2015. szeptember 13., vasárnap

Németország intézkedett: kívül tágasabb!

Thomas de Maiziere német belügyminiszter bejelentése szerint ideiglenesen visszaállítják a határellenőrzést, hogy korlátozni tudják az országba irányuló illegális bevándorlást.
A határokat “biztonsági okokból” azonnal lezárták Ausztria felé, és a belügyminiszter egyben azt is hangsúlyozta, hogy szerinte ez teljes mértékben megfelel a schengeni övezet működését szabályozó előírásoknak. A belügyminiszter emellett azt is kijelentette, hogy szerinte Németország egyáltalán nem illetékes az Európai Unióba érkező menekültek legnagyobb részének ügyében. Mindez előrevetíti, hogy a korábban Németországba már eljutó menekülteket nemsokára elkezdik visszatoloncolni azokba az országokba, ahol az EU területére belépés után regisztrálták őket. Mivel Görögország nem regisztrálja, csak átengedi az illegális bevándorlókat, ezért a menekültek egy része Magyarországra lehet visszatoloncolva.
A határellenőrzés visszaállításának közvetlen előzménye a magyar kormány drasztikus lépése, amivel sokkterápia szerűen kezelte a német vezetők valóságtól elrugaszkodott állásfoglalásai okozta problémát. Mivel a német vezetők képmutató módon akkor is korlátlan befogadásról és toleranciáról beszéltek, amikor Magyarországon már a 180 ezret közelítette a határsértők száma, a kormány szeptember 4-én megkezdte a hazánkba érkező illegális bevándorlók elszállítását az osztrák határra. Szeptember 5-én egyetlen nap leforgása alatt közel tízezer bevándorló lépett át Ausztria területére, ahonnan továbbutaztak Németországba.
Attól a naptól számolva, hogy megtapasztalták a Magyarországot hónapok óta sújtó állapotokat, Németországban a tolerancia mindössze 9 napig tartotta magát.
A német-osztrák határt egyelőre 24 órára zárták le, ez alatt az idő alatt állni fog a vonatközlekedés, a határon személyazonosság igazolásával lehet csak átjutni. Németország most ugyanazon intézkedéseket hozza meg, melyeket a magyar kormány próbált meghozni, és amit mindvégig korlátozott a nyugat-európai országok nyomásgyakorlása.
A német intézkedésnek azonban voltak előzményei, annak ellenére, hogy a nemzetközi liberális sajtó igyekezett a toleranciáról és befogadásról tett nyilatkozatokat kihangsúlyozni. Augusztus 16-án Frank-Walter Steinmeier német külügyminiszter követelte, hogy a hatóságok gyorsított eljárásban gondoskodjanak az országba érkező illegális bevándorlók deportálásáról. A külügyminiszter a Bild napilapnak adott interjúban jelentette ki, hogy az országba érkező illegális bevándorlók többsége értelemszerűen nem kapja meg a menekültstátuszt, emiatt teljesen fölösleges hónapokon át az országban tovább várakoztatni őket, inkább a lehető legrövidebb úton kiutasítani és deportálni kell.
A német határ lezárása a fentiek alapján annak közvetlen előszelét jelenti, hogy Németország a következő hetek során elkezdi gyorsított eljárásban visszatoloncolni a Magyarországon regisztrált bevándorlókat. Amennyiben a kormány hermetikusan le is zárja a déli határvonalat, a következő hónapok során százezres nagyságrendben érkezhetnek vissza Magyarországra a határ lezárása előtt nálunk regisztrált bevándorlók (a külügyminiszter szerint többségük nem kapja meg a menedékjogot), így hazánk is meg kell kezdje a tömeges kiutasítást és visszatoloncolást Szerbiába.
A Németországba irányuló tömeges beszivárgás leállításának előkészületei miatt német sajtóorgánumokban működő amerikai ügynökök utasítást kaptak a belügyminiszter lemondatására, ami a német sajtó képi anyagában nyomon követhető. A nemzetiarcvonal.net júliusi cikke szerint összefüggések figyelhetőek meg a Magyarországon működő ellenzéki sajtó tevékenysége, és bizonyos, a nyugati sajtó képi anyagaiban ismétlődő jelleggel megfigyelhető minták közt. Az európai sajtóorgánumokban működő amerikai ügynökök minden országban azonos módon, egy a képi anyagban elhelyezett “vörös nap szimbólummal” kapnak utasítást egy adott személy (főként kormánypolitikusok) elleni lejárató kampányra.
Thomas de Maiziere hidfo.ru
Thomas de Maiziere – célpontként megjelölve
A nemzetiarcvonal.net publicisztikája szerint a közelmúltban ugyanez volt megfigyelhető több magyar kormánypolitikus, többek között Lázár János, Szijjártó Péter és Rétvári Bence esetében is.

