2016. január 8., péntek

A katonaság is bevetésre kerül terrorveszély esetén

A jövő hét folyamán, egy kedden tartandó ötpárti egyeztetésen Simicskó István honvédelmi miniszter javaslatot tesz a rendkívüli jogrend alkalmazására vonatkozó szabályozás megváltoztatására. A módosítást követően lehetővé válik, hogy a kormány a katonaságot terrorveszély esetén bevethesse.
A tervezett módosításhoz a kormánynak ellenzéki képviselők támogatására van szüksége, mert az alaptörvény tervezett módosítása kétharmados többséget fog igényelni; ezzel egy hatodik minősített időszakot határozna meg az alaptörvény, aminek esetében a rendkívüli jogrend alkalmazható lenne. Az ötpárti egyeztetés során megállapításra kerül, hogy a kormánynak pontosan mit enged majd meg a terrorveszély kihirdetése a módosítást követően, illetve veszély esetén milyen mértékben kell bevonnia a Honvédelmi Tanácsot, valamint az országgyűlés vonatkozó hatáskörrel rendelkező állandó bizottságait. Az alaptörvény jelenleg az esetben engedélyezi a rendkívüli jogrend adta lehetőségek igénybevételét, amennyiben az állam működését külső vagy belső tényező ellehetetleníti, ill. az állampolgárok élete rendkívüli körülmények okán fokozott veszélynek van kitéve.
Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter szeptember 4-én éjjel rendkívüli sajtótájékoztatón számolt be a tömeges bevándorlás miatt kialakult rendkívüli helyzetről. Akkori kijelentése szerint a válsághelyzet miatt minden rendőr szolgálatban volt, az autópályákon és a vonatsínek mentén gyalogló tömegek miatt pedig 24 órán belül megbénulhat Nyugat-Magyarország közlekedése, emiatt a kormány rendkívüli intézkedések meghozatalára kényszerül. Szeptember 4-én a kormány első alkalommal külön buszjáratokat biztosított a Magyarországra tömegesen érkező migránsoknak, hogy elérhessék az osztrák határt. A tömeges bevándorlás okozta rendkívüli helyzet egyértelművé tette, hogy a rendőrség 100%-os leterheltség mellett kezeli a válsághelyzetet, emiatt a válságkezelésre további karhatalmi erők bevonására van szükség.
Az utóbbi évek során idegen hatalmak részéről támadások sorozata érte Magyarországot – gyakran a liberális baloldal aktív közreműködésével -, ennek következményeként hazánk nem csak a migrációs válsággal mint kockázati tényezővel, de sajátos geopolitikai elhelyezkedéséből adódóan a hibrid háborúk lehetőségével kell számoljon. Éppen Lázár János szeptember 4-i nyilatkozata világított rá, hogy a rendőrség állománya 100%-os terhelés alá kerül mindössze 1200, az utakon gyalogló bevándorló miatt. Ennél fogva egy külföldről szervezett puccs esetében a rendőrség állománya nem lenne elég a helyzet kezelésére. Egy a kijevi történésekhez hasonló, idegen zsoldosok jelenlétével zajló felforgatás a Terrorelhárítási Központot is megoldhatatlan feladat elé állítaná, ami szükségessé teszi, hogy az Országgyűlés lehetővé tegye a hadsereg békeidőben történő bevetésének korlátozások nélküli engedélyezését, lehetőség szerint olyan jogosultságokkal, melyek a közbeiktatott parlamenti bizottságok megkérdezésének kötelezettségét teljes mértékben mellőzik.
2013-2014 fordulóján egy külföldről vezérelt puccs zajlott le Ukrajnában. A Kijevben zajló szakszerű utcai harc az országgyűlésben az ellenzéki törvényhozók passzív, akadályozó tevékenységével egészült ki, melynek eredményeként a központi hatalom megbénult. A rendőrök nem kaptak engedélyt lőfegyver használatára egy olyan helyzetben, melynek során ismeretlen mesterlövészek a fővárosban zajló tüntetések közepette civil tüntetőket és rendőröket gyilkoltak. A parlamenti ellenzék passzív szabotázsának köszönhetően a kritikus pillanatban a hadsereg nem került bevetésre.


