2022. április 30., szombat

A gyógyszeripar a teljes élelmiszerellátás ellenőrzésére készül - Greg Reese

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/gnEEtyr71QGy/
A Frankenfood, amiről szó van a videóban:
https://www.delightedcooking.com/what-is-a-frankenfood.htm

Orvosi őrület: Bill Gates új vakcinát fejleszt, amiről azt állítja, hogy megakadályozza a gyermekbénulás elleni vakcinák által okozott gyermekbénulást

 

Csak idő kérdése volt, hogy a milliárdos eugenikus Bill Gates felfedezze, hogy tőkét kovácsolhat az olyan betegségek új "vakcináinak" finanszírozásából, amelyeket ő maga okozott a korábbi injekcióival.

A betegség, amelyre most vadászik, a gyermekbénulás - az oltások által okozott gyermekbénulás, csak hogy tisztázzuk -, és a "gyógymódja" egy másik, jelenleg fejlesztés alatt álló új injekció.

Annak érdekében, hogy az oltás okozta gyermekbénulás csapását az egész harmadik világban felszámolja, amelyet nagyrészt ő idézett elő azzal, hogy az elmúlt 15 évben tömegesen oltotta be a szegény embereket gyermekbénulás elleni oltásokkal, Gates egy másik oltás kifejlesztését finanszírozza, amely állítólag visszafordítja ezt a kárt.

Már eddig is dollármilliárdokat költöttek a gyermekbénulás "felszámolására" a fejlődő világban, és most további milliárdokat költenek a mellékhatások felszámolására, amelyek közé ironikus módon maga a gyermekbénulás is beletartozik.

Az NPR riportja a gyermekbénulás terjedéséért az élő vírust tartalmazó orális vakcinákat okolja. Az Egyesült Államokban és más nyugati országokban inaktivált vírust használnak.

Azt állítják, hogy az élő vírust tartalmazó orális vakcinák olcsók és élethosszig tartó védettséget biztosítanak. De hogyan lehet ez így, amikor maguk az oltások okozzák a gyermekbénulásos megbetegedéseket? Erre az NPR ad választ:

"Azok, akiket élő vírussal oltottak be, a székletükben üríthetik a vírust, amely aztán a szennyvízzel terjedhet a rossz higiéniával rendelkező helyeken. Ha a vírus gyenge marad, akkor a be nem oltottakat is kiteheti a gyermekbénulásnak, és immunitást adhat nekik. Ha azonban mutálódik és visszanyeri virulenciáját, akkor a nem beoltott személy megbetegedhet oltásból származó gyermekbénulásban, miután kapcsolatba került a szennyezett szennyvízzel."

 

 

Gates új gyermekbénulás elleni vakcinája sürgősségi felhasználási engedélyt kapott az Egészségügyi Világszervezettől

Jelenleg 25 különböző országból jelentenek oltás okozta gyermekbénulásos eseteket, és a közegészségügyi tisztviselők nem hajlandók elismerni az oltásokkal való összefüggést. Ehelyett újabb oltóanyagokat erőltetnek, bár ezeket úgy alakítják át, hogy állítólag kevésbé valószínű legyen a reaktiválódás.

Ananda Bandyopadhyay, a Bill & Melinda Gates Alapítvány gyermekbénulásért felelős igazgatóhelyettese szerint három "független módosítást" végeztek a vakcinán, hogy biztonságosabbá tegyék azt, és kisebb valószínűséggel okozzon gyermekbénulást.

"A kutatók úgy alakították át a vírust, hogy több mutációt kell felhalmoznia ahhoz, hogy virulenssé váljon, és nehezebben halmozza fel ezeket a mutációkat" - írja Baxter Dmitry a Newspunch számára.

"Például megváltoztatták a polimerázt, a mutációk beviteléért felelős egyik kulcsfontosságú enzimet, csökkentve ezzel a különböző vírusokból származó gének keverésére és illesztésére való képességét."

A Gates új vakcinája már elérhető az Egészségügyi Világszervezet (WHO) sürgősségi felhasználási engedélye alapján. Csak még nem kapott teljes körű engedélyt, hasonlóan a wuhani koronavírus (COVID-19) "vakcinákhoz", ami azt jelenti, hogy technikailag még fejlesztés alatt áll.

2021 márciusa óta 265 millió adagot adtak be belőle 14 országban, többségében Afrikában élő gyermekeknek. Az oltás okozta gyermekbénulás Afrikában burjánzik, mivel Gates az évek során nagyrészt erre a területre összpontosította figyelmét.

"A hatalommániás troll egyszerűen nem hagyja abba" - írta valaki a Newspunchon Gates beteges megszállottságáról, hogy embereket injekciózzon. "Alig várom, hogy azt a főcímet olvassam, hogy meghalt".

"A kis Billy Gates a "globális egészségügy" nevében árulja a mérgét" - írta egy másik. "Az a szomorú, hogy az emberek még mindig beveszik."

A Natural Newsban valaki rámutatott, hogy a gyermekbénulás elleni vakcinák minden fajtája sosem volt az a csodaszer, aminek hirdették.

"Az egész egy hazugság volt, amit Julian Huxley és az UNESCO terjesztett" - tette hozzá ez a személy. "Julian Huxley testvére, Aldus írt arról a tervről, hogy az emberiséget "gyógyszerekkel" mérgezzék meg... A Szép új világ, vajon honnan vette az ötletet?".

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/orvosi-orulet-bill-gates-uj-vakcinat-fejleszt-amirol-azt-allitja-hogy-megakadalyozza-a-gyermekbenulas-elleni-vakcinak-altal-okozott-gyermekbenulast