http://hidfo.ru/2015/09/eddig-birtak-toleranciaval-nemetorszag-helyreallitja-a-hatarellenorzest/

Az európai menekültválság miatt Németország ideiglenesen visszaállítja a határellenőrzést – jelentette be vasárnap esti, rendkívüli sajtónyilatkozatában Thomas de Maiziere német belügyminiszter Berlinben.
sor
Az intézkedés “súlypontja” a német-osztrák határ, célja pedig a Németországba igyekvő emberek “áradatának korlátozása”, és az, hogy ismét rendezett keretek között történő folyamat legyen a belépés az országba.
Erre “biztonsági okokból is sürgősen szükség van”, és “kifejezetten ezt írja elő a schengeni határkódex”- mondta a német belügyminiszter, utalva a Schengeni határ-ellenőrzési kódex 23. cikkére, amely szerint a tagállamok a közrendet vagy a belső biztonságot fenyegető komoly veszély esetén legfeljebb 30 napos időtartamra – illetve a komoly veszély várható időtartamára, ha az meghaladja a 30 napos időszakot – visszaállíthatják az ellenőrzést a belső határaikon.
Németország továbbra is betartja a menekültek védelmére vonatkozó európai és nemzeti előírásokat – mondta Thomes de Maiziere.
Aláhúzta: “az érvényes európai jog szerint Németország egyáltalán nem illetékes” az EU-ba érkező, “menedéket kereső emberek legnagyobb részének” ügyében.
A menekültügyet uniós szinten szabályozó dublini előírások “változatlanul” érvényesek. “Felszólítom valamennyi tagállamot, hogy a jövőben ismét tartsák magukat ehhez” – mondta a német belügyminiszter.
Az intézkedés egyben “jelzés Európának”, üzenete az, hogy Németország “vállalja humanitárius felelősségét, de a menekültek nagy számával járó terheket szolidárisan meg kell osztani Európán belül” – jelentette ki a német belügyminiszter.
Merkel a döntés meghozatalakor azonnal rátelefonált Luxemburg Nagyhercegére. Az Európai Unió vezérbohóca-Jean-Claude Juncker-hivatalos titulusa szerint a Bizottság elnöke-azonnal és minden ellenvetés nélkül tudomásul vette a német döntést.
A német intézkedés miatt pánikba esett a bécsi Burg is.
Reinhold Mitterlehner osztrák alkancellár ugyanakkor az ülés után az osztrák oe24 hírportál beszámolója szerint azt mondta, Ausztria is megerősíti keleti és déli határának ellenőrzését.
Döbrögink a Bild című német lapnak nyilatkozva üdvözölte a német kormány vasárnap este bejelentett döntését a határellenőrzés ideiglenes visszaállításáról. A futballbolond a Bild online kiadásában megjelent beszámoló szerint azt mondta: “nagy megértéssel viszonyulunk Németország döntése iránt, és kinyilvánítjuk szolidaritásunkat”.
A Készenléti Rendőrségen és négy megyei kapitányságon rendelt el riadót Papp Károly országos rendőrfőkapitány.
A szabadnapos nyomozókat is azonnal behívták, és a Teve utcai rendőrszékházban tartottak nekik eligazítást.
Az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata vasárnap késő este azt közölte, hogy az elrendelt riadó a Készenléti Rendőrséget és négy megye (Bács-Kiskun, Békés, Csongrád és a Pest Megyei Rendőr- főkapitányság) hivatásos állományát érinti.
Zselésfejű-aki külügyminiszterünk-Dunakeszire röffentette a sajtót, és ott a Városháza előtt sebtiben összetákolt “kétpercesét” előadta. Sajtótájékoztató címen.
Ebből egy percen keresztül nyalogatott Németországnak, sopánkodva a Mentort ért megrázkódtatás miatt, majd elámmogta, hogy Brüsszelben már ma előáll Sintér Satya ama magyar javaslattal, hogy Görögország határain kéne már valamit csinálni. Rögvest föl is ajánlott MAGYAR ÉLŐERŐT a dologhoz. A görög határok védelmére!
Az Unió tagállamainak kül-és belügyérei ugyanis ma röffennek össze megvitatni az európai menekültválság megoldási javaslatait. A németek által felvetett kvótajavaslatot pedig a hírek szerint több kelet-európai tagállam is elutasítja majd. A német lépés nekik lehet üzenet: ha nem vesztek részt a közös európai megoldásban, megoldjuk nélkületek a helyzetet.
Ez pedig ránk nézve siralmas egy eredményt fog hozni! Itt fog rekedni a rengeteg migráns!