http://www.hidfo.ru/2016/01/a-katonasag-is-bevetesre-kerul-terrorveszely-eseten/

A migrációs válság megoldása, hogy le kell állítani a bevándorlást

A Kölnben migránsok által elkövetett szexuális zaklatásokra reakcióként Robert Fico szlovák kormányfő kijelentette; a migrációs válságra az az egyetlen helyes válasz, hogy le kell állítani az Európába irányuló bevándorlást.
A szlovák kormányfő pénteken felszólította az Európai Unió országait, hogy rendkívüli találkozón vitassák meg azokat a problémákat, melyek egyértelműen a nem-európaiak tömeges bevándorlásával állnak kapcsolatban. Fico a Kölnben történt nemi erőszak és szexuális zaklatás esetek kapcsán kijelentette:
a bevándorlást nem “lassítani”, vagy “korlátozni” kell, hanem leállítani.
A CTK hírügynökség beszámolója szerint Fico egyértelművé tette; a továbbiakban nem lehet úgy tenni, mintha a migrációs válságnak csak a menekültek lennének áldozatai, mert a nők migránsok általi zaklatása egyértelművé tette, hogy Európa válik a bevándorlás áldozatává.
A német belügyminisztérium pénteken bejelentette, hogy az eddig azonosított 32 támadó közül 29 volt a nagy migrációs hullámmal érkezett bevándorló.

http://www.hidfo.ru/2016/01/a-migracios-valsag-megoldasa-hogy-le-kell-allitani-a-bevandorlast/

