2022. szeptember 24., szombat

A nem szelídek öröklik a földet

 

Ami a Covid19 pszichopsziát illeti, a bizonyítékok elsöprőek, hogy:

A kormány több fronton is cinikusan hazudott, és hamis jelentésekből és hamis statisztikákból füstös és hamis "egészségügyi vészhelyzetet" fabrikált, amelynek célja az volt, hogy (a) félelembe taszítsa a lakosságot, és (b) emberek millióit hízelegve, megfélemlítve, megfélemlítve vagy félrevezetve kényszerítse az úgynevezett vakcináknak való alávetésre.

Az az állítás, hogy az úgynevezett vakcinák "biztonságosak" és "hatékonyak", mindkét esetben szemenszedett hazugság volt. A hazugságot olyan emberek erőltették, akik tudták, hogy az álvakcinák nem biztonságosak és nem hatékonyak.

Ennek eredményeként milliók sérültek meg vagy haltak meg ezeknek a nem biztonságos és hatástalan ál-oltásoknak a következtében, és az okozott károk valódi mértéke most válik világosan nyilvánvalóvá, ahogy az idő múlik és egyre több sérülés válik nyilvánvalóvá.

Mindezt előre megfontolt szándékkal tették a kormányzatban dolgozó személyek és azok a láthatatlan érdekcsoportok, akik az ostor kezében tartják a kezüket, és akik a polgárok halálos ellenségeiként állították be magukat.

Az egészséget és a gazdasági életet ért pusztítás szándékos. Kizárt, hogy ilyen mértékű kárt okoztak volna "véletlenül", mint ahogyan valaki "véletlenül" kirabolhatott valakit, vagy "véletlenül" többször is őrölt üveget tehetett a levesébe.

Ezzel természetesen sokan tisztában vannak. Számuk jelentősen megnőtt, olyannyira, hogy az emberiség ellenségei veszélyben vannak, és következésképpen félnek.

Az ellenvélemény növekedésének oka az, hogy a bizonyítékok kiterjedtek és elsöprőek, és az egyetlen módja annak, hogy ne lássuk őket, ha nem vagyunk hajlandóak odanézni. Mégis, még most is van a polgároknak egy fogyatkozó, de még mindig nagy része, akik "nem látják".

 

 

A félelem első számú menedéke, hogy nem hajlandóak odanézni.

Ezen túl a végső menedék az öntudatlanság.

A fájdalmas tapasztalatok feldolgozásának két módja van. Az egyik a csökkentett tudatosság - az ember bizonyos fokig öntudatlan lesz, hogy ne fájjon. A másik a tudatosság növelése, szembesülés vele, és a pokolba vele. Az első egy csapda, amely a halálba vagy a rabszolgaságba sodor, ahol a kellemetlenség elkerülésének jutalma a még több fájdalom. A második felszabadít.

Azok, akik teljes mértékben tudatában vannak a háborúnak, amelyet ellenünk vívnak, gyakran fejezik ki megdöbbenésüket vagy zavarukat, hogy mások "nem" látják ezt.

Sőt, azok, akik nem látják, gyakran megróják őket, amiért kimondják a vakítóan nyilvánvaló dolgot.

Elgondolkodtató, hogy lehetnek az emberek ennyire vakok.

De nem arról van szó, hogy az emberek "nem látják", vagy "nem tudják" elhinni, vagy egyszerűen csak annyira buták, hogy megbíznak a kormányban.

Az igazság az, hogy amíg Jo Obtuse vitatkozik veled, vagy gúnyolódik veled, vagy a giccses és lusta "összeesküvés-elméletista" dumát használja, vagy "nem hajlandó elhinni", hogy a kormány hazudhat, vagy lecsaphat néhány állampolgárt, vagy nem hajlandó máshol keresni az "információit", mint a vállalati médiában, addig ő TUDJA, hogy a kormány és az MSM hazudik.

TUDJA.

A problémája nem a hiszékenység vagy a tudatlanság.

Hanem az, hogy NEM MÉLT nézni, és ezt a nem hajlandóságot a gonosszal való szembenézésre való képtelenség vezérli.

Fájdalmasan nyilvánvaló, hogy amit tesznek, a háború, amit a bolygó jó emberei ellen folytatnak, az a gonosz. A gonoszság olyan kiterjedt és csúnya, hogy csak a legkeményebbek tudnak vele szembenézni.

Ez a legkeményebb réteg a polgárok talán tíz százalékát teszi ki.

És az ő keménységük, az ő hajlandóságuk, hogy szembeszálljanak a gonosszal és felszólaljanak ellene, felbátorít másokat, és kihozza őket - bármilyen fokozaton, ami számukra egyénileg működik - a nem-frontból, és felviszi őket a szembenézés egy magasabb szintjére. A gonosszal való magasabb szintű szembenézés megfelelő hajlandóságot eredményez a LÁTÁSRA, és ha már képesek megnézni, általában feldühítik őket az embertársaik ellen elkövetett bűntettek.