http://www.balrad.com/index.php/2015/09/14/nemetorszag-intezkedett-kivul-tagasabb/

A cél a júdeo-keresztény és iszlám világ egymásnak ugrasztása ... és Európa tönkretevése.

Az legyen az elsö, nagyon baljós jel mindenki számára, hogy a jelenlegi óriási menekültáradat befogadását mind a sátánista pápa, mind Magyarország talán leghírhedtebb politikusa Gyurcsány Ferenc is támogatja.

Ferenc pápa: Minden európai plébánia fogadjon be egy menekült családot
Menekülteket fogadott be Gyurcsány Ferenc

Az európai bevándorlóáradat mögött ugyanaz a (háttér)hatalom áll, ami az ISIS-t is létrehozta. Ugyanazon államok, melyek titokban az ISIS fö támogatói is. A szírek tömeges átengedésének megszervezésében például most ugyanaz a Törökország jeleskedik, amely az ISIS létrehozásában is annyira jeleskedett... Törökország határain óriási menekülttáborok találhatóak már vagy egy évtizede, lényegében most nem kellett nekik mást csinálni, mint megnyitni a kapukat...

A fö cél Európa NWO-s diktatúrába sodrása és tönkretevése a még a 19. században Albert Pike által megálmodott "recept" szerint. A muzulmán menekültáradat egyre nagyobb feszültségeket fog gerjeszteni az európai országokban, túlterheltté fognak válni a szociális ellátórendszerek, és még a mostanitól is magasabb lesz a munkanélküliség. Ezen felül lázadások kitörésére is számítani lehet: ha a menekültek nem kapják meg, amire számítottak, fel fognak lázadni, követelözni fognak, eröszakos épületfoglalások, tömeges rablások bekövetkezte várható.. és ezzel már kész is a polgárháborús állapot az európai öslakosság és a muzulmánok között.... erre megy ki a háttárhatalom játéka a kezdetektöl fogva. Megtörténhet, hogy a háttérhatalom ügynökei fegyvert fognak adni a fellázadt, frusztrált muzulmánok kezébe, a "másik oldalon" pedig félkatonai egységeket verbuválnak a gyülölködö fasiszta NWO-s pártok támogatói közül, s összeugrasztják öket a muzulmánokkal, így döntve romba Európát is az észak-afrikai térség mintájára ...

S hogy kik is ezek az NWO-s pártok, melyek jobbik esetben "csak" EU-ellenesek, sokszor azonban gyülölködök és fasiszták is? Magyarországon a Jobbik és a FIDESZ, itt Szlovákiában a náci Kotleba mozgalom és a SAS párt, Franciaországban a Le Pen párt, de feltörekvöben vannak az ilyen és hasonló erök Ausztriában, Dániában, Nagy-Britaniában és több más európai országban is.