A migránsok videofelvételt is készítettek az európai nők zaklatásáról

Pénteken a német CDU és SPD kormánypártok már annak szükségességéről beszéltek, hogy kemény fellépést kell tanúsítani azokkal a migránsokkal szemben, akik bűncselekményeket követnek el. A nők ellen csoportosan elkövetett szexuális zaklatások után közel egy hét kellett ahhoz, hogy a német politikai vezetés eljusson erre a következtetésre.
Egy héttel a Kölnben és számos európai nagyvárosban afrikai és közel-keleti migránsok által elkövetett csoportos szexuális zaklatásokat követően a német kormánypolitikusok arról beszélnek, hogy kemény fellépést kell tanúsítani a bűnelkövető migránsokkal szemben. A legfrissebb adatok szerint Kölnben 170 támadás történt az újévi utcai rendezvényeken, valamennyit nemrég Németországba érkezett bevándorló követte el. Ebből 113 volt szexuális zaklatás, melynek elkövetői közül eddig 32 főt sikerült beazonosítani. A liberális sajtó igyekszik elmosni a nyilvánvaló tényeket, és gyakran hallani olyan feltételezéseket, miszerint az elkövetőknek csak kisebb hányada volt frissen érkezett bevándorló. A német rendőrség közlései azonban rácáfolnak ezekre a feltételezésekre. A WDR német TV-csatorna ma rendőrségi forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy a mai nap folyamán több elkövetőt elfogtak – valamennyien frissen érkezett migránsok voltak, és
telefonjaikkal videofelvételt készítettek az általuk elkövetett szexuális zaklatásokról, amit a rendőrök meg is találtak náluk.
A WDR azonban azt is említi, hogy az elfogott elkövetők mindannyian olyan bevándorlók voltak, akik a közelmúltban érkeztek Németországba, és nemrég adták be a menedékjogi kérelmet. Az általuk elkövetett szexuális zaklatásokhoz hasonló esetek történtek Frankfurtban, Düsseldorfban és Berlinben, emellett a mai hírekből kiderült, hogy nem csak Németországban, de Ausztriában és Svájcban is történtek csoportosan elkövetett szexuális bűncselekmények, amit kivétel nélkül afrikai és arab migránsok követtek el. Európa nyilvános rendezvények keretein belül tapasztalhatta meg a multikulturalizmus előnyeit: láthatóan olyan primitív társadalmak képviselőit sikerült beengedni Európába, melyek a kultúráikban máig élő erőszakos leányrablás hagyományán nevelkedtek. Afrikában egyébként máig élnek kannibál törzsek, tehát a migránsok válogatás nélküli beengedése még a Kölnben történteknél csúnyább következményekkel is járhat.
A CDU képviselői a Kölnben történtek hatására javasolták, hogy a bűnelkövető migránsoktól automatikusan vonják meg a menedékjogot, és kezdődjön meg a deportálásuk, hogy a büntetést már saját származási országukban töltsék le (ha ott egyáltalán büntetendő az ilyesmi). Az SPD részéről Sigmar Gabriel támogatásáról biztosította ezt a kezdeményezést, egyben azt is kijelentette, hogy a bűnelkövető migránsokkal szemben zéró toleranciát kell tanúsítani. A politikus ezt a Bild napilapnak adott interjú során közölte, hozzátéve; a hatóságoknak gondoskodnia kell arról, hogy példát statuáljanak, és a bűnelkövetők a lehető leghamarabb elrettentő erejű büntetést kapjanak. Sigmar Gabriel emellett kilátásba helyezte, hogy meg kell vonni minden segítségnyújtást azoktól az országoktól, ahonnan migránsok érkeznek az Európai Unióba, de a deportált bűnelkövetőket – a saját állampolgáraikat – nem hajlandók hatósági együttműködés keretén belül visszavenni.
Németországba 2015 folyamán mintegy 1,1 millió migráns érkezett. Rendőrségi beszámolókból kiderül, hogy ezek 90%-ának személyazonossága ismeretlen. Az integráció lehetőségeiről pedig bebizonyosodott, hogy a bevándorlóknak összesen 13%-a alkalmas arra, hogy belépjen az európai munkaerőpiacra – többségük az adófizetők pénzén fenntartott szociális háló javait fogyasztja.


http://www.hidfo.ru/2016/01/a-migransok-videofelvetelt-is-keszitettek-az-europai-nok-zaklatasarol/