És ezután az a vágy motiválja őket, hogy SEGÍTSENEK és eltiporják a sunyi, gyáva, áruló, becsmérlő, rágalmazó és embergyilkos embereket.

 

 

És így növekszik a számunk. A józanság ragálya révén a felbátorodottak apránként felbátorítanak másokat, akik vigaszt és erőt merítenek hasonlóan gondolkodó társaikból, és ők viszont még több embert bátorítanak fel.

És fokozatosan megszűnünk a gonosszal szemben tanúsított félénkségünk miatt gyávák vagy rabszolgák lenni. Mert a túlélés csapatjáték.

Mindössze annyit kell tennünk, hogy továbbra is kimondjuk az igazságot a számunkra nyitva álló kommunikációs csatornákon, hogy bárkihez is szóljunk, aki meghallgatja, olyan tárgyilagos hangon, hogy ne kelljen meghátrálnia.

És növelni a számunkat, ahogyan eddig is növekedett, feltartóztathatatlanul és türelmes lépésekben.

És egyesüljünk.

És vállvetve hozzuk létre azt a világot, amit MI akarunk, nem pedig azt, amit a tökfejek kényszerítenek ránk, vagy amit alapból örököltünk.

Mert a túlélés, a civilizáció és a közösség csapatjáték, és senkinek sem kell egyedül szembenéznie a zsarnoksággal. Szóval legyünk ott egymás mellett.
Mert a játékot csak úgy lehet játszani, hogy NYERJÜNK.

A mi vállunkon emelhetjük fel ezt a bolygót.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-nem-szelidek-oroklik-a-foldet

Az interjú

Forrás: AwakenWithJP @ YouTube
https://youtu.be/Fyoi77J65-A

Önrendelkezésről és tagadóiról

 

A Magyar Békekör állásfoglalása

A magyar külügyminiszter is aláírta azt az uniós nyilatkozatot, amely tagadja Donyeck, Luhánszk, Herszon és Zaporozsje népének jogát, hogy eldönthesse, kivel akar együtt élni a jövőben, Oroszországgal, vagy Zelenszkij Ukrajnájával. Feladná a kormány a népek önrendelkezési jogát abban az Ukrajnában, amely őshonos és másodrendű etnikumokra osztotta állampolgárait, felsőbbrendűvé nyilvánítva ukránt, s alsórendűvé oroszt, magyart, ruszint, és még sok mindenki mást? Így akarnánk Brüsszel kedvébe járni, hogy megkapjuk a befagyasztott 7,5 milliárd eurót? Pénzzé tesszük a kárpátaljai magyarok autonómiához és önrendelkezéshez fűződő jogát? Milyen alapon vindikálhatunk magunknak jogot, ha másoktól megtagadjuk? Hagyjuk, hogy vásári portékává silányuljanak szentnek vallott elvek? Mit nekünk véreink, ha pénz áll a házhoz? Eddig se sokat törődtünk azzal, hogy Kijev ágyútölteléknek használja a kárpátaljai fiatalokat, de azt mégsem feltételeztük volna kormányfőnkről, hogy Zelenszkijnek ad igazat kisebbségi ügyben! Pragmatizmusára oly büszke kormányunk nem veszi észre, hogy Alaptörvényben foglalt kötelességét szegi meg? Békéről papol, és ellene cselekszik? Nem kellene végre megelégelni, hogy saját szövetségeseink folyamatosan keresztbe tegyenek nekünk? Nehogy jó viszonyban élhessünk másokkal? Olyanokkal, akik nélkülözhetetlenek nemzetgazdasági fejlődésünkhöz, energiabiztonságunkhoz, társadalmi stabilitásunkhoz, népünk boldogulásához?

Nemzeti érdekünk a jó viszony Kelettel és Nyugattal egyaránt! Mi szükségünk olyan szövetségesekre, akik nem hagyják, hogy békében éljünk másokkal, s folytatni akarják a háborút, nem befejezni? Akik ugyanolyan alsóbbrendű fajnak tekintik az oroszt, mint Zelenszkij. Akik demokrácián, kisebbségi jogon azt értik, amit Kijev odahaza művel: írtja, aki neki nem tetszik. Magyarországnak olyan szomszédra van szüksége, aki tiszteletben tartja mások jogát identitásának szabad megéléséhez, s hagyja, hogy azzal élhessen együtt, akivel ő akar. Nemzeti létünket érintő alapvető kérdésekről van szó, és mi úgy teszünk, mintha nem is léteznének. Semleges magatartást kell tanúsítani az ukrajnai konfliktussal szemben, nem pedig kéltségbe vonni az ott élők önrendelkezési jogát! A magyar nemzetnek szuverén politizálásra van szüksége, nem olyanra, amely  idegen érdekeknek rendelődik alá! Meg kell védenünk külhoni testvéreinket, mint mások teszik. Nemzeti érdekünket azzal szolgálhatnánk a legjobban, ha kollektív biztonsági és együttműködési rendszer születnék, mint azt Moszkva javasolta, de a NATO elutasította. Ha a Nyugat továbbra is megtagadja a kiegyezést, és elutasítja a békés együttműködést Oroszországgal, nem marad más választásunk, mint különalkut kötni Moszkvával. Ezt diktálja a magyar érdek idehaza, és határainkon túl.