A fegyveres összecsapások után rendkívüli állapotokat lehet hirdetni, a hadseregeket ki lehet vezényelni az utcákra, drótkerítéseket és ellenörzöpontokat lehet felállítani, a gyülölködö NWO-s pártokkal meg lehet nyeretni a választásokat, az EU-t szét lehet robbantani, meg lehet szüntetni a schengeni szabad határokat, az európai államok gazdaságait össze lehet omlasztani...

Egyszóval poklot létrehozni a megromlott, "Babilonná" süllyedt Európában.

Vona Gábor szerintem a legpocsékabb hazudozó a magyar politikusok közt, ami azt is jelenti, hogy nyilatkozataiban viszonylag könnyü olvasni a sorok közt.

2015. január 9-én például a következöt nyilatkozta:


"A terrorizmus bevándorolt Európába" - fogalmazott Vona Gábor. A pártelnök rámutatott: számítani lehetett arra, ami történt, csak idő kérdése volt, hol és hogyan fog bekövetkezni. Úgy látja, nem egyszeri esemény volt a párizsi, hanem egy tendencia kezdete.

Valójában nem "látta", hanem elöre tudta, hogy a párizsi merényletek után még következni fog több is, lévén ugyanazon titkosszolgálati náci-sátánista elemensek álltak a párizsi, majd a késöbbi koppenhágai és belgiumi merényletek mögött is, melyekhez a Jobbik vezérkara is sorolható ...

S nézzük csak, mit nyilatkozott Vona a napokban:


Vona Gábor a múlt szélsőségesei közé sorolja a Fideszt, és miközben európai szintű muszlim-keresztény konfliktusra számít, ...

...
... hogy el tudjuk-e kerülni azt, hogy a migrációs probléma vallási színezetet kapjon. Félek, hogy ez lehetetlen. Jó lenne, ha nem alakulna ki egy iszlám-keresztény konfliktus Magyarországon, de Európában sem, mert abban nagyon nagy veszélyek rejlenek a jövőre nézve.

Vona egyáltalán nem "fél" egy ilyen konfliktustól, hanem a náci-sátánista bajtársai a titkosszolgálatokban aktívan dolgoznak azon, hogy egy ilyen konfliktus be is következzen Európában!

De nemcsak Vona, hanem több más NWO-s politikus nyilatkozataiból ki lehet olvasni egyet s mást. Aki tud szlovákul, az például elolvashatja az alábbi, egy Milan Krajniak nevü itteni NWO-s figura blogjában megjelent írást. Krajniak korábban a hírhedt belügyminiszter, Daniel Lipsic tanácsadója volt.


A jelenlegi Európát az írásában az ókori romlott Babilonhoz hasonlítja, s utalásokat tesz arra, hogy "Isten verése" várható: az "iszlám terroristák" meg fogják semmisíteni Európát, de megjegyzi, ök maguk se fognak jól járni, mert a megsemmisített Európa helyén az áhított gazdagság és jólét helyett öket is egy sivatag fogja várni.

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=170:2015-09-13-12-29-31&catid=15:egyeb&Itemid=51#comments

Bulgária, s Magyarország NATO-tagállamként humanitárius segítségnyújtást akadályoz