Líbiában terjeszkedik az Iszlám Állam, fokozódik a helyzet

Miután kedden a Daesh terrorista szervezet (Iszlám Állam) megpróbálta elfoglalni Líbia két legnagyobb olajkikötőjét, csütörtökön pokolgépes merényletet hajtott végre a keddi támadás helyszíneinek egyikén. Esz-Szider és Rász Lánuf a két legjelentősebb olajexport terminál a líbiai mediterrán partszakaszon, 500 000 hordó/nap kapacitással.
A szélsőséges iszlamista terrorcsoport kedden tűzharcot kezdeményezett a kikötők őrzését biztosító fegyveres állománnyal, aknavetővel lőtte a terminálok finomító-tornyait és tározóit. A tűzharcban hét őr és huszonöt terrorista életét vesztette. Szerdán bomba robbant a Miszráta melletti Zlitenben, a rendvédelmi kiképzőközpont területén, itt minimum 50 a halálos áldozatok száma. A csütörtöki Rász Lanuf finomító-komplexum elleni ismételt támadásban az öngyilkos merénylőn kívül hét ember vesztette életét.
A Daesh februárban kopt keresztények tömeges lefejezésével kezdte meg nyilvános líbiai tevékenységét, majd az orosz beavatkozás miatt bekövetkező szíriai térvesztés miatt intenzív állományátcsoportosításba és szervezői munkába kezdett a térségben. Szirt városát használva támaszpontul, a környéken intenzív toborzást folytat, és több líbiai iszlamista fegyveres csoport is a szervezet mellett tett hűségesküt. Ez a Daesh líbiai élőerő-állományát két hónap alatt megtízszerezte. A Szirt mellett található olajkikötők elleni támadással a radikális iszlamisták megpróbálják hatalmi kontrolljukat gazdaságilag is stabilizálni az eddig elfoglalt 300 km-es tengerparti sávban. Egyes források arról is beszámolnak, hogy a szervezet vezetője, Abu Bakr al Bagdadi súlyos sebesülését túlélve meg nem nevezett fél segítségével ugyancsak Szirt városába érkezett.
A terrorszervezet időszakos lehetőségét az ugrásszerű térnyerésre igyekszik maximálisan kihasználni. A központi kormánykoalíció formai együttműködése csak papíron létezik. A nyugati, Tripoli székhelyű iszlámnacionalista kormányzat és a Tobrukból operáló, amerikai állampolgár Haftarah Khalifa tábornok fegyveres támogatását élvező nyugati bábkormány között gyakorlati együttműködés nincsen. Ezért a Daesh meglepetésszerű támadásokba kezdett a szirti bázistól távol, a két kormányszervezet területein is. A terrorcsoport a klán- és törzsszövetségi vezetők egymás elleni kijátszásával kívánja a harmadik független líbiai belső hatalmi pólus, a dél-líbiai berberek által alkotott erőcentrumot saját oldalára fordítani, míg az egyéb líbiai iszlamista szervezetek becsatolásában a Szíriából és Irakból ismert brutalitás propagandájával operál.
Líbia Moammer Kadhafi hatalomból való eltávolítása és meggyilkolása óta bukott állam. A zűrzavar és a terrorszervezetek aktivitásának fokozódása ismét hivatkozási alapot teremthet egy NATO irányította művelet elindítására. Az USA Delta Force egységének pár hete történő felbukkanása egy ilyen akció műveleti előkészítésének tekinthető. A Daily Mirrornak nyilatkozó, neve elhallgatását kérő brit biztonságpolitikai forrás szerint pedig egy 6000 fős kontingens érkezik rövidesen a térségbe, amelyből London 1000 fővel veszi ki a részét az USA és több európai ország mellett.

http://www.hidfo.ru/2016/01/libiaban-terjeszkedik-az-iszlam-allam-fokozodik-a-helyzet/

Török vadászgépek sértették az Európai Unió légterét

A görög védelmi minisztérium közleménye szerint a török légierő négy vadászgépe sértette Görögország légterét csütörtökön – ebből két gép fel volt fegyverezve.
A behatolók három alkalommal repültek be Görögország légterébe. A görög légtérvédelem mindegyik esetben elfogó vadászgépeket indított, hogy azonosítsák a török gépeket, valamint kiszorítsák azokat az ország légteréből. Az Athén-központú Kathimerini napilap emlékeztetett, hogy a történtek nem egyedi eset; a török légierő gépei korábban számos alkalommal sértették Görögország légterét.
Frangulisz Frangosz tábornok, a görög fegyveres erők vezérkarának egykori parancsnoka, volt honvédelmi miniszter a Rossziszkaja Gazeta orosz lapnak nyilatkozva kijelentette, hogy Törökország részéről ez egy súlyos provokáció, Ankara ezzel a lépéssel kinyilvánította, hogy területi igényei vannak Görögországgal szemben.
“Ankara provokatív cselekedetei azt közvetítik a világnak, hogy Törökország nem ismeri el a jelenlegi légi és tengeri határokat a Földközi-tenger keleti régiójában.”
A Törökország által elkövetett légtérsértések száma 2014-ről 2015-re megduplázódott. Ebben a gyakorlatban az orosz légierő gépének Szíria feletti lelövése idején állt be kisebb szünet, amikor fennállt a veszélye annak, hogy a provokatív akció eredményeként felfokozott helyzetben más térségi országok lelőhetik a légterükbe betolakodó török vadászgépeket.


http://www.hidfo.ru/2016/01/torok-vadaszgepek-sertettek-az-europai-unio-legteret/