https://bekekor.wordpress.com/2022/09/24/onrendelkezesrol-es-tagadoirol/

Vilcsek Ernő: Amikor a fagyi visszanyal !!!

Magyarország: 2030-ra összeomlik az Európai Unió

Az EU végrehajtó ága 7,5 milliárd eurós finanszírozás felfüggesztését javasolta Magyarország számára, mivel Budapesttől várta a lehetséges „játékváltó” korrupcióellenes reformokat. Orbán Viktor miniszterelnök válaszul azt mondta, az EU 2030-ra összeomlik.

Ezen mit kell tárgyalni ? El kell utasítani !

Lengyelország megkezdte a jódtabletták forgalmazását

 

Lengyelország jódtablettákat osztogat az ukrán atomerőmű leolvadásától való félelmében

Lengyelország megkezdte a jódtabletták kiosztását a katasztrófavédelmi dolgozók és az elsősegélynyújtók között, kezdve a regionális tűzoltóságokkal - akik viszont a lakosságnak is kioszthatják ezeket - egy esetleges radioaktív katasztrófa esetén Európa legnagyobb atomerőművében.

Egy lengyel miniszterhelyettes jelentette be először csütörtökön a tervet, figyelmeztetve a veszélyes radioaktív sugárzás lehetőségére a szomszédos Ukrajnában folytatódó harcok közepette, ahol a Zaporizzsjai Atomerőmű szakemberei továbbra is küzdenek a biztosítékok fenntartásával.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/lengyelorszag-megkezdte-a-jodtablettak-forgalmazasat

Népszámlálás? NÉPÁMÍTÁS!

 

Tájékoztató!

TISZTELT LAKOSSÁG!

A MAGYARORSZÁG NEVŰ DE FACTO „ÁLLAM” NEM A MAGYAR ÁLLAM, NEM VONATKOZIK RÁNK MAGYAROKRA

SEMMILYEN TÖRVÉNYE, RENDELETE 2012 ÓTA!

HAZÁNKBAN, A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG TERÜLETÉN A MAGYAR ÁLLAM NEM ÍRT KI SEM NÉPSZÁMLÁLÁST SEM PEDIG BÁRMILYEN ADATGYŰJTÉST.

TÁJÉKOZTASSUK AZ ADATBIZTOSOKAT, HOGY MI A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG TERÜLETÉN ÉLÜNK AHOL A MAGYAR ÁLLAM JOGRENDJE A TÖRVÉNYES ÉS HATÁLYOS!

TISZTELET LAKOSSÁG, EZ EGY BURKOLT VAGYON FELMÉRÉS, ADATGYŰJTÉS! ÖN NEM KÖTELES BEENGEDNI SENKIT SEM A SAJÁT MAGÁN TERÜLETÉRE. A BÜNTETÉSSEL FENYEGETÉS, FÉLELEMBEN TARTÁS ESZKÖZE.

ENNEK ISMERETÉBEN KÉRJÜK, SAJÁT ÉRDEKÜKBEN, ÓVJÁK MEG A VAGYONUKAT, INGATLANUKAT ÉS

TARTÓZKODJANAK ADATAIK KIADÁSÁTÓL ONLINE FELÜLETEN IS.

BÁRMILYEN KÉRDÉSRE SZÍVESEN VÁLASZOLUNK ÉS JOGI SEGÍTSÉGET NYÚJTUNK A HOZZÁNK FORDULÓKNAK.

www.optalas.hu

Keresse az Önhöz legközelebbi Magyar Állam Közigazgatási Hivatal Állami Iratkezelő Szolgálat irodáját.

Szeretettel várjuk érdeklődését!

Mellékletek: Nepszamtajnyilt.pdf

Kedves Magyar Honfitársam!

A népszámláláskor gondolj arra, hogy félre vagy vezetve, és fenyegetésekkel megfélemlítve! A részvételeddel kiadod vagy megóvod, magadat és a vagyonodat.

NEM MINDEGY!