Az orosz védelmi minisztérium katonai szállítórepülőgépei több mint 80 tonna élelmiszert, matracokat, takarókat, ivóvíztárolókat és építési alapanyagokat szállítottak Szíriába a humanitárius válság kezelésére.
Igor Konasenkov, a védelmi minisztérium szóvivője szerint ma célba ért az a humanitárius szállítmány, melynek részeként többek között létfontosságú eszközöket, élelmiszert, menekülttáborok létesítéséhez építési alapanyagokat szállítottak Szíriába. Többek között An-124 szállítórepülőgépek több mint ötezer kilométert repültek, és összesen ezer fő elhelyezéséhez elegendő készletet szállítottak a szíriai kormány számára.
A repülőgépek Latakia területére érkeztek, ahol a repülőterek továbbra is a kormány ellenőrzése alatt állnak. Latakia kormányzója hivatalosan is köszönetet mondott a segítségnyújtásért, amiért Oroszország elsődleges szerepet vállal a válságkezelésben.
Az Egyesült Államok eközben több NATO-országra is nyomást gyakorolt, hogy zárják le a légtereiket az orosz humanitárius szállítmányt hordozó repülőgépek előtt. Bulgária napokkal ezelőtt Washington utasítására lezárta a légteret és nem engedte át a Szíriába tartó humanitárius szállítmányokat. Magyarország NATO-tagállamként a Baltikum felett “fogott el” orosz An-26 szállítórepülőgépet. Miközben Magyarország lezárta a légteret a humanitárius szállítmány előtt, Görögország megtagadta az amerikaiak “kérését”, és átengedte az orosz humanitárius szállítmányt.
Ali Haidar, béketárgyalásokért felelős szíriai miniszter augusztus 28-án az illegális bevándorlás által sújtott országok segítségét kérte abban, hogy a kormány újjáépíthesse az otthonaikból elűzött családok házait, eközben pedig lehetővé tegye a háború miatt hajléktalanná vált családok átmeneti elhelyezését. Magyarország az illegális bevándorlás által sújtott országként a szíriai kormánynak kellene segítséget nyújtson a humanitárius válság kezelésében, ehelyett NATO-tagállamként a humanitárius segítségnyújtás akadályozásában vesz részt.


http://hidfo.ru/2015/09/magyarorszag-nato-tagallamkent-humanitarius-segitsegnyujtast-akadalyoz/

Hűvös van – Néha még a saját sátrukat is felgyújtják a migránsok

Éjszakai látkép az ásotthalmi gyűjtőpoton - ÖVH Információs csoport Fb
Éjszakai látkép az ásotthalmi gyűjtőponton -Fotó: ÖHV Információs csoport / Fb

…”a Görögországból és Macedóniából származó információk szerint még tízezrek tartanak Nyugat-Európa felé…”