Irán: szándékos provokáció lehetett a szaúdi követség megtámadása

A teheráni szaúdi nagykövetség megtámadása kapcsán az iráni átlagmagatartásról a médiumok által közvetített, véleményformáló külkép mögött egy destabilizációs szándékú, tervezett művelet sejthető. Ez a művelet kisebb részben szolgálja csak a térségi feszültségek fokozását, nagy részben az iráni belső társadalmi rend megzavarására irányul.
Iránban február végén parlamenti választások következnek, és ez azért fontos, mert a mostani incidens jellegében azonos a legutóbbi választások előtti történésekkel. Közvetlenül a 2012 márciusában tartott parlamenti választások időszaka előtt, 2011 november végén, egy pontosan ugyanilyen jellegű akciót követtek el a teheráni brit diplomáciai misszió épülete ellen. Fiatal síita tüntetők erőszakmentes protestálásra gyűltek össze Nagy-Britannia iráni képviselete előtt egy aktuális történés kapcsán, majd néhány tucatnyi személy a tömegből kiválva betört a követség területére, irodákat rongált meg, és felgyújtott egy épületet.
A brit és szaúdi missziók elleni támadás pontjai teljes egyezést mutatnak. A követségek személyzeti állományának tagjai nem tartózkodtak a támadás időpontjában a missziók területén. Az akciók jellege azonos – rongálás, gyújtogatás, súlyos személyi sérülések nélkül. Az első körben kirendelt rendőri alakulatok létszáma messze alulmúlja a biztosításhoz szükséges erőcsoportosítás minimális szintjét. A másodkörben érkező erősítés pillanatok alatt felszámolja a rendbontást.
Az az egyébként fent felsoroltakból logikai alapon következtethető helyzetértékelés, hogy az iráni hatalmi elit központi szerepet játszana az ilyen jellegű történésekben, mégis téves. Egyrészt az eseményekből következő diplomáciai elszigetelődés Irán geopolitikai céljaival teljesen ellentétes. Másrészt Irán Legfelsőbb Vezetője, Ali Hamenei 1989-ben egy pénteki nagyima alkalmával előre figyelmeztetett az ilyen jellegű események mint az iráni társadalom megosztására irányuló megtervezett, szándékos provokációk várható bekövetkeztére:
“Úgy közlöm ezt veletek, mint a kormány egyik tisztviselője, mint pénteki imavezető, mint imám: Ne menjetek a követségek közelébe. Még ha nem is szívlelhetitek a britek vagy amerikaiak, vagy bárki más politikáját, az nem ad felhatalmazást arra néhány embernek, hogy átmásszon a követségek falain és betörjön a területükre. A követségek megtámadása, megrongálása vagy felgyújtása egy gonosz bűncselekmény, és ha valaki ezt szántszándékkal teszi, az árulás.”
A kijelentés több mint tizenhat éve hangzott el, az akkor még elnöki tisztséget betöltő vezető részéről. Azonban Hamenei az első mondatban felsorolt hármas funkció kinyilatkoztatásával egyértelmű utalást tett arra, hogy az ilyen magatartás az Irán társadalmi életét felölelő összes terület (politikai-szociális-szellemi) szempontjából ellenséges, és célja nem más, mint az ország társadalmi egységének megbontása.
Az, hogy a 2011-es és 2015-ös támadások a választási időszakot közvetlen megelőzően történtek, az iráni közvélemény manipulációjára tett kísérletet feltételez. A részvételi arány stabilan 60% felett volt az elmúlt húsz év parlamenti választásain, ami azt jelzi, hogy a lakosság döntő többsége támogatja a választási rendszert. A rendszerrel szembeni elutasításra alapozott műveletek sikertelensége után (2009-2010-es, un. “zöld forradalom” eredménytelensége) ezért a rendszer jelentette lehetőségek keretein kívülről a kereteken belüli ellen-tevékenységre helyeződött át a hangsúly. A mostani provokáció lényege – csakúgy mint 2011-ben – a principalista parlamenti többség és a nyugatos reformokat gazdasági, vagy ideológiai szinten szorgalmazó párttömörülések között hezitáló választók véleményének manipulálása – a reformisták javára. A gazdasági reformok folyamata már elkezdődött, de a megvalósulás az iráni Nemzetbiztonsági Tanács és Stratégiai Tervezési Tanács által előirányzott ütemben halad, ami kedvezőtlen fejlemény bizonyos idegen hatalmak számára.
Az atlanti geopolitikai blokk elképzelése Irán társadalmi egységének megbontását olyan sémák alapjain keresztül célozza meg, amelyek egy belső polarizáció mellett az 1979-es időszak keretei közé igyekszenek visszaszorítani az Iránról alkotott külképet. Az iráni rendvédelem a sémák ismerete alapján felkészült az ilyen cselekményekre, és a tüntetéseken a provokátorok működésének engedélyezése ezen személyek egyértelmű beazonosítására szolgálhat: Irán így szűri ki az árulókat.