Nem vagy köteles részt venni ebben a hazug félrevezető népszámlálásnak nevezett vagyonfelmérésben, adatgyűjtésben.

Aki részt vesz benne, Ő egyetért a politikusok akaratával, és önként bízza rájuk a saját életét és vagyonát.

NE adj meg semmilyen adatot Ne vegyél részt ebben a népszámlálásnak nevezett vagyon felmérésben, jogod van a saját akaratod érvényesítéséhez.

Minden Ember lélekkel és saját szabad akarattal rendelkezik!

Senkinek sem vagy köteles megfelelni, csakis saját magadnak.

A szabad EMBER státuszát éld és gyakorold, emberi jogaidról ne mondj le és ebben segít az alábbi weboldal www.optalas.hu

LÉPJ KI a megtévesztő Magyarország nevű „államból”!

VÁLASZD A HAZÁDAT A TÖRVÉNYES MAGYAR ÁLLAMOT

A Magyar Köztársaság Képviselete helyi szolgáltató irodái készséggel állnak a társadalom minden tagjának a rendelkezésére.

www.magyar-allam-tulajdonosai.com oldalon az „intézmények” menü alatt megtalálhatók irodáink elérhetőségei!

Tisztelettel: Szőke József Csaba irodavezető

Mellékletek: Embergondolkozznyilt.pdf

Alexander Vucic: Baj lesz ebből

Olasz érdekek, vagy az Antikrisztus által vezetett Globalista Hálózat érdekei a fontosabbak?

Tömeggyilkos Sátánfatty Ursula von der Leyen, a WEF tagja és az EU Bizottság nem megválasztott elnöke nyíltan elismerte, hogy ha Olaszország "jobboldali" (nem WEF-es) kormányt mer választani, akkor "az EU-nak megvannak a szükséges eszközei" a probléma kezelésére.

Ez már hivatalos. A demokrácia halott Európában. Az önök szavazata már nem számít.

Népirtó Haramia Ursula von der Leyen alig burkoltan "következményekkel" fenyegetőzött a vasárnapi választás előtt, amelyet várhatóan a Giorgia Meloni vezette konzervatív blokk fog megnyerni.

A megjegyzések rávilágítottak a WEF és az EU hatalmi folyosóin a közelgő választások miatti aggodalomra, és azt sugallták, hogy Brüsszel és Róma között zavarossá válhat a viszony, ha Meloni és partnerei megszerzik a győzelmet.

"Az én megközelítésem az, hogy bármilyen demokratikus kormány hajlandó együttműködni velünk, mi együtt dolgozunk" - mondta Antikrisztuskövető Nemzetgyilkos von der Leyen csütörtökön az egyesült államokbeli Princeton Egyetemen arra a kérdésre válaszolva, hogy vannak-e aggályai a közelgő olaszországi választásokkal kapcsolatban.

"Ha a dolgok rossz irányba haladnak, mint ahogy Magyarországról és Lengyelországról is mondtam, vannak eszközeink" - tette hozzá.

A Reuters szerint: Matteo Salvini, a Liga vezetője, aki Meloni konzervatív szövetségének tagja, "szégyenletes arroganciaként" ítélte el a nő megjegyzéseit.

"Mi ez, fenyegetés?" - írta a Twitteren. "Tartsák tiszteletben az olasz nép szabad, demokratikus és szuverén szavazatát!"

Hazug Bioterrista Von der Leyen nyilvánvalóan arra utalt, hogy az Európai Bizottság múlt vasárnap azt javasolta, hogy korrupció miatt függesszék fel a Magyarországnak szánt mintegy 7,5 milliárd eurós támogatást, ami az első ilyen eset a 27 országot tömörítő blokkban a jogállamiság jobb védelmét célzó új szankció keretében.

Az EU két évvel ezelőtt vezette be a pénzügyi szankciókat, válaszul arra, hogy szerinte Lengyelországban és Magyarországon aláássák a demokráciát, ahol Tömeggyilkos Népirtó Orbán Viktor miniszterelnök több mint egy évtizedes hatalma alatt elnyomta a bíróságokat, a médiát, a nem kormányzati szervezeteket és a tudományos életet, valamint korlátozta a migránsok, a melegek és a nők jogait.

Az Európai Bizottság kész együttműködni a blokk bármely demokratikus kormányával, de rendelkezik az "eszközökkel", ha a dolgok "nehéz irányba" mennek - mondta Erőszaktevő Haramia Ursula von der Leyen az olaszországi közelgő választásokkal kapcsolatos kérdésre válaszolva.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/a-meg-nem-valasztott-unios-elnok-buntetest-igert-olaszorszagnak-ha-rossz-kormanyt-mereszel-valasztani

Forrás: Anything Goes @ YouTube
https://youtu.be/GfXFSBaLvPg