– Keddtől várhatóan hosszabb ideig tartózkodnak majd a migránsok Szerbiában –

Várhatóan hosszabb ideig tartózkodnak majd Szerbiában a migránsok szeptember 15. után, amikor Magyarország szigorít határvédelmén – jelentette ki Vladimir Petronijevic, egy migránsokat segítő szerbiai civil szervezet igazgatója a szerbiai közszolgálati televízióban (RTS) vasárnap.
Emlékeztetett arra, hogy keddtől börtönbüntetés is kiróható arra, aki megrongálja a határzárat, vagy illegálisan lép Magyarország területére. Szerinte Brüsszelnek határozottabb politikára van szüksége a probléma megoldása érdekében. Aleksandar Vucic szerb kormányfő néhány napja aggodalmának adott hangot, hogy míg a migránsok eddig 2-3 napot töltöttek Szerbiában, ez az idő a magyar lépések után 5-10 napra nőhet.
A tél közeledtével az országon átvonulóknak elhelyezést kell biztosítani, és számítani lehet arra is, hogy többen kérnek majd egészségügyi segítséget, de megnő a víz, az élelmiszer és a ruhanemű iránti igény is – mondta.
Az RTS presevói tudósítójának jelentése szerint a szerb-macedón határon fekvő településre az utóbbi 24 órában mintegy 3 ezer migráns érkezett, a közvetlenül a határ mellett felállított miratovaci sátortáborban jelenleg körülbelül 1500-an vannak. Várhatóan vasárnap további ezrek lépnek be Szerbiába, a Görögországból és Macedóniából származó információk szerint ugyanis tízezrek tartanak Nyugat-Európa felé. A migránsok fő célja továbbra is Németország, de nagyon sokan szeretnének eljutni Svédországba is.
A szabadkai Pannon RTV arról számolt be, hogy a határ mellett fekvő Magyarkanizsára pénteken 5700, szombaton pedig 6 ezer migráns érkezett. A településen felállított pihenőhely viszont legfeljebb ezer fő befogadására alkalmas. A migránsok nem egyszerre, hanem csoportosan érkeznek, de sokan már be sem mennek a pihenőhelyre, igyekeznek minél hamarabb átkelni a határon.
Emellett az egyre hűvösebb időjárás is gondot jelent, a migránsok tüzet gyújtanak, de nemcsak a sátrakon kívül, hanem azokon belül is. Emiatt tűzveszélyessé vált a tábor, és így további tűzoltó egységeket kellett a tábor biztosításához rendelni – közölte a Pannon RTV.
A migránsok félnek attól, mi vár rájuk a magyar határon, hiszen már Belgrádban értesültek a kerítésről, a regisztrációs pontokról és a szigorodó törvényekről. A szabadkai televíziónak nyilatkozók nem értettek egyet a magyar szabályok szigorításával.
“Szerintem nem tisztességes. Nem látják, hogy milyen háború van Szíriában?” – fogalmazott az egyik nyilatkozó. Egy másik arról beszélt, hogy Görögországtól Szerbiáig nem volt nehéz az út.
“Vonattal, vagy taxival jöttünk, és a rendőrség támogatott bennünket. Magyarországra hogyan jutunk át, azt nem tudom, nehéz lesz. Ott a határon nagyon sok ember van, abban reménykedem, hogy valahogy sikerül majd átjutnunk, és nem történik semmi baj” – mondta a Pannon RTV-nek.
Már a honvédeink is várják az illegális határátlépőket:
(Keddtől – nagyon helyesen – már bűncselekménynek számít a határzár megrongálása és a határ illegális átlépése. Akár börtönbüntetés is járhat ezért. – Lesz dolguk az intézkedő rendőröket biztosító katonáinknak is).
Röszke, 2015. szeptember 12. Katonák a magyar-szerb határon, miközben migránsok lépnek magyar területre a Horgos-Szeged vasútvonal mentén 2015. szeptember 12-én. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely
Röszke, 2015. szeptember 12.
Katonák a magyar-szerb határon, miközben migránsok lépnek magyar területre a Horgos-Szeged vasútvonal mentén 2015. szeptember 12-én.
MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely
Röszke, 2015. szeptember 12. Katonák a magyar-szerb határon, az ideiglenes biztonsági határzár mellett Röszke térségében 2015. szeptember 13-án. MTI Fotó: Mohai Balázs
Röszke, 2015. szeptember 12.
Katonák a magyar-szerb határon, az ideiglenes biztonsági határzár mellett Röszke térségében 2015. szeptember 13-án.
MTI Fotó: Mohai Balázs

– 4300 katona! – Az új honvédelmi miniszter szerint a honvédség készen áll, hogy segítse a rendőrség munkáját –

Simicskó István honvédelmi miniszter szerint a Magyar Honvédség az elmúlt napokban felkészült arra, hogy a jogszabályváltozások hatályba lépésétől kezdődően, magas szakmai színvonalon képes legyen segíteni a rendőrség munkáját – közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) szombaton az MTI-vel.
A közlemény szerint a tárcavezető és Benkő Tibor vezérezredes, a vezérkar főnöke szombaton meglátogatták a Határozott Fellépés 2015 gyakorlat vezetési pontját Hódmezővásárhelyen és a magyar-szerb határ térségében az ideiglenes biztonsági határzár építési munkálatait Bácsborsódnál.
Simicskó István Hódmezővásárhelyen megtekintette a gyakorlaton részt vevő katonák bemutatóját, beleértve a rendőrökkel közösen végrehajtandó tömegkezelési feladatokkal összefüggő felkészítést.
A miniszter a látogatás során rámutatott: az elmúlt napokban jelentősen megnövelték a magyar-szerb határon szolgálatot teljesítő katonák létszámát, amely immár mintegy 4300 főre emelkedett.
A közlemény szerint a honvédelmi miniszter azt is mondta, hogy a rendvédelmi feladatok megkezdése előtt a katonák felkészítése során külön hangsúlyt fektetnek a pszichológiai alkalmasság fokozására.
Röszke, 2015. szeptember 12. Migránsok gyalogolnak a magyar-szerb határon, a Horgos-Szeged vasútvonalon, ahol elkezdõdött az ideiglenes biztonsági határzár hiányzó szakaszának építése 2015. szeptember 12-én. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely
Röszke, 2015. szeptember 12.
Migránsok gyalogolnak a magyar-szerb határon, a Horgos-Szeged vasútvonalon, ahol elkezdõdött az ideiglenes biztonsági határzár hiányzó szakaszának építése 2015. szeptember 12-én.
MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely
Röszke, 2015. szeptember 12. Katonák hátukon AK-47-es gépkarabéllyal a magyar-szerb határon Röszke térségében 2015. szeptember 12-én. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely
Röszke, 2015. szeptember 12.
Katonák hátukon AK-47-es gépkarabéllyal a magyar-szerb határon Röszke térségében 2015. szeptember 12-én.
MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely
MTI – SzRTI