http://www.hidfo.ru/2016/01/iran-szandekos-provokacio-lehetett-a-szaudi-kovetseg-megtamadasa/

Nem Aszad rendszerét, hanem a szíriai államiságot akarják eltörölni

Egy amerikai geopolitikai elemző szerint Washington mindenáron meg akarja semmisíteni Szíriát, de az orosz terrorelhárítási művelet arra kényszeríti az amerikai külpolitikát, hogy az Aszad-kormány megbuktatására törekvés során egy nem-katonai megoldáshoz folyamodjon.
Eric Draitser a PressTV iráni hírügynökségnek nyilatkozva kifejti, hogy a konfliktus kezdetén Washington irányítása alatt álltak azok a lázadó csoportok, melyek célja volt, hogy rendszerváltást hajtsanak végre Szíriában. Ezen szervezetek közé tartozott az al-Nuszra Front és a ma Iszlám Állam néven ismert csoport kezdetleges formája. Az orosz légierő szíriai kormány kérésére történő beavatkozása azonban lehetetlenné tette, hogy az Egyesült Államok katonai eszközökkel buktassa meg Bassár el-Aszad rendszerét. A szakértő ugyanakkor rámutatott, hogy Washington nem csak az Aszad-rendszer megbontásában érdekelt, hanem a Közel-Kelet térképét akarja átrendezni.
“Az Egyesült Államok Szíriát mint államot akarja megsemmisíteni. Az általunk ismert Szíriát végleg eltörölné, és Aszad eltávolítása ennek előfeltételét jelenti.”
Draitser szerint abban minden komolyan vehető elemző egyet kell értsen, hogy az orosz beavatkozás nélkül az Egyesült Államok nem lenne hajlandó nemzetközi fórumokon tárgyalni a szíriai rendezésről, és nem venne részt semmilyen érdemi politikai dialógusban. Ennél fogva a kormány kérésére kezdett orosz terrorelhárítási művelet egy pozitív fejlemény a szíriai konfliktus alakulásában, ami “átmeneti békét” hozhat az országnak, hiszen a katonai alapon kierőltetett rendszerváltás hosszú távon kivitelezhetetlenné válik.
A szakértő ugyanakkor arra figyelmeztet; Szíriában a rend helyreállítása és az ország stabilizálása nem jelenti, hogy Washington céljaiban változás történt volna; az Egyesült Államok azt akarja, hogy valaki olyan személy irányítsa Szíriát, aki nem Aszad köreiből kerül ki, tehát továbbra is a legitim államfő hatalomból való távozását akarják. “Egy másodlagos forgatókönyv megvalósítására álltak át. A káoszt és háborút használták fel arra, hogy politikai dialógust kényszerítsenek ki, amiben a további tárgyalások előfeltétele Aszad hatalomból való távozása lenne.”
Az elemző ugyanakkor említi, hogy Bassár el-Aszad továbbra is többségi támogatással bír Szíriában, és az Egyesült Államok elsősorban emiatt nem akarja, hogy részt vegyen egy az amerikaiak által is legitimként elismert elnökválasztáson, amit várhatóan 2017 nyarán tartanak. Az amerikai törvényhozók attól tartanak, hogy a szíriai szavazók Aszadra voksolnának, aki így megerősítené saját demokratikus legitimitását.



