény az lesz, hogy Oroszországban a háttérhatalom eljátssza, hogy a nyugatbarát Medvegyev puccsot szervez, és megdönti Putyin hatalmát és "megölik Putyint"
(mint ahogy Krisztust is megölték, a hamis Krisztust v. Antikrisztust is "hamisan megölik")

De ez még akkor lesz, amikor tart az intenzív fegyveres harc a Nyugat és a BRICS államok között.

10. Egy nappal Putyin "halála" után, a leleplezések hatására, a Nyugat és a BRICS leállítja a harcokat, inkább összefognak és azonnal megtámadják Izraelt.
(Góg és Magóg haderö)

11. Izrael azonnal a rettegett "Sámson opcióval" fog válaszolni, vagyis megpróbálja beindítani az atomrakétáit a megszálló hatalmak ellen.

12. Háttérhatalmi "angyali" UFO-k jelennek meg, s megsemmisítik az összes kilött atomrakétát, "kamerák elött".

13. Alig két napos harc után az izraeli hadsereg kapitulál, a harcban viszont a földdel teszik egyenlövé a Sziklamecsetet a jeruzsálemi Templomhegyen.

14. Az UFO-k megjelennek a Templomhegyen, s ekkor indul be a terv "paranormál része": egy (hamis holografikus) csillagkapuból kilép Putyin, "feltámad a halálból" (három nap után mint Krisztus is)

15. A világmegmentö "angyali" UFO-k igazolni fogják, hogy ö az a világvezetö, akivel a kezdetektöl fogva szövetségben voltak, ö a "gonosz erök" fö ellensége, ezért "támasztották fel a halálból", mert ö a Messiás. Mindezt természetesen Ferenc pápa is igazolni fogja ...

16. Putyin és a BRICS az ENSZ-en keresztül átveszik a világ irányítását, színre lép a világkormány, a Templomhegyen pedig belekezdenek az antikrisztusi "ökumenikus templom" építésébe.

17. A világ ezután teljesen megváltozik, látszólag úgy fog tünni  - legalábbis az elején - hogy eljött a "földi paradicsom".

----------------------------------------------

A második világháború alatt a cionáci-sátánista-elitista-bankár zsidók pribékjei, a nácik, gyilkolták a tisztességes, jahvista-tórista zsidókat.

A harmadik világháború célja a totális világhatalom elérése, s most ugyanezen cionáci-sátánista-elitista zsidók arra készülnek, hogy a cél érdekében feláldozzák még magát Izraelt is.

Ha figyelembe vesszük, hogy már a második világháború idején is (sátánista) zsidók gyilkoltattak (tisztességes jahvista) zsidókat a titkos szövetséges náci-sátánista pribékjeiken keresztül, az állítás, miszerint most maga Izrael is fel lesz áldozva, nem is hangzik annyira hihetetlenül. Még az antikrisztiusról szóló bibliai próféciákban is benne van.


http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=197:2016-07-26-05-56-07&catid=22:magyarorszag-altalanos&Itemid=59#comments