Igor Morozov, az Oroszországi Föderáció Szövetségi Tanácsa Nemzetközi Ügyek Bizottságának tagja tegnap nagyon borúlátóan nyilatkozott Donbassz békeesélyeiről.


Morozov szerint Petro Valcman a szeptember 15-én kezdődő hetvenedik ENSZ-közgyűlés kezdeti fölfordulásának (számtalan tagállam áállam-és kormányfői-többek között Vlagyimir Putyin és Obamaki is részt vesznek az évadnyitón) lecsengését követően támadást fog vezényelni a Donbassz ellen felvonultatott latorhadának.
Igor Morozov úgy látja, hogy Nyalókakirály tisztában van azzal, hogy a minszki paktum Maradék-Ukrajnára háruló előírásait nem lesz képes Kijev teljesíteni, a megállapodás miatt fölpaprikázódott hangulatú neonáci szövetségesei mindenféle ellenállása okán.
Ezért aztán az ENSZ-közgyűlés “évadnyitó előadásának” múltával-Nyalókakirály is föl fog szólalni-tizenkilencre lapot húz! Seregei fölvonultatva a donbasszi határra. Csak a támadási parancsot kell kiadnia. Donbassz ellen.

Igor Morozov szerint kiadja! Abban a biztos tudatban fogja kiadni a támadási parancsot, hogy-legalábbis a látszat szerint-nyugati kitartóinak nem lesz ínyére a dolog.-olvasható a 10svodok.su cikkében.
Nyilvánvaló, hogy a Donbassz ellen újraindított nyílt agressziónak mostmár nagyon kemény következményei lennének! Ugyanakkor ne felejtsük el, hogy lesz a tervek szerint egy “normandiai négyek” csúcs Párizsban. Igaz, az a tervek szerint az ENSZ-közgyűlés megnyitója után lenne jóval.
De azt se felejtsük el, hogy az ellenség terveinek megszellőztetése-mint most pl. Igor Morozov által-a harci kedv lecsitítására is kiválóan alkalmas.

http://www.balrad.com/index.php/2015/09/13/nyalokakiraly-valamit-forral/

Európa iszlamizálásának támogatására rendeztek tegnap bulikat a liberális mazochisták szerte a kontinens nagyvárosaiban.

buli
Persze hogy bulizott a “pesti polgárság” is a Keleti pályaudvar előtt. Vattacukorárustól az embercsempészeken át a babusgatókig ott nyihogott vagy háromezer-többnyire a ratyiparádékról már ismert-pofa a Baross téren. Emberbaráti szeretettől megindultan. Még több iszlámhitű migráns után lihegve, MAGYARORSZÁGI LETELEPÍTÉSÜKET-BEFOGADÁSUKAT KÖVETELVE!
(Érdekes módon ezek a filoszemiták a magyarok földönfutóvá tétele ellen soha meg nem nyikkannak, nemhogy demonstrációkat tartanának!)
Az este nyolc óráig tartó demonstráció egy Európa-szerte összesen 80 helyszínen szervezett tüntetéssorozat keretében szorgalmazta a menekültek befogadását. A szervezők az eseményre megfogalmazott felhívásukban többek között követelték, hogy “senkit ne deportáljanak” Szerbiába.


http://www.balrad.com/index.php/2015/09/13/osszeuropai-mazochista-buli/