http://www.hidfo.ru/2016/01/nem-aszad-rendszeret-hanem-a-sziriai-allamisagot-semmisitenek-meg/

Afrikai és arab migránsok erőszakolták meg az osztrák nőket

Egy osztrák napilap beszámol arról, hogy afrikai és arab migránsok nem csak Németországban, de Ausztriában és Svájcban is követtek el nemi erőszakot az újévi ünnepségek idején. Egyetlen nap leforgása alatt több száz európai nő válhatott áldozattá.
A Der Standard jelentése szerint az újévi ünnepségek idején nem csak Kölnben és más német városokban, hanem Ausztria és Svájc területén is ugyanolyan esetek történtek; az utcákon csoportokba verődött migránsok nőket raboltak ki, molesztáltak, és számos nemi erőszakot követtek el. Az osztrák lap szerint a Salzburgban és Zürichben történt esetek a Kölnben és Hamburgban történt eseteknek megfelelően “sötét bőrű” személyek által elkövetett bűncselekmények, akik csoportokba verődve támadták meg áldozataikat, és láthatóan előre szervezett közösségi eseményként zaklatták a fiatal osztrák nőket.
A kölni rendőrség az év végi bűncselekményeket követően beszámolt arról, hogy a bűnelkövetők többsége csak nemrég érkezett az országba, és kérvényezte a menekültstátuszt. A bűnelkövetők főként 15 és 35 év közti életkorú, észak-afrikai és szíriai migránsok voltak, de akadt köztük más arab országból érkező is. A lapnak ugyanakkor név nélkül nyilatkozott egy volt rendőrtiszt, aki elmondta, hogy bár a Kölnben történt támadásokat úgy tálalja a sajtó, mintha egyedi eset lenne, valójában ezek rendszeresen, ismétlődő jelleggel történő bűncselekmények. A német sajtó tehát nem csak az újév idején történteket hallgatta el, hanem hónapok, akár évek óta hírzárlat lehet érvényben arra vonatkozóan, hogy az afrikai és arab migránsok rendszeresen követnek el nemi erőszakot a nyílt utcán.
A Kölnben történt támadások egyik elszenvedője, aki elsőként nyilatkozott a német sajtónak a migránsok által elkövetett szexuális zaklatásról.A Kölnben történt támadások egyik elszenvedője, aki elsőként nyilatkozott a német sajtónak a migránsok által elkövetett szexuális zaklatásról.
Az újévi ünnepségek idején csak Kölnben 106 nő ellen követtek el szexuális zaklatást, és azóta folyamatosan jelentik az újabb eseteket. A Daily Mail jelentése szerint egy nap leforgása alatt 150 nőt ért szexuális zaklatás Németországban, Ausztriában pedig most kezdenek nyilvánosságra jutni az erre vonatkozó adatok, és mint kiderült, Zürichben hat nőt ért támadás az újévi ünnepségek idején. Valamennyi szexuális zaklatás jellegű bűncselekményt észak-afrikai és arab migránsok követték el.
A napokban több újságíró felhívta a figyelmet arra, hogy azok a liberális civil szervezetek, melyek gyakran a nők jogvédelmére hivatkozva folytatnak kormányellenes politikát vagy kritizálnak jobboldali szervezeteket, a migránsok által elkövetett nemi erőszak bűncselekmények esetében hallgatnak, mert nem tudják eldönteni, hogy a bevándorláspárti propaganda, vagy a nők jogvédelme legyen fontosabb számukra.

http://www.hidfo.ru/2016/01/afrikai-es-arab-migransok-eroszakoltak-meg-az-osztrak-noket/

SZAÚD-ARÁBIA - IRÁN - TÖRÖKORSZÁG - USA - CIA - MOSSAD

A hazai hírekben immár évek óta szent tehénként szerepeltetik Szaúd-Arábiát, amely Amerikának a legnagyobb szövetségese a cionista háborúkban és merényletekben.

A CIONISTA AMERIKA ÖSSZEFOGOTT
A TERRORISTA SZAUDI CSALÁDDAL
Hassan Nasrallah, a libanoni Hezbollah iszlám fegyveres ellenállás főtitkára vasárnapi beszédében súlyosan elítélte a szaúdi síita sejk, Nimr Al-Nimr a szaúdi uralkodócsalád hatóságai általi kivégzését. A főtitkár a világ összes szervezetét, mozgalmát és pártját felszólította arra, hogy fejezzék be a képmutatást a szaúdi uralkodócsaláddal szemben. Hiába jelent a mai Szaúd-Arábia fontos olajforrást a világ sok országának, mindenki jól tudja, hogy a vahabita tekfiri (más vallásokat és irányzatokat nem toleráló) ideológia terjesztéséért a szaúdi uralkodócsalád felelős. A libanoni főtitkár szerint Szaúd-Arábia összes tankönyve és a már kis kortól a gyermekekre kényszerített hittananyag semmiben sem különbözik a DAESH, avagy az Iszlám Államként ismert terrorszervezet tanaitól. Mi több, ezek a tanok hozták létre az Al-Kaidát, a Boko Haramot és végül az Iszlám Államot, amiben a szaúdi pénz is nagy szerepet játszott. Nasrallah gúnyosan hozzátette: nincs olyan ember a világon, aki egyáltalán különbséget tudna tenni a szaúdi monarchia viselkedése és az Iszlám Állam között.A Hezbollah főtitkára szerint az a család, amely saját nevéről nevezte el az egész Arab-félszigetet felelős minden terrorizmusért a világon, és az Al-Szaúd-dinasztia fennmaradása hatalmas fenyegetést jelent az egész világ muszlim és keresztény lakosságára egyaránt. Szerinte az egész világnak fel kell állnia végre és egyszerre kimondani Szaúd-Arábia uralkodócsaládjának, hogy elég volt! Az ártatlan mártírok vére Jementől egészen Szíriáig csupán ennek a terrorista rezsimnek a bukását fogja előrevetíteni.(orientalista, részlet és kép)
Vére! Eljött az idő, amikor valaki kimondta a valóságot. Jellemző, hogy a hazai hírekben mindezt elhallgatják minden csatornán. Miközben Irán is leleplezte a szaúdi uralkodó család bűneit, nem is egyszer, aközben előjöttek a törökök és megvédték a szaúdi gyilkosokat. Már csak azt kéne valakinek kimondani, hogy a képmutató török vezetés a cionista Amerika szolgálatában az Iszlám Államot támogatta minden lehetséges módon és formában. Várjuk a fejleményeket. Hozzátéve azt, hogy Angela (Kasner) Merkel kancellár ezzel a terrortámogató, cionistabérenc török vezetéssel kötött titkos paktumot a közelmúltban. Így aztán pontosan összeáll a kép, hogy kik is akarják megszállni és földarabolni Európát, s benne az országokat egymásnak ugrasztani. Az ECHO-TV-ben és más tévékben tetszelgő hasbeszélő (Bogár László) sohasem nevezi meg ennek a cionista összeesküvésnek a főszereplőit, néven nevezve. Arról nem is beszélve, hogy nem tud magyarul beszélni, mert ha belekezd egy mondatba, azt képtelen abbahagyni. Ilyen hivatásos agymosókkal árasztják el a hazai szennytévéket, nem csoda ha az emberek nem látnak világosan.
http://amagyaroldal.hu/hirek/content/szaudi-b%C5%B1nbanda-csal%C3%A1d-leleplezve